Mhp Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Haberleri

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 2024-04-23 11:02:39

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 2024-04-22 14:14:02

Son dakika | İran'ın saldırısı Mecliste yankı buldu: AK Partili isimden destek! 'Büyük Şeytan'a taş attılar, tebrik ediyorum

Dünya İran'ın İsrail'e saldırısından sonra bugün de savaş paniğiyle sarsıldı. İsrail misilleme olarak İran'a füze saldırısı gerçekleştirdi. İran'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği saldırıya ise AK Partili Milletvekili Mehmet Sait Yaz'dan destek geldi.

Haber 2024-04-19 08:34:40

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 2024-04-15 18:00:44

Erdoğan'a Kırılsın o parmaklar çağrısı: AK Parti'de seçim sonrası alevlenen tartışmalar gözleri bu iki isme çevirdi

Son seçimlerde alınan sonuç AK Parti'yi hayli hareketlendirdi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına 'kibir' konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Van çıkışı ve AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı partide tartışma yarattı. Erdoğan'ın eski metin yazarı ve gazeteci Aydın Ünal, bu süreçte yaşananlara dikkat çekerek Erdoğan'ın "dindarları yeniden kazanması" için gündem yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

Haber 15-04-24 14:55

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-24 12:21

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39

Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitap etti:

Kesin olmayan sonuçlara göre Tokat Belediye Başkanlığını kazanan MHP adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Sizlerle beraber çok güzel hizmetler edeceğiz. Tokat'ı kucaklayacağımızı göreceksiniz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:25

CANLI AFYONKARAHİSAR SEÇİM SONUÇLARI! Afyonkarahisar'da seçimi kim kazandı? Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı kazandı?

Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Heyecan dolu bekleyiş bugün itibarıyla son buldu. Afyonkarahisar'da sonuçlar, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında. Afyonluların tercih edeceği isim büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Afyonkarahisar'da AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı CHP adayı Burcu Köksal mı yoksa MHP adayı Sezer Küçükkurt mu kazandı? İşte Afyon seçim sonuçları!

Finans 31-03-24 15:25

Canlı Kırklareli seçim sonuçları! Kırklareli seçim sonuçlarında CHP adayı Mehmet Kesimoğlu mu, MHP adayı Derya Bulut mu, İYİ Parti adayı Ali Dermenci mi kazanacak?

Kırklareli seçim sonuçları yakından takip ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek ve yerel seçimler için oylarını kullanacak. Kırklareli'nin mevcut belediye yönetimi CHP üstlenmekte. 31 Mart'ta Kırklareli yerel seçim sonuçları belli olacak. Peki, Kırklareli seçim sonuçlarında CHP adayı Mehmet Kesimoğlu mu, MHP adayı Derya Bulut mu, İYİ Parti adayı Ali Dermenci mi kazanacak? İşte detaylı bilgiler...

Haber 29-03-24 15:33

CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur, trafik kazasında yaralandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haber 23-03-24 21:43

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 14-03-24 15:56

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

Osmanlı Hanedanı sultanı evlendi! Şahidi İlber Ortaylı oldu

Osmanlı Hanedanının “sultan” unvanını taşıyan hayattaki 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul’da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Osmanoğlu'nun şahitliğini Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz ve TV programcısı, yazar ve hattat Mehmet Fatih Çıtlak yaptı.

Haber 18-02-24 11:54

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'dan açıklama: İzmir'de zeybeği de halayı da beraber oynayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

Haber 22-01-24 15:39

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'e soruldu

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, ilk ev alacaklara verileceği açıklanan düşük faizli konut kredisine ilişkin konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakırlıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e “İlk ev alacaklara düşük faizli kredi verilmesi uygulaması ne zaman başlayacaktır, konut kredisi limitleri, faiz oranları ve vadeleri ne kadar olacaktır” diye sordu.

Finans 16-01-24 14:47

Altaylı'dan Fatura Mehmet Şimşek'e çıkarılıyor çıkışı: Bahçeli'nin 'emekli zammı' talebi kulisleri hareketlendirmişti! Gerekirse onu da harcarlar

Son günlerde MHP lideri Bahçeli'nin 'emekli maaşlarına seyyanen zam ve kök maaş' talebine Bakan Şimşek'in sıcak bakmadığı hem Ankara kulislerinde hem de sosyal medyada konuşuluyor. İddialar üzerine gazeteci Fatih Altaylı, Şimşek'in bu talebe neden karşı çıktığıyla ilgili ses getirecek bir yorumda bulundu. Altaylı'nın ayrıca "Bu enflasyonun faturasını biri ödeyecek" sözleri dikkat çekti.

Finans 15-01-24 08:49

SON DAKİKA | Erdoğan'dan sürpriz görüşme trafiği! Önce Bahçeli, ardından Kurtulmuş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile ardından da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Peş peşe yaşanan kritik görüşmelerin Can Atalay hakkındaki mahkeme kararları ile ilgili olduğu öne sürüldü. Öte yandan 8 parti, TİP Milletvekili Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

Haber 11-01-24 14:05

MHP'de 'Efsane Vali' sürprizi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye başkan adayı oldu

Çalışkanlığı ve yaptığı hizmetlerle bir döneme damga vuran ve "Efsane Vali" olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP'den Tokat Belediye başkan adayı oldu. Alınan kararı Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haber 11-01-24 12:04

Can Atalay kararı gündem olmuştu! Yargıtay'dan AYM çıkışı: 5-6 yıldan beri...

Yargıtay Birinci Başkanı Mehmet Akarca, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği 'hak ihlali' kararına ilişkin "Aşağı yukarı 5-6 yıldır süregelen ciddi anlamda derin görüş ayrılıklarımız oldu, bu bir gerçek" dedi. Öte yandan, TTB, Can Atalay hakkında verilen hak ihlali kararının uygulanmaması nedeniyle İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi heyeti ve Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi üyeleri hakkında ceza soruşturması başlatılması talebiyle başvuruda bulundu.

Haber 05-01-24 16:46

'Şeyh Said' tartışmalarına Ümit Özdağ da katıldı: Hainlerin pankartı değil, kendileri asılır

Diyarbakır'da kayyum belediyesinin bir bulvara Şeyh Said’in ismini vermesi üzerine başlayan tartışmalar büyüdü. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu Şeyh Said tartışmaları sebebiyle istifa etmişti. Tartışmalara Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da katıldı. Özdağ, Bursa'da partisinin gençlik kollarının Şeyh Said pankartını indirmesi üzerine 'Hainlerin pankartı değil, kendileri asılır' dedi.

Haber 16-12-23 23:30

TBMM'de gergin anlar! AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin o sözleri tansiyonu yükseltti, Sırrı Sakık küfretti

TBMM Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşandı. Bütçe maratonu devam ederken AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin Selahattin Demirtaş üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklenmesi tansiyonu yükseltti. Bu sırada CHP ve DEM sıralardan Çelebi'ye yanıt gelirken DEM milletvekili Sırrı Sakık, Çelebi'ye küfretti.

Haber 14-12-23 08:37

Faruk Koca'nın yumruğu konuşulurken Gazze ve Abdullah Öcalan çıkışı! Mehmet Metiner o iki gruba yüklendi

Türkiye'nin konuştuğu yumruklu saldırı canlı yayında konuşulurken gerçekleşen Gazze ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan çıkışları dikkat çekti. Gazeteci ve eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'i yumruklaması sonrası şiddete karşı olduğunu söyleyenler ve Öcalan'ın serbest bırakılmasını düşünenlere yüklendi.

Haber 13-12-23 09:08

İYİ Parti'de Şeyh Said krizi! Salim Ensarioğlu disipline sevk edildi

Diyarbakır'daki Silvan-Elazığ yoluna "Şeyh Said Bulvarı" ismi verilmesi kararı gündemdeki yerini korurken İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu, konuyla ilgili paylaşım yaptı. Şeyh Said için "bölgenin en önemli değerlerinden" diyen Ensarioğlu disipline sevk edildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan açıklama geldi.

Haber 12-12-23 15:38

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-23 06:55

Son dakika: Saffet Sancaklı, MHP’den istifa ettiğini duyurdu! Devlet Bahçeli seçimle ilgili sözlerine tepki göstermişti

Son dakika: Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı'nın yerel seçimlerle ilgili açıklamasına tepki gösteren Devlet Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yapmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurmuştu.

Haber 09-12-23 21:08

Devlet Bahçeli'den o sözlere tepki gelmişti! Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili olarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurdu.

Haber 09-12-23 16:01

'Savaşı bırakıp Türkiye'ye ineceğim son çağrımdır' paylaşımı gündem olmuştu! İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ı hedef göstermişti: İstanbul Valiliği'nden açıklama

Sosyal medyada bir kullanıcı, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'la ilgili paylaşım yaptığı için İstanbul Bağcılar'da evinin etrafında silahlı kişilerin olduğu iddia etmişti. Gündem olan konuyla ilgili İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Şahsın ülke dışında ve suç kaydı olduğu belirlenirken, konu olan herhangi bir güvenlik tehdidinin bulunmadığı aktarıldı.

Haber 27-11-23 10:33

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban istifa edecek mi? Açıklama geldi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın da partiden istifa edeceği iddia edilmişti. Söz konusu iddialara yanıt veren Gürban, “İstifa yönünde bir düşüncem yok. İstifa etmemi gerektirecek bir neden yok” dedi.

Haber 17-11-23 14:20

Kemal Sunal'ın o sahnesiyle paylaştı! AK Partili Mehmet Ali Çelebi'den CHP lideri Özgür Özel'e Mesela yani göndermesi

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP lideri Özgür Özel'in kurultayda ve kurultay sonrasında yaptığı 'ön seçim' açıklamalarını gündeme taşıdı. Özel'in bir hafta arayla yaptığı konuşmalara yer verip tepki gösteren Çelebi'nin paylaşımındaki 'Kemal Sunal' detayı dikkat çekti.

Haber 12-11-23 13:47

Murat Kurum: İstanbul 2053 yılında tüm dünyaya model şehir olacak

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nde Türkiye Yüzyılı’nda Dirençli Şehirler Paneli’ne katıldı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Ömer Akgiray ve Yoshinori Moriwaki’nin konuşmacı olarak yer aldığı panelde konuşan Kurum, depremle mücadele noktasında kentsel dönüşümün önemini vurgulayarak, İstanbul’da yürütülen çalışmaları anlattı.

Haber 08-11-23 16:42

Afyonkarahisar'da Necip Fazıl Kısakürek'i Anma Konseri düzenlendi

Afyonkarahisar Belediyesince düzenlenen "Necip Fazıl Kısakürek'i Vefatının 40. Yılında Anma Konseri"nde AK Parti İstanbul Milletvekili ve besteci Yücel Arzen, orkestrasıyla sahne aldı.

Yurthaber 06-11-23 07:10

SON DAKİKA | İYİ Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan istifa kararı! 'AK Parti, MHP, Saadet Partisi ile ittifak olabilir' açıklaması gündem olmuştu

Son dakika haberi: İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, "Derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım" ifadelerini kullanırken, istifa kararını İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bildirdiğini belirtti.

Haber 02-11-23 13:35

Milletvekili seçilememişti... Mahmut Tuncer’in oğlu, AK Parti MKYK üyesi oldu

Geçtiğimiz seçimlerde AK Parti Aydın Milletvekili adayı olmasının ardından merak edilen Mehmet Umut Tuncer yeniden gündem oldu. Mahmut Tuncer’in oğlu Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti MKYK listesinde yer aldı.

Magazin 08-10-23 08:34

Son dakika | MHP'de kurultay tarihi belli oldu! Devlet Bahçeli, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ya çok ağır sözlerle yüklendi: Satılmış PKK'lı, potansiyel terörist, alçak ve aşağılık...

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin kurultayının 17 Mart'ta yapılacağını duyurdu. Yerel seçimlerle ilgili mesaj veren Bahçeli, "Başarının dışında bir seçeneğe her zaman olduğu gibi yine kapalıyız" dedi. İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı gündemdeki yerini korurken Bahçeli "81 ilde hangi partilerin kendi adaylarıyla katılıp katılmayacağı bizim meselemiz değildir" diye konuştu. Bahçeli, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'yu çok ağır sözlerle hedef aldı.

Haber 19-09-23 14:52

İYİ Parti cephesinden 'sağ ittifakı' mesajı! Canlı yayında çok konuşulacak sözler: AK Parti ve MHP ile ittifak yapabiliriz

Yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti cephesinden gündem yaratan yeni bir 'ittifak' açıklaması geldi. Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu katıldığı canlı yayında Eskişehir’de CHP ile ittifak yapılmasına karşı olduğunu belirtirken "Tabii ki bir sağ parti ile belirli prensiplerde biz ittifak yapabiliriz. AK Parti, MHP, Saadet partisi olabilir." ifadelerine yer verdi.

Haber 19-09-23 07:32

Gerginlik yaşanan CHP kongresinde milletvekili bayıldı

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililer ile Milletvekili Burcu Köksal arasında gerginlik yaşanırken, gerginliğe dayanamayarak bayılan Köksal’a sağlık görevlileri müdahale etti.

Yurthaber 13-09-23 11:47

Rozetini Meral Akşener taktı! İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin adayları merak ediliyor. Seçimlere az bir süre kalırken İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu. İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener'in Kahramanmaraş için 24'üncü Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu aday olarak göstereceği belirtildi.

Haber 07-09-23 21:32

Bakan Özhaseki'den o iller için 'sağanak' uyarısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de yarın beklenen sağanak nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Haber 06-09-23 19:31

Yeni bir parti daha kuruluyor! İsmail Saymaz canlı yayında duyurdu! MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi’nden sonra…

Ankara kulislerinde bugünlerde yine hareketli dakikalar yaşanıyor. İddiaya göre ‘Milliyetçi’ partiler arasına yeni kurulacak bir ya da iki parti daha katılabilir. Gazeteci İsmail Saymaz MHP eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu belirtti. Halaçoğlu daha önce İYİ Parti ve Zafer Partisi’nin kuruluş dönemlerinde de yer almıştı. İşte yeni kurulacak parti veya partilerle ilgili son dakika kulis bilgilerinin detayları…

Haber 01-09-23 08:53

Eski Bakan Kasapoğlu memleketi Kula’yı ziyaret etti

Eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisa’nın Kula ilçesini ziyaret etti.

Yurthaber 22-08-23 08:40

SON DAKİKA | İYİ Parti'den MHP'ye 'Milliyetçi blog' çağrısı! Sosyal medyadan duyurdu: Yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının yankıları sürerken İYİ Parti cephesinden çok konuşulacak bir açıklama geldi. İYİ Parti Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, "Türk milliyetçiliğinin, devletimizi yeniden yönetmesi için komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var" ifadelerini kullanarak 'Milliyetçi blog' çağrısında bulundu.

Haber 17-08-23 14:29

Arkasındaki nedeni açıkladı! Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısıyla ilgili MHP'den yeni mesaj

MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısıyla ilgili konuştu. Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının nedenini açıklayan Yıldız, "Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı" diye konuştu.

Haber 15-08-23 08:49

Seçimde istediği sonucu alamamıştı! Arzum Onan'dan yeni boşanan Mehmet Aslantuğ'un saç sakal birbirine karıştı

Türkiye İşçi Partisi'nin Muğla'dan milletvekili adayı olan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Meclis'e girememişti. Hem siyasete atılması hem de 27 yıllık evliliğini bitirmesiyle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ'un son hali dikkat çekti.

Magazin 10-08-23 11:50

Kılıçdaroğlu'na ağır sözler kullanan Mehmet Akif Alakurt'a zehir zemberek sözler! Canlı yayında esip gürledi: 'Ahlaksız müptezelin biri...'

Adanalı dizisindeki "Maraz Ali" rolüyle tanınan oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem olmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağır sözlerle Kılıçdaroğlu'nu hedef alan oyuncuya DP Milletvekili Cemal Enginyurt ateş püskürdü. Katıldığı canlı yayında esip gürleyen Enginyurt, Alakurt'tan "kendine 'sanatçı' diyen ahlaksız müptezelin biri" diyerek bahsetti.

Magazin 09-08-23 10:03

Cumhur İttifakı devam edecek mi? Canlı yayında kulis bilgisini paylaştı: 'Edindiğim bilgiye göre...'

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrasında mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. AK Parti ve MHP çalışmalara başlarken en önemli soruyu ise Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde olup olmayacağı oluşturuyor. Kulislerde konuşulanları aktaran CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinde konunun gündeme geldiğini aktardı.

Haber 31-07-23 14:18

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-07-23 11:13

Teberci’ye üstün başarı belgesi verildi

Bilecik’e tayini çıkan Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci’ye, Kaymakam Osman Bileci tarafından üstün başarı belgesi verildi.

Yurthaber 21-07-23 10:41