Medyum Haberleri

Kendisini medyum olarak tanıttı! Geçmiş yaşamında sevgilisi olduğunu iddia ettiği otizmli kadına tecavüz etti

Taylandlı bir medyum, annesine 21 yaşındaki kadının önceki hayatındaki eski sevgilisi olduğunu söyledikten sonra otizmli bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Annenin olayı polise bildirmesi üzerine 55 yaşındaki sözde medyum Pasriariyamatetrai Satjaputtabaramee Bangkok'ta yakalandı.

Trend 11-01-2024 08:24

'Yalancı medyumdan para ve taciz tuzağı' iddiası! Terk edilen ve aldatılan kadınlarla sevgililerinden ayrılan genç kızları...

Bursa’da internet üzerinden sosyal medya platformlarına ilan veren ve eşi tarafından terk edilen ve aldatılan kadınlarla sevgililerinden ayrılan genç kızları "yeniden kavuşturma" yalanıyla tuzağına düşürüp yüksek miktarlarda para alıp taciz ettiği iddia edilen internet medyumu M.Ç.(22) yakalandı. Gözaltına alınan M.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından "Dolandırıcılık ve Taciz" suçlarından adliyeye sevk edildi. M.Ç.'nin 15 ayrı dolandırıcılık suçundan da sabıkasının olduğu öğrenildi.

Haber 05-07-2023 13:50

Büyücüye 520 bin TL kaptırdı! Afrika'dan papaz gelecek, tılsım gelecek yalanlarıyla kandırdı

Sevgilisinden ayrılan kadın, büyücü tuzağına düştü. "Afrika'dan papaz gelecek, mavi tavus kuşu almamız lazım" yalanlarına kandı, sadece telefonla konuşabildiği yüzünü bile görmediği o sözde medyuma servet kaptırdı.

Haber 19-12-2022 06:34

Falda çıkan 'A' harfi genç çiftin kabusu oldu! Medyumun evine giden öfkeli adam dehşeti yaşadı

Konya'da yaşayan ve kendisini medyum olarak tanıtan H.K., 150 TL karşılığında falına bakan kadına sevgilisinin kendini aldattığını söyledi. Bunun üzerine eve giden genç kadın sevgilisi F.Y.'ye sitem edince, genç adam öfkeden deliye döndü. Medyumun evine giden H.K. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada medyum H.K., genç adamı bıçakla ağır yaraladı.

Haber 03-08-2022 15:39

Medyum

Medyum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Medyum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ölen eşiyle iletişim kurmak için medyuma gitti, aşkı buldu! “Eski kocamın onayını alıp evlendik”

2018 yılında kamyon şoförü olan eşi John Rogers’ı trajik bir kaza sonucunda kaybeden Asha isimli bir kadın ilginç bir yönteme başvurdu. Öbür dünyadan vefat eden eşiyle iletişim kurmak istedi ve bir medyuma başvurdu. Medyumla aralarında geçen seanslar sonucunda ona aşık oldu. Asha, ölen eşinin kendisini onayladıklarını söyleyerek medyum Kerin ile evlendi.

Trend 09-04-2022 11:17

Kendisini medyum olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı

Kendisini medyum olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı

Yurthaber 05-04-2022 16:01

Kimse inanmıyordu! Ölen eşiyle iletişim kurduğunu iddia eden kraliçe: Victoria

Ahiret inancı dünya çapındaki birçok eski ve modern dinin temelini oluşturuyor. Ancak ölülerle iletişim kurulduğunda dair fenomen bu dinlerde yer almıyor. Fakat 1840’lı yıllardan sonra insanlar oldukça yaygın bir şekilde ruhlarla iletişim kurabildiğini iddia etti. Kraliçe Victoria, ölen eşi Albert ile iletişim kurduğunu söyleyerek tüm dünyada geniş bir güne kavuştu.

Trend 19-10-2021 09:41

Kurtulamayacağı zincir olmadığını kanıtlayan efsane illüzyonist: Harry Houdini

Sihirbazlık numaralarını izlemek her daim heyecan verici olur. “Ne sihirdir ne keramet el çabukluğu maharet” sözünden hareketle aslında herkes sihirbaz şovlarının bir göz yanıltması olduğunu bilir. Kimileri şovun püf noktasını çözümlemek için dikkatli izler kimileri ise sadece eğlenmek için müdavimi olur. Ancak 19. yüzyılda yaşayan Harry Houdini isimli sihirbaz kendi dönemine damga vurarak açamayacağı kilit ve zincir olmadığını gösterdi.

Trend 03-05-2021 09:28

Spiritüel dünyanın kapılarını araladığı iddia edilen tarihin en tartışmalı medyumu: Mina Crandon

19.yüzyılın sonu 20. yüzyılın başlarında insanlar ruhani varlıklara inanıyordu. Hatta yaşanan savaşlardan sonra ortaya çıkan bunalım ve belirsiz havada bazı sorularının cevaplarını bulabilmek için medyumlara danışıyorlardı. Medyumluk aslında o yıllarda 10-12 yaşındaki iki kızın yaptığı bir şakayla başlamasına rağmen sonrasında adeta bir mesleğe dönüştü.

Trend 19-04-2021 15:18