Meme Olusturma Haberleri

Ünlü estetikçi uyardı: Göğüs büyüklüğü ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Ortaya çıkan bu büyük meme, bu ağırlık vücudun dengesini bozar. Vücudun aksını bozar. Kadınlarda büyük göğüsler sırt ağrısı, bel ağrısı, hijyen problemleri, boyun ve bel fıtığı gibi ameliyatlara kadar zaman zaman gidebilen ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir" dedi.

Kadin 2024-02-17 15:24:20

Son yıllarda her 8 kadından birinde görülüyor! Nedeni tam olarak saptanamıyor... Uzman isim o yöntemi işaret etti

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Denizli, özellikle erken evre kanserlerde ilk seçeneğin koruyucu cerrahi olduğunu ve meme koruyucu mastektomi ile memenin mümkün olan en küçük kısmının cerrahi sınırlarla çıkarılmasının kozmetik ve psikolojik açıdan avantajlı bir yöntem olduğunu bildirdi.

Kadin 2024-02-02 17:54:39

'Her duş alma sırasında...' Kadınlar için o yaşı işaret ederek uyardı! 'Mutlaka yaptırılmalı'

Özellikle 40 yaş sonrası kadınlarda hem fiziksel hem de hormonal birçok değişiklik yaşandığını söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Erhan Cömert bu anlamda sağlık rutinlerinin hayati önem taşıdığını söyledi. 40 yaş sonra kadınların dikkat etmesi gerekenleri anlatan Cömert, "Her duş alma sırasında mutlaka meme muayenesi yapılmalıdır" dedi. Her kadının rutin jinekolojik muayeneyle birlikte yaptırması gereken testleri de sıralayan Cömert, "Aşırı meyve tüketiminden kaçınılmalı" dedi.

Kadin 2024-02-01 11:13:36

Meme dikleştirme ameliyatı için Türkiye'ye geldi, hayatı kabusa döndü! Arkadaşları meme uçlarının görüntülerini paylaştı

Göğüslerinin görüntüsünden hoşlanmayan 22 yaşındaki Chloe Rose, göğüs dikleştirme ameliyatı yaptırmaya karar verdi ve fiyatları değerlendirerek Türkiye'yi seçti. Ancak İstanbul'da girdiği ameliyat kısa sürede hayatının kabusuna dönüştü. Arkadaşlarının paylaştığı görüntüler Chloe'nun ameliyat sonrası halini gözler önüne sererken dehşete de düşürdü. Genç kadının "meme uçlarının ölmekte olduğu" belirtildi.

Trend 2024-01-21 09:23:00

Şarkıcı Şimal'in kanseri yendikten sonra beyninde tümör tespit edilmişti... 8 saat süren beyin ameliyatının ardından ilk fotoğraf geldi

2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal'den geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Beyninde tümör olduğu tespit edilen şarkıcı dün sabah ameliyata alınmıştı. Ameliyatı başarılı geçen ünlü isimden geçirdiği operasyon sonrası ilk fotoğraf geldi.

Magazin 19-01-24 15:35

Kanseri yendikten sonra beyninde tümör tespit edilmişti... Şarkıcı Şimal ameliyata girdi

2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal'den geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti. Beyninde tümör olduğu tespit edilen şarkıcı bu sabah ameliyata alındı.

Magazin 17-01-24 15:45

Kesik penis çetesinin sonu geldi! 'Hadım etme' görüntülerini çekerek internet sitesi üzerinden satıyorlardı

İngiltere'nin Londra şehrinin kuzeyindeki Tottenham'da aşırı vücut modifikasyonu çetesi çökertildi. Bacak, kol gibi uzuv kesme, penis ve meme ucu çıkartma gibi cerrahi işlemleri kayıt altına alarak kurdukları bir web sitesi üzerinden satışa sunan çete çökertildi. Çete üyeleri çıkartıldıkları mahkemede görüntülerde kurbanların işlemler için istekli olduğunu söyleyerek kendilerini savundu.

Trend 16-01-24 13:03

Kanseri yenen ünlü şarkıcı Şimal'den üzen haber geldi! Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü

Ucuz Roman, Ferman ve Ağla Ağla gibi şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Şimal, sık sık geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı gündeme geliyor. Meme kanserini yenen şarkıcıdan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından beyin tümörü olduğunu duyurdu.

Magazin 09-01-24 18:22

Uzun zamandır kanserle mücadele ediyordu! Bozkır'ın yıldızı Ayçin Tuyun son halini paylaştı! Sözleri dikkat çekti

Son olarak 'Bozkır' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Ayçin Tuyun, geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kemotrapi görmeye başlayan ve ameliyat olan Tuyun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla son durumunu paylaştı. Ünlü ismin paylaşımındaki sözleri dikkat çekti.

Magazin 25-12-23 11:07

Kadınların korkulu rüyası: Meme kanseri! Bilim insanları riski azaltmanın yolunu keşfetti

Kadınların korkulu rüyası olan meme kanseri her 8 kadından 1’inde görülüyor. Erken teşhis ve doğru tedavi sayesinde tamamen iyileştirilebilen meme kanseriyle ilgili İngiltere'deki bilim insanları çok önemli bir çalışmaya imza attı. Araştırmacıların çalışması sonucu meme kanseri riskini yüzde 10 oranında azaltan bir keşif yapıldı.

Haber 12-12-23 11:25

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu'ndan üzen haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 05-12-23 19:23

Göğüslerini küçültüp 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel makyajsız halini paylaştı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vermiş ve meme küçültme operasyonu geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yeni rolü için imaj tazeleyen Bergüzar Korel sarışın olunca yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Güzel oyuncu şimdi de makyajsız haliyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-23 17:03

Meme ameliyatı olup 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel'in fit görünümü dikkat çekti... İşte sırrı

‘Düğüm’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yoğun olduğunu söylediği seti bitirip Londra'ya dönen Korel verdiği kilolarla dikkat çekti. Oyuncunun zayıflama sırrı merak edildi.

Magazin 07-11-23 14:11

Bursa'da kanserojen içeren atıklardan yapılan giysilerle defile düzenlendi

Bursa Kanser Derneğince (BUKANDER) meme kanseri farkındalığına katkı sağlamak için düzenlenen defilede, kanserojen etkisi bulunan atık maddelerden yapılan giysiler tanıtıldı.

Yurthaber 01-11-23 09:35

Meme kanseri ilk nerede başlar? Meme kanseri belirtileri nelerdir?

Meme kanseri, meme dokusundaki hücrelerin anormal büyümesi sonucu oluşan bir kanser türüdür. Genellikle kadınlar arasında en sık görülen kanserlerden biri olan meme kanseri, erken teşhis ve tedavi ile başarıyla yönetilebilir. Düzenli meme muayeneleri, mamografi taramaları ve bilinçlilik, meme kanseri ile mücadelede kritik öneme sahiptir.

Haber 31-10-23 09:53

Çiçeklerin arasında uyuyakalmışım notuyla yarı çıplak halini paylaştı

Kıvrımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Demi Rose durmuyor. Ormanda yarı çıplak halde sere serpe uzanarak pozlar veren Rose bu sefer meme uçlarına yaprak koymayı tercih etti.

Magazin 17-10-23 07:54

Tekirdağ'da kadınlar, meme kanserine mutlu anne resmi çizerek dikkati çekti

Tekirdağ'da kadınlar, "meme kanseri"ne dikkati çekmek amacıyla bebeğini emziren mutlu anne yağlı boya resmi çizdi.

Yurthaber 04-10-23 13:18

Kedisi sürekli vücudundaki o bölgeye yatıyordu! Başta 'kedi tırmığı' dediler... Gerçek böyle anlaşıldı Bana böyle bir hayat şansı vereceğini bilmiyordum

İzmir'deki bir hastanede sağlık memuru olarak görev yapan 30 yaşındaki Seden Baş, "Şans" isimli kedisinden kaynaklandığını düşündüğü göğsündeki şişlik için başvurduğu hastanede meme kanseri olduğunu öğrenip aldığı tedaviyle hayata tutundu. Kedisinin sürekli, daha sonra tümör olduğu belirlenen sağ göğsüne yattığını dile getiren Baş, başta doktorlara gittiğinde kedi tırmığı olarak nitelenen bir hastalık olabileceğini söylediklerini belirtti. Baş, "Şans benim gerçekten şansım oldu" dedi.

Haber 04-10-23 12:14

Kedi tırmığından kaynaklandığını zannettiği şişlik tümör çıktı

İzmir'deki bir hastanede sağlık memuru olarak görev yapan 30 yaşındaki Seden Baş, "Şans" isimli kedisinden kaynaklandığını düşündüğü göğsündeki şişlik için başvurduğu hastanede meme kanseri olduğunu öğrenip aldığı tedaviyle hayata tutundu.

Yurthaber 04-10-23 11:21

Balayı dönüşünde aldığı haberle hayatı bir anda değişti! Hayallerini dondurmuştu... Kanseri yenen genç kadın anne oldu

İzmir'de yaşayan 41 yaşındaki Gizem Özçiçek, balayı dönüşünde göğsünde eline gelen bir kitlenin olduğunu fark etmesi üzerine doktora giderek meme kanseri olduğunu öğrendi. Meme kanseri tanısıyla hayatının şokunu yaşayan Özçiçek, kemoterapi nedeniyle embriyolarını dondurtarak ertelediği anne olma hayalini 4 yıl sonra gerçekleştirdi. Doğum sonrası işten çıkarılan kadın, daha sonra kendi işinin patronu oldu ve yepyeni bir hayata başladı.

Trend 03-10-23 11:37

Leonardo DiCaprio'nun sevgilisi Vittoria Ceretti açılışa sütyensiz geldi! Sosyal medyada sansürledi

Leonardo DiCaprio'nun 25 yaşındaki kız arkadaşı, gösterişli gecede üstü şeffaf olan elbisesiyle olay oldu. Meme uçlarını kapamayan ve sütyensiz olarak fiziğini sergileyen genç model Vittoria Ceretti, Instagram'da ise o pozlarını sansürledi.

Magazin 22-09-23 15:02

20 kilo veren Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı! Meme ameliyatı detayı...

‘Düğüm’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel, verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. "Mide ameliyatı mı oldu?" soruları sosyal medyada gündeme gelen Korel'in 20 kilo vermesine sebep olan zayıflama sırrı ortaya çıktı. Korel'e dair meme ameliyatı iddiası da gündeme geldi.

Magazin 22-09-23 08:21

Dikişleri patladı, göğüsleri düştü! İstanbul'da estetik kabusu: Güzellik için bıçak altına yatmıştı ama...

Liposaction ve meme küçültme ameliyatı için geçen yıl 22 Ağustos'ta İstanbul'daki bir estetik cerrahı tarafından ameliyat edilen 43 yaşındaki A.H.'nin hayatı kabusa döndü. Ameliyat sonrası vücudundaki dikişleri patlayan A.H.'nin karın altı dikişleri iltihap kaptı ve göğüsleri düştü. Günlerce ağrı çeken A.H., doktor hakkında şikayetçi oldu.

Haber 11-09-23 08:34

Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi

2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.

Magazin 10-09-23 11:41

Yıllardır ortalarda görünmüyordu! Hilal Cebeci'nin son hali gündem oldu! ''Tam bir afet olmuşsun''

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Hilal Cebeci'nin son hali sosyal medyayı salladı. "Köylü Güzeli", "İpe ipe" gibi şarkıları ile hafızalara kazınan 47 yaşındaki Hilal Cebeci değişimiyle ağızları açık bıraktı. Bir süre meme kanseri ile mücadele eden ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 03-08-23 10:54

Rita Ora açıldıkça açıldı! Dantelli elbisenin altına sütyen giymedi

Son dönemde her gittiği davette iddiasını ortaya koyan ve gerek bacak gerek göğüs dekoltesiyle sınırları zorlayan şarkıcı Rita Ora defileye öyle bir kıyafetle katıldı ki sosyal medya yıkıldı. Şarkıcı siyah dantelli elbisesinin içine sütyen giymedi ve meme uçlarını da gizlemedi.

Magazin 03-07-23 13:45

Charlie Sheen'in kızı Onlyfans için müstehcen poz verince... Ünlü oyuncu çıldırdı

Ünlü oyuncular Denise Richards ve Charlie Sheen'in kızı Sami Sheen, popüler abonelik sitesi OnlyFans'te bir hesap açtı. Sami Sheen, OnlyFans için 'en riskli içeriği'nde meme uçlarını teşhir edince babası çileden çıktı.

Magazin 30-06-23 14:55

Kanserle mücadele eden Ayçin Tuyun peruksuz halini paylaştı! İşte son durumu

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Ayçin Tuyun, saçlarını kazıttıktan sonra peruk kullanmaya başladı. Tedavi süreci devam eden oyuncu, sosyal medya hesabından "Kansere inat gülümse" diyerek, peruksuz halini paylaştı. Ünlü ismin son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-06-23 17:13

Özel hastanede yanlış teşhis skandalı! Ameliyattan sonra hayatı alt üst oldu

Kocaeli'de bir özel hastanedeki yanlış teşhis, Çiğdem Kışlalı'nın (51) hayatını kabusa çevirdi. İleri evre meme kanseri teşhisi konulan ve göğüsleri ameliyatla alınan Kışlalı'nın kanser olmadığı anlaşıldı. Hastaneye ve doktorlara açtığı davanın 6 yıldır devam ettiğini belirten Kışlalı, artık dosyanın karara bağlanmasını istediğini söyledi. Hayatının alt üst olduğunu belirten Kışlalı, bu süreçte tenis antrenörlüğü mesleğini yapamaz hale geldiğini ve eşinden boşandığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 20-06-23 16:32

Küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaştı! Anında 2 beden büyük gösteriyor

Küçük göğüslü kadınlar göğüslerini büyütmek için meme büyütme ameliyatı, dolgulu sütyen gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyük gösterecek birçok yol bulunuyor. TikTok'ta küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 15-06-23 16:41

Hamilelik sürecinde kanser teşhisi konulan İzmirli anne, bebeğini kucağına aldı

İzmir'de ikinci çocuğuna hamileyken meme kanseri teşhisi konulan 37 yaşındaki Sema Günalay, uygulanan tedaviyle sağlıklı şekilde bebeğini dünyaya getirdi.

Yurthaber 09-06-23 10:07

Kendall Jenner'dan olay kıyafet! Sadece göğüslerini açıkta bırakıp...

Sütyensiz tarzı yüzünden sıklıkla eleştiri alan Kendall Jenner sınırları zorladı. Siyah elbise giyip yalnızca göğüslerini açıkta bırakan model meme uçlarını kırmızı yaparak detaylarıyla kapatmayı tercih etti.

Magazin 01-06-23 11:55

Küçük göğüslerini büyütmek için uyguladığı yöntem görenleri şaşırttı! 3 beden büyümelerini sağladı

Küçük göğüsleri büyütmek için meme büyütme estetiği gibi kalıcı yöntemler bulunsa da bu işlemlerden uzak duran kişiler için de farklı çözümler bulunabiliyor. TikTok'ta küçük göğüslerini doğal şekilde 3 beden büyütmeyi başaran kadın dolgun göğüslere kavuşmanın yolunu paylaşarak görenleri şaşırttı.

Kadin 16-05-23 10:38

Kendall Jenner'ın sütyensiz halleri gündemde! Oldukça yapmacık görünüyor

Moda dünyasında oldukça dikkat çeken isimlerden olan model Kendall Jenner uzun yıllardır sütyen sevmeyen ünlüler arasında yer alıyor. Özellikle son dönemde meme ucunu gösteren kıyafetler giymesiyle dikkat çeken Jenner'ın tarzını Profesör Carolyn Mair yorumladı.

Magazin 09-05-23 13:33

Göğüs küçültme ameliyatından sonra yaşadığı değişimi eski kıyafetlerini deneyerek gösterdi

Büyük göğüsler birçok kadın için sırt ağrılarını en büyük problemi olarak görülüyor. Büyük göğüsleri nedeniyle dekolteli kıyafetler giymekte de sorun yaşayan kadınlar meme küçültme ameliyatlarını tercih ediyor. TikTok'ta bir kadın meme küçültme ameliyatının ardından değişen görünümünü eski dekolteli kıyafetlerini giyerek gösterdi.

Kadin 08-05-23 13:55

Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! Meme kanserine yakalanan ameliyatlı kadın patronuna kaçtı

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Meme kanserine yakalandıktan sonra ameliyat olan 3 çocuk annesi Şennur Çolak'ın patronuna kaçtığı ortaya çıktı. Müge Anlı'nın son dakika gelişmesini açıklamasının ardından iddiaların odağındaki isim patronuyla canlı yayına bağlandı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşananlar...

Magazin 10-04-23 11:02

Midesine kadar sarkan büyük göğüslerinin çözümünü Türkiye'de buldu! İki sütyen takmak zorunda kalıyordu...

Büyük göğüslü kadınlar hem sosyal hem de sağlık açısından birçok problem yaşıyorlar. Rahatsız edici bakışlara ve dayanılmaz sırt ağrılarına neden olan büyük göğüsleri küçültmek için birçok kadın meme küçültme ameliyatı oluyor. Ergenliğinden beri midesine kadar sarkan göğüsleriyle baş etmek zorunda kalan Phoebe, büyük göğüslerini küçültmenin çaresini Türkiye'de buldu.

Kadin 27-03-23 09:45

Blac Chyna dolgularından kurtulmaya çalışıyor! Yıllar sonra itiraf etti

Model Blac Chyna son dönemde yaptırdığı dolgu ve estetiklerden kurtulmaya çalışıyor. Silikon dolgu ve meme implantları nedeniyle yıllardır sağlık sorunları yaşadığını itiraf eden ünlü isim şimdi doğal haline dönmeye çalışıyor.

Magazin 26-03-23 11:03

Rita Ora şeffaf lateks elbise giydi! Sütyen yerine bakın ne taktı

Şarkıcı Rita Ora, gece kulübü Heaven'da sahneye çıktı. Ünlü gece kulübü için oldukça iddialı bir lateks elbise giyen Ora'nın kıyafeti şeffaftı. Rita Ora meme uçlarını yıldızla kapadı.

Magazin 31-01-23 15:18

İrem Derici Dua Lipa'nın izinde! Bana daha çok yakıştı meme gücü

Şarkıcı İrem Derici, Dua Lipa'nın giydiği elbisenin benzerini giydi. Sosyal medyada "Kime daha çok yakıştı?" anketine de kayıtsız kalamayan Derici "Bana daha çok yakıştı meme gücü" dedi.

Magazin 31-01-23 10:28

Annie Ilonzeh transparan sütyeniyle galada! Göğüslerini sergiledi

Oyuncu Annie Ilonzeh film galasına oldukça iddialı bir kıyafetle geldi. Oyuncunun transparan sütyeni ve transparan eteği dikkat çekti. Annie Ilonzeh meme uçlarının ortaya çıkmasını pek de umursamayınca galada rol çaldı.

Magazin 23-01-23 14:37

Düz göğüslerini anında büyüten tüyoyu paylaştı! Ameliyatsız meme büyütmek için...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyorlar. Göğüsleri dikleştirmek ve büyütmek için estetik ameliyatlar bulunsa da bu ameliyatlara gerek kalmadığını gösteren bir TikTok kullanıcısı göğüslerine evde bir anda büyüttü. Paylaşılan videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Kadin 13-01-23 13:58

Orantısız göğüs ölçüleri nedeniyle eleştiriliyordu! Bikini giyerek yorumlara meydan okudu

Her kadının göğüs ölçüleri ve şekilleri farklılık gösteriyor. Memelerin aynı ölçüde olduğu düşünülse de bu doğru bilinen yanlışlar arasında yer alıyor. Orantısız meme ölçüleri nedeniyle kötü yorumlara maruz kalan bir kadın TikTok hesabında yayınladığı videoda bikini giyerek vücudunu cesurca sergiledi.

Kadin 11-01-23 11:51

Emzirirken yaşadığı olay dehşete düşürdü... Meme ucu bir anda koptu! Milyonlarca izlendi

TikTok'ta yaşadığı korkunç olayları paylaşan birçok kişi bulunuyor. Bu paylaşımlar kan dondurucu olsa da aynı problemleri yaşayan kişilerin birbirine destek olmasını sağlayabiliyor. Emzirirken meme ucunun koptuğunu söyleyen bir kadının yaşadıklarını anlattığı video milyonlarca kişiyi şok etti.

Kadin 11-01-23 10:14

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da bomba masaj anısı! Çok güzel meme masajı yapıyor

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar Exxen'de her hafta yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Penis boyu ölçüyorum" diyerek kendisiyle ilgili bir anısını anlatan kadın seyirciden sonra başka bir seyirci de gittiği mesaj anısını anlattı.

Magazin 09-01-23 16:07

Jinekomasti ameliyatını SGK karşılar mı? Jinekomasti nedir?

Erkeklerde gelişen meme büyümesi, vücuttaki östrojen ve testosteron hormonunun dengesizliğine işaret eder. Bu kişiler meme büyümesi sebebiyle jinekomasti tedavisi için özel ve devlet hastanelerine başvurabilirler. Bu tedaviden yararlanmak isteyenlerin ise en çok merak ettiği soru ise özel ve devlet hastanelerinde gerçekleştirilen jinekomasti ameliyatının SGK tarafından karşılanıp karşılanmadığıdır.

Haber 30-12-22 16:48

Lottie Moss önce göğüs ucunu açıp poz verdi sonra da sansürledi

Dünyaca ünlü model Katie Moss'un üvey kardeşi Lottie Moss erotik pozlarını yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde alkollüyken yüzüne dövme yaptıran genç model bu sefer de meme ucunu açıp poz verdi. Moss daha sonra bu detayı ise sansürledi.

Magazin 27-12-22 17:22

İstanbul'da Suriyeli sahte doktor skandalı! Memelerini küçültmek isteyen kadın kabusu yaşadı... 'Memelerim nerede?'

İranlı Neda Hanım, memelerini küçültmek istedi. Kocasının sosyal medyada bulduğu kliniğe giden İranlı kadın, meme küçültme ameliyatı için 60 bin TL ödedi. Ameliyattan çıkan kadın kendine geldiğinde ise hayatının şokunu yaşadı. Yorganı açtığında memelerinin olmadığını fark eden kadın, kızına 'Memelerim nerede?' dedi. İranlı kadın meme küçültme ameliyatının ardından 15 ameliyat daha oldu ama hala düzelemedi. Neda Hanım, ameliyatı yapan Suriyeli sahte doktorun yakalanmasını istiyor.

Haber 20-12-22 22:34

Defne Samyeli deri elbiseyle sahnede! Göğüs detayı dikkat çekti

Bir döneme spiker olarak damga vuran Defne Samyeli son dönemde şarkıcılık yapıyor. Sahnede iddialı tarzlarıyla dikkat çeken Samyeli son pozlarıyla yine olay oldu. Deri elbisesiyle pozlar veren Samyeli meme uçlarının belli olmasını ise umursamadı.

Magazin 20-12-22 15:23