Mfö Haberleri

Özkan Uğur neden öldü, kaç yaşındaydı? MFÖ üyesi Özkan Uğur kimdir? Cenaze töreninde göz yaşları sel oldu

Bir süredir kanser tedavisi gören Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde hayatını kaybetti. MFÖ üyelerinden olan ünlü şarkıcının ölümü sevenlerini yasa boğdu. Usta sanatçının cenaze töreni bugün yapıldı. Peki, Özkan Uğur neden öldü, kaç yaşındaydı? MFÖ üyesi Özkan Uğur kimdir? İşte detaylar...

Magazin 11-07-2023 14:58

Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un vefatı sonrası ağlamaktan konuşamadı... Melek gibi çocuk

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının vefatı, sevenlerini yasa boğdu. MFÖ'nün bir diğer üyesi Mazhar Alanson ise arkadaşı Özkan Uğur'un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında zor anlar yaşadı. Ağlamaktan konuşamayan Alanson, "Melek gibi bir adamdı. Ağızından tek bir kötü şey duymadım yıllardır. Melek gibi çocuk." ifadelerini kullandı.

Magazin 09-07-2023 11:25

Özkan Uğur'dan haber var! Sağlık durumunu açıkladı: Doktorun dediğine göre...

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müzisyen Emre Irmak, Uğur'un oğlu ile görüştüğünü belirtip doktorların Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin verdiği bilgiyi paylaştı.

Magazin 01-07-2023 13:25

Yoğun bakımda entübe edilen Özkan Uğur'un yeğeninden tepki: 1 saat içinde...

Ünlü müzik grubu MFÖ'nün üyesi başarılı müzisyen Özkan Uğur, entübe edildi. Üç aydır yoğun bakımda olduğu öğrenilen ünlü sanatçıya ilişkin sosyal medyada yer alan asılsız haberler sonrası dikkat çeken bir açıklamada bulunuldu. Özkan Uğur'un yeğeni Özlem Uğur yüzlerce mesaj aldığını belirtip "1 saat içinde sosyal medyada amcamla ilgili yayımlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müsterih olunuz" ifadesini kullandı.

Magazin 25-06-2023 09:49

Diğer Haber Etiketleri

Mfö

Mfö Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mfö Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yoğun bakımdaki Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama geldi! ''Dualarınızı esirgemeyin''

Üç aydır yoğun bakımda olan MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un entübe edildiği haberleri tüm hayranlarını üzdü. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Özkan Uğur'a dostlarından 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. Usta sanatçının eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdiler.

Magazin 24-06-2023 15:48

MFÖ'nün Fuat Güner’inden MUTO çağrısı! İnşaat mühendisi olan isim Maliyeti sadece yüzde 5 artırıyor dedi

MFÖ'ın Fuat'ı dikkat çeken bir açıklama yaptı. İnşaat mühendisi Fuat Güner, müteahhitlere çağrıda bulunarak yapıların MUTO metodu ile yapılması gerektiğini söyledi. Güner, Japonların depremde binaların yıkılmasını MUTO yöntemi ile engellediklerini belirtti.

Magazin 28-02-2023 11:18

30 Ağustos'un 100. yıl dönümü İstanbul'da konserle kutlandı

Konserde, şef Hasan Niyazi Tura yönetimindeki İDSO ve İDOB Korosunun yanı sıra MFÖ grubu sahneye çıktı

Yurthaber 30-08-2022 23:19

MFÖ uzun bir aradan sonra buluştu

Türkiye’nin efsane müzik grubu MFÖ, uzun zaman sonra ilk kez İstanbullu sevenleriyle buluştu.

Magazin 16-08-2022 15:42