Meme Kanseri Haberleri Ve Son Dakika Meme Kanseri Haberleri

Meme Kanseri Haberleri Ve Son Dakika Meme Kanseri Haberleri

En sık görülen kanser çeşitleri arasında bulunan meme kanseri, meme dokusunda bulunan hücre gruplarının kontrolsüz bir şekilde çoğalması sonucunda ortaya çıkar. Kanserli doku, memenin yakın çevresinde bulunan lenf bezlerine kadar yayılır. Son yıllarda görülme sıklığı artan bu kanser çeşidinde erken tanı oldukça önemlidir. Meme ucunda oluşan akıntı, şekil bozuklukları, meme ya da koltukaltı bölgesinde oluşan kitle, dokuda ağrı hissi, halsizlik ve yorgunluk gibi durumlar belirtiler arasında bulunur. Genetik ve çevresel pek çok faktör hastalık üzerinde etkilidir. Radyasyon maruziyeti, uzun süreli hormon kullanımı, memede azalan yağ dokusu, uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımı, ileri yaş ve obezite hastalık nedenleri arasında yer alır.

Meme Kanseri Haberleri

Son yıllarda her 8 kadından birinde görülüyor! Nedeni tam olarak saptanamıyor... Uzman isim o yöntemi işaret etti

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Denizli, özellikle erken evre kanserlerde ilk seçeneğin koruyucu cerrahi olduğunu ve meme koruyucu mastektomi ile memenin mümkün olan en küçük kısmının cerrahi sınırlarla çıkarılmasının kozmetik ve psikolojik açıdan avantajlı bir yöntem olduğunu bildirdi.

Kadin 02-02-2024 17:54

Kadınların korkulu rüyası: Meme kanseri! Bilim insanları riski azaltmanın yolunu keşfetti

Kadınların korkulu rüyası olan meme kanseri her 8 kadından 1’inde görülüyor. Erken teşhis ve doğru tedavi sayesinde tamamen iyileştirilebilen meme kanseriyle ilgili İngiltere'deki bilim insanları çok önemli bir çalışmaya imza attı. Araştırmacıların çalışması sonucu meme kanseri riskini yüzde 10 oranında azaltan bir keşif yapıldı.

Haber 12-12-2023 11:25

Meme kanseri ilk nerede başlar? Meme kanseri belirtileri nelerdir?

Meme kanseri, meme dokusundaki hücrelerin anormal büyümesi sonucu oluşan bir kanser türüdür. Genellikle kadınlar arasında en sık görülen kanserlerden biri olan meme kanseri, erken teşhis ve tedavi ile başarıyla yönetilebilir. Düzenli meme muayeneleri, mamografi taramaları ve bilinçlilik, meme kanseri ile mücadelede kritik öneme sahiptir.

Haber 31-10-2023 09:53

Tekirdağ'da kadınlar, meme kanserine mutlu anne resmi çizerek dikkati çekti

Tekirdağ'da kadınlar, "meme kanseri"ne dikkati çekmek amacıyla bebeğini emziren mutlu anne yağlı boya resmi çizdi.

Yurthaber 04-10-2023 13:18

Diğer Haber Etiketleri

belirti beslenme Doktor Ege Üniversitesi Resim Boyner anne sütü ceviz chia tohumu çinko yumurta kabak çekirdeği keten tohumu kimyon magnezyum omega 3 sarımsak somon sperm spor süt yoğurt kolesterol saç dökülmesi şeker bebek istiridye hastalık uyku Mamografi Meme‎ Diyarbakır Erzurum İzmir Kocaeli Tekirdağ Şanlıurfa mantar kedi hamilelik sigara D vitamini diyet ameliyat Türk Kanser Derneği rahim kanseri sütyen tedavi sağlıklı beslenme akciğer kanseri alzheimer bağırsak kanseri cilt kanseri crohn hastalığı diyabet felç fil hastalığı ishal kanser kolon kanseri lenfoma lenfödem melanom ödem pandemi parazit prostat kanseri rahim ağzı kanseri tansiyon testis kanseri tümör yumurtalık kanseri yüksek tansiyon Amerika aile akm d vitamini eksikligi d vitamini eksikliği belirtileri dar covid19 cinsel performans bacak estetik farkındalık fıstık ezmesi gaz gebelik hamile göğüs göğüs kanseri içecekler hücre anne araştırma emzirme dış görünüş doğum egzersiz kanser belirtileri jinekolojik onkoloji nedir yürümek yemek yemek yemek keşan belediyesi ketem mon ne işe yarar koruma medipol lenfödem nedir meme kanseri belirtileri meme kanseri tümörü masabaşı mastektomi mastektomi nedir saç pembe prognoz rekonstrüksiyon risk sarımsak faydaları nelerdir teşhis tarama soya fasulyesi kabak çekirdeği faydaları kadın kilo kimyon faydaları koku kol ölüm uskumru uyku bozuklukları uzman tokluk kan şekeri kitle tarama nasıl yapılır tiroid kanseri nedir vatandaş viks tip 2 diyabet kabak çekirdeğinin faydaları eo hücreler 5 yaş şişlik nasıl geçer sütyensiz sosyal medya

Meme Kanseri

Meme Kanseri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meme Kanseri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kedisi sürekli vücudundaki o bölgeye yatıyordu! Başta 'kedi tırmığı' dediler... Gerçek böyle anlaşıldı Bana böyle bir hayat şansı vereceğini bilmiyordum

İzmir'deki bir hastanede sağlık memuru olarak görev yapan 30 yaşındaki Seden Baş, "Şans" isimli kedisinden kaynaklandığını düşündüğü göğsündeki şişlik için başvurduğu hastanede meme kanseri olduğunu öğrenip aldığı tedaviyle hayata tutundu. Kedisinin sürekli, daha sonra tümör olduğu belirlenen sağ göğsüne yattığını dile getiren Baş, başta doktorlara gittiğinde kedi tırmığı olarak nitelenen bir hastalık olabileceğini söylediklerini belirtti. Baş, "Şans benim gerçekten şansım oldu" dedi.

Haber 04-10-2023 12:14

Kedi tırmığından kaynaklandığını zannettiği şişlik tümör çıktı

İzmir'deki bir hastanede sağlık memuru olarak görev yapan 30 yaşındaki Seden Baş, "Şans" isimli kedisinden kaynaklandığını düşündüğü göğsündeki şişlik için başvurduğu hastanede meme kanseri olduğunu öğrenip aldığı tedaviyle hayata tutundu.

Yurthaber 04-10-2023 11:21

Günde 2 kaşık yerseniz vücutta onarmadık yer bırakmıyor! Kolesterolü düzenliyor, kilo verdiriyor

Faydaları saymakla bitmeyen bu besin günde sadece 2 kaşık tükettiğinize vücudunuzu onarıyor. Özellikle sporcuların bu favori besini protein, yağ, lif, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin içeriklere sahip.

Haber 10-09-2023 09:19

Özel hastanede yanlış teşhis skandalı! Ameliyattan sonra hayatı alt üst oldu

Kocaeli'de bir özel hastanedeki yanlış teşhis, Çiğdem Kışlalı'nın (51) hayatını kabusa çevirdi. İleri evre meme kanseri teşhisi konulan ve göğüsleri ameliyatla alınan Kışlalı'nın kanser olmadığı anlaşıldı. Hastaneye ve doktorlara açtığı davanın 6 yıldır devam ettiğini belirten Kışlalı, artık dosyanın karara bağlanmasını istediğini söyledi. Hayatının alt üst olduğunu belirten Kışlalı, bu süreçte tenis antrenörlüğü mesleğini yapamaz hale geldiğini ve eşinden boşandığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 20-06-2023 16:32

Hamilelik sürecinde kanser teşhisi konulan İzmirli anne, bebeğini kucağına aldı

İzmir'de ikinci çocuğuna hamileyken meme kanseri teşhisi konulan 37 yaşındaki Sema Günalay, uygulanan tedaviyle sağlıklı şekilde bebeğini dünyaya getirdi.

Yurthaber 09-06-2023 10:07

İnsanların göğüsleri hakkındaki düşüncelerini umursamıyor! Artık sütyen takmadığım için mutluyum

Kadınlar hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından kıyafet ve görünüm baskısı yaşıyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında sütyen baskısı yer alıyor. İnsanların rahatsız edici bakışlarına ve tacize varan yorumlarına maruz kalan kadınlar bu duruma karşı direniş gösteriyor. Sosyal medyada sütyen takmadan mutlu olduğunu paylaşan Stephanie Germino, yaşadığı ameliyatı anlattı.

Kadin 07-04-2023 11:04

Kanserin ilk belirtisi olarak biliniyor! Her şey yürürken ortaya çıkıyor

Kanser her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kanseri erken teşhis etmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Erken teşhis için kanserin ilk belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Yürüme sırasında ortaya çıkan bir durumun üç tehlikeli kanserin ilk belirtisi olduğu öğrenildi.

Haber 02-03-2023 16:59

İçmeden önce tekrar düşünün! Faydalı diye biliyoruz ama kanser riskini artırıyor

Günlük hayatta yediğimiz ve içtiğimiz birçok gıda sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Uzmanlar işlenmiş gıdaların zararlarını belirterek onların tüketimini azaltmamız gerektiğini açıklıyor. Ancak sağlıklı olduğunu düşünerek yediğimiz ve içtiğimiz gıdalarda kanser riskini artırabiliyor.

Haber 15-02-2023 11:45

Önleminizi erkenden alın! Kanserden ölüm riskini iki kat artırıyor

Kanser nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı giderek artıyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine sebep olan kanseri etkileyen birçok faktör bulunuyor. Zararlı yaşam alışkanlıkları ve çeşitli hastalıklar kanserin oluşmasında, ölüm riskini artırmakta önemli rol oynuyor. Uzmanlar sıklıkla görülen bir hastalığın kanserden ölüm riskini iki kat artırdığını açıkladı.

Haber 26-01-2023 09:39

Bu belirtiler varsa dikkat: Kansere yakalanma olasılığınız iki kat daha fazla

Meme kanseri, kadınlarda en çok rastlanan kanser türlerinin başında yer alıyor. Meme kanseri ile ilgili yapılan çalışmalardan dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı. Göğüslerinde 'zararsız' yumrular ve şişlikler olan kadınların kansere yakalanma olasılığı neredeyse iki kat daha fazla. Araştırmacılar, meme kanseri belirtileri arasına eklenmesi gerektiği yönünde tavsiyede bulundu.

Haber 17-11-2022 08:55

Gönüllü doktorlardan meme kanserine karşı dijital seferberlik

Meme kanserinde ölümleri azaltmak için girişim başlatan İzmirli doktorlar, internet sitesi üzerinde kurdukları bilgi hattı ile hastalığa karşı farkındalık oluşturuyor.

Haber 02-11-2022 12:34

Cizre’de meme kanserinde farkındalık standı açıldı

Şırnak’ın Cizre ilçesi Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde meme kanserinde farkındalık standı açıldı.

Haber 31-10-2022 13:04

Meme kanserine dikkat çekmek için pedalladılar

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir araya gelen Aydın Ağır Pedallar Bisiklet Grubu, bu kez meme kanserine dikkat çekmek için pedalladı.Aydın Ağır Pedallar Bisiklet Grubu 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı çerçevesinde bisiklet turu düzenledi.

Haber 27-10-2022 14:45

Meme kanserinin bir numaralı sorumlusu! Her evde var: Hemen kurtulun

Kanser herhangi bir zamanda herhangi birinde ortaya çıkabilir. Ancak tamamen bu sinsi hastalığın insafına kalmış değilsiniz. Yeme içme düzeninize dikkat edip, hayatınızdan alkol ve sigarayı çıkararak kanser riskini önemli oranda düşürebilirsiniz. Bunların yanı sıra her evde bulunan temizlik ürünlerine karşı da çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bazı temizlik ürünleri dört kanser türüne davetiye çıkarıyor.

Haber 22-10-2022 20:25

Boyner, Pembe Top Sahada projesinin destekçisi olmaya devam ediyor

Boyner, "Pembe Top Sahada" projesinin destekçisi olmaya devam ediyor

Yurthaber 20-10-2022 11:20

Hiçbir yakınmanız olmasa bile… 40 yaşından sonra yılda bir kez şart!

Meme kanseri dünyada kadınlarda görülen kanserlerde ilk sırada yer alıyor. Ülkemizde de kadınlarda gelişen kanserlerin yüzde 25’ini oluşturuyor ve birincilik sırasını koruyor. Yürekleri ferahlatan haber ise tedavide yaşanan büyük gelişmeler sayesinde erken tanı konulduğunda meme kanserinde tam şifa sağlanabilmesi!

Haber 19-10-2022 19:36

Pembe Otobüs ile meme kanseri için farkındalık oluşturulacak

Genç Birikim Derneği ve bir otobüs firmasının "1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı" dolayısıyla hayata geçirdiği proje ile pembe tasarımla giydirilen bir otobüs yıl sonuna kadar Diyarbakır-Van arası karşılıklı sefer yapacak

Yurthaber 18-10-2022 21:49

Kadınlar meme kanserinde farkındalık için pedal çevirdi

Koç Üniversitesi Hastanesi Meme Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ece Dilege: - "Ne yazık ki ülkemizde kadınlar, taramalara yeteri kadar katılmıyor"

Yurthaber 16-10-2022 11:55

AKM meme kanserinde farkındalık için pembe renge büründü

AKM meme kanserinde farkındalık için pembe renge büründü

Yurthaber 13-10-2022 21:10

Bu hurafeler tanı ve tedaviyi geciktiriyor: Meme kanserinde doğru sanılan yanlışlar

Genetik faktörler, çevresel etkenler ve sağlıksız yaşam tarzı günümüzde meme kanserinin görülme sıklığını artırıyor. Yapılan çalışmalar; ülkemizde 80 yaşına kadar yaşayan her 8 kadından 1’inin hayatının bir döneminde meme kanseriyle tanıştığını ortaya koyuyor.

Haber 13-10-2022 20:35

Edirne'de köy sakini kadınlara meme kanseri taraması yapıldı

Edirne'de köy sakini kadınlara meme kanseri taraması yapıldı

Yurthaber 12-10-2022 13:20

Meme kanserinde Kontrol Senin Elinde etkinliği

Meme kanserinde "Kontrol Senin Elinde" etkinliği

Yurthaber 12-10-2022 12:56

Geç anne olanlar dikkat! Gebelikte kanser riskini artırıyor

Günümüzde anne olma yaşı çok daha geç yaşlardan başlıyor. Kadınlar erken yaşta anne olmanın sorumluluğundansa daha geç yaşları tercih ediyorlar. Ancak geç anne olmak çeşitli sağlık sorunlarına neden oluyor. Gebelikte artan meme kanseri riskini artırıyor.

Kadin 12-10-2022 09:45

Edirne'de meme kanserine dikkat çekmek için yaya geçidi pembeye boyandı

Edirne'de meme kanserine dikkat çekmek için yaya geçidi pembeye boyandı

Yurthaber 11-10-2022 16:58

Sürekli olarak dar sütyen giymek meme kanserine neden olur mu?

Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Her yıl binlerce kadın meme kanseri nedeniyle hayatını kaybediyor. Kadınlar yıllardır sütyenlerin meme kanseri yaptığı bilgisinin doğruluğunu merak ediyor. Sürekli olarak dar sütyen giymek gerçekten meme kanserine neden oluyor mu?

Kadin 11-10-2022 11:31

Yılda bir kez detaylı meme kanseri taramasını ihmal etmeyin uyarısı

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Irmak Durur Subaşı: - "Erken teşhisle kolay tedaviye başlangıcın ilk adımı ayda bir yapılacak elle kontroldür. Ayrıca meme kanserinde ölüm oranını düşüren tarama ihmal edilmemeli, yılda bir kez dahi olsa tarama yapılmalıdır"

Yurthaber 11-10-2022 10:28

Meme kanserine karşı beslenme önerileri

Kanser Biyolojisi ve İmmünolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar: - "Meme kanseri ve beslenme ilişkisi ile ilgili yapılan bilimsel çalışmalarda; yüksek yağ içeren, kızarmış, tütsülenmiş, tuzlanmış veya salamura yapılmış ya da doğrudan ateşte pişirilmiş besinlerin tüketilmemesi önerilmektedir" - Güvenilir Ürün Platformu Danışma Kurulu Başkanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı: - "Kanserden korunmak için dengeli bir tabak modelinin ana unsurları olan sebzeler, meyveler, proteinden zengin besinler, tam tahıllar ve sağlıklı yağlara günlük diyette mutlaka yer verilmelidir"

Yurthaber 07-10-2022 09:11

Meme kanserine karşı Akdeniz tipi beslenme ve spor önerisi

Meme ve Endokrin Cerrahı Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay: - "Kadınlarımıza Akdeniz tipi beslenme, yürüyüş, spor ve 2 ila 2,5 yıl emzirme ve kendi kendilerine meme muayenesi tavsiye ediyoruz" - "Halk arasında 'kansere bıçak vurulmaz' diye yanlış bir inanış var. Oysa öyle bir şey yok. Kanser kanserdir. Memede şişlik, kitle ve olası değişiklikte doktora gidilmeli"

Yurthaber 05-10-2022 13:02

Türk Kanser Derneği, meme kanserine Dur diyecek

Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman: - "2020'de yaklaşık 2,3 milyon yeni meme kanseri vakası ile meme kanseri, akciğer kanserini geçerek dünya genelinde en yaygın tanı konulan kanser olmuştur" - "Kaydı alınan vatandaşlarımızı bulunduğu ildeki en yakın anlaşmalı olan özel hastanelere taramaları için gönderiyoruz ve bu taramaları ücretsiz yaptırabiliyorlar"

Yurthaber 04-10-2022 16:53

Mamografik tarama ile meme kanserini erken evrede yakalamak mümkün

Bayındır İçerenköy Hastanesi Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Köksal Bilgen: - "En yaygın kullanılan radyolojik tarama testi olan mamografik tarama, meme kanserini erken evrede yakalayarak meme kanserine bağlı ölüm oranlarını azaltıyor"

Yurthaber 03-10-2022 12:22

Erzurum'da kadınlara meme kanseri taraması

Mobil tırdaki mamografi taramaları yarın akşama kadar sürecek

Yurthaber 01-10-2022 17:04

Her 9 kişiden biri risk altında! Meme kanseri bu kadınlarda daha fazla görülüyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında bulunuyor. Kansere yakalanan kişi sayısında her geçen gün artış görülüyor. Kanserin tehlikeli etkilerinden korunmak için özellikle risk altında olan kişilerin düzenli olarak muayene olması gerekiyor. Diğer kanserlerde olduğu gibi meme kanserinde de erken teşhis hayat kurtarıyor.

Kadin 30-09-2022 10:42

Sağlıklı yaşam meme kanserine yakalanma riskini azaltıyor

Bayındır İçerenköy Hastanesi Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Köksal Bilgen: - "Birçok çalışma orta düzeyde alkol alımının meme kanseri insidansında yüzde 30 ila yüzde 50 artışa neden olduğunu belirtiyor" - "Mamografi ile tarama çalışmalarının sonucunda meme kanserinin erken yakalanabileceği ve meme kanserinden ölümlerin azaltılabileceği gösteriliyor"

Yurthaber 29-09-2022 10:30

Akrep zehrinin meme kanseri tedavisinde kullanılması için umutlandıran araştırma

Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Koyuncu: - "Çalışma sonucunda akrep zehrinin en güçlü anti-kanser etkiyi meme kanseri üzerinde apoptozis dediğimiz ölüm mekanizmasını tetikleyerek gösterdiği, ayrıca normal meme hücrelerine de zarar vermediği tespit edildi"

Yurthaber 28-09-2022 14:36

Bu şekilde yiyorsanız tehlike büyük! Kanser riskinizi artırıyor

Günümüzde en sık görülen hastalıklardan olan kansere yakalanan kişi sayısı gün geçtikçe artıyor. Değişen yaşam koşulları kanserin oluşmasında büyük rol oynuyor. Yapılan araştırmalara göre beslenme düzeniniz kanser riskini artırıyor. Kanser riskini düşürmek için yaşam alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor.

Haber 18-09-2022 10:38

Eksikliği çok kötü sonuçlara yol açabilir! Kanser riskini artırıyor

Vitamin eksiklikleri oldukça göz ardı edilen sağlık sorunları arasında bulunuyor. Vitaminler daha sağlıklı ve zinde olmamız, hastalıklardan korunmamız için büyük önem taşıyor. Uzmanlar özellikle D vitamini eksikliğinin yol açtığı hastalıklar hakkında uyarıyor.

Haber 11-09-2022 09:56

Erkenden önleminizi alın: Giderek yaygınlaştı! İş hayatınız kanser riskinizi artırıyor

En tehlikeli hastalıklardan olan kanser her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden oluyor. Kanser riskini artıran önemli faktörler arasında kötü yaşam koşulları bulunuyor. Özellikle son yıllarda artan evden çalışmak kanser riskini artıran faktörler arasında bulunuyor.

Haber 08-09-2022 12:50

Doktor ve kadınlar meme kanserinde erken tanı farkındalığı için kırsalda mesaide

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, meme kanseri ve bu hastalıkta erken tanıya dikkati çekmek amacıyla hastaneye gidemeyen kırsaldaki kadınlara ulaşmak amacıyla çalışma başlattı - Meclis üyeleriyle kırsal mahallelere giden Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay: - "Dünyada 8 kadından biri bu hastalığa yakalanıyor. Erken teşhis ve uygun tedaviyle kadınlarımızın tamamen meme kanserinden kurtulma şansı var"

Yurthaber 08-09-2022 12:14

Bir şeyim yok diye düşünmeyin! Doğru bilinen yanlışlar tehlike yaratıyor

Ülkemizde meme kanserinden sonra kadınlarda en sık görülen jinekolojik kanserleri rahim, rahim ağzı ve yumurtalık kanseri oluşturuyor. Jinekolojik kanserler son derece sinsi olduğundan teşhis edilmesi zor oluyor. Kanser türlerinin çoğunda olduğu gibi kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor. Uzmanlar jinekolojik kanserlerde doğru bilinen yanlışlara karşı uyarıyor.

Haber 02-09-2022 11:49

Önceden önleminizi alın: Bu kişiler risk altında! Lenfödem hastalığında dikkat edilmesi gerekenler

Halk arasında fil hastalığı olarak bilinen lenfödem hastalığı son yıllarda görülme sıklığı artan hastalıklar arasında bulunmaktadır. Yaşamı oldukça etkileyen bu hastalığı önceden teşhis etmek önemlidir. Vücudun belirli yerlerinde bulunan şişkinliklere dikkat ederek fil hastalığını erken teşhis edip doğru tedavi yöntemini uygulayabilirsiniz.

Haber 25-08-2022 15:27

Bir de bu şekilde yemeyi deneyin: Cinsel performansı artırıyor! Çiğ sarımsak yemenin faydaları nelerdir?

Sarımsak mutfakta sıklıkla kullanılan gıdalar arasında yer alıyor. Yemeklerin lezzetine lezzet katan sarımsağın sağlık için sayısız faydası bulunuyor. Sarımsağın sağlık üzerindeki etkilerini artırmak için çiğ şekilde tüketilmesi öneriliyor. Peki sarımsağın faydaları nelerdir? İşte cevabı…

Haber 23-08-2022 14:59

Göğüs ucu olmayan kadın, iç çamaşırsız transparan üstüyle poz verdi! Sosyal medyada olay yarattı

Dani Trops isimli bir kadın meme kanserini yendikten sonra TikTok’ta hastalığa dair farkındalık yaratmak için paylaşımlar yapmaya başladı. Kendi tedavisinden ve hastalığı yenme sürecinden bahseden Trops, mastektomi geçirdikten sonra göğüs uçlarının olmadığını söyledi ve takipçileriyle transparan bir bluz giyerek bunu paylaştı.

Trend 22-08-2022 17:40

Hayatınızı kurtarın! 8 ölümcül kanserin en yaygın belirtileri

Kanser çağımızın ölümcül hastalıklarından. Kanser korkutucu olsa da önceden teşhis ve yeni tedavi yöntemleri ile tedavi sürecini çok daha iyi geçirmek mümkün olabiliyor. Kanseri erken teşhis etmek hayati önem taşıyor. Uzmanlar 8 ölümcül kanserin en yaygın belirtilerini söyleyerek bilinçli olmanız hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-08-2022 09:10

Mutlaka tüketin! Meme kanseri riskini azaltıyor

Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türleri arasında üst sıralarda yer almaktadır. Meme kanserine neden olan birçok faktör vardır. Meme kanserinden korunmak için düzenli olarak doktor kontrolüne gitmek ve sağlıklı beslenmek gerekmektedir. Uzmanlar meme kanserine yakalanma riskini düşürmek için beslenme düzeninizi değiştirmeniz hakkında önerilerde bulunuyor.

Haber 19-08-2022 10:48

Sadece bir avuç yemeniz yeterli! Kabak çekirdeği faydaları nelerdir?

Kabak çekirdeği sevilerek tüketilen atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Kabak çekirdeğinin öyle faydaları var ki duyanlar şaşırıyor. Birçok hastalığa karşı koruma sağlayan kabak çekirdeğini yeme miktarına dikkat etmek gerekiyor. Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir diye merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 17-08-2022 09:12