Melisa Tatlici Haberleri

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 2024-03-28 10:44:05

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 2024-03-17 15:46:25

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-03-14 17:34:49

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 2024-03-05 10:43:58

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı! 'Hediye paketi gibi'

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla da zaman zaman gündeme gelen Cavadzade NOW gecesine katıldı. Tarzıyla geceye damga vuran ünlü isme adeta yorum yağdı...

Magazin 14-02-24 14:20

Ünlü futbolcuyla anılıyordu! Melisa Döngel'den aşk açıklaması

Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel'in Barış Alper ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Oyuncudan aşk açıklama geldi.

Magazin 11-02-24 15:38

Sefo'yu çabuk unuttu! Melisa Döngel ünlü futbolcuyla aşk yaşıyor! Bomba iddia

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 08-02-24 15:02

Manken Melisa Aydınalp'in yarı çıplak protestosu tepkilere neden olmuştu! Cezası belli oldu: 1 yıla kadar hapis istemi

İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde yarı çıplak vaziyette protesto yaparak Türkiye'nin gündemine yerleşen manken Melisa Aydınalp hakkında, “Hayasızca hareketlerde bulunma” suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Trend 06-02-24 11:59

Melisa Aslı Pamuk külot modasına uydu! O pozlara yorum yağdı... 'Giyinmeyi unutmuş'

Son olarak İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu filminin galasına katılmayıp Paris defilelerini gezmişti. Bu hareketi ile çok konuşulan Pamuk şimdi de külot modasına uydu. Ünlü ismin tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 26-01-24 15:31

Başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı! Melisa Aslı Pamuk Paris pozlarıyla olay oldu

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu filmin galasına katılmamıştı. Ünlü oyuncunun galaya neden katılmadığına dair açıklama beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan yeni Paris pozları geldi.

Magazin 25-01-24 17:55

Melisa Aslı Pamuk başrolünde olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmadı! İsmail Hacıoğlu'dan bomba yorum geldi

Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmayan başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk gündemde. Geçtiğimiz ay da "Kadınlara Mahsus" filminin galasına katılmayan Pamuk'a rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu'dan bomba gönderme geldi.

Magazin 23-01-24 13:35

Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşarım demişti! Ünlü oyuncu Melisa Döngel olay sözlerin ardından kendini böyle savundu!

Melisa Döngel iddialı pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülendi. Oyuncuya geçtiğimiz aylarda söylediği "Arkadaşımın sevgilisi hoşuma giderse benim için fark etmez. Ben hoşlanırsam birlikte olurum" sözleri soruldu. Oyuncu yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 17-01-24 15:23

'Hacze gitmeye korkuyoruz' diye isyan etti! Genç avukata 'seni sakat bırakırım' dedi: 1 hafta önce arkadaşımızın ayaklarını kırdılar

Adana'da gittiği haciz sırasında sözlü saldırıya uğrayan stajyer avukat Melisa Nazlıgüneş karakola giderek şikayetçi oldu. Haczedilecek ev sahibinin kardeşi genç avukatı 'Seni sakat bırakırım' diyerek tehdit etti. Hacze gitmeye korktuklarını belirten avukat, 1 hafta önce Şanlıurfa'da bir arkadaşlarının bacaklarının kırıldığını hatırlattı ve bu saldırıların son bulmasını istedi.

Haber 16-01-24 09:49

Nesrin Cavadzade ayna karşısına geçip poz verdi! Mini elbisesi dikkat çeken oyuncu kıvrımlarını sergiledi

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündem oldu. Ayna karşısında mini şık bir elbiseyle poz veren oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-01-24 11:51

Sokaklarda yarı çıplak dolaşınca gözaltına alınmıştı! Melisa Yaren Aydınalp Armağan Çağlayan'a katıldı... Sözleri tepki çekti

Bağdat Caddesi’nde bikini giyip, protesto gösterisi yapan Melisa Yaren Aydınalp, Armağan Çağlayan'a konuk oldu ve sözleriyle sosyal medyada tepki çekti. "Vücudumu ve vücudumu görmeyi seviyorum. Bu sebeple daha dar ya da daha açık kıyafetler giymek hoşuma gidiyor" diyen genç kadına ilk tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Magazin 04-01-24 15:10

İddialı tarzı görenleri kendisine hayran bırakacak türden: Aralıklı oruçla zayıflayan Melisa Döngel'in tarzı dikkat çekti!

Başarılı diziler ve aşk hayatıyla sık sık gündem olan Melisa Döngel'den iddialı bir kare geldi. Döngel, iddialı pozlarını 4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-01-24 16:49

Sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Dubai'ye giden Melisa Aslı Pamuk başını örtüp poz verdi! O karelere yorum yağdı

Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Ünlü çiftin Dubai pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-12-23 16:59

Melisa Döngel'in zayıflama sırrı: Aralıklı oruç... Aralıklı oruç nasıl oluyor?

Sergen Yalçın ile aşk yaşadığı iddiaları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Melisa Döngel zayıf olmasının sırrını paylaştı. Döngel de son dönemin modası aralıklı oruç yapan isimler arasında...

Magazin 26-12-23 07:25

Alı-Kara dizisiyle anlaşan Alperen Duymaz'ın partneri belli oldu! İşte flaş isim

Ekranların sevilen oyuncusu Alperen Duymaz son olarak Ego dizisinde Melisa Aslı Pamuk ile beraber rol almıştı. Yakında başlayacak olan Alı-Kara dizisi ile anlaşma imzalayan Alperen Duymaz'ın merakla beklenen partneri de belli oldu.

Magazin 23-12-23 15:51

Protestoları gündem olmuştu! Manken Melisa Aydınalp gözaltına alındı! İfadesi ortaya çıktı

İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde her gün yarı çıplak vaziyette yürüyüşe çıkarak Türkiye'nin gündemine oturan sosyal medya fenomeni ve manken Melisa Aydınalp gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Aydınalp, yurtdışı çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı.

Magazin 19-12-23 17:11

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti yeni bölüm canlı izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. Her pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Kirli Sepeti dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 17-12-23 19:27

Estetiklerini tek tek saymıştı! Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel'in eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Aylin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler şoke oldu.

Magazin 11-12-23 17:33

Manken Melisa Aydınalp'in pankartını yırtıp yere attılar! Bağdat Caddesi'ne yine yarı çıplak çıktı, tansiyon yükseldi

İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde her gün yarı çıplak vaziyette yürüyüşe çıkarak Türkiye'nin gündemine oturan sosyal medya fenomeni ve manken Melisa Aydınalp bu kez sokakta elinde pankartla boy gösterdi. Aydınalp'i bir arkadaşının kayda aldığı o anlarda vatandaşların tepki gösterip pankartı yırtması tansiyonu yükseltti.

Trend 11-12-23 08:41

KİRLİ SEPETİ 11. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti saat kaçta, hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti izle ekranı ile ilgili aramalar hız kazandı. ekranların yeni dizisi Kirli Sepeti 11. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 11. bölüm izle ekranı ile TV yayın akışı

Magazin 10-12-23 20:18

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Ayşegül Melisa Doğan estetikle bambaşka biri oldu! 'Yüz nakli yaptırmış gibi'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen moda programı yarışması İşte Benim Stilim ile ünlenen Ayşegül Melisa Doğan geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu. Sosyal medya üzerinden paylaştığı iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Doğan'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 08-12-23 14:48

Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı! Yemekler MasterChef jürisi Somer Şef'ten...

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor. Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Magazin 29-11-23 13:53

Futbolcu Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'tan aşk pozu!

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın aşkları belgelendi. Birlikte çok sık paylaşım yapmayı tercih etmeyen çift sosyal medya pozlarıyla gündem oldu. Çiftin bir süredir evlenecekleri iddia ediliyordu.

Magazin 29-11-23 11:18

FOX TV CANLI KİRLİ SEPETİ 9. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? Son bölüm özeti

Fox TV canlı Kirli Sepeti izle ekranı ile ilgili aramalar hız kazandı. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 9. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 9. bölüm izle ekranı ile FOX TV yayın akışı

Magazin 26-11-23 20:07

İş insanından hamile eşine cinsel saldırı! Cezası belli oldu

İş insanı Şeyhmus Tatlıcı, boşanma aşamasındaki eşi Melisa Tatlıcı'ya hamileyken cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Suçun nitelikli olmadığı gerekçesiyle Yargıtay'ın bozduğu ve yeniden görülen davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, sanık Şeyhmus Tatlıcı'nın cezasında indirim uygulayarak 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. İşte detaylar...

Haber 24-11-23 16:45

İş adamının hamile eşine ’cinsel saldırı’ davasında karar açıklandı

Boşanma aşamasındaki eşi Melisa Tatlıcı’ya hamileyken ‘cinsel saldırı’da bulunduğu iddiasıyla yeniden yargılanan iş adamı Şeyhmus Tatlıcı’nın davasında karar açıklandı.

Yurthaber 24-11-23 13:29

Fenomen Cansu Yeğin'e 8 yıldır baktığı köpeği saldırdı! Melisa Döngel son durumu paylaştı

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Melisa Döngel’in yakın arkadaşı olan, ünlü fenomen Cansu Yeğin 8 yıldır baktığı köpeğinin saldırısına uğradı. Makyaj ve güzellik videoları ile tanınan Cansu Yeğin "Öldüresiye saldırdı" diyerek korku dolu anları anlattı ve son halini paylaştı. Melisa Döngel ise arkadaşının son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 24-11-23 12:40

KİRLİ SEPETİ 8. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti nerede çekiliyor, hangi gün yayınlanıyor? FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti nerede çekiliyor merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 8. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti nerede çekiliyor, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 8. bölüm izle ekranı ile FOX TV yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 19-11-23 19:50

Melisa Şenolsun mayolu pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! Dövmesi dikkat çekti

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa mayolu pozlarıyla beğeni topladı. Ünlü ismin dövmesi dikkat çekti

Magazin 16-11-23 12:46

KİRLİ SEPETİ CANLI İZLE 7. BÖLÜM! Kirli Sepeti hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 7. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Magazin 12-11-23 19:57

Melisa Sözen'i görenler tanıyamadı! Saçlarını kısacık kestirdi

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen imaj değişikliğiyle şaşırttı. Saçlarını kısacık kestiren oyuncuya "Eskiye dön" yorumları yağdı.

Magazin 09-11-23 07:03

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu! Bakın ne zaman evleniyorlar

Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün, Dilan Çiçek Deniz ve Melisa Şenolsun'la bir süre aşk yaşayan ve yaşadığı ilişkilerle adından söz ettiren Umut Evirgen şu sıralar Alina Boz ile beraber. Evlenecekleri iddiaları çok konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.

Magazin 07-11-23 16:48

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları...

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 6. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları

Magazin 05-11-23 19:36

Yasak Elma'nın Asuman'ı Melisa Doğu setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu setlere geri dönüyor. Ünlü oyuncun yeni adresi belli oldu. Bakın hangi proje ile anlaştı...

Magazin 03-11-23 16:10

Aile'nin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşi güzelliğiyle büyüledi! Melisa Tatlıtuğ'u görenler hayran kaldı

Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan ünlü isim her paylaşımıyla olay oluyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşımlarında kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ'u görenler ise çok şaşırıyor. Ünlü ismin kız kardeşi güzelliğiyle hayran bırakıyor.

Magazin 03-11-23 14:25

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa 10 yaşına bastı! Doğum günü pozlarına yorum yağdı

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden olan kızı Melisa 10 yaşına bastı. 4 kız babası olan Ilıcalı, en küçük kızı Melisa'nın doğum günü partisinden karelerini paylaşarak duygularını dile getirdi. Ilıcalı'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 28-10-23 14:13

Kirli Sepeti'nin Aylin'i Melisa Döngel poz vermek için şekilden şekile girdi! Sosyal medyanın diline düştü

Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterini canlandıran Melisa Döngel, Marilyn Monroe kılığa girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Çekimin kamera arkasını paylaşan ünlü oyuncunun girdiği haller sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Magazin 07-10-23 23:35

Sokakta yarı çıplak yürüyen manken Melisa Aydınalp'in açıklamaları gündem oldu! Yürüyüşleri bakın neden yapıyormuş

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde her gün yaptığı yarı çıplak yürüyüşle dikkat çeken ve gözaltına alınan Melisa Aydınalp şimdi de açıklamalarıyla gündem oldu. Aydınalp, yaptığı yürüyüşle kadın vücudunun ayıplanacak ya da illegal bir şeyi olmadığını anlatmaya çalıştığını dile getirdi. Aydınalp yaptığı yürüyüşlerin sebebini açıkladı.

Magazin 03-10-23 17:36

Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda? Kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile yayın günü merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Yeni dizi Kirli Sepeti geçen hafta ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda? Kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm özeti

Magazin 29-09-23 19:50

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Fox TV yayın akışı

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti bu akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Fox TV'nin yeni dizisinin detayları

Magazin 24-09-23 18:57

Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı olay oldu! Herkes 'Yüzüğün nerede?' diye sordu! 'Boşanıyor' iddiası...

Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Mayıs ayında nikâh masasına oturmuştu. Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Subaşı'nın son paylaşımı olay oldu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Subaşı, Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaştı. Şeyma Subaşı'nın yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Sosyal medyada ise 'Boşanıyor' iddiaları konuşulmaya başlandı.

Magazin 21-09-23 16:22

Doktorluk hayali için ilk adımı attı! Temizlik personeli olarak çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı

Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.

Haber 18-09-23 14:01

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Gören inanamadı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel hem başarılı oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Yakında, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde Emel Sayın'ı canlandıracak olan Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Oyuncunun yıllar önceki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-09-23 11:45

Antalya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza... Biri 17, diğeri ise 14 yaşındaydı! Olay yerine gelen yakınları fenalık geçirdi

Antalya'da trafiğe kapalı yolda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada devrilen motosikletlerden yola savrulan Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım (14) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Y.K. (20) hastaneye götürüldü. Kazada yaşamını yitirenlerin yakınları ise olay yerine gelerek fenalık geçirdi.

Haber 11-09-23 00:13