Metisha Schaefer Haberleri

Emret Komutanım'ın Alev Hemşire'si Şebnem Schaefer son haliyle şaşırttı! Güzelliğiyle büyüledi

Bir dönem izleyicileri ekranı başına kilitleyen Emret Komutanım dizisinde Alev Hemşire karakterini ünlü manken Şebnem Schaefer canlandırıyordu. Annesi Türk babası Alman olan Şebnem Schaefer, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 2023-10-09 20:26:59

Yıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Şebnem Schaefer'a yıllar sonra gelen bekaret raporu sorusu

Şenol İpek ile birlikte olduğu dönemde bekaret raporu alarak gündeme gelen ve bir döneme damga vuran Şebnem Schaefer Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Şebnem Schaefer konuya dair yıllar sonra açıklama yaparak "Bazı şeylerin olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Magazin 2023-04-16 15:42:58

Emret Komutanım'ın Alev Hemşire'si Şebnem Schaefer son haliyle ağızları açık bıraktı! Alman güzele bakan yine baktı

Başrollerini Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Seda Akman gibi isimlerin paylaştığı Emret Komutanım dizisinde Alev Hemşire karakterini canlandıran ünlü manken Şebnem Schaefer, son haliyle şaşırttı.

Magazin 2022-12-01 12:06:42

Şebnem Schaefer: Çinliler imzalı fotoğrafımı istiyor

Manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, Antalya'da bulunan bir otelde fotoğraf çekimi yaptı. Renkli çekimler için Barbie bebek gibi giyinen deneyimli manken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 2021-11-24 14:07:08

Bir dönem herkesin hayran olduğu Şebnem Schaefer şimdi ne yapıyor? Güzelliğine güzellik katmış

Mankenliğe 15 yaşında başlayan Şebnem Schaefer güzelliği ile bir dönem herkesin hayran olduğu bir isimdi. 40 yaşına merdiven dayayan Şebnem Schaefer, son haliyle herkese büyük şaşkınlık yaşattı.

Magazin 21-08-21 11:49

Şebnem Schaefer kışın ortasında deniz sezonunu açtı

Bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinden olan eski manken Şebnem Schaefer, deniz sezonunu açtı. Tatil için Antalya Belek'e giden Schaefer'ın formda görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 23-02-21 17:35

Tarihi konaklar bu kez Gırift dizisine ev sahipliği yapıyor

Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle Yeşilyurt’un farklı noktalarında ve Tarihi Yeşilyurt Konaklarında çekimleri devam eden ‘Gırift’ dizisinde rol alan ünlü sanatçılar, bölgenin sosyal ve kültürel zenginliklerini yansıtan konakları ve müzelerini gezip, yöresel yemeklerini tattılar.Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon projeleriyle tarihsel hüviyetine yeniden kavuşan Tarihi Yeşilyurt Konakları bu kez ‘Gırift’ isimli polisiye diziye ev sahipliği yapıyor.Bugüne kadar komedi ve dram anlamında birçok sinema ve dizi setini ağırlayan Tarihi Yeşilyurt Konaklarında çekimleri devam eden ‘Gırift’ dizinde rol alan ünlü sanatçılar ve set ekibi, geleneksel motiflerle iç ve dış tasarımı yapılan Tarihi Yeşilyurt Konaklarının huzur veren atmosferinde çekimlerini yapıyorlar.Yapımcı ve yönetmenliğini Malatya’lı Haydar Işık’ın yaptığı ‘Gırift’ dizisinde; Selahattin Taşdöğen, Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Ayşin,Cahit Kaşıkçılar,Özlem Bölükbaşı, İlker Şahinbaş,Methista Schaefer, Şule Akan, Ömer Konakçı ve Burhan Çelik rol alıyor.Yoğun bir tempoda devam eden çekimler sırasında fırsat buldukça Çırmıhtı’nın caddeleri ve sokaklarını gezip, yöresel lezzetlerin tadına bakan ünlü sanatçılar, Yeşilyurt Belediyesinin daveti üzerine Gastronomi Konağı, Kent Belleği Müzesi, Kahve Konağı, Butik Otel ile Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve Geliştirme Kooperatifine tahsis edilen mekanı gezerek, sergilenen nostaljik ürünlerden yapılan faaliyetlere kadar turizme yönelik tüm faaliyetler hakkında bilgiler aldılar.Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve Geliştirme Kooperatifi üyeleri tarafından yapılan yöresel yemekler ve tatlıların yer aldığı akşam yemeğine katılan sanatçılar, hem misafirperverlikleri hem de yemek ikramlarından dolayı bayanlara teşekkürlerini sundular.Birbirinden değerli nostaljik meteryaller ve objelerin yer aldığı konaklara ve müzelere olan hayranlıklarını dile getiren sanatçılar, Kahve Konağında ikram edilen kayısı çekirdeğinden yapılan özel kahveyi ise çok beğendiklerini ifade edip, yapılan yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediyesini tebrik ettiler.Yeşilyurt Belediyesinin sanatsal çalışmalara verdiği önem ve katkıyı takdirle karşıladıklarını ifade eden Yapımcı-Yönetmen Haydar Işık, “ Yeşilyurt Belediyesinin daveti üzerine Tarihi Yeşilyurt Konaklarını ve müzeleri gezdik, açıkçası hayran kaldık, muhteşem bir restorasyon projesinin uygulanması hepimizi ziyadesiyle mutlu etti.

Yurthaber 10-02-21 15:48

Modacılardan Babadağ'a ziyaret

DENİZLİ'ye defile için gelen manken Şebnem Schaefer ve modacı Cihan Nacar ile beraberindekiler, Babadağ ilçesini gezdi.

Haber 03-11-19 18:08

Şebnem Schaefer'dan Özcan Deniz'in boşanmasına olay yorum

Manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, bir dönem sevgili oldukları iddia edilen Özcan Deniz'in boşanması hakkında konuştu. Schaefer, "Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı" dedi.

Magazin 12-07-19 16:24

Karaman’da ünlü mankenlerden gelinlik defilesi

Karaman’da Şebnem Schaefer ve Tuğba Melis Türk’ün podyuma çıktığı defilede gelinlikler ve farklı makyaj-saç modellerinin konseptleri tanıtıldı.Bir otelde gerçekleşen defileye Karamanlı bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Haber 14-04-19 18:38

Şebnem Schaefer: Erkekleri baştan çıkaran rolleri...

Eski manken Jennifer Şebnem Schaefer, erkekleri baştan çıkaran rol tekliflerini reddettiğini söyledi.

Magazin 24-03-19 16:10

Şebnem Schaefer'dan Sıla'ya destek: Ahmet Kural'a ağır ceza verilmeli

Manken Şebnem Schaefer, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'ya destek vererek, “Fiziki şiddet görmedim ama bunları duydukça ürperiyorum. Ağır cezalar verilmeli“ dedi.

Magazin 04-11-18 17:03

Şebnem Schaefer’a eski avukat şoku! 'Cinsel durumumla ilgili rapor alındı'

Manken Şebnem Schaefer’ın izni olmadığı halde bir televizyon kanalına katılıp küçük düşürücü açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi. Şebnem Schaefer, “Davalı yüzünden hakkımda deli raporu alındı. Cinsel durumumla ilgili rapor alındı. Bakireliliğim ilgili açıklamalarda bulundu. Onun yüzünden Türkiye’yi terk etmek zorunda kaldım. İtibarım sarsıldı. Maddi ve manevi zarar gördüm” dedi.

Magazin 13-09-18 09:16

Şebnem Schaefer: Yaşasın bugün bayram

Eski manken ve sunucu Şebnem Schaefer, sosyal medya hesabından takipçilerinin Razaman Bayramı'nı kutladı.

Magazin 15-06-18 14:22

Dosso Dossi Fashion Show

Showda düzenlenen defilede Amerikalı moda tasarımcısı Paris Hilton'un baş mankenliğinde Çağla Şıkel, Deniz Akkaya, Demet Şener, Şebnem Schaefer ve Özge Ulusoy da podyuma çıktı

Haber 10-06-18 23:14

Şebnem Schaefer'dan takipçisine estetik tepkisi

Şebnem Schaefer, estetik yaptırdığını iddia eden takipçisine ayar verdi.

Magazin 18-03-18 22:49

Şebnem Schaefer Hemşire Oldu

İzmir’de sağlık çalışanlarına kıyafet üreten bir markanın katalog çekimlerine katılan manken ve oyuncu Şebnem Schaefer,...

Yurthaber 12-03-18 12:38

Şebnem Schaefer hemşire oldu

İzmir’de sağlık çalışanlarına kıyafet üreten bir markanın katalog çekimlerine katılan manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, hemşire kıyafetiyle sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.Oyuncu Bekir Aksoy ve manken-oyuncu Şebnem Schaefer, İzmir’deki Çizgi Medikal’in katalog çekimlerine katıldı.

Haber 12-03-18 11:44

Şebnem Schaefer'ın yeni imajı

‘Miss Germany 2006’ güzellik yarışmasında ikinci olarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Şebnem Schaefer imajını değiştirdi

Magazin 01-03-18 11:58

Almanya'nın Kim Kardashian'ı Türk çıktı

Almanya'da doğup büyüyen ve Almanya'nın Kim Kardashian'ı olarak bilinen dünyaca ünlü top model Metisha Schaefer'ın Türk olduğu ortaya çıktı. ABD'de Kim Kardashian'ın ikizi olarak gösteriliyor.

Haber 14-01-18 00:40

Arka Sokaklar dizisinde Şebnem Schaefer sürprizi

Arka Sokaklar dizisi, Şebnem Schaefer'ı kadrosuna dahil etti.

Magazin 11-01-18 21:21

Denise Schaefer, FIFA 2015'in hastası

ABD'de modellik yapan Perulu manken Denise Schaefer, FIFA 2015 hastası olduğunu söyledi...

Spor 16-11-17 09:12

Ünlü Mankenler Cumhuriyet Bayramında Podyuma Çıkacak

İzmir’de, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü mankenler Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer podyuma...

Yurthaber 27-10-17 11:02

Simge Tertemiz: 'Tarih tekerrürden ibarettir'

Eski manken Simge Tertemiz 6 yıl önce şiddet gördüğünü söyleyerek iş adamı Murat Kadıoğlu’ndan boşanmıştı. O dönem yakın arkadaşı olan Şebnem Schaefer, Simge Tertemiz'in boşanmak üzere olduğu eşiyle birlikte olmaya başlamış ve bu ilişki magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Şebnem Schaefer'ın Murat Kadıoğlu'ndan ölüm tehdidi aldığı yönünde çıkan haberler üzerine Simge Tertemiz suskunluğunu bozarak 'Tarih tekerrürden ibarettir' dedi.

Magazin 26-09-17 10:47

Almanya Dışişleri Bakanlığı: Türkiye'de bir Alman çiftin gözaltına alındığına inanıyoruz

Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın sözcüsü Martin Schaefer, bir basın toplantısında Türkiye'de bu hafta sonu bir Alman çiftin gözaltına alındığını düşündüklerini söyledi.

Haber 11-09-17 14:24

'Hazırlıklı ol, sonun geldi'

'Ünlü manken Şebnem Schaefer, eski nişanlısı Murat Kadıoğlu tarafından ölümle tehdit edildiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 11-09-17 08:40

Almanya'dan son dakika Türkiye kararı: Berlin Büyükelçisini Dışişleri'ne çağırdı

Almanya, insan hakları aktivisti Peter Steudtner'in tutuklanması üzerine Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın'ı Dışişleri Bakanlığı'na çağırarak, nota verdi. Almanya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Schaefer, Türk Büyükelçi'ye çok açık bir dille tutuklanan insanhakları aktivisti Peter Steudtner'in zaman kaybetmeden serbest bırakılmasını istediklerini açıkladı.

Haber 19-07-17 14:29

Tokat'taki Ballıca Mağarası'nda Defile

- TOKAT'ın Pazar İlçesi'ndeki Ballıca Mağarası'nda, 'Geleneksel El Sanatları, Yavaş Moda Günleri ve Türkü Bayramı' etkinlikleri kapsamında defile düzenlendi. Şebnem Schaefer ve Günay Musayeva'nın

Yurthaber 19-05-17 22:36

Ballıca Mağarasında Ünlü Mankenlerden Defile

Tokat Ballıca Mağarası’nda yerin yedi kat altında ünlü mankenler Şebnem Schaefer ve Günay Musayeva podyuma...

Yurthaber 19-05-17 22:24

Tokat'taki Ballıca Mağarası'nda Defile

- TOKAT'ın Pazar İlçesi'ndeki Ballıca Mağarası'nda, 'Geleneksel El Sanatları, Yavaş Moda Günleri ve Türkü Bayramı' etkinlikleri kapsamında defile düzenlendi. Şebnem Schaefer ve Günay Musayeva'nın

Yurthaber 19-05-17 21:53

Ünlü Mankenler Tokat’ta Podyuma Çıktı

Tokat’ta düzenlenen defilede ünlü mankenler Şebnem Schaefer ve Günay Musayeva podyuma çıktı.Tokat’ın geleneksel el sanatlarının...

Yurthaber 18-05-17 22:49

Almanya Dışişleri Bakan Sözcüsü: Anahtar rolünde

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schaefer, Türkiye'nin güvenlik ve dış politikadaki sınamalara karşı ABD, Almanya ve Avrupa'nın anahtar rolündeki bir ortağı olduğunu söyledi. Schaefer, Berlin'de düzenlenen basın toplantısında,ABD'ye giden Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in bu ziyarette Türk-Alman ilişkilerinde Alman askerlerinin İncirlik'teki durumu bağlamında yaşanan kırılma ve Almanya'nın DEAŞ'a karşı mücadelesinin gündeme gelebileceğini belirtti.

Haber 17-05-17 18:04

Türkiye Alman Milletvekillerine İncirlik İzni Vermedi

Federal Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Martin Schaefer tarafından yapılan değerlendirmede, ziyaret izni verilmemesi ‘kabul edilemez bir tavır’ olarak tanımlanırken, bakanlığa yakın çevreler karara tepki olarak Alman askerlerinin İncirlik Üssü'nden çekilmesi için çalışmaların başlatılıdığını bildirdi.

Haber 15-05-17 15:12

Ünlü Modeller Podyumda Boy Gösterdi

İzmir’de, Çağla Şikel, ChloeLoughnan Ortaç, Şebnem Schaefer ve Simge Tertemiz gibi ünlü modeller podyuma çıkarak,...

Yurthaber 10-04-17 15:04

'Sperm bankası egoistlik'

Gelin Damat Fashion Day 2017'de podyuma çıkan Şebnem Schaefer artık anne olmak istediğini söyledi.

Magazin 21-02-17 05:57

Defilede Mannequin Challenge Çılgınlığı

Evren KASIRGA / ANTALYA (DHA) ANTALYA'da yeni modellerini tanıtan bir gelinlik firmasının defilesinde ünlü manken Şebnem Schaefer ve arkadaşları, dünyada

Yurthaber 27-11-16 12:45

Şebnem Schaefer'dan 'istismar' vurgusu

Seren Serengil, Helin Avşar ve Deniz Akkaya'ya sarf ettiği sert sözlerle dikkatleri üzerine çeken Şebnem Schaefer, Antalya'da bir defilede boy gösterdi.

Magazin 26-11-16 11:53

Şebnem Schaefer öfke kustu

Şebnem Schaefer, hakkında yorumda bulunan Deniz Akkaya, Seren Serengil ve Helin Avşar'ı topa tuttu.

Magazin 20-11-16 17:43

Şebnem Schaefer Özcan Deniz'in Galasına Gitti Ortalık Karıştı!Peki Ama Neden?

Şebnem Schaefer Özcan Deniz İle Nurgül Yeşilçayın Başrolünü Paylaştığı İkinmci Şans Filminin Galasına Katıldı Sosyal Medya Yıkıldı

Haber 16-11-16 17:49

Almanya: ‘Türkiye ile ilişkiler inişli çıkışlı bir süreçten geçiyor’

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schaefer,Türkiye ile ilişkilerin inişli çıkışlı bir süreçten geçtiğini söyledi.

Haber 01-08-16 19:09

Şebnem Schafer İle Buzda Çarkıfelek

Ankara’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte ünlü manken Şebnem Schaefer fırtınası esti.Serebral Palsli çocuklar için...

Yurthaber 03-06-16 13:36

Şebnem Schaefer sevgilisinden ayrıldı, sinir krizi geçirdi

Bir zamanların seksi yıldızı, podyumların aranan ismi Şebnem Schaefer, uzun süre ortadan kayboldu. İş adamı Murat Kadıoğlu ile düğüne ramak kala ayrılan Schafer'ın depresyona girdiği ve Almanya'daki bir klinikte 45 gün tedavi gördüğü iddia ediliyor.

Magazin 28-05-16 19:12

Ünlü Manken Şebnem Schaefer, Serebral Palsi Hastası Çocuklara Moral Verdi

Ünlü Manken Şebnem Schaefer, Başkent’te bir alış veriş merkezinde Serebral Palsi hastası çocuklar için düzenlenen...

Yurthaber 28-05-16 16:59

Şebnem Schaefer ile Murat Kadıoğlu ayrıldı

Manken Şebnem Schaefer evlilik hazırlığı yaptığı Murat Kadıoğlu ile ayrıldı.

Magazin 09-12-15 09:55

Şebnem Schaefer ile Murat Kadıoğlu evleniyor

Şebnem Schaefer uzun süredir birlikte olduğu işadamı sevgilisi Murat Kadıoğlu dünya evine girmek için gün sayıyor.

Magazin 11-09-15 13:58

Şebnem Schaefer, Özcan Deniz Davası Nedeniyle Eski Avukatından Şikayetçi Oldu

Ünlü manken Şebnem Schaefer, davalarını takip etmediği iddiasıyla şikayetçi olduğu eski avukatının yargılandığı davada ifade...

Yurthaber 16-06-15 13:55

Şebnem Schaefer 200 Yıllık Tarihi Mahallede Yöresel Defilede Podyuma Çıktı

Manken Şebnem Schaefer, Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde yaklaşık 200 yıllık tarihi olan Tamzara mahallesinde yöresel...

Yurthaber 13-06-15 23:22

'Türkiye'ye akıl vermek kolay'

Almanya Dışişleri Sözcüsü Schaefer, gazetecilerin Türkiye'nin IŞİD'le mücadeledeki rolüne ilişkin soruya "Berlin'de rahat oturup Türkiye'ye akıl vermek çok kolay" diyerek yorum yapmadı.

Haber 13-10-14 22:30

Şebnem Schaefer Da Şanlıurfa Piazza Tavuk Dünyası’nı Tercih Etti

Tavuk etinin en lezzetli haliyle sunumunun yanı sıra menüsünde kırmızı ete de yer veren Tavuk...

Yurthaber 18-02-14 08:48