Mhp Grup Baskanvekili Haberleri

CHP'nin acı günü: TBMM grup müdürü Bayraktar yaşamını yitirdi, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi

Dün Ankara'da yaşamını yitiren CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi.

Haber 2024-04-19 14:43:25

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 2024-04-18 13:10:03

Sırrı Süreyya Önder Mecliste rahatsızlandı, oturuma ara verildi! Sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi

TBMM Grup Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Mecliste oturumu yönettiği sırada rahatsızlandı. Oturuma ara verildi, Meclis yönetimini TBMM Başkanı Bekir Bozdağ üstlendi. Bozdağ'dan Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumuna ilişkin açıklama da geldi.

Haber 2024-04-17 16:52:08

Osman Kavala çıkışı MHP'yi kızdırdı! Abdulkadir Selvi'ye çok sert tepki: Koca bir hiç! Çapsız ve kof kelam

Abdulkadir Selvi'nin olay yaratan Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularıyla çıkışına Cumhur İttifakı ortağı MHP'den çok sert tepki geldi. Selvi'yi "sinsilik ve çirkeflikle" suçlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir" dedi. Özdemir, açıklamasının devamında ise "Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-17 13:57:17

SON DAKİKA: Asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

Son dakika: Asgari ücrete ara zam gelecek mi? AK Parti grup toplantısı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en net yanıtı verdi. İşte detaylar...

Finans 17-04-24 11:47

Dünyanın en sert yasağı hayata geçti! O grup hayatları boyunca sigara alamayacak

İngiltere'de 'dünyanın en sert sigara yasaklarından' biri olan yasa onaylandı. Yasaya göre artık 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlar hayatları boyunca sigara satın alamayacak.

Haber 17-04-24 10:51

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber 17-04-24 09:34

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-24 14:10

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 16-04-24 11:00

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-24 18:00

Bahçeli'nin çağrısına rest çekti: Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Meral Akşener' iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'de hareketli günler yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e "Partisinin başında kalmalı" çağrısı gelmişti. İYİ Parti genel başkan adaylarından Müsavat Dervişoğlu, Bahçeli'nin çağrısına sert bir yanıt verdi. Dervişoğlu ayrıca Akşener'in kendisini desteklediği iddialarını da yanıtladı.

Haber 15-04-24 15:47

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 15-04-24 13:34

MHP itiraz etmişti! YSK'dan Kütahya kararı

Kütahya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerin iptali ve yeniden yapılması üzerine yaptığı olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi.

Haber 13-04-24 17:59

Akşener ile Erdoğan'ın telefon görüşmesi ses getirdi! İYİ Parti o iddiaya yanıt verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan adayı olmayacağını söyleyen Meral Akşener'e "Partinin başında kalmalı" çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in bayramlaşma telefonunda Erdoğan'ın da benzer bir söylemde bulunduğu öne sürüldü. İYİ Parti'den iddiaya yalanlama geldi.

Haber 12-04-24 13:16

Silopi'de sağlıkçılara taşlı saldırı: 3’ü sağlık görevlisi 7 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde iki grup arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada yaralananlara müdahale için bölgeye giden sağlık görevlilerine bir grup saldırdı. Olayda 3’ü sağlık görevlisi 7 kişi yaralandı. Polisin havaya uyarı ateşi ile sonlandırdığı kavga ile ilgili bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Haber 11-04-24 21:28

Koray Aydın'dan Meral Akşener'e çağrı: Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi İYİ Parti'nin ciddiyetini sarsacaktır

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki olağanüstü kurultayında genel başkanlığına adaylığını İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, sosyal medya hesabından Meral Akşener'e çağrıda bulundu. İYİ Parti'de olağanüstü kurultayın iptal edilmesi için çabalar olduğunu iddia eden Aydın, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e açık bir çağrıda bulunuyorum. Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti’nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 17:31

İmamoğlu'na Trabzon'da davullu zurnalı karşılama! Sloganlar dikkat çekti: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyaretleri için geldiği memleketi Trabzon’da davul- zurna eşliğinde karşılandı. Kalabalık grup İmamoğlu'nu, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganlarıyla karşıladı.

Haber 11-04-24 15:57

Milas’ta iki grup sokakta birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup birbirine girdi. Çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü, olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 11-04-24 00:55

Bahçeli'nin sözlerine Özel'den sert tepki: Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa’da kıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayram mesajındaki “Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır. Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır” şeklindeki ifadelerine değinen Özel, "Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim." dedi.

Haber 10-04-24 10:09

Akşener'in adaylık açıklamasına Devlet Bahçeli'den ilk yorum: 'Kararından vazgeç' çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 27 Nisan'daki İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını duyurmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bayram namazı sonrasında Akşener için ilk açıklama geldi. Bahçeli, "Bizden ayrılmış olan bir grup arkadaşımız İYİ Parti'yi kurmuşlardır. Meral Akşener'in ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında olması gerektiğini düşünmekteyim" ifadelerini kullandı.

Haber 10-04-24 08:22

Mağarada depreme yakalandılar! İzlerken bile anksiyetiniz tutacak... Ben niye nefessiz kaldım?

Bir mağarada keşif gezisi yapan grup, depreme yakalandı. Su dolu mağarada yaşanan gerilim dolu dakikalar anbean kameraya yansıdı. Söz konusu görüntüleri izleyenlerin sosyal medyadaki yorumları ise dikkat çekti: "Ben niye nefessiz kaldım?"

Haber 09-04-24 14:57

Bahçeli'nin bayram mesajında 'Van' tepkisi: Mazbatanın verilmesi skandal

Siyasi liderlerden peş peşe bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaştığı bayram mesajında Van'da yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 12:26

Kağıthane'de silahlı çatışma! 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Kağıthane'de daha önceden husumetli oldukları öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Haber 09-04-24 01:25

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

İstanbul'da İsrail protestosu! Gözaltına alınan gençlerle ilgili Özgür Özel'den açıklama: 'Derhal serbest bırakılmalılar'

İstanbul'da İsrail ile ticareti protesto eden bir grup genç gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Özgür Özel, "Gözaltındaki gençler derhal serbest bırakılmalıdır. Süreci yakından takip ediyoruz" dedi.

Haber 06-04-24 20:04

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Galatasaray'dan açıklama geldi! ''40 kişilik grup tarafından saldırıya uğradık''

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, dün oynanan Galatasaray Kadın Voleybol maçı çıkışında 40 kişilik grup tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Spor 06-04-24 12:09

Mazbata töreninde kan aktı! 76 yaşındaki CHP’li meclis üyesine saldırı

Yerel seçimlerde AK Parti’nin kazandığı Yıldırım Belediyesi’nde mazbata töreni bugün gerçekleşti. Törende kan aktı. MHP Meclis Üyesi Alparslan Karaaslan, 76 yaşındaki CHP'li Meclis üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kırdı.

Haber 05-04-24 22:11

Yeniden Refah Partisi’nden çok konuşulacak AK Parti iddiası: ‘Çok büyük bir grup gelecek’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’dan çok konuşulacak bir AK Parti iddiası geldi. Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti’den ayrılma ihtimali olanlar hakkında canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aydal “AK Parti’den çok büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz. O günün de çok uzak olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber 05-04-24 08:30

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

AK Parti ile MHP karşı karşıya gelmişti! YSK kararını verdi: Reddedildi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Isparta Aksu ilçesinde 'seçimler yenilensin' talebi ve MHP'nin Çorum Uğurludağ ilçesinde 'oylar yeniden sayılsın' talebini reddetti. Uğurludağ'da AK Parti'nin adayının kazanması üzerine MHP YSK'ya başvurmuştu.

Haber 04-04-24 16:37

Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Geçici Hizmet Binası faaliyete geçti

Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Geçici Hizmet Binası’nda otopsi işlemleri yapılmaya başlandı.

Yurthaber 04-04-24 15:45

Devlet Bahçeli'den Alparslan Türkeş'in mezarına ziyaret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefatının 27'nci yıl dönümünde partisinin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Haber 04-04-24 12:15

Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nde Japon grup WA-League gösteri yapacak

38. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında Japon grup WA-League yarın MEB Şura Salonunda sahne alacak.

Yurthaber 04-04-24 11:30

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimlerin tekrarlanması kararına ilişkin partililerden açıklama

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin tekrarlanması kararına ilişkin MHP ve CHP Kayseri milletvekilleri açıklamada bulundu.

Yurthaber 04-04-24 11:20

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-24 09:32

Trabzon'da bir grup taraftar, TFF'yi protesto etti

Trabzon'da bir grup taraftar, Trendyol Süper Lig'de 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK) verilen cezalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) tepki gösterdi.

Yurthaber 04-04-24 07:34

MHP'nin seçimi AK Parti'ye kıl payı kaptırdığı ilçede gerginlik sokağa taştı! MHP pes etmedi: 'Hakkımızı arayacağız'

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde seçimin kıl payı farkla bitmesi gerginliğe yol açtı. AK Parti adayı, kesin olmayan sonuçlara göre 13 oy farkla MHP'li rakibini geçerek belediyeyi kazandı. Bu tablo tansiyonu yükseltirken sokaklarda alevler yükseldi, polis devreye girdi. MHP ise pes etmedi!

Haber 03-04-24 14:55

Siirt Pervari'de belediye başkanlığı seçimi kavgasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Siirt'in Pervari ilçesinde iki grup arasında belediye başkanlığı seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-04-24 10:08

Akıllara durgunluk veren görüntüler! Dev yılanı atlama ipi olarak kullandılar... Şakalaştıkları anlar sosyal medyada infial yarattı

Arjantin'de bir grup adamın, yılanı atlama ipi olarak kullandıkları videonun paylaşılması sosyal medyada öfkeye yol açtı. Kimliği belirlenemeyen iki adam dev boa yılanını boynundan ve kuyruğundan tutarak çevirirken üçüncü bir adam ise onun üzerinden atlıyordu. Üçlünün eğlenerek oyun oynadıkları anlar tepkiyle karşılandı.

Trend 03-04-24 09:55

Bayburt’ta iki grup arasında tekme, tokat, sopalı kavga

Bayburt merkeze bağlı Balca köyünde muhtar seçimi yüzünden seçim günü aralarında gerginlik yaşanan iki grup seçimlerin ardından kent merkezinde karşı karşıya geldi.

Yurthaber 03-04-24 09:34

Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Elazığ’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-04-24 07:50

Emet’te itiraz seçim sonucunu değiştirmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mustafa Koca’nın 22 oy farkla Belediye Başkanlığı seçimini kazandığı Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığınca oyların yeniden sayımı için İlçe Seçim Kurulu’na başvurusu karara bağlandı.

Yurthaber 03-04-24 07:33

Siirt'in Pervari ilçesinde belediye başkanlığı seçimi kavgasında 4 kişi yaralandı

Siirt'in Pervari ilçesinde iki grup arasında belediye başkanlığı seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-04-24 07:21

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Kütahya'da seçim sonuçlarına itiraz! CHP 63 yıl sonra 602 oy farkla kazanmıştı

CHP'nin 63 yıl sonra kazandığı Kütahya'da seçim sonuçlarına itiraz edildi. 602 oy farkla seçimi kaybeden MHP, 'seçiminin iptali ve oyların yeniden sayımı’ için İlçe Seçim Kurulu’na başvuruda bulundu.

Haber 02-04-24 16:05

Lisedeki kız kavgası sosyal medyada gündem olmuştu! Şiddet sonrasında hastanelik olan genç kızın bilişsel bozukluk yaşadığı ifade edildi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missourili bölgesindeki bir lisede okuyan 16 yaşındaki Kaylee Gain isimli genç bir kız okul sonrasında yaşıtları olan bir grup genç kızla kavga etmişti. Kavga görüntüleri sosyal medyaya yansıyan ve milyonlarca izlenmeye ulaşan Gain uğradığı şiddetin sonrasında hastanelik olmuştu. Gain'in önemli bilişsel bozukluk belirtileri gösterdiği ifade edildi.

Trend 02-04-24 15:01

55 yıl sonra MHP Tokat'ı kazandı, 'Efsane Vali' Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu iddialı konuştu: Tarih bizi altın harflerle yazacak!

'Efsane Vali' olarak iz bırakan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Tokat Belediye Başkanı seçildi. MHP'nin 55 yıl sonra seçimi kazandığı kentte Yazıcıoğlu, kazandığı zafer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. 'Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haber 02-04-24 13:39