Mevlid Kandilini Nasil Gecirmeliyiz Haberleri

Birbirinden farklı Mevlid Kandili mesajları 2022! En yeni, güzel, anlamlı, dualı ve farklı Mevlid Kandili mesajları!

Mübarek günlerden olan Mevlid Kandili mesajları 7 Ekim Cuma günü vatandaşlar tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Her sene Rebiülevvel ayının on ikinci gecesine denk gelen bu kandilde pek çok kişi sevdiklerine kandil mesajları atarak kandilini kutluyor. Biz de WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter ve Telegram gibi platformlar üzerinden yollayabileceğiniz farklı kandil mesajlarını sizin için derledik. İşte en yeni, anlamlı, dualı ve farklı Mevlid Kandili mesajlar...

Haber 2022-10-07 21:40:45

En farklı, güzel ve anlamlı Mevlid Kandili mesajları! İşte resimli Mevlid Kandili mesajları!

Hicri ve Miladi takvim arasındaki zaman farkı nedeniyle Mevlid Kandili her sene bir önceki yıla göre 10-11 gün önce kutlanmaktadır. Mevlid Kandili'nde bol bol ibadet edilir ve Müslümanlar arasındaki etkileşim çoğalır. Sevdiklerinizin kandilini kutlamanız için en güzel resimli ve sözlü mesajları haberimizde derledik. İşte resimli Mevlid Kandili mesajları!

Haber 2021-10-16 22:41:56

Başkan Taşlı Mevlid Kandilini kutladı

5.Bölge Birliği Ve Düzce Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı Mevlid Kandilini kutladı.Taşlı mesajında “Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz.

Yurthaber 2020-10-28 13:53:49

Başkan Taşlı Mevlid Kandilini kutladı

5.Bölge Birliği Ve Düzce Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı Mevlid Kandilini kutladı.Taşlı mesajında “Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz.

Yurthaber 2020-10-28 13:53:38

Baydilli vatandaşların mevlidini kutladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yayımladığı mesajla İslam aleminin Mevlid Kandilini kutladı.Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Yurthaber 28-10-20 10:45

DTO Başkanı Erdoğan, Denizlililerin kandilini kutladı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Mevlid Kandilini kutlayarak, “Peygamberimizin dünyaya teşriflerini kutladığımız bugünün hürmetine, Allah yapacağımız tüm dualarımızı kabul etsin” dedi.Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:“Peygamberimizin doğduğu bu kutlu geceyi dua ve ibadetle karşılıyoruz.

Yurthaber 27-10-20 14:23

Milletvekili Tutdere’den Mevlid Kandili mesajı

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mesajında tüm İslam aleminin ve Adıyaman halkının Mevlid Kandilini kutlayan Milletvekili Tutdere, “Barışa, hoşgörüye ve kardeşliğimize vesile olması dileği ile bu gece, Yüce Rabbimizin alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (s.a.s) mevlidi şerifini bir kez daha kutlayacağız.

Yurthaber 08-11-19 16:59

Başkan Dağtekin’den Mevlid Kandili mesajı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mesajında tüm İslam aleminin ve Adıyaman halkının Mevlid Kandilini kutlayan Başkan Dağtekin, “8 Kasım 2019 (12 Rebiü’l-evvel 1441) Cuma günü sevgili Peygamberimiz Hz.

Yurthaber 08-11-19 16:55

Yemyeşil Karaköprü için çalışmalar sürüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediye meclis üyeleriyle birlikte Atakent Mahallesine kazandırılan 9 bin metrekarelik parkı inceledi.Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alan oranına sahip ilçesi Karaköprü’de yeşil alan oranını artırmak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye yeni parklar kazandırıyor.Atakent Mahallesine kazandırılan ve 9 bin metrekarelik alanı kapsayan Atakent Parkını belediye meclis üyeleriyle birlikte inceleyen Baydilli, her mahallede bu tür yeşil alanları kazandırmak için park ve bahçeler ekiplerinin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü dile getirdi.İnceleme sırasında bir açıklama yapan Baydilli, konuşmasına vatandaşların Mevlid kandilini kutlayarak başladı.

Yurthaber 08-11-19 14:35

Beyazgül’den vatandaşların mevlid kandilini kutladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 08-11-19 14:13

Canpolat’tan Mevlid Kandili mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ederek, bu mübarek günlerin İslam Coğrafyasına birlik ve beraberlik getirmesini diledi.Canpolat mesajında, “Önümüzdeki Cuma gününü, cumartesine bağlayan gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandilinizi tebrik ederim.

Yurthaber 08-11-19 10:28

Kuş’tan Mevlid Kandili mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin kandilini kutladı.Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Yurthaber 08-11-19 10:24
Yurthaber 08-11-19 09:57

NTSO Başkanı Parmaksız, Mevlid Kandilini kutladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.

Yurthaber 08-11-19 09:56

Başkan Bulut’un Mevlid Kandili mesajı

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Bulut, Tüm İslam aleminin ve Kilis halkının kandilini kutlayarak, "Mevlid Kandili Peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini yeniden hatırlamak için bir fırsat, İslam’ı müjdeleyen rahmet elçisi sevgili Peygamberimizin, engin hoşgörüsünü, merhametini, güzel ahlakını, yol gösterici öğütleri anlama ve bu anlayışla yenilenme zamanıdır.İyilik ve doğruluk adına örnek alınabilecek ne varsa herkesin onun hayatında bulabileceği yüce Peygamberimiz Hz.

Yurthaber 07-11-19 17:14

Başkan Kılınç’tan Mevlid Kandili mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 07-11-19 14:37

Başkan Yıldırım, Mevlid Kandilini kutladı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, mevlid kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladıBaşkan Yıldırım mesajında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz.

Yurthaber 07-11-19 14:21

Çorum Belediyesi 44 bin paket kandil simidi dağıttı

Çorum Belediyesi, Mevlid Kandili dolayısıyla şehir merkezindeki cami ve mescitlerde 44 bin paket kandil simidi dağıttı.Ulu Cami’de kılınan yatsı namazı öncesinde vatandaşların kandilini kutlayan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.Çorum Belediyesi olarak şehir merkezindeki bütün cami ve mescitlerde Mevlid kandili dolayısıyla 44 bin paket kandil simidini dağıttıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, "Yüce Rabbimizin âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber Efendimiz Aleyhissalatü Vesselam’ın dünyaya teşrifinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’nin, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yurthaber 20-11-18 12:30

Başkan Memduh Büyükkılıç’tan kandil simidi ikramı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mevlid Kandili dolayısıyla Yeraltı Çarşısında vatandaşlara ve esnaflara kandil simidi ikram etti.Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mevlid Kandili dolayısıyla Kayseri Meydanı Yeraltı Çarşısında vatandaşlara ve esnaflara kandil simidi ikramında bulunarak esnafın ve vatandaşların kandilini kutladı.

Yurthaber 20-11-18 08:40

Başkan Memduh Büyükkılıç’tan kandil simidi ikramı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mevlid Kandili dolayısıyla Yeraltı Çarşısında vatandaşlara ve esnaflara kandil simidi ikram etti.Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mevlid Kandili dolayısıyla Kayseri Meydanı Yeraltı Çarşısında vatandaşlara ve esnaflara kandil simidi ikramında bulunarak esnafın ve vatandaşların kandilini kutladı.

Yurthaber 20-11-18 08:40

Mevlid-i Nebi Haftası Malatya’da kutlanacak

Bugün Başlayan Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Malatya’da ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ temalı program düzenlenecek.İl Müftüsü Ümit Çimen, tüm İslam aleminin Mevlid kandilini tebrik ederek, “Bugün, Peygamberimiz Hz.

Yurthaber 19-11-18 18:00

Mevlid-i Nebi Haftası Malatya’da kutlanacak

Bugün Başlayan Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Malatya’da ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ temalı program düzenlenecek.İl Müftüsü Ümit Çimen, tüm İslam aleminin Mevlid kandilini tebrik ederek, “Bugün, Peygamberimiz Hz.

Yurthaber 19-11-18 18:00

Kırteke Mevlid Kandilini kutladı

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Kırteke İnsanlık için kurtuluşun reçetesinin sevgi ve rahmet Peygamberi Hz.

Yurthaber 19-11-18 15:18

KTB Başkanı Bağlamış’tan Mevlid Kandili Mesajı

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Mevlid Kandili nedeniyle bir açıklama yaptı.Pazartesi günü idrak edilecek olan Peygamber efendimizin doğduğu geceyi kutlarken O’nu anlamanın önemli olduğuna değinen Başkan Recep Bağlamış, Kayserililerin ve tüm İslam Âleminin Mevlid Kandilini tebrik etti.Başkan Recep Bağlamış, “Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid Kandili’ni birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yurthaber 16-11-18 16:00

Başkan Kamil Saraçoğlu: Üç ayları ve kandil günlerimizi iyi değerlendirmeliyiz

Kutsal üç ayların başlangıcı olan Recep ayının ilk cuma gecesi olan, rahmet ve bereket ile dolu, mübarek Regaib Kandili, Kütahya’da kalabalık bir cemaat tarafından huşu içinde kutlandı.Ulu Camide okutulan mevlid sonrası İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Regaib Kandilinin önemine değinerek bu gecenin ibadetle geçirilmesi gerektiğini ifade etti.Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Regaib Kandili nedeniyle Ulu Camii’de kılınan yatsı namazı sonrası hemşehrilerine kandil simidi ikram etti.Kütahya Belediyesi, mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla 5 bin adet kandil simidi dağıttı.Ulu Camii de kılınan yatsı namazı sonrası düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileri ile tek tek tokalaşarak kandil simidi dağıttı, kandillerini tebrik etti.Regaip kandili ihsan gecesi olduğunu ve faziletinin de bundan geldiğini belirten Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Büyük sevinç ve huzurla Allah’ın rahmeti, bereketi, bağışlaması bol bir manevi mevsime üç aylara girişimizi müjdeleyen bir Regaip Kandilini daha idrak ediyoruz.

Haber 23-03-18 12:05

Şahinbey Belediyesi Mevlid Kandili İçin Özel Program Düzenledi

Şahinbey Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandilini coşku ve...

Yurthaber 30-11-17 18:33

Vefa Derneği Mevlid Kandilini Kitapla Karşıladı

Vefa Derneği Mevlid Kandilinde kitap dağıttı.Geçen yılki Mevlid Kandilinde de aynı faaliyeti gerçekleştiren Derneğin, dağıttığı...

Yurthaber 30-11-17 12:12

Başkan Aslan Mevlid Kandilini Kutladı

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.AGAD Başkanı...

Yurthaber 29-11-17 19:05

Başkan Kara’nın Mevlid Kandili Mesajı

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Mevlid Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda tüm İslam Aleminin kandilini...

Yurthaber 29-11-17 18:31

Vali Yerlikaya’dan Mevlid Kandili Mesajı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, yayımladığı mesaj ile Mevlid Kandilini kutladı.Vali Yerlikaya, Kandillerin manevi atmosferiyle daralan...

Yurthaber 29-11-17 16:18

Ayhan, Mevlid Kandilini Kutladı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, yayımladığı mesajda, Mevlit Kandilini kutladı.Başkan Ayhan, yayımladığı mesajda,...

Yurthaber 29-11-17 15:59

Çiftçi,mevlid Kandilini Kutladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutlayarak mesaj yayımladı.Büyükşehir Belediye...

Yurthaber 29-11-17 15:52

Ekinci, Mevlid Kandilini Kutladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin Mevlid kandilini kutladı.Eyyübiye Belediye Başkanı...

Yurthaber 29-11-17 15:32

Başkan Uysal Mevlid Kandilini Kutladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Mevlid Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı...

Yurthaber 29-11-17 13:13

Toprak’tan Mevlid Kandilini Kutladı

Adıyaman’ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Toprak mesajında, “Bugün, tüm...

Yurthaber 29-11-17 12:37

Başkan Taşlı, Mevlid Kandilini Kutladı

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı Mevlid Kandilini kutladı.Taşlı yayınladığı mesajında...

Yurthaber 29-11-17 11:15

Kayseri Protokolünden Mevlid Kandili Mesajları

Kayseri protokolü, vatandaşların Mevlid Kandilini yayımladıkları mesajlarla kutladı.BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJIKocasinan Belediye Başkanı Ahmet...

Yurthaber 28-11-17 15:13

Mevlid Kandili 2017 ne zaman, hangi gün idrak edilecek? İşte diyanete göre dini günler takvimi...

2017 Mevlid Kandili ne zaman ihya edilecek? Mevlid Kandili heyecanı şimdiden herkesi sardı. Bugün cuma hutbesinde de bahsi geçen Mevlid Kandili hangi güne denk geliyor merak ediliyor. İslam âleminin heyecanla beklediği Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (s.a.v)'in doğum günü yani Mevlid Kandilini idrak ediyoruz. Peki Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün? Mevlid Kandili nasıl ibadet edilir? Nasıl ihya edilir? İşte diyanete göre 2017-2018 dini günler takvimi...

Haber 24-11-17 15:54

Başkan Cavit Erdoğan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir masaj yayıladı.İslam Alemi’nin kandilini tebrik...

Yurthaber 11-12-16 17:54

Vali Koçak’ın Mevlid Kandili Mesajı

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajşa tüm Müslümanlarının kandilini kutladı. Vali...

Yurthaber 11-12-16 13:56

Rektör Çakar, Mevlid Kandilini Kutladı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar Mevlid kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Rektör...

Yurthaber 10-12-16 13:35

Karaaslan, Mevlid Kandilini Kutladı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan Peygamber Efendimizin doğumunun 1444’üncü yıl dönümü (Mevlid Kandili) dolayısıyla bir...

Yurthaber 10-12-16 13:25

Vali Dağlı, Mevlid Kandilini Kutladı

Vali Zülkif Dağlı, “Mübarek gecenin birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını dilerim”Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan...

Yurthaber 09-12-16 16:29

Başkan Yemenici Mevlid Kandilini Kutladı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Mevlid Kandili olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Cüneyt Yemenici mesajında...

Yurthaber 09-12-16 15:33

Çocuklar Kandili Sgm’de Kutladı

Büyükşehir SGM’de öğrenciler Mevlid Kandilini hep birlikte kutladı. Mutfak öğrencilerinin hazırladığı pastaların servis edildiği miniklere...

Yurthaber 23-12-15 14:41

Muhsine Kahraman Mevlid Kandilini Huzurevi Sakinleri İle Geçirdi

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın eşi Muhsine Kahraman ve beraberindeki protokol eşleri, 100. Yıl Atatürk Huzurevi...

Yurthaber 23-12-15 09:48

Başkan Güler’den Mevlid Kandili Mesajı

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Tavşanlı halkının kandilini kutladı.Başkan...

Yurthaber 22-12-15 17:25

Stb Başkanı Hastaoğlu, Mevlid Kandilini Kutladı

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Hastaoğlu mesajında, “Alemlere rahmet...

Yurthaber 22-12-15 17:20