Michael Jackson Haberleri

Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor! En az 245 bin dolara...

Amerikalı pop şarkıcısı Michael Jackson’ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra’da açık artırmaya çıkarılacak.

Magazin 11-10-2023 16:15

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson koltuk altı kıllarını almıyor! Unuttum

Müzik efsanesi Michael Jackson'ın üvey kızı Paris Jackson da Madonna'nın kızı gibi koltuk altı kıllarını almayan isimlerden. Paris Jackson açıklaması sonrası sosyal medyada tepki gördü.

Magazin 01-09-2023 13:24

Kimse ayakta duramıyor! Yunanistan'ın eğri kilisesini görenler gözlerine inanamıyor!

Son günlerde Yunanistan'da bulunan bir kilisenin görüntüleri gündem oldu. İlginç kiliseyi her yıl yüzlerce turistin ziyaret ettiği ortaya çıktı. TikTok'ta paylaşılan bir videoda kiliseyi ziyaret edenlerin ayakta duramıyor olması görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Trend 12-03-2023 22:35

Paris Jackson'dan geceliği andıran elbisesiyle olay pozlar... Göğüs uçundaki piercing'i gösterdi!

Efsanevi pop yıldızı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Şarkıcı ve model olan ünlü isim geceliği andıran elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Paris Jackson göğüs uçundaki piercing'i göstermekten de çekinmedi.

Magazin 06-10-2022 13:56

Michael Jackson

Michael Jackson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Michael Jackson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Michael Jackson fobisi' olan kadın, ünlü sanatçının taklitçisini görünce gözyaşlarına hakim olamadı

Tüm dünyada Michael Jackson pop müziğin en ünlü seslerinden biri olarak kabul edilir ancak Ruby Marriott isimli bir kadın için ünlü sanatçı fobisinin vücut bulmuş halidir. Kıbrıs’ta yaptığı tatil sırasında ünlü sanatçının taklidinin yapıldığı bir dans performansını gören Marriott, hayatının en büyük korkusunu yaşadığını dile getirerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 24-08-2022 12:06

Bohemian Rhapsody yapımcısı kolları sıvadı! Michael Jackson’ın filmi resmen duyuruldu

Pop müziğin tüm dünyadaki en sevilen temsilcilerinden biri olarak kabul edilen Michael Jackson’ın hayatı film oluyor. Oscar ödülü kazanan Bohemian Rhapsody’nin yapımcısının imzasını taşıyacak olan biyografi türündeki filmin ilk bilgileri verildi.

Trend 08-02-2022 15:25

Randy Jackson: David Bowie çocukken bana ve Michael Jackson'a uyuşturucu teklif etti

Michael Jackson'ın erkek kardeşi Randy, daha 12 ila 15 yaşlarındayken David Bowie'nin kendilerine uyuşturucu teklif ettiğini anlattı.

Magazin 29-01-2022 15:22

Temizlik işçisi 'Maykıl Fikret', dansıyla gönülleri fethediyor

Uşak Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan ve çevresinde hayranı olduğu ölen ABD'li popçu Michael Jackson'ın danslarını yapmasıyla tanınan 47 yaşındaki Fikret Ayvalı, yaptığı küçük gösterilerle mesai arkadaşlarına moral kaynağı oluyor. Arkadaşları dans gösterileri nedeniyle Ayvalı'yı 'Maykıl Fikret' diye çağırıyor.

Haber 06-11-2021 23:30

Bitkilerle her hastalığı tedavi edebildiğini söyleyen Dr. Sebi’nin gizemi çözüldü

Michael Jackson başta olmak üzere pek çok ünlü isimle çalışan Dr. Sebi, bitkiler aracılığıyla dünya üzerinde bulunan bütün hastalıkları iyileştirebileceğini iddia ediyordu. Uzun yıllar boyunca adından söz ettirmeyi başaran bu isim kimileri için bir dahi kimileri için ise sahtekardı. İşte şifalı bitkilere fısıldayan Dr. Sebi’nin bir hayli gizemli hikayesi...

Trend 12-10-2021 11:50

Amerikalı kahin Kathleen Roberts’tan akıl almaz iddia: Michael Jackson’un hayaletiyle evliyim

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve kahinlik yapan Kathleen Roberts, pop yıldızı Michael Jackson’un hayaletiyle evli olduğunu iddia etti. İddiaları bununla da sınırlı kalmayan kahin, aynı zamanda Marilyn Monroe'nun reenkarnasyonu olduğunu da söyledi.

Trend 18-08-2021 14:46

Opioid salgını krizi: ABD'de 4 ilaç devi, 26 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti

ABD'de 4 büyük ilaç şirketi, ülkedeki opioid bağımlılığı krizinde rolleri olduğu suçlaması ile açılan davalar için toplam 26 milyar dolar ödemeyi kabul etti. Anlaşma teklifi, eyaletler tarafından kabul edilirse, federal ve eyalet mahkemelerindeki yaklaşık 4 bin dava, sonuca bağlanmış olacak. Michael Jackson ve Prince'ın de aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim de aşırı doz ağrı kesici nedeniyle yaşamlarını yitirmişti.

Haber 22-07-2021 02:47

Michael Jackson'ın koruması seneler sonra açıkladı! Çocuk istismarı iddiaları...

Ünlü pop yıldızı Michael Jackson, son birkaç yıldır çocuk tacizi iddialarıyla gündeme geliyor.

Magazin 07-07-2021 10:19

Estetikle Michael Jackson'a benzetilen Günel Zeynalova estetiksiz halini paylaştı

İbrahim Tatlıses tarafından 13 yaşındayken keşfedilen ve 90'lı yıllarda şöhretinin zirvesine çıkan Azeri kızı Günel Zeynalova estetiksiz hallerini paylaştı.

Magazin 06-05-2021 13:31

Hikayesini öğrendikten sonra bu şarkıları eskisi gibi dinleyemeyeceksiniz

Şarkılar her zaman içerisinde derin duygular barındırır. Bu duygular dinleyen kişilerin hislerine göre farklılık gösterir. Ancak şarkıların temelinde söz yazarlarının hisleri olduğunu unutmamak gerekir. Müzik duyguların evrensel olarak yansımasıdır. Sizler için defalarca dinlemenize rağmen hikayesini bilmediğiniz şarkıları araştırdık.

Trend 29-03-2021 16:58

Günel Zeynalova'ya yorum yağdı! 'Michael Jackson'a benzemişsin'

Azeri kızı Günel Zeynalova estetikle bambaşka birine dönüştü. Değişimiyle gündem olan Günel Michael Jackson'a benzediği yorumlarına kızdı.

Magazin 09-03-2021 15:35

Eski korumasından Michael Jackson hakkında inanılmaz açıklama: 'Yüz maskesi takıyordu çünkü...'

Michael Jackson’ın kendisini sırdaşı olarak gördüğü eski korumasından şaşırtan bir açıklama geldi. Eski korumanın dediğine göre, Michael Jackson koronavirüsü 'öngördüğü' İçin yüz maskesi takıyordu.

Magazin 15-02-2021 14:25