Meydan Haberleri

Marmaris'te meydana yapılması planlanan proje protesto edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, belediye tarafından mahalle meydanına yapılacağı duyurulan projeye vatandaşlar tepki gösterdi.

Yurthaber 15-08-2023 07:34

Selin vurduğu Bozkurt yeni meydanına kavuşuyor

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan selde yaklaşık 7 metre rüsubatla kaplanan Türk Tarih Meydanı, yeni görüntüsüne kavuştu.

Yurthaber 23-12-2022 11:32

Yemeğini yiyen köpeğe tekme attı! Meydan dayağı yedi...

Olay Eskişehir'de yaşandı. Bir vatandaş, kendisine verilen döneri yiyen köpeğin çenesine tekme attı. Köpeğin acıyla inleme sesinin ardından diğer vatandaşlar tekme atan şahsa tepki gösterdi. Şahıs, köpeğin kendisini ısırdığını iddia etse de öfkeli kalabalığın dayağından kurtulamadı.

Haber 12-11-2022 16:18

Meydan eş anlamlısı nedir? Meydan kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe sözcüklerin anlam çeşitliliği bakımından zengin bir dildir. Kelimeler ihtiyaçlara göre çeşitlenirken aynı zamanda kelime anlamları da bu ihtiyaçlar doğrultusunda farklılıklar yaşamıştır. Anlam ve kelime bakımından dilimizin zenginliğin nedenlerinden birisi de anlamdaş kelimelerin fazla olmasıdır. Türkçede hemen hemen her kelimenin bir ya da birden fazla eş anlamı bulunabilir. Eş anlamı olan kelimelerden biri de meydan kelimesidir. Peki, meydan kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 22-10-2022 12:32

Meydan

Meydan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meydan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ekrem İmamoğlu canlı yayın açıp duyurdu! 'İstanbulluları bekliyoruz'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada açtığı canlı yayında yenilenen Beyazıt Meydanı'nda yapılanları anlattı. İmamoğlu, İstanbullulara da çağrıda bulundu ve "Yarından sonra burada İstanbulluları bekliyoruz. Konuşalım, fikirleşelim... Bizi izlemeye devam edin, bizi yalnız bırakmayın." ifadelerini kullandı.

Haber 12-10-2022 23:40