Meral Aksenerin Yeni Partisi Haberleri

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 2024-04-17 07:03:43

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 2024-04-12 12:17:24

Akşener ile görüşmesi soruldu, yanıtı dikkat çekti! Müsavat Dervişoğlu'ndan yeni açıklama

İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olan Müsavat Dervişoğlu'ndan yeni açıklama geldi. Meral Akşener ile görüşmesi sorulan Dervişoğlu, "Partimizin yaşça büyük olanlarıyla da görüştüm. Kendi pozisyonları itibarıyla önemli siyasi figürlerden sayılan insanlarla da görüştüm" dedi.

Haber 2024-04-09 14:07:04

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 2024-04-09 10:15:50

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 08-04-24 10:03

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 02-04-24 11:33

Şı̇şlı̇’de tarihi rekor! Resul Emrah Şahan, Mustafa Sarıgül'ü geçti

Türkiye birçok sürpriz yaşanan seçim sonuçları ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.

Haber 01-04-24 15:30

İlçeleri baraj sularına gömülmüştü, taşındıkları yeni ilçede seçimi CHP kazandı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj nedeniyle sulara altında kalan ilçe merkezinin taşındığı yeni yerleşim yerinde yapılan ilk yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi 44 oy farkla belediye başkanlığını kazandı.

Yurthaber 01-04-24 13:58

İttifak teklifi gündem olmuştu! Ümit Özdağ Meral Akşener’i 2 büyükşehirde geçti

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gitti. Birçok il ve ilçede değişimler yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, daha önce ittifak teklif ettiği İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 2 büyükşehirde fark attı.

Haber 01-04-24 08:09

DEM Parti duyurdu! İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, İstanbul'da oy kullanamayacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş'ın, ikametgahının Diyarbakır'da olması nedeniyle İstanbul'da oy kullanamayacağı bildirildi.

Haber 31-03-24 09:30

Galler’in yeni Başbakanı belli oldu! Avrupa'da bir ilk

Galler’de Başbakan Mark Drakeford’un görevden çekilmesinin ardından parlamentoda yapılan oylama ile Galler İşçi Partisi Lideri Vaughan Gething, ülkenin yeni başbakanı seçildi. Gething, Avrupa’daki ilk siyahi lider olarak kayıtlara geçti.

Haber 20-03-24 20:20

CHP lideri Özgür Özel'den 'para sayma' görüntüsüne yeni açıklama: 2019 yılına ait ve AK Partili bir avukat kaydetmiş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan para sayma görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Özgür Özel "Görüntüler 2019 yılına ait. AK Partili bir avukat görüntüleri almış sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim, biz de demişiz ki hiçbir çekinecek şeyimiz yok paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli alınan bina belli” dedi.

Haber 15-03-24 23:14

Sözleri gündem oldu, geri adım atmadı! Burcu Köksal'dan yeni DEM Parti ve HÜDA PAR çıkışı: 'Tavrım nettir'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın sözleri siyasette tartışma konusu oldu. Özgür Özel'in 'yanlış anlaşılma' dediği, Ekrem İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulsun' diyerek tepki gösterdiği Köksal'dan yeni açıklama geldi. Köksal, "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA Partisi ile yönetmeyeceğim. Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR partileri yoktur. Hiç kimse cümlelerimi kesip biçip, evirip çevirip başka anlamlar çıkarmaya çalışmasın. Tavrım nettir" dedi.

Haber 08-03-24 17:30

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında arbede! Yeniden Refah Partisi pankartı asmak isteyince ortalık karıştı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kartal'daki esnaf ziyareti sırasında arbede çıktı. Yeniden Refah Partisi pankartı asmak isteyen bir kişi ile İYİ Partililer birbirine girdi. Polis, Yeniden Refah Partili kişiyi bir apartmana sokarak İYİ Partililerden uzaklaştırmaya çalıştı. İşte o görüntüler...

Haber 07-03-24 14:50

Esenyurt'ta seçim anketinde ortalık karıştı, Burası Kürt bölgesi diyen kişi gözaltına alındı! Ümit Özdağ: Oraya bizzat geleceğim

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde cuma günü bir sokak röportajı sırasında gerginlik çıktı. Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta seçim çadırı kurmasını eleştiren bir kişi "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış" dedi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu. O kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 03-03-24 17:08

Özgür Özel 'Jest bekliyoruz' dedi, Meral Akşener'den sert yanıt geldi! 'Bıktım, usandım, midem bulanıyor artık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in "Jest bekliyoruz" sözlerine çok sert yanıt verdi. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 01-03-24 17:45

Özgür Özel'e yeni görev: CHP için 12 yıl sonra ilk oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir kritik görev daha üstlendi. Üstelik Özel'in görevi bu kez uluslararası çapta. Bu görevle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi 12 yıl sonra Sosyalist Enternasyonal'de yeniden genel başkan düzeyinde temsil edilecek.

Haber 25-02-24 14:59

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına flaş gelişme! 11 kişilik yeni bilirkişi görevlendirildi

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişilik yeni bilirkişi ekibi görevlendirildi. Yazıcıoğlu ailesin avukatlarından Kemal Yavuz, ileriki aylarda davada önemli gelişmeler olacağı beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Haber 21-02-24 18:22

Atatürk'e yönelik skandal sözleri tepki toplamıştı! Şevki Yılmaz'ın yeni paylaşımı tartışma yarattı

Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan skandal sözleri gündem oldu. Tepkilerin hedefindeki Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşım ise tartışmalara yol açtı.

Haber 20-02-24 19:38

'Artık muhatap olmayacağım' İmamoğlu'ndan Akşener'e net yanıt! 'Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde...' sözleri gündem yaratmıştı

Türkiye adım adım yerel seçimlere yaklaşırken siyasiler arası tartışmalar da dikkat çekiyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için kullandığı "Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde" ifadeleri çok konuşulmuştu. İmamoğlu, Akşener'e yanıt verdi. İmamoğlu, "Bu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan siyasi söylemlere muhatap olmayacağım. Bu A, B partisi ya da A, B partisinin lideri fark etmiyor artık" dedi.

Haber 19-02-24 13:25

İrfan Değirmenci canlı yayında Halk TV'ye veda etti: 'Yeni bir yolda buluşacağız'

Halk TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan İrfan Değirmenci kanaldan ayrıldığını açıkladı. Halk TV canlı yayınında izleyicilerine veda konuşması yapan Değirmenci "En kısa sürede de yeni bir yolda buluşacağız, yeni yolları birlikte yürüyeceğiz. Ümidimiz bu yönde." dedi. Halk TV'den yapılan açıklamada ise "İrfan Değirmenci'ye bundan sonra Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarında sürdüreceği mücadelede başarılar diliyoruz." denildi.

Magazin 09-02-24 22:27

Bir sürpriz de Muharrem İnce'den! Teklif gitti... Başak Demirtaş sonrası adaylık yarışı iyiden iyiye kızıştı

Türkiye siyaseti her geçen dakika yeni gelişmelere sahne oluyor. CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın bozulması dengeleri değiştirdi. Hem Zafer Partisi hem Memleket Partisi hem de DEM Parti seçimlere kendi adaylarıyla katılacak. AK Parti ve MHP'nin amacı ise son yerel seçimde kaybettiği büyükşehirleri geri almak. Muharrem İnce'den sürpriz Baykal hamlesi geldi!

Haber 07-02-24 14:08

Yeniden Refah yeni büyükşehir belediye başkan adaylarını duyurdu! Fatih Erbakan da katıldı

Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimleri için yeni adaylarını açıkladı. İstanbul, İzmir ve Ankara adayları merakla beklenen partinin son olarak Antalya ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu.

Haber 06-02-24 11:52

İzmir seçmenine soruldu: Fark kıl payı! Son anket sonucu paylaşıldı, ilk iki sıra dikkat çekti

31 Mart yerel seçimlerinin sonucu en çok beklenen illerinden İzmir için yeni bir anket sonucu paylaşıldı. Cemil Tugay, Hamza Dağ, Ümit Özlale ve Naşit Birgüvi'nin dahil olduğu yarışa DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi adaylarının da eklenmesi bekleniyor. Mevcut tabloya göre gelen sonuçlardaki az fark ise ankete damgasını vuran detay oldu.

Haber 05-02-24 13:53

AK Parti'deyken belediye başkanıydı, AK Parti'ye rakip oldu! Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa adaylarını açıkladı

Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski partisi AK Parti'ye rakip oldu. Çiftçi, Yeniden Refah Partisi'nin yeni yeni belediye başkan adayları arasında yerini aldı. Gözler YRP lideri Fatih Erbakan'ın pazartesi günü yapacağı seçim açıklamasında...

Haber 02-02-24 12:12

AK Parti ile Yeniden Refah'ın görüşmeleri tamamlandı! Karar için saat verildi

31 Mart seçimlerinde ittifak için görüşmelere devam eden Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki görüşmeler tamamlandı. Çıkacak sonuçlar merak edilirken YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz" ifadesini kullandı. Yeni bir görüşme olmayacağını belirten Kılıç nihai kararın Fatih Erbakan tarafından cuma günü açıklanacağını belirtti.

Haber 30-01-24 17:20

Mustafa Denizli'nin 32 yaşındaki kızı Lal Denizli, CHP'nin Çeşme Belediye Başkan adayı oldu! Lal Denizli'den ilk açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir adaylarını PM toplantısında belirledi. İzmir'in popüler turizm merkezi Çeşme'de CHP'nin adayı ise Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. 32 yaşındaki Lal Denizli, Urla'dan aday adaylığı başvurusu yapmıştı. CHP'nin kararından sonra ilk açıklamasını yapan Lal Denizli, "18 yaşında kapısından girdiğim ve 14 senedir gururla mücadele ettiğim yüzyıllık köklü partimden yeni bir yola adım atıyorum" dedi.

Haber 29-01-24 22:48

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan o illeri sayıp açıkladı! 'Yeni sürprizlerimiz olacak'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat'ta vatandaşlarla buluştu. Erbakan yaptığı açıklamada "Milletimiz milli görüş dönemini hatırlıyor ve o hizmetlere özlem duyuyor, yeniden Milli Görüş'ü istiyor, Yeniden Refah'ı istiyor. Bütün bunlarla birlikte adaylarımızın profilleri. Bursa'da, Düzce'de, Şanlıurfa'da, Elazığ'da, Samsun'da, Yozgat'ta ve inşallah yeni sürprizlerimiz de olacak" dedi.

Haber 27-01-24 17:58

Son dakika: CHP'nin İstanbul ilçeleri ile büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı! Listede sürpriz isimler yer aldı! Antalya, Denizli, Muğla, Beşiktaş, Şişli...

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi, aralarında Antalya, Muğla, Denizli'nin de yer aldığı 8 büyükşehir, 13 il belediyesi ile İstanbul'da 14, Ankara'da 11 ilçedeki başkan adaylarını açıkladı. Şişli'den aday adayı olan Aylin Kotil ile Beşiktaş'tan aday adaylığını açıklayan Nasuh Mahruki liste dışı kaldı. CHP yönetimi Antalya'da mevcut başkan Muhittin Böcek ile yola devam kararı alırken, İstanbul Ataşehir'de ise İlgezdi'nin yerine yeni bir isim aday gösterildi. İşte CHP'nin açıkladığı adaylar...

Haber 26-01-24 23:45

Akşener için olay yaratacak 'Togo Kuleleri' iddiası! AK Partili iki isimle görüştü, 180 derece döndü diyerek açıkladı: Duyunca şoke oldum!

İYİ Parti'deki istifa dalgasında partiden ayrılan isimlerin başında gelen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan Genel Başkan Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak yeni açıklamalar geldi. Akşener'in Togo Kuleleri'nde eski AK Partili iki isimle yaptığı görüşme sonrası tamamen farklı bir tutum sergilediğini iddia eden Özkan, "Benim kafam buradaki görüşmeye takılmış durumda. Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalara tamamen şoke oldum." diye konuştu.

Haber 25-01-24 10:08

Sevgilisi tarafından Uzi ile vurulmuştu! Kahreden detayı annesi açıkladı: Boynundan diz kapağına kadar taramışlar

İstanbul'da yaşanan kan donduran 'Uzi' olayında yeni detaylara ulaşıldı. Eniz Kurtuluş (25) kız arkadaşı Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile vurmuş, ilk ifadesinde de 'şakalaşıyorduk' demişti. Talihsiz kızın annesi kızının boynundan diz kapağına kadar tarandığını söyledi. Sosyal medyadaki uyuşturucu partisi iddialarına da sitem eden anne, "Benim kızımın çıkış saati belli, dişçide olduğu belli. Bizim adımızı bununla karalayamazlar" ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-24 13:41

SON DAKİKA | MHP 2 il ve 53 ilçede yeni başkan adaylarını açıkladı! İşte Uşak ve Kilis adayları...

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2 il ve 53 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. Alınan karara göre Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu.

Haber 17-01-24 14:19

İYİ Parti lideri Akşener'den sistem eleştirisi: Erdoğan'a acıyorum! 1 yıl sonra ruh sağlığı gider insanın

2017'den itibaren yürürlükte olan Cumhurbaşkanlığı sistemine son eleştiri İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldi. Sistemin partileri ittifaka mecbur bıraktığını belirten Akşener, "Sayın Erdoğan'ın son dönemi biliyorsunuz ona da acıyorum, yeni seçilecek kişiye da acıyorum. Çünkü 1 yıl sonra gerçekten ruh sağlığı gider insanın. Her şeye siz karar vermek zorundasınız." dedi.

Haber 09-01-24 17:05

Meral Akşener'den Can Atalay açıklaması! 'Bu bir fırsattır' diyerek çağrı yaptı: 'Bu kriz derhal çözülmelidir'

Anayasa Mahkemesi (AYM) tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında ikinci hak ihlali kararı vermişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Alınan bu yeni karar, devletin kurumları arasındaki çatışmayı sonlandırmak için bir fırsattır. İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, bu konudaki karar merciinin kendisi olduğunu dikkate alarak, bir an önce gereğini yapmalı ve bu kriz derhal çözülmelidir" dedi.

Haber 22-12-23 13:51

İYİ Parti'yi sarsan liste uzadı da uzadı! Ankara'da toplu istifa iddiası: 'Mansur Yavaş' ayrılıklarına yenileri ekleniyor

İYİ Parti ile CHP arasındaki gerilim özellikle Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş özelinde had safhada. Meral Akşener'in iki ismi 'korkaklık' ile suçlaması, zaten süregelen istifaları daha da hızlandırdı. Yüksel Arslan'ın ardından Ankara'da yeni toplu istifalar partinin gündeminde. Yavaş'a yakın isimler İYİ Parti yöneticilerinin merceği altında. Son dönemdeki ayrılıklarla oluşan uzun liste de dikkat çekti.

Haber 22-12-23 11:15

İmamoğlu'na desteğini açıklayan Muharrem İnce: CHP'de korku ve endişe başladı

Yerel seçime doğru iş birliği arayışları sürerken en dikkat çeken gelişmelerden biri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin peş peşe görüşmeleri oldu. Görüşmelerin akıbetinde İnce, İstanbul'da CHP'yi destekleyeceklerini duyurmuştu. Konuyla ilgili yeni açıklama yapan İnce, İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıklamasının ardından "CHP'de korku ve endişe başladığını" ifade ederek ilginç bir noktaya değindi ve "Yahu sakin olun" dedi.

Haber 17-12-23 11:12

Meral Akşener'in talebinin ardından istifa etmişti! İbrahim Özkan yeniden İyi Parti İBB Grup Başkanvekilliği görevine seçildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekilliği İbrahim Özkan "Artık hür ve müstakilim" diyerek Meral Akşener'in de isteğiyle görevinden istifa etmişti. İstifanın bir gün ardından İYİ Parti'de yeni bir gelişme yaşandı. Özkan, partili arkadaşlarının oylarıyla yeniden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçildiğini duyurdu. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun ise kararı imzalayan İBB Meclis Üyelerinin “kesin ihraç” talebiyle disipline sevk edildiğini duyurdu.

Haber 13-12-23 19:21

Akşener'in 6'lı masadan kalkması gündem olmuştu! Aylar sonra Ali Babacan ilk kez konuştu: 'İtiraz ettim'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 6'lı masadan kalkmasıyla ilgili DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaşananları ilk kez açıkladı. "Meral Hanım ayrıldıktan sonra 5 imzalı bir deklarasyon yapılması teklifi geldi" diyen Babacan, "Ben itiraz ettim. Bu masadan her şey 6 imzalı çıktı, 5 imzalı olmaz dedim" diye konuştu.

Haber 08-12-23 07:41

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e yerel seçim için ittifak çağrısı: 'Minimum yüzde 20 oy'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e seçim iş birliği çağrısında bulunduklarını belirtti. Özdağ, "Böyle bir iş birliğinin oy potansiyelinin minimum yüzde 20, belki de ötesinde olduğunu ifade ettik. Sokaklar, caddeler ve meydan anketleri bunu gösteriyor. Sayın Akşener'in deneyimli bir siyasetçi olarak bu konuda doğru adımı atarak Zafer Partisi'nin uzatmış olduğu eli geri çevirmeyeceğini düşünüyoruz" dedi.

Haber 07-12-23 16:59

Akşener'in okuduğu şiir Mansur Yavaş'a gönderme mi? Günden olan iddiaya İYİ Parti son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup toplantısında okuduğu bir şiirle gündem oldu. Hüseyin Nihal Atsız'a ait şiirdeki 'yavaş' kelimesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a gönderme olarak düşünüldü. Sosyal medyada konuşulan konuyla ilgili İYİ Parti'den yeni bir açıklama geldi.

Haber 06-12-23 17:57

Son sözü Akşener söyleyecek! Randevu talebi yanıtsız kaldı... İYİ Parti'yle farkımız 1 puan

CHP lideri Özgür Özel'in İYİ Parti ile iş birliği yapma çabaları sırasında devreye Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ girince Ankara'nın gündemi hareketlendi. Geçtiğimiz günlerde, seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları gizli protokolü ifşa eden Özdağ şimdi İYİ Parti'yle yerel seçimlerde iş birliği peşinde. Meral Akşener'e ilettiği teklif ve randevuyla ilgili yeni açıklama yapan Özdağ'ın sözünü ettiği anketlerdeki oy oranları ise çok konuşulacak türden...

Haber 04-12-23 14:46

Meral Akşener ile görüşen CHP lideri Özgür Özel'in yeni açıklaması dikkat çekti: Benim yorumlamam siyasi nezakete sığmaz

Dün İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yerel seçimlerde iş birliği gündemiyle görüşen CHP lideri Özgür Özel bugün görüşmeye dair yeni bir açıklama yaptı. Pazartesi İYİ Parti'nin gerçekleştireceği GİK toplantısını işaret eden Özel, "Alacakları her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum" dedi.

Haber 01-12-23 15:47

Gözler Devlet Bahçeli'ye çevrildi: Ümit Özdağ cephesinden beklenmedik MHP çıkışı! Akşener'e ittifak çağrısından sonra bir hamle daha

Yerel seçimlerin yaklaştığı her gün muhalefet cephesinde bir iş birliği şekillenip şekillenmeyeceği dikkatle takip edilirken Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ dün attığı hamleyle çok konuşuldu. CHP lideri Özgür Özel'in Meral Akşener'i ziyaretinden hemen önce Özdağ, İYİ Parti'ye "Türk milliyetçiliği ittifakı" önerdi. Akşener'in yanıtı merakla beklenirken Zafer Partisi cephesinden çağrı sonrası ilk açıklama ve bir adım daha geldi. Son açıklamanın üzerine gözler bir de MHP'ye çevrildi...

Haber 01-12-23 09:49

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e çağrısı: Zafer-İYİ ittifakı kuralım!

Türkiye yerel seçimlere doğru geri sayımını sürdürürken, muhalefet cephesinde gözler İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile CHP Lideri Özgür Özel'in bugün yapacağı görüşmeye çevrildi. İki partinin seçimlerde işbirliği yapıp yapmayacağı merak edilirken; kritik görüşme öncesi Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'dan Akşener'e yeni ittifak teklifi geldi. Özdağ yaptığı çağrıda, "Zafer-İYİ ittifakı etrafında birçok parti, grup ve etkin siyasetçi bir araya gelecektir" dedi.

Haber 30-11-23 08:47

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan siyasi partilere ziyaret! Özgür Özel'den dikkat çeken 'Ogün Samast' mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerle temasını sürdürüyor. Kurtulmuş, parti ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Meclis Grubu'nu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunu ziyaret etti. Görüşmeler sonrası yapılan açıklamalarda, yeni anayasa ile ilgili konuşulup konuşulmadığına ilişkin verilen yanıtlar dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'in, Ogün Samast'ın tahliyesi ile ilgili sözleri de gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 16-11-23 15:59

Ali Babacan'dan tartışma yaratacak 'Devlet Bahçeli' çıkışı! 'Nerede kriz, orada Bahçeli'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yeni anayasa tartışmaları ile ilgili çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Babacan, "Mevcut Anayasa'yı tanımayanların, uymayanların yeni anayasa laflarına itibar etmemiz mümkün değildir. Bizden bu konuda destek falan da beklemeyin" dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AYM'ye ilişkin sözlerine de değinen Babacan, "Bahçeli, bu ülkenin yaşadığı her krizin ortağı olmuştur. Onun için kendisine 'krizlerin ortağı' diyoruz. Nerede kriz, orada Bahçeli" dedi.

Haber 16-11-23 14:33

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa çıkışına tepki! 'Çok tehlikeli, son derece yanlış'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AYM ve Yargıtay arasındaki kriz ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tutumunu eleştirdi. Erdoğan'ın bu konuda taraf olmak yerine hakem olması gerektiğini belirten Akşener, "Sayın Erdoğan, bir anayasa değişikliği için şayet böyle bir kavga üzerinden altyapı hazırlamakla ilgili adımlar atmışsa, bu çok tehlikeli, son derece yanlış bir konu" dedi.

Haber 12-11-23 18:03

Ersan Şen'den Özgür Özel'e sert sözler: Atatürk'ün partisinde affedilecek hata değil

Tarihi kurultayda CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel seçildi. CHP liderini değiştirdi ama seçim kongresinin yankıları sürüyor. Prof. Ersan Şen konuk olduğu bir canlı yayında CHP Kurultayını değerlendirdi. Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş'a selam göndermesiyle ilgili konuşan Şen, "Atatürk'ün partisi Selahattin Demirtaş'a asla selam çakamaz. Selahattin Demirtaş'a selam çakması Atatürk'ün partisinde kabul edilecek bir hata değil" ifadelerini kullandı.

Haber 06-11-23 23:01

MYNET ÖZEL | İmamoğlu destekledi Özgür Özel kazandı! Şimdi siyaset kulisleri bunu konuşuyor: CHP - İYİ Parti yerel seçimde ittifak yapacak mı?

Değişim vaadiyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin başına geçen Özgür Özel'in vereceği ilk sınavlardan biri yerel seçimler olacak. Meral Akşener 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararıyla ittifaka kapıyı kapamıştı ancak yeni CHP yönetimiyle yeniden bir diyalog kurulması gündemde. 'İkinci kanalları' işaret ederek "Mutlaka görüşme olacağını tahmin ediyorum" diyen gazeteci Fatih Portakal, Mynet'e özel yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı.

Haber 06-11-23 11:38