Microsoft To Do Haberleri

Popstar Bayhan bambaşka biri oldu! Görenlerin tanıyamadığı Bayhan'ın son hali sosyal medyanın diline düştü!

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Adeta bambaşka biri olan Popstar Bayhan'ın 'Fly Me To The Moon' performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-14 09:10:43

Sumudica'dan Fatih Terim taklidi! What can I do?

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, "Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım" dedi.

Spor 2024-02-08 08:00:50

Microsoft Copilot nedir, nasıl kullanılır? Microsoft Copilot ne işe yarar?

Günümüzde birçok teknoloji devi tarafından yepyeni uygulamalar ve sistemler piyasaya sunulmaktadır. Bu yeni uygulamalardan biri de sohbet ya da chat botu olarak da adlandırılan yapay zekâ sistemidir. Yapay zekâ uygulamaları ile kullanıcılar birçok farklı özellikten faydalanabilmektedir. Microsoft Copilot da bu sistemlerle benzer nitelikler taşıyan bir programdır. Peki, Microsoft Copilot nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Haber 2024-01-09 19:49:30

Jeffrey Epstein'in cinsel istismar, pedofili ve fuhuş sarmalında isimler ifşa oldu! Listede yok yok

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturan milyarder Jeffrey Epstein, hapishanede ölü bulunmuştu. Wall Street Journal gazetesi, Epstein'le bağlantılı olan isimlere dair bir liste yayınladı. Listedeki dünyaca ünlü isimlerden bazıları şaşırtıcı. Epstein'in dava dosyasıyla bağlantılı ve aralarında eski ABD Başkanı Bill Clinton, Microsoft kurucusu Bill Gates'in de bulunduğu birçok kişinin isimleri ifşa edildi! İşte davaya konu listedeki isimler!

Trend 2024-01-04 13:34:32

OpenAI'dan Microsoft'a: Yapay zeka sektörüne bomba gibi düştü! Sam Altman'ın yeni adresi belli oldu, şirket bir ismi daha transfer etti

Yapay zeka uygulaması ChatGPT'nin geliştiricisi, OpenAI Üst Yöneticisi (CEO) Sam Altman'ın görevden ayrılması sektörün gündemine bomba gibi düştü. Altman'ın yeni adresi ise daha çok konuşulacağa benziyor! OpenAI yatırımcılarının Altman'ı geri istediği konuşulurken Microsoft devreye girdi.

Haber 20-11-23 16:56

Microsoft'tan sürpriz hamle! Yapay destekli Copilot'u yakında Windows 10'a getiriyor

Microsoft, yapay zeka destekli Copilot'u Windows 10'a getiriyor. Buna göre yazılım devi, sürpriz bir hamleyle Windows 10 için Copilot'u yakında Release Preview test kullanıcılarına sunacak.

Haber 17-11-23 17:43

Microsoft'tan yapay zeka adımı: Çipini tanıttı, piyasaya sürüyor!

Microsoft, yapay zekaya yönelik çipi ile genel amaçlı programlama işlemleri için Arm tabanlı çipini tanıttı.

Haber 16-11-23 17:46

Klavyede integral işlemi nasıl yapılır? Word'de integral işareti nasıl yapılır?

Matematiksel ifadelerin ve denklemlerin yazılmasında önemli bir rol oynayan integral işareti genellikle bilimsel belgelerde ve matematiksel yazılarda kullanılır. Klavyede integral işaretini oluşturmak için özellikle bir bilgisayar klavyesi kullanıyorsanız belirli bir tuş kombinasyonunu veya özel semboller menüsünü kullanmanız gerekebilir. Bu sembolü Microsoft Word gibi belge düzenleme yazılımlarına eklemek de oldukça basittir.

Haber 27-10-23 02:06

Microsoft ve Alphabet'in gelirleri temmuz-eylül döneminde yükseldi

ABD'li teknoloji şirketlerinden Microsoft ve Google'ın ana kuruluşu Alphabet'in gelirleri temmuz-eylül döneminde artış kaydetti.

Haber 25-10-23 10:09

ABD Gelir İdaresi'nden bildirim aldı: Teknoloji devine milyarlarca dolarlık vergi borcu!

Microsoft, 28,9 milyar dolarlık ek vergi ödemesi için ABD Gelir İdaresinden (IRS) bildirim aldığını açıkladı. Açıklamada, Microsoft'un IRS'in ek vergi talebine katılmadığı, duruma gerekirse adli makamlar nezdinde itiraz edileceği bildirildi.

Haber 12-10-23 11:55

Nilperi Şahinkaya tarzıyla dikkat çekti! Zehra Güneş’le pozları büyüledi

En son Cem Yılmaz'ın Do Not Disturb filminde rol alan Nilperi Şahinkaya katıldığı bir davete cesur tarzıyla damga vurdu. Üst kısmına sadece kurdeleden bir büstiyer giyen Şahinkaya'nın, Zehra Güneş ve Kalben'le pozları beğeni topladı.

Magazin 11-10-23 09:01

Microsoft yapay zeka çipi mi tanıtacak? Tarih verdiler! İşte o iddia...

ABD'li teknoloji devi Microsoft'un yapay zeka için tasarlanmış ilk çipini tanıtmayı planladığı öne sürüldü. İşte yakın kaynakların iddiasına göre, ABD'li teknoloji devinin şirketin yapay zeka için tasarlanmış ilk çipini tanıtmayı planladığı tarih!

Haber 08-10-23 18:25

Cem Yılmaz'dan beklenen Ozan Güven açıklaması! 'Hasretle bekliyorum' dedi, gündem oldu!

Cem Yılmaz geçtiğimiz akşam yeni filmi Do Not Disturb'ün tanıtım lansmanını gerçekleştirdi. Ünlü komedyen yeni projesinin lansmanında Ozan Güven ilgili sorulara da cevap verdi. Güven ile yakın arkadaş olan Cem Yılmaz, ünlü oyuncunun sessizliği hakkında da yorumda bulundu.

Magazin 28-09-23 21:39

Nilperi Şahinkaya 'Do Not Disturb' lansmanında tarzıyla dikkat çekti

Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Do Not Disturb' filminin lansmanı yapıldı. Netflix'te yayınlanacak filmde yer alan Nilperi Şahinkaya'nın göğüslerini kurdele ile kapadığı tarzı dikkat çekti.

Magazin 27-09-23 13:15

Microsoft Xbox Series X/S için yenilenmiş sürümler iddiası ortaya çıktı! Ne zaman çıkacaklar, özellikleri ve fiyatları nasıl olacak?

Microsoft, Xbox Series X ve Xbox Series S konsolunu yakında yenilemeyi planlıyor olabilir. Bu konuda bazı iddialar ortaya çıktı. Peki iddialara göre Xbox Series X ve Xbox Series S'in yenilenmiş sürümleri ne zaman çıkacak, özellikleri ve fiyatları nasıl olacak?

Haber 19-09-23 11:31

Akrilik boya nedir? Akrilik boya nasıl kullanılır?

Son yıllarda sıkça karşılaşılan kavramlardan biri olan “kendin yap (DIY – Do It Yourself)” dünya genelinde etkili bir akım haline gelmiştir. Bu akım kapsamında kullanılan bazı malzemeler ve ürünler de akım kadar popüler olmuştur. Akrilik boya da bu akımda kullanılan gözde malzemeler arasında yer alır. Bu boya türünün bazı özellikleri tercih nedeni olmuştur. Birçok alanda kullanımı olan bu boya, son zamanların en gözde boyalarındandır.

Haber 15-09-23 16:48

Elon Musk da katıldı... ABD Kongresinde dünyanın yakından takip ettiği forum!

ABD’de, aralarında Tesla, Meta, Google, OpenAI ve Microsoft gibi dev şirketlerin üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu teknoloji liderleri, yapay zeka (YZ) alanında düzenleme arayışı için Kongrede bir araya geldi. Tesla ve SpaceX şirketlerinin üst yöneticisi Elon Musk da toplantıya girenler arasındaydı. Forumda, 2 bölüm şeklinde toplam 6 saat boyunca toplam varlık değeri 6,5 trilyonu bulan teknoloji şirketlerinin üst düzey yöneticileri, senatörler ve diğer katılımcılar arasında YZ tartışıldı.

Haber 14-09-23 12:32

Yıldız Holding’e “En iyi işveren” sertifikası verildi

Yıldız Holding “en iyi işveren” unvanına sahip şirketlere verilen “Great Place To Work” sertifikasını almaya hak kazandı.

Finans 07-09-23 13:50

Yapay zekanın olmadığı masa kalmıyor: Şimdi de ünlü bir şirket, yapay zekalı sırt çantasının patentini aldı!

Yapay zekalı robot, yapay zekalı süpürge derken yapay zekanın girmediği alan neredeyse kalmadı! Şimdi de teknoloji gündemine tam da bu konuyla ilgili tuhaf bir haber daha düştü... O habere göre ABD'li ünlü şirket Microsoft, sensörlerle donatılan yapay zeka destekli bir sırt çantasının patentini aldı.

Haber 06-09-23 12:10

Cem Yılmaz yeni filmini 'Uyumlanmayı hissediyor musun?' diyerek duyurdu! Sosyal medya çalkalandı! Erşan Kuneri'ye hazırlık

Usta komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi Do Not Disturb için bir paylaşım yaptı. Bir yandan da Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine başlayan Yılmaz'a destek ve beğeni yağdı. Filmin yayın tarihi paylaşan usta isim haberi 'Uyumlanmayı hissediyor musun?' diyerek duyurdu.

Magazin 24-08-23 19:36

Yapay zekanın girme ihtimali olan bir diğer yer! Öğrenince şaşırabilirsiniz...

Yapay zeka konusu son dönemde oldukça revaçta. Buna Microsoft ile arasında işbirliği ve ortaklıklar bulunan OpenAI firmasının sohbet robotu ChatGPT'nin katkısı da büyük. Şimdi ise Microsoft'un Windows 11'de Paint ve Fotoğraflar gibi uygulamalara yapay zeka özellikleri getirebileceği konuşuluyor.

Haber 23-08-23 17:13

Skype hesap silme işlemi nedir? Skype hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Skype hesabı kalıcı olarak silinir mi?

Microsoft hizmetleri arasında yer alan Skype, öğrenciler ve çalışanlar başta olmak üzere pek çok kişi tarafından kullanılır. Ancak Skype hesabını silmek isteyen kişiler bu profili Microsoft hesabından bağımsız olarak nasıl kapatabileceğini araştırır. Bu bağlamda Microsoft resmi sitesinde de yer alan bilgilere göre Skype hesabını silme işleminin gereksinimlerine değinilmelidir. Peki, Skype hesabı kalıcı olarak silinir mi?

Haber 16-08-23 11:20

Lana Del Rey garson kıyafeti ile twerk yaptı, sosyal medya yıkıldı! Son halini gören şaştı kaldı

Video Games ve Born To Die gibi sevilen şarkılarla hafızalara kazınan Lana Del Rey bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanmış ve son hali çok şaşırtmıştı. Sosyal medyada yeniden gündem olan ünlü isim garson kıyafetiyle twerk yaparken görüntülendi.

Magazin 08-08-23 10:58

Outlook hesap silme - Eposta adresini outlook'tan kaldırma ve silme nasıl yapılır?

Outlook; kişisel bilgilerin saklandığı bir yönetim sistemi olmakla birlikte aynı zamanda mail servisi olarak tanımlanabilir. Bunun dışında Microsoft ile bağlantılı olan en eski mail sistemi içerisinde yer alır. Günümüzde çeşitli mail servislerinin ortaya çıkması ile beraber pek çok kişi, Outlook hesabını silmenin yollarını aramaktadır. Peki, Outlook hesabı silme işlemleri nelerdir?

Haber 30-07-23 22:03

Too Hot to Handle'ın en ünlü isimlerindendi! Cinsel hayat itirafı

Too Hot to Handle'ın öne çıkan yarışmacılarından Christine Obanor, cinsel hayatına dair yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Yarışmacı yarışmanın işe yaradığını açıklayarak "Seks yapmadan dokuz ay geçirdim" dedi.

Magazin 28-07-23 15:03

Bir gören bir daha baktı! Kimse nedenine anlam veremedi... Pop şarkıcısı Lana Del Rey, waffle dükkanında çalışırken görüntülendi

Video Games ve Born To Die gibi hitleri bulunan dünyaca ünlü pop şarkıcısı Lana Del Rey, bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanınca hayranlarını şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde kimse ünlü sanatçının kafede çalışma nedenini anlayamadı.

Trend 22-07-23 13:39

Sony ile Microsoft arasında Call of Duty anlaşması!

Sony, Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty serisinin PlayStation'da kalması için Microsoft ile bir anlaşma üzerinde uzlaştı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Sony ve Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için "bağlayıcı bir anlaşma" üzerinde anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın 10 yıllık olduğu düşünülüyor.

Haber 17-07-23 12:13

Emre Kurttepeli, Insider Launch Keynote Talk at Night

Emre Kurttepeli keynote speech on the evening of 13th of March with the launch of the Sequoia investment announcement and the launch of Insider’s new technology, which is exported to 15 different countries, with the launch of the first integrated growth management platform.

Finans 06-07-23 12:48

Emre Kurttepeli joined The Mehmet Zorlu Foundation Entrepreneurship Summit as a Speaker

Emre Kurttepeli; Mehmet Zorlu Foundation (MZV), which is organized every year, attended to the activity of the 21st Century Competencies Training Program as a speaker.

Finans 06-07-23 12:47

Emre Kurttepeli Participated İş ‘te Digital Meetings

Türkiye İş Bankası initiated the meetings titled “İş’te Digital Meetings ” with Fortune Digital Magazine in 2017 to contribute to the development of digital ecosystem, which will create value added to the economy of the country, by spreading and developing digital transformation in all business areas.

Finans 06-07-23 12:45

Emre Kurttepeli, Attended as Opening Speaker to Corporate Startup Summit 2017.

The CORPORATE STARTUP SUMMIT 2017 event, which was organized by the European Union in order to contribute to the startup eco system, also took place in Turkey.

Finans 06-07-23 12:44

Emre Kurttepeli, CORPORATE STARTUP SUMMIT 2017 “10 Business People who give direction to the world of Startup” was awarded.

In order to contribute to the startup eco system, the CORPORATE STARTUP SUMMIT event, organized by the European Union and also across Europe, has taken place in Turkey.

Finans 06-07-23 12:43

Kurttepeli: “The internet market is expanding”

KURTTEPELİ: “THE INTERNET MARKET IS EXPANDING” Emre Kurttepeli is the creator of Mynet which is the first Turkish portal in Turkey. Mynet which he founded after he sold Fornet that was founded in 1996 with İzi Adato and sold to Koç.net is competing with the world. Emre Kurttepeli, the Chairman of Mynet, evaluated the development of internet and the future of the sector on the 5th anniversary of Mynet:

Finans 06-07-23 12:38

Turkey has a Web Portal that Finances Itself

Emre Kurttepeli founded Mynet.com in 1999 with an investment of 1 trillion Turkish Liras. At that time, most people thought that it was very risky. I performed one of the first interviews which were done with him. The father of Emre Kurttepeli is the founder of Ipragaz and a real entrepreneur. Mynet continued to function until today despite the crisis and the interruption with the development of the internet. When most of the companies went bankrupt, it succeeded in operating more. I asked Kurtt

Finans 06-07-23 12:37

We have made a difference by listening to internet users

“On the internet, you have to do the best all the time. Therefore, I frankly can say that we listened to the internet users better and developed better products than our competitors did.”

Finans 06-07-23 12:36

Ethohum hosting investor Emre Kurttepeli

Emre Kurttepeli who is founder of Mynet and investor of lots of internet site enterpriser, will join to meeting as speaker which will be made in Özyeğin University on 5 May of Thursday of Etohum.

Finans 06-07-23 12:35

Became Leader with his own job Mynet

His family did not approve him to be busy with internet work which they consider as a waste of time. It became an internet company which started just with a small step after long years, and has a 3-5 million e-mail subscriptions and has the biggest share with %30 on online advertisement market which reaches to 30-40 million dollars.

Finans 06-07-23 12:35

Emre Kurttepeli made a speech at TUSIAD

Having ability in technology and innovation is important for competitive power, economical development and social development. TÜSİAD Technology Innovation and Information Society Commission takes attention of business world in Turkey and general public, to Search and Development, technology and innovation and performs several activities.

Finans 06-07-23 12:31

Emre Kurttepeli participiated as a speaker in a discussion panel in Columbia University Global Event

A highlight of this May’s CAA Global Event in Istanbul came when Ipek Cem Taha ’93SIPA, ’93BUS, the founding director of the Columbia Global Center in Turkey, moderated a frank discussion on Turkey’s “paths to the future.” The audience of more than 250 included newly admitted Columbia students and their families, alumni of other American universities, the broader Columbia alumni community living in Turkey, and visiting alumni and faculty.

Finans 06-07-23 12:28

Emre Kurttepeli made a speech in iyiYatırım Summit

In the summit with the objective to contribute to create an ecosystem of angel investment in Turkey and to speak a common language accordingly, Emre Kurttepeli has shared their knowledge and experiences in angel investment.

Finans 06-07-23 12:17

Emre Kurttepeli received Accredited Angel Investor License from the Deputy Prime Minister Ali Babacan

Regulations of Business Angel, which prepared by Under Secreteriat of Tresury and expecting to give a boost to internet ecosystem and also provide 75 percent of tax exemption to Business Angels, was came into effect in February. To take advantage of Regulations of being a Business Angel, investors need to take Accredited Angel Investor License.

Finans 06-07-23 12:09

Emre Kurttepeli becomes a Board Member of Endeavor

Endeavor Association, which was established by the leading names in Turkish business world that encourages and supports the active entrepreneurs to contribute to the economic growth, has held their 4th Ordinary General Assembly at Swissotel, on Friday, 19th April, 2013.

Finans 06-07-23 12:07

Emre Kurttepeli as one of the speakers of SeedCamp

Never held an event in Turkey before, on 30th April Seedcamp held one of the 5 Seedcamps to take place in Europe at KSB Auditorium in İTÜ Maslak Campus on 30th April. The organization was handled by İstanbul Technical University IEEE Students Club and led by Yalım Gerger. Emre Kurttepeli was one of the speakers of the SeedCamp this year.

Finans 06-07-23 12:07

Emre Kurttepeli : “Entrepreneurship is a passion”

March 26th, 2014, Emre Kurttepeli participated in İTÜ Çekirdek “Coffee Talks” event. Told the story of the founding of Mynet, noticed important aspects related to Turkish entrepreneurship ecosystem and shared with participants his predictions regarding the future of Turkish Internet entrepreneurship sector.

Finans 06-07-23 11:58

Emre Kurttepeli Participated as a Speaker to the Webrazzi Startup’14 Conference

Webrazzi Startup’14 Conference was held in Point Hotel Barbaros on 14 May 2014. Speakers of the first session were the President of Galata Business Angels Emre Kurttepeli and Keiretsu Forum Turkey Vice President Aydonat Atasever. Emre Kurttepeli gave a speech on “Angel Investor Networks and Contribution to Entrepreneurs”.

Finans 06-07-23 11:57

Emre Kurttepeli Gave a Speech in British Technology Summit

Within the scope of the GREAT campaign to promote trade and investment between the United Kingdom and Turkey, Held on 27th November at the Grand Wyndham Hotel, Emre Kurttepeli participated as a speaker. Gave a speech titled as financing the technology.

Finans 06-07-23 11:48

Emre Kurttepeli Gave a Speech in Turkey Innovation Week Event

Turkey Innovation Week event brings together all leading figures in the region to discuss latest innovation and technology trends affecting the world.

Finans 06-07-23 11:46

Emre Kurttepeli Participated as a Keynote Speaker to the GBA Mentor Clinic III

The event started with keynote speech of President of GBA and Mynet Chairman.

Finans 06-07-23 11:17

Emre Kurttepeli Participated as Panelist to the G20 YEA Summit

Emre Kurttepeli Participated as Panelist to the “Angel Investment in Turkey” session in G20 YEA Summit 2015

Finans 06-07-23 11:16