Mhp Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Kalayci Haberleri

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 2023-12-12 06:55:14

MİLLETVEKİLİ YEMİNİ SÖZLERİ: Milletvekili yemini nasıl edilir? TBMM'de 28. dönem başladı!

Milletvekili yemin töreninde nasıl yemin edileceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tören nedeniyle görevini geçici olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye devretti. Peki, Milletvekili yemini nasıl edilir, Meclis'te hangi partinin kaç vekili var? İşte milletvekili yemini sözleri...

Haber 2023-06-02 14:09:43

SON DAKİKA | MHP lideri Bahçeli karşıladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekili yemin törenini locadan takip etti

Son dakika: TBMM Başkanı Mustafa Şentop, görevini geçici olarak Devlet Bahçeli'ye devretti. Görevi devralan Bahçeli, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Bahçeli ve Erdoğan birlikte TBMM'ye giriş yaptılar. Saat 14.00'te TBMM Genel Kurulu toplandı. Bahçeli yemin ettikten sonra partilerin milletvekilleri de yemin etmeye başladı. Yaklaşık 10 saat sürecek yemin töreninin bir bölümünü Cumhurbaşkanı Erdoğan da takip etti.

Haber 2023-06-02 13:24:46

Peş peşe görüşmeler! BBP lideri Destici'den kritik açıklama: Meclis'in yüzde 60'ını alabilirdik, MHP listeyi verince...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı'ndaki partilerin ayrı listelerle seçime gireceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulunan Destici'nin, MHP'nin milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etmesine ilişkin açıklaması ise dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Haber 2023-04-07 19:18:37

Dün Bahçeli bugün Destici… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe dikkat çeken görüşmeler!

Millet İttifakı’nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan üste üste dikkat çeken görüşmeler geldi. Dün MHP lideri Bahçeli ile görüşen Erdoğan’ın bugün de BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Haber 09-03-23 08:49

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifak ortaklarıyla Elbistan'da! Konteyner ziyaretindeki o pankart dikkat çekti...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki konteyner kente ziyarette bulundu. Liderlerin ziyareti sırasında vatandaşların konteyner üstüne çıkıp tuttukları pankartlar dikkat çekti.

Haber 28-02-23 15:00

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 22 Ocak 2023! Taşerona kadro ne zaman çıkacak, kanun teklifi geliyor mu? 90 bin çalışanın gözü bu haberde!

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri; sözleşmeliye kadro teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaşmasının ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere AK Parti ve MHP ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve 175 milletvekilinin imzasıyla verilen ve Meclis'te kabul edilen yasanın Resmi Gazete'de yayımlanıp yayımlanmasıyla birlikte 30 günlük başvuru süreci başlamış olacak. Peki taşerona kadro ne zaman çıkacak? İşte taşerona kadroda son durum...

Finans 22-01-23 11:04

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman verilecek, şartları neler, kimleri kapsıyor? 458 bin 615 sözleşmeliye kadro yasalaştı!

Sözleşmeliye kadro teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Kamu kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli personele kadro verilecek. AK Parti ve MHP ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve 175 milletvekilinin imzasıyla verilen ve TBMM Genel Kurulunda kabul edilen yasanın Resmi Gazete'de yayımlanıp yayımlanmasıyla birlikte 30 günlük başvuru süreci başlamış olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek, kimleri kapsıyor? İşte sözleşmeliye kadroda son durum!

Finans 22-01-23 10:41

TBMM'de yeni yıl böyle başladı! Dikkat çeken anlar kameralara yansıdı: Erdoğan ile Bahçeli...

TBMM, 3 aylık aranın ardından bugün yeni yasama yılının başlangıcını yaptı. Törenle açılan Genel Kurul'da TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptı. Erdoğan, konuşmasından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sohbet etti. Meclis'ten renkli kareler objektiflere de yansıdı.

Haber 01-10-22 17:49

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya'da istişare toplantısında konuştu:

"Türkiye ekonomisini kötülemenin peşindeler. Milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların tek amacı yıkmaktır, tahrip etmektir, temellerimize dinamit koymaktır. Fakat başaramayacaklar, Türkiye'yi asla geçemeyecekler, cumhurun iradesini yenemeyecekler"

Yurthaber 24-09-22 15:42

İstifa ettikten sonra Bahçeli talimat vermişti! MHP'ye tekrar üye olan Ersoy'dan dikkat çeken mesaj

Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, enflasyonla ilgili sözleri tepki çektikten sonra MHP'de ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş, ardından istifa etmişti. Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ersoy'u partiye yeniden üye olmaya çağırdığı açıklanmıştı. Partiye dönen Ersoy'un ilk mesajı dikkat çekti.

Haber 16-07-22 14:43
MHP

Disipline sevk edildikten sonra MHP'den istifa etmişti! Bahçeli'den Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a davet geldi

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, enflasyon konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çektikten sonra parti içinde disiplin kuruluna sevk edilmiş, daha sonra ise istifa etmişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Ersoy'a Bahçeli tarafından yapılan daveti açıkladı.

Haber 14-07-22 16:13

Mustafa Baki Ersoy kimdir, kaç yaşında? MHP Kayseri Milletvekili Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi!

Mustafa Baki Ersoy kimdir? MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, basına yapmış olduğu açıklamaların ardından partisinin disiplin kuruluna sevk edildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’un parti tüzüğü çerçevesinde disipline sevki hakkında yazılı açıklama yaptı. Peki; Mustafa Baki Ersoy kimdir?

Haber 05-04-22 16:12

TBMM'de gerginlik: HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun sözleri tartışmaya neden oldu! 'Vekillerin bagajlarını aratacağına...'

TBMM Genel Kurulu'nda, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri tartışmaya neden oldu. Milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili ilgili konuşan Gergerlioğlu, "Sayın Şentop'a buradan hatırlatıyorum. Vekillerin bagajlarını aratacağına masandaki Anayasa kitapçığına baksaydın, o Anayasa kitapçığına" dedi. Gergerlioğlu'nun sözleri, AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin tepkisini çekti. İşte detaylar!

Haber 17-03-22 18:40

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Bursa'da konuştu:

"Bağımsızlık mücadelesinin verilmesinde tek yürek olarak milli bir şuurla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün etrafında kenetlenen büyük Türk milleti, bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin CHP eliyle tahrip edilmek istendiğine tanık olmaktadır"

Yurthaber 05-03-22 13:41
CHP

Cumhur İttifakı'na bir parti daha mı katılacak? AK Partili Şen'den önemli açıklamalar! Başka partilerle...

Seçim dönemine dair açıklamalar ve ittifaklarla ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen YouTube’da yayınlanan bir programa konuk olarak ‘Cumhur İttifakı’ ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şen, yüzde 40 oranında bir oy potansiyellerinin olduğunu belirterek Cumhur İttifakı’nı büyütebileceklerini söyledi. Şen, “Cumhur İttifakı olarak tek partiden oluşmuyoruz, MHP ve BBP var. Başka partilerle de ittifaklarımız olabilir.” şeklinde konuştu.

Haber 03-02-22 23:17

TBMM Genel Kurulu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: - "Türkiye'deki döviz dalgalanmalarından dolayı ortaya çıkan fiyat farklılıklarından şu grubun, şu kişinin şu kadar miktar nemalandığını, faydalandığını iddia etmek mümkün değil. Eğer böyle bir şey iddia ediliyorsa tamamen abesle iştigaldir" - MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül: - "Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmış olan Genişleme Strateji Belgesi veya aday olabilecek ülkeler için hazırlanan ülke raporlarında Türkiye'ye karşı çifte standartlı, şaşı bakışın halen devam ettiği görülmüştür"

Haber 21-10-21 16:55

Devlet Bahçeli'nin yeğeni son yolculuğuna uğurlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, hayatını kaybeden yeğeni Mustafa Bahçeli (51), memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 04-07-21 13:06

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin acı günü

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeğeni Mustafa Bahçeli Osmaniye’de hayatını kaybetti.

Haber 03-07-21 23:02

MKE'nin anonim şirket olmasını düzenleyen kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can: - "İstesek özelleştiririz, zaten özelleştirme kapsamında. Ancak Makine Kimya özelleştirilmemeli, Makine Kimya kırmızı çizgimiz, vazgeçilmezimiz. Makine Kimya özelleştirilemez" - MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu: - "MKE'nin özelleştirilmemesi ve bu konudaki tereddütlerin giderilmesi Milli Savunma Komisyonunda verilen bir önergeyle netlik kazanmıştır. Dolayısıyla kamuoyunda 'özelleştirilecek', 'satılacak' diye yapılan kasıtlı dedikodulara itibar edilmemesi gerekmektedir" - CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan: - "Bu kanunla amaç, bu markanın pazarlanması öncesi yol temizliği yapılmasıdır"

Haber 29-06-21 23:28

Pençe Kartal-2 Harekatında şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlandı

Ahmet Hamdi Akseki Camisi'ndeki törene TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri de katıldı

Yurthaber 12-02-21 14:40

Milletvekili Toprak: “2021 Yılı “İstiklal Marşı Yılı Olarak Kabul Edildi”

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, 2021 Yılının “İstiklal Marşı” Yılı olarak kabul edildiğini söyledi.TBMM Genel Kurulunda, Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un ilk imza sahibi olduğu AK Parti’den Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekillerinin imzalarının bulunduğu önergeyle 2021 yılının "İstiklal Marşı Yılı" olmasını içeren düzenleme kabul edildi.Bu kapsamda, İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Hakkında Kanun’a geçici madde eklenmesini içeren düzenleme kanun teklifine eklendi.İstiklal Marşı’nın, Türk milletinin ortak bir değeri olduğunu vurgulayan Milletvekili Toprak, “Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından Türk milleti için kaleme alınan İstiklal Marşımız, tarihimizde bir onur ve bağımsızlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşımızın unutulmaz izlerini ve aziz şehitlerimizin kutsal mücadele ruhlarını taşır.

Yurthaber 25-12-20 09:09

5 parti imza verdi! 2021, 'İstiklal Marşı Yılı' ilan edildi

TBMM Genel Kurulunda, Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un ilk imza sahibi olduğu ve AK Parti, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti'nin imzasının yer aldığı önergeyle, 2021 yılının "İstiklal Marşı Yılı" olmasını içeren düzenleme kabul edildi.

Haber 24-12-20 02:19

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 10 Kasım mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İlkeleriyle, ülküleriyle, ülke sevgisiyle sembolleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin göz nuru, nabız atışı, kahramanlık sedası olarak hayranlıkla anılacak, her zaman da öncü, önder ve örnek vasfını muhafaza edecektir." ifadesini kullandı.

Haber 10-11-20 10:05

Kuşadası MHP’ye AK Parti ilçe yönetiminden iadeyi ziyaret

AK Parti Kuşadası ilçe yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kuşadası ilçe teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.12 Eylül’de yapılan olağan genel kurul ile yeniden AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Gökçe ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kendileri gibi yeniden seçilen MHP Kuşadası ilçe Başkanı Murat İnan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yurthaber 17-10-20 10:29

MHP’li İpek: “Türk milletinin sabrını test etmeyin”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Ermenistan güçlerinin Azerbaycan’ın askeri birlik ve mevzilerine, sivil yerleşim birimlerine gerçekleştirdiği saldırıları düşmanca olarak değerlendirerek, “Türk milletinin sabrını test etme yanlışına hiç kimse tevessül etmemelidir” dedi.Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarına tepki gösteren MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, "Milliyetçi Hareket Partisi genel politikasında iki devlet ve Tek Millet halinde geleceği kucaklayan Türkiye-Azerbaycan arasında var olan tarihi ve kültürel dayanışma ve yardımlaşmanın hiçbir gücün ve mütecaviz niyetin karşısında geri adım atmayacağı inancındadır.

Yurthaber 28-09-20 15:50

Karaman’da MHP ilçe kongreleri tamamlandı

Karaman’da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe kongreleri tamamlandı.Korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uygun olarak sadece delegelerin alındığı kongrelere, MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Gözel, Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler ve belediye başkanları katıldı.Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen kongrelerle 3 ilçede yeni yönetimler oluşturuldu.

Yurthaber 31-08-20 14:09

Cavit Yurttaş Cami Arefe Günü dualarla açıldı

Melikgazi Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nın katılımı ile belediye ve hayırsever işbirliği ile yapılan Cavit Yurttaş Cami’nin açılışını gerçekleştirdi.Caminin açılış törenine Kayseri Valisi Şeymus Günaydın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, MHP Milletvekili Baki Ersoy, ERÜ Rektörü Mustafa Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 30-07-20 16:01

Mustafa Şentop kimdir? AK Parti ve MHP'nin TBMM Başkanlığı adayı

Mustafa Şentop, AK Parti ve MHP tarafından TBMM Başkanlığına aday gösterildi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop'un adaylığına ilişkin başvuru AK Parti Grup Başkanvekilleri Mehmet Muş, Bülent Turan, Özlem Zengin ve Cahit Özkan tarafından TBMM Genel Sekreterliğine sunuldu. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar, "Mustafa Şentop kimdir?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Mustafa Şentop kimdir, sorusunun yanıtı ve merak edilenler...

Haber 06-07-20 14:36

Milletvekili Fendoğlu:

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, amme alacakları ile ilgili olarak TBMM’ye verdikleri kanun teklifinin yasallaşması halinde birçok mağduriyetin giderebileceğini bildirdi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Genel Başkan Yardımcımız Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Konya Milletvekili Esin Kara, Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve benim imzamla, ‘Amme alacağı olarak icraya konu olan taşınır ve taşınmaz mallarda mal sahibin başvurusu ile mallara şerh düşülmesi kaydıyla şatışının sahibi tarafından gerçekleştirilebilmesi, öncelikle alacağın tahsili ardından kalanın mal sahibine ödenmesi için Kanun Teklifi’ TBMM’ye verildi” dedi.Amme alacakları ile ilgili olarak TBMM’ye verdikleri kanun teklifinin yasallaşması halinde birçok mağduriyetin giderebileceğini bildiren Fendoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri olarak verdikleri kanun teklifinin gerekçesini şöyle belirtti:“Ödenemeyen amme borçları nedeniyle taşınır ve taşınmaz varlıklara el konarak devlet eliyle malların satışı gerçekleştirilmektedir.

Yurthaber 24-06-20 17:43

TBMM Başkanı Şentop, Devlet Bahçeli ile görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi parti genel merkezinde ziyaret etti.

Haber 19-06-20 16:23

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı: “Çiftçimiz için acilen tedbir paketi açıklanmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, çiftçinin bankalara olan tarımsal kredi borçlarının 115 milyar liraya, takipteki kredi tutarının ise 5,7 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Ülke olarak bizim ne yapıp ne edip çiftçimizi, üreticimizi gözeten köklü tedbirleri uygulamaya koymamız lazım” dedi.MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, TBMM Genel Kurulunda 217 sıra sayılı kanun teklifi üzerine yaptığı konuşmada, çiftçilerin sorunlarını dile getirdi.

Yurthaber 17-06-20 14:16

Ekonomiye ilişkin torba teklif TBMM Genel Kurulu'nda

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Sağlık diplomasisi ve yumuşak güç kapsamında 125'den fazla ülkeye tıbbi malzeme yardımıyla merhametli yüzümüz gösterilmiştir. Türkiye'nin salgının başından itibaren gösterdiği kriz yönetimi bir başarı hikayesi niteliğindedir." dedi.

Finans 17-06-20 02:11

Gün Sazak kabri başında anıldı

MHP Eskişehir Teşkilatı, 1980 yılında suikasta kurban giden MHP Genel Başkan Yardımcısı Gün Sazak’ı kabri başında andı.Mihalıççık’ın Sazak Köyünde bulunan kabir ziyaretine MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Odunpazarı MHP İlçe Başkanı Mustafa Komar, Mihalıççık MHP İlçe Başkanı Gürol Görür ve MHP Eskişehir Teşkilatı görevlileri katıldı.Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, “Şehit Bakanımız Gün Sazak beye ve tüm Ülkücü şehitlerimize rahmet dileriz.

Yurthaber 28-05-20 14:54

MHP’li Mustafa Kalaycı: “Silah testi için laboratuvar Konya’da kurulmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, dünyanın en büyük ikinci av tüfeği ihracatçısı olan Türkiye’de uluslararası düzeyde bir test ve tecil merkezi bulunmadığını belirterek, uluslararası akreditasyona sahip laboratuvarın Konya’da kurulmasını önerdi.TBMM Genel Kurulda 196 sıra sayılı Kanun Teklifinin tümü üzerine konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Türkiye’de üretilen tüfeklerin test edilip onaylanması ile ilgili uluslararası standartlarda bir test altyapısı ve buna bağlı olarak yasal düzenleme bulunmadığını hatırlattı.Türkiye’den ihracat için, yurt dışındaki laboratuvarlara tüfek başına ortalama 18 Euro para ödendiğini, bu testlerin yurt dışında yaptırılma zorunluluğunun üretici ve ihracatçıları hem maddi açıdan hem de nakliye ve zaman yönünden sıkıntıya soktuğunu kaydeden Kalaycı, uluslararası akreditasyona sahip bir laboratuvarın Konya’da kurulmasını önerdi."Konya en uygun il olarak ortaya çıkmıştır"Kalaycı şöyle konuştu; “Ülkemizde silah test merkezinin kurulması ve tüfeklerin test ve tescilinin yapılır hale gelmesi gerekmektedir.

Yurthaber 11-03-20 13:48

MHP’li Mustafa Kalaycı: “Silah testi için laboratuvar Konya’da kurulmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, dünyanın en büyük ikinci av tüfeği ihracatçısı olan Türkiye’de uluslararası düzeyde bir test ve tecil merkezi bulunmadığını belirterek, uluslararası akreditasyona sahip laboratuvarın Konya’da kurulmasını önerdi.TBMM Genel Kurulda 196 sıra sayılı Kanun Teklifinin tümü üzerine konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Türkiye’de üretilen tüfeklerin test edilip onaylanması ile ilgili uluslararası standartlarda bir test altyapısı ve buna bağlı olarak yasal düzenleme bulunmadığını hatırlattı.Türkiye’den ihracat için, yurt dışındaki laboratuvarlara tüfek başına ortalama 18 Euro para ödendiğini, bu testlerin yurt dışında yaptırılma zorunluluğunun üretici ve ihracatçıları hem maddi açıdan hem de nakliye ve zaman yönünden sıkıntıya soktuğunu kaydeden Kalaycı, uluslararası akreditasyona sahip bir laboratuvarın Konya’da kurulmasını önerdi."Konya en uygun il olarak ortaya çıkmıştır"Kalaycı şöyle konuştu; “Ülkemizde silah test merkezinin kurulması ve tüfeklerin test ve tescilinin yapılır hale gelmesi gerekmektedir.

Yurthaber 11-03-20 13:48

Başkan Oprukçu, ziyaretlerini sürdürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) geçişinin ardından gerçekleştirdiği ziyaretlerine Ankara’da devam etti.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ankara ziyaretleri kapsamında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Milletvekili ve Meclis Başkan Vekili Celal Adan, Konya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Bursa Milletvekili ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Yerel Yönetimler Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci ile görüştü.“Baba ocağına dönmenin mutluluğu içerisindeyim”Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Genel Başkanımız başta olmak üzere partimizin önemli kademelerinde görevlerini başarıyla sürdüren ülküdaşlarımızı ziyaret ettik.

Yurthaber 11-03-20 11:47

MHP Milletvekili Esin Kara: “Sosyal medyada sahte hesaplar kapatılmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Esin Kara, sosyal medyada kullanılan sahte hesapların kapatılması ve dijital kimlik kullanımı uygulamasına geçilmesi amacıyla mevcut kanunda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifini TBMM’ye sunduklarını açıkladı.MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile birlikte hazırladıkları kanun teklifi hakkında bilgi veren MHP Konya Milletvekili Esin Kara, dijital kimlik kullanımının önemine değindi.Esin Kara, “Dijital kimlikler gerçek kişilere ait doğru verilerin teyit edilebilmesi, paydaşlar ile gerekli görüldüğü anlarda paylaşılabilmesi ve hukuka konu olan olaylarda art niyet güden kişilere ait gerçek verilerin elde edilebilmesini sağlamaktadır.

Yurthaber 27-02-20 15:41

MHP Milletvekili Esin Kara: “Sosyal medyada sahte hesaplar kapatılmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Esin Kara, sosyal medyada kullanılan sahte hesapların kapatılması ve dijital kimlik kullanımı uygulamasına geçilmesi amacıyla mevcut kanunda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifini TBMM’ye sunduklarını açıkladı.MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile birlikte hazırladıkları kanun teklifi hakkında bilgi veren MHP Konya Milletvekili Esin Kara, dijital kimlik kullanımının önemine değindi.Esin Kara, “Dijital kimlikler gerçek kişilere ait doğru verilerin teyit edilebilmesi, paydaşlar ile gerekli görüldüğü anlarda paylaşılabilmesi ve hukuka konu olan olaylarda art niyet güden kişilere ait gerçek verilerin elde edilebilmesini sağlamaktadır.

Yurthaber 27-02-20 15:41

Emetspor yönetiminde değişim

Kütahya’nın Emet ilçesinde, bünyesinde birçok branşta sporcu barındıran Emetspor Kulübü’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul ile başkan ve yönetim kurulu değişikliği yapıldı.2 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Özbeyaz resmi görevlerinin yoğunluğundan dolayı kulüp başkanlığını Mustafa Gülmez’e devretti.Hüseyin Özbeyaz, yaptığı açıklamada "Yeni baskan ve yönetimimize başarılar diliyorum.

Yurthaber 20-02-20 09:30

(Güncelleme) MHP’li Mustafa Kalaycı: “Konya Metro’ya hızla kavuşacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, 2020 yılı yatırım programında Konyaray ve Metro Projesi için yaklaşık 1.4 milyar liralık devasa ödenek ayrıldığını belirterek, Konya’nın Metro’ya hızla kavuşacağını söyledi.MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı yaptığı açıklamada, 2020 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına dair Cumhurbaşkanı Kararı’nın Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandığını hatırlattı.

Yurthaber 14-02-20 15:03

MHP’li Mustafa Kalaycı: “Konya Metro’ya hızla kavuşacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, 2020 yılı yatırım programında Konyaray ve Metro Projesi için yaklaşık 1.4 katrilyon liralık devasa ödenek ayrıldığını belirterek, Konya’nın Metro’ya hızla kavuşacağını söyledi.MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı yaptığı açıklamada, 2020 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına dair Cumhurbaşkanı Kararı’nın Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandığını hatırlattı.

Yurthaber 14-02-20 14:39

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya istifa çağrısı:

"Mustafa Akıncı'nın işgal ettiği koltuğa layık olmadığı açıktır. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığından derhal istifa ederek, emaneti Kıbrıs Türklüğünün iradesine tevdi etmesi kaçınılmaz ve hayati bir sorumluluktur. Akıncı ve yandaşları unutmamalıdır ki Kıbrıs Türk'tür, Türk kalacaktır" - "Kıbrıs Türklüğünün tarihsel hak ve çıkarlarını namuslu şekilde savunmak yerine, Akdeniz'de karanlık hesap yapan küresel emperyalizmin değirmenine su taşıyan ve Rumların stratejik hesaplarına hizmet eden bu şahıs milli gerçeklerden bütünüyle kopmuştur" - "Beşparmak Dağları'na dökülen şehit kanları hiçbir şart altında silinmeyecek, kutlu ceddimizin emanetleri çiğnetilmeyecektir. Mustafa Akıncı'nın rahatsızlığı geçmeyecekse, Türklüğe kuşkulu bakışı bitmeyecekse bundan sonraki hayatına Güney Kıbrıs Kesimi'nde devam etmesi daha makul ve mantıklı bir tercih olarak önünde durmaktadır"

Yurthaber 08-02-20 15:18

Devlet Bahçeli'den Mustafa Akıncı'ya çok sert tepki!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki gösterdi. Bahçeli yaptığı açıklamada "'İkinci bir Tayfur Sökmen olmayacağım' demesi utanmazlık olduğu kadar tamiri ve tedavisi imkansız bir Türkiye husumetidir. Akıncı’nın onurlu ve şerefli hareket ederek görevinden affını istemesi yegane beklentimiz ve temennimizdir." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-20 14:38

Bahçeli talimat verdi! MHP, 'CHP-HDP ilişkileri' raporunu açıklayacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, CHP-HDP ilişkileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fiil ve değerlendirmelerinin araştırılması için kurulan komisyonun bugün raporunu açıklayacağını duyurdu.

Haber 05-02-20 13:03

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Eylül 1922’de önüne serilen Yunan bayrağını çiğnememiş, Yunan Kralı Konstantin’in aşağıların aşağısı durumuna düşmemişti. Ve demişti ki, ’Bayrak bir milletin onurudur. Ne olursa olsun yerle

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Eylül 1922’de önüne serilen Yunan bayrağını çiğnememiş, Yunan Kralı Konstantin’in aşağıların aşağısı durumuna düşmemişti.

Haber 30-01-20 17:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Eylül 1922’de önüne serilen Yunan bayrağını çiğnememiş, Yunan Kralı Konstantin’in aşağıların aşağısı durumuna düşmemişti. Ve demişti ki, ’Bayrak bir milletin onurudur. Ne olursa olsun yerle

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Eylül 1922’de önüne serilen Yunan bayrağını çiğnememiş, Yunan Kralı Konstantin’in aşağıların aşağısı durumuna düşmemişti.

Haber 30-01-20 17:49

Büyükataman’dan Fetih Müzesi’ne övgü

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Osmangazi Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni ziyaret etti.Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu ve yönetimini Fetih Müzesi’nde ağırladı.

Haber 30-01-20 12:01

İmar Kanunu'ndaki değişiklik teklifi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir: - "Akıllı devlet iki temel esas üzerine oturtulur; bunlardan bir tanesi yönetim bilgi sistemidir, diğeri coğrafi bilgi sistemidir. Bunları gerçek anlamda bütünleşik olarak çalıştırabilirseniz o zaman e-devleti oluşturabilirsiniz" - MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek: - "Elazığ'da yıkılan 8 binanın 1980 yılından sonra yapılmış olan normalde planlı, projeli, ruhsatlı ama maalesef malzemelerden çalınarak yapılan binalar olduklarını görmekteyiz" - CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek: - "Riski daha başlangıçta doğru yönetebilirsek o zaman bir büyük depremde ne yıkılacak bir binamız ne de binaların altında can verecek yurttaşlarımız kalır"

Haber 29-01-20 20:58