Melike Kuvvet Haberleri

Bayramda o ilçeye akın ettiler! Araç girişi kapatıldı, çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi

Bartın'ın Amasra ilçesinde, bayram tatilinde yoğunluk yaşandı; araç kuyrukları oluştu. Bayramın ikinci gününde 20 bin girişin olduğu Amasra, yeni araç girişlerine kapatıldı. Aşırı yoğunluk yaşanan bölgelere çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi. Sürücüler ise Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü alanına yönlendirildi.

Haber 2024-04-11 17:59:55

Depremde 49 kişinin öldüğü Melike Hanım Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin sanıkların yargılanmasına başlandı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde yıkılan Melike Hanım Apartmanı'nda 49 kişinin ölümüne ilişkin 2 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 2024-04-04 07:33:04

Okul bahçesi karıştı! Muhtar adayları birbirine girdi, özel harekat müdahale etti

Ağrı'da muhtar adayları ve yakınları arasında, oy kullanılan okul bahçesinde tartışma çıktı. Yaşanan tartışma, özel harekat ve çevik kuvvet polisinin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Taraflar güçlükle okul dışına çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 2024-03-31 12:46:38

Bursa'da nefes kesen operasyon! İHA'lar da katıldı, tüm mahalle ablukaya alındı... Kimisi çatıda kaçarken, kimisi gardıropta saklanırken yakalandı

Bursa'dan nefes kesen bir operasyon düzenlendi. 100 ekip, 8 dedektör köpek, 2 İHA ve 1000 polisle yapılan operasyon film setlerini aratmadı. Evlerin çatılarından kaçmaya çalışan torbacılar İHA'lar tarafından tespit edilirken, bazı zehir tacirleri ise saklandıkları evlerin gardıroplarından çıktı. Gözaltına alınan 60 şüpheli Çevik Kuvvet otobüslerine bindirilerek Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haber 2024-03-12 10:57:34

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 19-02-24 07:21

Türkiye için korkutan tablo! Yüzde 70-80 oranında arttı! Hangi virüsle enfekte olursanız olun...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvuran günlük ortalama hasta sayısı, son 1 ayda yüzde 80 arttı. Yoğun bakım ünitesindeki yoğunluğun kış aylarında arttığını söyleyen Prof. Dr. Melike Cengiz, “Covid farklı varyantlarla halen devam ediyor. Hangi virüsle enfekte olursa olsun burada genel zatürre tedavisi yapıyoruz" dedi. Öte yandan Kovid-19 etkeni olan SARS-CoV-2'nin de yeni varyantlarının ortaya çıkmaya devam ettiğine dikkat çekildi.

Haber 23-01-24 09:56

15 yaşındaki eski nişanlısını öldürdü, savunması 'pes' dedirtti! 'Müstehcen fotoğraflarını internete attım...'

Aksaray'da eski nişanlısı Melike Arıbaş'ı (15) öldürüp, babası Doğanay Arıbaş'ı (42) yaralayan Muhammet Kılıç (22), ilk duruşmada kendini savundu. Kılıç savunmasında, "Araçları geçerken tesadüfen gördüm, peşlerine takıldım. Düşman sahibiyim, silahım her zaman üstümde olur. Arabanın yanına gittim, kızları araçtan indi. Tam dönüp gidecektim, öfkeme yenildim. Sol omzunun üstüne ateş ettiğimi hatırlıyorum" dedi. Kılıç'ın savunmasındaki müstehcen fotoğraf detayı da dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 15:56

Melike Şahin'in sözleri sosyal medyanın dilinde... Kadın olduğum için günlerce linçlendim

Öğretmenler Günü konserini son dakika iptal ettiği için büyük tepki gören Melike Şahin verdiği söyleşide "Kadın olduğum için günlerce linçlendim" deyince sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medyada şarkıcı Şahin'e "Ne alaka bu konuyla" yorumları yağdı.

Magazin 14-01-24 13:35

Kahramanmaraş'ta yangın faciası! Baba ve 7 yaşındaki kızı can verdi

Kahramanmaraş’ta, evde çıkan yangında Kazım Köse (31) ile kızı Melike Köse (7), hayatını kaybetti. Anne ve diğer 3 çocuğunun yaralandığı yangına ilişkin soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 04-01-24 12:55

Melike Şahin'in yılbaşı gecesi konserinin fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyanın dilinde...

İBB'nin organize ettiği konseri iptal edilen Melike Şahin sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Son dönemin en çok dinlenen isimlerinden olan Melike Şahin'in şimdi de yılbaşı gecesi vereceği konserinin fiyatı dile düştü.

Magazin 28-12-23 09:02

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! Vali Ünlü'nün makam aracıyla alandan ayrıldı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiye girerken protesto edildi. Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girerken, gerginlik cenaze namazı sırasında da devam etti. Özel Vali Enver Ünlü'nün makam aracına binerek alandan ayrıldı. makam aracını yumruklayan kişilere, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Haber 24-12-23 21:04

Otomobilde patronunun boğazını kesti, sözleri kan dondurdu! 'Sevgilimin evine gidip kanlı kıyafetlerimi değiştirdim'

Bursa'da Halil Kağan Oğuz (34), patronu Mustafa Ekşi'yi (41) otomobilinde boğazını keserek öldürdü. Oğuz, ilk duruşmada cinayetin detaylarını anlattı. Cinayet sonrası sevgilisinin evine giderek kanlı kıyafetlerini değiştirdiğini söyleyen Oğuz, otomobildeki çek, senet ve ziynet eşyalarını 'ortada kalmasın' diye aldığını savundu. Ekşi'nin eşi Melike Ekşi de sadece 5 milyon lira değerinde 15 senet ile ziynet eşyasını geri alabildiklerini, 38 milyon liralık 90 çekin ise hala kayıp olduğunu belirtti.

Haber 15-12-23 11:50

İBB ve Melike Şahin arasında kriz! Yaşanan rezaletle ilgili... deyip ekledi: Resmen hedef tahtasına konuldum

İBB'nin düzenlediği konsere, aşırı rüzgar nedeniyle çıkmadığı iddia edilen ve bu yüzden sert eleştiriler alan şarkıcı Melike Şahin sessizliğini bozdu. "Yaşanan rezaletle ilgili ben de bir şeyler söylemek istiyorum" diyen Şahin İBB'ye sert çıktı.

Magazin 05-12-23 13:47

Konseri son anda iptal edince tepki çekmişti... 'Yılın en iyi kadın şarkıcı' ödülünü alan Melike Şahin'in kıyafeti dalga konusu oldu!

Melike Şahin, etkili olan lodos nedeniyle son dakikada sahneye çıkamayınca büyük tepki çekmişti. Bu tepkilerle gündemdeyken 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde boy gösteren şarkıcı tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-12-23 07:32

Ünlü şarkıcı Melike Şahin konserini iptal etti! Tepkiler gecikmedi: Hani pusulam rüzgar diyordun?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, öğretmenler için konser düzenledi. Konserde sahne alacak sanatçılardan biri de Melike Şahin'di. Ancak Şahin rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadı. Saatlerce bekleyen öğretmenler ise bu duruma tepki gösterdi. Olayın ardından İBB'den Şahin'in açıklamalarının aksi yönde bir duyuru yayınlandı.

Magazin 03-12-23 11:15

Melike öğretmen Erasmus+ projeleriyle öğrencilerinin ufuklarını sınır ötesine taşıyor

Çorum'da görev yapan İngilizce öğretmeni Melike Dibo, 10 yılda hayata geçirdiği 37 Erasmus+ projesiyle yüzlerce öğretmen ve öğrenciye yurt dışında eğitim görme fırsatı sundu.

Yurthaber 23-11-23 13:24

Kahvehanede silahlı çatışma! Ölü ve yaralılar var

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kahvehanede çıkan kavga kanlı bitti. İki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Olayın ardından yaralıların yakınları hastaneye akın ederken, bölgeye il merkezinden çok sayıda çevik kuvvet ekibi de sevk edildi.

Haber 19-11-23 18:44

Gece yarısı alevlere teslim oldu! Bursa'da alevler geceyi gündüze çevirdi

Bursa'da gece yarısı sularında 10 katlı bir binada yangın çıktı. Yangına müdahale için 33 itfaiye aracı ve 100 personel devreye girdi, ayrıca çevik kuvvet polisleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın saatler sonra söndürülebildi.

Haber 12-11-23 07:15

Bir dönemin 'Sabah Şekeri'ydi! Melike Öcalan'ın son haline yorum yağdı! 'Yıllara meydan okuyor'

Bir döneme damga vuran gündüz kuşağı programlarından Sabah Şekeri'yle hafızalarımıza kazınan Melike Öcalan sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Vatan Şaşmaz ile partner olan Öcalan, 2000'li yılların en popüler isimlerindendi. Sunuculuk ve oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren Melike Öcalan son haliyle gündem oldu.

Magazin 07-11-23 17:45

UKOME toplantısı sırasında arbede çıktı! Baygınlık geçirdi

İstanbul'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı sırasında salon dışında toplanan 8+1 taksi dolmuş sahipleri eylem yaptı. Eylemciler salona girmeye çalışınca arbede çıktı. Güvenlik görevlileri ile arbedede bir eylemci kısa süreli baygınlık geçirdi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile salona girmesi engellenen kalabalık salon önünden ayrıldı.

Haber 26-10-23 13:16

KKTC'den Alman özel kuvvetlerinin Güney Kıbrıs'a gelmesine tepki: Uluslararası anlaşmalara aykırı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) kontrol ettiği bölgelere Almanya özel kuvvet birliklerine bağlı askerlerin gelmesine tepki gösterdi. Tatar, "Kıbrıs Cumhuriyeti'nin garantörü olan Türkiye ile ortağı olan bizim iznimiz ve onayımız olmadan yabancı askeri kuvvetlerin Ada'ya gelmesi uluslararası anlaşmalara aykırıdır." dedi.

Haber 23-10-23 20:46

794 yıllık Selçuklu eserindeki kadın ve erkek motifinin sırrı çözüldü! Yaptıranların birbirine sevgisini anlatıyor

Sivas'ın Mengücek Beyliği döneminde Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek tarafından yaptırılan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın taç kapısındaki erkek ve kadın motiflerinin sırrı 794 yıl sonra çözüldü. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk Dünyası ve Ortaçağ Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Eser kadın ve erkek motiflerinin Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek'in birbirlerine duydukları sevgi nedeniyle kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Trend 07-10-23 11:05

İzmir'deki mağarada bulundu: Teröristler hepsini oraya saklamış! Bornova'da DEAŞ operasyonunda ele geçirilenler şoke etti

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir mağaraya teröristlerce çok sayıda malzeme gizlendiği ortaya çıktı. Kentte DEAŞ'a yönelik operasyon için düğmeye basıldı. Operasyona dedektör köpekleri, Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de katıldı.

Haber 18-09-23 10:56

Kocaeli'de zincirleme trafik kazası! 5 polis yaralandı

Kocaeli'de zincirleme trafik kazası meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazada 5 çevik kuvvet polisi yaralandı.

Haber 16-09-23 17:01

Özge Özacar festivale damga vurdu! Kırmızılar içindeki pozlarına beğeni yağdı

En son Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar Venedik Film Festivali’ne katıldı. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Özacar elbisesiyle verdiği pozlarla büyüledi.

Magazin 02-09-23 21:49

MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı.

Haber 31-08-23 22:19
msb

Esenyurt'ta çocukların kavgasına aileler de karıştı, ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt’ta sokakta oynayan çocuklarının kavgasına ailelerin de karışmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Silah ve döner bıçağı da kullanılan kavgada 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen özel harekât ve çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İşte detaylar...

Haber 08-08-23 18:05

Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ziya Cemal Kadıoğlu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YAŞ toplantısının bugün yapılmasının ardından kararlar açıklandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-08-23 16:38

İstanbul'da kavgayı ayıran polis memuru silahla bacağından vuruldu

Görev dışında olan sivil çevik kuvvet polisini vuran şüphelinin ve çevredeki vatandaşların kaçış anları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 31-07-23 07:40

Kavgayı ayıran polis memuru silahla bacağından vuruldu!

İstanbul'da kavgayı ayıran polis memuru silahla bacağından vuruldu. Bayrampaşa ilçesindeki olayda, görev dışında olan sivil çevik kuvvet polisini vuran şüphelinin ve çevredeki vatandaşların kaçış anları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber 31-07-23 00:34

Sakarya'daki Palu ailesi davasında tutuklu sanığa müebbet hapis

Sanık Tuncer Ustael'e Melike Tahnal'ın öldürüldüğü iddiasına ilişkin "olası kastla çocuğu öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Yurthaber 19-07-23 13:40

Türkiye günlerce onları konuşmuştu! Palu ailesinin Sakarya'daki davasında karar

Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.

Haber 19-07-23 13:27

İstanbul'u terk etmişti... Sabah Şekeri'nin yıldızı Melike Öcalan yıllara meydan okuyor! Tatil pozlarına beğeni yağdı

2000'li yılların popüler isimlerinden olan ve özellikle Vatan Şaşmaz ile partner olduğu programla hafızalara kazınan sunucu Melike Öcalan fit hali ile göz kamaştırdı. Melike Öcalan'ın tatil pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 14-07-23 15:43

Palu ailesi davasında mütalaa açıklandı! İşte Tuncer Ustael için istenen ceza

Kamuoyunda 'Palu ailesi' davası olarak bilinen olayda yeni bir gelişme yaşandı. Kocaeli’de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal’ın kızı Melike Tahnal’ın Sakarya’da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1’i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanık Tuncer Ustael’in ‘çocuğu kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini, diğer sanıkların delil yetersizliğinden beraatını istedi.

Haber 07-07-23 14:48

Kas hastası genci döverek hastanelik etti! Sebebi 'pes' dedirtti

Aksaray'da kas hastası Mehmet Kamil Issı (21), esnaf komşusu Gökhan A. (24) tarafından tekme tokat dövülerek hastanelik edildi. Vücudunda ve yüzünde yara izleri oluşan Issı, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu. Gözaltına alınan Gökhan A. ise ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Anne Melike Issı, "Oğlumu adeta bir kum torbası gibi yumruk ve tekme ile dövmüş" dedi. Olayın nedeni ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 04-07-23 15:47

Yeşilçam'ın Casus Hatice'siydi! Melike Zobu'nun son halini görenler çok şaşırdı! Bu güzellik kalıcı

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Melike Zobu, yıllar sonra ortaya çıktı. Kadir İnanır ve Erol Taş gibi usta oyuncularla başrolü paylaştığı Derviş Bey filmi ile sinema hayatına başlayan Zobu'nun son hali gündem oldu. Usta oyuncuya kullanıcılardan güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğine dair yorumlar geldi.

Magazin 03-07-23 17:59

Gaziantep'te katliam gibi silahlı kavga! 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralı

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası bölgede, özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber 03-07-23 10:48

Kısmet'in Melike’si Özge Özacar sütyensiz pozuyla olay oldu! Beğeni yağdı

Cuma akşamları ekrana gelen Kısmet dizisinde Melike karakterine hayat veren Özge Özacar güzelliği ile nefes kesiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Özacar sütyensiz dekolteli pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 23-06-23 23:37

Ödül konuşmaları gündem olmuştu! Mabel Matiz ve Melike Şahin'in konserleri iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde ödül alan Melike Şahin ve Mabel Matiz’in konuşmaları çok konuşulmuştu. Son dakika gelişmesinde Mabel Matiz ve Melike Şahin'in Denizli ve Bursa'da vereceği konserlerin iptal edildiği duyuruldu.

Magazin 17-06-23 14:52

Yaş farkları çok konuşulmuştu! Sessiz sedasız evlenen Melike Şahin'den şaşırtan itiraf: ''Teklifi ben sundum, diz çökmedim''

Son yıllara şarkıları ile damga vuran Melike Şahin, geçtiğimiz haftalarda Sedat Arpalık ile sessiz sedasız evlenmişti. Şahin, evlilik teklifi itirafıyla herkesi şaşırttı. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı ise uzun süre konuşuldu.

Magazin 14-06-23 13:06

Melike Şahin'in eşi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Melike Şahin ve eşi arasındaki yaş farkı kaç?

Melike Şahin'in evlilik haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcı Melike Şahin yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sedat Bey ile dünyaevine girdi. Bu kapsamda Melike Şahin'in eşi kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Melike Şahin ve eşi arasındaki yaş farkı kaç? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 31-05-23 16:39

Yaş farkı dikkat çekmişti! Melike Şahin sevgilisiyle evlendi

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Melike Şahin daha önce sevgilisi ile aralarındaki yaş farkıyla gündem olmuştu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evlendiğini duyurdu.

Magazin 31-05-23 15:31

Sinan Akçıl, oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür etti! Hatice Beline kuvvet dedi

Sinan Akçıl 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden sonra oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür ederek "Siz olmasanız Türkiye çok zor durumda kalır" dedi. Şarkıcı Hatice ise bunun üzerine yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 30-05-23 14:59

Bakan Nebati’den dikkat çeken seçim sözleri! Sosyal medyada gündem oldu: ‘14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak…’

Türkiye cumhurbaşkanını seçmek için tarihinde ilk kez ikinci tur oylaması yapmaya hazırlanırken siyasi isimlerden açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda 28 Mayıs öncesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Nebati, “Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak” dedi.

Finans 20-05-23 14:19

Sakarya'da tehlikeli gerginlik: Namaz sonrası 2 ev ateşe verildi

Sakarya’nın Erenler ilçesinde silahlı kavgada ölen Mutlu Ayhan'ın (28) yakınları, cenaze namazı sonrası saldırganlara ait olduğu iddia edilen 2 evi taşlayarak eşyaları ateşe verdi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile olay sonlandırılırken, iki evde maddi hasar oluştu.

Haber 08-05-23 18:41

Dambıl antrenmanı nasıl yapılır, ne işe yarar? Dambıl çalışmanın faydaları nelerdir, dambıl ile vücut geliştirilir mi?

Dambıl antrenmanı fitness dünyasında oldukça popüler olan ve ağırlık kaldırma egzersizleri yaparken kullanılan ekipmanlardan biridir. Dambıllar sporcuların evde veya spor salonlarında kendi başlarına yapabilecekleri birçok farklı egzersiz sunar. Dambılların avantajlarından biri kardiyo ve kuvvet antrenmanı gibi farklı hedefler için kullanılabilmeleridir. Peki, dambıl ile vücut geliştirilir mi, spora yeni başlayanlar kaç kg dambıl seçmeli?

Haber 08-05-23 14:04

Bench press nedir? Bench press çeşitleri nelerdir?

Bench press spor salonlarında ve evde yapılan bir kuvvet egzersizidir. Bench press barbell veya dambıl kullanarak göğüs, triseps ve ön omuz kaslarını çalıştırmaya odaklanır. Bu egzersiz özellikle vücut geliştirme, fitness ve kuvvet sporları alanlarında popülerdir ve bu spor dallarında başarılı olmak için sık sık yapılır. Pek çok vücut geliştirmecinin gözdesi olan bench press nedir, nasıl yapılır?

Haber 30-04-23 22:01

Hopaspor maçında AK Partili Faruk Çelik'e protesto! Tribünü terk etti, polis önlem aldı

Eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, 3. Lig’de oynanan Hopaspor-Tepecikspor maçında tribünlerin tepkisiyle karşılaştı. Bir grup Hopaspor taraftarının ıslıklı protestosuyla karşılaşan Çelik; önce bulunduğu tribünü terk etti, maç bitimindeyse çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

Haber 24-04-23 09:49

Üsküdar sahilinde yıkım tartışması! Polis bölgede nöbet tutuyor! Kaymakamlık ve İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı arasında, Salacak'taki sahilde kafe ve restoranların yıkımıyla ilgili tartışma devam ediyor. Kafe ve restoranların önünde çevik kuvvet ekiplerinin bekleyişi sürerken konuyla ilgili Üsküdar Kaymakamlığı da bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada söz konusu yapıların 'Yapı Kayıt Belgesi'nin bulunduğu vurgulandı. İBB'nin açıklamasında ise "Mimar Sinan'ın eseri korunacağına, onun estetiği ve bütünlüğünü bozan kafe himaye edildi" denildi.

Haber 14-04-23 01:55