Melih Gokcek Istifa Tarihi Haberleri

İYİ Parti'den istifa edip, AK Parti'ye katılmıştı! Melih Aydın'dan Nebi Hatipoğlu'na: 'Rozet taktığım ellerim yakanda olacak'

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu'na Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Melih Aydın'dan çok sert tepki geldi. Hakkını helal etmediğini belirten Aydın, "Rozet taktığım ellerim yakanda olacak" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-11-07 17:09:37

Son dakika: Beşiktaş'ta seçim tarihi resmen açıklandı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Lugano'yu konuk eden Beşiktaş, 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Siyah - beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş istifa etmiş, yönetim ise olağanüstü seçimli genel kurul kararı almıştı. Beşiktaş'ta seçimin yapılacağı tarih de resmen açıklandı. İşte detaylar...

Spor 2023-10-23 18:41:04

Fenerbahçe'nin rakibinde 7-1'lik hezimet sonrası toplu istifa! Tüm yönetim ve teknik ekip gitti...

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda yer alan Fenerbahçe'nin rakiplerinden Ludogorets'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Grubun 2. haftasında Nordsjaelland'e konuk olan Bulgaristan ekibi, sahadan 7-1'lik skorla mağlup ayrılmıştı. Bu sonuç Konferans Ligi gündemine damga vururken, tarihi bir hezimet yaşayan Ludogorets'te toplu istifa gerçekleşti. İşte detaylar...

Spor 2023-10-07 10:27:40

Merak ediliyordu! Savcı Sayan ve Osman Gökçek milletvekili seçildi mi?

2023 seçimlerinde en çok merak edilen isimler arasında Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan ve AK Parti Ankara 2. Bölge'den milletvekili adayı olan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek yer alıyordu. Resmi olmayan verilere göre, Savcı Sayan milletvekili seçilemedi. Osman Gökçek ise Meclis'e girdi.

Haber 2023-05-15 07:42:07

Memleket Partisi'nde istifa! Başkan ve üyeler AK Parti'ye geçti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve 15 parti üyesi genç istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Haber 12-05-23 10:21

Trabzonspor seçim tarihi ne zaman? Ahmet Ağaoğlu istifası sonrası merak konusu oldu! İşte Trabzonspor başkanları...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti. Basında yer alan haberlerin ardından "Trabzonspor erken seçime mi gidiyor?" sorusunun yanıtı merak konusu olurken dünden bugüne Bordo-Mavili Kulüpte başkanlık görevine gelen isimler de sporseverler tarafından incelenmeye başlandı. İşte Trabzonspor başkanları...

Spor 03-03-23 10:39

Son dakika: Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Başkanlığı'ndan istifa etti! Seçime kadar yerine gelen isim de belli oldu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Geride kalan 23 haftada topladığı 38 puanla 6. sırada yer alan bordo - mavililerin seçim tarihi belli olmuştu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da bugün tüm görevlerinden istifa ettiğini resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 03-03-23 10:32

Son dakika: TFF'de flaş istifa! Rüştü Reçber'den olay sözler: 1 yıldır ne yaptığımı bile bilmiyorum!

Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" etkinlikleri kapsamında söyleşiye katıldı. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleşide Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdi. Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonundaki (TFF), TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü görevinden ayrıldığını açıkladı.

Spor 20-12-22 18:31

Jelibon rezervi çıkışıyla günlerce konuşulan Melih Gökçek'ten tarihi bir gaf daha! Eski Beşiktaşlı yıldız futbolcuyu Türk yapıp şehit olduğunu duyurdu

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, attığı tweetlerle gündem olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta iki farklı dönemde top koşturan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın seneler önce photoshop ile yapılmış fotoğrafını paylaşan Melih Gökçek; 'Somali'den gelip Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu şehit oldu' dedi. Gökçek bu tweeti kısa süre içinde sildi.

Haber 18-08-22 09:19

Melih Gökçek’in ‘sen benim çocuğum yaşındasın’ sözlerine dikkat çeken cevap!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Volkan Gültekin ile Melih Gökçek arasında canlı yayında yaşanan diyalog dikkat çekti. Gökçek’in "Bana bak Volkan, böyle büyük laflarda bulunma sen benim çocuğum yaşındasın haddini bil" sözlerine Gültekin ‘Ben 36 yaşında şu anda ABB’nin bir bürokratıyım. Siz ise 2017’de Cumhurbaşkanı tarafından istifa ettirilmiş bir vatandaşımızsınız’ şeklinde cevap verdi.

Haber 27-07-22 11:50

Sri Lanka'da tarihi ekonomik kriz: Sağlık sistemi çökmek üzere, doktorlar ilaç sıkıntısı nedeniyle uluslararası yardım çağrısı yaptı

Tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşayan Sri Lanka'da Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa, 17 bakandan oluşan yeni kabineyi kamuoyuna açıkladı. Rajapaksa'nın kardeşi Mahinda Rajapaksa başbaklanlık görevini sürdürürken, hükümette Rajapaksa ailesinden başka bir isim yer almadı. Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa ise protestolara karşın istifa çağrılarını reddetti. Ülkede doktorlar ise ilaç sıkıntısı nedeniyle uluslararası yardım çağrısı yaptı.

Haber 18-04-22 13:38

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı görevinden istifa etti:

"Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım" - "Dolayısıyla 13.04.2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım"

Yurthaber 13-04-22 02:04

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu Görevden Alındı

Ocak ayındaki atama kararının ardından Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri tarafından düzenlenen gösterilerle protesto edilen ve istifa etmesi istenen Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı

Haber 15-07-21 08:57

''Tarihi an'' diye duyurdular! Alzheimer ilacı ilk kez denendi, tıp dünyası ikiye bölündü

ABD'nin Rhode Island eyaletinde 70 yaşındaki bir hastaya ilk kez Alzheimer ilacı uygulandı. 18 yıl ardından onaylanan ilaç, Hafıza ve Yaşlanma Programı direktörü Dr. Stephen Salloway tarafından tarihi an olarak tanımlandı. Stephen, ''tarih yazıyoruz'' derken, ilaca onay vermeyen 3 bilim insanı istifa etti.

Haber 17-06-21 10:25

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'dan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sen o üniversiteye bırak rektör olmayı, orada ders verecek kapasiteye bile sahip değilsin. Sende onur varsa istifa et. İstifa bir erdemdir" çağrısına yanıt geldi. Prof. Bulu, "Açıklamalarınızı asılsız haberler yerine sorumluluk taşıyan her siyasetçi gibi güvenilir bilgi kaynaklarına danışarak yapmanızın her bakımdan daha sağlıklı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-21 20:30

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'ya istifa çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi’nde pek çok öğretim görevlisinin görevine son verilmesiyle ilgili rektör Melih Bulu'ya sert sözlerle yüklendi. CHP lideri "Sen o üniversiteye bırak rektör olmayı, orada ders verecek kapasiteye bile sahip değilsin. Sende onur varsa istifa et. İstifa bir erdemdir." ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-21 14:41

Ümit Özdağ'ın partisini kuracağı tarih belli oldu

İYİ Parti'den geçtiğimiz aylarda istifa eden Ümit Özdağ'ın yeni partisinin kuruluş tarihi belli oldu. Özdağ, Haziran ayında yeni partisini kuracak.

Haber 07-05-21 11:28

Mehmet Boynukalın: Ayasofya Camii baş imamı görevini bıraktığnı açıkladı

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi baş imamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, 6 Nisan tarihi itibarıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 08-04-21 14:12

Melih Bulu’dan istifa iddialarıyla ilgili açıklama

Aylardır Boğaziçi Üniversitesi'ne ataması protesto edilen rektör Melih Bulu, istifa söylentileri üzerine bir paylaşımda bulundu.

Haber 21-03-21 09:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili, "Bunun oradaki öğrencilerimizle uzaktan yakından alakası yok." dedi. Rektör Melih Bulu'ya yönelik istifa çağrılarına da tepki gösteren Erdoğan, "Yürekleri yetse cumhurbaşkanı da istifa etmelidir" diyecekler ifadelerini kullandı.

Haber 05-02-21 14:19

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'dan 'istifa' açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protesto gösterilerinin odağındaki isim Prof. Dr. Melih Bulu, sessizliğini bozdu. Muhalefetten gelen 'görevi bırak' çağrılarıyla ilgili konuşan Bulu, "Asla istifayı düşünmüyorum." dedi.

Haber 03-02-21 09:09

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu: Niye istifa edeyim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, katıldığı televizyon programında AKP ile siyasi bağlantısından intihal iddialarına kadar bir dizi soruyu yanıtladı. "Tepkilerin ardından istifa edecek misiniz?" sorusuna ise "Yok canım niye istifa edeyim” diye yanıt verdi. Bulu'nun atanmasına yönelik olarak akademisyen ve öğrencilerin tepkileri sürüyor.

Haber 06-01-21 03:57

FETÖ’nün GATA yapılanması soruşturmasında 37 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün mahrem hizmetler sınıfı kapsamında örgütlendiği tespit edilen GATA personeline yönelik soruşturmada 31’i doktor, 6’sı mahrem sorumlu olmak üzere 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “FETÖ’nün mahrem hizmetler sınıfı kapsamında örgütlendiği tespit edilen GATA (Sağlık Bilimleri Üniversitesi) personeline yönelik olarak, FETÖ’nün örgüt mensupları arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü telefonlar ile kontörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve bu şekilde tespit edilen şüphelilerin FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen, daha önce GATA bünyesinde görev yapan/görev yapmış (4’ü GATA’da olmak üzere) 14’ü aktif görevde, 2’si emekli, 1’i istifa etmiş, 14’ü ihraç olmak üzere 31 doktor, 6’sı ‘mahrem imam’ toplam 37 şüpheli hakkında, 08.12.2020 tarihi itibariyle gözaltı kararı verilmiştir” denildi.Şüpheliler arasında 1’i aktif görevde 2 profesör, 3’ü aktif görevde 5 doçent, 5’i ihraç 1’i emekli 6 albay, tamamı ihraç 5 yarbay, aktif görevde 1 binbaşı, aktif görevde 2 yüzbaşı ve ihraç 1 üsteğmenin bulunduğu belirtildi.

Haber 08-12-20 09:16

Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İşte Kefaret 1. bölüm fragmanı

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, 22 Kasım Pazar günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 10-11-20 21:12

''Kadınlar futbolda olmamalı'' diyen Melih Şendil istifa etti!

beIN Sports'ta "Kadınlar futbolda olmamalı. Başkan olsam asla pembe forma yaptırmam" sözleri tepki çeken spiker Melih Şendil ile yollar ayrıldı. Şendil, ayrılığın kendi isteğiyle gerçekleştiğini söyledi.

Spor 12-08-20 16:28

Kanal D'deki görevinden istifa etmişti! Buket Aydın ekranlara döneceği tarihi açıkladı

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden ve ekranlara ne zaman döneceği merak edilen Buket Aydın, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber 27-05-20 21:19

Kırkpınar’dan istifa açıklaması

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye gecen Palandöken meclis üyesi Burhanettin Atmaca ve Sebeki Yılmaz’ın istifalarını değerlendirdi.

Yurthaber 09-03-20 17:34

Tarihi karar! ''Federasyon istifa edene kadar maçlara çıkmayacağız''

Mısır futbolunun önemli takımlarından Zamalek, federasyon başkanı ve kurullarının istifa etmemesi halinde lig maçlarına çıkmama kararı aldı.

Spor 25-02-20 08:12

Trump'ın azil süreci: ABD tarihinde azil süreçleri hangi tarihi kavşaklarda gerçekleşti?

ABD Temsilciler Meclisi, Başkanı Trump'ın iki suçtan azlini onayladı. Yargılamanın yapılacağı Senato'da ise çoğunluk Cumhuriyetçilerde. ABD'de Trump'tan önce üç başkan için azil süreci başlatılmış, sadece Richard Nixon süreç sonuçlanmadan istifa etmişti. İktisatçı Ergin Yıldızoğlu, dört azil sürecinin hangi tarihi kavşaklarda gerçekleştiğini kaleme aldı.

Haber 19-12-19 21:36

GRAFİKLİ - İngiltere Başbakanı Johnson risk aldı, tarihi zafer kazandı

İstifalar ve ihraçlar ile parlamentodaki sandalye sayısı ciddi oranda düşen İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Brexit düğümünü açmak için gidilen erken seçimden çok daha güçlü bir şekilde çıktı - Tek başına iktidara gelen Johnson, halkın Brexit'i gerçekleştirmek için kendisine güçlü ve yeni bir yetki verdiğini söyledi - İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn ise 1935'ten bu yana alınan en büyük yenilginin ardından istifa edeceğini açıkladı - Oyunu artıran ayrılıkçı İskoç Ulusal Partisi (SNP) yeni bir bağımsızlık referandumu istiyor

Haber 13-12-19 13:05

İYİ Parti Uşak İl Başkanı görevinden istifa etti

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım ile Kadın Kolları Başkanı İlknur Açıkgöz görevlerinden istifa etti.İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş ile il yönetimi olarak sorunlar yaşadıklarını, bu doğrultuda istifa kararı aldığını belirten Naci Yıldırım, “İYİ Partili değerli arkadaşlarım 2017 yılı Ekim ayında il kurucu üyesi olarak katıldığım ve her yönetimde görev aldığım, halen de İl Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini sürdürdüğüm görevimden 25 Kasım 2019 Pazartesi tarihi itibarıyla istifa ediyorum.

Yurthaber 02-12-19 13:00

Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin yol haritası nasıl şekilleniyor?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2 ay önce AKP'den istifa etmesinin ardından yeni parti çalışmalarına son şeklini veriyor. Partinin genel merkez binasını da kiralayan Davutoğlu ekibi, kuruluş tarihi için Kasım'ın son haftası ya da Aralık ayı başını işaret ediyor. Ankara'dan Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 15-11-19 03:23

Büyük Önder Atatürk 81 yıldır özlemle anılıyor

Hayatını milletinin ve vatanının bağımsızlığına adayan, kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanlığını yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, askeri ve siyasi dehasıyla Türk ve dünya tarihine adını yazdırdı - Çanakkale Savaşı'nda düşmana karşı cesurca mücadele veren Atatürk'e, Arıburnu ve Anafartalar'daki üstün başarıları nedeniyle Muharebe Altın Liyakat Madalyaları verildi - Atatürk, Conkbayırı Taaruzu sırasında göğsüne isabet eden şarapnel parçasının, cebindeki saate çarpması sonucu mutlak bir ölümden kurtuldu - Büyük Önder, vatanı ve milleti parçalanmaktan kurtarmak için başlatılan milli mücadele uğrunda, serbestçe çalışmasına engel olmasından dolayı Osmanlı Hükümeti'nin verdiği görevden ve askerlikten istifa etti - TBMM, 23 Nisan 1920'de Ankara'da tarihi görevine başlarken Mustafa Kemal Atatürk, Meclis ve Hükümet Başkanı seçildi - Atatürk, 81 yıl önce 10 Kasım 1938'de 57 yaşında hayata gözlerini yumdu

Haber 09-11-19 12:12

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Jandarma Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ/ PDY terör örgütünün iletişim yöntemi olarak kullandığı ankesörlü telefonlar ile kontörlü büfe telefonlardan periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Jandarma Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ/ PDY terör örgütünün iletişim yöntemi olarak kullandığı ankesörlü telefonlar ile kontörlü büfe telefonlardan periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri tespit edilen 4’ü emekli, 3’ü kendi isteğiyle istifa etmiş, 2’si ihraç ve 8’i halen astsubay olarak görev yapmakta olan toplam 17 şüpheli hakkında 05.11.2019 tarihi itibariyle gözaltı kararı verildi.

Haber 05-11-19 10:57

Hilmi Güler, ICBC’den istifa etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, dünyanın en büyük bankalarından biri olan ve Türkiye’de çalışan Çinli banka ICBC’deki yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.Çinli Industrial&Commercial Bank of China’nın (ICBC) Türkiye iştiraki ICBC Turkey bankasından yapılan açıklamada, "Bankamızın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Mehmet Hilmi Güler, 25.10.2019 tarihi itibarıyla görevinden istifaen ayrılmıştır" denildi.

Haber 28-10-19 16:14

Ayvalık’ta Barış Pınarı Harekatı’na esnaf desteği

Türkiye’yi terörden korumak için Fırat’ın doğusuna başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında Mehmetçiğe bir destek de Ayvalıklı esnaf ve sanatkarlardan geldi.Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdiklerini açıklayan Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Melih Çakırca, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün olduğu gibi geçmişte de hep adaletin, huzurun ve barışın savunucusu olduğunu ifade etti.Türkiye’nin iç güvenliğinin sınır ötesinden başladığını belirten Başkan Çakırca, bu nedenle harekât kararının çok isabetli, yerinde ve tarihi bir karar olduğunu vurguladı.

Yurthaber 15-10-19 20:10

Son dakika! Ahmet Davutoğlu AK Parti'den istifa etti

AK Parti'den ihracı istenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Davutoğlu açıklamasında "Yeni bir siyasi hareketi inşa etmek bizim için tarihi bir sorumluluktur. Bu çerçevede hangi siyasi görüşle mensup olursa olsun bu ülke için sorumluluk hisseden herkesi birlikte çalışmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 13-09-19 11:38

Venezuela’dan Bolton’a: “Tarihi gerçeklik savaş şeytanlarını yok etti”

Venezuela Endüstri Bakanı Tareck El Aissami, dün akşam saatlerinde istifası istenerek görevden ayrılan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için, “Tarihi gerçeklik, savaş şeytanlarını yok etti” dedi.Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton‘ın dün akşam saatlerinde gelen istifa haberinin ardından dünya liderlerinden açıklamalar geldi.

Haber 11-09-19 16:14

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey istifalar devam ediyor! Resmen duyurdular

İBB iştiraklerinde görev yapan Genel Müdürler yaptıkları ortak açıklamayla, 18.07.2019 tarihi ile şirket yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Haber 19-07-19 17:23

İBB İştirakleri Genel Müdürleri’nden istifa açıklaması

İBB iştiraklerinde görev yapan Genel Müdürler yaptıkları ortak açıklamayla, 18.07.2019 tarihi ile şirket yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini duyurdu.İBB İştirakleri’nde görev yapan Genel Müdürler ortak bir açıklama yaptı.Açıklamada, "İBB İştirakleri Genel Müdürleri olarak kendi irademiz ve isteğimizle 18.07.2019 tarihi itibari ile şirket yönetim kurulu üyeliklerimizden istifa ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haber 19-07-19 17:12

Robert Koleji öğrencilerinden müze ziyareti

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi, Orhan Pamuk, Ayşe Kulin, Haldun Dormen, Cem Karaca, Zeki Alasya, Melih Kibar, Tomris Uyar, Ülkü Tamer, Halikarnas Balıkçısı diye tanınan Cevat Şakir Kabaağaçlı ve birçok önemli ismin daha öğrenim gördüğü, Robert Koleji öğrencilerini ağırladı.Müze ziyaretinde Bilecik ve yakın çevresinin başta tarihi ve kültürel değerleri olmak üzere sosyal yaşantısı hakkında bilgi alan öğrencilere Yaşayan Şehir Müzesi Koordinatörü Arkeolog Mesut Ünver, rehberlik etti.

Yurthaber 01-07-19 13:30

CHP, işçilerin hangi sendikaya üye olacağına karışmamıştır

Cumhuriyet Halk Partisi: - "CHP, tarihi boyunca işçilerin hangi sendikaya üye olacağına ya da hangi sendikadan istifa edeceğine asla karışmamıştır ve bundan sonra da karışmayacaktır" - "Hak-İş'in başlatmış olduğu yürüyüş, işten çıkarılan işçilerle ilgili olmayan taleplerin konuşulduğu bir sürece dönüştürülmüştür. Bütün bu nedenlerle, tüm iyi niyetimize ve yoğun çabamıza rağmen bu süreç, maalesef çözüme ulaşamamıştır"

Haber 22-06-19 14:29

Tarihi Ulu Cami'nin eğri minaresi yıllara meydan okuyor

SİVAS'ta Selçuklular dönemine ait tarihi Ulu Cami eğri minaresiyle ilgi görüyor.  Uluanak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan ve Selçuklu Devleti döneminde 2'inci Kılıçarslan'ın oğlu Kudbeddin Melih Şah tarafından 1196 ile 1197 yılları arasında yaptırılan Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki tarihi Ulu Cami'nin minaresi yüzde 7 derecelik eğriliği ile biliniyor.

Haber 22-06-19 14:00

Suvarlı beldesinde seçim tarihi belli oldu

31 Mart Seçimlerinde Suvarlı'da seçimi kazanan İYİ Parti Adayı Mikail Ağır'ın mazbatasının iptal edilmesinin ve 9 Belediye Meclis üyesinden 7'sinin istifa etmesinin ardından İlçe Seçim Kurulu Suvarlı Beldesinde 4 Ağustos'ta yeniden seçim yapılmasına karar verdi.

Haber 30-05-19 20:58

Suvarlı beldesinde seçim tarihi belli oldu

31 Mart Seçimlerinde Suvarlı’da seçimi kazanan İYİ Parti Adayı Mikail Ağır’ın mazbatasının iptal edilmesinin ve 9 Belediye Meclis üyesinden 7’sinin istifa etmesinin ardından İlçe Seçim Kurulu Suvarlı Beldesinde 4 Ağustos’ta yeniden seçim yapılmasına karar verdi.31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Suvarlı Belde Belediye Başkanlığını İYİ Parti adayı Mikail Ağır kazanmış, seçim sonrasında AK Parti Adayı Memet Korkmaz, Mikail Ağır’ın seçilme yeterliliği olmadığı gerekçesiyle YSK’ya itirazda bulunmuş, YSK ise Mikail Ağır’ın seçilme yeterliliği olmadığını ve meclis üyeleri arasından seçim yapılarak belediye başkanının belirlenmesine karar vermişti.

Yurthaber 30-05-19 20:05

Beşiktaş’ta Metin Albayrak’ın yerine Serdal Adalı atandı

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden ve yeni yönetimde yer almayan Metin Albayrak’ın yerine Serdar Adalı atandı.Siyah-beyazlı kulübün konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:"Şirketimizin 24.05.2019 (bugün) tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı’nda; 22.05.2019 tarihi itibariyle yönetim kurulu üyeliğinden istifa dilekçesini vermiş olan Metin Albayrak’ın istifasının kabulüne, istifa nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine TTK’nın 363.

Haber 24-05-19 15:27

Vekil, azil ve istifa bilgileri e-Devletten görüntülenecek

"Kişi Vekaletnameleri Sorgulama" hizmeti ile 1 Mart 2016 tarihi sonrası noterler aracılığı ile verilen vekaletlerde, vekil, azil ve istifa bilgileri e-Devlet üzerinden görüntülenebilecek.

Trend 24-04-19 16:55

Vekil, azil ve istifa bilgileri e-Devletten görüntülenecek

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı: - "Dijital Dönüşüm Ofisi koordinasyonunda saat 16.00 itibarıyla Dijital Türkiye'de (e-Devlet) erişime açılan 'Kişi Vekaletnameleri Sorgulama' hizmeti ile 1 Mart 2016 tarihi sonrası noterler aracılığı ile verilen vekaletlerde, vekil, azil ve istifa bilgileri görüntülenebilecek"

Haber 24-04-19 16:23

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine görevinden istifa eden, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 25 yıl sonra Ankara ve İstanbul'un el değiştirdiği 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. Gökçek, Mansur Yavaş'ın Ankara'yı kazanmasına ilişkin "Seçimlerde kaybetmekte var. Kazanmak da var. Sayın Mansur Yavaş'ın başarısını tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber 02-04-19 08:49