Mhp Ankara Milletvekili Nevin Taslicay Haberleri

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 2024-04-18 13:10:03

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 2024-04-15 18:00:44

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 2024-04-08 20:39:25

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 2024-03-29 15:22:54

Canlı Mersin seçim sonuçları! Mersin'deki seçim sonuçlarında Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı önde?

Ülkemiz 2023'ün Mayıs ayının ardından bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet var. Mersin seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

Haber 29-03-24 11:48

Resul Tosun'un Yeniden Refah Partisi iddiası gündem oldu! İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde kendi adaylarıyla yerel seçime katılan Yeniden Refah Partisi ile ilgili AK Partili eski milletvekili ve yazar Resul Tosun'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Tosun, Yeniden Refah Partisi'nin seçimden önce adaylarını çekebileceğini öne sürdü. İddiaların ardından ise Yeniden Refah'ın İBB adayı Mehmet Altınöz'den açıklama geldi.

Haber 03-03-24 19:31

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

İstanbul'da kıran kırana yarışta yeni hesap! Adaylık için ismi geçiyordu 'Arkadan hançerleyen olmayız' mesajıyla duyurdu: Yavaş ve İmamoğlu lehine...

Yerel seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenen İstanbul için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Aday çıkartıp çıkartmayacağı merak edilen Demokrat Parti'nin (DP) kararı belli oldu. Adaylık için ismi geçen Milletvekili Cemal Enginyurt "Arkadan hançerleyen olmadık olmayız" diyerek İstanbul ve Ankara için aldıkları kararı paylaştı. Mansur Yavaş'tan Gültekin Uysal'a gelen teşekkür mesajı da dikkat çekti.

Haber 15-02-24 14:20

MHP'nin seçim beyannamesi belli oldu: 9 ilke, 3 ana başlık

MHP'nin yerel seçim beyannamesi açıklandı. Beyannameyi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıkladı. Durmaz'ın açıklamasına göre beyanname 3 ana başlıkta toplandı.

Haber 05-02-24 16:12
MHP

Son dakika | Mikrofonu Erdoğan'dan alan Hazım Caner Can programa damga vurdu! Cumhur İttifakı'nın Ankara ilçe adayları belli oldu

Son dakika haberi: İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye adaylarının ardından AK Parti'nin Ankara ilçe adayları ve 5 ilçedeki MHP adayları belli oldu. Programa, Erdoğan'ın ismini duyurmasının ardından kürsüye gelen Çamlıdere adayı Hazım Caner Can damga vurdu. Erdoğan'ın mikrofon uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum noksan. Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi.

Haber 24-01-24 12:34

Son dakika | Üç büyükşehrin adaylarıyla ilgili Bahçeli'den dikkat çeken sözler! Soyadlarını aynı cümlede böyle kullandı

Son dakika haberi: Yerel seçimlere 68 gün kala gözler İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediyelerinin Cumhur İttifakı ve CHP'li adaylarında. İstanbul'da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş ile Turgut Altınok, İzmir'de ise Hamza Dağ ile henüz açıklanmayan CHP'li aday yarışacak. Adayların soyadlarından yaptığı göndermeyle dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e de "Dersimliler" hitabı üzerinden yüklendi.

Haber 23-01-24 10:51

Altaylı'dan Fatura Mehmet Şimşek'e çıkarılıyor çıkışı: Bahçeli'nin 'emekli zammı' talebi kulisleri hareketlendirmişti! Gerekirse onu da harcarlar

Son günlerde MHP lideri Bahçeli'nin 'emekli maaşlarına seyyanen zam ve kök maaş' talebine Bakan Şimşek'in sıcak bakmadığı hem Ankara kulislerinde hem de sosyal medyada konuşuluyor. İddialar üzerine gazeteci Fatih Altaylı, Şimşek'in bu talebe neden karşı çıktığıyla ilgili ses getirecek bir yorumda bulundu. Altaylı'nın ayrıca "Bu enflasyonun faturasını biri ödeyecek" sözleri dikkat çekti.

Finans 15-01-24 08:49

SON DAKİKA | Erdoğan'dan sürpriz görüşme trafiği! Önce Bahçeli, ardından Kurtulmuş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile ardından da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Peş peşe yaşanan kritik görüşmelerin Can Atalay hakkındaki mahkeme kararları ile ilgili olduğu öne sürüldü. Öte yandan 8 parti, TİP Milletvekili Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

Haber 11-01-24 14:05

SON DAKİKA | İYİ Parti'de 'Mansur Yavaş' istifası! Milletvekili Yüksel Arslan istifa etti

Son dakika haberi: İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Arslan istifa açıklamasında, “Mansur Yavaş’ı desteklemeyi vefakarlığın yanı sıra insani, vicdani ve ahlaki bir sorumluluk olarak görüyorum. Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir.” dedi.

Haber 21-12-23 10:46

AK Parti ve MHP, İstanbul'da kimi aday gösterecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Aralık' sonunu işaret etmişti, o tarih netleşti

Cumhur İttifakı seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti'de temayül yoklamaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ve Ankara adayları için aralık ayı sonunu işaret etmişti. Gelen son bilgilere göre adayların açıklanacağı tarih kulislerde netleşti.

Haber 21-12-23 09:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Fatih Erbakan o illerin ismini bir bir sıraladı! Cumhur'da ittifak tablosu netleşiyor: İstanbul, Ankara, İzmir...

Cumhur İttifakı'nda ittifak mesaisi son günlerde hareketlendi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan önce HÜDA Par lideri Yapıcıoğlu, ardından Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan ile sürpriz görüşmeler gerçekleştirmişti. AK Parti, MHP ile 30 büyükşehirde ortak aday gösterme kararı alırken Fatih Erbakan'ın açıkladığı iller de ittifak tablosunu şekillendirdi.

Haber 18-12-23 15:33

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-23 06:55

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den canlı yayında seçim itirafı: 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker canlı yayındaki itiraflarıyla yine gündem oldu. Ankara'dan milletvekili adayı olarak yer aldığı 14 Mayıs'taki Genel Seçim'de oy kullanmadığını ifade eden Adnan Beker "28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim başka bir aday yok ki." dedi.

Haber 11-12-23 21:53

Son dakika: Saffet Sancaklı, MHP’den istifa ettiğini duyurdu! Devlet Bahçeli seçimle ilgili sözlerine tepki göstermişti

Son dakika: Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı'nın yerel seçimlerle ilgili açıklamasına tepki gösteren Devlet Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yapmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurmuştu.

Haber 09-12-23 21:08

Devlet Bahçeli'den o sözlere tepki gelmişti! Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili olarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurdu.

Haber 09-12-23 16:01

Önce 'İmamoğlu satın aldı' yazdı sonra sildi! İYİ Parti'deki istifa sonrası gündem yaratan paylaşım... Yanıkömeroğlu'ndan açıklama geldi: Bardağı taşırdı!

Yerel seçimlerde CHP'nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti'de istifa rüzgarı devam ederken son olarak Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu istifa etti. Yanıkömeroğlu'nun istifasına ilişkin ise İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Yanıkömeroğlu'na ağır bir ithamda bulunan Arslan, "İmamoğlu satın aldı" ifadesini kullandı. Arslan'ın daha sonra söz konusu yorumu sildiği görüldü.

Haber 07-12-23 09:23

AK Parti iddiasına ilginç yanıt! İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker CHP için net konuştu: Çok kıymetli dostlarım var

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker olmuştu. Meral Akşener'in vahim iddiaları dile getirdiği, ayrıca Ümit Dikbayır krizinin patlak verdiği süreçte partiden ayrılan Beker'in AK Parti'ye ya da CHP'ye geçebileceği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Beker her iki parti için de ilginç bir yanıt verdi.

Haber 28-11-23 08:38

SON DAKİKA | İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Adnan Beker istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde istifalarla gündeme gelen İYİ Parti'de bir ayrılık daha yaşandı. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden istifa etti.

Haber 16-11-23 12:17

'Kötülük yapan kötülüğün daniskasını görür! Bundan sonra böyle' Bahçeli ve Akşener'in o görüntülerinin ardından CHP lideri Özel'den açıklama geldi

10 Kasım'da Ankara kulislerini hareketlendiren görüntüler ortaya çıkmıştı. İYİ Parti lideri Akşener ile MHP lideri Bahçeli'nin sohbet ettiği anlar kameralara yansımıştı. O görüntülere CHP lideri Özgür Özel'in ne cevap vereceği merak ediliyordu. Özel, "Meral Hanım'la Devlet Bahçeli'nin birbirini görmeden uzaktan yürümeleri Cumhuriyet'in 100. yılına yakışan bir durum olmazdı" dedi. Dikkat çeken ifadeler kullanan Özel "Kötülük yapan kötülüğün daniskasını görür. Bundan sonra böyle" şeklinde konuştu.

Haber 11-11-23 10:00

Ankara kulislerini hareketlendirecek görüntü! Akşener ile Bahçeli aynı karede! Özgür Özel: Meral Hanım'la merhabalaşamadık…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda olduğu gibi 10 Kasım’da da kameralara birlikte poz verdi. Bu kez iki lider arasında yaşanan sohbetin bir öncekine göre daha da uzun olması ise dikkatlerden kaçmadı. Törenin ardından CHP lideri Özgür Özel’in de ‘Meral Akşener ile merhabalaşamadık’ açıklaması Ankara kulislerinde gündem yarattı. İşte çok konuşulacak o haberin detayları…

Haber 10-11-23 15:46

Özgür Özel kimdir, nereli, kaç yaşında? CHP yeni Genel Başkanı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı

Özgür Özel ile ilgili aramalar hız kazandı. Uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan Özgür Özel, CHP parti genel başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile yarıştı. Sabah saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda başlayan kurultayda 81 ilden bin 367 delege yeni genel başkanı belirlemek için oy kullandı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in hayatı araştırılıyor. Peki, Özgür Özel nereli, kaç yaşında, kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı...

Haber 05-11-23 09:17

Kurultaya saatler kaldı! CHP kongresinde 'yasak' tartışması

CHP'nin yarın ve pazar günü yapılacak büyük kurultayı için geri sayım başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek 38'inci Olağanüstü Kurultayı'nın hazırlıkları tamamlandı. CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, afiş yasaklarıyla ilgilide "Hiçbir yasak yok, öyle bir şey yok. Tam tersine; dışarıda Sayın Özgür Özel'in her tarafa, afişleri ve pankartları asıldı." diye konuştu.

Haber 03-11-23 17:26

SON DAKİKA | İYİ Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu'ndan istifa kararı! 'AK Parti, MHP, Saadet Partisi ile ittifak olabilir' açıklaması gündem olmuştu

Son dakika haberi: İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hatipoğlu, "Derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım" ifadelerini kullanırken, istifa kararını İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bildirdiğini belirtti.

Haber 02-11-23 13:35

İYİ Parti'den Sinan Aygün açıklaması! 'Asla gündeme gelmemiştir'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Mansur Yavaş ile yaşadığı TOGO krizi nedeniyle tekrar gündeme gelen eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı ve eski CHP Milletvekili Sinan Aygün'e ABB başkanlığı adaylığı teklif ettiği öne sürülmüştü. İYİ Parti gündem olan iddia sonrası yaptığı açıklamada Aygün'ün adaylığının gündeme gelmediğini belirtti.

Haber 17-10-23 13:51

Yeşil Sol Parti Milletvekili Sezai Temelli hakkında soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Yeşil Sol Parti (YSP) Muş Milletvekili Sezai Temelli hakkında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlara ilişkin açıklamaları nedeniyle resen soruşturma başlattı.

Haber 06-10-23 18:20

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan iddialı yerel seçim açıklaması! Sadece o İstanbul, Ankara değil, o şehirleri de alacağız

Siyasi partilerin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Aday belirleme çalışmaları üzerinde duran Cumhur İttifakı'nda da henüz üzerinde uzlaşılmış bir isim yok. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da Ankara ve İstanbul haricinde diğer şehirleri de alacaklarını iddia etti. İşte o açıklamanın tüm detayları!

Haber 02-10-23 10:20

Son dakika: Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında resen soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında PKK elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki sözleri nedeniyle resen soruşturma başlatıldı.

Haber 29-09-23 18:39

Son dakika | MHP'de kurultay tarihi belli oldu! Devlet Bahçeli, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ya çok ağır sözlerle yüklendi: Satılmış PKK'lı, potansiyel terörist, alçak ve aşağılık...

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin kurultayının 17 Mart'ta yapılacağını duyurdu. Yerel seçimlerle ilgili mesaj veren Bahçeli, "Başarının dışında bir seçeneğe her zaman olduğu gibi yine kapalıyız" dedi. İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı gündemdeki yerini korurken Bahçeli "81 ilde hangi partilerin kendi adaylarıyla katılıp katılmayacağı bizim meselemiz değildir" diye konuştu. Bahçeli, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'yu çok ağır sözlerle hedef aldı.

Haber 19-09-23 14:52

İYİ Parti cephesinden 'sağ ittifakı' mesajı! Canlı yayında çok konuşulacak sözler: AK Parti ve MHP ile ittifak yapabiliriz

Yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti cephesinden gündem yaratan yeni bir 'ittifak' açıklaması geldi. Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu katıldığı canlı yayında Eskişehir’de CHP ile ittifak yapılmasına karşı olduğunu belirtirken "Tabii ki bir sağ parti ile belirli prensiplerde biz ittifak yapabiliriz. AK Parti, MHP, Saadet partisi olabilir." ifadelerine yer verdi.

Haber 19-09-23 07:32

Ankara'da kim aday gösterilecek? MHP'den açıklama: 'Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız...'

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken partilerin ve ittifakların çıkaracağı adaylar merak ediliyor. Cumhur İttifakı'nın Ankara'da kimi aday göstereceği sorusu henüz netlik kazanmadı. Konuyla ilgili olarak MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi adayını görüşmek için önümüzdeki günlerde mutlaka bir araya geleceklerdir. Ortak bir kararla aday belirlenecektir" dedi.

Haber 18-09-23 14:46

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik sözlerine MSB'den tepki

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun katıldığı bir canlı yayında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) hakkında sözleri tepki çekmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatırken, Milli Savunma Bakanlığı da bir açıklama yaptı. MSB'nin açıklamasında "Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun, tüm dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde icra edilmektedir. Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve delalet içindedirler" denildi.

Haber 09-09-23 18:48

Rozetini Meral Akşener taktı! İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin adayları merak ediliyor. Seçimlere az bir süre kalırken İYİ Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı belli oldu. İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamada Genel Başkan Meral Akşener'in Kahramanmaraş için 24'üncü Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu aday olarak göstereceği belirtildi.

Haber 07-09-23 21:32

Kılıçdaroğlu'na yüklenip Allah memleketi korumuş dedi: İYİ Parti'den tartışmaları kızıştıracak çıkış! Seçimi kazansaydık...

İYİ Parti'den canlı yayında muhalefet cephesinde süregelen tartışmaları kızıştıracak bir 'altılı masa' çıkışı geldi. Milletvekili listelerine ve Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki protokole gönderme yapan Ankara Milletvekili Adnan Beker, seçim sonuçlarıyla ilgili "Allah memleketi korumuş" yorumunda bulundu. Beker, seçimi kazanmaları durumunda ortaya çıkmasını beklediği ilginç senaryoya da değindi.

Haber 05-09-23 09:46

Yeni bir parti daha kuruluyor! İsmail Saymaz canlı yayında duyurdu! MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi’nden sonra…

Ankara kulislerinde bugünlerde yine hareketli dakikalar yaşanıyor. İddiaya göre ‘Milliyetçi’ partiler arasına yeni kurulacak bir ya da iki parti daha katılabilir. Gazeteci İsmail Saymaz MHP eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu belirtti. Halaçoğlu daha önce İYİ Parti ve Zafer Partisi’nin kuruluş dönemlerinde de yer almıştı. İşte yeni kurulacak parti veya partilerle ilgili son dakika kulis bilgilerinin detayları…

Haber 01-09-23 08:53

Erdoğan’ın aday formülü hazır! İşte kulislerde konuşulan AK Parti ve MHP’nin yerel seçim planı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesindeki ana gündem maddesinin yerel seçimler olduğu Ankara kulislerine damgasını vurdu. Edinilen bilgilere göre AK Parti, seçmen yapısı itibarıyla son genel seçimlerde de oy düşüşünün görüldüğü üç büyükşehirde, Ankara, İstanbul ve İzmir’de “seçimleri riskli görüyor.” Bu nedenle de üç büyükşehirde CHP’nin karşısına “her kesimden oy alabilecek güçlü isimlerin aday çıkarılacağı” öne sürüldü.

Haber 30-08-23 08:21

Erdoğan'ın Bahçeli'yi ziyareti kulisleri hareketlendirdi! MHP hazır diyerek açıkladı: İstanbul, Ankara, Antalya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün MHP lideri Devlet Bahçeli'yi konutunda ziyaret etmesinin ardından iki partinin yerel seçimde izleyeceği yol haritasına ilişkin kulis bilgileri sızdı. İşbirliği için modeli için birkaç seçenek olduğu öğrenildi. Buna göre iki parti arasında 30 büyükşehirde işbirliği yapılması gündemde. Ancak işbirliği kapsamının genişletilmesi ihtimali de masada. Ankara ve İstanbul için ise ilçeler özelinde detaylar görüşülüyor.

Haber 29-08-23 16:21

İYİ Parti'den çok konuşulacak Mansur Yavaş açıklaması! Herkes CHP diyordu... Canlı yayında duyunca ne diyeceklerini bilemediler

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı merak edilen İYİ Parti'de çok konuşulacak bir açıklama geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, "CHP, Ankara'da Mansur Yavaş’ı aday gösterirse destekler misiniz?" sorusuna "Yavaş'ın hangi partiden aday olacağını nereden bileceğim" yanıtını verdi.

Haber 29-08-23 08:24

'Tüm belediye başkanlarına bu yönde talimat verecek' CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddia! İstanbul, Ankara, İzmir... Hepsi dahil

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra siyaset gündeminde tartışmalar devam ediyor. Muhalefet cephesinden her geçen gün yeni ve dikkat çeken bir açıklama gelirken gözler şimdi de 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Muhalefetin, özellikle de CHP'nin yerel seçimde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilirken gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 25-08-23 10:01

Arkasındaki nedeni açıkladı! Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısıyla ilgili MHP'den yeni mesaj

MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısıyla ilgili konuştu. Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının nedenini açıklayan Yıldız, "Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı" diye konuştu.

Haber 15-08-23 08:49

İstanbul ve Ankara için aday isimleri kulislere sızdı! 'Akşener 2 partiye birden rest çekecek' iddiası

Daha önce Millet İttifakı'na yönelik sert sözleriyle gündemi adeta kasıp kavuran İYİ Parti lideri Meral Akşener'den bir kez daha çok konuşulacak bir açıklama yapması bekleniyor. Açıklamaya günler kala içeriği de kulislere sızdı. Yakın zamanda MHP lideri Bahçeli'den ittifak çağrısı alan İYİ Parti'nin lideri Akşener'in iki partiye birden rest çekeceği konuşuluyor. Ayrıca partililer CHP ile iş birliğine yanaşmıyor. O kadar ki İstanbul'da aday gösterilebilecek isimler bile gündeme gelmeye başladı.

Haber 14-08-23 08:58

Süleyman Soylu hakkında ses getirecek sözler! Şimdiden çok ciddi hareketlenme var deyip kulislerdeki isimleri tek tek saydı: Ankara, İstanbul, Antalya...

Cumhur İttifakı yaklaşan yerel seçimler için hazırlıklarında vites artırıyor. MHP lideri Bahçeli dün seçim stratejilerini açıklamıştı. AK Parti'de de İstanbul, Ankara, Antalya için kulisleri hareketlendiren isimler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bir önceki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde görev yapan bakanlardan bazıları da iddiaya göre adaylığa hazırlanıyor. Murat Kurum'un adı hem İstanbul hem Ankara için geçerken Süleyman Soylu hakkında çok konuşulacak bir kulis bilgisi de gündeme geldi!

Haber 02-08-23 09:08

Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 11 ili işaret ederek stratejilerini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklama "Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir" dedi.

Haber 01-08-23 11:04

Cumhur İttifakı devam edecek mi? Canlı yayında kulis bilgisini paylaştı: 'Edindiğim bilgiye göre...'

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrasında mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. AK Parti ve MHP çalışmalara başlarken en önemli soruyu ise Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde olup olmayacağı oluşturuyor. Kulislerde konuşulanları aktaran CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinde konunun gündeme geldiğini aktardı.

Haber 31-07-23 14:18

İstanbul ve İzmir CHP'ye, Ankara İYİ Parti'ye! Yerel seçimler için çok konuşulacak açıklama: 2019'daki gibi olmaz

Yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın ortak adaylar çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu olurken, İYİ Parti cephesinden çok konuşulacak bir açıklama geldi. CHP yönetimine yüklenen İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Bu kez ittifak yapılacaksa 2019'daki gibi olmaz." dedi. Beker, olası bir ittifak senaryosunda "Ankara'yı İYİ Parti almalı" diye konuştu.

Haber 11-07-23 12:19