Melek Senozuar Haberleri

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 2024-04-18 13:59:48

Kendine yapılandan çok Ulu Önder'e söylenenleri kabul etmedi! Atatürk bu dünyadaki en büyük zaafım diyerek affetmedi

Adana'da tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz (53) hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden ve psikolojik olarak çöküş yaşadığını söyleyen Şahin, "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım." dedi.

Haber 2024-04-13 12:40:18

Melek Mosso'nun sahne tarzı ve dans Hadise'ye benzetildi! Dansı dikkat çekti

Popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso bayramı sahnede geçiren isimler arasında yer aldı. Sahnede kendinden geçen Melek Mosso'nun sahne tarzı ve dans Hadise'ye benzetildi.

Magazin 2024-04-12 14:55:26

16 yaşındaki gençlerin ‘kız meselesi' kavgası cinayetle bitti! 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü: Biricik oğlum Ege, melek oldu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde sosyal medyada, ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından genç iki grubun bir parkta meydana gelen kavgasında, 6 yerinden bıçaklanan 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar hayatını kaybetti, 6 şüpheli tutuklandı.

Haber 2024-04-09 08:52:15

Konserleri iptal edilmişti... Seçim sonrası Melek Mosso'dan dikkat çeken paylaşım! Belediyelerden...

Bir süre önce bazı konserleri son anda iptal edilen Melek Mosso seçimden sonra yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Şarkıcı Melek Mosso "Yurdumun eşsiz şehirlerinin çoğunda konser verebileceğim için çok mutluyum" dedi.

Magazin 04-04-24 09:07

Popstar Mehtap Yılmaz'ın paylaşımı yürek burktu! Oğlum melek oldu

Popstar Alaturka programı ile adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz'ın son paylaşımı yürekleri burktu. Kedisini kaybeden Yılmaz, mezarı başında duygulandığı anı sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 04-04-24 00:01

Khaleesi'ye benzetilmişti! Bilecik'te CHP adayı Melek Mızrak Subaşı seçim zaferini ilan etti! İşte aldığı oy oranı

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen (Khaleesi) karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı seçim zaferini ilan etti. Daha önce Bilecik Başkan Vekilliği görevini de bir süre üstlenen Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart seçimlerini açık farkla kazanmayı başardı.

Haber 31-03-24 23:05

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

Canlı Bilecik seçim sonuçları! Bilecik seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Yaman mı CHP adayı Melek Mızrak Subaşı mı İYİ Parti adayı Göksel Aydın mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Bilecik seçim sonuçları da Bilecikliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Bilecik'te AK Parti'nin adayı Mustafa Yaman mı CHP'nin adayı Melek Mızrak Subaşı mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Göksel Aydın mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:53

Kocası öldükten sonra 20 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Rahmetli kocam tarafından bana gönderilen bir melek

49 yaşındaki Lizz Canon eşinin vefatından 4 ay sonra bir paten dersi sırasında tanıştığı 29 yaşındaki Gabriel Castaneda'ya ilk görüşte aşık oldu. Aralarında 20 yıllık yaş farkı bulunan Canon ve Castaneda, evliliklerinin ikinci yılında 43 yaşındaki kız arkadaşları Fatima'yı da dahil ederek çok eşli bir hayata yöneldiler.

Trend 29-03-24 11:16

Melek Mosso'nun gelinlikli pozlarına çirkin yorumlar! Midem bulandı diyerek kızdı

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç geçtiğimiz yıl evlenmişti. Sosyal medyada bir sayfa tarafından ünlü şarkıcının düğün fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşımın altına gelen kötü yorumlara Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 25-03-24 15:47

Melek pilavı tarifi: Melek pilavı nasıl yapılır?

Bazı yemeklerin hangi ülkede ya da hangi bölgede doğduğu tam olarak bilinmez ya da netleştirilememiştir. Ancak bu gibi lezzetler her ülkede ve şehirde yapılmakta ve tüketilmektedir. İşte bu lezzetlerden biri de adının dahi nereden geldiği net olarak bilinmeyen Melek Pilavı tarifidir. Yapımı ise son derece kolaydır.

Yemek 13-03-24 21:58

Melek Mosso sahnede kendinden geçti! Dansıyla gündem oldu

Son dönemin öne çıkan isimlerinden Melek Mosso Ankara'da sevenleriyle buluştu. Sahnede şarkılarla kendinden geçen şarkıcı bir an olsun yerinde durmadı. O anlar ve dansı sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 07-03-24 14:18

Marmara'nın İstanbul kıyılarındaki denizanalarında aşırı artış! '5 metre derinliklerde devasa büyüklükte stoklar var'

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Su Bilimleri Fakültesindeki bilim insanları tarafından yapılan araştırmada, denizanası popülasyonunun Marmara Denizi'ni kapsayacak şekilde özellikle İstanbul kıyıları ile körfezde yoğun şekilde arttığı tespit edildi. İÜ Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar "Denizanası artışı artık her mevsimde yaşanıyor. Küresel ısınmanın tetiklemesiyle son 20-30 yılda denizanaları aşırı artış gösterdi" dedi.

Haber 22-02-24 11:28

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-24 17:59

Melek Mosso'nun Maldivler pozu sosyal medyayı salladı! Sarı bikinisiyle dans etti!

Güçlü sesiyle çok konuşulan şarkıcı Melek Mosso'nun Maldivler pozları gündem oldu. Şarkıcı sarı bikinisiyle dans ettiği anları paylaştı. Şarkıcının paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-02-24 17:54

Ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Maldivler pozu sosyal medyayı salladı! Pembe bikinisi dikkat çekti

Güçlü sesiyle çok konuşulan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun Maldivler pozları gündem oldu. Şarkıcı pembe bikinisiyle poz verdi. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 31-01-24 16:56

Melek Mosso'un Dilber tepkisi! Ayıp bence deyip rahatsız olduğunu söyledi

Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisi gündemden düşmüyor. Dizinin özellikle pavyon dansı sahnesi kısa sürede gündem oldu. Pavyon dansıyla ilgili birçok ünlü isimden yorum geldi. Ünlü şarkıcı Melek Mosso da son dönemlerde Dilber dansı ve şarkısının popüler olması ve pavyonun gündemde olmasıyla ilgili konuştu.

Magazin 30-01-24 09:16

AK Partililer linç edip istifaya zorlamıştı! Erdoğan büyükşehir adayı yaptı

Şarkıcı Melek Mosso’yu sahneye çıkardığı için partilileri tarafından linç edilen ve istifa etmek zorunda kalan AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yüksel, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 17:25

Miss Universe yarışmasında ülkemizi temsil etmişti! 1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman hayatını kaybetti

Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan ’1952 Türkiye Güzeli’ yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayata gözlerini kapadı. Erman, ülkemizi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti.

Magazin 11-01-24 17:51

Yılbaşı gecesi başından vurulmuştu! Genç kızın katili, suç makinesi çıktı

Fatih’te yılbaşı gecesi başından vurularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Melek Nur Özgener’in öldürdüğü şüphelisiyle aranan Ercan Ş. (32) yakalandı. Daha önceden 48 suç kaydı bulunan şüpheli ifade vermeyerek “susma" hakkını kullanırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 15:50

Sosyal medya o benzerliği konuşmuştu! 'Bilecikli Daenerys Targaryen' CHP'den aday oldu

Dünya çapında tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip Game of Thrones dizisinde 'Daenerys Targaryen' rolünü canlandıran kişiye benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP tarafından belediye başkan adayı olarak açıklandı.

Haber 11-01-24 14:04

Yeni yıla girerken korkunç olay! 'Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?' 17 yaşındaki Melek Nur'u hastane önüne bırakıp kaçtı

Fatih'te iddiaya göre; E.D., yılbaşı gecesi otomobilin içinde, yanındakilere silah doğrultarak, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dediği 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ağır yaraladı. Ailesinin iddiasına göre, Özgener'i hastanenin önüne bırakan şüpheli, kayıplara karıştı. Baba Bülent Özgener, "İki kız, bir erkek varmış arabada. Erkek, 'Hanginize sıkayım' demiş. Benim kızımın kafasında patlıyor" dedi.

Haber 03-01-24 09:47

İbrahim Tatlıses'in kızı Suudi Arabistan'da stattaydı! İstiklal Marşımızı söyledikçe...

Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses'in tek kızları Melek Zübeyde Akkaş da Suudi Arabistan'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemeye gitti. Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp otele döndü. O sırada statta olan İbrahim Tatlıses'in kızı yaşananları sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 30-12-23 07:21

Daenerys Targaryen'a benzetilmiş, günlerce konuşulmuştu! Melek Mızrak Subaşı, Bilecik için aday adayı oldu

Game of Thrones dizisinin 'Daenerys Targaryen' karakterine benzerliği nedeniyle sosyal medyada bir dönem gündem olan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Subaşı yaptığı açıklamada "Bu 5 yıl halkımızın ve bizim el ele yürüdüğü el ele yönettiği çok güzel bir 5 yıl olacak. Bu ucuz siyasi oyunları kurgulayanlar da kendi yarattıkları tuzaklar ayaklarına dolanacak. Bu hep böyle olmuştur yine olacaktır" dedi.

Haber 06-12-23 11:36

Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.

Magazin 05-12-23 11:02

Aybüke Pusat'tan duygulandıran paylaşım! Bebek oğlum melek oldu

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, vefat eden köpeğine veda paylaşımı yaptı. Köpeği fondip ile olan videosunu paylaşan Pusat, "Bebek oğlum melek oldu" diyerek paylaştı.

Magazin 03-12-23 11:00

Melek Baykal setlere geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

Unutulmaz projelere imza atan usta sanatçı Melek Baykal setlere geri dönüyor. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü isim bakın hangi dizi ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 23-11-23 12:45

Arka Sokaklar'ın Melek'i Zeynep Beşerler'in son halini gören çok şaşırdı! Sırra kadem basmıştı

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 18 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Yıllar içerisinde oyuncu kadrosunda değişikler yaşanan dizide birbirinden ünlü isimler rol aldı. Dizide 4 yıl boyunca Melek Komiser rolüne hayat veren oyuncu Zeynep Beşerler, bir süredir kameralardan uzak yaşıyor. Zeynep Beşerler'in son halini gören şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-11-23 09:03

Melek Mosso'nun eşiyle ilgili itirafı herkesi şaşırttı! 'Benden daha ünlü sevgilileri olmuş'

Ünlü şarkıcı Melek Mosso iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile Ekim ayında nikah masasına oturmuştu. BloombergHT'de yayınlanan "Aslı Şafak'la İşin Aslı" programına konuk olan Melek Mosso özel hayatına dair açıklamalarıyla gündem oldu. Ünlü ismin eşiyle ilgili itirafları ise herkesi şaşırttı.

Magazin 15-11-23 16:45

Yasemin Şefkatli, Perihan Savaş ile İbrahim Tatlıses’in gözlerden uzak yaşayan kızlarını paylaştı

Perihan Savaş ile ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızları Melek Zübeyde gözlerden uzak büyüdü ve halen de öyle yaşıyor. Çocuklarıyla yurt dışı ve ülkemiz arasında mekik dokuyan Melek Zübeyde'yi gelin Yasemin Şefkatli paylaştı.

Magazin 10-11-23 15:18

Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları Sergisi büyük beğeni topladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki ’Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları’ sergisinde özel bireyler ile bir araya geldi.

Yurthaber 03-11-23 11:02

Arka Sokaklar'ın Melek Komiseri eşinden boşanıyor! Yasak aşk iddiası ortalığı karıştırdı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Melek Komiser karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Beşerler bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 10 yıldır evli olan ve eşinden ayrılacağı haberi gündem olan Beşerler’in aldatıldığı iddia edildi.

Magazin 27-10-23 08:09

'Kasten yaralama'dan hüküm giyen Melek Azad lakaplı sosyal medya fenomeni tutuklandı

Şanlıurfa'da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 25-10-23 16:56

Acun Ilıcalı memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu

Acun Ilıcalı Erzurum'da ortağı olduğu terlik fabrikasının açılışını yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle iş insanları Acun Ilıcalı ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikası üretime başladı.

Haber 23-10-23 19:12

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi! İşte düğünden kareler

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç evlendi. Geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan ardından bir de kına gecesi yapan çift bugün dünyaevine girdi.

Magazin 11-10-23 21:19

794 yıllık Selçuklu eserindeki kadın ve erkek motifinin sırrı çözüldü! Yaptıranların birbirine sevgisini anlatıyor

Sivas'ın Mengücek Beyliği döneminde Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek tarafından yaptırılan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın taç kapısındaki erkek ve kadın motiflerinin sırrı 794 yıl sonra çözüldü. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk Dünyası ve Ortaçağ Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Eser kadın ve erkek motiflerinin Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek'in birbirlerine duydukları sevgi nedeniyle kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Trend 07-10-23 11:05

Aynı gün hem nişan hem kına yapmıştı! Melek Mosso düğün tarihini açıkladı

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı manken Serkan Sağdıç ile evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz günlerde attı. Çift, aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan yaptı ardından bir de kına gecesi yaptı. Ünlü isim şimdi de düğün tarihini açıkladı.

Magazin 02-10-23 08:46

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç nişanlandı! Aynı gün kına gecesi de yaptı

Zaman zaman sevgilisi Serkan Sağdıç ile aşk dolu pozlarını takipçileriyle paylaşan Melek Mosso nişanlandı. İkili, aile arasındaki sade nişan töreninin ardından bir de kına gecesi yaptı.

Magazin 27-09-23 09:29

Oyuncu Melek Tanker şoke oldu! Annesinin nişanlısı Kucağıma oturuyorsun diyerek...

Oyuncu Melek Tanker annesinin nişanlısı tarafından şoke eden bir tacize maruz kaldı. C.A isimli kişi oyuncuya "Seni rüyamda gördüm, kucağıma oturuyorsun" diyerek tehditler savurdu. Oyuncu Melek Tanker yaşananlardan sonra hemen şikayetçi oldu.

Magazin 17-09-23 07:42

Umut Akyürek'in kızı 6 ayda 40 kilo verdi! Melek Bal güzelliği hayran bıraktı

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek sahne performansı ve güzelliği ile sık sık gündem oluyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Akyürek kızı ile pozlarını paylaştı. Melek Bal'ın 6 ayda 40 kilo verdiğini duyuran ünlü isim kızının yeni mesleğini de açıkladı.

Magazin 14-09-23 16:57

Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin çileden çıktı! 'Burası yol geçen hanı değil'

Yeni sezon tanıtımıyla sosyal medyada uzun süre gündemde kalan Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programına yeni katılan kayınvalide Melek'in ekipten bölüm başı para ve bir sürü ayrıcalık istediği ortaya çıkınca Nursel Ergin çıldırdı. Ergin canlı yayında açıklama yapınca kayınvalide Melek ve gelini stüdyoyu terk etti.

Magazin 06-09-23 08:32

Ece Seçkin Bilecik Belediye Başkanı’nın güzelliğine dayanamadı! Sözleri gündem oldu

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin Bilecik'te konser verdi. Şarkıları ve sahne performansıyla beğeni toplayan Seçkin’in daha önce güzelliğiyle gündem olan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’na söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 31-08-23 08:41

Kınalı Kar'ın Lamia'sıydı! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Didem Uğurlu'nun son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Kınalı Kar'da hayat verdiği Lamia karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Uğurlu uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. 1990’lı yılların sonlarından itibaren oyunculuk kariyerine başlayan Uğurlu, Aynalı Tahir dizisinde Melek karakteri ile iyi bir çıkış yaptı. Kınalı Kar’da Lamia olarak tanındı. Didem Uğurlu'nun son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-23 17:27

Toplamda 130 kilo kaldırdı Türkiye ikinci oldu

Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonasında Düzceli sporcusu Yağmur Melek Şahin Türkiye İkincisi oldu.

Yurthaber 10-08-23 12:15

Süperstar Ajda Pekkan sahnede kanat takıp melek oldu! Tarzıyla olay yarattı

Süperstar Ajda Pekkan sahne tarzıyla gündemde. Harbiye Açık Hava'da konser veren Ajda Pekkan hayranlarıyla buluşup şarkılarını söyledi. Ajda Pekkan'ın melek kanadı takılı kostümü dikkat çekti. Ünlü şarkıcının sahnede melek kanadıyla çekilen görüntüleri sosyal medyada olay oldu.

Magazin 09-08-23 22:57

Büyükçekmece'de denize atladıkları tekne akıntıya kapıldı! Kadın kayboldu, eşi kurtarıldı

İstanbul Büyükçekmece sahilinde bir çift, demirlemeden atladıkları teknenin sürüklenmesi nedeniyle denizde kayboldu. Teknede bulunan kızlarının ihbarı üzerine ise arama kurtarma çalışması başlatıldı. Denizde yüzmekten yorulan karı koca, sırt üstü yatarak ekipleri bekledi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri, Mustafa A.'yı kurtardı. Akıntıya kapılarak kaybolan Melek A.'yı ise arama çalışmaları sürüyor.

Haber 05-08-23 22:46

Sadrazam torunu olduğunu öğrendi, mirasın peşine düştü! Çeşme'nin yarısı bize ait

Kocaeli'de yaşayan Nilüfer Akcoşkun Bozbağ, 43 yaşında sadrazam torunu olduğunu öğrendi. Annesinin vefatından sonra ortaya çıkan gerçekle harekete geçen Bozbağ, torunu olduğu Melek Mehmed Paşa'ya ait vakıflardan hak talep edebilmek için dava açtı. Bozbağ, İzmir Çeşme'nin yarısının kendisine ait olduğunu iddia etti. Bozbağ, "Kazanırsam Çeşme'ye yerleşeceğim ve Çeşme'yi tekrardan kuracağım" dedi.

Haber 01-08-23 07:25

16 yaşındaki çocuk, annesine kurşun yağdırmıştı! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Samsun’un Ayvacık ilçesinde 2 gün önce kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. V.S.K. (16), annesi Melek Baştürk’ü (43) tabancayla vurarak öldürdü. V.S.K. tutuklanırken, babası K.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. VS.K.’nin ifadesinde, annesini otomobilin anahtarını vermediği için çıkan tartışmada öldürdüğünü öne sürdüğü belirtildi. İşte detaylar...

Haber 29-07-23 16:25