Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğanşehir'deki konteyner kenti ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde depremzedeler için oluşturulan çadır kenti ziyaret etti.

Yurthaber 01-03-2023 07:50

MHP'nin Konya mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Avrupalılar nasıl ısınacaklarının derdindedir, nasıl aydınlanacaklarının kaygısındadır. Ülkemizin ise böyle bir sorunu asla söz konusu değildir. Zillet ittifakı üç maymunu oynasa da Türkiye enerjinin ağırlık merkezine konuşlanmak üzeredir. Türkiye’nin başarısı dengeli, dürüst ve çok boyutlu dış politikanın mahsulüdür" - "(Dezenformasyon Yasası) Türkiye sosyal medyada bulunmadı, buraya da teslim edilemez. Dijital teröre taviz vermeyeceğiz, sosyal medya infazlarına sessiz kalmayacağız. İnsan onuruyla oynayan alçaklara, fake hesaplardan saldıran kanı bozuklara inşallah göz açtırmayacağız"

Yurthaber 16-10-2022 19:25

MHP'nin Konya mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (1) - "Kılıçdaroğlu, ABD'ye gitti, NewYork'ta sokağa düştü, gizli ve gizemli toplantılar yaptı, Pensilvanya istikametini takip ederek 8 saatlik bir süre içinde de ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir, A'dan Z'ye şüphelidir"

Yurthaber 16-10-2022 19:04

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türkiye, enerjinin ağırlık merkezine konuşlanmak üzeredir. Türkiye'nin başarısı, dengeli, dürüst ve çok boyutlu dış politikanın mahsulüdür.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye, enerjinin ağırlık merkezine konuşlanmak üzeredir. Türkiye'nin başarısı, dengeli, dürüst ve çok boyutlu dış politikanın mahsulüdür."

Yurthaber 16-10-2022 17:32

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir, A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adayı için kimlerle temas içinde oldu.

Bahçeli: "Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir, A'dan Z'ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adayı için kimlerle temas içinde oldu."

Yurthaber 16-10-2022 17:29

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını 6+1 formatlı masa değil, dış güçler belirleyecektir. Biden'dan onay almadan 'adayımız budur' diyemezler" - "Sağlam ve şaşmaz bir iradeye, feraset ve basirete sahip necip Türk milleti seçimini yapacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha ve açık ara farkla seçilecektir"

Yurthaber 13-10-2022 13:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi

Yurthaber 05-10-2022 17:28

MHP'nin Erzurum mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Görünürde altı parti bir masadadır fakat masanın altı yılan, çıyan kaynamaktadır. HDP, FETÖ, PKK, AB-ABD, Türk düşmanları bu masanın altında zehir imalatıyla meşgul olmaktadır. Bu masa fitne masası, suç masası, kumar masası, cehalet masası, zillet masasıdır" - "Ülkemizin geleceğini teslimiyetçiler belirleyemez. Ülkemizin güvenliğini terör seviciler, emperyalizmin kuklaları tayin edemez. Yaparsak biz yaparız, Türkiye'mizi güven, huzur, istikrar ve gelişmişlik limanına biz taşırız"

Yurthaber 25-09-2022 19:42

MHP'nin Erzurum mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (1) - "İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 2023'te yırtılıp atılacaktır. Onların hükmü şafak sökene kadardır" - "(Kılıçdaroğlu) Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK'lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş aile fotoğrafıdır. Vatan haini Demirtaş'a şükran görüntüsü, seninleyim mesajıdır"

Yurthaber 25-09-2022 19:16

MHP'nin Kayseri mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Karabağ'da provokasyon üstüne provokasyon yapan, kardeşlerimizin kanını döken caniler, Türk'ün azameti karşısında tutunamaz" - "(Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e) Geliriz gelmesine ama gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz" - "(Şanghay İşbirliği Örgütü 22. Devlet Başkanları Zirvesi) İnsanı ve insani değerleri merkezine alan aktif bir diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir"

Yurthaber 18-09-2022 19:44

MHP'nin Kayseri mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (1) - "Türkiye içeride ihanet, dışarıda husumet sarmalındadır. Sevr'de aklı kalmış, Lozan'da hevesleri budanmış, küresel cinayet şebekesinin yeni taktiklerle devşirdikleri tanıdık iş birlikçiler eliyle adım adım, yavaş yavaş, kademe kademe, ruhumuzu teslim almalarına yönelik sinsi bir tertip devrededir" - "Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Adayımızdan da, kararımızdan da geri dönersek gök girsin kızıl çıksın. Ne demişsek odur, sözümüz senet, özümüz kefildir"

Yurthaber 18-09-2022 19:06

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Karabağ'da provokasyon üstüne provokasyon yapan, kardeşlerimizin kanını döken caniler, Türk'ün azameti karşısında tutunamaz.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Karabağ'da provokasyon üstüne provokasyon yapan, kardeşlerimizin kanını döken caniler, Türk'ün azameti karşısında tutunamaz."

Yurthaber 18-09-2022 18:02

Bahçeli: (Yunanistan Başbakanı Miçotakis) Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz.

Bahçeli: "(Yunanistan Başbakanı Miçotakis) Gündüzünüzü gece gibi örtmeye, tacizlerinizin bedelini misliyle ödetmeye seve seve, koşa koşa, kanımızla, canımızla geliriz."

Yurthaber 18-09-2022 18:00

Bahçeli: Aktif diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir.

Bahçeli: "Aktif diplomasiyle bölgemizde ve küresel zeminde barış kuşağı tesis etmek için mücadele eden itibarlı bir Türkiye fotoğrafı herkesin dikkatini çekmiştir."

Yurthaber 18-09-2022 17:52

MHP'nin Bursa mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (2) - "Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını 6+1 formatlı masa değil, dış güçler belirleyecektir. Biden'dan onay almadan 'Adayımız budur' diyemezler" - "HDP'ye bakanlık vermek demek teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir. HDP'ye bakanlık sözleri PKK'nın devlete tutunması, ihanetin ve melanetin konuşlanması demektir"

Yurthaber 11-09-2022 19:29

MHP'nin Bursa mitingi

Genel Başkan Devlet Bahçeli: (1) - "Uçurum kenarlarında oyalanma arayışında değiliz. Meçhul ve müphem bir istikametin kulvarına sürüklenme niyetinde değiliz. Hele hele Türkiye'nin zillete düşmesine katiyen tahammül edecek değiliz. Bu nedenle adayımız belli, kararımız nettir. Nitekim cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" - "Yılmayacağız, yıkılmayacağız, yıktırmayacağız, mutlaka başaracağız. Taviz vermeyeceğiz, teslim olmayacağız, tembellik gösteremeyeceğiz, mutlaka kazanacağız. Cumhuriyet’in 100'üncü yıl dönümünde cumhurun muhteşem zaferine hep birlikte omuz vereceğiz"

Yurthaber 11-09-2022 19:16

Bahçeli: Son 4 yılda parlamenter sistem olsaydı yıkılan hükümetler, erken seçimler, istikrarsızlık ve huzursuzluk öne çıkar, maalesef kaybolan yıllara yenileri ilave edilirdi.

Bahçeli: "Son 4 yılda parlamenter sistem olsaydı yıkılan hükümetler, erken seçimler, istikrarsızlık ve huzursuzluk öne çıkar, maalesef kaybolan yıllara yenileri ilave edilirdi."

Yurthaber 11-09-2022 18:35

MHP'den Bahçeli'nin 11 Eylül'deki Bursa mitingine davet

Genel Sekreter İsmet Büyükataman: - "Türkiye Cumhuriyeti Devleti; Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile her geçen gün büyümekte, bölgesinde güç sahibi olmakta, küresel meselelere yön veren ve çözüm üreten devlet olarak bir yıldız gibi parlamaktadır"

Yurthaber 07-09-2022 12:13

Bahçeli, ismini koyduğu Efebey radyo kanalının ilk yayınını dinledi

Bahçeli, ismini koyduğu "Efebey" radyo kanalının ilk yayınını dinledi

Yurthaber 03-09-2022 15:17

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan The Guardiana tepki:

"Batılı ülkelerin yayın organlarında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde yazıların çıkması, partimizin doğru yolda olduğunun ve takip ettiği politikaların olumlu sonuç verdiğinin göstergesidir"

Yurthaber 31-08-2022 13:47