Mesude Celik Haberleri

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın: “Ben o an öldüğümü sandım”

Hatay’ın Payas ilçesinde yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğrayan Mesude Sağıltıcı, olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen yürümekte güçlük çekiyor ve her hareketinde acı hissediyor.

Yurthaber 2024-01-08 09:05:26

Esra Erol'da böylesi görülmedi! Yoldan geçenler karısına bakmasın diye duvar ördü! Çocukların babası o değil

Esra Erol'a 18 yıllık eşi Mesude Yaşar'ın TikTok'tan tanıştığı Nihat Yücel'e kaçtığını söyleyip yardım isteyen Mehmet Bey'e dair izleyicileri şoke eden bir gelişme yaşandı. Mesude Hanım iki çocuğunun da başka birinden olduğunu belirtip Mehmet Bey'in ise bir sapık olduğunu iddia etti. Mehmet Bey'in aşırı kıskançlığından ötürü eve duvar ördüğü ortaya çıkınca Esra Erol duyduklarına inanamadı. İşte Esra Erol'da yaşananlar...

Magazin 2023-04-04 09:37:40

Hatay'da enkaz altında kalan Mesude öğretmen 49 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde Hatay'da yıkılan bir apartmanın enkazından öğretmen Mesude Akar (24), 49 saat sonra çıkarıldı.

Yurthaber 2023-02-08 07:52:32

Müge Anlı'da izleyiciyi şoke eden itiraf! Hayatı altsüt oldu: Ben yandım, başkası yanmasın!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Gülseren Hanım'ın itirafı damga vurdu. Fadime Kaynar, Mesude Geyik, Fatma Kaynar, Ali Yıldız, Gözde Yıldız ve Tugay isimli şahıslar tarafından dolandırılan Gülseren Hanım, Müge Anlı'nın bu kişilerin sosyal medya üzerinden birbirlerini takip ettiğini vurgulaması üzerine her şeyi anlatmaya karar verdi. İlk başta dolandırıldığına inanmayan kadın doğaüstü varlıkların kendine dadandığına inandırıldığını söyledi. Müge Anlı şaşırtsan olayın ayrıntılarını paylaştı.

Haber 2022-09-29 10:55:20

Oyuncu Nilperi Şahinkaya yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Mesude rolüyle akıllara kazınan Nilperi Şahinkaya, son zamanların popüler isimlerinden biri oldu. Bu yaz tatil pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Şahinkaya, bu defa şıklığıyla gündeme geldi.

Magazin 10-09-22 00:04

Nilperi Şahinkaya düğmelerini açtı sütyeniyle poz verdi! Böyle olmaz füze atsaydın

Bir zamanlara damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mesude rolüne hayat veren Nilperi Şahinkaya, son zamanların yıldızı parlayan oyuncularından biri oldu. Fenomen dizi Yasak Elma'da hayat verdiği Cansu Yıldırım rolünden sonra dijital platformda da projelerde yer alan Şahinkaya, cesur pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 26-04-22 20:08

Yarbay Mesude Küçük 15 tonluk CASA uçağını kanatlandırıyor: Taşıdığımız organ Hakan Taşıyan'a nakledildi

Hava Pilot Yarbay Mesude Küçük, kalkış ağırlığı 15 tona kadar ulaşabilen CASA CN-235 tipi orta menzilli hafif askeri kargo uçağını kullanıyor. Evine gelen broşürde kadın Harbiyelilerin fotoğrafını gördükten sonra bu mesleğin hayallerini süslediğini belirten Küçük, unutamadığı uçuşunun ise Hakan Taşıyan'a nakledilecek organı kendisinin taşıdığını öğrendiği an olduğunu söyledi. Küçük, ''Öğrendim ki o karaciğer sanatçı Hakan beyefendiye nakledildi. Oğullarımın gözünde gurur kaynağı oldum'' dedi.

Haber 11-12-21 11:13

FOX'tan Kefaret dizisiyle ilgili flaş karar!

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı, FOX’un beğeniyle takip edilen “Kefaret” dizisinin yayın günü değişti.

Magazin 21-06-21 16:02

Sel sularında mahsur kalan anne ve oğlunu itfaiye kurtardı

Manisa’da etkili olan sağanak yağıştan dolayı Kırkağaç ilçesinde etrafı suyla kaplanan evlerinde mahsur kalan anne ve oğlu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Manisa’da dün akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden kuvvetli sağanak yağışta 96 kilogramla metrekareye en fazla yağışın düştüğü Kırkağaç ilçesinde anne ve oğlu sel suları nedeniyle evlerinde mahsur kaldıŞair Eşref Mahallesi MASKİ Su Arıtma Deposu Mevkiindeki evlerinde mahsur kalan anne Mesude Ataker ve oğlu Hasan Erim Ataker Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 02-02-21 21:25

Kefaret dizisine hangi oyuncular katıldı? Kefaret 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisine üç yeni isim dahil oldu. Yeni oyuncular Yusuf Atala, Ayşe Tunaboylu ve Hakan Yufkacıgil dizinin 6. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak.

Magazin 22-12-20 20:20

Kış ortasında karpuz yetiştirdiler

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bir üzüm üreticisi nisan ayında ektiği karpuzları kışın hasat etti.Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan çiftçi Mesude Helvacı, nisan ayında ektiği karpuzları kasım ayında hasat etmeye başladı.

Yurthaber 25-11-20 11:14

Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! İşte Kefaret 1. bölüm fragmanı

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, 22 Kasım Pazar günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 10-11-20 21:12

Kefaret dizisinden ilk fragman yayınlandı! Kefaret dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ı buluşturan Kefaret dizisinden ilk fragman yayınlandı. Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Kefaret dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 19-10-20 22:11

Kefaret dizisini çekimleri başladı! İşte Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın yeni dizisi Kefaret'in konusu ve oyuncu kadrosu

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ı buluşturan Kefaret dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da belli oldu.

Magazin 19-10-20 01:29

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'lı Kefaret'e yeni oyuncu! Yurdaer Okur hangi rolde?

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturacağı ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabının bir hikayesinden uyarlanacak olan “Kefaret” kod adlı dizi, FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Magazin 20-09-20 23:08

Ümit Özat Adana Demirspor ile anlaştı

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, yollarını ayırdığı teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın yerine Ümit Özat'la anlaşmaya vardı. Son olarak Bosna Hersek'in NK Celik Zenica takımında görev alan Özat, 2018-2019 sezonunda da Adana Demirspor'da çalışmıştı.

Spor 28-08-20 12:19

Prangalı Yarim filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Prangalı Yarim ne zaman ve nerede çekildi?

Prangalı Yarim isimli Türk filmi bu akşam 23.00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Peki Prangalı Yarim filmi nerede ve ne zaman çekildi? Ekin Mert Daymaz, Öykü Celik, Muharrem Bayrak'ın başrollerde oynadığı Prangalı Yarim komedi türündeki bir Türk filmi. Peki Prangalı Yarim konusu nedir?

Magazin 28-04-20 20:11

Vefa Destek Grubu 6 Günde 3 bin 512 Vatandaşın Yardımına Koştu

Koronavirüsle mücadelede pek çok il ve ilçe belediyesine örnek olan Nazilli Belediyesi, 6 gün içerisinde Vefa Destek Çağrı Merkezini arayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan toplam 3 bin 512 vatandaşın yardımına koştu.İçişleri Bakanlığı tarafından 65 üstü vatandaşlara serbest dolaşım yasağı getirilmesinin ardından harekete geçen Nazilli Belediyesi ekipleri, genelgenin yayınladığı günden bu yana Vefa Destek Çağrı Merkezini arayan 3 bin 512 vatandaşa hizmet verdi.Çalışmaları bizzat denetleyen ve gün boyu sahada olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise, Vefa Destek Çağrı Merkezi’ni arayan Mesude Elenalı’nın gıda ihtiyaçlarını kendisi teslim etti.

Yurthaber 28-03-20 13:39

Şehitkamil’de yaşlılara vefa

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaşlı, yardıma muhtaç kişilere yönelik yürütülen ‘Vefa Hizmeti’ projesi kapsamında Mesude ve Ali Bayram Yaşar çiftinin evi temizlenerek tüm ihtiyaçları karşılandı.Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi kapsamında bakıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Yurthaber 29-01-20 11:39

Nefes borusundaki tümör ses tellerine zarar vermeden çıkarıldı 

(Kurumsal Haber)- ORDU'da yaşayan 60 yaşındaki Mesude Uçak boynunda şişlik şikâyeti ile doktora başvurdu.

Haber 08-01-20 11:13

Nefes borusundaki tümör ses tellerine zarar vermeden çıkarıldı 

(Kurumsal Haber)- ORDU'da yaşayan 60 yaşındaki Mesude Uçak boynunda şişlik şikâyeti ile doktora başvurdu.

Haber 08-01-20 10:20

Kahve fincanlarıyla Guinnes’e aday

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde görsel sanatlar öğretmeni Mesude Işıklı, 12 yılda biriktirdiği 3 bin kahve fincanıyla Guinnes rekorlar kitabına girmek istiyor.Kadirli Osman Gazi Anadolu lisesinde görsel sanatlar öğretmeni olarak görev yapan Mesude Işıklı (43) 12 yıl önce bir akraba ziyaretinde içilen kahvenin ardından kendisine hediye edilen 100 yıllık kahve fincanı takımıyla koleksiyon yapmaya karar verdi.

Haber 31-08-19 10:38

Bu Türk bayrağında 36 bin 647 şehidin ismi var

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Osman Gazi Anadolu Lisesinde bir grup öğretmen ve öğrenci, 6 aylık bir çalışma ile 2 metreye 2 metre ve 60 santim boyutlarındaki tuvale 36 bin 647 şehidin ismini yazarak Türk bayrağı oluşturdu.Okulun görsel sanatlar öğretmenleri Fatih Contarlı ve Mesude Işıklı’nın başlattığı çalışmayla, önce 2 metreye 2 metre ve 60 santim boyutlarındaki tuvale Türk bayrağının resmi çizildi.

Haber 30-08-19 10:50

Hasan Özer yuvaya döndü

İstikbal Mobilya Kayserispor’un yardımcı antrenörü Hasan Özer yuvaya döndü.Geçen sezon teknik direktör Hikmet Karaman’ın ekibinde bulunan Hasan Özer, Bosna Hersek’te kısa süren teknik direktörlük hayatından sonra yeniden İstikbal Mobilya Kayserispor’a gelerek yardımcı antrenör olarak çalışmaya başladı.Bosna Hersek’te Celik Zenica takımında çalışan Hasan Özer, 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı.

Yurthaber 30-08-19 09:05

Yeni Malatyaspor Sivasspor ile hazırlık maçı yapacak

Yeni Malatyaspor Topuk Yaylası kampında yarın saat 14.00’da Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.5 Temmuz Perşembe günü sahasında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçına Topuk Yaylası’nda hazırlanan Yeni Malatyaspor, yoğun sis altında sabah yapılan antrenmanla günü tamamladı.Koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışması, reaksiyon sürati ve çift kale maç ile sona erdi.Yoğun sis altında yapılan çalışmada futbolcuların zaman zaman zorlandıkları görüldü.Yeni Malatyaspor Topuk Yaylası kampında yarın saat 14.00’da Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.Daha önce ilk etap kampı çerçevesinde iki hazırlık maçı oynayan sarı-kırmızılılar, Bosna Hersek takımı Celik Zenika’yı 1-0 yenmiş, Rapid Bükreş’e ise 2-0 yenilmişti.Hazırlık maçının kulüp televizyonundan canlı olarak yayınlanacağı belirtildi.

Haber 17-07-19 14:25

Saman fiyatları el yakıyor

Muğla’nın Milas ilçesi Karahayıt köyünde, samanın balyası 22 liradan alıcı buluyor.Karahayıt köyünde hayvancılık yaptığını belirten Selatin Yıldız, 130 hanelik köyde 150-160 kadar büyük baş hayvan yetiştiren üreticilerin olduğu ve kendisin de 7 baş havan beslediğini ifade ederek, kırkayak kamyon ve TIR korselerle Konya ve Kayseri den köy meydanına getirtilen saman balyaların 22 liradan alıcı bulduğunu söyledi.İç Anadolu’da saman balyaları yerin de 6-7 lira olduğunu, Ege köylerine üç kat fiyatla satışın yapıldığını belirten Yıldız, üretici çiftçiler olarak dişinden tırnağından biriktirdiklerini hayvanların yemine harcadıklarını ifade etti.Çiftçi Mesude Karataş ise bir dağ köyü olan Karahayıt’ta yıllardır zeytincilik yaparak geçimini sağladığını belirterek, hanenin ihtiyacını karşılayacak 2-3 kadar da büyük baş hayvan da beslediklerini ifade ederek, köyde süt toplama merkezi olduğunu, soğuk zincir kapsamın da sağım sonrası süt kooperatifi tarafında sütlerin toplandığının belirtti.Karataş, et ve süt fiyatlarında ki istikrarsızlık nedeniyle çiftçinin para kazanamadığını, girdilerdeki pahalılık üretici çiftçiyi mağdur ettiğini sözlerine ekledi.

Yurthaber 17-07-19 08:30

Futbol: Hazırlık maçı

Yeni Malatyaspor: 1 - Celik Zenica: 0

Yurthaber 09-07-19 21:40

Malatyapsor, ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Süper Lig takımı Malatyaspor ilk hazırlık maçında NK Celik Zenika karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor 09-07-19 21:27

Malatyapsor, ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Süper Lig takımı Malatyaspor ilk hazırlık maçında NK Celik Zenika karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.Yeni sezon kamp çalışmalarını Bolu’da sürdüren Spor Toto Süper Lig takımı Malatyaspor, Bosna Hersek Premier Lig temsilcisi NK Celik Zenika ile hazırlık maçı yaptı.Bolu Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelin sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Haber 09-07-19 20:59

Evkur Yeni Malatyaspor, NK Celik Zenika ile hazırlık maçı oynayacak

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını yarın Bosna Hersek Premier Lig takımlarından NK Celik Zenika ile oynayacak.UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan ve ilk maçını 25 Temmuz Perşembe günü Malatya’da oynayacak E.Y.

Haber 08-07-19 12:06

Hasan Özer, NK Celik Zenica’da

İstikbal Mobilya Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yardımcılığını yapan antrenör Hasan Özer yeni sezonda Bosna Hersek takımlarından NK Celik Zenica takımının Teknik Direktörü oldu.Bosna Hersek Premijer Liga 1.Lig ekiplerinden NK Celik Zenica takımı Cihat Arslan’dan boşan Teknik Direktörlük koltuğunda Hasan Özer’i getirdi.

Yurthaber 13-06-19 16:40

“Bana Sesini Ver” projesi ile öğrencilerin engellilere bakışı değişti

“Bana Sesini Ver” isimli proje ile öğrencilerin, engelli bireylere yönelik bakış açıları değişiyor.Ekim ayının başlarında başlayan uluslararası bir e-twinning projesi olan “Bana Sesini Ver” isimli proje ortakları öğretmen Ahsen Doğanay (Ankara), Gülname Kayhan (Mersin), Ali Bilgin (Gaziantep), Hecer Çakır (Kocaeli), Mesude Düzağaç (Afyon) ve öğrencileri, çalıştıkça sosyal sorumluluk projesine dönüşen bu projenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.Öğretmenler, kendi rehberliklerinde başladıkları projede Ekim ayında farklı web araçları kullanarak logo yapımını öğrenen öğrencilerin, Kasım ayında farkındalık oluşturma adına gözleri kapalı olarak resim çizmeye çalıştığını ve başarılı olamadıklarını söyledi.Bu çerçevede, Aralık ayında ünlü engellilerin çalışmalarına yer verilen projede, öğrencilere dünyaca ünlü Türk ressam Eşref Armağan’ın videolarının izletildiğini belirten öğretmenler, görmediği halde perspektif sanatını resimlerinde kullandığını öğrenen öğrencilerin, engelli bireylere olan bakış açısında değişiklikler meydana geldiğini kaydetti.Ocak ve Şubat ayı boyunca Brail alfabesini (görme engelliler için özel alfabe) öğrenmeye çalışan öğrencilerin Mart ayında Brail alfabesini kullanarak kendi adını yazabilir hale geldiğini belirten öğretmenler, “Nisan ayında sesli kitap okuma kampanyası başlatan okul öğrencileri hazırladıkları afiş ile herkesi görme engelli öğrenciler için kitap okumaya davet etti.

Haber 07-06-19 13:15

Elektrik direğine Karadeniz usulü çözüm

Trabzon’un Araklı ilçesinde yol ortasında bulunan elektrik direğinin devrilmemesi için yapılan uygulama görenlerin dikkatini çekiyor.İlçenin devlet hastanesi arka tarafında yer alan yolda bulunan direğe araba çarpması sonucu devrilmesine ramak kalan ekipler celik halat yardımı ile direği yakınında bulunan bir ağaça bağladılar.Konuyla ilgili olarak konuşan esnaf Fahrettin Taşkın, "10 gün önce bir araba çarptı, ondan bir hafta geçtikten sonra ikinci bir araba çarptı.

Haber 19-05-19 10:14

Darp iddiasında kadın özür diledi, aile başkan aracılığıyla barıştı

Elazığ’da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu "Sen erkek misin, kadın mısın?" diye soru sorduğu için fiziki müdahalede bulunan yerel ses sanatçısı Mesude Eser ile çocuğun ailesi, ilçe belediye başkanı aracılığıyla bir araya gelerek barıştı.Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Karakoçan ilçesinde bir markette yaşanmıştı.

Haber 09-05-19 14:57

Ses sanatçısı, 'Kadın mısın yoksa erkek mi?' diye soran çocuğu dövdü

ELAZIĞ'ın Karakoçan ilçesinde annesiyle markete giden Muhammed Üveys Kılıç (5), "Kadın mısın, yoksa erkek mi?" diye sorduğu yerel ses sanatçısı Mesude Eser (39) tarafından dövüldü.

Haber 08-05-19 13:53

Gazeteci Hasan Erşan'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL'da, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci Hasan Erşan'ın babası, Hürriyet Gazetesi Özel Haber Servisi Müdürü Mesude Erşan'ın kayınpederi Gültekin Erşan (84), memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 06-05-19 15:55

Gazeteci Hasan Erşan'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL'da, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci Hasan Erşan'ın babası, Hürriyet Gazetesi Özel Haber Servisi Müdürü Mesude Erşan'ın kayınpederi Gültekin Erşan (84), memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 06-05-19 15:25

Çocuk istismarıyla ilgili skandal paylaşıma imza atan kadın serbest bırakıldı

Sosyal medyada çocuk istismarıyla ilgili yaptığı skandal paylaşım nedeniyle büyük tepki çeken Mesude Işın Taner, gözaltına alınmasından sonra sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.“Çolpan Işın Taner” isimli hesabından, "Yılanın başı küçükken ezilmelidir.

Haber 02-05-19 19:47

Çocuk istismarıyla ilgili skandal paylaşım yapan kadın gözaltında

Sosyal medyada çocuk istismarıyla ilgili yaptığı skandal paylaşım nedeniyle büyük tepki çeken ve adının Mesude Işın Taner olduğu tespit edilen kadın, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçundan İzmir’de gözaltına alındı.“Çolpan Işın Taner” isimli hesabından, "Yılanın başı küçükken ezilmelidir.

Haber 02-05-19 18:27

Cihat Arslan: Kısmet olursa gelecek sezon Süper Lig'e döneceğim

Bosna Hersek'te Celik Zenica takımını çalıştıran teknik direktör Cihat Arslan, gelecek sezon Süper Lig'e döneceğinin müjdesini verdi.

Spor 08-04-19 19:37

(Özel) Engelleri kaldırdılar, hayatı paylaştılar

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksekokulu öğrencileri ’Engelleri kaldıralım, hayatı paylaşalım’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kırkağaç Mehmet Günek Türkbirliği İlkokulunu kardeş okul seçerek, ’Yeryüzündeki yıldızlar’ özel eğitim sınıfının tüm ihtiyaçlarını karşıladı.Kırkağaç MYO Öğretim Görevlileri Ayşegül Sözer ve Mesude Uçar önderliğinde “Engelleri kaldıralım, hayatı paylaşalım” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kırkağaç Mehmet Günek Türkbirliği İlkokulunu kardeş okul seçen yüksekokul öğrencileri, ’Yeryüzündeki yıldızlar’ isimli özel eğitim sınıfının tüm ihtiyaçlarını karşıladı.Kırkağaç MYO öğrencileri, yaklaşık 15 gün süren çalışma sonrası özel öğrencilerin bulunduğu sınıfa masa, pano, eğitim setleri, müzik aletleri, kitaplar ve oyuncaklar alarak örnek bir davranışa imza attı.

Haber 15-03-19 11:36

Kayıp Afgan kadının, parçalanarak gömülmüş cesedi bulundu (2)

CESET 33 PARÇAYA AYRILMIŞ Burdur'da yaklaşık 1 aydır kayıp olarak aranırken dün cesedi toprağa gömülü halde bulunan Afganistan uyruklu Mesude Haşimi'nin, öldürüldükten sonra cesedinin 33 parçaya bölündüğü ortaya çıktı.

Haber 09-02-19 14:37

Vahşet! Her yerde aranıyordu, cesedi parçalanarak torbalara konulmuş

Burdur'da boş arazide parçalanarak torbalara konulup, toprağa gömülü vaziyette kadın cesedi bulundu. Cesedin, yaklaşık bir aydır kayıp olarak aranan Afganistan uyruklu Mesude Haşimi'ye (25) ait olduğu belirtildi.

Haber 09-02-19 12:52

Çocuklarını okuldan almaya giderken otomobil çarpan kadın öldü

ANTALYA'da, iki çocuğunu okuldan almak için evden çıkan Mesude Açan (41), Berfin K.'nin (24) kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.  Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Kepez ilçesinde meydana geldi.

Haber 09-10-18 02:18

Kaymakam Güler Ve Başkan Köşker Bayrak Törenine Katıldı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mesude İşman Ortaokulu’nun bayrak törenine...

Yurthaber 28-05-18 12:55

3. Sınıf Öğrencilerinden Resim Sergisi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Ergenekon ilkokulu 3/C sınıfı öğrencileri resim sergisi açtı.Resim öğretmeni Mesude Işıklı ve...

Yurthaber 27-04-18 10:14

İsrail askerinden 3 yaşındaki çocuğa müdahale

İsrail askerleri, Batı Şeria’da oyun oynayan 3 yaşındaki bir çocuğu gözaltına almakla korkuttu.Batı Şeria’nın El Halil kentinde İbrahim Camii yakınlarında 3 yaşındaki Dergam Kerem Mesude, evinin önünde İsrail askerleri tarafından gözaltına alınmakla korkutuldu.İsrail askerlerinin, evinin önünde oynayan küçük çocuğu hakaret ederek tahrik ettiği, bunun üzerine 3 yaşındaki çocuğun mutfaktan aldığı patates soyma bıçağıyla İsrail askerinin üzerine gittiği belirtildi.

Haber 28-03-18 15:35

Bofetón contra la Operación Rama de Olivo en el Parlamento Europeo

Según el ministro turco para Asuntos de la Unión Europea, Omer Celik, el proyecto de moción del Parlamento Europeo que insta a Turquía a retirar sus tropas de Afrin "carece de visión".

Haber 16-03-18 00:06

Silah arkadaşları oğlumun kanını yerde bırakmadı, bırakmıyor

Diyarbakır-Bingöl karayolunda, 2016 yılında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan astsubay Çelik'in ailesi, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere dua ediyor - Şehidin annesi Mesude Çelik: "Benim oğlum 'vatanım, bayrağım, namusum ve şerefim' dedi. Canını seve seve verdi. Silah arkadaşları oğlumun kanını yerde bırakmadı, bırakmıyor" - Şehidin babası Mehmet Çelik: "Zeytin Dalı Harekatı'nı televizyonlarda izlerken çok gurur duyuyorum"

Haber 10-02-18 11:48