Meyve Aromali Maden Suyu Haberleri

Mucize meyve suyu: Günde iki bardak içmek felç ve kalp krizi riskini azaltıyor!

Meyve suları büyük küçük herkesin sevdiği lezzetli içeceklerden. Bir araştırmaya göre bu meyve suyu birçok ölümcül tıbbi soruna neden bulunan kan basıncını ve kolesterolü düşürmede etkili olabiliyor. Böylelikle hem felç hem de kalp krizi riski azalıyor.

Kadin 2024-04-23 11:27:25

İsviçre ‘aşırı bor içeriyor’ demişti: Beypazarı'ndan sonra bir açıklama da maden suyu üreticilerinden!

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Beypazarı Maden Suyu’nun içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu ve tüketilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Beypazarı markasının ardından bir açıklama da Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği'nden geldi.

Finans 2024-04-18 17:22:51

Erzincanlılar ’ekşisu’ ile iftar açıyor

Erzincanlılar, Ekşisu Mesire Alanı’ndaki çeşmelerden akan doğal maden suyu ile iftar açıyor.

Yurthaber 2024-03-18 10:06:41

Maden suyunun faydaları nelerdir? Her gün maden suyu içersek ne olur, maden suyu zayıflatır mı?

İnsan sağlığına oldukça faydalı olan birçok farklı içecek türü bulunmaktadır. Maden suyu da bu içecekler arasında yer almaktadır. Tamamen doğal kaynaklar aracılığıyla elde edilen maden suyu, içerdiği minerallerden dolayı tam bir şifa deposu olarak da bilinmektedir. Maden suyu, yaz kış fark etmeksizin sık sık tüketilen içecek çeşitleri arasındadır. Peki, maden suyunun faydaları nelerdir, her gün maden suyu içersek ne olur ve maden suyu zayıflatır mı?

Haber 2024-03-06 18:19:51

Diğer Haber Etiketleri

iltihap Kalp‎ kolesterolü düşüren mon sistol felç kalp krizi Meyve suyu vişne İsviçre Bor Beypazarı maden suyu Erzincan faydaları nelerdir Pamukkale Bursa Termal çamur İnegöl Uludağ Sevgililer Günü romantik film netflix romantik filmler turşu suyu portakal suyu pandemi virüs Nipah virüsü anadolu otoyolu kaza Kocaeli yaralı mineraller sodyum magnezyum karadut greyfurt greyfurt faydaları Eskişehir Kızılay meyve sıkacağı katı meyve sıkacağı sinbo katı meyve sıkacağı Beyoğlu cinayet silahlı saldırı iş kazası Avustralya fabrika elma suyu faydaları elma suyu konsantresi ile reçel yapımı elma suyu konsantresi nasıl yapılır elma suyunun faydaları Zonguldak ananas ananas faydaları Konya uyuşturucu deprem bina Diyarbakır balkon çorba Adana gut gut hastalığı gut hastalığı belirtileri sağlıklı beslenme meyve artrit eklem ağrıları Ağrı eklem ağrısı portakal elma hardaliye nasıl yapılır Bartın çeşme Madenci patlama Dalaman İhracat limon Muğla tigem Coca-Cola iddianame Otomobil nohut faydaları bağışıklık bağışıklık güçlendirme Bağışıklık Sistemi yara fayda bakliyat sivilce kas ağrısı ödem şişlik nasıl geçer yağ yakımını hızlandırmak kanser yaşlılık c vitamin mediamarkt hazımsızlık mide kanseri mide kanseri belirtileri kırmızı et Çorum kan bağışı gıda sicak Şanlıurfa kolesterol Batman nar kan basıncı Karaciğer‎ stres alzheimer idrar gece kulübü Alkollü içki turist Aksaray İstanbul diyabet sözlük antalya Oruç gözenek sıkılaştırıcı cilt bakımı

'Kazı yapılırken bir anda topraktan fışkırdı' Akın akın geliyorlar! Şifa bulanlar var 'Ücretsiz olmasından çok memnunuz'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Uludağ'ın eteklerinde maden suyu kazısında bulunan termal su halkın ilgisini çekti. 15 yıldır durmadan akan kaplıca suyu nedeniyle alan adeta bir Pamukkale'ye dönüştü. Binlerce kişi ücretsiz termal ve çamur için farklı şehirlerden bölgeye akın ediyor.

Haber 06-03-24 12:05

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-24 10:03

Turşu suyu faydaları nelerdir? Turşu suyu neye iyi gelir?

Günümüzde sağladığı faydalar yönünden tüketilen birçok farklı meyve sebze bulunmaktadır. Bu meyve veya sebzelerin sirke eşliğinde tuzlu su içerisinde belli bir süre bekletilmesi neticesinde turşu denilen bir besin elde edilir. Turşu tek başına atıştırmalık olarak tüketilebildiği gibi suyu da turşu suyu olarak içilebilmektedir. Turşunun kendisi kadar suyunun da insan sağlığı bakımından sayısız yararının olduğu bilinmektedir. Peki, turşu suyu faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 13-02-24 14:38

Portakal suyunun faydaları nelerdir? Portakal suyu neye iyi gelir?

Portakal, birçok kişinin severek tükettiği hem mineral hem antioksidan hem de vitamin yönünden fazlasıyla zengin olan bir narenciye çeşididir. Bu meyve, birçok farklı şekilde tüketime sahip olan meyvelerden biridir. Tek başına taze ya da kuru olarak yenebilen bir meyve olduğu gibi suyu sıkılarak da içilebilmektedir. Portakalın kendisi kadar suyu da sağlık açısından oldukça faydalıdır. Peki, portakal suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:17

Meyve suyu içen adam hayatını kaybetti! 'Yeni pandemi tehdidi' uyarısı! Beynin şişmesine neden oluyor! Kişilikleri değişti

Covid-19 pandemisinin ardından uzmanlar bir sonraki pandemi tehdidi konusunda uyardı. Bangladeş'te bir adam, çiğ meyve suyu içtikten sonra beyninin şişmesine neden olan Nipah virüsünden hayatını kaybetti. Bulaştığı kişilerin yüzde 75'ini öldüren virüse dair açıklama yapılırken ölen adamın enfekte yarasanın idrarı ya da tükürüğüyle kirlenmiş çiğ hurma suyunu içtiği belirtildi. Virüs bulaşan kişilerin yüzde 20'sinde de kişilik değişiklikleri gibi uzun vadeli nörolojik sorunlar olduğu aktarıldı.

Haber 31-01-24 12:37

Kocaeli'de maden suyu yüklü tıra çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Anadolu Otoyolu Kocaeli kesiminde meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 10-11-23 10:18

İçmeden önce bilmeniz gerekiyor! Maden suyu hakkında 3 önemli detay

Şişkinlik ve sindirim problemleri yaşayan kişilerin sıklıkla tükettiği maden suyu bilinçsiz tüketildiğinde tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Maden suyu içmeden önce bilmeniz gereken önemli detayları haberimizde derledik.

Haber 31-08-23 11:30

Karadut suyunun faydaları nelerdir? Karadut suyu nasıl tüketilir?

Karadut suyu sağlığa birçok fayda sağlayan ve lezzetli bir içecektir. Karadutlar, mor-siyah renkteki meyveleriyle tanınır ve oldukça besleyici bir profil sunarlar. Bu lezzetli meyve, özellikle yaz aylarında ferahlatıcı bir içecek olarak tüketilir ve birçok kültürde geleneksel bir içecektir. Karadutlar düşük kalorili bir meyve olarak kilo kontrolünü destekleyebilir. karadut suyu hem lezzetli bir içecek hem de sağlık açısından birçok fayda sunar.

Haber 30-08-23 15:44

Greyfurt suyu faydaları: Greyfurt suyu zayıflatır mı?

Greyfurt suyu ferahlatıcı tadı ve zengin besin değeri ile öne çıkan sağlıklı bir içecektir. Greyfurt, turunçgiller ailesine ait bir meyve olarak bilinir ve tatlı, ekşi veya yarı ekşi çeşitleri bulunur. Özellikle sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan greyfurt suyu, sağlığa birçok fayda sağlar. Hem lezzetli hem de besleyici bir içecek olarak sofralarımızı süslerken, sağlığımızı desteklemeyen greyfurt suyunun faydaları nelerdir?

Haber 30-08-23 15:07

Yoğunluk oluşuyor, tadanlar şişelere doldurmadan gitmiyor! Eskiden burada çadırlarla kamp kuruyorlardı

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde çeşmeden akan ve şifalı olduğu "iddia edilen" maden suyunu tatmak isteyen vatandaşlar suya yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlar dağdan gelen maden suyu için yoğunluk oluşturuyor. Maden suyunu tadanlar şişelere doldurmadan gitmiyor. Vatandaşlar, yanlarında getirdikleri bidonları doldurmayı da ihmal etmiyor. Uzun yıllardır buradaki çeşmeye geldiğini söyleyen bir vatandaş, "Birçok insan geliyor, hatta eskiden burada çadırlarla kamp kuruyorlardı" dedi.

Haber 23-08-23 18:21

Binlerce yıllık kaynakları ve değişmeyen lezzetiyle yıllardır güvenle tüketiliyor

Toplum olarak en fazla tükettiğimiz içecekler arasında yer alan maden suları, ter ile kaybolan elektrolitleri dengelemek ve mineral yapısını uygun seviyede tutmak için olmazsa olmaz. Eğer siz de sık sık maden suyu tüketiyorsanız veya güvenle tüketebileceğiniz bir maden suyu arıyorsanız yazımıza göz atarak sağlıklı bir tercih yapabilirsiniz.

Haber 21-08-23 16:12

Favori içeceğinizi evde kendiniz hazırlayarak serinleyin! İşte birbirinden kaliteli katı meyve sıkacakları

Meyve ve sebze suyu sıkmanın zor olduğu dönemler tarihe karıştı. Artık bol bol sıvı almanın çok önemli olduğu sıcak yaz günlerine buz gibi meyve suları ile "Merhaba!" diyebilir, sağlıklı beslenerek fit bir hayata adım atabilirsiniz. "Peki, bunu nasıl yapacağım?" diyorsanız gelin, çok sevilen katı meyve sıkacağı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 08-08-23 16:40

Beyoğlu'nda korkunç cinayet: Yol kenarında kurşun yağdırdılar! Öldürülen kişi '7 bela Taner' çıktı

Beyoğlu'nda dehşete düşüren bir cinayet olayı yaşandı. Yol kenarında bekleyen Taner Şanlı (36) ve Berat Demir, motosikletli kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Şanlı hayatını kaybederken Demir ise ağır yaralandı. Olayda öldürülen kişinin, '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı olduğu ortaya çıktı. Bir çok olaya karışan Şanlı, son olarak polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelmişti.

Haber 07-08-23 13:18

Korkunç iş kazası! Saçları fabrikadaki makineye dolanınca kafa derisi tamamen koptu... Herkes öleceğini zannetmişti

18 yaşında olan Alexandra Trandafil, 2020 yılında bir meyve suyu fabrikasında yarı zamanlı olarak çalışıyordu. Genç kız iş yerinde saçlarının makineye dolanması üzerine kafa derisinin tamamen kopmasına neden olan korkunç bir iş kazası yaşadı. Doktorların ve ailesinin öleceğini düşündüğünü dile getiren Trandafil hayata tutunmayı başardı. Genç kızın kafasındaki yaralar ve kalıcı saç dökülmesi için tedavisine devam ediyor.

Trend 12-07-23 08:25

Elma suyunun faydaları nelerdir, karaciğer temizliği için etkili mi? Elma suyu konsantresi nasıl yapılır, zayıflatır mı?

Elma suyu günümüzde en popüler meyve sularından biridir. Elmanın besleyici özellikleri elma suyunu sağlıklı bir içecek yapar. İçeriğindeki yüksek miktarda C vitamini, antioksidanlar ve diğer besinler, elma suyunun sağlık faydalarını artırır. yüksek su içeriği sayesinde vücudun hidrasyonunu artırır. İçeriğindeki antioksidanlar, vücudu serbest radikallerden korur ve bağışıklık sistemi sağlığını destekler. Peki, elma suyu karaciğer temizliği için etkili mi?

Haber 08-05-23 13:43

TTK’ya alınacak işçi sayısı 2 bine çıkarıldı

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 2 bin madencinin kuruma can suyu olacağını ve sayının artabileceğini açıkladı.

Yurthaber 21-04-23 07:38

Ananas faydaları nedir, ananas suyu neye iyi gelir? Ananas nasıl kesilir, soyulur?

Ananas tropikal bir meyvedir ve dünya genelinde popüler bir meyve olarak bilinir. Ana vatanı Güney Amerika olan ananas, 15. yüzyılda İspanyol kaşifler tarafından keşfedilmiştir ve daha sonra dünya genelinde yayılmıştır. Ananasın sulu ve tatlı tadı ayrıca yüksek miktarda C vitamini, magnezyum ve potasyum gibi sağlıklı besinler içermesi nedeniyle, birçok insan tarafından sevilir. Ayrıca, ananasın sindirime yardımcı olan enzim bromelin içerdiği de bilinir. Peki, ananas neye iyi gelir?

Haber 28-03-23 17:23

Konya'da meyve suyu kutusuna uyuşturucu gizleyen 6 şüpheli tutuklandı

Konya'da meyve suyu kutusunda uyuşturucu ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 6 zanlı, tutuklandı.

Yurthaber 15-03-23 11:45

Kolon kesme, zemin suyundan sonra şimdi de o... 'Binanın dengesini bozuyor'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da 1'i boş 7 binanın yıkılmasıyla ilgili açıklamada bulunan Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kavak, yıkım sebeplerinin kolon kesilmesinin yanı sıra yer altı suyu sorunu, çıkma balkonlar ve uygun malzemenin kullanılmaması olduğunu söyledi.

Haber 22-02-23 13:56

Depremzedelere 70 TL'den çorba sattı! Belediye kapısında ücretsiz dağıtınca 5 TL'ye düşürdü

Türkiye günlerdir depremlerde yaşamını yitirenlerin yasını yaşarken, bölgedeki bazı fırsatçı işletmeler ise fahiş fiyatlarla yemek satmaya devam ediyor. Adana- Gaziantep otoyolundaki bir dinlenme tesisinin de depremzedelere ve bölgeye desteğe gidenlere bir bardak çorbayı 70 TL'den satması büyük tepki topladı. Ceyhan Belediyesi ise işletmenin kapısında 24 saat boyunca ücretsiz olarak sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram etmeye başladı.

Haber 16-02-23 20:59

Sanıldığı kadar masum değil! En sık tüketilen meyvenin suyu haftalarca ağrı çekmenize yol açabilir

Sağlıklı beslenmek için meyve ve sebzelerin ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Hastalıklardan korunmak için sağlıklı beslenmeye ağırlık vermek gerekiyor. Ancak bazı meyve ve sebzeler var ki vücudumuzda ters etki yaratabiliyor. Özellikle kış aylarında en sık tüketilen iki meyvenin suyu artrit ataklarına sebep olabiliyor. İşte ağrılara neden olan o tehlikeli meyveler...

Haber 23-12-22 09:13

2 bin metre derinlikte jeotermal su kaynağına ulaşıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen projede jeotermal kaynak suyu bulundu.

Haber 31-10-22 15:01

Hardaliyenin faydaları nelerdir? Hardaliye nasıl ve ne kadar tüketilir?

Hardaliye, Trakya Bölgesi'nde, özellikle Kırklareli ve çevresinde, yüzyıllardır geleneksel olarak üretilen çok lezzetli ve sağlıklı, bir çeşit meyve suyu. Besin değerleri yüksek bir ürün olan hardaliyenin insan sağlığına çeşitli faydaları bulunur. Kalp damar hastalıklarına sağladığı faydalardan vücudun mineral dengesini sağlamaya yardımcı olmaya kadar pek çok konuda, hardaliyenin faydalarından bahsetmek mümkündür.

Haber 22-10-22 10:10

Patlamada hayatını kaybeden madencinin yarım kalan hayalini eşi gerçekleştirecek

Amasra'da maden ocağındaki patlamada yaşamını yitiren Soner Ak'ın dayısı Hasan Yamaner: - "Daha önce mezarlıklara dökülecek suyu, çeşme olmadığı için evlerden taşıyorlardı. 'Buraya çeşme yaptıracağım' dedi. Onun mezarına suyu, yaptırdığı çeşmeden götürüyoruz" - Soner Ak'ın eşi Özge Ak: - "Çeşme daha bitmeden 'Ölürsem, beni çeşmenin olduğu yere gömün' demişti. Bir çeşme daha kaldı, onu da ben yaptıracağım"

Yurthaber 19-10-22 10:07

TİGEM arazisinde yetiştirilen ve ihraç edilen sertifikalı limonun hasadı yapılıyor

TİGEM Bitki Üretim Şefi Namık Kemal Balki: - "TİGEM'de yetiştirilen limonlar ilk kesim iriliğine, ihracatta müsaade edilen meyve suyu oranına ulaştığı için ilk hasat burada başladı" - Limon ihracatı yapan firma yetkilisi Beyhan Aydoğdu: - "Ürünlerimizin büyük bölümünü Rusya'ya gönderiyoruz. Ayrıca Kuzey Makedonya, Polonya ve birçok Avrupa ülkesine de limon gönderiyoruz."

Yurthaber 07-10-22 13:41

Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi'nde bayrak değişimi

Coca-Cola şirketinde Beslenme, Meyve Suyu, Süt Ürünleri ve Bitkisel Sütler Kategorisi Başkanı olarak görev yapan Sedef Salıngan Şahin, Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi Başkanı olarak atandı

Yurthaber 04-10-22 12:08

Meyve suyu kutusuna gizlenmiş uyuşturucuyla yakalanan 4 sanığa dava

Meyve suyu kutusuna gizlenmiş uyuşturucuyla yakalanan 4 sanığa dava

Yurthaber 29-09-22 15:04

Diyarbakır'da meyve suyu kutusunda gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

Diyarbakır'da meyve suyu kutusunda gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

Yurthaber 28-09-22 12:25

Nohut suyunu döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz! Her derde deva olan nohut suyunun faydaları

Sağlıklı beslenme denilince akıllara meyve ve sebzeler gelse de bakliyatlar da sağlığımız için büyük önem taşıyor. Genellikle kışın tüketilen bakliyatlardan olan nohutu haşlarken kullandığınız suyu lavaboya döküyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Nohut suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Her derde deva oluyor.

Haber 21-09-22 07:49

Beklemeden hemen çöpe atın! Her gün lokma lokma zehirleniyoruz: Erken ölüm riskiyle bağlantısı kanıtlandı! Meyve suyu ve ekmekteki tehlike

Kanserle ilgili araştırmalar her geçen gün yeni gerçekleri gözler önüne seriyor. Ultra işlenmiş gıdaların verdiği zarar net bir şekilde biliniyor. Mercek altına alınan bazı yiyeceklerin de neredeyse ultra işlenmiş gıdalar kadar zararlı olduğu ortaya çıktı. Başta dondurulmuş yemekler olduğu kadar, soğuk kırmızı et, paketli meyve suyu ve paketli ekmekler gibi yiyeceklerin kanser ve ölüm riskini artırdığı öne sürüldü.

Haber 10-09-22 07:39

İçtiği şeyin üzüm suyu olduğunu sanıyordu! Feci şekilde can verdi

Amerika'da bir huzurevinde yaşayan Gertrude Elizabeth Murison Maxwell, bakımevinde kendisine meyve suyu yerine temizlik maddesi verilmesi üzerine hayatını kaybetti. Talihsiz kadının kızı Marcia Cuthcin, annesinin bir hataya kurban gittiğini iddia etti ve bakımevini suçladı.

Trend 01-09-22 11:13

Havayla temas ettiği an vitamini gidiyor! Şifası suyunda değil kendisinde

Vitamini yüksek olduğu düşünülerek tüketilen taze sıkılmış meyve sularının aslında o kadar vitaminli olmadığı belirtiliyor. Uzmanlar, taze sıkılmış meyve suyunun vitamin kaybına uğradığı konusunda uyarıyor. Taze sıkılmış meyve suyu C vitaminini kaybetmiş şekerli su ile eşdeğer olduğunun altını çiziyor. Taze sıkılmış meyve suyu yetine aslında şekerli su içerek bünyenize faydadan çok zarar veriyorsunuz.

Haber 27-08-22 15:22

MediaMarkt’tan ebeveynlere tost makinesi ve katı meyve sıkacağı rehberi

Markanın dönem dönem açıkladığı rehberlerin sonuncusu okul öncesi kahvaltıların en pratik ve lezzetli olanlarından tost makineleri ve portakal suyu gibi lezzetlerin kolayca yapılabilmesini sağlayan katı meyve sıkacaklarına yönelik oldu

Yurthaber 27-08-22 13:19

Herkes bu durumdan şikayetçi! Mide kanseri belirtisi...

Ağır yemeklerden sonra midede yaşanan rahatsızlıklar hazımsızlığa yol açmaktadır. Toplumda sıklıkla yaşanan hazımsızlık sorunu göz ardı edilip maden suyu ile geçiştirilmeye çalışılsa da sürekli olarak yaşanıyorsa mutlaka doktora başvurmak gerekmektedir. Hazımsızlık probleminin altında yatan neden çok ciddi hastalıklar olabilir.

Haber 19-08-22 14:35

Kan bağışçılarına ikram edilen maden suyu şişeleri hediyelik eşyaya dönüşüyor

Türk Kızılay Çorum Şubesince hayata geçirilen "Çöp Olacağına Süs Olsun Projesi" kapsamında yapılan hediyelik eşyalar bağışçılara hediye ediliyor

Yurthaber 19-08-22 14:16

Sıcakta vücut direncini artıran yiyecek ve içeceklere ağırlık verin önerisi

Harran Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu: - "Özellikle yaz aylarında yetişkin bir insanın 2 ila 2,5 litre su içmesi gerekir. Mineral madde kaybını da takviye etmek amacıyla maden suyu içilebilir. Bunun yanında vücudu takviye etmek amacıyla yoğurt yenilmeli, ayran, taze hazırlanacak limonata içilmeli"

Yurthaber 07-08-22 11:06

Kan şekerini dengeliyor, kolestrolü azaltıyor! Maden suyunun 10 mucizevi faydası

Pek çok faydası olduğu bilinen doğal mineralli sular, metabolizmanın ve vücut dengesinin ideal şekilde korunması amacıyla gerekli olan mineralleri içeriyor. Bunların başında gelen maden suyu, pek çok derde de deva oluyor. İşte kan şekerini dengeleyen ve kolestrolü azaltan en önemli içeceklerden maden suyunun az bilinen 10 mucizevi faydası!

Haber 27-07-22 17:08

Yer: Batman! Şifa arayanlar buraya akın ediyor: En az bir hafta kalınmalı

Batman'da bir köyde bulunan doğal maden suyu çeşmesi, vatandaşların akınına uğruyor. Birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan çeşmeden vatandaşlar şifa bulmaya çalışıyor. Daha önce çeşmeye geldiğini ve şifa bulduğunu belirten Veysi Yılmaz, çeşmenin bulunduğu köyde en az bir hafta kalması gerektiğini söyledi.

Haber 14-07-22 10:46

Faydalarını duyunca her gün içmek isteyeceksiniz

Daha sağlıklı olmak için beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor. Beslenme düzeninde meyve ve sebzelere ağırlık vermek çok daha zinde ve sağlıklı olmamızı sağlıyor. En faydalı meyveler arasında bulunan narın da sağlığa karşı öyle etkileri var ki duyanları şaşırtıyor. Günde sadece bir bardak nar suyu içmenin faydaları saymakla bitmiyor.

Yemek 16-06-22 10:12

Bir meyve suyu içti, 20 bin TL hesap geldi! Gece kulübüne zorla sokuldu, bir anda etrafını kadınlar sardı...

İstanbul'daki bir gece kulübünde yaşananlar hayrete düşürdü. Mekana adeta zorla içeri sokulan Avustralyalı turist Daniel M., asıl şoku içeri girdiğinde yaşadı. Etrafı kadınlarla çevrilen turist bir meyve suyu içip kalkmak istedi. Gelen hesabın 20 bin TL olduğunu görünce ise inanamadı. Mekan sahipleri tarafından hesabı ödemeye zorlanan Daniel M., linç edilmekten son anda kurtuldu.

Haber 08-06-22 11:28

Susuzluğunuzu meyve suyu ile gidermeyin!

Tüm yıl boyunca heyecanla beklediğimiz yaz mevsimi nihayet kapımızı çaldı. Ancak güneşin kendini bolca gösterdiği yaz ayları diyabet hastaları için büyük bir risk oluşturabiliyor. Yaz mevsiminde vücutta oluşan sıvı kaybına, yazın getirdiği rehavet nedeniyle beslenme düzeninin bozulması ve rutin kontrollerin ihmal edilmesi gibi çeşitli faktörler de eklenince, diyabet hastalarının kan şekerinde düzensizlikler gelişebiliyor.

Haber 31-05-22 14:28

Maden suyu ne demek? Maden suyu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Maden suyu birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Maden suyu ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:46

Meyve suyu ne demek? Meyve suyu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi hakkında bilgi sahibi olmak, fikirlerin ve duyguların başarıyla dile getirilmesini mümkün kılar. Kişinin kendisini rahatlıkla ifade etmesine yardımcı olan dilbilgisi kuralları, birleşik kelimeleri de şekillendirir. İki kelimenin birleşimi sırasında devreye giren bu kurallar, kelimelerin anlam kazanmasında önemli yan rol oyuncuları arasındadır. Meyve suyu birleşik kelimesi de dilbilgisi kuralları ile oluşmuştur. Meyve suyu ne demektir?

Egitim 18-05-22 15:39

Batı Akdeniz'den Avrupa ülkelerine 407,2 milyon dolarlık ihracat yapıldı

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu: - "Avrupa ülkelerine ihracatın yarıya yakınını yaş meyve sebze sektörü gerçekleştirirken, ikinci sırada yer alan maden sektörü, ihracatını neredeyse iki kat artırdı"

Yurthaber 10-05-22 13:14

Bu etkisini hiç duymamıştınız! Oruç tutarken maden suyu içilmesi…

Ramazan ayında doğru beslenmek gün içerisinde zinde ve sağlıklı kalabilmek için çok önemli. Her sene oruç tutarken nasıl beslenilmesi gerekildiği ile ilgili yeni bilgiler öğreniliyor. İftardan sahura kadar geçen sürede yeterli beslenmek ve bol su içmek gerekiyor. Bu süreçte maden suyu içmek oruç tutarken hissedilen yorgunluğun giderilmesini sağlıyor.

Haber 18-04-22 11:30