Mhp Genel Baskan Yardiimcisi Ve Istanbul Milletvekili Celal Adan Haberleri

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 2024-04-08 20:39:25

YRP'li vekil Suat Pamukçu istifa ettiğini duyurdu! Kuruluş felsefesinden uzaklaştı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Pamukçu istifa metninde, "Partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim" ifadelerine yer verdi. Yeniden Refah Partisinin Meclis'teki sandalye sayısı Pamukçu'nun istifasıyla 4'e düşerken, bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.

Haber 2024-02-20 18:02:28

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun TBMM'deki sözleri tartışma yarattı! 'Eyalet, özerklik ve federasyon gibi...'

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda kullandığı ifadeler tartışmaya yol açtı. Yapıcıoğlu konuşmasında "Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir" dedi. Bu sözlere üzerine CHP'li vekil Ali Mahir Başarır, "Bunu konuşan insanlar bu ülkede ne ilan ediliyor" diyerek yanıt verdi.

Haber 2023-12-26 09:22:26

Meral Akşener'den Can Atalay açıklaması! 'Bu bir fırsattır' diyerek çağrı yaptı: 'Bu kriz derhal çözülmelidir'

Anayasa Mahkemesi (AYM) tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında ikinci hak ihlali kararı vermişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Alınan bu yeni karar, devletin kurumları arasındaki çatışmayı sonlandırmak için bir fırsattır. İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, bu konudaki karar merciinin kendisi olduğunu dikkate alarak, bir an önce gereğini yapmalı ve bu kriz derhal çözülmelidir" dedi.

Haber 2023-12-22 13:51:34

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-23 06:55

TBMM Genel Kurulu'nda gergin oturum! HEDEP milletvekillerinden kürsü işgali

TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanvekili Celal Adan ile HEDEP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık arasında tartışma yaşandı. Sakık oturum sırasında Meclis Başkanvekili Celal Adan'a tepki gösterdi. Yanına gelen milletvekilleri Sakık'ı sakinleştirmeye çalıştı. Tartışma sonrasında HEDEP Milletvekilleri kürsünün etrafından toplanarak oturma eylemi yaptı. Bir süre kürsü işgali yapan HEDEP milletvekilleri daha sonra Başkanlık Divanı önünden ayrılarak yerlerine geçti.

Haber 21-11-23 19:22

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan iddialı yerel seçim açıklaması! Sadece o İstanbul, Ankara değil, o şehirleri de alacağız

Siyasi partilerin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Aday belirleme çalışmaları üzerinde duran Cumhur İttifakı'nda da henüz üzerinde uzlaşılmış bir isim yok. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da Ankara ve İstanbul haricinde diğer şehirleri de alacaklarını iddia etti. İşte o açıklamanın tüm detayları!

Haber 02-10-23 10:20

Erdoğan’ın aday formülü hazır! İşte kulislerde konuşulan AK Parti ve MHP’nin yerel seçim planı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesindeki ana gündem maddesinin yerel seçimler olduğu Ankara kulislerine damgasını vurdu. Edinilen bilgilere göre AK Parti, seçmen yapısı itibarıyla son genel seçimlerde de oy düşüşünün görüldüğü üç büyükşehirde, Ankara, İstanbul ve İzmir’de “seçimleri riskli görüyor.” Bu nedenle de üç büyükşehirde CHP’nin karşısına “her kesimden oy alabilecek güçlü isimlerin aday çıkarılacağı” öne sürüldü.

Haber 30-08-23 08:21

'Tüm belediye başkanlarına bu yönde talimat verecek' CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddia! İstanbul, Ankara, İzmir... Hepsi dahil

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra siyaset gündeminde tartışmalar devam ediyor. Muhalefet cephesinden her geçen gün yeni ve dikkat çeken bir açıklama gelirken gözler şimdi de 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Muhalefetin, özellikle de CHP'nin yerel seçimde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilirken gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 25-08-23 10:01

Arkasındaki nedeni açıkladı! Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısıyla ilgili MHP'den yeni mesaj

MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısıyla ilgili konuştu. Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının nedenini açıklayan Yıldız, "Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı" diye konuştu.

Haber 15-08-23 08:49

Fatih Erbakan'dan İmamoğlu'na sert sözler! İstanbul’u birkaç yılda perperişan eden, Türkiye’yi ne yapmaz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. İmamoğlu'nun İstanbul'u kötü yönettiğini ve gelen zamları eleştiren Erbakan, "Böyle bir anlayışa Türkiye’nin yönetimi teslim edilir mi? İstanbul’u birkaç yılda perperişan eden, Türkiye’yi ne yapmaz" dedi. Erbakan ayrıca AK Parti’nin ilk kez evlenecek gençlere seçim öncesi verdiği faizsiz evlilik kredisi vaadinin de bir an önce hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

Haber 14-08-23 19:52

Dokunulmazlık dosyaları Meclis'te! Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in dosyası da bulunuyor

TBMM'de 28. dönemin ilk milletvekili dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı. Dokunulmazlık dosyaları arasında, aralarında adı CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel'in yanı sıra Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş ile Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un dosyaları da bulunuyor.

Haber 08-08-23 10:21

Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 11 ili işaret ederek stratejilerini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklama "Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir" dedi.

Haber 01-08-23 11:04

Cumhur İttifakı devam edecek mi? Canlı yayında kulis bilgisini paylaştı: 'Edindiğim bilgiye göre...'

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrasında mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. AK Parti ve MHP çalışmalara başlarken en önemli soruyu ise Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde olup olmayacağı oluşturuyor. Kulislerde konuşulanları aktaran CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinde konunun gündeme geldiğini aktardı.

Haber 31-07-23 14:18

Gizli Zoom toplantısındaki 'uzay' fonu espri konusu olmuştu! CHP'li Engin Altay gündem olan arka planıyla ilgili konuştu: 'Genel başkanımız gayet iyi bilir'

CHP'de Genel Merkez'den gizli yapılıp sosyal medyaya bir kesitinin kaydı sızan Zoom toplantısı Türkiye'nin gündemine damgasını vurdu. Toplantıyla ilgili en dikkat çeken ayrıntılardan biri de katılımcılardan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın kullandığı 'uzaylı' arka fonu olmuştu. CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in de "Engin abi yine uzaydasın" diyerek espri yaptığı o arka planla ilgili Engin Altay'dan açıklama geldi.

Haber 21-07-23 09:42

Sarıgül'den İmamoğlu için dikkat çeken sözler! İstanbul için adaylık teklifi gelirse kabul eder misiniz? diye sorulunca...

CHP ile birleşme kararını alan TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'değişim' çağrıları ve yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken ifadeler kullanan Sarıgül, "Ekrem İmamoğlu İBB Başkan adaylığını kabul etmeyerek rest çekerse ve adaylık teklifi size gelirse kabul eder misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 23-06-23 22:20

Yeni bir parti kuracakları iddia ediliyordu! Canlı yayında duyurdu: 'DEVA, Saadet ve Gelecek partileri anlaşamadı'

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP listelerinden milletvekili çıkaran Saadet, DEVA ve Gelecek partileri, Meclis'te ortak grup kurma için çalışmalara başlamıştı. 3 partinin çatı bir parti kuracağı ve genel başkanın ise 3 genel başkanı yansıtacak biri olacağı konuşuluyordu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ortak grup kurma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Haber 23-06-23 14:33

TBMM'de 'vize' ve '3 dakika' tartışmaları! Turhan Çömez kürsüye yönelince oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. TBMM'de ilk tartışma ise vizeden çıktı. İYİ Parti Balıkesir milletvekilli Turhan Çömez'in vize sorununa değinmesinin ardından AK Parti İstanbul milletvekili İsmail Emrah Karayel, yurtdışında gezip kürsüye çıkan milletvekilleri olduğunu söyledi. Çömez'in ise ayağa kalkarak kürsüye yönelmesinin ardından Bozdağ oturuma ara verdi. Genel Kurul'da ayrıca konuşma süresinin 3 dakika olması da tartışmaya neden oldu.

Haber 20-06-23 18:31

MHP'den dikkat çeken Devlet Bahçeli paylaşımı: Bu bana yeter

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçici olarak yürüttüğü TBMM Başkanlığını AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a devretti. Devir teslim töreninin ardından MHP'nin Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. MHP'den yapılan Bahçeli'nin klasik otomobil sürdüğü videolu paylaşıma "Bu bana yeter" notu düşüldü.

Haber 07-06-23 22:54

SON DAKİKA | MHP lideri Bahçeli karşıladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekili yemin törenini locadan takip etti

Son dakika: TBMM Başkanı Mustafa Şentop, görevini geçici olarak Devlet Bahçeli'ye devretti. Görevi devralan Bahçeli, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Bahçeli ve Erdoğan birlikte TBMM'ye giriş yaptılar. Saat 14.00'te TBMM Genel Kurulu toplandı. Bahçeli yemin ettikten sonra partilerin milletvekilleri de yemin etmeye başladı. Yaklaşık 10 saat sürecek yemin töreninin bir bölümünü Cumhurbaşkanı Erdoğan da takip etti.

Haber 02-06-23 13:24

TBMM'de yeni dönem milletvekilleri bugün yemin edecek! İlk birleşimi Devlet Bahçeli yönetecek: Ant içmeyen vekiller....

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekilleri bugün 28'inci Dönem 1'inci Yasama Yılı'nın açılışında yemin edecek. Genel Kurulun ilk birleşimini, MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, en yaşlı üye sıfatıyla TBMM Geçici Başkanı olarak yönetecek. Ant içmekten imtina eden milletvekilleri, milletvekili sıfatından kaynaklanan haklardan yararlanamayacak.

Haber 02-06-23 08:09

YSK ikinci tur seçimlerinden bir gün önce paylaştı! İşte 14 Mayıs seçimlerinin istatistikleri…

14 Mayıs seçimlerinde adayların aldıkları oy sayılarının resmi rakamları 28 Mayıs ikinci tur oylamasının bir gün öncesinde YSK tarafından paylaşıldı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde en yüksek katılım oranına sahip iller sırasıyla Düzce, Amasya ve Manisa oldu. Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı üç il, sırasıyla İstanbul, Ankara ve Bursa oldu, Kılıçdaroğlu ise en yüksek oyu sırasıyla İstanbul, İzmir ve Ankara'da aldı.

Haber 27-05-23 14:05

MHP Lideri Bahçeli'den sert tepki: Depremzede vatandaşlarımıza küfürler savurması affedilemez bir alçaklıktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanan depremzedelere sosyal medyadan hareket edilmesine sert tepki gösterdi. Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Maalesef demokrasiyi ağızlarından düşürmeyenlerin, milletimizin sandıkta tecelli eden iradesine hakaretler yağdırması, özellikle depremzede vatandaşlarımıza küfürler savurması affedilemez bir alçaklıktır." ifadelerini kullandı.

Haber 18-05-23 17:19

600 MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI: Hangi parti kaç vekil çıkardı? 28. dönem AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, HÜDAPAR milletvekili isim listesi

600 milletvekili dağılımı ve isim listesi 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçimler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28. Dönem milletvekillerini belirlemek için sandık başına gidildi. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin olmayan sonuçlarına göre de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yer alacak 600 milletvekili belli oldu. Peki, Hangi parti, kaç milletvekili çıkardı? İşte, 28. dönem AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, HÜDAPAR milletvekili isim listesi...

Haber 17-05-23 11:02

Bakan Kurum'dan ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyareti: Milletimize şükranlarımı sunuyorum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Ataşehir ve Beykoz ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek 14 Mayıs genel seçimlerde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili olarak seçilmesinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Bakan Kurum, "Milletimiz artık hayallere değil, gerçeklere bakıyor ve yine gerçeklerin peşinden, liderimizin peşinden koştu. Milletimize göstermiş olduğu teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Haber 16-05-23 22:58

FATİH SEÇİM SONUÇLARI 2023: İSTANBUL 2. BÖLGE FATİH Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçları oy oranları

İstanbul Fatih seçim sonuçları 2023 oy oranları merak ediliyor. Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerinde oy oranları ve dağılımları hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, İstanbul Fatih seçim sonuçları nasıl? İşte 14 Mayıs İstanbul Fatih Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları ile ilgili detaylar...

Haber 15-05-23 13:32

Nevşehir'de bir ilk! Siyasi tarihi boyunca hiç olmamıştı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları resmi olmayan göstergelere göre büyük ölçüde belli oldu. 14 Mayıs seçimlerinde Nevşehir bir ilke imza attı. MHP'den kentte 1. sıradan aday gösterilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir tarihinin ilk kadın milletvekili oldu. İşte detaylar...

Haber 15-05-23 12:48

İSTANBUL ÜMRANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs İstanbul Ümraniye Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonucu oy oranları

İstanbul Ümraniye seçim sonuçları 2023 oy oranları merak ediliyor. Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerinde oy oranları ve dağılımları hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, İstanbul Ümraniye seçim sonuçları nasıl? İşte 14 Mayıs İstanbul Ümraniye Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları ile ilgili detaylar...

Haber 15-05-23 11:57

İSTANBUL BEYOĞLU SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs İstanbul Beyoğlu Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonucu oy oranları

İstanbul Beyoğlu seçim sonuçları 2023 oy oranları merak ediliyor. Türkiye dün 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un ilçelerinde oy oranları ve dağılımları hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki, İstanbul Beyoğlu seçim sonuçları nasıl? İşte 14 Mayıs İstanbul Beyoğlu Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları ile ilgili detaylar...

Haber 15-05-23 11:39

CHP listelerinden İstanbul'da aday gösterilmişti! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt milletvekili seçildi mi?

2023 seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasıyla beraber CHP'den İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un milletvekili seçilip seçilmediği merak edilmeye başlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cemal Enginyurt 28. dönemde milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 08:08

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, Nevşehirli seçmene teşekkür etti

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin olmayan sonuçlarına göre Nevşehir'den milletvekili seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, seçmene teşekkür etti.

Yurthaber 15-05-23 07:37

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI 2023: İSTANBUL canlı seçim sonuçları ve oy oranları Mynet.com'da!

İstanbul seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi geçtiğimiz gün 17:00'de sona erdi.14 Mayıs 2023 seçim sonuçları ise açıklanmaya başlandı. İstanbul seçim sonuçları canlı oy oranları anbean Mynet.com’da olacak. İşte 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçlarına dair merak edilenler...

Haber 15-05-23 07:13

KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI 2023: Kocaeli seçim sonuçları açıklandı mı? Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları

Kocaeli seçim sonuçları için araştırmalar hız kazandı. İstanbul seçim sonuçları, oy oranları gündemde yer alıyor. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Tüm Türkiye’de oy kullanma işlemi 14 Mayıs günü saat 17:00’da son buldu. Peki, Kocaeli seçim sonuçları, oy oranları saat kaçta açıklanır? İşte detaylar...

Haber 15-05-23 02:25

İSTANBUL 1., 2. VE 3. BÖLGE CANLI SEÇİM SONUÇLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu oy oranlarına göre hangi parti önde? SEÇİM SONUÇLARI Mynet.com'da

İstanbul 1. Bölge, 2. Bölge ve 3. Bölge seçim sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 08.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemi Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Sandıkların kapanmasının ardından ise seçim sonuçları canlı olarak Mynet.com'da yayınlanmaya başlandı. Büyük bir heyecanla beklenen seçim sonuçları anbean, canlı olarak Mynet seçim sayfası üzerinden takip edilebiliyor. İşte tüm detaylar...

Haber 15-05-23 00:33

ERZURUM SEÇİM SONUÇLARI 2023: Erzurum 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu canlı ve anlık oy oranı

Erzurum seçim sonuçları, 14 Mayıs seçimleri nedeniyle merak edildi. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oy kullandılar. Bu kapsamda AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi'nden birçok seçmene sahip olan şehirlerden biri olan Erzurum seçim sonuçları genel oranlara yön verecek. Peki, Erzurum seçim sonuçları açıklandı mı? Ayrıntılar haberimizde...

Haber 15-05-23 00:06

BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI 2023: Bakırköy seçim sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim sonuçları canlı ve anlık Mynet.com'da!

İstanbul Bakırköy seçim sonuçları ve oy oranları merak ediliyor. Bugün (14 Mayıs 2023 Pazar), tüm Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimi için oy verme işlemi saat 17:00’da sona erdi. YKS'nın 18.30'da seçim yasağının kaldırıldığını açıklamasıyla gözler Bakırköy seçim sonuçlarına çevrildi. Peki, İstanbul Bakırköy seçim sonuçları oy oranları açıklandı mı? Ayrıntılar haberimizde...

Haber 14-05-23 22:18

ESENYURT SEÇİM SONUÇLARI 2023 belli oldu mu? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul 3. Bölge Esenyurt seçim sonuçları Mynet.com'da!

Esenyurt seçim sonuçları, 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanma işleminin sona ermesiyle gündem oldu. Esenyurt seçim sonuçlarını merak eden kullanıcılar araştırmalarını hızlandırdı. 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul 3. bölge olan ilçedeki oy oranları ve kazanan parti ile ilgili gelişmeler de yakından takip ediliyor. Peki, Esenyurt seçim sonuçları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Haber 14-05-23 21:51

KÜÇÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI 2023: Küçükçekmece seçim sonuçları belli oldu mu? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul 3. Bölge seçim sonuçları!

İstanbul Küçükçekmece seçim sonuçları, oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından gündem oldu. Küçükçekmece seçim sonuçlarını merak eden kullanıcılar araştırmalarına hız verdi. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki, Küçükçekmece seçim sonuçları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Haber 14-05-23 21:24

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI 2023: ANKARA 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu canlı ve anlık oy oranı

Ankara seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri bugün cumhurbaşkanı adayı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi sebebiyle yakından takip ediliyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi'nden birçok seçmene sahip olan şehirlerden biri olan Ankara seçim sonuçları genel oranlara yön verecek. Peki, Ankara seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? Ankara seçim sonuçları Mynet seçim sayfasından takip edilebilecek.

Haber 14-05-23 17:31

BURSA 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Bursa Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

Bursa 1. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu ve sıralı tam listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri tüm ilçeler ve tüm iller için 17:00 itibarıyla sona erecek. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından 2023 Genel Seçim Sonuçları Mynet.com'da yer alacak. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Bursa Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste..

Haber 14-05-23 16:55

İSTANBUL 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu ve sıralı tam listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri tüm ilçeler ve tüm iller için 17:00 itibarıyla sona erecek. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından 2023 Genel Seçim Sonuçları Mynet.com'da yer alacak. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste...

Haber 14-05-23 16:38

İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Seçmenler bugün saat 17.00'ye dek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacaklar. Birçok kişi konuya ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte İstanbul 2. bölge milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 16:28

İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu ve sıralı tam listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri tüm ilçeler ve tüm iller için 17:00 itibarıyla sona erecek. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından 2023 Genel Seçim Sonuçları Mynet.com'da yer alacak. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste...

Haber 14-05-23 16:27

İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları kimler? İsim listesi!

İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. Türkiye 81 ilde bugün (14 Mayıs 2023 Pazar) sandık başına gidecek. Seçmenler 5 yıl süreyle görev yapacak olan 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem parlamentosunu seçmek için oy kullanacaklar. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekili adayları kimler? İstanbul kaç milletvekili çıkarıyor? Merak edilenler haberimizde...

Haber 14-05-23 12:08

İSTANBUL 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları kimler? İsim listesi!

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye bugün sandık başına gidiyor. Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacaklar. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekili adayları kimler, isim listesi yayınlandı mı? İstanbul kaç milletvekili çıkarıyor?

Haber 14-05-23 12:07

Tüm Türkiye sandık başında! Siyasi isimler oylarını kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve birçok siyasi isim Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oylarını kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 14-05-23 11:49

2018 GENEL SEÇİM SONUÇLARI NASILDI? Hangi parti ne kadar oy aldı? İşte son seçimde AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları

2018 Genel Seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine çok az bir zaman kala merak edilmeye başlandı. En son yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti. Yüzde 88 civarı bir katılım ile 50 milyona yakın vatandaşın oy kullandığı seçimde YSK'nın gün sonunda yaptığı açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak ilan edildi. İşte 2018 Genel Seçim sonuçları ve partilerin oy oanları...

Haber 14-05-23 09:24

İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti İstanbul 28. Dönem Milletvekili adayları kimler?

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. Türkiye 81 ilde 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gidecek. Seçmenler 5 yıl süreyle görev yapacak olan 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem parlamentosunu seçmek için oy kullanacaklar. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekili adayları kimler, isim listesi yayınlandı mı? İstanbul kaç milletvekili çıkarıyor? İşte detaylar...

Haber 14-05-23 09:23

MEMLEKET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ: Memleket Partisi İstanbul 1. 2. ve 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili adayları kimler? İşte tam liste

Memleket Partisi İstanbul Milletvekili adayları listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye 14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Parlamentosu’nu seçmek için sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin oylarının geçerli sayılacağını açıkladı. Bu kapsamda Memleket Partisi İstanbul 1. 2. ve 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili adayları kimler? sorusunun yanıtı da araştırılmaya başlandı. İşte Meml

Haber 14-05-23 09:21