Megan Fox Haberleri Ve Son Dakika Megan Fox Haberleri

Megan Fox Haberleri Ve Son Dakika Megan Fox Haberleri

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Megan Denise Fox, 1986’da ABD’de doğdu. Aktrisliğe başlamadan önce bir süre modellik yaptı. İlk oyunculuk deneyimini 2001 yılında Holiday in the Sun adlı filmde yaşadı. Fox 2007 yılında, gişe rekorları kıran aksiyon filmi Transformers'daki Mikaela Banes rolüyle dünya çapında tanındı. 2009’da devam filmi olan Transformers: Revenge of the Fallen'da rol aldı. 2014’te Teenage Mutant Ninja Turtles ve 2016’da devam filmi Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows’da April O'Neil olarak rol aldı. Fox, son olarak 2020'de gösterime giren Rogue adlı filminin başrolünde oynadı. 3 çocuk annesi güzel yıldız, yıllar boyunca çeşitli dergi kapaklarında "en ateşli" ve "en güzel kadın" listelerinde ilk sırada yer aldı.

Megan Fox Haberleri

Megan Fox sevgilisinin kanını içiyordu! Eleştirilere kızdı: Yaptığım ayin zararsız...

Amerikalı rapçi Machine Gun Kelly ile bir süredir bir küs bir barışık ilişkisine devam eden Megan Fox son günlerde açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Fox nişanlısıyla birbirlerinin kanını içmesine dair ilginç ifadeler kullandı.

Magazin 24-03-2024 09:34

Megan Fox'a benzerliği sayesinde servet kazanıyor! Mesleğini duyan inanamadı: Erkekler bana para ödüyor

İngiltere'nin Exeter bölgesinde yaşayan 26 yaşındaki Taylor Ryan, son iki yıldır Megan Fox'a benzerliğini bir ticaret dönüştürmeye karar verdi. Ünlü isme benzerliği sayesinde dikkatleri üzerine çeken Ryan, "Erkekler bana para ödüyor" diyerek bu durumun kendisinin yeni mesleği olduğunu söyledi.

Trend 21-03-2024 12:00

Megan Fox estetiklerini sonunda itiraf etti! Dolgu, göğüs estetiği, botoks...

Son dönemde değişimi sebebiyle eleştirilen oyuncu Megan Fox en sonunda itiraf etti. Fox göğüslerini büyütmek için "30.000 dolar harcadım" dedi. Fox tüm işlemleri ve merak edilenleri tek tek saydı.

Magazin 21-03-2024 08:08

Megan Fox kendisini seks oyuncağına benzetmişti! Son halini görenler şaştı kaldı... Chucky benzetmesi

Son dönemde estetikli görünümü, büyüttüğü göğüsleri ve değişimiyle gündeme gelen Megan Fox pahalı seks oyuncaklarına benzediğini söylemişti. Fox sunuculuk yaptığı gecedeki görünümüyle şoke etti.

Magazin 19-02-2024 09:59

Megan Fox

Megan Fox Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Megan Fox Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Megan Fox kendini 'süper pahalı silikon gerçek seks bebeği'ne benzetince tepki çekti

37 yaşındaki Megan Fox, değişen görünümünü savunurken 'yabancı düşmanı' olmakla suçlandı ve kendisini 'Ukraynalı bir şişme oyuncak bebeğe' benzetti. Megan Fox'un sözleri ve paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-02-2024 11:01

'Külot' modasına Megan Fox da uydu! Bir anne notuyla paylaştı

Şarkıcı Machine Gun Kelly ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ABD'li oyuncu Megan Fox da külot modasına uydu. Son dönemde trendlerde öne çıkan süper mini şortlardan Fox da giydi.

Magazin 12-02-2024 15:40

Megan Fox sosyal medyayı salladı! Vücudunu sergilemekten çekinmedi

Özel hayatıyla olduğu kadar iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox sosyal medyayı salladı. Instagram'ı az kullanan ünlü isim zincirden mini elbisesiyle hayranlarını mest etti.

Magazin 05-02-2024 15:14

Göğüslerini büyütmesi ve cesur tarzıyla konuşuluyordu! Megan Fox'tan bomba çıplaklık itirafı

Özel hayatıyla olduğu kadar iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox, son dönemde göğüslerini büyüterek hayranlarından tepki görmüştü. Modayla ve giyim tarzıyla ilgili de konuşan Fox, bazen 'çıplak' olma ihtiyacı hissettiğini itiraf etti.

Magazin 01-12-2023 14:31

Göğüslerini büyüttüğü için tepki çekmişti! Megan Fox derin dekoltesiyle poz verdi

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox göğüslerini büyüterek herkesi şaşırtmıştı. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox derin göğüs dekoltesiyle yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 20-11-2023 09:03

Megan Fox paylaşımıyla olay oldu! 'Dünyanın en güzel kadını'

Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle çok konuşulan Megan Fox sınırları zorlamaya devam ediyor. Son günlerde verdiği sütyensiz pozlarla adından söz ettiren oyuncu bu sefer sularda poz verdi.

Magazin 01-08-2023 14:56

Megan Fox tarzıyla şoke etti! Sütyensiz halini paylaşırken hemen o notu düştü

Dismorfik bozukluğu olduğunu açıklayan oyuncu Megan Fox, vücudu hakkında hiçbir zaman iyi hissetmediğini ve kendi bedeninde daha rahat hissetmek için sürekli çaba gösterdiğini söylemişti. Megan Fox son günlerde paylaşımlarıyla gündem oluyor. Oyuncu şeffaf seçimi ve sütyensiz haliyle olay olacağını tahmin ettiği için pozlarını o notla paylaştı.

Magazin 26-07-2023 14:02

Vücudumu hiçbir zaman beğenmedim demişti! Megan Fox'un orman içindeki pozları gündemde

2000'li yılların en gözde yıldızlarından biri olan Megan Fox son dönemde silikon yaptırması ve vücuduna bazı müdahalelerde bulunmasıyla gündemde. Fox, dış görünüşüyle ilgili açıklamalarda bulunmuş ve kendisini başkalarının gördüğü gibi görmediğini ifade etmişti. Oyuncunun bu açıklamadan kısa süre sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

Magazin 20-07-2023 09:25

Megan Fox ağaç üzerinden öyle pozlar paylaştı ki... Nişanlısı dayanamayıp...

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Megan Fox son dönemde göğüslerini yaptırmasıyla gündemdeydi. 2010-2021 yılları arasında evli kaldığı Brian Austin Green ile ayrılan Fox'un Instagram detoksu bitti. Fox minik bikinisiyle öyle pozlar verdi ki nişanlısı Machine Gun Kelly bu pozlara dayanamadı.

Magazin 17-07-2023 08:41

Megan Fox'tan olay paylaşım! Göğüslerini büyütüp minicik iç çamaşırıyla pozunu paylaştı

Bir süredir sosyal medya detoksu yapan oyuncu Megan Fox'un dönüşü muhteşem oldu. Sosyal medya hesabında tüm pozlarını silen oyuncu minicik iç çamaşırlarıyla uzandığı anları paylaşarak hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 06-06-2023 09:53

Megan Fox, Sports Illustrated için yeni yaptırdığı göğüslerini sergiledi! İtirafı şaşırttı

Megan Fox, Sports Illustrated için kamera karşısına geçti. Göğüslerini büyütmesi yüzünden hayranlarından tepki çeken Megan Fox, dış görünümüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-05-2023 15:22

Göğüslerini büyüten Madison Beer dekolteli pozuyla nefes kesti

Amerikalı şarkıcı Madison Beer bir süre önce göğüslerine yaptırdığı işlemle gündem olmuştu. Megan Fox'tan sonra göğüslerindeki silikonları büyüten ünlü isim dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 28-04-2023 13:33

Ayrılığa dayanamadılar! Megan Fox ve Machine Gun Kelly barıştı!

Bir süredir ilişkileri kötü giden Megan Fox ve Machine Gun Kelly ilişki terapisine gidiyordu. İlişkilerine ara veren çift dayanamadı ve barışma kararı aldı.

Magazin 09-04-2023 14:39

Megan Fox, Vanity Fair Oscar partisinde tek başına! Silikonlu göğüslerini ön plana çıkardı

Oyuncu Megan Fox, pazar günü Vanity Fair Oscar Partisi'nde tek başınaydı ve nişan yüzüğünü takmadığı gözlerden kaçmadı. Fox bir süredir nişanlısı Machine Gun Kelly ile sorunlar yaşıyordu. Güzel oyuncu iddialı tarzıyla da dikkat çekti.

Magazin 14-03-2023 15:24

Evliliğini onun için bitirmişti! Megan Fox aldatıldığını ve şiddet gördüğünü açıkladı

Meslektaşı ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green ile 11 yıllık evliliğini 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde tanıştığı şarkıcı Machine Gun Kelly için bitiren Megan Fox'un paylaşımları şoke etti. Ünlü oyuncu aldatıldığını ve şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 17-02-2023 07:37

Silikon taktırması tepki çekmişti! Megan Fox'un yeni imajı şaşırttı

Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox'un göğüslerine estetik yaptırması hayranlarından tepki görmüştü. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler ilk bakışta tanımadı.

Magazin 29-01-2023 13:29

Megan Fox öyle bir seçim yaptı ki... Yeni yaptırdığı göğüsleri kıyafetten taştı

Oyuncu Megan Fox ve nişanlısı Machine Gun Kelly, LA'de arkadaşlarıyla akşam yemeği yedi. Gecede son dönemde göğüslerini yaptırmasıyla gündeme gelen Fox'un iddialı seçimi dikkat çekti. Megan Fox yeni göğüslerini sergilemekten çekinmedi.

Magazin 22-12-2022 13:39

Megan Fox akıma uyup paylaştı! Herkesin avatarı eşit düzeyde cinsel miydi?

Yapay zeka ile avatar yapma uygulaması son günlerde trend oldu. Sosyal medyada avatarlarını yapanlar kervanına katılan Megan Fox avatarlarını paylaştıktan sonra sitem etti. Geçtiğimiz günlerde göğüslerini büyüten Fox "Neden benimkilerin çoğu çıplak?" diye sordu.

Magazin 12-12-2022 16:25

Megan Fox kalçasının yarısını açıkta bıraktı... Yeni silikonları tepki çekmişti

Göğüslerini büyüttüğü için Kardashian ailesine benzetilen Megan Fox iddialı seçimleriyle gündeme geliyor. Fox son olarak göğüslerini ve kalçasının yarısını açıkta bırakan transparan detaylara sahip kıyafefiyle adından söz ettirdi. Oyuncunun tarzı pek de beğenilmedi.

Magazin 20-11-2022 10:18

Megan Fox yeni yaptırdığı büyük göğüslerini elleriyle zar zor kapadı

Kısa süre önce göğüslerini büyüttüğü için tepki çeken Megan Fox, Cadılar Bayramı hazırlığının sahne arkasını paylaştı. Üstsüz kalan oyuncu kocaman göğüslerini elleriyle zar zor kapadı.

Magazin 11-11-2022 11:46

Madison Beer göğüslerini büyüttü! Görenler Megan Fox sandı

Amerikalı şarkıcı Madison Beer, amfAR galasında göz alıcı bir elbiseyle dikkatleri üzerine topladı. Şarkıcı Beer'in göğüsleri ise gözlerden kaçmadı. Ünlü isim göğüslerini büyüttü. Beer son dönemde aynı işlemi yaptıran Megan Fox'a benzetildi.

Magazin 06-11-2022 11:23

Machine Gun Kelly'nin Megan Fox'un göğsünden uyuşturucu içtiği video tartışma yarattı!

Fox ve MGK, Cadılar Bayramı'nda 1990'ların sansasyonel çifti Pamela Anderson ve Tommy Lee'yi canlandırdı. Partide sevgilisinin göğsünde uyuşturucu madde kullanan Machine Gun Kelly, tartışmalara sebep oldu.

Magazin 31-10-2022 13:59

Megan Fox, Machine Gun Kelly'e seslendi: Beni ya öldür ya da hamile bırak

Ünlü oyuncu Megan Fox, müzisyen nişanlısı Machine Gun Kelly'nin (MGK) son Instagram paylaşımına yaptığı yorumla gündeme geldi.

Magazin 29-10-2022 14:00

Büyük göğüsleri gündemdeydi! Megan Fox kasığına kadar açtı

Göğüslerini büyüttüğü için sosyal medyada topa tutulan oyuncu Megan Fox iddialı tarzıyla yine dikkat çekti. Machine Gun Kelly ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Megan Fox katıldığı gecede iddialı kasık dekoltesiyle olay oldu.

Magazin 27-10-2022 10:31

Göğüsleri kocaman olmuştu! Megan Fox'tan yeni iddialı pozlar

Evliyken sette Machine Gun Kelly ile tanışan ve boşanıp Kelly ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Megan Fox göğüslerini büyüttü. Fox son dönemde hem bu hamlesiyle hem de çocuklarına fazla zaman ayırmadığı iddiasıyla eleştiriliyor. Fox ise bu eleştirilere bakın nasıl yanıt veriyor.

Magazin 21-10-2022 11:30

Göğüslerini yaptıran Megan Fox yine dekoltesiyle poz verdi! Anladık yeni yorumları

Machine Gun Kelly ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Megan Fox'un göğüslerini büyütmek için ameliyat masasına yattığı ortaya çıkmıştı. Fox göğüs estetiği sonrası sık sık dekolteli paylaşımlar yapmaya başladı. Ünlü oyuncu son paylaşımına ise "Anladık göğüslerin yeni" yorumları aldı.

Magazin 06-10-2022 07:32

Göğüslerini yeni yaptırmıştı! Gömlek çıkınca dekolte göründü

Machine Gun Kelly ile nişanlı olan oyuncu Megan Fox göğüslerini büyüttürünce eleştirileri oklarının hedefi olmuştu. Göğüslerine estetik yaptıran Fox bir yemek için gittiği mekânda görüntülendi. Fox iddialı dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 27-09-2022 10:25

Megan Fox göğüslerini büyüttü! Son pozları olay oldu

Evliyken aşık olup boşanan ve şimdilerde nişanlı olan Megan Fox yeni pozlarını paylaştı. Bir süredir paylaşım yapmayan Fox nişanlısı Machine Gun Kelly ile poz verdi. Oyuncunun göğüslerindeki değişiklik ise her şeyin önüne geçti.

Magazin 12-09-2022 15:02

Megan Fox Kourtney Kardashian ile olay pozlarını paylaştı! Klozette kucağına çıktı

Yakın arkadaş olan Megan Fox ve Kourtney Kardashian SKIMS çekimlerinde birlikte yer aldı. Fox arkadaşıyla pozlarını sosyal medyadan paylaşarak "Onlyfans hesabı açalım mı?" dedi. İkilinin pozları fazla müstehcen bulundu.

Magazin 02-08-2022 14:44

Billboard Müzik Ödülleri'nde iddialı tarzlar! Doja Cat herkesi geride bıraktı

2022 Billboard Müzik Ödülleri gecesine ünlüler akın etti. Dekoltelerin yarıştığı gecede Doja Cat göğüs ucu detayıyla herkesi geride bıraktı. Megan Fox'tan Kylie Jenner'a işte kırmızı halıda öne çıkan isimler...

Magazin 16-05-2022 15:50

Megan Fox'tan şoke eden paylaşım! Machine Gun Kelly ile seks yapmak için tulumu...

Megan Fox ile Machine Gun Kelly ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf eden çiftten Megan Fox mavi tulumuyla bir paylaşım yaptı. Fox paylaşımında şoke eden bir detay paylaşınca ise tepki çekti.

Magazin 16-05-2022 14:45

Megan Fox'tan ritüel itirafı! Kanımızı içiyoruz

Film setinde tanıştığı Machine Gun Kelly için evliliğini bitiren Megan Fox ilişkisiyle ilgili ilginç itiraflarda bulundu. Daha önce evlilik teklifi aldığında da gündeme gelen Fox sevgilisiyle zaman zaman kontrollü bir şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı.

Magazin 27-04-2022 13:40

Megan Fox tarzını 'BDSM' olarak yorumladı

10 yıl evli kaldığı üç çocuğunun babası, oyuncu Brian Austin Green’den resmi olarak boşanan Megan Fox nişanlısı Machine Gun Kelly ile evlenmek için gün sayıyor. Megan Fox ve nişanlısı garip pozlarıyla gündem olurken güzel isim bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 01-03-2022 13:02

Megan Fox aşık olunca eşini terk etmişti! Nişanlanıp resmen boşandı

Megan Fox ve kendisi gibi oyuncu Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sona erdi. 11 yıl evli kalan çitftten Fox bir süre önce sette aşık olup yeni bir aşka yelken açmıştı. Megan Fox geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı.

Magazin 11-02-2022 10:39

Machine Gun Kelly Megan Fox'a dikenli nişan yüzüğü tasarlamış! Kanlarını içerek nişanlanmışlardı

Megan Fox ile Machine Gun Kelly çifti birbirlerinin kanını içerek nişanlanmıştı. Machine Gun Kelly, tasarımıyla yakından ilgilendiği nişan yüzüğünün özelliklerini anlatınca gündem oldu. Yüzüğün diken özelliğinden söz eden şarkıcı, "Yüzüğü parmağından çıkarırsa canını acıtır. Çünkü aşk acıtır" dedi.

Magazin 20-01-2022 09:57

Eşini onun için terk etmişti! Machine Gun Kelly'den Megan Fox'a evlilik teklifi

Evliyken genç şarkıcıya aşık olan Megan Fox evini terk etmiş ve Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyada müstehcen pozlarıyla dikkat çeken ünlü çift evlilik kararı aldı. Machine Gun Kelly Megan Fox'un önünde eğilip evlilik teklifinde bulundu. Fox birbirlerinin kanını içerek nişanlandıklarını açıkladı.

Magazin 13-01-2022 08:50

Megan Fox estetik merkezi çıkışı yüzünü gizledi

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü model Megan Fox, estetik merkezi çıkışında görüntülendi. Fox'un yüzünü gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-12-2021 17:23

Megan Fox cesur iç çamaşırlarıyla fragmanın önüne geçti

ABD'li oyuncu Megan Fox yeni filmi Big Gold Brick için yine çok iddialıydı. Megan Fox fragmandaki iç çamaşırlı halleriyle filmin önüne geçti.

Magazin 16-12-2021 11:35

Ebru Şancı erotik paylaşımlarıyla olay olan çifti paylaştı: Akşam eve çağırsalar...

Eski manken Ebru Şancı sosyal medyada hem kocasıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla hem de magazin yorumlarıyla gündeme geliyor. Şancı son olarak Megan Fox ve sevgilisini paylaşıp bakın ne dedi.

Magazin 07-12-2021 14:02

Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım

ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.

Magazin 04-12-2021 09:25

Megan Fox, güzelliğiyle büyüledi

Son dönemde kendinden küçük şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly ile yaptıklarıyla gündemden düşmeyen Megan Fox, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla hayranlarından bir kez daha tam puan aldı.

Magazin 20-10-2021 16:10

Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’in gündemi sarsan pozuna bir gönderme de Celeste Barber’den geldi

Avusturalya’nın komedi ikonu olarak kabul edilen Celeste Barber açtığı parodi hesabı sayesinde ünlü isimleri ti’ye alıyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen ya da ikonik hale gelen pozları yeniden yorumlayan Celeste Barber, bu sefer Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’in oldukça çok konuşulan fotoğrafını kendi yorumuyla bir canlandırdı.

Trend 20-10-2021 09:25

Megan Fox ve genç aşkı çok açık! İtiraf etti

ABD'li oyuncu Megan Fox sevgilisi, şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) ile GQ Style dergisine verdiği röportajda beden dismorfisi olduğunu itiraf etti.

Magazin 14-10-2021 17:54

Megan Fox ve genç sevgilisi Machine Gun Kelly’den olay pozlar! Çırılçıplak soyunup sevgilisinin cinsel organına silah doğrulttu

Hollywood oyuncusu Megan Fox, British GQ Style'ın Sonbahar/Kış sayısının 2021 sayısının kapağına özel sevgilisi Machine Gun Kelly ile objektif karşısına geçti. Birbirinden sansasyonel pozlar veren çift, yaptıkları açıklamalarla da bir kez daha dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.

Magazin 12-10-2021 08:30

Genç sevgili yaradı! Megan Fox’tan çarpıcı imaj değişikliği: Şeytanın kızı

Megan Fox, siyah saçlarına veda ederek gümüş rengine boyadı. Manken ve oyuncu, uğruna 10 yıllık kocasını terk ederek müzisyen Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin 09-10-2021 21:04