Michelle Bowman Haberleri

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend 2024-03-27 09:37:58

Kartelin en gaddar infazcısı yakalandı! Kan donduran yöntemler: Kurbanların kalplerini söküp...

Meksika'da bulunan uyuşturucu kartelleri insanlık dışı cinayet ve işkence yöntemleriyle tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Son olarak ABD'de yakalanan 'La Chely' lakaplı Michelle Angelica Pineda'nın yaptıkları ise duyanların adeta kanını dondurdu. Pineda'nın evinde yapılan aramada 2 insan kalbi, 1 pala ve 13 bıçak bulundu. Tüyler ürpertici olayın ardındaki sır perdesi böylelikle aralanmaya başladı...

Trend 2024-02-25 10:23:44

'Dünyanın en göz alıcı savaş pilotuyum' dedi! İstifa edip kariyerini değiştirdi... Kainat Güzeli olmak istiyorum

18 yaşında Şili Hava Kuvvetleri'ne katılan Michelle Martin, işinden istifa ederek güzellik yarışmasına girmek istediğini ve modelliğe adım atacağını duyurdu. 24 yaşındaki pilot sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla popülerliğe kavuştururken güzelliğiyle de hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Fenomen isim askerlik kariyerini bitirerek yeni bir işe adım atacağını açıklayınca yeniden gündem oldu.

Trend 2024-02-03 11:55:19

Arabasının üzerine müstehcen sayfasının reklamını astı! Çocuklarının okuluna girişi engellenince isyan etti... Ailem için para kazanıyorum

35 yaşındaki Michelle Cline isimli üç çocuğu olan bir kadın müstehcen fotoğraflarını satarak para kazandığı sosyal medya sayfasının reklamını arabasının üzerine asınca gündem oldu. Çocuklarını reklamın bulunduğu arabayla her gün okula getirip götürmesi üzerine diğer velilerin kendisini şikayet ettiğini söyleyen anne duruma isyan etti.

Trend 2024-02-01 10:32:04

'Kilo vermek istiyorsanız bu sırrı herkesten saklayın' Diyetisyenden ilginç öneri! 'Söylerseniz her şey bozulur' Araştırmalar da ortaya çıkardı

Yeni yıla girerken 2024'te kilo vermeyi kendinize hedef olarak koyduysanız çok ilginç bir noktaya dikkat etmeniz gerekebilir. Elbette kilo vermek için sağlıklı beslenme, sağlığına uygun diyet programları ve düzenli egzersiz yapmak çok önemli. Fakat diyetisyen Michelle Saari, farklı bir öneride bulunuyor. Buna göre; diyetinizi aileniz ve arkadaşlarınız başta olmak üzere herkesten saklamanız gerekebilir ve maalesef ki söylerseniz her şey bozulabilir. Üstelik bazı araştırmalar da bunu doğruluyor.

Kadin 26-01-24 11:08

Kamerasının kapalı olduğunu zannetti! Kot pantolonunun fermuarını açarak düzeltme yapmak istedi... İnsanların surat ifadeleri anında değişti

TikTok'ta 'michellesays' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Michelle isimli bir kadın internet üzerinden gerçekleştirilen bir toplantıda yuaptığı tuhaf hareketi anlatarak kısa süerede viral oldu. 179 binden fazla izlenmeye ulaşan görüntülerde Michelle, "Hayatımın en utanç verici anını yaşamış olabilirim ya da yaşamamış olabilirim ama asla bilemeyeceğim" dedi.

Trend 13-01-24 07:51

Skandal olay! Öğrencisiyle ilişkiye girip fotoğraf gönderdi

ABD'deki bir okulda 42 yaşındaki öğretmen Michelle Parry, bir öğrencisiyle üç ay boyunca ilişkiye girdi. Müzik öğretmeni olduğu öğrenilen Parry'nin öğrencisiyle iki yıl ilişki yaşadığı ve bu süre zarfında öğrencisine çıplak fotoğraflar yolladığı ortaya çıktı.

Trend 23-12-23 16:43
abd

Michelle Keegan minicik kısa üstüyle fotoğraf paylaştı! Karın kaslarını sergiledi... Takipçilerini hayran bıraktı

Eski Coronation Street oyuncusu Michelle Keegan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilgi çekiyor. Keegan son olarak paylaştığı bir fotoğrafta minicik kısa üstüyle birlikte karın kaslarını sergiledi, takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Magazin 18-12-23 10:32

Cüretkar pozlarıyla tanınan model Angelina Michelle, Burak Özçivit ile Facetime caps'i paylaşınca...

Model Angelina Michelle sosyal medyada yaptığı cüretkar pozlarla adından söz ettiriyor. Model son olarak yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile Facetime yaptığı bir caps'i paylaşınca sosyal medya yıkıldı. Görenler yakışıklı oyuncunun geçmişte para karşılığı kadınlarla yemek yemesini hatırladı.

Magazin 14-08-23 13:33

Düğün fotoğrafçısı sapık çıktı! Soyunurken gizlice fotoğraflarını çekti... “Ona güvenmiştim”

Düğün fotoğrafçısı David Glover, stüdyosundaki soyunma odasına gizli kamera yerleştirerek birçok kadın müşterisinin fotoğraflarını çektiği için tutuklandı. Kimliği tespit edilemeyen 70’e yakın kadının çıplak fotoğraflarını çeken Glover aynı zamanda müşterisi olan eski bir arkadaşı Michelle Pharo’nun dikkatiyle yakayı ele verdi.

Trend 07-07-23 15:16

Bizim Ev'in Michelle'i Mary Kate ve Ashley Olsen son halleriyle ağızları açık bıraktı Yaşlandığımı hissettim

90'lı yılların efsaneleşmiş dizilerinden Full House (Bizim Ev) dizisinde Michelle karakterini canlandıran Mary Kate ve Ashley Olsen ikiz kardeşler yıllar sonraki görüntüleriyle şaşkına çevirdi. Birer genç kadın olan ikiz kardeşler, Bizim EV dizisinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Son hallerini görenler tanıyamadı.

Magazin 29-06-23 10:54

Özel Tim konusu nedir, oyuncuları kimler? Özel Tim nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler!

Özel Tim filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Samuel L. Jackson, Colin Farrell ve Michelle Rodriguez’in paylaştığı Özel Tim (Swat) filminde polis teşkilatı içerisinde kurulmuş özel bir ekibin yaşadığı olaylar anlatılıyor. Peki, Özel Tim konusu nedir, oyuncuları kimler? Özel Tim nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Magazin 02-06-23 20:14

Büyük bedenli kadın yeterince seksi olmadığı için eleştiriliyor! Erkek arkadaşıyla beraber olduğuna inanmıyorlar

Büyük bedenli kadınlar hem görünüşleri hem özel hayatlarıyla ilgili rahatsız edici yorumlara maruz kalabiliyor. 25 yaşındaki Michelle Nayla, TikTok'ta yayınladığı videoda erkek arkadaşının ona yakışmadığını düşünenleri şaşırtacak açıklamalarda bulundu.

Kadin 25-05-23 14:47

Uygunsuz içeriği nedeniyle OnlyFans’tan kovulan Michelle Comi yine herkesi şaşkına çevirdi! İlişki görüntülerini paylaştı

Reşit olmayan bir kişiyle uygunsuz içerik çekerek OnlyFasn’ta paylaştığı için saklanan sosyal medya fenomeni Michelle Comi yine rahat durmadı. Fenomen isim bu kez bir eczanede çekilen cinsel ilişki görüntülerini sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Trend 16-05-23 13:43

65 yaşındaki Michelle Pfeiffer, genç gözükmesini sağlayan güzellik sırrını paylaştı! Yaşlanmaktan korkmuyor çünkü...

Başarılı oyuncu Michelle Pfeiffer, 65 yaşında olmasına rağmen kusursuz cildini yıllardır korumayı başarıyor. Güzel aktris yıllara meydan okuyan görünümünün sırlarını paylaşarak genç gözükmesini sağlayan bakımını açıkladı. Basit yaşlanma karşıtı bakımı kadınlara ilham oldu.

Kadin 02-05-23 16:14

71 yaşındaki sosyal medya fenomeni Michelle Hardenbrook seksi pozlarıyla limitleri zorlamaya devam ediyor! “Kalça protezimle...”

Emekli olduktan sonra kadınlığını yeniden keşfetme yolculuğuna çıktığını ifade eden sosyal medya fenomeni 71 yaşındai Michelle Hardenbrook, abonelerinin büyük bir bölümünün yarı yaşından daha küçük genç erkeklerden oluştuğunu dile getirdi. Kadınların belirli bir yaştan sonra cinsellik konusunu tabu haline getirdiğini söyleyen Hardenbrook, “Kalça protezimle hâlâ çok seksiyim” diyerek seslendi.

Trend 16-03-23 11:29

Sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrendi! İhaneti ortaya çıkarmak için diğer kadının annesiyle arkadaş oldu

Genç bir kadının kendisini aldatan sevgilisinin ihanetini ortaya çıkarmak için yaptığı akıl almaz plan herkesin ağzını açık bıraktı. Aldatıldığını öğrendikten sonra sosyal medya üzerinden ikinci kadını bulan ve annesinin bir kitap kulübü olduğunu keşfeden Michelle isimli genç kadın, yaptığı planla TikTok'un gündemine oturdu.

Trend 17-10-22 09:30

Sosyal medya fenomeninin kızı tepki gösterdi! “70 yaşındayım ve çıplak fotoğraflarımı satıyorum”

Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satarka geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran 70 yaşındaki Michelle Hardenbrook isimli bir kadın kariyerinin ailesiyle arasında oluşturduğu gerginliği anlattı. Kendisini hala çok genç hissettiğini ve yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu ifade eden Hardenbrook’un itirafları herkesi şaşırttı.

Trend 06-10-22 15:45

Kendi cenazesine dahil oldu! Yas tutanlara öyle bir mesaj verdi ki...

Avustralya’da bir cenaze töreninde yaşananlar sosyal medyanın gündemine yerleşti. 63 yaşındaki Michelle Neumann isimli bir kadın kanser teşhisi konulduktan sonra uzun süren tedavi aşamasına rağmen hayatını kaybetti. 250 kişinin katılımıyla cenaze töreni düzenlenen Neumann kendisini son yolculuğuna uğurlamak için toplanan kalabalığa ilginç bir sürpriz yaptı.

Trend 17-09-22 10:54

Görmezden gelmeyin! Yaşadığı kulak çınlamasını enfeksiyon sandı ama gerçekler bambaşkaydı...

Kulak çınlaması en sık rastlanan günlük rahatsızlıklar arasında bulunuyor. Oldukça sık rastlandığı ve kolayca geçtiği için görmezden gelinin kulak çınlamaları tehlikeli olabiliyor. Michelle Francis yaşadığı kulak çınlamasını sinüs enfeksiyonu sandı ancak yapılan testler sonucunda beyninde tümör olduğu anlaşıldı.

Haber 11-09-22 15:20

Görünce ne yapacağını şaşırdı! 'Kertenkele' gibi oldu

İngiltere Hampshire'den 59 yaşındaki Jayne Bowman, cildini sıkılaştırmak için Facebook'tan iletişime geçtiği bir güzellik uzmanıyla anlaştı. 5 bin sterline (108.361,20 Türk Lirası) anlaştıktan sonra prosedür için bıçak altına yattı. Kök hücre tedavisi de denilen fibroblast tedavisi yaptıran kadının cildi operasyon sonrası pul gibi görünmeye başladı.

Haber 18-08-22 07:02

Yeni trend alarm veriyor! Kaşını boyadığı için canından oluyordu, Anafilaktik şok nedir?

Yeni trendler arasında kaş rengini boyamak veya rengini kırmak için açmak bulunuyor. Günümüzde birçok kadın kaşlarının rengini değiştiriyor. Ancak kaşınızı boyarken oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Michelle Clarke isimli bir kadın kaşları boyadıktan sonra yaşadığı korku dolu anları paylaştı.

Kadin 16-08-22 12:23

Gıdısından kurtulmak için tonla para harcadı! Şimdi evden çıkamaz halde

İngiltere'den 59 yaşındaki Jayne Bowman, kilo verdikten sonra gıdısından da kurtulmak istediğine karar verdi. Cerrahi bir ameliyat gerektirmeyen fibroblast tedavisine başvuran kadın, yüzlerce sterlin ödediği tedavinin ardından evden çıkamaz hale geldi.

Trend 09-08-22 08:30

BM, durum vahim diyerek uyardı! Kuşatmanın sürdüğü kentte salgın alarmı

Rus saldırılarının ve kuşatmasının devam ettiği Ukrayna'nın Mariupol kenti için Birleşmiş Milletler'den kritik bir uyarı yapıldı. Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, "Bölgede kolera dahil salgın hastalık riskinin arttığına dair haberler geliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 16-06-22 19:15

BM İnsan Hakları Komiseri Bachelet Görevi Bırakıyor

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, kişisel nedenlerden dolayı ikinci dönem görev almayacağını açıkladı. Bachelet, ayrılma kararının, birçok Batı ülkesi ve çeşitli sivil toplum örgütlerini de eleştirdiği “Çin ziyareti” olmadığını söyledi

Haber 13-06-22 21:03

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri 17 yıl sonra ilk kez Çin'de

17 yıl aradan sonra Çin'i ziyaret eden ilk BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri olan Michelle Bachelet'in ziyareti başladı.

Haber 23-05-22 19:18

Michelle Williams'tan müjdeli haber! Üçüncü kez hamile

Brokeback Mountain, Zindan Adası ve Manchester By the Sea gibi yapımlarda rol alan ünlü Amerikalı oyuncu Michelle Williams, üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor.

Magazin 11-05-22 15:38

“Çin’deki Toplama Kampları Kapatılsın”

Dünya kamuoyunun dikkatini BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet'nin önümüzdeki günlerde Çin'e yapacağı ziyarete çekmek isteyen Doğu Türkistanlı mağdur yakınları ve avukatlar, İstanbul’da bir basın toplantısı düzenledi

Haber 11-05-22 14:54

Sihirli Annem'in Kerem ve Ceren'i Gizem Güven ile Michelle Cedolini aynı pozu verdi

2003 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Kerem ve Ceren karakterlerini canlandıran oyuncu Gizem Güven ile Michelle Cedolini yeniden buluştu. İkili dizide yer alan bir pozun aynısını yıllar sonra yeniden verdi.

Magazin 22-04-22 09:20

iPhone’unda gizli bir özellik bulduğunu söyledi! Paylaşımı sosyal medyada viral oldu

iPhone'da bulunan gizli bir özellik TikTok'ta olay yarattı. "Woahguo" kullanıcı adına sahip olan TikTok kullanıcısı Michelle Guo, gizli özelliği etkinleştirme deneyimini "harika" diyerek paylaştı. Bu özellik hemen hemen herkesin dikkatini çekecek.

Haber 20-03-22 10:28

BM'den Ukrayna krizine ilişkin açıklama

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilimine ilişkin BM'den açıklama geldi. BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Rusya ve Ukrayna'ya "düşmanlıkları durdurma ve diyaloğun önünü açma" çağrısı yaptı.

Haber 22-02-22 20:12

Genç tır şoförünün yaşadıkları sosyal medyada ilham oldu! Yardım etmek için seferberlik ilan edildi

Tır şoförlüğü yapan 25 yaşındaki genç kadın, Avustralya'nın Victoria eyaletinde seyahat ederken hayatını değiştirecek bir kaza yaşadı. İki bacağını da kaybeden Michelle Pillar, eski günlerine dönebilmek için büyük bir mücadeleye başladı.

Trend 22-02-22 09:49

BMGK’ya “Kadın Hakları İçin Etkinizi Kullanın” Çağrısı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde, barış ve güvenlik süreçlerinde kadına şiddet tartışıldı. BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, konsey üyelerine, dünyada kadın haklarına yönelik yapılan hak ihlalleri sonlandırmak için etkilerini kullanma çağrısında bulundu

Haber 19-01-22 01:32

JP Morgan'dan yatırımcıya kritik uyarı! Nakitte kalın

JP Morgan Analisti Bob Michelle, Fed'in para politikasını sıkılaştırma yönüne gittiği ve ABD Hazine kağıdı getirilerinin yükseldiği ortamda nakitte saklanmanın daha iyi bir yatırım olacağını savundu.

Finans 12-01-22 09:31

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi oyuncuları kimler? Doğu Ekspresinde Cinayet konusu nedir?

2017 yılında vizyona girmiş olan Doğu Ekspresinde Cinayet filminin yönetmenliğini Kenneth Branagh üstlenmekte. Başrollerinde Kenneth Branagh, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer gibi pek çok başarılı ismin yer aldığı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Doğu Ekspresinde Cinayet filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Trend 11-01-22 02:14

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun cinsiyetçi şakası olay oldu! Eşi, canlı yayında kulağını çekti

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, canlı yayında cinsiyetçi şaka yaptı. Konuşması sonrası yerine oturan Bolsonaro hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. First Lady Michelle Bolsonaro, kameralar önünde devlet başkanının kulağını çekti.

Haber 26-11-21 08:40

BM’den Sudan’daki Askeri Darbeye Tepki

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet ve BM Genel Sekreteri Sudan Özel Temsilcisi Volker Perthes, Sudan’da geçiş hükümetine yönelik askeri darbeyi kınadığını açıkladı

Haber 26-10-21 00:17

Michelle Keegan seks sahneleriyle ilk kez konuştu

Sky One komedi dizisi "Brassic" oyuncusu Michelle Keegan seks sahneleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Michelle Keegan açıklamasında ailesinin ilk bölümü izlemesini yasakladığını söyledi.

Magazin 15-10-21 10:03

Michelle Gurevich Türkiye'ye geliyor

Geçtiğimiz yıl 6. albümü Ecstasy in the Shadow of Ecstasy'yi yayınlayan Michelle Gurevich, büyülü yorumuyla 3 ayrı şehirde gerçekleşecek mini bir turne için Türkiye'ye geliyor.

Magazin 11-10-21 17:47

69 yaşındaki OnlyFans yıldızından şaşırtan itiraf! “Genç erkeklerle beraber oluyorum”

69 yaşındaki OnlyFans yıldızı Michelle, engelli oğlunun maddi açıdan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için şaşırtan bir kariyer planlaması yaptı. Yeni kariyeri sayesinde hayatında hiç olmadığı kadar çok para kazandığını ifade eden Michelle’in itirafları herkesi şaşırttı.

Trend 11-10-21 11:20

Michelle Heaton itiraf etti: Harap olmuştum!

Şarkıcı ve oyuncu Michelle Heaton, alkol bağımlılığı sebebiyle geçirdiği zorlu dönemi ve yeniden hayata dönüşünü anlattı. 20 haftada geçirdiği değişimi gözler önüne seren Heaton, "Harap olmuştum!" dedi.

Magazin 17-09-21 15:08

Kan içmeye bağımlı olan Michelle ilginç alışkanlıklarını anlattı! “Her gün kan içiyorum”

Hayatınız boyunca hiç değişik alışkanlıkları olan birine rastladınız mı? Alışılmışın dışındaki alışkanlık çoğu kişinin aklına gelmeyecek cinsten. Bağımlılıkları olan insanların hikayeleri ilginç gelse de kimi zaman tüyler ürpertici olabiliyor. Sizler için vampirler gibi insan kanı içmeyi seven Michelle’nin hikayesinden söz edeceğiz.

Trend 15-09-21 09:37

Bachelet: “Venezuela’ya Yaptırımlar Kaldırılmalı”

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, BM oturumunda sunduğu Venezuela raporunda, pandemi öncesinde yaşanan ağır ekonomik ve insani krize pandemi ve uluslararası yaptırımların da eklenmesiyle ülkede temel hizmetlere erişimin daha da zorlaştığını belirtti.

Haber 13-09-21 20:50

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriquez kız arkadaşıyla yat turuna çıktı

2000’li yılların başında rol aldığı Lost dizisiyle üne kavuşan Michelle Rodriguez, İtalya açıklarında yat turuna çıktı. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızına tatilde, İtalyan sunucu Rafaella Zardo eşlik etti.

Magazin 25-08-21 13:51

BM Taleban'ın İdamlar ve İnsan Hakları İhlallerine Dikkat Çekti

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Afganistan’da Taleban’ın insan haklarına aykırı uygulamaları ve idamlar yaptığına dair haberler aldıklarını söyledi

Haber 24-08-21 13:05

“Taleban Afganistan’da İnsanlık ve Savaş Suçu İşliyor”

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Taleban’ın Afganistan’da savaş ve insanlık suçu işlediğini söyledi

Haber 10-08-21 23:14

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin çekimlerinde 350 araba hurdaya çıktı

Kadrosunda Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster gibi isimlerin yer aldığı ünlü aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) 9, bu ay vizyona girdi. Büyük bir merakla beklenen filmin çekimleri sırasında 350 arabanın kullanıldığı ve hepsinin hurdaya döndüğü açıklandı.

Trend 14-07-21 17:56

Irkçılığa Maruz Kalanlara Tazminat Ödenmeli

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, George Floyd'un öldürülmesinden sonra yayınlanan raporda, tüm ülkeleri Afrika kökenlilere yönelik ayrımcılığı, şiddeti ve ırkçılığı sona erdirmeye ve tazminat ödemeleri dahil yapılan yanlışları düzeltmeye çağırdı

Haber 28-06-21 20:00

Hindistan, Brezilya, Güney Afrika ve İngiliz varyantlarının farkları neler, aşılar etkili oluyor mu?

Koronavirüs bir yıl içinde mutasyona uğradı, farklı varyantlar ortaya çıktı. Bunlardan en 'kaygı verici' olarak görülenleri Hindistan, Brezilya, Güney Afrika ve İngiliz varyantları. BBC Sağlık Editörü Michelle Roberts bu varyantların özelliklerini ve aşılara karşı etkilerini yazdı.

Haber 21-06-21 04:37