Melania Trump Haberleri

Donald Trump'ın doğum gününde şaşkına çeviren görüntü! Melania katılmadı

Eski ABD Başkanı Donald Trump ve Ivana Trump'ın en büyük çocukları Donald Trump Jr. Instagram'da yayınladığı bir video ile annesi Melania'nın doğum günü partisine katılmadığını ortaya çıkardı. Sosyal medyada gündem olan görüntü için birçok kullanıcı ''Melania nerede?'' diye sordu.

Haber 16-06-2021 10:11

Melania Trump'ın 'umurumda değil ceketi' yine gündeme geldi! Jill Biden gönderme mi yaptı?

ABD Başkanı Joe Biden'ın, ilk yurt dışı gezisi başladı. Bu kapsamda Biden ilk görüşmesini İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile gerçekleştirdi. Gezide dikkat çeken detay ise Jill Biden'ın ceketi oldu. Biden'ın love işlemeli ceketi, eski First Lady Melania Trump'a gönderme şeklinde yorumlandı. Jill Biden'ın dünyaya sevgi gönderdiği söylenirken, eski First Lady'nin ceketinde ''Umurumda değil yazıyordu'' denildi.

Haber 11-06-2021 09:11

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 26 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 26 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 26 Nisan olayları...

Trend 26-04-2021 12:24

Trump 'gizli gizli' aşı yaptırdı iddiası!

Donald Trump'ın, henüz başkanlık görevini bırakmadan, pek çok siyasi lider gibi kameraların karşısına geçmek yerine Beyaz Saray'da gizlice Covid-19 aşısı olduğu iddia edildi. Donald Trump'ın, eşi Melania Trump ile aşı olmalarını gizleme nedeni, ABD basınında tartışılıyor.

Haber 03-03-2021 10:15

Melania Trump

Melania Trump Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melania Trump Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trump çifti Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra ilk kez görüntülendi

ABD'nin 45'inci başkanı Donald Trump ve eşi Melania, 20 Ocak’ta Beyaz Saray’dan birlikte ayrıldıktan sonra ilk kez Mar-a-Lago tatil beldesindeki bir restoranda görüntülendi.

Haber 19-02-2021 13:31

Melania Trump haberi sosyal medyadan duyurdu

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın eşi eski First Lady Melania Trump, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kendi ofisini açtığını duyurdu.

Haber 13-02-2021 09:40

Melania Trump ekibi kurdu!

ABD'nin yeni başkan ve başkan yardımcısı kadar eski başkan Donald Trump ve ailesi de konuşulmaya devam ediyor. Eski First Lady Melania Beyaz Saray sonrası hayatına yavaş yavaş şekil veriyor. Bir yandan da çiftin etrafını saran boşanma dedikoduları da bitmek bilmiyor. Melania son olarak planını yaptı ve ekibini kurdu.

Haber 29-01-2021 12:20