Mersin E Tipi Cezaevi Haberleri

Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda iğrenç olay! İdrar içirdiler, tecavüz ettiler, birbirleriyle cinsel ilişkiye zorladılar...

Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel istismardan tutuklu S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Darbedilen, işkence gören, idrar içmeye ve birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan S.T. ile M.D.’nin ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonrası sanıklara ceza yağdı. Cezaevindeki işkence görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 2024-01-14 11:15:59

Mersin'de görme engelli öğrenciler iş hayatına e-ticaret projesiyle atılacak

Mersin Üniversitesi (MEÜ) öncülüğünde başlatılan "E-ticarette Engel Yok Projesi" kapsamında eğitim alacak görme engelli öğrenciler, e-ticaret sektöründe istihdam edilecek.

Yurthaber 2023-08-16 15:31:40

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 40 dereceyi aşan sıcaklıklar bunaltıyor

Mersin merkezde hava sıcaklığı 44, nem oranı yüzde 63'e ulaştı, Osmaniye'de ise termometreler 48 dereceyi gösterdi.

Yurthaber 2023-08-14 14:35:41

'Yılan bebek' olarak dünyaya gelmişti... Babasının daha 3 aylıkken açtığı 'soybağının reddi' davasına ret! Namusum ve gururumu ayaklar altına aldı

Nadir görülen bir deri hastalığıyla, 'yılan bebek' olarak da bilinen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla Uşak'ın Eşme ilçesinde dünyaya gelen G. T. bebeğin babası M. T. (32) 'soybağının reddi' davası açmıştı. Bebek, anne ve babadan alınan DNA örnekleri üzerine adli tıp raporunda M. T.'nin, bebeğin yüzde 99 oranında biyolojik babası olduğu ifade edilmişti. Mahkeme soybağı reddi davası hakkında karar verdi. E. F., "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı" dedi.

Haber 2023-06-19 11:28:28

Mersin Teknopark firmaları ’e-ticaret’ ile büyüyor

Dijital alanda yaşanan değişimle birlikte elektronik ticarette yaşanan gelişmelerin doğurduğu yeni iş modellerinden olan e-pazaryerleri, hızla gelişerek değişime yön veren önemli bir piyasa aktörü haline gelmeye devam ediyor.

Yurthaber 16-05-23 11:42

Depremlerden sonra Diyarbakır'da... 43 yıllık cezaevi hasar görmedi! 20 yıllık cezaevi zemin sıvılaşması nedeniyle boşaltıldı

Deprem felaketinden etkilenen illerden Diyarbakır'da 1978 yılında yapımına başlanan, 1980 yılında hizmete giren, 2 Şubat'ta da 'Anı ve Etnografya Müzesi' olarak hizmet vermesi için Müze Müdürlüğü'ne devredilen E Tipi Cezaevi hasar görmedi. Öte yandan kentte 2003 yılında hizmete alınan D Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu ise depremde hasar görmesi ve temelindeki su sebebiyle zeminde sıvılaşma olduğu gerekçesiyle 6 Mart'ta boşaltıldı. Yaklaşık 300 tutuklu ve hükümlü başka illere gönderildi.

Haber 18-03-23 11:31

Çankırı Kapalı Cezaevi'ne 'deprem' tahliyesi

Çankırı'da E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Cezaevinde bulunanlar, çevre illerdeki cezaevlerine sevk edildi.

Haber 11-03-23 14:36

Bingöl'de deprem açısından riskli olduğu tespit edilen kapalı cezaevi boşaltıldı

Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Uslu, Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu binasının deprem riski nedeniyle boşaltıldığını, tutuklu ve hükümlülerin çevre illerde bulunan cezaevlerine sevk edildiğini bildirdi.

Yurthaber 10-03-23 13:48

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi boşaltıldı! Yüzlerce tutuklu başka illere sevk edildi…

Diyarbakır’da D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun boşaltıldığı öğrenildi. Yüzlerce tutuklu ve personel başka cezaevlerine sevk edildi. Depremden sonra cezaevinin fiziki şartlarının uygun olmadığı kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 08-03-23 14:35

Deprem sonrası o kentin nüfusu yüzde 40 arttı: Özel destek için ortak çağrı

Mersin merkezli 47 kurum ve kuruluş ile STK, depremlerin ardından zorunlu göçün 'sosyal afet' haline dönüştüğünü belirterek, "Mersin, özel bir destek/statü kapsamına alınmalıdır. İki hafta gibi kısa bir süre içinde Mersin'in nüfusu yüzde 40'e yakın bir oranda artmıştır. Bu gerçekten hareketle; merkezi bütçeden Mersin'e nüfusu ile orantılı olarak aktarılması gereken tüm kaynaklar, bu oranda artırılmalı ve acilen kullanıma açılmalıdır" açıklamasında bulundu.

Finans 22-02-23 14:13

Deprem sonrası cezaevinden firar ettiler! Saklandıkları yerde yakalandılar

Deprem sonrası Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Cezaevinden firar eden 8 hükümlü, jandarma tarafından yakalandı.

Haber 11-02-23 22:48

Muğla'da cezaevindeki hükümlünün Kızılaya yazdığı mektup iyilik hareketine dönüştü

Aile yakını ve geliri olmadığı için ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirten hükümlünün mektubu üzerine Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan 44 hükümlü ve tutuklu için yardım kolileri hazırlandı.

Yurthaber 30-11-22 11:10

L tipi cezaevi nedir? L tipi cezaevi hangi suçları kapsar, kimler yatar?

Cezaevi, mahkûmların bulundukları alanlara denir. Halk arasında mahpushane ya da hapishane de denir. Cezaevleri çeşitli faktörlere göre gruplara ayrılır ve cezaevi çeşitleri harf ile ayrıştırılmıştır. Yüksek güvenliğe sahip olan cezaevleri tehlikeli zanlıların tutulduğu alanlardır. Yüksek güvenlikli cezaevlerinden birisi olan L tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Haber 11-11-22 16:17

F tipi cezaevi nedir, kimler yatar? F tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Cezaevi, çeşitli suçlardan hüküm giymiş suçluların sevk edildiği yerlere denir. Cezaevleri işlenen suçun ağırlığına ve derecesine göre ayrılır. Suç derecesine ve benzerliğine göre cezaevi çeşitleri bulunur. Gruplara ayrılmasının en önemli sebebi suç dereceleridir. Ağır suçlar işleyen zanlıların mahkeme kararıyla sevk edildiği F tipi cezaevi nedir, hangi suçları kapsar?

Haber 11-11-22 16:16

E tipi cezaevi nedir, kimler yatar? E tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Cezaevleri çeşitli suç işleyen mahkûmlar için kurulmuş yaşam alanlarıdır. Suç değişkenliğine göre cezaevi tipleri değişkenlik gösterir, işlediği suçların ağırlığına göre kişiler cezaevlerine sevk edilir. E tipi cezaevi bunlardan biridir ve genellikle büyük şehirlerde bulunan bir cezaevi tipidir. Kapalı cezaevlerinden birisi olan ve 500 kişilik kapasitelik E tipi cezaevine hangi suçları kapsar?

Haber 11-11-22 16:16

H tipi cezaevi nedir, kimler yatar? H tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Cezaevi, mahkeme kararıyla mahkûmlukları kesinleştirilmiş kişilerin cezası için gönderildikleri yerdir. Cezaevi çeşitleri bulunur ve bu çeşitlendirme harf sistemiyle yapılır. Cezaevi çeşitleri kapasiteye veya suç derecesine göre değişkenlik gösterir. Yüksek suçları işleyen mahkûmlar için güvenlikli cezaevleri bulunur. Yüksek denetimli olan H tipi cezaevine hangi suçları kapsar?

Haber 11-11-22 16:15

tipi cezaevi nedir, kimler yatar? K2 tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Cezaevi, suçluların bulunduğu ceza süresi boyunca kaldığı alanlara denir. Halk arasında hapishane olarak da adlandırılır. Cezaevleri özelliklerine ve kapasitesine göre değişkenlik gösterir. Kadın erkek veya açık kapalı cezaevleri bulunur. Suç çeşitlerine göre mahkeme tarafından mahkûmlar cezaevlerine sevk edilir. Cezaevleri güvenlik bakımından da çeşitlilik göstermektedir. Yüksek güvenlikli cezaevlerinden birisi olan K2 cezaevi hangi suçları kapsar?

Haber 11-11-22 16:13

M tipi cezaevi nedir? M tipi cezaevi hangi suçları kapsar, M tipi cezaevinde kimler yatar?

Ülkemizde birden çok farklı çeşitte cezaevi bulunmaktadır. Cezaevleri özelliklerine, kapasitesine ve suçlara göre değişkenlik göstermektedir. Önemli cezaevi çeşitleri bulunmaktadır. Cezaevleri güvenlik bakımından da değişkenlik göstermektedir. Yüksek güvenlikli cezaevi tipleri mevcuttur. M tipi cezaevleri hem güvenlik hem de kapasite bakımından düzenlemelerin yapıldığı cezaevi çeşitlerinden biridir. M tipi cezaevi nedir, hangi suçları kapsar?

Haber 31-10-22 18:11

T tipi cezaevi nedir? T tipi cezaevi hangi suçları kapsar, T tipi cezaevinde kimler yatar?

Cezaevi çeşitli suçlara karışmış kişilerin mahkeme kararıyla bulunduğu alandır. Halk arasında hapishane olarak da adlandırılmaktadır. Çeşitli sınıflara ayrılmaktadır. Sınıflara ayrılmasının birçok sebebi bulunur ve sınıflandırma harf sistemi ile yapılmaktadır. Cezaevinin çeşidine mahkûm sayısına suç derecesine veya özelliklerine göre sınıflandırmalar yapılmaktadır. Sınıflandırma aynı zamanda kapalı açık yarı açık cezaevi olarak da adlandırılmaktadır. Peki, T tipi cezaevi nedir?

Haber 31-10-22 18:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde' olarak duyurmuştu! Diyarbakır'da çalışmalar başladı... Her biri 7 ton

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinde müjde olarak duyurduğu ve müzeye dönüştürüleceğini açıkladığı E Tipi Cezaevi’nin etrafına kurulan yaklaşık 1,5 kilometrelik alandaki 2 metre genişliğinde ve 3 metre yüksekliğinde her biri 7 tonluk beton bloklar kaldırılmaya başlandı. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından yerlerinden sökülen bloklar vinçler yardımıyla TIR'la yüklendi.

Haber 26-10-22 23:48

B tipi cezaevi nedir, özellikleri nelerdir? B tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Ülkemizde de diğer ülkelerde olduğu gibi birçok farklı tipte, ceza türlerine göre değişkenlik gösteren cezaevleri bulunur. Cezaevleri genel olarak 3 çeşit olarak ayrılır. Bunlar; açık, kapalı ve yarı açık cezaevleri olarak kategorize edilebilir. Bunun yanı sıra cezaevi yapısına göre de bazı ayrımlar mevcuttur. B tipi cezaevi nedir ve hangi suçları kapsar sorusunu yanıtladık.

Haber 17-10-22 13:35

C tipi cezaevi nedir, özellikleri nelerdir? C tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Cezaevi tipleri, özellikleri bakımından birbirinden farklıdır. Ülkemizde birçok farklı kapsamda cezaevi tipi bulunur. C tipi cezaevi de kadın ve çocuklar için ayrı bölümler bulunan cezaevi tipidir.

Haber 17-10-22 13:35

Cezaevi tipleri ve özellikleri nelerdir? Cezaevi tipleri neye göre belirlenir?

Hemen her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de iki çeşit cezaevi tipi bulunur. Bunlardan biri tutuklu diğeri de hükümlü cezaevi. Fakat birçok cezaevinde hükümlü ve tutuklular bir arada barındırılır. Bu cezaevleri de genel olarak üç tip olarak bulunur. Açık, yarı-açık ve kapalı cezaevi. Yarı-açık cezaevi uygulamasına günümüzde son verilmiştir.

Haber 17-10-22 13:32

A tipi cezaevi nedir, özellikleri nelerdir? A tipi cezaevi hangi suçları kapsar?

Cezaevi hüküm giymiş kişilerin ceza süresince hapsedildiği yere verilen addır. Çeşitli gruplara ayrılır. Bu gruplar harfler ile isimlendirilir ve her cezaevinin özellikleri, kapasiteleri ve mahkum türleri farklılık gösterir. Cezaevi türleri aynı zamanda yüksek güvenlikli, kapalı, açık, kadın, erkek olmak üzere ayrılır. Yüksek güvenlikli cezaevleri üst düzey korunur ve tehlikeli zanlılar bu cezaevlerinde tutulur. Alfabeye göre sıralanan cezaevlerinin başında A tipi cezaevi gelir.

Haber 17-10-22 13:32

Kalorifer peteklerindeki su yangın söndürmede kullanılacak

TEKNOFEST KARADENİZ'de sergilenen ve Mersin İçel Anadolu Lisesi öğrencilerince geliştirilen projede sensörler sayesinde gazı tespit ederek motoru devreye sokan sistem, peteklerdeki suyu alarak tavan tipi fıskiyeler sayesinde yangına müdahale ediyor

Yurthaber 04-09-22 12:37

Hükümlüler tropikal meyve ve tıbbi aromatik bitki yetiştiriyor

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlülerin tropikal meyve ve tıbbi aromatik bitki üretimi denemeleri başarılı oldu - Cezaevi alanındaki tarla ve serada yetiştirilen pepino, altın çilek ile kekik, adaçayı, reyhan, fesleğen ve nane yine cezaevinde tüketiliyor

Yurthaber 20-08-22 11:08

Yedincisi İstanbul'a geldi! Türk Hava Yolları filosunu genişletiyor

Türk Hava Yolları (THY), Avrupalı uçak üreticisi Airbus'tan 25'i kesin, 5'i opsiyonlu olmak üzere toplam 30 adet sipariş verdiği A350-900 tipi uçaklardan yedincisini filoya kattı. Böylelikle THY'nin filosundaki yolcu uçağı sayısı 360 olurken, kargo dahil olmak üzere toplam uçak sayısı da 380'e ulaştı.

Haber 06-07-22 23:31

12 Eylül döneminde işkencelerle anılan cezaevinde hükümlüler gümüşü sanata dönüştürüyor

Diyarbakır E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan gümüş ve telkari işletmeciliği atölyesinde, mesleki eğitimin ardından 12 yıldır sigortalı olarak üretim yapan hükümlü ve tutuklular, gelirleriyle hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor - Diyarbakır E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Rüştü Saka: - "Atölyede hükümlü ve tutuklular bugüne kadar 4 binin üzerinde gümüş üretti. Tahliye olduklarında toplumla bütünleşmeye hazır hale geliyorlar"

Yurthaber 18-06-22 13:01

CHP'den dikkat çeken 'İstanbul Havalimanı' iddiası! Belgeye ulaştık diyerek açıkladı: Lanetliyorum!

CHP'den İstanbul Havalimanı ile ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. İddiayı CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ortaya attı. Başarır, devlete ödenmesi gereken İstanbul Havalimanı kira bedellerinin toplamının 1 milyar 195 milyon avro olduğunu söyledi. Ödemenin 2043'e dek ertelendiğini ileri süren Başarır, belgeye ulaştıklarını ifade etti. "Vatan soyuluyor ve bunu gözümüzün içine baka baka yapıyorlar" diyen Başarır, "Bu borcu 25 yıl erteleyenleri lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 15-06-22 11:58

Yabancı uyruklularla ilgili ehliyet iddiası sosyal medyada gündem oldu! Valilikten açıklama geldi: 2018'den bu yana...

Türk vatandaşı olmadan Arapça e-sınav sistemiyle ehliyet alınabildiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Mersin Valiliği, motorlu taşıt sürücülerine yönelik e-sınav uygulamalarının 2018'den bu yana yabancı uyruklu adayların tercihine bağlı olarak Arapça, Çince, İngilizce, Almanca, Fransızca, Farsça ve Rusça yapılabildiğini bildirdi.

Haber 04-06-22 16:35

Bursa patlama ölü yaralı sayısı! Bursa patlama son durum ölü yaralı var mı, isimleri nelerdir?

Bursa patlama ölü yaralı sayısı! Bursa patlama ölü yaralı var mı? Bursa'da cezaevi aracına bombalı saldırı. Bursa E Tipi Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün geçişi sırasında, el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Patlamanın ardından bölgedeki son durum gündeme oturdu.

Haber 20-04-22 10:04

Son Dakika: Şanlıurfa'da cezaevinde isyan! Takviye kuvvet sevk edildi, şehir ayağa kalktı

Son dakika haberine göre Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda mahkumlar isyan çıkarttı. Cezaevindeki bir grup tutuklu, bazı koğuşların kapılarını kilitledi. İhbar üzerine kuruma, itfaiye, sağlık ekipleri ve takviye kuvvet sevk edildi. İsyan çıktığını duyan mahkumların yakınları da cezaevi önünde toplanarak gerginlik çıkardı. Olay yerine gelen Vali Abdullah Erin, "Her şey kontrol altında. Güvenlik ve sağlık sorunu oluşturabilecek bir şey yok" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 24-03-22 22:32

DHA İSTANBUL - ÜMRANİYE CEZAEVİ'NDE YANGIN (3)

Ramazan EĞRİ - Gamze ŞİMŞEK - Murat KORKMAZ - İSTANBUL DHA - Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktı.

Yurthaber 04-02-22 19:07

İSTANBUL - ÜMRANİYE CEZAEVİ'NDE YANGIN (2)

Murat KORKMAZ - İSTANBUL DHA - Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yurthaber 04-02-22 18:30

Son dakika: İstanbul'da cezaevinde yangın! Ekipler hemen harekete geçti

Ümraniye E Tipi Kapalı Cezaevi’nde çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 20 hükümlü hastaneye kaldırıldı. Cezaevinin yandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangınla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan da açıklama geldi.

Haber 04-02-22 18:09

Son dakika: Gaziantep'te kar esareti! TAG Otoyolu kapandı! Vali Gül'den flaş açıklama: İşte kurtarılan kişi sayısı

Son dakika haberine göre Gaziantep'i etkisi altın alan kar yağışı, hayatın birçok noktasında çileye dönüştü. Saatlerce devam eden kar ve tipi nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda araç mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarını bırakıp yürüyerek giderken, son dakika bilgisini Vali Davut Gül verdi. Vali gül, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun kapandığını açıklarken, CNN Türk'te yaptığı açıklamada 2 bin 900'e yakın kişinin kurtarıldığını belirtti.

Haber 19-01-22 08:42

Hibrit ve elektrikli araç satışı katlandı: Yüzde 237'lik artış!

Türkiye'de geçen yıl elektrikli otomobil satışları bir önceki yıla kıyasla yüzde 237,2 artışla 2 bin 846'ya ve hibrit otomobil satışları da yüzde 105,1 artışla 49 bin 493'e yükselirken, hibrit motor tipi, satışlardan en fazla pay alan üçüncü motor tipi oldu.

Finans 07-01-22 12:37

Bir aylık kâbusun acı bilançosu! Sahte içkiden vefat edenlerin sayısı 84'e yükseldi

Türkiye'de 1-29 Aralık'ta 22 ilde sahte içkiden zehirlenme sonucu 84 kişi hayatını kaybetti. Vefat sayısının en yüksek olarak yaşandığı il İstanbul olurken, 2'inci sırayı Mersin takip etti.

Haber 29-12-21 20:27

Dünyada ilk! Türk mühendisler yaptı, kıtalar ötesinden talep alıyor

Ankara ODTÜ Teknokent’te Türk mühendislerin tamamen yerli imkanlarla geliştirdiği ve tıpkı hastanedeki hassasiyetle, evde solunum fonksiyon testi yapmayı sağlayan dünyanın ilk ultrasonik ev tipi spirometre cihazı ile özellikle pandemiden sonra hastane ortamına girme riski nedeniyle kontrollerini aksatan milyonlarca kronik solunum yolu hastasının hayatı kolaylaşacak. Akciğerin tansiyon aleti gibi olduğu söylenen cihaz, şimdiden 55'e yakın ülkeden talep alıyor.

Haber 21-12-21 11:26

Bilanço ağırlaşıyor! Yılbaşı öncesi sahte içkiden ölü sayısı 45’e çıktı

Yaklaşan yılbaşı öncesi yurdun bazı illerinden sahte içkiden ölüm haberleri gelmeye başladı. Şu ana kadar İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Sivas, Yalova, Erzincan, Aksaray, Mersin, Kocaeli ve Zonguldak’ta 42 kişi yaşamını yitirdi. En fazla ölüm ise İstanbul’da yaşandı. İstanbul Valiliği, 11'i yabancı 22 kişinin öldüğünü, hastanede tedavi gören 5'i yabancı, 16 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiğini açıkladı. İstanbul’u 4’er ölümle Gaziantep, Sivas ve Kahramanmaraş takip etti.

Haber 17-12-21 17:03

Meslek edinen hükümlülerin el emeği ürünleri Türkiye'nin dört bir yanında satılıyor

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Abdulhamit Denizci: - "Burada öğrendiği meslek ve sanatı sürdürerek kendi işlerini kuran veya başka iş yerlerinde, öğrendiği meslek dalında çalışan birçok hükümlümüz var" - Ceza infaz kurumundaki tekstil atölyesinde çalışan hükümlü R.K.: - "Ben dışarıda çalışmak nedir bilmiyordum. Ama burada disiplinli çalışmanın ne olduğunu anladım. Dışarı çıktığımda hayatımı bu şekilde idame ettireceğim"

Yurthaber 03-10-21 14:43

Ekvador'daki cezaevi çatışmasında ölü sayısı 118'e çıktı: 'Oğlumun cansız bedeninin fotoğrafını internette gördüm'

Ekvador'un Guayaquil kentinde bulunan cezaevinde çeteler arasında çıkan çatışmada en az 118 mahkum hayatını kaybetti. Ölenlerin kimlik tespitinin günlerce sürebileceği belirtiliyor.

Haber 01-10-21 13:28

Her 10 kişiden 6'sı internetten kitap alıyor! İşte internetten en fazla kitap siparişi veren ilk 3 il

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, kitap, film, müzik ürün grubunda e-ticaretin geleneksel alışverişi geçtiğini belirterek, "Bu sektörde e-ticaret, yüzde 60’a yüzde 28’lik oranla geleneksel ticarete büyük bir fark atmış durumda. Yani her 10 kişiden 6’sı, bu ürün grubundaki alışverişini artık e-ticaretten yapıyor." ifadelerini kullandı. Öte yandan en fazla kitap siparişi veren iller sırasıyla Uşak, Mersin ve Rize oldu.

Finans 30-09-21 12:11

Cezaevi önünde kanlı pusuda tutuklu sayısı 4'e yükseldi

Bursa'da, geçen yıl haziran ayında 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı silahlı kavga sonrası tutuklanan oğlu Ali Can Çayır'ı ziyarete gittiği cezaevi önünde tabancayla vurularak öldürülen taksici Sadık Çayır (57) ile ilgili davada Turgut Umur da tutuklandı. Umur ile birlikte davada tutuklu sanık sayısı 4'e çıktı.

Haber 22-09-21 01:17

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen çifti cinayetinde şoke eden ölüm

Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce evlerinde cinayete kurban giden Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftini, kiralık katilin yanlış adres sonucu öldürdüğü olayda ‘kasten öldürmeye yardım etme’ suçundan tutuklanan Mustafa Okşen, tutuklu bulunduğu Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Okşen yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Haber 17-08-21 21:28

Yer: Kütahya! Çok sayıda mahkum hastaneye kaldırıldı

Kütahya E Tipi Cezaevi'nde bir mahkumun su ısıtıcısının içerisindeki kireçleri temizlemek için tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırması sonucu çıkan gazdan etkilenen 12 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-08-21 15:07

Yangınlardan etkilenen 5 ilde nakdi yardım, beslenme ve barınma faaliyetleri aralıksız sürüyor

Antalya, Muğla, Mersin, Adana ve Osmaniye'ye AFAD, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından toplam 62,5 milyon lira nakdi yardım gönderildi - Yangın bölgelerinde 1759 kişiye barınma hizmeti veriliyor, acil barınma ihtiyacının karşılanabilmesi için de 357 aile tipi çadır, 40 genel maksat çadırı, 204 yaşam konteyneri ve 42 WC-duş konteyneri sevk edildi

Yurthaber 03-08-21 14:54

Diyarbakır E Tipi Cezaevi mağdurları: 'Utanç müzesine dönüştürülsün'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü Diyarbakır'da yaptığı konuşmada geçmişte adı zulümle, işkenceyle, insanlık dışı muameleye anılan Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nin boşaltılarak Kültür Merkezi olarak hizmet vereceğini açıkladı. BBC Türkçe'ye konuşan eski tutuklular cezaevinin bir 'utanç müzesine dönüştürülmesi' çağrısı yapıyor. Hatice Kamer'in haberi.

Haber 14-07-21 14:17

Suç makinesi yakalanınca oynamaya başladı! Boğazını kesmiş, çaldıklarını su kuyusuna saklamış

Aksaray'da polis operasyonu ile yakalanan 2 suç makinesi şüphelisinden biri koronavirüs testinin pozitif çıktığını öğrendi. Görüntülendiğini fark eden şüpheli, elleri kelepçeli halde kameralar karşısına döne döne oynadı. 3 ay önce kısıtlamadan kaçtığı öğrenilen ve kovalamaca sonucu yakalanan diğer şüpheli ise, 'Yakalayamazdınız, E Tipi Kapalı Cezaevine selamlar' dedikten sonra selam söylediği cezaevine gönderildi.

Haber 29-03-21 16:45