Meltem Kucuk Haberleri

Pınar Altuğ'un bir takipçisi kıyafetini eleştirdi! Bomba yanıt geldi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 2024-03-09 17:45:36

Başkan Böcek’ten trafiğe yeni çözüm yolları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, trafik sorununa yeni çözüm yolları getireceklerinin altını çizerek, "4. ve 5. etap raylı sistem projelerinin yanı sıra Meltem Bulvarı’ndan 2,5 kilometre yer altı yoluyla trafiği batıya doğru akıtarak yeni bir arter açacağız, Kepez Şehir Hastanesi’ni de raylı sistem hattına bağlayacağız" dedi.

Yurthaber 2024-03-08 11:49:10

'Gerekirse şahitlik yaparım' dedi... EYT davasında sıra dışı olay! Hakan Peker'in klibi delil oldu

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyondan fazla kişi emekli oldu. Koşulları yerine getirenler başvuru yaparken eski model de e-Devlet hesabına girdi. Sigorta giriş tarihini görünce neye uğradığını şaşıran Meltem Ören, ajansına dava açtı. Davada Hakan Peker'in klibi de delil oldu.

Finans 2024-03-03 11:00:24

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 2024-02-15 18:16:24

Erkek arkadaşının başından vurduğu kadının hayati tehlikesi devam ediyor!

Ordu'da 38 yaşındaki Meltem Kuloğlu, erkek arkadaşı Cenk Benli tarafından tabanca ile başından vuruldu. Ağır yaralanan kadın tedavi altına alınırken Benli tutuklandı.

Haber 06-02-24 00:38

Bir döneme damgasını vurmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Çocuklar Duymasın dizisi tam 9 sezon boyunca ekranda yer aldı ve 464 bölüm sürdü. Uzun soluklu yapımlardan biri olan dizideki karakterler de çok sevildi. Çocuklar Duymasın'da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ bu rolle hafızalara kazındı. Ancak rol hakkındaki bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 02-02-24 07:04

Meltem Cumbul o dizi için Türkiye'ye geri dönmüştü... Dizi hakkında bomba iddia! Kadro kurulamayınca...

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 31-01-24 13:01

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızları Su büyüdü, kocaman oldu! Doğum günü pozuna yorum yağdı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Eşi Yağmur Atacan’la romantik pozlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu bu defa gözlerden uzak büyüttüğü kızı Su ile gündem oldu. Ünlü çiftin kızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 27-01-24 15:27

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Yaşlanmışsınız yorumunu duyunca verdiği yanıtla gündem oldu!

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Bir takipçisi ünlü oyuncun fotoğrafının altına "Yaşlanmışsınız" yorumu yaptı. Pınar Altuğ ise bu yorumu pas geçmeyip bakın ne yanıt verdi.

Magazin 22-01-24 14:14

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-23 08:49

Canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkan spiker Meltem Günay ile yönetmenin işine son verildi! TGRT Haber'den açıklama

TGRT Haber spikeri Meltem Günay'ın yayın sırasında Starbucks bardağını masasına koyması kısa sürede gündem oldu. TGRT Haber ise spiker Meltem Günay ve yönetmenin işine son verildiğini duyurdu. Açıklamada "Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir." denildi.

Haber 24-12-23 23:09

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ amuda kalktı, gören dönüp bir kez daha baktı! Esnekliğini konuşturdu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sıkça adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa spor yaptığı anları paylaştı. Altuğ amuda kalktı, bakan bir daha baktı. İşte Pınar Altuğ'un esnekliğini konuşturduğu o pozlar...

Magazin 17-12-23 16:04

Uzun zamandır ortalarda yoktu Meltem Cumbul İstanbul'a geri döndü! Heyecanla beklenen o diziye girdi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Ünlü isim yıllar sonra İstanbul'a döndü ve heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 08-12-23 15:21

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ı olarak hafızalara kazındı! Tunca Aydoğan'ın son hali ağızları açık bıraktı

1999-2002 yılları arasında yayınlanan ve döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora’nın paylaştığı dizide kötü adam Kürşat karakterine hayat veren Tunca Aydoğan o rolü ile hafızalarımıza kazındı. Uzun saçlarıyla hatırladığımız ünlü oyuncunun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-11-23 17:18

Gaziantep'te 20 binin üzerinde sahipli ve sahipsiz hayvan kuduza karşı aşılandı

Gaziantep Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri, bölgede 20 binin üzerinde sahipli ve sahipsiz hayvana kuduz aşısı yapıldığını söyledi.

Yurthaber 28-09-23 12:10

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı ile evlenmişti! Meltem Miraloğlu'dan tek taşlı poz

Hayat Devam Ediyor dizisiyle hafızalara kazınan Meltem Miraloğlu 2019 yılında kendisinden 48 yaş büyük Patrick (84) isimli zengin bir ABD'li evlenmişti. En son anne olacağı haberi gündem olan Miraloğlu, tek taşını gösterdiği pozunu paylaştı.

Magazin 23-08-23 15:39

Herkes ayrılırlar sanmıştı! Pınar Altuğ Yağmur Atacan çifti 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Haklarından birçok kez ayrılık haberi çıkan ancak bu iddiaları her fırsatta yalanlayan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, evliliklerinde 16 seneyi geride bıraktı. Ünlü çift, evlilik yıl dönümlerini , sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı.

Magazin 15-08-23 15:22

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı! Pınar Altuğ'dan Tamer Karadağlı paylaşımı

"Çocuklar Duymasın" dizisinde Meltem ile Haluk karakterlerine hayat veren Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ Atacan dostluklarını dizi setinden özel hayata da taşıdı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Karadağlı'ya ilk tebrik de Altuğ'dan geldi.

Magazin 11-08-23 09:31

Pınar Altuğ'un omzundaki dövme olay oldu! Gelen yoruma bakın ne yanıt verdi

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. En son katıldığı bir düğünden pozunu paylaşan Altuğ bir takipçisinin dövmesiyle ilgili yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 21-07-23 17:34

Pınar Altuğ Yağmur Atacan’la romantik pozlarını paylaştı! O yoruma dayanamadı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Eşi Yağmur Atacan’la romantik pozlarını paylaşan Altuğ bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 14-07-23 21:31

Taze anne Meltem Yılmazkaya'nın eşi bakın kimmiş! Güldür Güldür'ün Mehtap'ı meğer...

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği Mehtap karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Meltem Yılmazkaya geçtiğimiz günlerde anne olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından veren ünlü isme tebrik mesajları yağdı. Özel hayatı merak edilen Meltem Yılmazkaya'nın eşi bakın kim çıktı.

Magazin 06-06-23 12:34

Güldür Güldür'ün Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya anne oldu! İşte ilk paylaşım

Güldür Güldür Show'daki "Mehtap" rolüyle tanınan Meltem Yılmazkaya kısa süre önce evlenmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz gün ise ilk kez anne oldu. Meltem Yılmazkaya'dan ilk paylaşım da geldi.

Magazin 30-05-23 15:10

İBB Eski Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli beraat etti

İBB Eski Genel Sekter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli ve İBB Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Erkan Duyar, işten çıkarılan İSMEK çalışanlarının açtığı davadan beraat etti.

Haber 24-05-23 14:42

Güldür Güldür Mehtap'ı anne oluyor! Karnı burnunda poz verdi

Alper Kul, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Onur Atilla, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Güldür Güldür'ün yıldızlarından Meltem Yılmazkaya anne olmak için gün sayıyor. Kadir Doğan ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren ünlü isim karnı burnunda poz verdi.

Magazin 05-05-23 12:36

MBS duyurdu! Meltem-3 projesi kapsamında 6’ncı deniz karakol uçağı hizmete girdi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Meltem-3 projesi kapsamında 6’ncı P-72 deniz karakol uçağının hizmete girdiğini açıkladı.

Haber 07-04-23 21:44

Pınar Altuğ Tam 29 sene önce bu gece diyerek paylaştı! 19'luk Pınar'a beğeni yağdı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Instagram'ı aktif kullanan ünlü ismin ''Tam 29 sene önce bu gece'' diyerek paylaştığı fotoğraflarına beğeni yağdı.

Magazin 05-04-23 17:09

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya evlendi! Eşi bakın kim çıktı

Oyuncuları arasında Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya evlendi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yılmazkaya eşi ile fotoğraflarını peş peşe paylaştı.

Magazin 15-03-23 08:27

Meltem Cumbul 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına bağış yaptı! Konserden toplanan 40 bin doları bağışladılar

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Meltem Cumbul da New York'ta yardım konserleri düzenledi ve elde edilen geliri 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına bağışladı.

Magazin 23-02-23 10:47

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'a büyük şok! Yağmur Atacan açtı ağzını yumdu gözünü: Hain, kansız!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurdu. Ünlü oyuncu, adının kullanıldığını belirtip depremzedeler için mesajlar atıldığını söyledi. Takipçilerine, dolandırıcılara kanmamaları yönünde uyarıda bulunan Pınar Altuğ'a eşi Yağmur Atacan'dan destek geldi.

Magazin 22-02-23 13:44

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya nişanlandı! İşte nişanlısı...

Güldür Güldür Show'da Mehtap karakteriyle öne çıkan Meltem Yılmazkaya bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişanlandı. Müzisyen Kadir Doğan ile nişan yüzüklerini takan güzel oyuncu paylaşımına "Güzel olsun" notunu ekledi.

Magazin 30-01-23 09:29

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı'yla tüp bebek deniyordu! Meltem Miraloğlu anne oluyor

Kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu uzun süre Türkiye gündeminde kaldı. Hakkında pek çok iddia bulunan Miraloğlu'nun hayali gerçek oldu. Genç isim 5. tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldı.

Magazin 29-01-23 11:47

Gelen talepler hem şaşırttı hem de tebessüm ettirdi! Nebahattin Nebo, Meryem Maria, Halil Jahon olmak istedi

Nebahattin yerine Nebo, Meryem yerine Maria, Halil yerine Jahon... Dikkat çeken o isim taleplerini, 2022'de adını ve soyadını değiştirmek için başvuruda bulunan kişi sayısının rekor kırdığını belirten Edirne Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Meltem Bal açıkladı. Nebahattin isimli bir vatandaşın Nebo, Meryem isimli bir vatandaşın Maria, Halil isimli bir vatandaşın ise Jahon olarak ismini değiştirmek istediğini kaydeden Bal, "Bu dilekçeler de mevzuat dışında olduğu için reddedildi" diye konuştu.

Haber 07-01-23 17:24

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya son paylaşımıyla gündem oldu!

Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterini canlandıran ünlü oyuncu Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yayınladığı son fotoğrafla dikkat çekti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, 240 bin takipçi sayısına ulaştığı hesabında derin göğüs dekolteli üstüyle verdiği bir kareyi siyah-beyaz filtre uygulayarak yayınladı. Yılmazkaya'nın paylaşımı, kısa sürede gündem oldu.

Magazin 31-12-22 15:18

Amerika'da sahne alan Nükhet Duru'yu Meltem Cumbul yalnız bırakmadı! Dansı olay oldu

Bir süredir Amerika'da yaşayan başarılı sanatçı Meltem Cumbul, Nükhet Duru konserinde ortaya çıktı. Sahnede Nükhet Duru'nun dansını taklit eden Meltem Cumbul, izleyenleri coşturdu.

Magazin 08-11-22 10:42

Pınar Altuğ annesiyle fotoğrafını paylaştı! Kayınvalidesinin yorumu herkesi hüzünlendirdi

Pınar Altuğ annesini 25 yaşındayken kaybetmişti! Özlemini çocukluk karesi ile haykıran Pınar Altuğ'a kayınvalidesi Nurdan Beykont'tan yorum gecikmedi. Kariyerine mankenlikle başlayan Pınar Altuğ 17 yaşındayken girdi hayatımıza. Daha sonra Türkiye Güzeli seçildi. Hafızalara 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı Meltem rolüyle kazındı. 2008 yılında evlenen ve 2009'da da Su adında bir kız çocuğu dünyaya getiren Pınar Altuğ Instagram'dan paylaştığı kareye, "Çok özlüyorum, annem" notunu düştü.

Magazin 04-11-22 15:10

Amerika'da yaşayan Meltem Miraloğlu'ndan flaş haber! Kalıcı Green Card sahibi oldu

Kendisinden 48 yaş büyük Patrick isimli bir Amerikalı ile evlenen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu'nun özel hayatı sık sık gündeme geliyor. 35 yaşındaki ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu kalıcı Green Card almaya hak kazandı.

Magazin 02-11-22 12:16

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya'dan aşk paylaşımı

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı olarak tanınan Meltem Yılmazkaya çok aşık! Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında sevgilisi ile verdiği pozu yayınladı. Güldür Güldür’ün Mehtap’ını görenler "Aşk sana yakıştı" yorumları yaptı.

Magazin 18-10-22 07:24

1 yaşındaki çocuğun midesinden 3 tane balon çıkarıldı

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Gastroenterolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Meltem Gülşan: - "Uygun açlık süresinin ardından anestezi eşliğinde endoskop ile mideye girdik. Midede mavi, turuncu, pembe olmak üzere 3 adet balon yabancı cisim forsepsi ile çıkarıldı"

Yurthaber 17-10-22 17:06

Vodafone'un ilk ay taahütsüz deneme kampanyası devam ediyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatma hedefiyle bağlantı hızımızı ve kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. 4.5G altyapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz"

Yurthaber 14-10-22 10:46

Pınar Altuğ 27 yıl önceki halini paylaştı! Sosyal medya coştu

Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem rolü ile akıllara kazınan Pınar Altuğ, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak 27 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Altuğ'a binlerce övgü dolu yorum geldi.

Magazin 06-10-22 16:46

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun gözünden sakındığı eşine bakın! Güzelliğiyle dikkat çekti

Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun üstlendiği Güldür Güldür programı, renkli skeçleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla, uzun yıllardır evlerimize konuk oluyor. Aylin Kontente, Alper Kul, Onur Buldu, Aziz Aslan, Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür'de 'Bahadır' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burak Topaloğlu'nun özel yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 05-10-22 11:33

Onur Şener'i morgda son kez gördü! Avukat Meltem Banko: Yüzü gözü paramparçaydı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, eğlence mekanında sahne alan Onur Şener, karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerini getirmediği için vahşice öldürülmüş, şüphelilerden İlker K., Ali G., Semih S. de tutuklanmıştı. Onur Şener dün son yolculuğuna uğurlanırken, Şener'in avukatı ''Morga girdim ona son kez baktım; yüzü gözü paramparçaydı ve dikilmişti, ölüm haberi kızına bugün pedagog eşlinde verilecek'' dedi.

Haber 04-10-22 12:33

Erdem Baş'ın ardından oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınıyor: Çok özleyeceğimi biliyorum

Ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaya başlamıştı. Türkiye'de dizide rol alan oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınma kararı aldı. Bu kararı vermenin kolay olmadığını belirten Hadivent, "Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. Ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil, en kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum" dedi.

Magazin 03-10-22 23:32

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün eski aşkını gören şaşkına döndü! Meğer rol arkadaşıymış

Kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Meltem Akçöl ve Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, Star TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Duy Beni'de Caner Topçu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Rabia Soytürk, yalnızca güzelliğiyle değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Rabia Soytürk'ün eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 30-09-22 10:13

Pınar Altuğ kızı Su ile pozlarını paylaştı! Aynı babası yorumuna yanıt

'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Meltem' karakterine hayat veren Pınar Altuğ kızı Su ile poz verdi. 13 yaşındaki kızıyla pozlarını paylaşan Altuğ'a "Kızınız gerçekten su gibi", "Aynı babası" yorumları yağdı. Altuğ bu yorumlardan birine hemen yanıt verdi.

Magazin 29-09-22 13:55

Vodafone, yeni kampanya düzenliyor

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Vodafone olarak, mevcut ekonomik koşullarda müşterilerimizin bütçesine katkıda bulunmak amacıyla kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz"

Yurthaber 19-09-22 14:06

Duy Beni'nin Hazal'ı ve Ayşe'si dekolteli poz verdi! Meltem Akçöl ve Gökçe Güneş Doğrusöz'ün paylaşımı büyüledi

Star TV ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisinde Hazal ve Ayşe rolleriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Meltem Akçöl ve Gökçe Güneş Doğrusöz'ün oyunculuk performansları sık sık konuşuluyor. Genç isimler bu kez sosyal medya paylaşımlarıyla büyüledi.

Magazin 16-09-22 17:39

Vodafone'un Hediye Çarkı'nı 10 milyondan fazla tekil kişi çevirdi

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin: - "Müşterilerimizin hızla artan dijital taleplerine yenilikçi çözümlerle yanıt veriyoruz. Özellikle Büyük Veri modelleriyle müşterilerimizin ne istediğini anlıyor ve bu ihtiyaçlara uygun GSM ve GSM dışı hediyeler sunuyoruz"

Yurthaber 14-09-22 10:38

Türkiye’ye en az 300 kişi gelip 5-6 milyon doları bırakıyorlar! Ev alanlar bile var…

Türkiye son dönemde, yurt dışından gelen yüzlerce çiftin, evlilik için tercih ettiği ülkeler listesinin en üst sırasında yer almaya başladı. Körfez ülkeleri ve Hintlerin ilgi gösterdiği Türkiye'ye gelenlere son dönemde, Avrupa ve ABD’liler de eklendi. Türkiye Uluslararası Etkinlikler Derneği Kurucu Başkanı Meltem Bayazıt Tepeler, Türkiye’de yapılan bu düğünler için dikkat çeken bilgiler paylaştı.

Finans 14-09-22 08:05