Melike Güner Haberleri

Doktorlar'ın Zenan'ıydı! Melike Güner'in son halini görenler şoke oldu

Bir dönemin efsane dizisi Doktor'da hayat verdiği Zenan karakteri ile hafızalarımıza kazınan Melike Güner'in son halini görenler inanamıyor. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisiyle ekrana geri döndü. Güner, dizide Çiçek karakterine hayat veriyor.

Magazin 11-04-2023 11:24

Doktorlar'ın 'Zenan'ı Melike Güner, Ömer dizisi için tesettüre girdi... İşte son hali

Doktorlar isimli dizideki Zenan karakteri ile hafızalara yerleşen oyuncu Melike Güner, Ömer dizisiyle ekrana döndü. Dizi için tesettüre giren Melike Güner son haliyle de sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 17-01-2023 15:02

Doktorlar dizisinin Zenan'ı son haliyle görenleri şaşırttı! Bakın şimdilerde ne yapıyor!

Yayınladığı dönemde Türkiye'de reyting rekorlarını altüst eden Doktorlar dizisinde Zenan karakterini canlandıran Melike Güner, son haliyle görenleri adeta şaşkına çevirdi. Yıllar içindeki değişimiyle bambaşka bir insan haline gelen Melike Güner, şimdilerde ikizleri Alis ve Ali'yle zaman geçiriyor. İşte Melike Güner'in son hali.

Magazin 02-06-2022 10:18

Doktorlar'ın Zenan'ı Melike Güner'i yıkan haber! Melike Güner annesini kaybetti

Doktorlar dizisinde Zenan'ı oynayan ve hafızalara bu rolle kazınan oyuncu Melike Güner annesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Melike Güner acı haberi takipçileriyle paylaşarak başsağlığı mesajları için teşekkür etti.

Magazin 22-01-2022 14:34

Melike Güner

Melike Güner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melike Güner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Doktorlar dizisinde Zenan karakteri ile akıllara kazınmıştı! Melike Güner 'in son hali görenleri şaşırttı!

Melike Güner 28 Aralık 2006 - 14 Şubat 2011 tarihleri arasında ekranlara gelen uzun soluklu dizi "Doktorlar"da "Zenan" karakteriyle akıllara kazınmıştı. Bir zamanlara damga vuran "Doktorlar" dizisinde Kutsi, Yasemin Özilhan, Bekir Aksoy gibi oyuncularla rol alan Melike Güner'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-11-2021 15:32

Ekmek Teknesi'nin Sonnur'u son haliyle şaşırttı! Yıllara meydan okuyor

Başrollerini Savaş Dinçel, Melike Güner gibi isimlerin paylaştığı Ekmek Teknesi dizisinde 'Sonnur' karakterine hayat veren genç oyuncu Arzu Oş, son haliyle şaşırttı. Güzel oyuncu Oş, adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 21-09-2021 15:00