Memet Ozek Haberleri

Şef Memet Özer'in acı günü! Sosyal medyadan böyle duyurdu

Şef Memet Özer geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelmişti. Memet Özer yaşadığı acı günü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 2023-05-30 00:11:14

Yılan Hikâyesi'nin Memoli'si Memet Ali Alabora'dan seks itirafı! Açık havada...

Türkiye'den ayrılıp İngiltere'ye yerleşen Memet Ali Alabora burada farklı işlerde sosyal medyada da aktif. Bir döneme Memoli olarak damga vuran Mehmet Ali Alabora Cake mosq'a konuk oldu. Alabora seks yaptığı en sıra dışı yerin sorulması üzerine bomba bir itirafta bulundu.

Magazin 2022-12-19 11:36:15

Aşiret düğününde takılanlar dudak uçuklattı! 2 bin kişi sıraya girdi

Van'da aşiret düğününde takılan takıların değeri dudak uçuklattı. Gıravi aşiretinden Osman Elmas'ın kızı ve Gevdan aşiretinden Memet Acar'ın oğlu dünya evine girdi. 2 bin kişinin katıldığı düğünde 3 milyon 650 bin liralık takı takıldı.

Haber 2022-10-24 19:04:46

Reyhanlı saldırısının sanığı 'Uzak olduğu için' diyerek itiraf etti... İlk hedefte orası vardı!

ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı sanığı Memet Gezer'in ifadeleri ortaya çıktı. Sanık Gezer, Suriye rejimine bağlı askerlerin "Türkiye'den intikam almak için" Reyhanlı saldırısını planladıklarını, saldırıda kullanılan bomba düzeneğinin Suriye istihbarat elamanı tarafından telefonla patlatıldığını itiraf etti. Gezer ayrıca, ilk hedefin Ankara'daki Kocatepe Camii olduğunu da söyledi.

Haber 2022-07-20 19:57:33

ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı sanığı Memet Gezer'in ifadeleri ortaya çıktı:

"El Muhaberat'ın Lazkiye sorumlusu Albay Kifah Melhem beni kahve içmeye davet etti. Askeri muhaberat şubesine gittim. Şam'da aldığı bilgilere göre 'Türkiye'den intikam almak için terör eylemi yapacaklarını' söyledi. Türkiye'den bir grup ile anlaşıldığını, benim de o grubun içinde olduğumu söyledi" - "Saldırı günü Yusuf, ben, Hacı kod adlı Muhammed Ali, Hıdır ve Abu Kerem ile Kesep karakolundaydık. Yusuf'a birinci ve ikinci araba geçti diye telefon geldi. 25-30 dakika sonra 'yemek hazır' diye tekrar telefon geldi ve Hıdır telefon ile araçları patlattı"

Yurthaber 20-07-22 12:31

Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği öne sürülen Memet Gezer tutuklandı

Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği öne sürülen Memet Gezer tutuklandı

Yurthaber 07-07-22 18:00

Son Dakika: Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği belirtilen Memet Gezer tutuklandı

Son dakika haberi: Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği belirtilen, ABD'den Türkiye'ye getirilen Memet Gezer tutuklandı. Şüpheli Memet Gezer, 30 Haziran'da Türkiye'ye getirilmişti. Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013'te gerçekleşen iki ayrı patlamada, 53 kişi yaşamını yitirmişti. Davada mahkum edilen sanık Yusuf Nazik, saldırının talimatını Gezer'den aldığını itiraf etmişti. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 07-07-22 17:58

Reyhanlı saldırısında yaşamını yitirenlerin aileleri buruk sevinç yaşıyor

Patlamalarda oğlunu kaybeden 11 Mayıs Şehitler Derneği Başkanı Ahmet Tuna: - "(Saldırının talimatını verdiği iddia edilen Memet Gezer'in Türkiye'ye getirilmesi) Bu saldırıları düzenleyenler devletimizin gücü sayesinde adalete teslim ediliyor"

Yurthaber 30-06-22 16:03

Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği iddia edilen Memet Gezer ABD'den getirildi

Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği iddia edilen Memet Gezer ABD'den getirildi

Yurthaber 30-06-22 09:31

SON DAKİKA | Reyhanlı saldırısıyla ilgili yeni gelişme! Memet Gezer, ABD'den Türkiye'ye getirildi

Son Dakika: Hatay'da onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı Reyhanlı saldırısının talimatını verdiği iddia edilen Memet Gezer, ABD'den Türkiye'ye getirildi. BD’li görevliler refakatinde Türkiye'ye getirilen şahıs, sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü görevlilerince İstanbul Havalimanı'ndan teslim alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 30-06-22 08:58

Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra buluştu

1999-2002 yıllar arasında Yılan Hikayesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora, Londra'da buluştu. İkilinin pozlarına hayranlarından beğeni yağarken "Yıllar acımamış" yorumları da yapıldı.

Magazin 04-04-22 15:54

Yılan Hikâyesi'nin Rambo'su Ferhat Yılmaz 70 kilo verdi

Meltem Cumbul, Memet Ali Alabora, Ayten Gökçer, Çetin Tekindor, Emre Kınay gibi oyuncularının yer aldığı Yılan Hikâyesi'nde Rambo karakteriyle tanınan Ferhat Yılmaz 70 kilo verdi.

Magazin 29-08-21 10:18

Memet Ali Alabora ile Pınar Öğün boşandı

Oyuncu çift Memet Ali Alabora ile Pınar Öğün sosyal medyadan yaptıkları ortak açıklama ile 12 yıllık evliliklerini bitirdiklerini duyurdu. Arkadaş kalma kararı alarak boşanan ikili, "Artık evli değiliz. Birbirimizi çok sevmeye devam ediyoruz" dedi.

Magazin 28-07-21 09:29

Diyarbakır'da Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş'nin yeni genel müdürlük binası törenle hizmete açıldı

Vali Münir Karaloğlu: - "Diyarbakır Türkiye'de aydınlatmada en iyi şehirlerden biri. Her yer ışıl ışıl. Bundan da gurur duyuyoruz. Bu seneki yatırımlarımızın arasında aydınlatma yatırımları da var" - Eksim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli: - "Yeni teknolojilerle altyapımızı güçlendirip tüketiciye daha kaliteli hizmet veriyoruz" - Dicle Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay: - "Kırsal bölgeleri de dahil ederek yıl sonuna kadar yaklaşık 1,5 milyar liralık yatırımı hayata geçirmeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 03-06-21 16:21

GSİM ile STK’ların işbirliği zirvesi

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi’nin ev sahipliğinde STK temsilcileriyle işbirliği zirvesi yapıldı.Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı gençlik merkezleri Koronavirüs (Kovid-19) pandemisinde bile boş durmuyor.Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok’un ev sahipliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Erzurum’daki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile işbirliği zirvesi yaptı.Yedi Hilal Derneği Erzurum Temsilcisi Furkan Taşkesenligil’in Kur’an tilavetiyle başlayan toplantının açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Aydın yaptı.Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok da “Erzurum GSİM Palandöken Gençlik Merkezi olarak STK temsilcileriyle bir araya gelmekten oldukça mutluyuz.

Yurthaber 05-04-21 10:04

Başkan Aslan’dan taziye mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.Aslan ailesi adına bir mesaj yayımlayan Başkan Memet Aslan, “Annemizin vefatı dolayısı ile pandemi kurallarına uyarak, uyularak cenazemize ve taziyemize bizatihi iştirak eden, telefonla, SMS yolu ile sosyal medyanın tüm platformlarında paylaşımlar yapan, yerel ve ulusal basın kanalıyla acımıza ortak olan, üzüntümüzü paylaşan, taziyelerini sunan başta valimiz olmak üzere, bakanlarımıza, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımıza, milletvekillerimize, önceki dönem bakanlarımıza, valilerimize, milletvekillerimize, ilimizde görev yapan yeni ve eski kaymakamlarımıza ve vali yardımcılarımıza, belediye başkanlarımıza ve daha önceki belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza, siyasetçilerimize, siyasi partilerimizin değerli il ve ilçe başkanlarına ve parti teşkilatlarına, üniversitemizin değerli akademisyenlerine, sivil toplum örgütlerimizin, odalarımızın, iş örgütlerimizin başkan ve yönetimlerine, kamu kurumlarımızın müdür ve temsilcilerine, OSBÜK Başkanımıza ve sanayi camiasına, değerli basın mensuplarımıza, dostlarımıza, ahbaplarımıza, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza ve tüm halkımıza şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

Yurthaber 02-04-21 09:30

Başkan Aslan’ın acı günü

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan’ın annesi vefat etti.Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan’ın annesi Selvi Aslan, bugün vefat etti.

Yurthaber 29-03-21 13:27

Başkan Aslan’dan Berat Kandili mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, mesajında, “Beraat; temize çıkmak, affa uğramak, berî olmak demektir.

Yurthaber 27-03-21 09:13

’Van OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı’ yapıldı

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva başkanlığında yapıldı.Van OSB’de TSO Başkanı Necdet Takva başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Hamit Genç, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan ve heyet üyeleri katıldı.

Yurthaber 26-03-21 18:01

Başkan Aslan’dan Miraç Kandili mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, mesajında, “Miraç, Rabbimizin kutsi davetine icabettir.

Yurthaber 10-03-21 09:46

Başkan Aslan’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, mesajında, “Modern zamanlarda da kadına yönelik şiddet insanlık suçu gibi görülmüş ve böyle idrak edilmiştir.

Yurthaber 08-03-21 09:55

Memet Ali Alabora ekranlara döndü! Yeni imajı sevenlerini şaşırttı

2013’ten bu yana yaşadığı Galler’de hem oyuncu hem de yönetmen olarak birçok farklı projeye imza atan Memet Ali Alabora, şimdi de Galller’in S4C kanalında Galce yayınlanan “Fflam” (Alev) dizisinde başrollerden birini paylaşıyor. Alabora'nın son görüntüsü sevenlerini şaşkına çevirdi. İşte diziden ilk kareler...

Magazin 02-03-21 11:49

Başkan Aslan’dan Regaip Kandil mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, mesajında, “İslam aleminde ‘üç aylar’ olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisinde barındıran rahmet ve bereket iklimine girmiş bulunmaktayız.

Yurthaber 18-02-21 09:41

Yasmin Erbil Instagram pozlarıyla beğeni topladı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Memet Özer ile Mutfakta programına konuk oldu. Yasmin Erbil Instagram'da elbisesiyle beğeni topladı.

Magazin 12-02-21 15:35

ASRİAD’dan oda başkanlarına ziyaret

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Van Şube Başkanı Taner Han, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ile Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) Başkanı Memet Aslan’ı ziyaret etti.Kentin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulma noktasında ziyaretlerine devam eden ASRİAD Van Şube Başkanı Taner Han, Van İş Geliştirme Başkanı H.

Yurthaber 14-01-21 10:17

Van OSB Başkanı Aslan gazeteciler gününü kutladı

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan yayımladığı mesajında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, “Gazetecilik mesleği, onurlu ve şerefli bir meslektir.

Yurthaber 09-01-21 15:49

Van Tekstil ve Hazır Giyim OSB Sosyal Donatılarının Oluşturulması Projesi imza töreni

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2020 Yılı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı (CMDP) kapsamında hazırlanan Van Tekstil ve Hazır Giyim OSB Sosyal Donatılarının Oluşturulması Projesi’nin imza töreni gerçekleştirildi.İmza töreninde konuşan Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, toplumların refahı, ülkelerin ve bölgelerin kalkınması ve büyümesinin üretime, sanayiye, teknolojik alanların gelişmesi ile mümkün olduğunu söyledi.

Yurthaber 08-12-20 11:01

Başkan Aslan’dan ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, yayımladığı mesajda, “Engel bir eksiklik ya da aksaklık değildir, bir farklılıktır.

Yurthaber 03-12-20 09:55

Başkan Aslan: “Kadının yaşam hakkı kutsaldır”

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, şiddet kelimesinin özünde nahoş bir kelime olduğunu belirterek, “Şiddet her nerden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin kendisini insan gören her birey ilkesel olarak bu tutumun karşısında olmalıdır.

Yurthaber 25-11-20 10:30

Başkan Aslan’dan Öğretmenler Günü mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, mesajında, “Öğretmenlik mesleği insanlık tarihi boyunca kutsal bir görev ifa etmiştir.

Yurthaber 24-11-20 09:32

Başkan Aslan’dan ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, dikilen her fidanın bir hayat olduğunu belirterek, “Özellikle bu pandemi süreci ağacın, yeşil alanların ne kadar hayati olduğunu gösterdi.

Yurthaber 11-11-20 13:39

Tekno Dönüşümle Bilgisayarsız Öğrenci Kalmasın

Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele devam ederken, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri de insan odaklı faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.‘Bilgisayarsız Öğrencimiz Kalmasın’ sloganıyla yola çıkan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi de örnek bir çalışmaya imza atarak alkış aldı.Palandöken Gençlik Merkezi, ‘Tekno Dönüşüm’ projesi kapsamında kırsaldaki öğrencilere bilgisayar kazandırmaya devam ediyor.Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, Palandöken Gençlik Merkezi olarak üç senedir başarıyla sürdürdükleri ‘Tekno Dönüşüm’ projesi kapsamında kırsaldaki öğrencilere kazandırdıkları bilgisayarlar ile uzaktan eğitime katkı sağladıklarını söyledi.Gözütok, “ Gençlk ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ile Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Muammer Aydın öncülüğünde gençlerimizin uzaktan eğitim derslerine katılabilmeleri ve eğitimlerini aksatmadan yapabilmeleri için Palandöken Gençlik Merkezi olarak katkı sunmaya devam ediyoruz.

Yurthaber 05-11-20 15:29

‘Kalkınmada Yerel Vizyon’ toplantısı

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, ülkemizde kırsal bölgelerden şehir merkezlerine hızlı ve yoğun bir şekilde nüfus göçü yaşanmaya devam ettiğini belirterek, “Düzensiz ve kontrolsüz göçler şehirlerde de birçok problemi beraberinde getirmiştir” dedi.Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin yeri ve önemini vurgulamak amacıyla 11 farklı ilde düzenlenecek olan “Kalkınmada Yerel Vizyon Bölgesel İstişare Toplantıları”nın ilki Van Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.

Yurthaber 04-11-20 09:42

Van OSB’den ‘Kapıköy ve çevre yolu’ talebi

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı ziyaret öncesi bir toplantı gerçekleştirerek, kentin öncelikli talepleri için destek beklediklerini bildirdiler.Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan başkanlığında bir araya gelen üyeler, kentin öncelikli taleplerini değerlendirdi.

Yurthaber 30-10-20 10:36

Başkan Aslan’dan ‘Cumhuriyet Bayramı’ mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, mesajında, “Birinci Dünya Savaşı’nda başarı elde eden batılı güçler, Osmanlı topraklarına ve beldelerine yönelik büyük bir işgal hareketi başlattılar.

Yurthaber 29-10-20 09:29

Başkan Aslan’dan Mevlid Kandili mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, yayımladığı mesajda, “Mevlid, yerlere ve göklere nur saçan, Peygamberlerin güneşi Hazreti Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya geldiği tarihi bir gündür.

Yurthaber 28-10-20 08:59

Spia bifida tedavisinde ilk 36 saat çok önemli!

Türkiye'de her yıl yaklaşık 3 bin 600 bebeğin dünyaya geldiğini belirten uzmanlar, spina bifidanın hidrosefaliden böbrek kaybına kadar birçok soruna neden olabileceğini söyledi. Konuyla ilgili bilinmesi gerekenleri anlatan Prof. Dr. Memet Özek, zamanında ve doğru tedavinin çok önemli kazanımlar sağlayacağına dikkat çekti.

Haber 23-10-20 11:48

23 Ekim Van depreminin yıldönümü

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, 23 Ekim Van depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, yayımladığı mesajda, "Yer kürenin en hareketli ve yıkıcı deprem kuşağında yer alan ülkemiz ve ilimiz, sürekli deprem gerçeği ile karşı karşıyadır.

Yurthaber 23-10-20 09:53

Memet Ali Alabora: Türkiye ile ilgili bilgim 7 yıl evveline ait

Gezi Olayları Davası’nda müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan ve hakkında yakalama kararı bulunan tiyatro ve televizyon oyuncusu sanatçı Memet Ali Alabora, 7 yıldır yurt dışında geçirdiği süre boyunca yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 22-10-20 15:52

Başkan Aslan’dan Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, yayımladığı mesajda, "Gazetecilik mesleği, onurlu ve şerefli bir meslektir.

Yurthaber 21-10-20 11:30

Başkan Aslan’dan Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Aslan, yayımladığı mesajda, "Gazetecilik mesleği, onurlu ve şerefli bir meslektir.

Yurthaber 21-10-20 11:30

Van OSB ile İŞ-KUR ve SGK arasında işbirliği

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile İŞ-KUR İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, “Bu protokol çerçevesinde, haftada iki gün bölge müdürlüğü binamızda İŞ-KUR ve SGK uzmanları tarafından, devletin sanayici ve işverenlere yönelik uygulamış olduğu destek, teşvik ve muafiyetler hakkında sanayici ve işverenlerimize bilgilendirme hizmeti sunulacaktır.

Yurthaber 13-10-20 09:38

Başkan Aslan: “Eğitim cehaletin panzehiri, yüce gönüllülüğün anahtarıdır”

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri Dönem Başkanı Memet Aslan, eğitimin cehaletin panzehiri, yüce gönüllülüğün ise anahtarı olduğunu belirterek, “Kurallara hep beraber harfiyen uyalım; gençlerimizin, çocuklarımızın yüz yüze eğitimlerinin önünü açalım” dedi.Dönem Başkanı Memet Aslan başkanlığında bir araya gelen Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri, kentin öncelikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yurthaber 01-10-20 11:30

Ekonomi Konseyi kentin sorunlarını masaya yatırdı

Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın da katılımıyla kentin sorunlarını masaya yatırdı.Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van OSB Başkanı aynı zamanda Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri Dönem Başkanı Memet Aslan ve Ekonomi Konseyi üyeleri katıldı.

Yurthaber 26-09-20 10:41

Başkan Aslan: “Van’a yatırım yapacak hiçbir insan pişman olmayacak”

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Van’a yatırım yapacak hiçbir insanın pişman olmayacağını belirterek, “İran’a yönelik bir serbest bölgeye, istihdam teşvikine ve vergi desteğine ihtiyacımız var” dedi.2015 yılından bu yana yönetiminde bulunduğu Van OSB’nin 3 yıldan beri başkanlık koltuğunda oturan Memet Aslan, Sanayi TV’ye konuştu.

Yurthaber 25-09-20 09:36

Van OSB’de ‘Müteşebbis Heyeti Toplantısı’ yapıldı

Van Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) ‘Olağan Müteşebbis Heyeti Toplantısı’ yapıldı.Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva’nın başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan ve üyeler katıldı.

Yurthaber 23-09-20 10:00

1. Güzellik Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

Van’da Us Fuarcılık tarafından ilki gerçekleştirilen ‘Beautylife Expo Estetik Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı.Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve dört gün sürecek olan fuara Van Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van ESOB Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge, Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, Türkiye’nin farklı illerinden gelen firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 17-09-20 18:27

Mehmetçik Vakfı Şehit ve Gazi ailelerini yalnız bırakmıyor

Mehmetçik Vakfı pandemi süreci günlerinde de kısıtlı da olsa ziyaretlerine devam ediyor.Vakfın yardım kapsamında bulunan 1.derece Gazi Memet Korkmaz, Mehmetçik vakfı Erzurum Temsilciliğinde İdari İşler Uzmanı olarak görev yapan Levent Tizgili tarafından evinde ziyaret edildi.Gazi Memet Korkmaz, 1994 yılında, vatani görevini yapmakta iken, Van-Hakkari sınırında, teröristlerin döşediği mayınlı tuzağa düşürülmüş iki gözünü kaybetti.Korkmaz, Mehmetçik Vakfının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını, maddi ve manevi desteğini esirgemediğini ifadeyle vakfa şükranlarını sundu.Eşi Havva Korkmaz ise; gazi eşi olmaktan gurur duyduğunu, toplumda büyük saygı ve ilgi gördüklerini belirtti.

Yurthaber 14-09-20 11:53

VANOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan’dan “12 Eylül” mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi (VANOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, 12 Eylül 1980 darbesinin 40.

Yurthaber 12-09-20 17:00