Mhp Grup Baskan Vekili Erhan Usta Haberleri

Taksici Oğuz Erge'nin öldürülmesine peş peşe sert tepkiler! İdam sözleri damga vurdu: Bu vatan haini katil asılmalıdır

İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin canice katledilmesi herkesin yüreğini sızlattı. Sosyal medyada gündemden düşmeyen olayla ilgili peş peşe sert tepkiler geldi. Gazeteci ve siyasi birçok isimden tepki gelirken idam vurguları dikkat çekti. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Sosyal medyasında hain terör örgütü PKK’nın propagandasını da yapan bu vatan haini katil asılmalıdır!" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-02-02 09:45:04

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA: AK Parti’den emeklileri heyecanlandıran ‘ek zam’ açıklaması! Meclis Genel Kurulu öncesi ‘uzlaşı’ mesajı: ‘Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz…’

Son dakika: Emekli maaşı zammı oranları değişecek mi? Milyonlar nefesini tutmuş saat 14.00’te toplanması beklenen Meclis Genel Kurulu’nu beklerken Ankara’dan açıklamalar peş peşe geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin emekliye seyyanen zam talebinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, bütçedeki dengeye dikkat çekerek, uzlaşı mesajı verdi ve, “Önümüzdeki dönemde ekonomik imkanları artırma noktasında çabamız devam edecektir” dedi.

Finans 2023-07-12 10:38:24

Akşener’in masadan kalkması sonrası istifa etmişlerdi! İYİ Parti ilk kez rakam verdi…

6’lı masada Cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde yaşanan gerilim sonrası Meral Akşener’in masadan kalkması gündeme bomba gibi düşmüştü. Akşener’in masadan kalkması İYİ Parti’de de tepkiye neden olmuş o süreçte birçok parti üyesi istifa etmişti. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Akşener 6’lı masadan kalkınca İYİ Parti'den istifa eden üye sayısını açıkladı.

Haber 2023-03-21 07:33:45

SON DAKİKA | Meral Akşener aday olacak mı? İYİ Parti'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Altılı Masa'daki siyaset gündemini karıştıran gelişmelerin ardından İYİ Parti'den yeni bir açıklama geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Meral Akşener'in olası adaylığına ilişkin soruya yanıt vererek, "Meral Akşener'in adaylığına bakacağız. Önümüzdeki toplantılarda yeri geldikçe konuşulacak. Adaylık meselesi şu anda gündemimizde değil." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 2023-03-04 19:20:35

'Bu yapılırsa süreç devam eder...' Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? İYİ Parti’den 6’lı masa açıklaması: Henüz karar almadık, kapı açık! Akşener son toplantıda ne dedi? Dikkat çeken ‘HDP’ yorumu…

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti’nin Cumhur İttifakı’na katılabileceği yorumları için çok net konuşarak “İYİ Parti'nin AK Parti'ye ve Cumhur ittifakına kapıları 'tamamen' kapalıdır” dedi. 6’lı masadan ayrıldıkları yönünde yorumlar hakkında da konuşan Usta “Adayın mutabakatla seçileceği hususunda irade ortaya konulursa kapı açık. Ancak yine dayatma olursa konuşmanın anlamı yok” dedi. Usta’nın ayrıca HDP ile ilgili yorumu da dikkat çekti. Peki, Akşener son toplantıda ne dedi?

Haber 04-03-23 15:34

İmamoğlu kararı TBMM’de tartışma yarattı! İYİ Partili Erhan Usta: Büyük korku var

TBMM Genel Kurulu, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'ni görüşmek üzere toplandı. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkeme kararı tartışıldı. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta, "Sayın İmamoğlu için alınan kararın arkasında demokrasi ve millet iradesine karşı duyulan büyük bir korku vardır. Korku çoğaldıkça zulüm artar, ceza artar, haksızlık artar. Siz korkabilirsiniz ama biz korkmuyoruz. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet'' dedi.

Haber 15-12-22 12:55

Bakan Nebati ve İYİ Partili Erhan Usta arasında güldüren diyalog: Yat kalk Çinlilere dua et

Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) bütçe görüşmelerinde söz alacak olan fakat koronavirüse yakalandığı için görüşmelere katılamayan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Meclis'teki konuşmasına yanıt verdi. Öte yandan Bakan Nebati de Erhan Usta'nın paylaşımına sosyal medya hesabından cevap vererek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Haber 28-06-22 23:39

İYİ Parti'den Nobel Barış Ödülü adımı! Kırım Türklerinin lider Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu önerildi

İYİ Parti, Kırım Türklerinin lideri ve Ukrayna Parlamentosu’nda milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesi için TBMM'ye dilekçe hazırladı. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ile Grup Başkanvekilleri Müsavat Dervişoğlu ve Erhan Usta dilekçenin teslimi için TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya geldi.

Haber 07-04-22 15:33

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama: 'Güncelleme yapılmalı'

Asgari ücrete zam yapılacak mı tartışmaları sürerken, mart ayı enflasyonu son 20 yılın zirvesi çıktı. Enflasyon rakamlarının yükselmesiyle birlikte İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, asgari ücrete güncelleme yapılması gerektiğini belirtti.

Finans 04-04-22 16:13

EYT ne zaman çıkacak? Uzman isimden şaşırtan EYT yorumu: Yeni bir mağduriyet ortaya çıkabilir

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen EYT düzenlemesi, emekli olmayı bekleyen ancak yaşa takılan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak TBMM’de gerçekleşen AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay görüşmesi, EYT müjdesi bekleyen vatandaşları heyecanlandırmıştı. Son toplantının 10 Mayıs'ta gerçekleşmesi beklenirken, EYT düzenlemesi hakkında Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun önemli açıklamalarda bulundu.

Finans 31-03-22 09:35

İYİ Parti ile CHP arasında 'ittifak' çatlağı! Erhan Usta: Bunları genel başkanlar konuşsun, benim ağzım yandı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in ittifak ile ilgili açıklamalarıyla ilgili olarak "Bir açıklama yaptım, ondan sonra ihraç oldum. O zaman Cumhur İttifakı'na mecbur değiliz demiştim. Bunları genel başkanlar konuşsun, benim ağzım yandı" açıklamasını yaptı.

Haber 27-01-22 07:45

TBMM'de tartışma! İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: Bunun cevabını bize birisi versin

Son dakika haberi! TBMM'de varlıklarını TL'ye dönüştüren kurumlara vergi istisnası getiren kanun teklifi üzerindeki görüşmeler tamamlandı, teklifin bir maddesi de kabul edildi. Görüşmelerde konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: "Enflasyon muhasebesini niye erteliyorsunuz? Bunun cevabını bize birisi versin." eleştirisinde bulundu. AK Parti'li Uğur Aydemir ise cevaben, "Hükümetimizin bu enflasyon düzeltmesinin ertelenmesiyle alakalı bir kazancı yok." bilgisini paylaştı.

Haber 20-01-22 00:52

İYİ Partili Erhan Usta'dan dövize müdahale tepkisi: Sonuç alamazlar

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Merkez Bankası'nın dövize müdahalesine ilişkin açıklamada bulundu. Usta, "13,95'e kadar kur çıkmıştı. Müdahale edildi. Bu müdahalelerin hiçbirinden sonuç alamazlar, yanlış olan politikadır" diye konuştu.

Haber 10-12-21 17:33

Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK ziyaretine İYİ Parti'den açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜİK ziyareti sırasında yaşanılanlara ilişkin, "TÜİK'in yaptığı davranışı antidemokratik bir davranış olarak görüyorum. Normal hukuk devletinde böyle bir şey olmaz." dedi.

Haber 03-12-21 16:01

Bakan değişikliği sonrası siyasilerden ilk tepki

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan yerine Nureddin Nebati getirildi. Karar sonrası siyasilerden ilk tepkiler geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Türkiye ekonomisinin tabutuna bir çivi daha çakıldı." ifadelerini kullandı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise, "Çürümüşlüğün ve tükenmişliğin göstergesi AK Parti ve Lideri Erdoğan için." açıklamasında bulundu.

Haber 02-12-21 01:12

Muhalefetten ortak toplantı kararı! CHP, İYİ Parti, DP ve Gelecek Partisi bir araya geliyor

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, muhalefet olarak CHP, İYİ Parti, DP ve Gelecek Partisi'nin bugün bir araya geleceğini duyurdu. İYİ Partili Usta, "Büyük ihtimalle bir yol haritası çıkaracağız" dedi.

Haber 25-11-21 15:45

Erhan Usta kimdir, kaç yaşında ve nereli? İYİ Parti’de Grup Başkanvekili seçildi

İYİ Parti’de Grup Başkanvekilliğinden istifa eden Lütfü Türkkan’ın yerine Erhan Usta getirildi. Aslen Samsunlu olan Erhan Usta, ABD Northeastern Üniversitesi'nde İktisat Politikası ve Planlama dalında bölüm birincisi olarak master yaptı.

Haber 08-11-21 15:48

İYİ Parti'de Lütfü Türkkan'ın yerine Grup Başkanvekilliği'ne Erhan Usta seçildi

Son dakika haberine göre Bingöl'de şehit ağabeyine küfrettikten sonra İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine, Samsun Milletvekili Erhan Usta seçildi.

Haber 08-11-21 15:13

MHP’li Ateş: Çukurova Belediyesi daha iyi duruma geldi

Çukurova Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Özgür Ateş, "Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projelere imza atmak bizim için büyük bir şereftir" dedi.Çukurova Belediye Meclisi oturumunda gündem dışı söz alan Özgür Ateş, meclis üyeliğinde iki yılı doldurduklarını belirterek, “Çukurova ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın hakkı hukuku bizim için büyük önem taşımaktadır.

Yurthaber 07-04-21 11:30

MHP’de Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’a önemli görev

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP’nin TBMM Grup yönetimindeki ilk ve tek Gaziantepli vekili oldu.MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Yönetim Kurulu Asil Üyeliği’ne seçildi.

Yurthaber 06-04-21 14:52

Şehit Korgeneral Osman Erbaş’ın adı bulvara verilsin teklifi

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin Mart ayı ikinci oturumunda gündem dışı konuşan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, helikopter kazasına şehit düşen ve daha önce Adana’da görev yapan Korgeneral Osman Erbaş isminin bir bulvara verilmesini teklif etti.Meclis 1.

Yurthaber 09-03-21 16:16

MHP’li Akçay, Rektör Ataç’la bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve Manisa Millet Vekili Erkan Akçay, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 04-02-21 09:51

MHP Grup Başkan Vekili Bülbül ve Başkan Babaoğlu, patlamadan yaralı kurtulan sürücüyü ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Taşkısığı’nda havai fişeklerin imhası sırasında meydana gelen patlamada yaralanan Hendek Belediyesi personelini evinde ziyaret etti.Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlaması sonrasında zarar görmeyen patlayıcılar Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkisinde kontrollü bir şekilde imha edilirken bir patlama yaşandı.

Yurthaber 07-11-20 15:23

MHP’li Akçay’dan Kılıçdaroğlu’na 'erken seçim' yanıtı

Partisinin Isparta il başkanlığı kongresine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erhan Akçay, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, erken seçim konusunda Devlet Bahçeli’ye yaptığı çağrıya “Bunu duyunca fevkalade güldük, gülümsedik. Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş” diyerek yanıt verdi.

Haber 11-10-20 18:43

Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği düzenlendi.Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Paçalı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Hakkâri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, gaziler ve bazı kurum amirleri katıldı.

Yurthaber 19-09-20 11:40

MHP Grup Başkan Vekili Akçay’dan HATSO’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş’ı makamında ziyaret etti.MHP Hakkari İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere kentte bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, beraberindeki MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ile HATSO’yu ziyaret etti.

Yurthaber 18-09-20 17:12

Erhan Usta İYİ Parti'ye katıldı! Usta MHP'den ihraç edilmişti

2018'e kadar MHP'nin TBMM Grup Başkanvekilliği görevini yürütürken AK Parti'ye yönelik eleştirileri nedeniyle partisinden ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti'ye geçti. Usta'nın katılımıyla İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 38'e yükseldi.

Haber 09-09-20 14:26

MHP'li Bülbül Türkiye'nin ihtiyacı olan tanklar Sakarya'da üretilecek

MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Türkiye'nin ihtiyacı olan tankların Sakarya'da üretileceğini belirterek, Türkiye, Katar sermayesinden destek alarak Türkiye'de yerli ve milli imkanlarla bu işi gerçekleştiriyorsa sermaye yönünden Katar'dan faydalanmanın ne mahsuru olabilir ki dedi.

Haber 26-12-19 16:28

MHP'li Bülbül: Türkiye'nin ihtiyacı olan tanklar Sakarya'da üretilecek

 MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Türkiye'nin ihtiyacı olan tankların Sakarya'da üretileceğini belirterek, "Türkiye, Katar sermayesinden destek alarak Türkiye'de yerli ve milli imkanlarla bu işi gerçekleştiriyorsa sermaye yönünden Katar’dan faydalanmanın ne mahsuru olabilir ki?" dedi.

Haber 26-12-19 15:26

MHP'li Akçay: 'Barış Pınarı Harekatı'nın meşruiyeti kabul edildi

MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili, "Dünyanın iki büyük gücüyle varılan mutabakatlar, Türkiye'nin sahadaki başarısının masada teyidi anlamına gelmektedir.

Haber 25-10-19 12:40

İBB Meclisi'nden 2 ayrı 'Barış Pınarı' deklarasyonu (2)

İYİ PARTİ GRUBUNDAN 'HAREKAT' MESAJI İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı'nda, AK Parti ve MHP gruplarının 'Barış Pınarı Harekatı' ile ilgili ortak deklarasyonu ve CHP grubunun bildirisinin ardından İYİ Parti İBB Meclis Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan da konuşma yaptı. Harekatı desteklediklerini vurgulayan İYİ Parti'li Özkan, "İYİ Parti'nin 'Barış Pınarı Harekatı'na bakışı ve duruşu, Genel Başkanımız Meral Akşener'in 'Bugün tek bir parti vardır o da 'Albayrak Partisi'dir' söylemine tam bağlılıktır.

Haber 14-10-19 17:23

Bakan Albayrak, Manisa’da MHP’li belediyeyi ziyaret etti

Terör örgütü PKK/YPG’nin Tel Abyad’dan Akçakale’ye yaptığı roketli saldırıda şehit düşen kamu görevlisi Cihan Güneş’in memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP’li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti.Bakan Albayrak’ı belediye binası önünde MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Metin Durmaz ve MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın ile belediye personeli karşıladı.“Cumhurbaşkanımız ve sizlerin bizlere verdiğiniz sözler yerine geldi” diyen Başkan Kayda “Bugün itibari ile Salihli’de 15 bin doğalgaz abonesine ulaştık.

Haber 11-10-19 19:48

Manisa’da bakıma muhtaç hayvanlar güvenli ellerde

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde aralarında hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının klinik ihtiyacı karşılanıyor.Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 24-09-19 12:26

“Sakarya Büyük Ödülleri” sahiplerini buldu

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Polatlı 13 Eylül Sakarya Zaferi 98’inci yıl kutlamaları kapsamında Polatlı tarihine ve kültürüne katkıda bulunan isimlere ödül verildi.Ödül törenine Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sabahattin Türker, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Veysel Kaçmaz, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, ABB Meclis Üyesi MHP Grup Başkan Vekili Murat Arıkan, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Şehit Aileleri, Gaziler ve İstiklal Madalyalılar ile çok sayıda davetli katıldı.“Bu büyük zafer olmasaydı Ankara düşebilirdi”Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yıldızkaya, “Milletlerin tarihinde kırılma noktaları vardır.

Haber 11-09-19 22:08

Başkan Ergün’ün acı günü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yeğeni Mutlu Bakal, geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayata veda etti.Hayatını kaybeden merhum Mutlu Bakal’ın, Attar Hoca Cami’nde kılınan cenaze namazına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP il yönetimi ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve merhum Mutlu Bakal’ın yakınları katıldı.Cenaze namazı öncesi Başkan Ergün ve aile yakınları taziyeleri kabul etti.

Yurthaber 24-08-19 16:45

Kadın meclis üyelerinden örnek davranış

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, Cumhur İttifakı’nın kadın meclis üyeleri tarafından meclise verilen önerge ile ilçede kadın dayanışma merkezi açıldı.Kemalpaşa ilçesinde, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Çile Özkul, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Avukat Sedanur Özer, meclise kadın dayanışma merkezi açılması için önerge verdi Önergeye, AK Parti Grup Başkan Vekili Metin Yaşar ve meclis üyesi Okan Bildirici de imzalı destek oldu.Verilen önerge üyelerin oylarıyla oy birliğiyle kabul edildi ve ilçede kadın dayanışma merkezi açıldı.

Yurthaber 08-08-19 10:40

Bülent Turan’dan Biga’ya Nilüfer Gölü müjdesi

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga’nın merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda buluştu.Biga’da düzenlenen Muhtarlarla İstişare Toplantısı’na Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Vali Yardımcısı Lapseki Kaymakamı ve Biga Kaymakam Vekili Tahir Şahin, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Saadettin Saat, İl ve ilçe kurum müdürleri, daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve muhtarlar katıldı.AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, toplantıda verdiği müjdede Kalafat Köyü’ndeki Nilüfer Gölü’nün mahalli sulak alan ilan edildiğini söyledi.

Yurthaber 27-07-19 14:55

MHP’li İGM üyeleri Akçakoca’da temaslarda bulundu

MHP Düzce İl Genel meclisi üyeleri Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.MHP Düzce İGM Üyeleri grup başkan vekili İsmail Arsal, Akçakoca İGM üyesi Engin Özensel, Cumayeri İGM üyesi Nazmi Çakıroğlu, Gümüşova İGM üyesi Murat Çağlar, Kaynaşlı İGM üyesi Ömer Yaman, Yığılca İGM Üyesi Muhterem Baltacı heyet olarak önce Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmazı makamında ziyaret ettiler.

Yurthaber 05-07-19 12:10

MHP’li Akçay’dan YSK’ya eleştiri

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Yüksek Seçim Kurulunun 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde haklarında soruşturma başlatılan ilçe seçim kurulu başkanları ve diğer yetkililerin seçimde görev yapacağını açıklamasına tepki göstererek, "Bunun bir izahı yok" dedi.MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, partisinin Manisa İl Teşkilatındaki bayramlaşma törenine katıldı.

Haber 04-06-19 15:19

 İSTANBUL - CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ALTAY: SEÇİM İPTALİ BİZİM GÜNDEMİMİZDE YOK

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında İstanbul'da yapılan TBMM CHP İstişare Grubu Toplantısı'nın ardından açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, "Seçim iptali gibi bir konu bizim gündemimizde yok, olmayacak" dedi.

Haber 12-04-19 19:29

MHP’li Başkan adayı Bıyık için oy istediler

MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın çalışmalarına destek vermek için TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül Düzce’ye geldi.

Yurthaber 29-03-19 14:49

MHP'li Akçay: Geleceği göremeyen siyasetçi kör siyasetçidir

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, "Biz, 31 Mart seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu anlatırken, geleceği göremeyen siyasetçi kör siyasetçidir" dedi.

Haber 28-03-19 14:36

MHP'li Akçay: Geleceği göremeyen siyasetçi kör siyasetçidir

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, "Biz, 31 Mart seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu anlatırken, geleceği göremeyen siyasetçi kör siyasetçidir" dedi.

Haber 28-03-19 12:54

MHP’li Akçay: İstiklal Marşımızı okumayan adaya hangi yüzle oy isteyeceksiniz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, CHP Adalar Belediye Başkan adayının İstiklal Marşı’na eşlik etmemesiyle ilgili olarak, "İstiklal Marşı, Türk milletinin namusudur.

Haber 25-03-19 13:10

MHP Grup Başkan Vekili Akçay Hakkari’de

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Manisa Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’ye geldi.Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ve beraberindeki partililerle birlikte Ak Parti Hakkari seçim irtibat bürosunu ziyaret ettiler.

Yurthaber 19-03-19 16:15

MHP’li Akçay’dan beka vurgusu

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, “Bazılarının idrak etmekte zorlandığı, ülkem ve milletim diyen bir hareketin beka meselesini, beka kaygısını, beka davasını anlamaktan ne kadar uzak kaldıklarını üzülerek görüyoruz.

Haber 09-03-19 19:13

Selendi Belediye Meclisi son toplantısını yaptı

Selendi Belediye Meclisi, son toplantısını Başkan vekili Ahmet Akşehirlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.Selendi Belediye Meclisinin 15 üyesinden 11’inin katıldığı toplantıda 1 gündem maddesi görüşülürken başta Belediye Başkan vekili Ahmet Akşehirlioğlu olmak üzere belediye meclisinde grubu bulunan AK Parti, MHP ve CHP grup başkanları dönemin son toplantısı olması dolayısıyla birer konuşma gerçekleştirdi.Gündem maddesi olarak ilçeye bağlı Kabaklar Mahallesinde yapılacak olan 2-B kadastro uygulaması için 6 adet bilirkişi seçilmesi oy birliği ile karara bağlandı.

Yurthaber 05-03-19 15:40

İzmir’de CHP Buca adayı değiştirildi

CHP'de Buca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Suat Nezir değiştirildi ve yerine eski Buca Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erhan Kılıç aday gösterildi.

Haber 19-02-19 16:50

İzmir’de CHP Buca adayı değiştirildi

CHP’de Buca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Suat Nezir değiştirildi ve yerine eski Buca Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erhan Kılıç aday gösterildi.CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre Buca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Suat Nezir’in yerine eski Buca Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Erhan Kılıç’ın aday gösterildiği öğrenildi.

Haber 19-02-19 16:40