Melbourne Haberleri

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 2024-03-22 13:38:24

Sosyal medyada kilo verme serüvenini paylaştı! 45 kilo verince görenler tanıyamadı... Aynaya bakıyorum ve benim olduğuma inanamıyorum

Avustralya'nın Melbourne şehrinde yaşayan Samantha Abreu isimli bir hemşire 45 kilo verme serüvenini paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı. Tek bri basit değişiklikle fiziksel görüntüsünü ve hayatını tamamen değiştirmeyi başardığını ifade eden Abreu'nun son halini görenler tanıyamadı.

Trend 2024-03-12 15:02:00

Aile fotoğrafındaki ayrıntı sosyal medyada çok konuşuldu! Arka plandaki detaya kimse anlam veremedi

Avustralya’nın Melbourne şehrinde çocuklarının ilk yüzme deneyimini kaydetmek isteyen bir ailenin çektiği fotoğraflar sosyal medyada gündem yarattı. İsmi açıklanmayan baba ve oğlunun kumsalda oyun oynadıkları anlarda arka planda yer alan ayrıntı herkesi endişelendirdi. Sosyal medyada arka planda bulunan detayı anlamlandırmak için adeta bir yarış başladı.

Trend 2023-08-14 15:11:26

Köpek balığı saldırısını saniye saniye anlattı! “Kendi kanımda boğulacaktım, 350 diş birden saplandı”

Sidney’de denizin tadını çıkarttığı sırada 700 kiloluk bir köpek balığının saldırısına uğrayan eski bir donanma temizleme dalgıcıkolunun ve bacağının koptuğu korkunç anları anlattı. Avustralya'nın Melbourne kentinden 46 yaşındaki Paul de Gelder o anlar yaşadığı acıyı tarif edemediğini dile getirirken, “Kendi kanımda boğulacaktım. 350 diş birden saplandı. Tek bir ısırıkla beni yakaladı” dedi.

Trend 2023-07-25 08:56:27

Tolgay Arslan'dan ilginç transfer! İtalya'dan Avustralya'ya gitti! 'Bir gün burada oynayacağımı biliyordum'

Avustralya ekibi Melbourne City, İtalya'nın Udinese takımından Tolgay Arslan'ı kadrosuna kattı. Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen Arslan, "Türkiye'de Beşiktaş'ta oynarken içimden bir ses, 'Bir gün Avustralya'da oynayacağım' diyordu. Üç çocuğum var ve aile olarak Udinese'den sonra yeni bir şeyler yapmaya karar verdik." ifadelerini kullandı.

Spor 15-06-23 14:08

Sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldürdü! Cansız bedenini çöpe attı... İnternetteki aramaları dehşete düşürdü

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşanan bir cinayet ülkede infial yarattı. Henüz birkaç aylık sevgili olan Joon Seong Tan ve Ju Kelly Zhang kendi aralarında tartışmaya başladı. Sevgilisinin kendisini aldattığından şüphelenen Tan genç kadını kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Tan’ın internet aramaları gerçeği ortaya çıkarttı.

Trend 02-06-23 13:21

Çift vajinayla doğan kadın ikizlerini kucağına aldı! “Her rahimde bir tane bebek büyüttüm”

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan 24 yaşındaki Madeline Kaklikos ve eşi 27 yaşındaki Jon Kaklikos yaklaşık 5 yıllık evliliklerinde çocuk sahibi olabilmek için tedavi görüyordu. Çift Cole ve Nate adını verdiklerini ikiz bebeklerini kucaklarına aldılar. Çift vajinayla doğan anne Madeline 50 milyonda bir gerçekleşen durumlar bebeklerini iki farlı rahimde büyüttü.

Trend 16-05-23 15:32

Sokak ortasında arabalarından inip kavga etmeye başladılar! Trafiği adeta kilitlediler... Yumrukların arkası kesilmedi

Avustralya’nın Melbourne kentinde sokak ortasında iki kadının arasında başlayan tartışma görenleri şaşkına çevirdi. İkili arasındaki tartışma sözlü olarak başladı. Ancak kısa bir süre şiddetlenerek yumruklaşmaya döndü. Birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldıran ikili trafiğin kilitlenmesine neden oldu.

Trend 01-02-23 08:39

Melbourne City - Melbourne Victory maçında yaşanan olaylar sonrası Avusturya Futbol Federasyonu'ndan olay karar! Tam 10 puan sildiler...

Avustralya A Ligi'nin 8. haftası zorlu bir derbiye sahne oldu. Zirvede bulunan Melbourne City sahasında ligin son sırasında yer alan Melbourne Victory'i konuk etti. Karşılaşmanın 22. dakikasında sahaya giren bir taraftar rakip kalecinin yüzüne demir kovayla vururken, yaşanan bu olayın faturası oldukça ağır oldu. İşte detaylar...

Spor 10-01-23 18:07

Derbide taraftarlar sahaya girdi, yüzüne metal kovayla vurulan kalecinin yüzü kesildi! Dünya, Avustralya'da yaşanan skandalı konuşuyor...

Avustralya A Ligi'nin 8. haftasında Melbourne City ile Melbourne Victory karşı karşıya geldi. İki şehrin takımının kozlarını paylaştığı derbinin 22. dakikasında yaşananlar ise futbol tarihine kara bir leke olarak geçti. Güvenlik güçlerini aşarak sahaya atlayan bir taraftar, Melbourne City kalecisi Tom Glover'ın yüzüne metal kovayla vurdu ve oyuncuyu yaraladı. Hakemin de saldırıya uğradığı maç tatil edildi. İşte detaylar...

Spor 17-12-22 17:15

Barbie bebeğe benzemek için servet harcamıştı! Dekolteli elbisesiyle cesur paylaşım... Frikik vermesine aldırmadı

Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan Tara Jayne McConachy, gerçek hayattaki Barbie bebeğe benzemek için sayısız estetik operasyon geçirdi. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan estetik kraliçesi son olarak adlandırılan fenomen isim son olarak dekolteli kırmızı elbisesiyle çekilen bir pozunu yayınladı. Fenomen isim göğsünün yan tarafından frikik vermesine aldırış etmedi.

Trend 05-12-22 16:52

Altın ararken taş buldu! Asırlık göktaşının değeri dudak uçuklattı... “Burada Güneş sisteminin oluşumuna bakıyorsunuz”

2015 yılında Dave Hole isimli bir adam Avustralya’nın Melbourne şehrinde altın arıyordu. Altın aradığı sırada bir taş bulan Hole, sıradan bir taş olduğunu düşündüğü kaya parçasının değerini öğrendiğinde şaşkınlığını gizleyemedi. Yapılan incelemeler taşın Güneş sisteminin oluşumuna kadar uzanan bir geçmişi olduğunu ortaya çıkarttı.

Trend 27-11-22 00:01

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen kadın gördükleri karşısında şaşkına döndü! Uykusunda defalarca tecavüze uğradığını gördü

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek bilgisayarına bakmak istedi. Şifreli bir klasörü açmayı başaran kadın kocasının uykusunda defalarca kendisine tecavüz ettiği videoları gördü

Trend 22-11-22 08:24

Korku filmlerini aratmayan manzara: Garajın kapısı kapanırken altına sıkışınca feci şekilde can verdiler!

Avustralya'nın Melbourne bölgesinde yaşanan korkunç kaza yürek burktu. Henüz aydınlatılamayan olayda iki genç bir garajın kapısına sıkıştı. Gençlerden biri olay yerinde feci şekilde can verip hayatını kaybederken diğerinin tedavisinin sürdüğü aktarıldı.

Trend 13-11-22 09:56

Seyirciler durmaları için yalvardı ama sonuç değişmedi! Saç saça baş başa kavga ettiler... Tekmeler, yumruklar havalarda uçuştu

Avustralya’da her yıl gerçekleşen Melbourne Kupası ilginç anlara sahne oldu. Ülkenin yıllar içince ikonik hale gelen at yarışı kapsamında etkinlikler düzenlenirken Avustralya Bahar Yarış Karnavalı'nda bir grup kadın kavgaya tutuştu. Seyircilerin yalvarmasına ve engellemek için araya insanların girmesine rağmen kadınlar saç saça baş başa kavga etti. O anlara ait görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 04-11-22 13:27

TikTok fenomeninden mide bulandıran hareket! Jamie-lee McCabe yürüyen merdivenleri yaladı, tepkilere aldırmadı

Avustralyalı fenomen Jamie-lee McCabe, TikTok'ta etkileşim almak için yaptığı hareketle 'pes' dedirtti. Melbourne şehrinde at yarışlarına giden 30 yaşındaki TikTok fenomeni Jamie-lee McCab, sosyal medya hesabından yürüyen merdivenleri yaladığı anları paylaştı. Merdivenin plastiklerini yalayan fenomene ise çevredekiler tepki gösterdi. Sosyal medyada gündem olan videoya yorum yapan takipçileri, yaptığı hareketi mide bulandırıcı buldu.

Magazin 03-11-22 22:12

Yeni yürümeye başlayan çocuğunun oyun hamurundan jilet çıktı! “Tam zamanında yetişmeseydim ne olacaktı?”

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Abdullah Tan isimli bir adam iki yaşındaki çocuğuna bir süpermarketten oyun hamuru satın aldığını söyledi. Çocuğunun hamurla oynadığı sırada kutuda yabancı bir cisim olduğunu fark eden adam, yeni açtıkları oyun hamurundan jilet çıktığını iddia etti. Yaşadığı dehşeti anlatan baba, “Tam zamanında yetişmeseydim ne olacaktı?” diyerek duruma isyan etti.

Trend 29-10-22 15:11

Güpegündüz otobüsün içinde cinsel ilişkiye girdiler! Diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırış etmediler

Avustralya'da Melbourne 902 Chelsea - Airport West güzergâhında hareket eden bir otobüste ilginç anlar yaşandı. Diğer yolcuların şaşkın bakışları altında otobüsün arka koltuğuna oturan bir çift güpegündüz cinsel ilişkiye girdi.

Trend 12-09-22 13:38

Hamilelik paylaşımlarıyla gündem olmuştu! Doğumunu canlı yayınlamak için servet istedi

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Emily Mai isimli bir kadın yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulamasından seksi fotoğraf ve videolarını satarak geçimini sağlıyor. Hamilelik sürecinde hayranlarının sayısının arttığını dile getiren Mai yıllık gelirinin 300 bin dolar (yaklaşık 5 milyon 469 bin TL) olduğunu söyledi. Hamilelik ve emzirme videolarıyla tanınan fenomen isim ikinci çocuğunun doğumunu canlı yayınlamak için servet istedi.

Trend 10-09-22 17:43

Çifte cinayet: Birisi sevgilisi birisi arkadaşıydı! Penisini kesip dehşet saçtı

44 yaşındaki Jasmine Eveleigh, Melbourne Brunswick'teki bir apartman dairesinde korkunç bir saldırı gerçekleştirmekle suçlandı. Erkek arkadaşının penisini koparıp ölümüne sebep olduğu, ortak bir arkadaşlarını ise aynı saldırıda bıçaklayarak hayatına son verdiği iddia edilen Eveleigh, ilk duruşmasına çıktı.

Trend 29-08-22 16:17

Böylesi görülmedi! Aldatılmanın intikamını öyle bir aldı ki

Avustralya'nın Melbourne kentinden ismi açıklanmayan bir adam, 4 Temmuz sabahı aracına binmek için dışarı çıktığında gördükleri karşısında şoke oldu. Genç adamın Mercedes markalı aracının, terk edilen sevgilisi tarafından kırmızı boyayla tahrip edilmişti.

Trend 06-07-22 08:41

İtirafı olay yarattı! “Bir kadına aşık oldum, kocamdan boşandım”

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Sophine Cachia, 20’li yaşlarının sonunda cinsel kimliğine yönelik olarak bir aydınlanma yaşadığını söyledi. Gittiği bir basketbol maçı sırasında seyircilerin arasında bulunan bir kadına aşık olduğunu ifade eden Cachia, eşinden ayrıldı. İki çocuk annesi olan Cachia, harmanlanmış ailesiyle mutlu olduğunu söyledi.

Trend 06-05-22 11:43

Flört uygulamasından tanıştığı kadını tuzağa düşürdü! Kaçmasını durdurmak için kilitledi

Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan Robert Wilson isimli adam, flört uygulaması aracılığıyla tanıştığı ismi açıklanmayan kadına dehşeti yaşattı. Wilson kurbanını dört gün boyunca evinde kilitli tuttu ve defalarca tecavüz ederek kaçmasını engellemek için demir çubukla dövdü.

Trend 27-04-22 09:40

Bebeğini tren raylarının üzerine bıraktı! Gözlerini kapatıp dakikalarca bekledi

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan 32 yaşındaki Melissa Arbuckle, bebeğini öldürme suçundan tutuklandı. Üç aylık bebeğini tren raylarına bırakan anne hakim karşısına çıktı. Avukatı Arbuckle’in savunmasında akıl sağlığının bulunduğunu ve eylemi planlamadığını söyledi.

Trend 06-04-22 10:50

Hamile kadının çektiği videolardan elde ettiği gelir dudak uçuklattı! Sadece hamilelik pozlarını paylaşıyor

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan Emily Mai isimli kadın, hamile kalmadan öncesinde 2019 yılında OnlyFans hesabını kurdu. Hamilelik sürecine kadar OnlyFas’ta popüler olmayı başarmayan kadın gebelikle beraber daha fazla paylaşım yapmaya başladı. Hamilelik fotoğraf ve videolarını abonelerinin beğenisine sunan Mai, aylık kazancıyla dudak uçuklattı.

Trend 28-03-22 16:07

Kimi Tesla'sıyla uçtu, kimi dehşeti yaşattı! Gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor

Tesla'nın elektrikli araçları dikkat çekmeye devam ederken, Avustralya'daki bir Tesla sürücüsü Melbourne kentinde tramvaya binmeye çalışan bir yaşlı kadına çarpmakla suçlandı ama suçu "başka bir şeye" attı. Ayrıca kiralık Tesla ile "uçmak" isteyen başka bir kişinin de polis başına ödül koydu. Tesla videosu yayınlayıp işten kovulan Tesla çalışanı da hala gündemde.

Haber 23-03-22 16:56

Ölen annesinin küllerinden dövme yaptırdı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan 53 yaşındaki Kellie Careter-Bell isimli bir kadın annesinin anısını yaşatmak için oldukça ilginç bir yönteme başvurdu. Annesinin küllerinden vücuduna dövme yaptıran Bell, kayıplarını ölümsüzleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söylerken sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend 22-03-22 15:52

Anna McEvoy zor anlar yaşadı! Göğüslerini kapatan dikiş patladı

Love Island yıldızı Anna McEvoy, hafta sonu Melbourne Moda Festivali'ndeki bir defileye katılırken oldukça talihsiz anlar yaşadı. Ünlü TV yıldızının göğüslerini kapalı tutan dikiş attı.

Magazin 15-03-22 16:37

Djokovic’in Avustralya’ya Girişine Aşı ve Vize Engeli

Dünyanın bir numaralı raketi Novak Djokovic’in Avustralya’ya girişine izin verilmedi. Melbourne havaalanında bir süre mahsur kalan Djokovic’e Avustralya Açık Tenis Turnuvası’na katılabilmesi için daha önce ülkenin aşı zorunluluğundan muafiyet tanınmıştı

Haber 06-01-22 03:30

'Tıbbi muafiyet' kararı reddedilen Novak Djokovic'e sınır dışı şoku

Teniste 2022 yılının ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ın başlamasına kısa süre kala en ciddi soru işareti büyümeye devam ediyor. Erkeklerde dünya 1 numarası olan Novak Djokovic, koronavirüs aşısı yaptırmamasına rağmen Avustralya Açık yönetiminden tıbbi muafiyetle turnuvaya katılma hakkı almasına karşın başbakan Scott Morrison bu durumu reddetti. 8 saat Melbourne Havalimanı'nda bekleyen Sırp raketin sunduğu kanıtlar kabul görmedi ve Djokovic sınır dışı edildi.

Spor 06-01-22 01:26

Avustralya'nın Melbourne kentinde dünyanın en uzun tam kapanması sona erdi

Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasına karşı alınan tedbirler kapsamında Avustralya'nın Melbourne kentinde çeşitli aralıklarla 263 gün yürürlükte kalan "dünyanın en uzun tam kapanması" sona erdi. Victoria Eyalet Başbakanı Daniel Andrews, "Bugün, aşının her iki dozunu da yaptıran yüzde 70'den fazla kişiye teşekkür etme günüdür. Bu işi bitirmek zorundayız, aşılar işe yarıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 22-10-21 10:54

Avustralya'nın Melbourne şehrinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

5.8 büyüklüğündeki deprem, Avustralya'nın ikinci büyük şehri Melbourne ve kıtanın güneydoğusunda hissedildi. Birçok ev zarar görürken ölü veya yaralı bilgisi henüz yok.

Haber 22-09-21 07:57

Estetik ameliyat bağımlısı hemşire Tara Jayne McConachy'e kötü haber! Yeni implantlar için reddedildi

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan Tara Jayne McConachy isimli hemşire Barbie bebeğe dönüşmek için sayısız kez estetik operasyon geçirdi. Hala istediği bedene sahip olmadığını belirten hemşireye yeni estetik operasyonu için izin verilmedi. Çareyi ise televizyonda aradı.

Trend 19-08-21 12:30

iPhone X cebinde patladı, Apple'a dava açtı!

Avustralya'nın Melbourne şehrinde yaşayan Robert De Rose isimli bir bilim insanı, iPhone X model akılı telefonu nedeniyle hayatının şokunu yaşadı. iPhone X De Rose'un cebindeyken patladı. Bilim insanı, Apple'a yaptığı başvurulardan sonuç alamayınca konuyu mahkemeye taşıdı.

Haber 03-03-21 14:21

Pasifik Okyanusu'nu geçerek ABD'den Avustralya'ya uçan güvercin itlaf edilecek

ABD'nin Oregon eyaletinden uçarak Pasifik Okyanusu'nu geçip Avustralya'nın Melbourne kentine ulaştığı belirtilen bir güvercinin, ülkedeki karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle itlaf edileceği açıklandı.

Haber 14-01-21 19:37

Avustralyalı muhabir canlı yayında 2 kez tacize uğradı!

Avustralya'daki Melbourne Kupası öncesi canlı yayın yapan muhabir, iki seyircinin taciziyle büyük bir şok yaşadı. Bir kadın taraftar kulağını yalayarak, bir erkek taraftar ise kameraya doğru pantolonunu indirerek muhabir Lee Steele'yi taciz etti.

Haber 04-11-20 17:03

Avustralyalı muhabir Lee Steele, canlı yayında iki kez seyircilerin tacizine uğradı

Avustralya'daki Melbourne Kupası öncesi canlı yayın yapan muhabir, iki seyircinin taciziyle büyük bir şok yaşadı. Bir kadın taraftar kulağını yalayarak, bir erkek taraftar ise kameraya doğru pantolonunu indirerek muhabir Lee Steele'yi taciz etti.

Spor 03-11-20 16:49

Yüzü korkunç bir şekilde yanan kadın kocasından onu terk etmesini istiyor

Avustralya'nın Melbourne kentinden ilkokul öğretmeni Halie Tennant kamp yaparken uyuyakaldıktan sonra kaza sonucu yanarak tanınmayacak hale geldi.

Haber 09-10-20 16:10

Kendisi de maske takmayan adam maske takmayanlara küfür ederken kameralara takıldı

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşanan bir olayda maske takmayan bir adam, maske takmayan diğer insanlara küfür ederken yakalanıyor.

Haber 08-10-20 13:06

İsrail, çocuk tacizcisi kadını Avustralya’ya iade kararı aldı

İsrail Yüksek Mahkemesi, Avustralya’da çocuk istismarı ile aranan öğretmen kadının Avustralya’ya iadesini onayladı.Üç kız kardeş Dassi Erlich, Nicole Meyer ve Elly Sapper 2008 yılında, Melbourne Ortodoks okulunda öğrenci oldukları yıllarda Malka Leifer’ı, kendilerine ve başka öğrenciye cinsel istismar uygulamakla suçlamıştı.

Haber 21-09-20 15:34

Avustralya’da Covid-19 kısıtlamalarına karşı gösteriler sürüyor

Avustralya’nın Melbourne şehrinde korona virüs kısıtlamaları ve hükümet karşıtı gösterilere polis müdahale etti.

Haber 19-09-20 12:19

Avustralya’da polisin kafasını tekmelediği kişi yoğun bakımda

Avustralya’nın Victoria eyaletinde polisin başına tekme atıp darp ettiği şüpheli şahıs yoğun bakımda tedavi görüyor.Avustralya’nın Victoria eyaletindeki Melbourne şehrinde Pazar günü polis memurları seyir halindeki polis aracının önünde duran şahsa önce araçla çarptı daha sonra darp etti.

Haber 15-09-20 11:29

Avustralya’da Covid-19 kısıtlamaları ve hükümet protesto edildi

Avustralya’nın Melbourne kentinde halk korona virüs salgını ile mücadele kapsamında getirilen kısıtlamaları ve hükümeti protesto etti.Korona virüs salgınının yeniden etkisini arttırdığı Avustralya’da halk sokaklara indi.

Haber 05-09-20 19:21

Türkiye'nin Avustralya Başkonsolosu Şarık Arıyak ve Güvenlik Ataşesi Engin Sever'e 40 yıl önce düzenlenen suikastla ilgili yeni ipuçları bulundu

Türkiye'nin Avustralya Başkonsolosu Şarık Arıyak ve ve Güvenlik Ataşesi Engin Sever'e 40 yıl önce Sydney'de düzenlenen suikastla ilgili soruşturmada yeni ipuçları bulundu. Soruşturmayı yürüten dedektifler, suikastın Avrupa ve ABD'de işlenen cinayetler ile 1986'da Türkiye'nin Melbourne Büyükelçiliği'ne "ideolojik amaçla" düzenlendiği belirtilen bombalı saldırıyla bağlantılı olduğuna inanıyor.

Haber 13-08-20 13:00

Ölümler artınca Avustralya’nın Melbourne kentinde maske takmak zorunlu oldu

Avustralya’nın Melbourne kentinde son 24 saatte 3 kişi daha yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) hayatını kaybetmesinin ardından maske takma zorunluluğu getirildi.

Haber 19-07-20 07:51

Koronavirüs endişesiyle Formula 1 iptal edildi

Avustralya’nın Melbourne kentinde bu hafta sonu yapılacak Formula 1 Dünya Şampiyonası 2020 sezonunun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'si, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) endişesiyle iptal edildi.

Spor 13-03-20 08:21

Avustralya’da koronavirüs nedeniyle Formula 1 yarışı iptal edildi

Avustralya’nın Melbourne kentinde bu hafta sonu yapılacak Formula 1 Dünya Şampiyonası 2020 sezonunun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'si, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) endişesiyle iptal edildi.

Haber 13-03-20 05:55

Melbourne kentinin hava kalitesi 'en kötü' seviyede

Avustralya’da devam eden yangınlar nedeniyle, Victoria eyaletinin başkenti Melbourne’un dumanla kaplanması sonucu yetkililer, eyalet genelinde uyarıda bulundu ve kentin hava kalitesinin 'en kötü seviyede' olduğunu duyurdu.

Haber 14-01-20 11:37

İsrail, Avustralya’ya direkt uçuş denemelerine başlayacak

İsrail Havayolu El Al, Avustralya’ya direkt uçuş denemeleri gerçekleştireceğini duyurdu.İsrail Havayolu El Al tarafından yapılan açıklamada, Nisan ve Mayıs aylarında Avustralya’nın Melbourne kentine direkt uçuş gerçekleştirileceği duyuruldu.

Haber 10-12-19 17:37