Mesleki Ve Teknik Anadolu Liseleri Haberleri

İsmail Kartal kameraların karşısına geçti ve açıkladı: Turu geçemememizin sebebi...

Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılarda yenilerek Konferans Ligi'nden elenen ve Avrupa Ligi defterini kapatan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal elenmenin nedenini böyle açıkladı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 01:44:42

Galatasaray’ın önemli isimleri katıldı! Rezan Epözdemir’den dikkat çeken davet

Galatasaray’ın önde gelen sivil toplum örgütü başkanları, iş insanları, akademisyenleri ve kanaat önderleri; Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in evinde verdiği davette bir araya geldi. Davette Sarı-Kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giymiş ve futbolculukları sonrası teknik ekipte de görev almış isimlerden Hasan Şaş ve Ümit Davala da katıldı.

Spor 2024-04-18 20:41:22

'Zemin ivme değeri çok yüksek' dedi! O bölgeyi işaret etti: 6,5'luk deprem üretebilir

Türkiye depremleri konuşmaya devam ediyor. Son olarak dün Tokat'ta 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde sarsıntılar yaşandı. Bölge halkı paniklerken gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek 6 ve 6,5 büyüklüğünde depremin meydana gelebileceğini söyledi.

Haber 2024-04-18 16:09:58

Kilosu 70 TL! Ünü Amerika'ya yayıldı... Kanserin yeni ilacı diyorlar 'Kendiliğinden yetişiyor, koli koli gönderiyoruz'

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle kanser savar olarak bilinen ışkın, Atlanta Üniversitesi'nin araştırmaları sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendiriliyor. Ünlü Amerika'ya kadar yayılmış durumda olan ve doğada kendiliğinden yetişen ışkının kilosu 70 TL'ye satılıyor.

Kadin 2024-04-18 12:24:46

Diğer Haber Etiketleri

atan olympiakos s lig fenerbahçe İsmail Kartal son dakika erden galatasaray galatasaraylı tuncer hunca Rezan Epözdemir toplantı deprem Tokat kuzey anadolu fay hattı sant ışkın ışkın otu kanser Sakarya aday beşiktaş yaşında Erol Bulut taciz sosyal medya İzmir sapık buruk maçın süper li Süper Lig Okan Buruk süper kupa maçı Fernando Santos ekipleri Adana Demirspor Kayserispor de hollandalı sezon Robin van Persie heerenveen hava durumu meteoroloji gece kulübü yangın Arda Güler real madrid Carlo Ancelotti Çığ doğu anadolu doğu karadeniz meteoroloji genel müdürlüğü Erzurum iyet Murat Sancak patrick kluivert da, oynanacak Aziz Yıldırım Düzcespor Yıldız Teknik Üniversitesi Eskişehir ele istedi Sinan Akçıl turu Murat Kurum seçim sonuçları Seçim 2024 Maltepe İstanbul istanbul seçim sonuçları Ekrem İmamoğlu Belediye başkanı Ümraniye ismet yıldırım Aykut Erdoğdu başakşehi bıraktı hedefi şampiyonluk durumu trabzonspor, sevgilisi Sergen Yalçın ligde Trabzonspor Ali Koç Ali Yerlikaya Afyonkarahisar Ciro Kızıltepe Mardin mimar sinan mesleki ve teknik anadolu lisesi okul Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun eo müze af uefa a lisansı Mehmet Topal anadolu otoyolu Bolu bolu dağı kar yağışı soğuk hava dalgası sağanak sağanak yağış kar Orhan Şen eğitim son dü beşiktaş, portekizli a milli futbol takımı Türkiye Semih Kılıçsoy Ahmetcan Kaplan Muhammed Şengezer Bayburt kulübün yapılan açıklama sarri lazio Tır trafik kazası Bakırköy ligi ancelotti Emre Belözoğlu fenerbahçe efsane Serhat Akın

Tekeri patlayan tıra arkadan çarptı, mobilya malzemeleri otoyola döküldü: 2 yaralı

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde mobilya malzemeleri taşıyan kamyonet, önünde tekeri patlayan tıra ve bariyerlere çarparak durabildi.

Yurthaber 17-04-24 14:38

Beşiktaş'tan Erol Bulut hamlesi! Yerli teknik direktör adaylarından birisi olduğu iddia ediliyor

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından teknik direktör arayışları hemen başladı. Yeri hoca adayları arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ismi masaya gelirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor 16-04-24 10:15

Sosyal medya sapığından 7 yaşındaki kız çocuğuna taciz! Gönderdiği mesajlar mide bulandırdı

İzmir'de yaşayan 7 yaşındaki kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece hapis cezası aldı. Küçük kıza 'Sevgilimden ayrıldım, çok mutsuzum, senin sevgilin var mı ve olgun erkeklerden hoşlanır mısın?' diye soran sapığın, daha sonra cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi.

Haber 16-04-24 09:59

Okan Buruk'tan maç sonu Fenerbahçe ve Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-0 kazandıkları Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 15-04-24 23:20

Fernando Santos istifa edecek mi? Maç sonunda flaş açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Samsunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ve istifa sorusuna flaş bir yanıt verdi.

Spor 13-04-24 22:08

Süper Lig'de ortalık yine karıştı! Adana Demirspor - Kayserispor maçı savaş alanına döndü

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Adana’da oynanan Adana Demirspor ve Kayserispor maçı sonrasında saha karıştı. Bir taraftar saha kenarına inerken polis ekipleri tarafından gözaltına aldı. Taraftarları teknik heyet sakinleştirdi.

Spor 13-04-24 22:04

Robin van Persie futbol dünyasına geri dönüyor! Önümüzdeki sezonki takımı duyuruldu

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Robin van Persie, aktif futbol kariyerini Feyenoord'da sonlandırmış ve antrenörlüğe başlamıştı. Hollandalı ismin sezon sonunda teknik direktörlük görevine getirileceği takım açıklandı.

Spor 09-04-24 19:48

Bayram öncesi sağanak! Meteoroloji il il uyardı: Bu bölgelerde sağanak var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) 15 kent için sağanak yağış uyarısı geldi. Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Bitlis, Muş, Şırnak, Van'ın güney ve doğusu ile Hakkari için uyarı yapıldı. Peki bugün (9 Nisan) hava durumu nasıl olacak?

Haber 09-04-24 09:31

İstanbul'daki gece kulübü yangınıyla ilgili yeni gelişme! Gözaltı sayısı arttı

Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükseldi. Savcılık, mobilyacı olan şahsı ise serbest bıraktı.

Haber 04-04-24 20:28

Arda Güler'in paylaşımı olay oldu! Son halini görenler inanamıyor: 'Ne yediriyorsunuz buna'

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler sezon içerisinde fazla forma şansı bulamadı. Güler'in forma şansı bulamaması hem Türk hem de İspanyol basınınında Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye tepkilerin oluşmasına yol açmıştı. Arda'nın forma şansı bulmak için çabaları da devam ediyor. Başarılı oyuncu çareyi fiziğini geliştirmede buldu ve sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. İşte Arda Güler'in son fotoğraflar!

Spor 03-04-24 14:45

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için çığ uyarısı

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu için çığ uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 03-04-24 12:26

KUDAKA’dan 13 projeye onay

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), 2024 yılı teknik destek programı Ocak-Şubat sonuçlarını açıkladı.

Yurthaber 03-04-24 11:01

Patrick Kluivert, Murat Sancak'ı topa tuttu! ''Ödemelerin bir kuruşunu alamadım ve takımdan ayrıldık''

Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınında yaptığı açıklamalarla Murat Sancak'ı adeta topa tuttu.

Spor 02-04-24 11:05

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'dan Düzcespor'a destek

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcespor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları ile Şıralık Tesisleri’nde bir araya geldi. Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük desteği ile Düzcespor’un finansal sorunlarını çözüme kavuşturduklarını müjdeleyerek, “Düzcespor’un önümüzdeki dönemde başarılı olması için gereken mali kaynak oluşturuldu” dedi.

Spor 01-04-24 13:14

“Türkiye’nin En Büyük Bilişim Etkinliği” İLTEK Günleri’nin 19.sunda neler yaşandı?

Nokia, Vodafone ve Arçelik gibi sektörlerinin dev isimleri ile 26-27-28 MART 2024 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutaşa Yerleşkesi’nde “Türkiyenin En Büyük Bilişim Etkinliği” olarak bilinen İLTEK Günleri etkinliği’nin 19.su gerçekleşti.

Haber 01-04-24 11:26

“Bisikletli Kütüphaneci” Kütüphane Haftası’nda ESTÜ’nün konuğu oldu

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında “Afetlerde Gezici Kütüphanelerin Rolü ve Önemi” başlıklı seminer gerçekleştirildi.

Yurthaber 01-04-24 11:04

Murat Kurum'a seçim şarkısı yapmıştı! Sinan Akçıl 'İstanbul gitti' sözlerine sert çıktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' demişti. Anadolu Ajansı'nın ilk seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu görüldü. Birçok il AK Parti'den CHP'ye geçti. Sinan Akçıl'dan da seçim yorumu gecikmedi.

Magazin 31-03-24 22:30

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

CANLI | İSTANBUL İLK SEÇİM SONUÇLARI! Nefesler tutuldu, ilk sonuçlarda sürprizler var: Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

Türkiye nefesini tuttu İstanbul seçim sonuçlarını takip ediyor! Canlı İstanbul seçim sonuçları günün en merak edilen konuları arasında ilk sırada yer alıyor, hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu İstanbul için iddialı. Anadolu Ajansı'nın aktardığı verilere paralel olarak YSK'nın seçim yasaklarını kaldırması bekleniyor. Seçim yasakları kalkar kalkmaz İstanbul ve tüm Türkiye için ilk sonuçlar burada olacak!

Finans 31-03-24 18:15

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

Ümraniye canlı seçim sonuçları! İstanbul Ümraniye'de seçimi Aykut Erdoğdu mu İsmet Yıldırım mı kazanacak?

Türkiye nefesini tuttu, İstanbul'daki seçim sonuçlarını bekliyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki önemli ilçelerinden Ümraniye seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. AK Parti'nin adayı mevcut belediye başkanı İsmet Yıldırım, CHP'nin adayı ise partide daha önce görevlerde bulunmuş Aykut Erdoğdu. Ümraniye'de seçimin Yıldırım ve Erdoğdu arasında geçmesi bekleniyor. İşte Ümraniye canlı seçim sonuçlarıyla ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-24 22:50

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye flaş çağrı! ''İki takımın hocası ve kaptanlarının bir araya gelmesi gerek''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

Spor 28-03-24 19:03

Sergen Yalçın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geliyor! Bomba aşk iddiasında yaş farkı gündemde

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi. İkilinin arasındaki yaş farkı da gündem oldu.

Magazin 28-03-24 15:39

Ali Koç'un söyledikleri ortaya çıktı! Trabzonspor maçında teknik direktör İsmail Kartal'ı 60. dakikada aramış ve...

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olayların yankıları devam ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karşılaşmanın 60. dakikasında İsmail Kartal ile yaşadıkları bir diyalogu anlattı. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 11:51

İİBF’den TÜBİTAK destekli “Konuk Bilim İnsanı Ziyareti” etkinliği

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından “Konuk Bilim İnsanı Ziyareti Cross-Culturel Management: A Swedish Experience” etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 28-03-24 10:55

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleriyle mücadele mesajı: Siz uyurken, şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız

İçişleri Bakanı Yerlikaya organize suç örgütleriyle mücadele konusunda net mesajlar verdi. Yerlikaya, "Güvenlik birimlerimize diyoruz ki, 'Vatandaşımın bildiği, hissettiği, bazılarının da üzüldüğü ve canının yandığı eğer bir organize suç örgütü varsa, 3-4 ay içerisinde savcılarımızla beraber teknik takip, fiziki takiple bütün bilgi, belge, dokümanlarını alacaksınız'. Bir gün sabahleyin siz uyurken, biz şafak vaktinde onların kapılarını kıracağız, alıp götürüp adalete teslim edeceğiz" dedi.

Haber 26-03-24 21:20

Afyonkarahisar’da Minik Yüreklere Dokunmak projesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Minik Yüreklere Dokunmak" projesi kapsamında çocuklara hediyeler ile eğlendirdi.

Yurthaber 26-03-24 12:24

Fabrika gibi okulun iki aylık cirosu 11 milyon lira

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler, okullara sıra, masa ve dolap, il genelindeki park ve bahçelere de oturma bankı, çardak, kameriye, çöp kovası üreterek hem mesleki tecrübe kazandı hem de lisenin gelirini artırdı.

Yurthaber 26-03-24 11:17

Türkiye’deki en aktif fay hatlarından birisi! Son 100 yıldaki büyük yıkıcı depremlerin birçoğu bu fay üzerinde meydana geldi: 60 farklı lokasyon belirlenecek...

İstanbul başta olmak üzere birçok ilde deprem tedirginliği yaşanıyor. Kuzey Anadolu Fay hattı üzerinde yer alan Çorum ve çevresindeki aktif fay hatları ise Hitit Üniversitesi'nce yürütülecek proje ile araştırılacak. Kuzey Anadolu Fay hattının Türkiye’deki en aktif fay hatlarından birisi olduğuna dikkat çeken Öğretim Görevlisi Kayhan Aladoğan, Türkiye’de son 100 yılda meydana gelen büyük yıkıcı depremlerin birçoğunun bu fay üzerinde meydana geldiğine işaret etti.

Haber 24-03-24 09:37

Ondokuz Mayıs Üniversitesi meslek lisesinin öğrencileri teknolojide uzmanlaşıyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (MTAL) hem mesleki hem de akademik eğitim verilen öğrenciler, üniversitenin imkanlarından da yararlanabiliyor.

Yurthaber 22-03-24 13:44

Dünyadaki tek örnek Türkiye'de! 700 yıllık Memlük kandiline yoğun ilgi.... Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor!

Dünyada tek örnek olan Memlük kandiline ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Müzede yer alan kandiller hakkında bilgi veren Milli Saraylar Anadolu Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanı Akile Çelik, “Osmanlı Devleti’nin Batı'ya karşı kazandığı her zaferden sonra Memlük hükümdarları, Osmanlı hükümdarına hediye göndermeyi adet edinmiştir. Memlükler’e ait olan kadeh şeklindeki kandil, formu nedeniyle tek örnektir. Dünyada bunun gibi bir başka örnek bugüne kadar bulunmamıştır” dedi.

Kadin 22-03-24 08:49

Mehmet Topal, Down Sendromlular için verdiği iftarda sanat ve spor dünyasını buluşturdu

Sezer AFŞAR - Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Sanat ve futbol camiası Down Sendromlularla iftarda bir araya geldi. Aktif futbol hayatı döneminde Down sendromlulara sıkça destek veren Mehmet Topal, pandemi döneminde ara verdiği buluşmalara bu kez teknik adam olarak devam ediyor. Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Down Sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenleyip sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini iftarda bir araya getirdi.

Spor 21-03-24 11:11

Bolu Dağı'nda kar yağışı etkili oluyor

Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı etkili oluyor.

Yurthaber 21-03-24 07:51

Prof. Dr. Orhan Şen uyardı: Soğuk hava ülkeye giriş yaptı: Sağanak yağış ve kar geliyor, tarih verildi…

Hava durumu ile ilgili uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan son dakika hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Bu gece Balkanlar üzerinden ülkeye giriş yapan soğuk havanın etkisi ile başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu bölgesinde ise yağışlar; karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkisini gösterecek.

Haber 20-03-24 08:07

Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

Bağışçı Amanetoğlu ailesi ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla tamamlanan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, törenle açıldı.

Yurthaber 19-03-24 14:54

SAK timi, boğulma vakalarının arttığı yaz dönemindeki görevlere hazırlanıyor

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan ve yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, suda kaybolan ve yardım isteyenlerin imdadına hızla yetişmek için eğitimlerini aksatmıyor.

Yurthaber 19-03-24 11:55

Fenerbahçeli futbolcular kahraman gibi karşılandı! Trabzonspor maçı sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın ettiler

Trabzonspor maçından 3 puanla ayrılan Fenerbahçe, gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. Son düdükle birlikte yaşanan olayların Türkiye'nin gündemine oturduğu mücadele sonrası takımlarını karşılamak isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, havalimanına akın etti. Fenerbahçe yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, coşkuyla karşılandı.

Spor 18-03-24 07:07

Fernando Santos, iç sahada 7 puan kaybetti

Beşiktaş’ta göreve geldikten sonra Süper Lig’de iç sahada 6 maça çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Tüpraş Stadyumu’nda 9 puan kazanıp, 7 puan kaybeden Portekizli, yenilgileri de son 2 maçta yaşadı.

Spor 16-03-24 22:53

A Milli Takım kadrosu açıklandı! Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer ilk kez kadroda...

A Milli Futbol Takımımızın, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Montella'nın kararıyla 4 isim ilk kez Türkiye Milli Takımına çağrıldı. İşte kadromuz...

Spor 15-03-24 14:34

Yüksek kesimlerde mart karı

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz’in yüksek kesimleri karlı havanın etkisi altına girdi.

Yurthaber 15-03-24 10:15

Lazio’da Sarri dönemi resmen sonra erdi! Yeni hoca açıklandı

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Teknik Direktör Maurizio Sarri’nin görevinden istifa ettiğini ve göreve Giovanni Martusciello’nin gerildiğini duyurdu.

Spor 13-03-24 13:32

Öğretmenlere verilen deniz okuryazarlığı eğitimi öğrencilere de ilham oldu

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliğinde düzenlenen deniz okuryazarlığı eğitimine katılan Şair Nedim Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Emine Durak, öğrencilerinin, deniz canlılarının dünyasını daha yakından tanımasını sağlayacak projeler geliştirmelerine destek oldu.

Yurthaber 12-03-24 11:19

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-24 09:23

Eskişehirspor’un başına Beşiktaş’ın eski teknik direktörü geliyor

Teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik’in istifa ettiği Eskişehirspor’un başına geleceği iddia edilen Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli’nin yarın imza atması bekleniyor.

Yurthaber 12-03-24 07:31

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo'ya karşı alınan 4-0'lık galibiyette takımın son golünü atan Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de çok büyük bir geleceğin onu beklediğini söyledi.

Spor 11-03-24 08:41