Mehmet Ersoy Haberleri

Brand Week'teki sponsorluk krizi sonrası yine Fatih Altaylı vakası! Bu kez Bakan Mehmet Ersoy ve danışmanına tepki gösterdiler

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesine Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Haber 10-12-2023 13:54

TOGG sponsorluğu sonrası yine Fatih Altaylı vakası! Bu kez Bakan Mehmet Ersoy ve danışmanına tepki gösterdiler

Hatırlanacağı üzere İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesine Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Haber 10-12-2023 13:45

Bakan Mehmet Ersoy eşi Pervin Ersoy kimdir? Pervin Ersoy ne iş yapıyor?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2018 yılının temmuz ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine atanan Bakan Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy internet kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Peki Bakan Mehmet Ersoy eşi Pervin Ersoy kimdir? Pervin Ersoy ne iş yapıyor? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy hakkında bilgiler haberimizde...

Haber 24-02-2022 21:30

İçişleri Bakan Yardımcı Ersoy, Nusaybin'de ziyaretlerde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcı Ersoy, Nusaybin'de ziyaretlerde bulundu

Yurthaber 23-10-2021 19:42

Bakanlar Manavgat'taki orman yangını bölgesinde incelemede bulundu (2)

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: - "Şu an itibarıyla hastanedeki dumandan etkilenen vatandaşlarımızın 2 kişi hariç hepsi taburcu oldu. Can kaybı olmaması bizim için sevindirici" - "Gece boyunca da mücadelemiz yangını bir an evvel kontrol altına almak ve soğutma çalışmalarına başlamak için devam ediyor olacak" - Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: - "Evini terk etmek zorunda kalan, evi yanan ya da hasar gören vatandaşlarımızla ilgili gerekli düzenlemeler valiliğimiz kontrolünde devam ediyor" - Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: - "Otelciler Birliği olsun AKTOB, TÜROFED olsun arkadaşlar, zaten ekiplerin kumanya ihtiyaçları olsun acil durumda kullanmak üzere oda ihtiyaçları olsun hazır bekliyorlar"

Yurthaber 28-07-2021 21:45

İçişleri Bakan Yardımcılarından CHP'ye tepki

İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ile İsmail Çataklı, CHP'nin sosyal medyadaki paylaşımına tepki gösterdi.

Haber 27-06-2021 16:23

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yaz gelmeden gidişatı tersine çevirmeyi hedefliyoruz

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "15 Mayıs’a kadar Türkiye’de yapacağımız bu mücadeleyle, alınan yeni tedbirlerle çok daha rahatlamamız gerektiğini ve bu rahatlığı sağlayabilirsek yazı hep birlikte daha rahat geçirebileceğimize inanıyoruz. Onun için yaz gelmeden gidişatı tersine çevirmeyi, yükseliş trenindeki yayılma hızını çok daha aşağılara çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haber 02-04-2021 20:19

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Kovid-19 ile mücadelede tedbirlere uyulmasıyla çok iyi sonuçlar almaya başladık

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Kovid-19 ile mücadelede tedbirlere uyulmasıyla çok iyi sonuçlar almaya başladık

Yurthaber 01-01-2021 00:02

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy'dan tedbirlere uyalım çağrısı:

"Toplum olarak hep birlikte kurallara uymayı ve kendimizi korumayı, başka kardeşlerimize zarar vermemeyi ilke edinmediğimiz sürece kısıtlamaların devam etmesi doğal olarak kaçınmaz olur"

Yurthaber 21-11-2020 11:52

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Şırnak'ta

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Şırnak'ta

Yurthaber 22-08-2020 15:12

Süleyman Soylu'nun yerine kim gelecek? Yeni İçişleri Bakanı kim? Yeni İçişleri Bakanı kim olacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa etmesi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Peki yeni İçişleri Bakanı'nın kim olacak? Süleyman Soylu'nun yerine kim gelecek? İşte tüm merak edilenler.

Haber 12-04-2020 22:35

İçişleri Bakanlığı İZDES Projesi çalışmaları Kocaeli'de

Bakan Yardımcısı Ersoy: - "Vatandaş odaklı hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz"

Haber 20-12-2019 17:45

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Vatandaş odaklı hizmet anlayışının hakim olmasını sağlamaya çalışıyoruz

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: "Vatandaş odaklı hizmet anlayışının hakim olmasını sağlamaya çalışıyoruz"

Haber 13-12-2019 13:19

Kamu-STK İş Birliği Projesi kapanış konferansı

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı: - "Katılım müzakerelerinde şu anda bazı siyasi engellerle karşı karşıyayız. Fasılları açamıyoruz. Ama inanıyorum ki önümüzdeki dönemde müzakereler yeniden canlanacak" - "Biz tarihiyle, coğrafyasıyla, kültürüyle, sanatıyla, ekonomisiyle Avrupa kıtasının parçasıyız. Avrupa'nın önemli karar organına dönüşmüş AB'ye üye olmama lüksümüz yok" - AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger: - "Kişilerin günlük yaşamlarını etkileyebilecek kararlarda söz sahibi olmaları önemli. STK'lar sadece merkezi düzeyde değil, il düzeyinde de bu projede yer aldı. Sonuçları bizi de memnun ediyor"

Haber 09-07-2019 13:21

Sri Lanka'daki terör saldırısına tepkiler

Kilise ve otelleri hedef alan, 185 kişinin öldüğü ve 469 kişinin yaralandığı terör saldırısına kabine üyeleri tepki gösterdi

Haber 21-04-2019 15:02

PKK ile mücadelede 'Bu iş bitmiştir' noktasına geldik

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy: - "Ülkenin huzurunu, asayişini, mutluluğunu tehdit eden her hadiseyle etkin mücadele sürdürüyoruz. Bu mücadelenin başında ülkemizin terörle mücadelesi geliyor. PKK bölücü terör örgütüne karşı verdiğimiz mücadelede çok başarılı, milletimizin yıllardır özlemini duyduğu, 'Bu iş bitmiştir.' dediği noktalara geldik"

Yurthaber 20-12-2018 16:26

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırklareli'nde

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırklareli'nde

Haber 14-12-2018 18:34

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Siirt'te

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy: "Mevsim, hava ve fiziki şartlara, hiçbir şeye bağlı kalmaksızın ülkemizin her noktasında ve köşesinde huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlamak amacıyla güvenlik güçlerimizin sınır içinde, Mehmetçik'imizin sınırlarımız dışında operasyonları devam ediyor"

Haber 30-11-2018 15:23

INTERPOL'ün yeni başkanı belli oluyor

Uluslararası Polis Teşkilatı'nın (INTERPOL) yeni başkanı, yarın başlayacak genel kuruldaki seçimle belli olacak.

Haber 17-11-2018 14:15

Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'dan 'atkı' açıklaması

Tunceli'de iki askerin donarak şehit olduğu bölgeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un atkısı sosyal medyanın gündemine oturdu. Ersoy, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, 'Kariyerimde 2200 liralık bırakın atkı almayı takım elbisem bile olmamıştır. Mütevazı bir hayat çizgimiz vardır' dedi.

Haber 30-10-2018 08:49

2 askerimizin donarak şehit olduğu bölgede inceleme: Ölmek var dönmek yok

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Nazımiye ilçesi kırsalında önceki gün yürütülen operasyon sırasında kötü hava koşulları nedeniyle iki güvenlik görevlisinin şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Haber 28-10-2018 22:43

Bakan Mehmet Ersoy'dan öğretmenlere müze müjdesi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, öğretmenlerin 24 Kasım'dan itibaren müzeleri ücretsiz gezebileceğini bildirdi.

Haber 25-09-2018 15:52

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda rütbe ve terfi töreni

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda rütbe ve terfi töreni

Haber 29-08-2018 19:15

İbradı'da bakan sevinci

Turizmci iş adamı Mehmet Ersoy'un Kültür ve Turizm Bakanlığına atanması memleketi Antalya'nın İbradı ilçesi Ormana Mahallesinde sevinç gösterileriyle karşılandı - Yöresel yemekleri, Altınbeşik Mağarası, düğmeli evleri ve doğasıyla alternatif turizmde öne çıkan ilçede kutlama için toplanan vatandaşlar, renkli görüntü oluşturdu - İbradı Belediye Meclis Üyesi Muhittin Ernam: - "Mustafa Kemal Atatürk'ün Birinci Meclis'i açmasında memleketimizin payı var. Şimdi de bir bakan çıkarmışız. Bayram sevinci yaşadık"

Haber 11-07-2018 09:49

Cumhurbaşkanı yardımcısı ve yeni bakanlar yemin etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün atanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve yeni bakanlar TBMM Genel Kurulunda yemin etti

Haber 10-07-2018 16:03

Yeni kabinedeki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy kimdir?

Yeni yönetim sisteminin kabinesi açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy oldu. Peki Mehmet Ersoy kimdir?

Haber 09-07-2018 23:29

Mehmet Ersoy kimdir? Yeni kabinenin Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Ersoy nereli?

Yeni sistemin ilk kabinesinin Kültür ve Turizm bakanı oldu! Peki Mehmet Ersoy kimdir? İşte yeni kabinenin yeni bakanı Mehmet Ersoy'un kariyeri ile ilgili detaylar...

Haber 09-07-2018 23:27

Gerze Termik Santralinde ÇED süreci

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Gerze'de yapımı planlanan termik santral konusunda ilgili firmanın ÇED sürecinin dondurulduğunu açıkladı.

Haber 07-08-2013 12:24

Komutanın dövdüğü asker sakat kaldı

Erzincan’da vatani görevini yaparken komutanı tarafından öldüresiye dövülen er Orhan Abravcı'nın kalça kemiği kırıldı.

Yurthaber 04-01-2012 15:06

Ersoy mazbatasını aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, bugün mazbatasını aldı.

Yurthaber 17-06-2011 17:30