Melekler Haberleri

Depremde 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin yargılanmasına başlanılan 5'i tutuklu 11 sanığın savunmaları tamamlandı. - Şampiyon Melekler Derneği Başkanı Ruşen Karakaya: - "İsias Oteli'ni yaratan her birey suçludur. Deprem sanıklarının tümü cinayetle yargılanmalıdır" SANIK SAVUNMALARI EKLENDİ

Yurthaber 2024-01-04 07:37:09

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Selin Şekerci'nin oynadığı diziler

Selin Şekerci; Aile dizisinde Serap karakterine hayat veriyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı dizinin 2. sezonunda kadroya dahil olan ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Melekler Korusun dizisinde canlandırdığı Özgür Çelikli karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu birçok yapımda rol almıştır. Peki, Selin Şekerci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci'nin oynadığı diziler...

Magazin 2023-10-03 14:00:24

'Bir ay basket topu gibi gezdim' demişti! Burçin Terzioğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Kınalı Kar, Melekler Adası, Kadın İsterse, Poyraz Karayel, Yalancı gibi birçok başarılı projede rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Burçin Terzioğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı. Daha önceki açıklamalarında estetik yaptırdığı itiraf eden Terzioğlu 'Bir ay basket topu gibi gezdim' demişti. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 2023-09-22 15:11:36

Serkan Altunorak kimdir, nereli ve kaç yaşında? Maviye Sürgün'ün Ozan'ı Serkan Altunorak'ın dizi ve filmlerİ

Serkan Altunorak, Maviye Sürgün dizisi nedeniyle merak konusu oldu. Evlilik Hakkında Her Şey, Sana Söz, Vatanım Sensin, Aşkın Kanunu, Cesur ve Güzel, Evli ve Öfkeli, Şüphe, Muhteşem Yüzyıl, Melekler Korusun gibi birçok dizide rol alan ünlü oyuncu internette araştırılıyor. Peki, Serkan Altunorak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Maviye Sürgün'ün Ozan'ı Serkan Altunorak'ın dizi ve filmlerİ...

Magazin 2023-06-12 20:05:38

Sihirli dokunuş

Dördüncü yüzyılda Antakya'da yaşamış bir filozof var. Adı Libanios. Antakya Akademisi'ni kurmuş. Güzel bir sözü var, şöyle diyor; "Melekler dünyaya bir daha inmeye karar verirlerse Antakya’ya inecekler." Şu an Antakya’dan giden dostlarım; bir melek olup Antakya’ya yeniden inin. Biliyorum dev dalgalarla boğuşuyorsunuz. Arkanızda hiçbir güç kuvvet yok ama asla yalnız değilsiniz.

Haber 11-04-23 17:06

Müge Anlı'da bir Palu ailesi vakası daha! Gelinim oğlumun ruh sağlığını bozdu deyip isyan etti: Oğlum havlıyor!

Müge Anlı, bugün canlı yayında Palu ailesi vakasına benzer bir durumu ele aldı. "3 kere izledim anlattıklarınızı, hiç aklıma yatmadı. Anladığım kadarıyla başınıza akıl alacak işler gelmemiş" diyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Sabahattin ve Müzeyyen Er çiftinin söyledikleri karşısında şoke oldu. İddiaya göre; Er çiftine, gelini ve oğlu; torunlarının aksakallı dede ve melekler tarafından götürüldüğünü söyledi. Yaşlı kadın "Gelinim oğlumun ruh sağlığını bozdu. Oğlum havlıyor" deyip isyan etti.

Magazin 28-03-23 11:29

Sakarya Büyükşehir’in minik sporcusu KKTC’de birinci oldu

KKTC’de düzenlenen Şampiyon Melekler Karting Anı Kupası’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesinin küçük sporcusu, mini kategorisinde birinci olarak podyuma çıktı.

Yurthaber 21-03-23 15:18

Melekler ve Şeytanlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Melekler ve Şeytanlar filmi nerede çekildi?

Melekler ve Şeytanlar (Angels & Demons) filmi, Dan Brown'ın aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. 20 Ocak akşamı Kanal D ekranlarında sinema severler ile buluşacak olan Melekler ve Şeytanlar filminin oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Melekler ve Şeytanlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Melekler ve Şeytanlar filmi nerede çekildi?

Trend 20-01-23 19:17

TV yayın akışı 20 Ocak 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Ocak 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Ocak 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Melekler ve Şeytanlar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, İyilik ve Recep İvedik 6 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 20-01-23 07:18

Selin Şekerci cesur dekoltesiyle galaya damga vurdu! Transparan detay

Melekler Korusun dizisinden sonra şöhretin kapılarını aralayan ünlü oyuncu Selin Şekerci, yalnızca rol kabiliyetiyle değil, duru güzelliğiyle de sık sık adından söz ettiriyor. Selin Şekerci, Mecburi İstikamet filminin galasında giydiği cesur elbisesiyle beğeni topladı.

Magazin 06-01-23 10:38

Yusuf Güney kimdir? Yusuf Güney kaç yaşında ve nereli? Survivor'a katılacak!

Bir zamanların popüler şarkıcısı Yusuf Güney, Survivor 2023 sezonunda yer alacak. Bununla birlikte Yusuf Güney'in kim olduğu yeniden araştırılmaya başlandı. Yusuf Güney Melekler Seni Bana Yazmış, Ördü Kader Ağlarını, Heder Oldum Aşkına, Bunalım gibi şarkıları seslendirdi. Peki Yusuf Güney kimdir? Yusuf Güney kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 20-12-22 11:47

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe'nin pozu sosyal medyayı salladı

Oğlu Kurt Efe'yi nisan ayında kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ, ilk Babalar Günü'nü kutladı. Sosyal medya hesabından oğlu ve eşinin fotoğrafını paylaşan Başak Dizer, "Melekler günü kutlu olsun" notuyla dikkat çekti. Başak Dizer oğlunun yüzünü ise paylaşmamayı tercih etti.

Magazin 20-06-22 08:33

Sarı Melekler hasta ve yakınlarını mutlu ediyor

"Sarı Melekler" hasta ve yakınlarını mutlu ediyor

Yurthaber 11-06-22 11:39

Son Nefesime Kadar'ın Gökçe'si Rojda Demirer'den bikinili poz!

Melekler Korusun, Geniş Aile, Alev Alev, Maraşlı gibi projelerde yer alan Rojda Demirer son olarak Son Nefesime Kadar dizisinde Gökçe rolüne hayat vermişti. 41 yaşındaki oyuncu, bikinili pozuyla genç kızlara adeta taş çıkarttı.

Magazin 29-05-22 09:14

Oyuncu Rojda Demirer kasığına kadar yırtmaçlı pozunu paylaştı! Nazar boncuksuz gezme

Ekranların tanınan simalarından biri olan Rojda Demirer Melekler Korusun, Maraşlı, Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştı. Ödüllü oyuncu Rojda Demirer'den, kasığına kadar yırtmaçlı poz geldi.

Magazin 21-04-22 23:18

“Dünyanın en çok dövmeye sahip olan çifti” unvanıyla Guinness’e girdiler! Rekoru kaptırmayı düşünmüyorlar

Gabriela ve Victor Hugo Peralta çifti romantik bir aşk hikayesinden çok vücutlarındaki değişimlerle dünya basınında yer almayı başardılar. Dövme sanatçısı olan ikili kendilerini ‘cehennemden gelen melekler’ olarak adlandırıyor ve yaptıkları beden dönüşümleriyle tanınmayı başardılar. Bedenlerinin büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan çiftin cinsel organlarında dahi onlarca dövme bulunuyor.

Trend 15-01-22 10:19

Ruhları gördüğünü iddia etti! Melekler ve ruhlarla iletişim kurduğunu söyleyen kadın merak uyandırdı

32 yaşındaki Kelly Rich isimli kadın medyum olarak çalıştığını ve ruhlarla iletişim kurabildiğini söyledi. Bu durumu bir yetenek ve hediye olarak kabul ettiğini ifade eden Rich, diğer evrenlerle iletişime geçebilmenin büyüleyici olduğundan söz etti. Rich’in açıklamaları özellikle sosyal medyada dikkatleri çekti.

Trend 15-11-21 12:19

Yonca Evcimik'in annesi son yolculuğuna uğurlandı

Yonca Evcimik'in dün Bodrum'daki evinde yaşamını yitiren annesi Kadriye Evcimik, Üsküdar'da kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. Üzüntüsünü ifade eden şarkıcı, "Annem çok güzel yaşadı. 1 sene daha yaşasaydı, seneye 100 yaşında olacaktı. Melekler gibi, uykusunda gitti." dedi.

Magazin 07-08-21 07:23

Bu melekler bambaşka! Victoria Secret’ın tabuları yıkan modelleri seçildi

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria Secret’s tabularını yıkan bir projeye imza atıyor. ‘Angel Wings’ adıyla bilenen markanın modelleri artık kalıplaşan güzellik standartlarından çıktı. Moda sektörünün kurallarını değiştiren marka, 7 başarılı ve farklı kadından oluşan bir ekip kurdu.

Trend 07-07-21 13:53

Kadir Gecesinin anlam ve önemi | Kadir gecesinde ne oldu? Kadir Gecesi kandil mi?


Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gün olarak bilinen Kadir Gecesinde Allah’ın izni ile melekler ve Cebrail (A.S.) dünyaya iner dururlar. O gece kalpten yapılan yapılan her dua, edilen her tövbe kabul olunur. Kadir Gecesinin anlam ve önemi çok derindir.

Haber 07-05-21 10:37

Usta yönetmen Ali Utku hayatını kaybetti!

Melekler Evi, Karşılaşma, Masumiyet ve Yazgı gibi Türk sinemasının iddialı filmlerinin görüntü yönetmenliğini üstlenen usta sinemacı Ali Utku, 61 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 23-01-21 14:30

Kovid-19 ile mücadelede devlet-millet iş birliğinin sahadaki gücü: Beyaz melekler

Tekirdağ'da filyasyon ekipleri, sanayicilerin torba ve dezenfektan desteği ile devletin maske ve ilaç yardımıyla hazırlanan paketleri koronavirüsle mücadelede kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaştırıyor - Filyasyon ekibinde görevli diş doktoru Metin Öztürk: - "Filyasyon ve İzolasyon Takip Sistemi'ne hasta isimleri düşüyor. Bilgi düştükçe herkes mahallesine dağılıyor ve evlere giderek filyasyonlarını yapıyoruz. Temaslılar varsa onları belirliyoruz, bilgi veriyoruz ve ilaçları bırakıyoruz"

Yurthaber 16-01-21 11:06

Aramızdaki şeytan: Lucifer konusu, oyuncuları ve karakterleri

Son dönemlerin en popüler dizisi Lucifer oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Özellikle başrol oyuncusu Tom Ellis'in muhteşem bir iş çıkardığı bu fantastik polisiyede cennet, cehennem ve dünya arasındaki perde kalkıyor; melekler, şeytanlar ve insanlar iç içe yaşıyor. İşte aramızdaki şeytan: Lucifer konusu, oyuncuları ve karakterleri!

Trend 03-09-20 15:12

Oyuncu Nurgül Uluç hayatını kaybetti! Nurgül Uluç kimdir?

Oyuncu Nurgül Uluç yaşamını yitirdi. Bir süredir kanser tedavisi gören Uluç, 2005 yılında ekranlarda yer alan 'Melekler Adası' isimli dizi ve 2006 yılında çekilen 'Korkuyorum Anne' isimli filmde rol almıştı. Peki Nurgül Uluç kimdir?

Magazin 09-08-20 14:11

Korona ile mücadelede Beyaz Melekler görev başında

Parklarda, kamu kuruluşlarında, duraklarda,pazarlarda, alışveriş merkezlerinde, sosyal tesislerde, spor salonlarında, araçlarda, pazarlarda ve halkın çok yoğun olduğu yerlerde korona virüs önlemlerini gittikçe arttıran Mamak Belediyesi, aldığı önlemler kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalara Evde Sağlık Hizmetini de ekledi.Sağlık hizmetini vatandaşın ayağına götüren belediye, korona virüs mücadelesinde de, evde sağlık ekiplerini seferber etti.

Yurthaber 24-03-20 09:49

Genç melekler Türkiye şampiyonu

Muratpaşa Belediyespor’un genç melekleri, Sivas’ta düzenlenen Hentbol Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası finalinde Sivas Belediyespor’u yenerek kupayı Antalya’ya getirdi.Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal öncülüğünde son 4 yıl içinde yaşadığı dönüşümle kadın hentbolunda ekol haline gelen Muratpaşa Belediyespor’da sezonun ilk kupası genç takımdan geldi.

Yurthaber 26-01-20 11:28

Vaşağın öldürüldüğü yere hadis yazılı tabela koydular

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşağın silahla vurularak ayağından iple çite asıldığı Mollaveyis köyüne, ‘Siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler (Allah ve melekler) de size merhamet etsin’ hadisinin yazılı olduğu tabela asıldı.

Haber 21-12-19 09:45

ANDA Kardeşe Vefa ve ODTÜ-BİR Derneğinden Suriye’ye yardım

ANDA Kardeşe Vefa ve ODTÜ-Bir Derneği gönüllüleri, Suriye’nin çeşitli bölgelerde yetim çocuklarına eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verip bölgede yaşayan halk için gıda, barınma ve giyinme gibi birçok alanda yardımda bulundu.ANDA Kardeşe Vefa Derneği Diyarbakır ve Batman temsilcilikleri, ODTÜ Bir-Der ve Berlin Türk Ülkücüler Teşkilatı, Avrupa Beyaz Melekler Derneği’nin katkılarıyla Suriye’de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzattı.

Haber 09-12-19 14:43

Kuru ekmeği bölüşen yaşıtlarını gördü, yaptıklarıyla örnek oldu

İZMİR'in Buca ilçesinde yaşayan lise öğrencisi İlayda Erdoğmuş (16), yol kenarında kuru ekmeği bölüşen çocukları gördükten sonra başlattığı 'Kalpteki Melekler' projesiyle doğu illerinde okuyan öğrencilere kitap ve kıyafet desteğinde bulunmaya başladı.

Haber 17-11-19 10:28

Kuru ekmeği bölüşen yaşıtlarını gördü, yaptıklarıyla örnek oldu

İZMİR'in Buca ilçesinde yaşayan lise öğrencisi İlayda Erdoğmuş (16), yol kenarında kuru ekmeği bölüşen çocukları gördükten sonra başlattığı 'Kalpteki Melekler' projesiyle doğu illerinde okuyan öğrencilere kitap ve kıyafet desteğinde bulunmaya başladı.

Haber 17-11-19 09:54

'Melekler', Mehmetçik için örüyor

KOCAELİ'nin İzmit ilçesinde 'Melekler Örüyor' isimli grubun kadın üyeleri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik için atkı, bere ve boyunluk örüyor.

Haber 26-10-19 11:49

'Melekler', Mehmetçik için örüyor

KOCAELİ'nin İzmit ilçesinde 'Melekler Örüyor' isimli grubun kadın üyeleri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik için atkı, bere ve boyunluk örüyor.

Haber 26-10-19 11:02

THY Los Angeles'a haftada 11 sefer düzenleyecek

Türk Hava Yolları(THY) 'Melekler Şehri' olarak da anılan Los Angeles hattında özellikle transit yolcu sayısındaki artışa paralel, sefer sayısını da artırma kararı aldı. Böylece haftada 7 olan sefer sayısı 14 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla 11'e çıkmış olacak.

Finans 22-09-19 11:00

Transit yolcusu artan THY, 'Melekler Kenti'ne haftada 11 kez uçacak

Türk Hava Yolları(THY) 'Melekler Şehri' olarak da anılan Los Angeles hattında özellikle transit yolcu sayısındaki artışa paralel, sefer sayısını da artırma kararı aldı.Los Angeles hattında 8 yılda 1 milyon 734 bin yolcu taşıyan THY, bu hatta haftada 7 olan sefer sayısını 14 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla 11'e çıkarma kararı aldı.THY, Los Angeles hattında İstanbul aktarmalı İran, İsrail, Lübnan, Hindistan, Ürdün, Suudi Arabistan’dan transit yolcularda ilk sıralarda yer alıyor.

Finans 21-09-19 12:07

Engelli sokak hayvanları onlara emanet

Adana’da hayvanseverlerden oluşan bir grup, ‘Melekler Yaşam Köyü’ adını verdikleri gönüllü barınağında, engelli sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.Adana’nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi’nde bulunan ve kullanmadığı arsayı barınak haline getiren Nalan Umay, yıllardır sokaktaki engelli hayvanlara bakıyor.

Haber 04-09-19 09:56

Göz kamaştıran Melekler Gölü keşfedilmeyi bekliyor

Ovacık ilçesinde doğal güzelliğiyle göz kamaştıran Melekler Gölü, doğaseverler tarafından keşfedilmeyi bekliyor - Yazın yeşilin tonlarına bürünen, kışın da tamamen buz tutan göl, kurbağa, kaplumbağa, ördek ve yılan gibi birçok canlı türüne yaşam alanı sağlıyor

Haber 10-07-19 15:28

Göz kamaştıran Melekler Gölü keşfedilmeyi bekliyor

Ovacık ilçesinde doğal güzelliğiyle göz kamaştıran Melekler Gölü, doğaseverler tarafından keşfedilmeyi bekliyor - Yazın yeşilin tonlarına bürünen, kışın da tamamen buz tutan göl, kurbağa, kaplumbağa, ördek ve yılan gibi birçok canlı türüne yaşam alanı sağlıyor

Yurthaber 10-07-19 15:27

THY 'Melekler Kenti'nde 1 milyon 695 bin yolcuya ulaştı

Türk Hava Yolları(THY) 2011 yılının mart ayından itibaren uçuşlara başladığı 'Melekler Şehri' olarak da anılan Los Angeles hattında bugüne kadar 1 milyon 695 bin yolcu taşıdı.  Türk Hava Yolları, Amerika kıtasında en önemli hatlarının başında gelen Los Angeles’e uçuşlarında 8 yılda 1 milyon 695 bin yolcu taşıdı.

Finans 14-06-19 12:03

'Mavi Melekler' gönüllü hasta bakımı yapıyor

TÜRKİYE Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) bünyesinde faaliyet gösteren 'Mavi Melekler'e üye gönüllü kadınlar, hastanelerde ziyaret ettikleri hastaların temizlik ve bakımlarını yaparak, ihtiyaçlarını karşılıyor.

Haber 30-05-19 16:26

'Mavi Melekler' gönüllü hasta bakımı yapıyor

TÜRKİYE Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) bünyesinde faaliyet gösteren 'Mavi Melekler'e üye gönüllü kadınlar, hastanelerde ziyaret ettikleri hastaların temizlik ve bakımlarını yaparak, ihtiyaçlarını karşılıyor.

Haber 30-05-19 12:29

'Mavi Melekler' gönüllü hasta bakımı yapıyor

TÜRKİYE Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) bünyesinde faaliyet gösteren 'Mavi Melekler'e üye gönülle kadınlar, hastanelerde ziyaret ettikleri hastaların temizlik ve bakımlarını yaparak, ihtiyaçlarını karşılıyor, moral veriyor.Ankara'da 1974 yılında kurulan HASVAK bünyesinde yer alan 'Mavi Melekler', hastanelerde tedavi gören hastalara ücretsiz hizmet veriyor.

Haber 30-05-19 12:10

Belediye Başkanı Çakır'dan şiddet gören hayvanların yaşadığı barınağa destek sözü

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi’nin Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı, Vişneli Mahallesi'ndeki Angels Farm Sanctuary'yi (Melekler Çiftliği Barınağı) ziyaret edip, buradaki hayvanların bakımı için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Haber 29-05-19 16:42

Belediye Başkanı Çakır'dan şiddet gören hayvanların yaşadığı barınağa destek sözü

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi’nin Belediye Başkanı CHP'li Rıdvan Karakayalı, Vişneli Mahallesi'ndeki Angels Farm Sanctuary'yi (Melekler Çiftliği Barınağı) ziyaret edip, buradaki hayvanların bakımı için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Haber 29-05-19 15:50

Hasta ve yakınlarının gönüllü anneleri: Sarı Melekler

Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde giydikleri önlük ve yaptıkları iyiliklerden dolayı "Sarı Melekler" olarak adlandırılan 20 gönüllü anne, 22 yıldır gece gündüz demeden hasta ve yakınlarına yardım eli uzatıyor - Sarı Melekler Grubu Başkanı Önay Köroğlu: - "Nöbet sistemiyle çalışıyoruz ve hepimiz anneyiz. Gönüllü olarak hastaneye geliyoruz. İnsanları mutlu etmek için buradayız. Amacımız hasta ve yakınlarına moral desteği vermek" - Grup üyelerinden Demet Katırcıoğlu: - "Oğlum yoğun bakımdayken, 'Allah oğlumu bağışlarsa, hastanede herkesin yardımına koşturacağım' diye söz vermiştim. Çok şükür oğlum iyileşti, ben de bu gruba dahil oldum"

Yurthaber 12-05-19 11:29

Hasta ve yakınlarının gönüllü anneleri: Sarı Melekler

Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde giydikleri önlük ve yaptıkları iyiliklerden dolayı "Sarı Melekler" olarak adlandırılan 20 gönüllü anne, 22 yıldır gece gündüz demeden hasta ve yakınlarına yardım eli uzatıyor - Sarı Melekler Grubu Başkanı Önay Köroğlu: - "Nöbet sistemiyle çalışıyoruz ve hepimiz anneyiz. Gönüllü olarak hastaneye geliyoruz. İnsanları mutlu etmek için buradayız. Amacımız hasta ve yakınlarına moral desteği vermek" - Grup üyelerinden Demet Katırcıoğlu: - "Oğlum yoğun bakımdayken, 'Allah oğlumu bağışlarsa, hastanede herkesin yardımına koşturacağım' diye söz vermiştim. Çok şükür oğlum iyileşti, ben de bu gruba dahil oldum"

Haber 12-05-19 11:28

Milletvekili Fendoğlu:

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Servetiniz anne baba duası olsun” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Fendoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Sevginin, fedakarlığın, bağlılığın eşsiz temsilcileri olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz” şeklinde konuştu.Anneyi kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını ifade eden Fendoğlu, “Onlar Allah’ın bizlere bahşettiği melekler, dünyada var olma sebebimizdir.

Yurthaber 11-05-19 18:20

CerModern'deki melekler uçmaya hazırlanıyor

Meksikalı heykel sanatçısı Jorge Marin'in bronzdan yapılmış kanatlar ve dev melek figürlerinden oluşan sergisi, CerModern bahçesinde başkentli sanatseverleri bekliyor - Küreler, pencereler, kefeler veya atlar üzerine konumlandıran dev heykeller, CerModern bahçesinden 30 Nisan'da ayrılacak

Yurthaber 21-04-19 11:04

CerModern'deki melekler uçmaya hazırlanıyor

Meksikalı heykel sanatçısı Jorge Marin'in bronzdan yapılmış kanatlar ve dev melek figürlerinden oluşan sergisi, CerModern bahçesinde başkentli sanatseverleri bekliyor - Küreler, pencereler, kefeler veya atlar üzerine konumlandıran dev heykeller, CerModern bahçesinden 30 Nisan'da ayrılacak

Haber 21-04-19 11:03

'Beyaz melekler' güneş kentinde güneşe hasret yaşıyor

Güneşli gün sayısının en fazla olduğu kentlerin başında gelen Şanlıurfa'da yaşayan albino Yusuf ve Elif Çelenk kardeşler, güneşli havada oynamanın hasretini çekiyor. Merkez Eyyübiye ilçesinin Yakubiye Mahallesi'nde yaşayan Ahmet (32) ile Ayşe Çelenk (28) çiftinin "beyaz melekler" olarak anılan albino çocukları Yusuf (7) ve Elif (4), doğdukları günden beri güneşe hasret yaşıyor.

Trend 12-04-19 13:36