Mhp Haberleri Ve Son Dakika Mhp Haberleri

Mhp Haberleri Ve Son Dakika Mhp Haberleri

MHP, 9 Şubat 1969 tarihinde Alparslan Türkeş’in liderliğinde kurulmuş olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin resmî kısaltmasıdır. Simgesi üç hilal olan Türk siyasi partisidir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde 48 milletvekiliyle temsil edilir. Sloganı ‘Ülkenin geleceğine oy ver’ olan MHP’nin ideolojisi milliyetçilik, dokuz ışık, ülkücülük ve Türk-İslam sentezi üzerine kuruludur. Resmî renkleri kırmızı beyazdır. Meclis’te Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP, aşırı sağ yelpazede konumlanır. Milliyetçi muhafazakar tabana seslenmiştir. Partinin en önemli sembolü bozkurt işaretidir. Kurucusu olan Alparslan Türkeş, ‘Başbuğ’ olarak nitelendirilir. Genel başkanlığını yapan kişiler emekli bir albay olan Alparslan Türkeş ve siyasetçi ve ekonomist olan Devlet Bahçeli olmuştur. Devlet Bahçeli aynı zamanda MHP’nin eski Başbakan yardımcısıdır.

Mhp Haberleri

Son dakika | Bahçeli yeniden Genel Başkan! MHP lideri kürsüye kolunda sargıyla çıktı, Erdoğan'a çağrı yaptı: 'Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Kurultayda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sol kolunun sargılı olması dikkatlerden kaçmadı. MHP'den açıklama geldi. Öte yandan MHP lideri Bahçeli konuşmasında 'Bu benim için final seçimi' diyen Erdoğan'a da çağrı yaparak "Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın" dedi.

Haber 17-03-2024 11:34

İstanbul'da kulisler alev alev, seçim sürprizlere gebe! 3 verip 2 alabilirler: Hilmi Türkmen, Şadi Yazıcı, Şükrü Genç...

Yerel seçimlerde herkes İstanbul'a ve İstanbul'un ilçelerine odaklanmış durumda. 2019'daki yerel seçimlerde 39 ilçenin 24'ünü AK Parti, 14'ünü CHP, birini ise MHP kazanmıştı. Siyaset kulislerinde oldukça hareketlilik söz konusu! İstanbul'da birçok ilçe belediyesi 1 Nisan sabahı el değiştirebilir. İşte detaylar...

Finans 06-03-2024 11:01

MHP lideri Bahçeli'den Gazze mesajı: 'Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazze'de ateşkese yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin "Sayın Cumhurbaşkanımızın diyalog çabaları ve diplomatik temasları çok değerlidir. Sonuca ulaşması samimi dileğimizdir. Ancak gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli" dedi. Açıklamasının devamında Bahçeli, "Şayet bu fırsat kaçarsa, bölgenin ve dünyanın bacasını ateş saracak" diye konuştu.

Haber 04-03-2024 18:05

'Hain' polemiği farklı boyuta evrildi! MHP'lileri kızdıran sözler sonrası Kutalmış Türkeş'ten yeni açıklama: Kader kime ölüm yazmışsa o ölür gider!

Adana Ülkü Ocakları'nın İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçlamasının ardından, başlayan gerilim farklı boyutlara ulaştı. Yaptığı çok sert açıklamalarla MHP cephesini kızdıran Kutalmış Türkeş, geri adım atmayacağını belirtti. Yeni bir açıklama yapan Türkeş, yaptığı açıklamada Semih Yalçın'ı kastetmediğini savunurken "Kader kime ölüm yazmışsa ölür gider. Herkes için geçerli. Biz kadere inanıyoruz." dedi.

Haber 01-03-2024 08:16

MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik! Ortalık bir anda karıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de MHP'nin seçim çadırını ziyaret etmek isteyince ortalık bir anda karıştı. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Olay sonrası Karaalioğlu sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Haber 24-02-2024 18:58

Son dakika | Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Bahçeli: İspatlamazsa dünyanın en namert insanı

Son dakika haberi: 9 işçiden hala haber alınamayan maden faciası MHP lideri Devlet Bahçeli, Murat Kurum'a bakan olduğu dönemle ilişki gelen eleştirilere tepki gösterip Kurum'a sahip çıktı. Bahçeli'nin gündeminde yazar Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki iddiası da vardı. Dilipak'ı sert sözlerle hedef alan Bahçeli, "iddialarını ispatlamazsa, yazdıklarını tekziplemezse dünyanın en namert insanıdır" dedi.

Haber 20-02-2024 11:17

Cevdet Akçay tartışmaların odağında: Linkler koptu çıkışına bir tepki daha! 'Bize anlatacağına gereğini yapsın'

Merkez Bankası yönetimindeki görev değişiminin ardından yılın ilk Enflasyon Raporu sunumuna Cevdet Akçay'ın "Linkler kopmuş" çıkışı damgasını vurdu. MB Başkan Yardımcısı Akçay'ın bu sözleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in hedefindeydi. "Neyin linkinden bahsediyorsunuz? Vatandaşın, bizim linkle işimiz yok" ifadelerini kullanan Yönter'in Akçay için "Bunu söylemeyecek, gereğini yapacak" tepkisi de dikkat çekti.

Finans 16-02-2024 09:34

'Çok güçlü bir ihtimal! Yakın zamanda olabilir' diyerek açıkladı 'MHP, İYİ Parti, Zafer Partisi...' Çok konuşulacak çıkış! Yüzde 30'a dikkat çekti

Türkiye adım adım seçime yaklaşırken siyaset gündeminde partiler arası hareketlilik de sürüyor. Son olarak gazeteci Faruk Aksoy'dan seçim atmosferi sonrasına dair çok konuşulacak sözler geldi. "Çok güçlü bir ihtimaldir" diyen Aksoy, 'milliyetçi ittifak'a vurgu yaptı. MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi'ni işaret eden Aksoy, "Bunları topladığında yüzde 25-30'a vuruyor" dedi.

Haber 14-02-2024 12:14

Bahçeli'den Büyükerşen'e çok sert 'Osmanlı' yanıtı! Sözleri gündem olmuştu... Yaşından başından da mı utanmadın

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı İmparatorluğu'yla ilgili "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye" sözleri gündem oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli, Büyükerşen'e çok sert tepki gösterirken "Yazıklar olsun! Yaşından başından da mı utanmadın" diye konuştu.

Haber 13-02-2024 11:49

MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart için dikkat çeken sözler: İktidara değil, muhalefete göstereceğiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak." dedi.

Haber 11-02-2024 15:00

MHP'li Başkan Rafet Vergili'nin 'AK Parti' sözleri gündem oldu! 'Siyasetleri budur' diyerek anlattı: 'Bir yerde rant varsa onu peşkeş çekerler'

MHP'li Rafet Vergili'nin AK Parti ile ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem yarattı. Karabük Belediye Başkanı olan ve yeniden aday gösterilen Vergili, katıldığı bir canlı yayında "AK Parti siyaseti herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar. O kadar gizli saklı yaparlar ki normal AK Partili olan vatandaşlar onu görmez." ifadelerini kullandı.

Haber 11-02-2024 12:03

MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP, 6'sı ilçe 49'u belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Haber 10-02-2024 16:40

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-2024 16:12
MHP

MHP'li Semih Yalçın duyurdu! MHP'de o ilçe başkanlıkları kapatıldı, Hüseyin Sözlü görevden alındı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Adana iline bağlı Karaisalı, Saimbeyli, ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarının kapatıldığını açıkladı. Yalçın gerekçe olarak ise yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilediklerini gösterdi. Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün de görevden alındığı aktarıldı.

Haber 01-02-2024 18:24

MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1'i büyükşehir ilçesi olmak üzere 9 ilçe ve 46 beldenin belediye başkan adayını açıkladı.

Haber 31-01-2024 13:22

MHP seçim çalışmalarına Mersin'de başladı! Bahçeli: Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye...

Seçimlere neredeyse 2 ay kalmışken partiler adaylarını birer birer açıklamaya devam ediyor. Seçim hazırlıklarını başlatan MHP, bugün Mersin'de ilk mitingini yaptı. Bahçeli Mersin'de CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

Haber 28-01-2024 14:52

SON DAKİKA | MHP 55 adayını daha açıkladı! Yozgat'ta seçimlerde yarışacak isim belli oldu

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 adayını daha açıkladı. MHP'den yapılan açıklamayla Yozgat ve 54 ilçe ile beldenin belediye başkan adayı belli oldu.

Haber 27-01-2024 13:39

MHP 55 aday daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), aralarında 2 büyükşehir ilçesinin de olduğu 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Haber 26-01-2024 17:17
MHP

Söğüt'te MHP'den aday gösterilmişti! İsmet Sever affını istedi

Bilecik Söğüt'te yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday gösterilen ve mevcut belediye başkanlığı görevini de yürüten İsmet Sever, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Haber 25-01-2024 18:36

MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 3 ilçe ve 52 belde belediye başkan adayını açıkladı.

Haber 25-01-2024 13:37

MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 2 büyükşehir ilçe ve 53 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı.

Haber 24-01-2024 17:23
MHP

Erdoğan'dan sürpriz Ankara hamlesi! AK Parti, kazandığı iki belediyede de aday çıkartmayacak... 5 ilçe için MHP'ye destek kararı

Ankara adaylarını açıklamaya hazırlanan AK Parti'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın yapılacak tanıtım toplantısına çevrildi. Kulislere yansıyan bilgilere göre; AK Parti Ankara'nın 20 ilçesinde aday çıkartacak, 5 ilçede ise MHP'nin adayını destekleyecek. AK Parti'nin 2019 seçimlerinde kazandığı iki belediyede aday çıkarmama kararı alması ise dikkat çekti.

Haber 23-01-2024 15:58

Emekliye 8 bin lira zam ve 5 bin TL yeni ikramiye iddiası konuşulurken... Devlet Bahçeli'den 'emekli maaşı' çıkışı! Kürsüden seslendi: Fazlasını hak ediyorlar!

Emekli maaşlarına yüzde 5'lik ek zam kararının yasalaşması için geri sayıma geçilirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak emekli zammı mesajı geldi. Partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Bahçeli, "Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor" dedi. Emekliye 8 bin lira ek zam ve 5 bin TL yeni ikramiye iddiaları konuşulurken, Bahçeli'nin yapmış olduğu çıkış ise dikkat çekti. İşte kulislerde konuşulan rakamlar...

Finans 23-01-2024 13:37

Son dakika | Üç büyükşehrin adaylarıyla ilgili Bahçeli'den dikkat çeken sözler! Soyadlarını aynı cümlede böyle kullandı

Son dakika haberi: Yerel seçimlere 68 gün kala gözler İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediyelerinin Cumhur İttifakı ve CHP'li adaylarında. İstanbul'da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş ile Turgut Altınok, İzmir'de ise Hamza Dağ ile henüz açıklanmayan CHP'li aday yarışacak. Adayların soyadlarından yaptığı göndermeyle dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e de "Dersimliler" hitabı üzerinden yüklendi.

Haber 23-01-2024 10:51

Son dakika | MHP Düzce belediye başkan adayı belli oldu! 54 ilçede daha isimler kesinleşti

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP), Düzce belediye başkan adayı belli oldu! 54 ilçede daha isimler kesinleşti.

Haber 21-01-2024 16:06

MHP 55 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin belediye başkan adaylarını açıklama devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.

Haber 19-01-2024 17:36

AK Parti'den 7 il için kritik karar! MHP'yi destekleyecek

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti, 74 ilde adaylarını belirledi. AK Parti'nin 7 il belediyesinde ise aday çıkartmayarak MHP'yi destekleyeceği açıklandı.

Haber 18-01-2024 16:23

MHP peş peşe duyurularına devam ediyor! 55 adayın daha ismi açıklandı

Partilerin aday mesaisi kesintisiz devam ediyor. Bugün AK Parti'nin 48 adayını tanıtması bekleniyor. MHP ise 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.

Haber 18-01-2024 12:44

SON DAKİKA | MHP 2 il ve 53 ilçede yeni başkan adaylarını açıkladı! İşte Uşak ve Kilis adayları...

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2 il ve 53 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. Alınan karara göre Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu.

Haber 17-01-2024 14:19

MHP 55 ismi daha açıkladı! Aralarında Elazığ, Isparta ve Kars da var

Geçtiğimiz günlerde 110 adayını duyuran MHP bugün de 55 ismin daha açıklamasını yaptı. Duyurulan iller arasında Elazığ, Isparta ve Kars da yer alıyor.

Haber 15-01-2024 12:18

SON DAKİKA | MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı

Son dakika haberine göre Siyasetin ana gündem maddesi yerel seçimler olurken, parti ve ittifaklar da adaylarını bir bir açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı ortağı MHP, bugün de 8 il, 47 ilçe olmak üzere 55 belediye başkanını duyurdu.

Haber 11-01-2024 17:19
MHP

MHP'de 'Efsane Vali' sürprizi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye başkan adayı oldu

Çalışkanlığı ve yaptığı hizmetlerle bir döneme damga vuran ve "Efsane Vali" olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP'den Tokat Belediye başkan adayı oldu. Alınan kararı Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haber 11-01-2024 12:04

AK Parti Manisa ve Mersin'de MHP'nin adayına destek verecekti! O iki isim dahil 55 aday belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi, ikisi büyükşehir olmak üzere toplamda 55 adayının ismini açıkladı! AK Parti, Manisa ve Mersin'de aday çıkarmayarak MHP'nin adayını destekleyecek. MHP'nin Manisa büyükşehir belediyesi için adayı mevcut başkan Cengiz Ergün olurken Mersin adayı ise Serdar Soydan oldu.

Haber 10-01-2024 16:57

Gazeteciler için yeşil pasaport adımı: Yasa teklifi Meclise sunuldu

Meslekte 15 yıl kıdemi bulunan basın kartı sahibi basın mensuplarına yeşil pasaport verilmesi gündemde. MHP, söz konusu düzenlemeye ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

Haber 10-01-2024 15:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da kimi aday gösterecek? Kulisler bu iddiayı konuşuyor: O isim ağırlık kazandı

31 Mart'ta yapılacak seçimlere gidilirken parti ve ittifakların çıkaracağı adaylar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da çıkaracağı adaylar halen soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Adaylar için temayül yoklamaları yapılırken, adayların 15 Ocak'a kadar belli olması bekleniyor. İstanbul için adaylar arasından bir ismin ise ağırlık kazandığı gelen bilgiler arasında...

Haber 01-01-2024 20:55

Tek tek hepsi açıklandı! AK Parti MHP'yi 5 ilde, MHP AK Parti'yi 24 ilde destekleyecek

AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı’nın işbirliği yapacağı iller açıklandı. 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti ve MHP, bazı illerde tek aday bazı illerde de kendi adayıyla yarışacak. İşte il il o bölgeler...

Haber 28-12-2023 21:25

Bahçeli’nin rozeti ile kravatı dikkat çekti! Herkes anlamını merak etti! İşte o rozetin sırrı…

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında bugün yaptığı konuşma kadar taktığı rozet ve kravatı ile de gündem oldu. Bahçeli’nin taktığı rozetin ne olduğu merak edilirken rozetin üstündeki yay ve ok, Bozok ve Üçok boylarını temsil ettiği öğrenildi. İşte Bahçeli’nin rozeti ile ilgili merak edilenler…

Haber 26-12-2023 15:52

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den 'Özgür Özel' açıklaması! 'Bu şahıs aklını başına almazsa...' CHP'den jet açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yayı gerilmiş ok gibi, keskin bir bıçak gibiyiz. Kimseye milli şerefimizi çiğnetmeyiz. Can verdik bedel ödedik ama teslim olmadık taviz vermedik boyun eğmedik" dedi. Öte yandan Devlet Bahçeli, Özgür Özel'e yüklenerek "Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" diye konuştu. Bahçeli'nin bu sözlerine CHP'den jet yanıt geldi.

Haber 26-12-2023 10:38

Devlet Bahçeli'den hain saldırı sonrası açıklama: 'Kanları yerde kalmayacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen ve 6 askerimizi şehit verdiğimiz hain saldırı sonrasında "Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Haber 23-12-2023 14:03

Son dakika: AK Parti ile MHP arasında yerel seçim mutabakatı! 30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, 2'sinde MHP aday çıkaracak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmelerinin ardından Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'taki yerel seçimlerdeki yol haritası netleşti. Cumhur İttifakı'ndaki seçim mutabakatını MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız açıkladı. "30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, 2'sinde ise MHP aday çıkaracak" açıklamasını yapan Yıldız, Mersin ve Manisa'da ise MHP adayının destekleneceğini söyledi.

Haber 22-12-2023 20:11

AK Parti ve MHP, İstanbul'da kimi aday gösterecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Aralık' sonunu işaret etmişti, o tarih netleşti

Cumhur İttifakı seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti'de temayül yoklamaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ve Ankara adayları için aralık ayı sonunu işaret etmişti. Gelen son bilgilere göre adayların açıklanacağı tarih kulislerde netleşti.

Haber 21-12-2023 09:10

Kulisleri hareketlendiren İstanbul ve Ankara iddiası! Erdoğan, İstanbul ve Ankara adayları için...

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul ve Ankara'da kimi aday göstereceği merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci derece büyükşehirlerin adayları için aralık ayı sonunu işaret ederken kulisleri hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara adayları için "Siyasi çevreden olmak zorunda değil" dediği iddia edildi. Öte yandan MHP'ye bırakılacak il ve ilçeler de belli oldu.

Haber 19-12-2023 14:40

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklamalar: 'AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifak'ı olarak büyük resme odaklanıyoruz. Cumhur İttifakı kararını vermiş ve mutabakata vararak 31 Mart için yola çıkmıştır. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır. Ne söz verdiysek tutarız" dedi.

Haber 16-12-2023 14:03

AK Parti ve MHP'nin yerel seçimdeki yol haritası belli oldu! AK Parti o büyükşehirlerde aday çıkarmayacak

Yerel seçimlere aylar kala siyasiler çalışmalarını hızlandırdı. Peş peşe görüşmelerin ardından hangi ilde hangi politika izleneceği de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmelerinin ardından 30 büyükşehirde atılacak adımlar netleşti. 3 büyükşehir için verilen karar ise dikkat çekti.

Haber 14-12-2023 16:22

Yerel seçim startı verildi... AK Parti'nin 'aday' planı belli oldu, ilk sırada onlar var! İYİ Parti'nin kararı, Sancaklı istifası...

Türkiye, Mayıs'taki genel seçimin ardından şimdi de yerel seçim iklimine girdi. CHP'deki genel başkanlık yarışını Özgür Özel'in kazanması, Ekrem İmamoğlu'nun süreçten güçlenerek çıkması, İYİ Parti'nin CHP ile ittifak yapmayı reddetmesi gibi birçok faktör seçimi oldukça ilginç hale getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı adaylarını belirlemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Haber 12-12-2023 10:31

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-2023 06:55

Son dakika: Saffet Sancaklı, MHP’den istifa ettiğini duyurdu! Devlet Bahçeli seçimle ilgili sözlerine tepki göstermişti

Son dakika: Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı'nın yerel seçimlerle ilgili açıklamasına tepki gösteren Devlet Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yapmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurmuştu.

Haber 09-12-2023 21:08

Devlet Bahçeli'den o sözlere tepki gelmişti! Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili olarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurdu.

Haber 09-12-2023 16:01

O il MHP'ye bırakıldı! AK Parti'den 'Başak Demirtaş ve Ahmet Türk' yorumu... İYİ Parti'nin kararı lehimize

Cumhur İttifakı'nda seçime yönelik iş birliği çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Çalışmalar kapsamında seçime ayrı ve birlikte girilecek yerler giderek netleşiyor. AK Partili kaynaklar 20'den fazla ilde ittifak ortağı iki partinin ayrı adaylar göstereceğini dile getirdi. İYİ Parti'nin CHP'ye ret kararını değerlendiren partililer ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için HEDEP'in Ahmet Türk veya Başak Demirtaş'ı aday gösterme olasılığına ilişkin de önemli bir yorum yaptı.

Haber 08-12-2023 08:42