Mehmet Müezzinoğlu Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Müezzinoğlu Haberleri

Mehmet Müezzinoğlu Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Müezzinoğlu Haberleri

Mehmet Müezzinoğlu, 9 Ocak 1955'te Gümülcine'de doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Fatma'dır.

Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları ihtisası yaptı. Mehmet Müezzinoğlu, Avcılarda bulunan özel bir hastanenin kurucusudur. Avcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Batı Trakya Eğitim Kültür Vakfı ve Balkan Medeniyeti Derneğinin Kurucu Üyesi, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinin Üyesidir. Mehmet Müezzinoğlu, 23. Dönemde İstanbul Milletvekili seçildi. Orta düzeyde Yunanca, İngilizce ve Arapça bilen Müezzinoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Siyasi Hayatı

Müezzinoğlu 1992 yılında Refah Partisi'nde siyaset yapmaya başladı. 2002-2007 yılları arasında Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı yaptı.

Milletvekilliği

2007 seçimlerinde 23. dönem İstanbul milletvekili, 2011 seçimlerinde 24. dönem Edirne milletvekili seçildi.

Sağlık Bakanlığı

24 Ocak 2013 günü yapılan kabine değişikliği ile Türkiye Cumhuriyeti'nin 57. Sağlık Bakanı oldu

Mehmet Müezzinoğlu Haberleri

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da ‘araştırılsın’ dedi! İlaçta rüşvet iddiası

Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan sonra TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da, ABD’li ilaç firmasıyla ilgili rüşvet iddialarının araştırılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na ihbarda bulundu.

Haber 22-07-2020 17:39

Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: İddia araştırılsın, suç varsa dava açılsın

Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sağlık Bakanlığı’na kendi döneminde gerçekleştiği iddia edilen rüşvet iddiasıyla ilgili ihbarda bulundu. Bakan Müezzinoğlu hem kendisini hem ailesini derinden yaralayan iddiayla ilgili araştırma yapılmasını istedi.

Haber 21-07-2020 16:43

İstanbul için adı geçen sürpriz isim: Aday ol diyenlere yeşil ışık yakıyor

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, AK Parti'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da adının geçtiğini söyledi. Alçı, Müezzinoğlu'nun "Aday ol" diyenlere "Hizmet için varım" diye yeşil ışık yaktığını ileri sürdü.

Haber 14-11-2018 07:31

Rumeli'nin En'leri 2017 ödül töreni

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" kapsamında 19 kategoride "yılın eni" seçilenler ödüllerini aldı - AK Parti Bursa Milletvekili Müezzinoğlu: - " 'Muasır medeniyet seviyesinin üzerinde yer yakışır' cümlesine sahip çıkabilmek akıl teri, alın teri, gönül sızısı ve dünyaya gerektiğinde yeniden 'Dünya beşten büyüktür' demeyi gerektirir" - Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Baykal: - "1912 Balkan Savaşları, hatta Osmanlı-Rus savaşlarından sonra Balkanlarda göçler başladı. Bu göçler hala bitmedi. Niçin bitmedi? Çünkü Balkanlarda huzur yok"

Haber 11-02-2018 02:31

Mehmet Müezzinoğlu

Mehmet Müezzinoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Müezzinoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Köprünün adını değiştirdiler! Sosyal medyadan yorum yağdı

Edirne'de Karaağaç Mahallesi ile bağlantıyı sağlayan eski Edirne milletvekili ve bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun adının verildiği köprü tabelasına kimliği belirsiz kişilerce 'Gazi Mustafa Atatürk' etiketi yapıştırıldı. Ancak, etiket küçük kalınca tabeladaki yazı 'Gazi Mustafa Atatürkğlu Köprüsü' oldu.

Haber 16-12-2017 17:01

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda devir teslim töreni

Kabinedeki değişikliğin açıklanmasının ardından bakanlıklarda devir teslim törenleri devam ediyor. Başbakan Yardımcılığı'na getirilen Fikri Işık, görevi Numan Kurtulmuş'tan devraldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atanan Jülide Sarıeroğlu ise görevi Mehmet Müezzinoğlu'ndan devraldı. Bakan Sarıeroğlu, "26 sene sonra tekrardan bir kadın bakanla bakanlığımız buluşmuş olacak. Bu anlamda da sorumluluğumun çok yüksek olduğunu biliyorum" dedi.

Haber 20-07-2017 10:50

Jülide Sarıeroğlu kimdir? İşte yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeden sonra bugün son dakika olarak kabine revizyonunu açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu değişti. Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu oldu. Peki Jülide Sarıeroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Haber 19-07-2017 14:33

Toplu sözleşmeler konusunda anlaşma sağlandı, imza yarın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 200 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşmeler konusunda anlaşma sağlandığını, sözleşmelerin yarın Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle imzalanacağını söyledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Doburca Tesisleri’nde dün gece gazetecilere açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu, kamu işçileri için toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandığı müjdesini verdi.

Haber 02-07-2017 10:02

Bakan Müezzinoğlu: Türkiye'de 1 milyon 100 bin genç işsizimiz var

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de 1 milyon 100 bin gencin işsiz olduğunu ifade ederek, "Bu gençlerimizin birçoğu da üniversite ve lise mezunudur. 1 milyon 100 bin eğitimli insanımızı alanlarında çok daha nitelikli hale getirmek için çalışmalarını tamamlıyoruz. Bayramdan sonra eylem planlarımızı sizlerle paylaşacağız" dedi.

Haber 23-06-2017 00:42

Bakan'ın gözleri önünde kürsüye yığıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun davetli olarak katıldığı Bursa’daki iftar programında Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu, konuşma yapmak üzere geldiği kürsüde rahatsızlanarak yere yığıldı. 2014 yılında kalp rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olduğu belirtilen Gençoğlu’na ilk müdahaleyi salondakiler yaptı. Kürsünün hemen yanındaki sandalyeye oturtulan Gençoğlu’na su verildi.

Haber 05-06-2017 09:29

Kıdem tazminatı iptal mi? Kıdem tazminatı uygulaması değişecek mi?

Çalışanların önemli haklarından biri olan kıdem tazminatı ile ilgili olarak hükümet bir süredir çalışmalar yürüyor. Çalışanlar kıdem tazmianatı toptan kalkacak mı, kalkmayacaksa nasıl değişecek merak ediyorlar. Bugün de bu soruların cevabının alınması için kritik bir gün çünkü kıdem tazminatı ile ilgili yapılan çalışma bugün Bakanlar Kuruluna sunulacak. İşte Kıdem tazminatı ile ilgili son durum...

Haber 29-05-2017 10:57

Kıdem tazminatında flaş gelişme! Müezzinoğlu duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan son dakika kıdem tazminatı açıklaması... Müezzinoğlu, bu sabah katıldığı bir televizyon programında kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Müezzinoğlu, kıdem tazminatı ile ilgili hazırlanan düzenlemenin yarın bakanlar kuruluna sunulacağını açıkladı.

Haber 28-05-2017 10:41

İlk 5 ayda 404 kişi, iş kazalarında hayatını kaybetti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2017 yılı ocak-mayıs döneminde iş kazalarında 404 işçinin hayatını kaybettiğini, bunların büyük bölümünün 30-35 yaş aralığında olduğunu söyledi.

Finans 23-05-2017 22:03

Bakan Müezzinoğlu'ndan 1 Mayıs açıklaması

Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak için ısrarlı olunmamalı. 1 Mayıs için güvenlik öncelikli konudur. 1 Mayıs'ı Ankara'da Tandoğan'da kutlayacağız" ifadelerini kullandı. Öte yandan DİSK, Taksim talebinden vazgeçti, İstanbul'daki 1 Mayıs kutlamaları Bakırköy'de yapılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,"Valilik izninin olduğu noktalarda 1 Mayıs'ın kutlanmasına sıcak bakıyoruz" demişti.

Haber 26-04-2017 11:22

Bakan Müezzinoğlu: Gelecek vizyonu oluşturacak sistemin arifesindeyiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, referandumla ilgili olarak "Sorun üreten bir sistemden gelecek vizyonu oluşturabilecek bir sistem dönüşümünün arifesindeyiz" dedi.

Haber 18-02-2017 02:15

Bakan Müezzinoğlu'ndan 'Tayyip Erdoğan diktatörlük istiyor' diyenlere tepki

Bakan Müezzinoğlu, "Diyorlar ki, 'Tayyip Erdoğan kendisi için istiyor', bazen diyorlar ki 'diktatörlük istiyor'. Yahu Tayyip Erdoğan bu milletin kulu, hizmetkarı olmaktan onur ve gurur duyuyor" dedi.

Haber 05-02-2017 21:53

AK Partili bakanların eski danışmanı Bekleviç, 'Hayır Partisi' kurdu

AK Parti'den Edirne milletvekili adayı olan, eski AK Partili bakanlar Egemen Bağış ve Mehmet Müezzinoğlu’nun danışmanlığını da yapan siyasetçi Tuna Bekleviç, 'Hayır Partisi'nin kuruluşunu ilan etti.

Haber 30-01-2017 21:23

Bakan'dan asgari ücret açıklaması: Bin 300 lira yeterli değil

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadro durumuna ilişkin, ''Bir süre daha sabredecekler. Biz şu anda onlara verdiğimiz sözün planlamalarını yapmaktayız." dedi.

Haber 26-12-2016 21:45

Bakan Müezzinoğlu’ndan 2017 öncesi taşeron işçiyi üzen açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilere yönelik açıklamalarda bulundu.

Haber 26-12-2016 16:15

Bakan Müezzinoğlu'dan alkol zammına İnönü'lü cevap

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, alkol zammına ilişkin sorulara İnönü'den örnek vererek cevap verdi.

Haber 26-12-2016 12:30

Bakan Müezzinoğlu: Kamuya alımlar donduruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Mehmet Müezzinoğlu kamuya alımları belirli bir süreliğine dondurduklarını açıkladı

Haber 14-10-2016 19:18

Bakan Müezzinoğlu: Sağlık Bakanlığı neyime yetmiyor?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan adaylığı ile ilgili, "Sağlık Bakanlığı neyime yetmiyor?" yorumunda bulundu.

Haber 10-05-2016 18:51

Kırıkkale'de Şerife Cesur'un adı çamurlu ayakkabılarıyla girmediği hastaneye verildi

Kırıkkale'de bir hastanenin acil servisine çamurlu olduğu gerekçesiyle ayakkabılarını çıkararak giren 84 yaşındaki Şerife Cesur'un adı hastane tabelasındaki yerini aldı

Haber 20-04-2016 15:37

Üniversitelerde sigara satışı yasaklanıyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, üniversite kampüslerinde sigara satışını kaldıracaklarını, kampüste sigara satışı yapılamayacağını bildirdi.

Haber 19-04-2016 19:11

Sağlık Bakanı yeni sigara düzenlemesini anlattı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul'da sağlık muhabirleriyle biraraya geldi.

Haber 02-04-2016 13:39
Haber 19-03-2016 13:29

Bakan Müezzinoğlu, Ankara patlamasında can kaybı sayısını açıkladı

Ankara'daki hain terör saldırısının ardından Başbakan Davutoğlu başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Haber 13-03-2016 23:05

Müezzinoğlu: Bayrak indirildi, paçavra asıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Silopi aile sağlığı merkezindeki Türk bayrağının indirildiğini ve oraya bir paçavra asıldığını belirtti.

Haber 03-03-2016 16:18

Müezzinoğlu hakkındaki gensoru önergesinin gündeme alınması reddedildi

TBMM Genel Kurulunda, HDP'nin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınması reddedildi.

Haber 23-02-2016 20:27

Müezzinoğlu: 335 bin eve çatkapı ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2015 yılında sağlık yöneticilerinin kapı çalarak ziyaret ettiği ev sayısının 289 bin 741, bugün itibariyle 335 bine ulaştığını söyledi.

Haber 20-02-2016 14:09

Sağlık Bakanı Ankara patlamasında ölü sayısını 21 olarak açıkladı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara'da TSK mensuplarını hedef alan saldırıyla ilgili olarak "Ölü sayısı 21, inşallah daha fazla artmaz" dedi.

Haber 17-02-2016 21:01

Bakan Müezzinoğlu’ndan ’H1n1’ İle ’Zika Virüsü’ açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu domuz gribi ve zika virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 28-01-2016 15:15

Bakan Müezzinoğlu: Onları o çukura gömeceğiz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Onlar hangi çukuru kazarsa kazsınlar. Daha önce FETÖ için söylediysek şimdi onlar için söylüyoruz. Onları o çukura gömeceğiz" dedi.

Haber 17-01-2016 17:03

Kartal'da domuz gribi alarmı: 1 kişi öldü

Domuz gribi şüphesiyle Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören bir kişi hayatını kaybetti.

Haber 09-01-2016 12:42

Türkiye'de yaşam süresi 4 yıl uzadı

Sağlık Bakanlığı’nın rakamlarına göre Türkiye’de ortalama yaşam süresi erkeklerde 4.3, kadınlarda 4.6 yıl arttı. Aynı şekilde sağlık personeli, bütçeden sağlığa ayrılan pay gibi rakamlarda da arttı.

Haber 07-01-2016 03:44

Bakan Müezzinoğlu: Bunlar ihanet cümlesidir

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Sağlıklı Yaşam Kültürünü Teşvik Projesi kapsamında düzenlenen programda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Haber 20-12-2015 13:51

Terör mağdurları için 6 bakan bir araya geldi

Şırnak'ın Cizre, Silopi ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörden dolayı evlerini terk eden vatandaşların durumunu görüşmek üzere 6 bakanın katıldığı bir toplantı yapıldı.

Haber 17-12-2015 11:23

Müezzinoğlu: 'Katkı payını kaldırabiliriz ama gerek yok'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde katıldığı törende konukların da sorularını yanıtladı.

Haber 16-12-2015 21:07

Bakanın iş teklifini reddetti

MODEF EXPO 2015 fuarında görev yapan bayan satış temsilcisi, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun iş teklifini nazik bir şekilde geri çevirdi.

Haber 03-11-2015 20:37

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Kan anonsu yapanlar provokatör

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Kan anonsu yapanların provokatör. O iki provokatör tespit edilmiştir" dedi.

Haber 13-10-2015 16:12

Bakan Mehmet Müezzinoğlu'ndan Selahattin Demirtaş'a yanıt

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Habertürk TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber 12-10-2015 10:00

Bakanlara olay yerinde protesto

Ankara'daki patlamanın olduğu bölgede inceleme yapmaya gelen İçişleri, Adalet ve Sağlık bakanları protestolar nedeniyle bölgeyi terk etti.

Haber 10-10-2015 15:12

Bakan Müezzinoğlu: Aziz Sancar, ödülü ABD’de yaptığı araştırmalar sonucu aldı

Mehmet Müezzinoğlu, Prof. Dr. Aziz Sancar’ın Nobel Kimya Ödülü almasıyla ilgili, "Bu hocamız bizim ülkemizin çocuğu, bu ülkenin evladı. Ama ödülü ABD'de yaptığı araştırmalar sonucu alıyor" dedi.

Haber 08-10-2015 16:43

Bakan Müezzinoğlu'ndan 'beyaz bayrak' açıklaması

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Nusaybin'deki görüntüleri değerlendirdi: Diyaliz hastaları zaman zaman provokatif olarak medyaya veriliyor.

Haber 07-10-2015 10:08

Müezzinoğlu gence taahhütname imzalattı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da bir gence sigarayı bırakması için taahhütname imzalattı.

Haber 28-09-2015 17:24

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: 'Başkan seçseydik bu kaos olmayacaktı'

Müezzinoğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ak Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Haber 16-08-2015 19:57

Bakan Müezzinoğlu: Bugün önümüzde matematiksel bir fotoğraf var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ak Parti Genel Merkezi'ne gelişinde açıklamalarda bulundu.

Haber 08-06-2015 13:33

Sağlık Bakanı: Diyarbakır'daki patlamada 50 civarı yaralı var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Diyarbakır'da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

Haber 05-06-2015 19:25

Bursa’daki kuş gribiyle ilgili ilk açıklama

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki bir çiftlikte yüz bin civarında tavuğun itlaf edilmesiyle ilgili ilk açıklama Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi.

Haber 02-06-2015 11:39