Mehmet Mustafa Nuri Nuruan Haberleri

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 2024-04-18 13:54:28

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 2024-04-07 18:21:57

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-04 15:37:55

CANLI | TUNCELİ seçim sonuçları: Komünist başkan Maçoğlu'ndan sonra Tunceli'de kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Erkan Eroğlu mu CHP'li Ali Mustafa Çelik mi kazandı?

Türkiye seçimini yaptı, sandıklar kapandı! 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemi başladı. Gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Tunceli de seçim sonuçları merak edilen iller arasında. "Komünist başkan" olarak anılan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy'de aday olmasının ardından Tunceli'de seçimi kim kazandı? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi?

Finans 2024-03-31 17:13:14

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-24 15:21

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: “18 yaşındaki yaklaşık 5 bin genç artık GençKart sahibi”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimiz GençKart’lı oldu.

Yurthaber 29-03-24 10:21

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 16-03-24 22:59

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy duyurdu: Fransa'da yakalanan 8 bin 659 eserimizi iade alıyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından Fransa'da yakalanan 8 bin 659 tarihi eserle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Ersoy "ransız Gümrük ve İstihbarat Birimi tarafından aralarında sikke ve yazıtların da bulunduğu 8 bin 659 eser yakalandı. Fransa'da yakalanan eserlerimizi iade alıyoruz" dedi.

Haber 14-03-24 22:54

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 14-03-24 17:27

Bakan Ersoy açıkladı: Turizm gelirlerinde rekor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 yılında turizm gelirlerinde rekor kırıldığını söyledi. Ersoy, kişi başı gecelik harcamanın 99 dolar olduğunu kaydetti.

Finans 13-03-24 15:51

Isparta uçak kazası davasında 17 yıl sonra yeni gelişme! İki ismin cezaları onandı

Yargıtay, 5 bilim insanının da arasında bulunduğu 57 kişinin hayatını kaybettiği 2007'deki uçak kazasıyla ilgili açılan 20 sanıklı davada, Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e 'taksirle öldürme' suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Haber 11-03-24 15:14

Isparta uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Isparta'da 2007'de meydana gelen 57 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin yeniden yargılanan dönemin Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e "taksirle öldürme" suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Yurthaber 11-03-24 11:03

Bakan Ersoy 2024 turizm hedeflerini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 turizm hedeflerinin 60 milyon ziyaretçi 60 milyon dolar olduğunu söyledi. Bakan Ersoy erken rezervasyonlarda da yüzde 20'nin üzerinde artış olduğunu açıkladı.

Finans 05-03-24 17:59

Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2028 yılına kadar iddialı bir hedef koydukları belirtti. Ersoy, "Turizm sektörü açısından aslında 2023 yılı da zordu. Deprem felaketi ve Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşa rağmen geçen yıl da rekor bir yıl olarak karşımıza çıktı" değerlendirmesini yaptı.

Finans 14-02-24 15:26

ABD ve İngiltere'den Antalya'ya getirilen Anadolu kökenli 42 tarihi eser tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İngiltere'den iadesi sağlanarak Antalya'ya getirilen 42 tarihi eseri tanıtarak, kültür varlığı kaçakçılığının önlenmesi ve zamanında yasa dışı yollarla pazar ülkelere götürülmüş eserlerin iadesiyle ilgili çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini bildirdi.

Yurthaber 02-02-24 13:49

Türkiye'den İtalya'ya kaçırmışlardı! Hepsi iade edildi

Türkiye'den yasa dışı yollarla çıkarılan 10 pişmiş toprak eser, İtalyan Kültür Polisi tarafından Floransa'da yakalanıp Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Ömer Gücük ve bakanlık yetkililerine teslim edildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kültür varlığı kaçakçılığı alanında yakın iş birliği içerisinde olduğumuz İtalyan yetkililerine, titiz takipleri için Roma Büyükelçiliğimize ve ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 24-01-24 17:51

Son dakika! Halil Falyalı cinayetinde karar çıktı: Mustafa Söylemez'e 2 kez müebbet hapis

Son dakika haberi! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan ve aralarında Mehmet Faysal Söylemez ile Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıktı. Mahkeme Mustafa Söylemez’i 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mehmet Faysal Söylemez’in ise tüm suçlardan beraatine hükmetti. Mehmet Faysal Söylemez'in tahliyesine de karar verildi.

Haber 19-01-24 14:51

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Yurthaber 05-01-24 07:44

Bakan Ersoy ile karesi gündem olmuştu! Altaylı 'Birtakım zevat ve zerzevat' diyerek yanıt: 'Demek ki adam değilsiniz'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Fatih Altaylı ile birlikte yemek yemesi bazı isimler tarafından tepki toplamıştı. Fatih Altaylı gündem olan yemek karesi ile ilgili olarak ilk kez konuştu, Youtube'daki programında söz konusu kareye tepki gösterenler için 'Birtakım zevat ve zerzevat' diyen Altaylı, "Kardeşim demek ki adam değilsiniz ki çağrılmıyorsunuz. Bu kadar basit" diye konuştu.

Haber 11-12-23 10:38

'Savaşı bırakıp Türkiye'ye ineceğim son çağrımdır' paylaşımı gündem olmuştu! İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ı hedef göstermişti: İstanbul Valiliği'nden açıklama

Sosyal medyada bir kullanıcı, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'la ilgili paylaşım yaptığı için İstanbul Bağcılar'da evinin etrafında silahlı kişilerin olduğu iddia etmişti. Gündem olan konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Şahsın ülke dışında ve suç kaydı olduğu belirlenirken, konu olan herhangi bir güvenlik tehdidinin bulunmadığı aktarıldı.

Haber 27-11-23 10:33

Öğretmenler günü afişleri gündem yaratmıştı! Yenileri asıldı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı'ndan açıklama geldi

Mustafakemalpaşa’da 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan afişler gündem yarattı. Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının arkasına, ünlü sinema oyuncuları ve çizgi film karakterleriyle tasarlanıp ilçedeki reklam panolarına asılan afişler kaldırılırken; gelen tepkiler sonrası yenileri asıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar yaptığı açıklamada "Hata fark edilir edilmez değiştirilmiştir. Hakaret, karalama söz konusu değildir, olamaz” ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-23 17:28

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban istifa edecek mi? Açıklama geldi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın da partiden istifa edeceği iddia edilmişti. Söz konusu iddialara yanıt veren Gürban, “İstifa yönünde bir düşüncem yok. İstifa etmemi gerektirecek bir neden yok” dedi.

Haber 17-11-23 14:20

İlkokul öğrencilerinin 10 Kasım'a özel koreografisi beğeni topladı! Saat ‘09.05’i oluşturarak saygı duruşunda bulundular

İzmir’in Seferihisar ilçesinde bulunan Şehit Mehmet İzdal İlkokulu öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 85. yılına özel bir koreografi hazırladı. İlkokul öğrencileri saat ‘09.05’i oluşturarak saygı duruşunda bulundular.

Trend 10-11-23 11:06

Denizli 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ni Bakan Ersoy hizmete açtı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kütüphaneleri hayatın akışına dahil ettiklerini belirterek, "Sözün özü kütüphanelere gidilmemesi için bir bahane, bir sebep bırakmadık" dedi.

Yurthaber 08-11-23 14:22

Ayasofya için karar! Bakan Ersoy 'UNESCO'nun tavsiyesi üzerine' diyerek duyurdu: 15 Ocak'tan itibaren-turistlere ücretli olacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, UNESCO'nun tavsiyesi üzerine Ayasofya Camii için yeni bir karar alındığını duyurdu. Buna göre 15 Ocak tarihinden sonra yabancıların yapacağı ziyaretlerde ücret uygulamasına geçilmesi kararlaştırıldı.

Finans 31-10-23 10:51

CUMHURİYET'İN 100. YILI - Sivrihisarlı 100 yaşındaki Mehmet amca, Atatürk ile konuştuğu günü unutamıyor

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde hayatını sürdüren 100 yaşındaki Mehmet Acarlar, çocukluğunda Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ankara'nın Ulus semtindeki İkinci Meclis binasına girerken görmesini ve aralarında geçen diyaloğu dün gibi hatırlıyor.

Yurthaber 27-10-23 11:37

Milyonlar yarın İstanbul'da bir araya geliyor: AK Parti'den 'Büyük Filistin Mitingi' açıklaması! Tüm dünyaya gösterilecek

Milyonlarca kişinin katılımıyla yarın İstanbul'da "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleşecek. AK Partili Hamza Dağ, Mustafa Şen ve Osman Nuri Kabaktepe mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" mesajını verdi.

Haber 27-10-23 11:27

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Çakmak'ın cenazesi Hatay'da defnedildi

Törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Yurthaber 11-10-23 14:59

SON DAKİKA | Bakan Ersoy 'Birkaç saat içinde teslim alınacak' diyerek duyurdu! 37 parça eserimiz ait olduğu topraklara dönüyor

Son dakika haberi: Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye ve İsviçre arasında kültür varlığı eser iadesi anlaşması ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, "Urartu dönemi kap kacak ve Roma dönemi geyik heykelinin yer aldığı 37 parça eserimiz ait olduğu topraklara dönüyor. İsviçre makamlarından birkaç saat içinde teslim alınacak." dedi.

Haber 11-10-23 11:07

Sevgilisini diri diri yaktı karşıya geçerek izledi! 19 gün sonra 'Çığlıkları rüyalarıma giriyor' diyerek her şeyi itiraf etti...

Yangının arkasından kan donduran bir cinayet çıktı! Söz konusu olay 19 gün önce İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşandı. Eylül'ün son günlerinde çıkan yangında işletme sahibi Mustafa Bendeş ile emekli öğretmen Mehmet Naci Sözüner hayatını kaybetmişti. Bendeş'in sevgilisi Esra Başkaya, yangın süsü verilen cinayeti 'Ölürken attığı çığlıklar rüyalarıma giriyor' diyerek itiraf etti.

Haber 11-10-23 08:54

Bakan Ersoy duyurdu: 'Gerekli olan yatırım desteğini vereceğiz'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, el birliğiyle Uludağ'ı tekrar eski ışıltılı günlerine döndüreceklerini belirterek, "Burası çok önemli bir merkez. Hak ettiği yere tekrar gelmesi gerekiyor. Gerekli yatırım desteğini vereceğiz" dedi.

Finans 10-10-23 14:30

Bakan Ersoy'dan 'Altın Portakal Film Festivali' açıklaması! Terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız diyerek tepki gösterdi

60’ıncı Altın Portakal Film Festivali'nden çıkartılan 'Kanun Hükmü' belgesiyle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan açıklama geldi. Bakan Ersoy, "Festivalde sanatın gücü kullanılarak terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-09-23 10:51

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu! Bürokrasiyi çözmek için...

'Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri' konserini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Tan Sağtürk birlikte izledi. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-09-23 15:05

O camiler de Dünya Mirası Listesi'nde yerini aldı, sayı 21'e yükseldi! Bakan Ersoy: 'İlk kez kültürel varlıklarımızı seri olarak kaydettirdik'

Gordion Antik Kenti'nin ardından Türkiye'nin bir kültürel varlığı daha UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gelişmeyi duyururken "UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne kültürel varlıklarımızı ilk kez seri olarak kaydettirdik" açıklamasında bulundu.

Haber 19-09-23 12:30

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy açıkladı! O kent UNESCO listesinde...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gordion’un UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne dahil edildiğini resmi Twitter hesabından duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Gordion 20'nci kalıcı mirasımız olarak UNESCO'da yerini aldı. UNESCO kalıcı miras listesi dosyaları çok ciddi hazırlanmalı. Gordion bunu hakediyor.' ifadelerini kullandı.

Haber 18-09-23 19:14

Gordion Antik Kenti, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alındı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, antik dönemin en önemli arkeolojik alanlarından Gordion Antik Kenti'nin, UNESCO tarafından "Dünya Mirası" ilan edildiğini duyurdu.

Haber 18-09-23 14:58

Büyük İskender'in yürüdüğü Phaselis'teki 2 bin yıllık cadde gün yüzüne çıkarılacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın Kemer ilçesindeki Phaselis Antik Kenti'nde haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını inceledi.

Yurthaber 11-09-23 13:14

Tamer Karadağlı yeni işinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ağırladı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u karşıladı. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı'nın yeni işindeki ilk görüntüsü hayranlarından beğeni aldı.

Magazin 22-08-23 15:41

SON DAKİKA | Kahreden haber! Kuzey Irak'ta 6 asker şehit oldu... Amcasıyla aynı adı taşıyordu, kaderi de aynı oldu

Son dakika: Kuzey Irak’ta devam eden 'Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman Operasyonu' bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Denizlili İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek, Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale ve Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehit olduğu bildirildi. Şehitlerin ardından ise yarım kalan hikayeleri kaldı...

Haber 10-08-23 07:31

Yeni vergi sinyali! Bakan Ersoy duyurdu: Günübirlik kiralık evler için düzenleme geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını bildirdi. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını kaydetti.

Finans 31-07-23 14:10

Bakan Ersoy Antalya'daki yangın bölgesinde

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'daki yangın bölgesinde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 25-07-23 09:28

Fatma Şahin'in acı günü! Babası Mustafa Kıymık son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in babası Mustafa Kıymık hayatını kaybetti. Cenaze namazına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı.

Haber 02-07-23 14:52

Güvenlik korucusunu şehit eden terörist yurtdışına kaçma hazırlığındayken yakalandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 11 gün önce şehit edilen güvenlik korucusu Mustafa Erdem’in faili ’Demhat’, ’Fırat’ ve ’Gelhat’ kod adlı Mehmet Zeki İlmin, Mersin’de düzenlenen operasyonda yakalandı.

Yurthaber 15-06-23 15:52

Son dakika | Sabah saatlerinde operasyon düğmesine basıldı! 11 gün önce güvenlik korucusu Mustafa Erdem'i şehit etmişti; o terörist yakalandı

Son dakika haberi: Mersin'de operasyon düzenlendi, şehit güvenlik korucusu Mustafa Erdem'in faili terörist Mehmet Zeki İlmin yakalandı! Operasyona Özel Harekat birimleri de katıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Milli Savunma Bakanlığı ise Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 57'ye yükseldiğini duyurdu.

Haber 15-06-23 10:37

Eski kabine üyelerine Meclis'te önemli görev! Seçim sonrası merak ediliyordu... İşte komisyon başkanlıklarına gelen isimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin ardından yeni kabinesiyle ilk adımlarını atmaya başlarken eski kabine üyeleri de yeni görevler üstlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy dışındaki tüm bakanlar ve Fuat Oktay AK Parti'den milletvekili seçildi. Yeni kabinede yer almayan 10 isim artık TBMM'de çeşitli komisyon başkanlıklarını yürütecek.

Haber 14-06-23 16:43

Kabine toplantısı ne zaman, bitti mi? 6 Haziran 2023 Kabine Toplantısı gündem konuları neler?

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de gerçekleştirildi. Yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın haricinde tüm isimlerde değişikliğe gidildi. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak, bitti mi? İşte, 6 Haziran 2023 Salı günü Kabine Toplantısı'nın gündem başlıkları...

Haber 06-06-23 19:58

Varank, 'halef/selef' notuyla paylaştı! Hakan Fidan ve İbrahim Kalın aynı karede... Sosyal medyada gündem oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevini Mehmet Fatih Kacır'a devreden Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. MİT Başkanlığı'na atanan İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakanlığı'na atanan Hakan Fidan'la birlikte eski Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yer aldığı fotoğraf karesini paylaşan Varank; "25 Ekim 2021 - Halef/Selef" notunu düştü.

Haber 06-06-23 13:42

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Mehmet Nuri Ersoy'un biyogragisi

Mehmet Nuri Ersoy'un kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Türkiye'nin merakla beklediği kabineyi açıkladı. Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy dışında tüm kabinenin değiştiği görüldü. Peki, MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli?

Haber 04-06-23 12:45