Metres Haberleri

Kendisini 'profesyonel metres' olarak tanımlıyor! En zenginlere hizmet ediyor... Hediye listesindeki maddeler duyanları şaşkına çevirdi

Sosyal meydada kendisini 'profesyonel metres' olarak tanımlayan 54 yaşındaki Gweneth Lee isimli bir kadın abartılı lüks yaşamı sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Zengin erkekleri bulma konusunda uzman olduğunu dile getiren Lee, sık sık lüks tatillere çıkıyor ve sevgilisi olduğu erkeklerden pahalı hediyeler alıyor. Lee'nin aylık kazancı ise duyanları şaşkına çevirmeye yetti.

Trend 2024-01-19 10:22:58

Mağazada bir anda ortalık karıştı! “Metres” diye bağırıp saldırdılar... Kıyafetlerini çıkartmaya zorlayıp saçlarını kestiler

Çin’deki bir giyim mağazasında bir grup kadının genç bir kadına saldırmasıyla bir anda ortalık savaş alanına döndü. Sosyal medyada ifşa edilen kavga görüntülerinde kadınlardan birinin “metres” diyerek genç kadına saldırdığı diğerlerinin ise üzerindeki kıyafetleri çıkartmak için yardım ettiği görüldü. Kıyafetsiz kalan kadın çıplak bedenini örtmeye çalışırken bu kez de aynı kadınlar saçlarını kesti.

Trend 2023-07-07 08:48:28

Yalı Çapkını'nın Zerrin'i Toprak Sağlam'dan şaşırtan açıklama! ''Kızını neden metres yapıyorsun...''

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Buçe Buse Kahraman'ın hayat verdiği Pelin karakterinin annesi Zerrin karakterini canlandıran Toprak Sağlam, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Ünlü isim çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 2023-06-07 17:31:31

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajerinden sert açıklama! Metres yakıştırmasının yapılması...

Ekranların çok konuşulan dizisi Yalı Çapkını'nda Pelo karakteriyle yıldızı parlayan Buçe Kahraman, dizideki rolü sebebiyle sosyal medya hesabında kötü yorumlara ve nefret söylemlerine maruz kaldı. Duruma sinirlenen oyuncu Ezgi Şenler "Aklınızı başınıza alın artık" diyerek sitem etmişti. Oyuncunun menajeri Cem Tatlıtuğ'da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Magazin 2023-03-21 19:47:17

Şoke eden Prestij Meselesi iddiası! Yasak gelebilir metres olayından dolayı...

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Müzik sektöründe bir döneme damga vuran Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini konu alan 'Prestij Meselesi' filmine dair Söylemezsem Olmaz programında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Arto filme yasak gelebileceğini iddia etti.

Magazin 29-12-22 15:30

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa son paylaşımıyla dudak uçuklattı! Aldığı 'metres' yorumu ise şaşkına çevirdi

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Picasso'nun meşhur tablolarından birini odasına asan ve yatağına uzanıp tablonun önünde poz verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Khalifa, fotoğrafına yapılan bir yoruma ilginç bir yanıt verdi.

Trend 10-11-22 17:34

Hesabını hackleyip 'metres yazmışlardı! Gülşah Saraçoğlu gözyaşları içinde itiraf etti! ''Eski kocamı kaçırdım''

Geçtiğimiz günlerde hacker şoku yaşayan Gülşah Saraçoğlu'nun kullanıcı adı Instagram'da 'metres Gülşah' olarak değiştirilmişti. Yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen ünlü modacı, Psikolog Gökhan Çınar'a çarpıcı itiraflarda bulundu.

Magazin 10-11-22 16:04

Seren Serengil'den Hadise'ye şoke eden sözler: Ebru Gündeş’in evine gidip...

Unicef Türkiye Çocuk Hakları Savunucusu olan Hadise açıklamalarıyla gündem oldu. Mehmet Dinçerler ile evlenmeden önce bir dönem arkadaş olduğu Ebru Gündeş'in o dönem evli olduğu Rıza Sarraf ile ilişki yaşadığı iddia edilen Hadise hakkında Seren Serengil şoke eden sözler söyledi. Metres göndermesi ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-10-22 10:03

Kocasını mutlu etmek için maaşlı metres tutmaya karar verdi! “İyi eğitimli 3 metres arıyorum”

Tayland’da yaşayan 44 yaşındaki Patthema Chamnan isimli bir kadın kocasını mutlu etmek için ilginç bir yöntem tercih etti. Yaşadığı hastalık nedeniyle gününün büyük bir bölümü hareketsiz bir şekilde geçirmek zorunda kaldığını ifade eden Chamnan hâlâ yüksek enerjiye sahip olduğunu söylediği kocası için 3 yeni eş aramaya karar verdi. Üstelik Chamnan bunun için internet üzerinden ilan vermeyi ihmal etmedi.

Trend 10-09-22 13:50

Sosyal medyadan iş ilanı verdi! “Kocam için üç metres kiralamak istiyorum”

Tayland’ta yaşayan 44 yaşındaki bir kadın sosyal medyadan verdiği garip iş ilanıyla herkesin dikkatini çekti. Taylandlı Pattheema, kocasını mutlu etmek için TikTok’tan metres aradığını söyleyen bir iş ilanı yayınladı. Pattheema, kocası için doğru kadının bulmak adına başvuru yapanlarla görüşeceğini söyledi ve kriterleri tek tek anlattı.

Trend 05-08-22 16:06

Dünyayı dolaşıp insanların evliliklerini kurtarıyor! Ama nasıl?

49 yaşındaki Gweneth Lee, kendisini 'seri metres' olarak tanımlıyor. Erkeklerle birlikte olmak için dünyayı dolaşan Lee, bunun nasıl bir şey olduğunu anlattı. Bu sayede insanları evliliklerini kurtardığını iddia eden kadın, insanlar onu yargılasa da, bunu yapmaya devam etmek konusunda kararlı olduğunu söyledi.

Trend 25-07-22 17:35

Ece Ronay'dan ilginç paylaşım! Senin metres...

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı çirkin teklifler içeren mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme bomba gibi düşen Ece Ronay karnı burnunda pozlarıyla dikkat çekiyordu. Mehmet Bilir ile evlenen Ece Ronay son yaptığı paylaşımla merak uyandırdı.

Magazin 03-06-22 15:18

Metres ne demek? Metres kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Metres ne demek? Metres TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 21:14

Metres tutmak ne demek? Metres tutmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Metres tutmak ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Metres tutmak TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:48

Üçlü ilişkiye davet! ''Aldatılmak istemiyorsan...''

33 yaşında kendisini profesyonel metres olarak tanımlayan ve OnlyFans modelliği yapan Amy Kupps, seksi dadıları işe alan kadınların kocalarından resmen kendilerini aldatmasını istediklerini söyledi. Daha önce de söylemleriyle gündem olan genç kadın, hemcinslerini seksi ve yeni şeylere açık olmaya davet etti.

Trend 12-05-22 12:41

Şeyma Subaşı'ya 'Milli metres' diyen Aygün Aydın Arzu Sabancı'ya da ateş püskürdü

Söylemezsem Olmaz sunucularının 'Şeyma Subaşı ve Aygün Aydın'ın bir farkı yok' demesi üzer ne Aygün Aydın cephesinden bomba açıklamalar geldi. Şeyma Subaşı'na 'milli metres' diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı'ya da ateş püskürdü.

Magazin 30-03-22 11:09

Seyhan Soylu'dan Ece Erken yorumu! Umarım en yakın zamanda mirasını alır ve...

Ece Erken'in hakkında suç duyurusunda bulunduğu Seyhan Soylu Al Sana Haber'de yeni açıklamalar yaptı. Seyhan Soylu açıklamasında "Ağzımdan kötü bir şey çıkmaz, kız acılı. Ben rahmetlinin söylemiş olduklarını duyurdum. İftira atmam. Ece umarım en yakın zamanda mirasını alır şöyle bir tatile gider" dedi. Sisi'nin metres göndermesi de olay oldu.

Magazin 08-02-22 11:41

Bircan Bali Düşük, metres sözlerini Gülşah Saraçoğlu'na mı söyledi? Ben bahsetmiştim

Bircan Bali "Uyuşturucu müptelası, düşük, metres" sözleriyle herkesi şoke etmişti. Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in yasak aşk iddiası sonrası Bali ortalığı karıştıracak bir açıklama yaptı.

Magazin 03-01-22 11:57

Bircan Bali isim vermeden seslendi! Arkadaşımın kocasıyla yasak elma yemişsin

İrem Derici ile Cem Belevi sevgiliyken Belevi'nin Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali’yle ilişki yaşadığı iddiası gündemdeydi. Bircan Bali konuya dair açıklama yapmazken son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Bircan Bali adını vermediği ünlü bir ismi metres olmakla suçladı.

Magazin 27-12-21 07:18

Drake’in şarkısı ortaya çıkı! Kylie Jenner için 'Metres' demiş

Drake'in yıllar önce yazdığı bir şarkı ortaya çıktı! Drake'in Kendall ve Kylie Jenner'a 'Metres' demesi dikkat çekti. Bu olaydan hemen sonra herkes Jenner kardeşlerin tepki vermesini bekledi ama Kylie, yakın çevresinin dediğine göre sadece güldü.

Magazin 25-05-20 10:54

Seren Serengil'den Şeyma Subaşı'na: Metres abla...

Seren Serengil'in diline doladığı son isim de Şeyma Subaşı oldu. Serengil yaptığı sert yorumlara devam ediyor. Dozu artıran ünlü isim Subaşı'na 'metres' diyerek sosyal medyada gündem oldu.

Trend 24-12-19 11:05

'Seri metres'ten ilginç açıklama: Tamamen genetik!

Kendini 'seri metres' olarak tanımlayan ve son 10 yılda 100'den fazla evli erkekle beraber olduğunu söyleyen kadından şoke eden bir açıklama geldi. Seri metres 'sadakatsizlik genetik' dedi.

Trend 23-12-19 11:03

Saraya resmi törenle metres alan Tayland Kralının annesi: “Oğlum biraz zamparadır”

Tayland Kral Maha Vajiralangkorn, geçen Pazar günü dördüncü evliliğinin 3.ayında eşi Kraliçe Suthida’ın da hazır bulunduğu bir törenle 67.

Haber 06-08-19 14:07

Yeşim Salkım'ı kızdırdılar: Metres olmadım ben

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Salkım zaman zaman gelen yorumlara da tepkisiz kalmıyor

Magazin 27-06-18 12:08

Sevgilisinin eşinden Ebru Şallı'ya metres göndermesi

Geçtiğimiz sene evli iş adamı Uğur Akkuş'la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı ve Akkuş'un eski eşi Gonca Derin arasında gerginlik tırmanmaya devam ediyor.

Magazin 17-05-18 11:02

Evini zindana dönüştürdü, erkeklerin sıra dışı fantazilerini gerçekleştiriyor

Metres Bliss lakabıyla bilinen İngiliz kadın, zindana dönüştürdüğü evinde tasmayla gezdirilmek ya da işkence görmek gibi fantezileri olan erkeklere hizmet veriyor.

Haber 01-03-18 11:06

Sevgilisinin eşine yakalanan metres, elektrik kablolarına asılı kaldı

Çin'de erkek arkadaşının eşine yakalanan metres, iç çamaşırlarıyla pencereden atlayınca sokaktaki elektrik kablolarına asılı halde kaldı. . Kadının asılı durduğunu gören çok sayıda adam, kadının yardımına koştu. Olayda kadının yara alıp almadığı belirtilmezken, sosyla medya üzerinden paylaşılan fotoğraflar kısa sürede binlerce kişi tarafından görüldü.

Haber 04-07-17 16:38

Ceren Hindistan 'metres' sözüne dayanamamış

Oyuncu Ceren Hindistan, evli işadamı Ümit Aslan'la imam nikahıyla evlenip bir de kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Magazin 12-01-16 08:32

Kocalarının metresine sokakta meydan dayağı

Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletinde, kızgın kadınlar, metres olduğu iddia edilen bir kadını sokak ortasında evire çevire dövdü.

Haber 07-04-15 14:24

Toplu Iş Sözleşmesinde metres Ve Kumaya Karşı Önlem-Nusaybin Belediyesi Ile Tüm-Bel-Sen Arasında Imzalanantoplu Iş Sözleşmesine, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelemaddesi Eklendi

Nusaybin Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine, kadına yönelik şiddetle

Yurthaber 17-12-12 12:01

Kadın olsam metres olurdum

Ünlü modacı Cemil İpekçi, özel hayatıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu...

Magazin 18-07-11 15:52

Metres kavgası CHP'yi karıştırdı

CHP'nin başörtülü il yöneticisi, kendisine 'Sıkmabaş metres' diye hakaret eden partiliyi Merkez'e şikayet etti. Uyarı yerine 'terfi' gelince, kadın çareyi yargıya gitmekte buldu

Haber 27-01-11 09:59

Türkmen Başkan’ın metres dedikoduları

Wikileaks’te Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov ile ilgili kapsamlı bir rapor yer aldı.

Haber 02-12-10 17:50

Aldatma faturası metrese de kesildi

Yargıtay'ın "Metres de tazminat ödesin" kararına yerel mahkeme de uydu ve aldatan koca ile metresini 10 bin TL ödemeye mahkûm etti.

Haber 18-01-10 08:48

Toprak: Metres mi tutsaydım?

17 yaşındaki Nazlıcan'la evlenen ve tartışmalara neden olan 71 yaşındaki işadamı Halis Toprak evliliği ile ilgili sessizliğini bozdu. Toprak, "Metres mi tutsaydım" dedi.

Haber 31-07-09 17:29
Haber 19-02-09 12:22