Mide Küçültme Haberleri

2 çocuk annesi kadın kan kusarak hayatını kaybetti! Korkunç iddialar: O dangalak ne biliyor da...

Afyonkarahisar’da mide küçültme ameliyatı olduktan sonra kan kusarak hayatını kaybeden kadının ölümüne ilişkin detaylar dehşete düşürdü. 2 çocuk annesi 52 yaşındaki kadın ameliyattan 2 ay sonra yaşamını yitirirken yeğeni, kadının ağzından ve boşaltım sisteminden neredeyse bir kova kan çıktığını ifade etti. Teyzesini başka bir hastaneye götürmek istediklerinde ise doktorun kendisi için ‘O dangalak ne biliyor da götürüyor’ dediğini öne sürdü.

Haber 04-08-2022 16:43

Cengiz Kurtoğlu bir deri bir kemik kaldı! Cengiz Kurtoğlu nasıl 45 kilo verdi

Arabesk müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu da birçok kişi gibi fazla kilolarından rahatsız olan isimlerden biriydi. Geçtiğimiz yıllarda kilo vermek için harekete geçen Cengiz Kurtoğlu, mide küçültme operasyonu ile 45 kilo verdi. Kilo vermek için bıçak altına yatmadan önce çok araştırma yaptığını belirten Cengiz Kurtoğlu, artık kilosuna çok dikkat ettiğini belirtiyor.

Haber 25-05-2022 08:37

Fazla kilolarından kurtulmak istedi, hayatı kâbusa döndü...

İngiltere'de yaşayan Ayşe Karabulut, obeziteye doğru giden kilo alma sürecini durdurmak için ameliyat olmaya karar verdi. 2016 yılında İstanbul'da bir hastaneyle anlaşan genç kadın, operasyon sonrası günlerce yoğun bakımda kaldı. Tedavi sonrası İngiltere'ye dönen kadın, orada da defalarca ameliyat oldu. Geçen 6 yılda defalarca ameliyat olduğunu ve ölümden döndüğünü söyleyen mağdurun hayatı adeta altüst oldu...

Haber 20-05-2022 07:48

52 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan botoks itirafı! Aleyna Tilki'ye benzetilince...

Mide küçültme ameliyatı sonrası bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu yüzüne birçok uygulama yaptırdığını itiraf etti. 52 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ayrıca "Bir daha kimse bana rol için kilo aldıramaz" dedi.

Magazin 11-03-2022 11:02

Yazı özleyen Pelin Öztekin'den bikinili poz! 93 kilo vermişti

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin sosyal medyayı aktif kullanıyor. 2014 yılında 153 kiloyken mide küçültme ameliyatı olarak bambaşka biri olan Pelin Öztekin yazı özledi. Öztekin yaz aylarında verdiği bikinili bir pozunu paylaştı. Pelin Öztekin o dönem 93 kilo vermişti.

Magazin 18-01-2022 09:18

Dumping Sendromu tehlikesi! Seren Serengil'in organları zarar görmeye başladı... Sebebi mide küçültme mi?

Ünlü isim Seren Serengil, uzun zamandır yaşadığı dumping sendromuyla gündemde. Yaşadığı sendrom nedeniyle organlarının iflas etmek üzere olduğunu, boyunun da sendromun neden olduğu kemik erimesi sonucu 4 cm kısaldığını söyleyen Serengil, hayranlarından dua istemişti. Tekrar ameliyat masasına yatan Serengil’in bu durumundan yola çıkarak uzmanlara Dumping Sendromunu sorduk.

Haber 17-12-2021 09:34

Mide küçültme ameliyatı sonrası hayatını kaybetmişti! Eşi isyan etti: Bu canın değeri 45 bin lira mı?

İzmir'de Özge Mitoğlu’nun (28) mide küçültme ameliyatı olduktan bir süre sonra hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada, operasyonu gerçekleştiren Dr. Mehmet Yalım Uçtum 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu cezayı 45 bin lira para cezasına çeviren mahkeme, Uçtum'a ayrıca 6 ay süreyle meslekten men cezası verdi. Karara tepki gösteren Özge Mitoğlu'nun eşi Mehmet Mitoğlu, "Gencecik bir canın değeri 45 bin lira mı? Benim yuvam söndü" dedi.

Haber 25-11-2021 13:45

İşte 70 kilo veren Ferah Zeydan'ın son hali!

Star TV ekranlarında yayınlanan X Faktör Star Işığı adlı programla hayatı değişen Ferah Zeydan'ı görenler tanıyamıyor. Müzisyen Ferah Zeydan verdiği kilolar ve Instagram paylaşımlarıyla gündem oldu. Ferah Zeydan yarışma sonrası Sinan Akçıl ile birlikte yaptığı 'Biri bana gelsin' ve 'Şarttır' düetleriyle adından söz ettirmişti.

Magazin 19-08-2021 15:41

Pelin Öztekin'den mayolu pozlar! Ne güzel zayıfladın

Verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin günü şehirde keyif yaparak geçirdi. Arka arkaya pozlarını paylaşan oyuncu Öztekin'e takipçileri "Ne güzel zayıfladın" yorumlarında bulundu.

Magazin 13-08-2021 09:10

O fotoğrafı korkutmuştu! Seren Serengil neden zayıflıyor?

Uzun bir süredir dumping sendromu ile boğuşan Seren Serengil, giderek zayıflıyor. 2016 yılında mide küçültme ameliyatı olarak kilo veren Serengil, 3,5 ay gibi bir sürede 25 kilo verdi. Hızlı bir şekilde kilo veren Seren Serengil, 46 kiloya kadar düştü. Ameliyat sonrasında çeşitli sağlık problemleri yaşayan Serengil, geçtiğimiz ay şiddetli ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sunduğu programdan da ayrılan Seren Serengil’in o hali korkuttu.

Magazin 06-08-2021 12:05

Türkiye'de tüp mide ameliyatı olan Jessica Alves elbisesiyle şaşkına çevirdi

Dünyada 'Ken Bebek' olarak tanınan ve geçtiğimiz yıl geçirdiği operasyonla kadın olan Jessica Alves, geçtiğimiz ay Türkiye'de mide küçültme ameliyatı olmuş ve fazla kilolarından kurtulmaya başlamıştı.

Magazin 28-07-2021 11:44

Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri! Verdiği kilolarla herkesi şaşırtan ünlüler

Aldıkları kilolarla başı dertte olan birçok ünlü isim, çeşitli yollarla kilo verdi. Kimisi bıçak altına yatarken, kimisi de diyet ve sporla bunu başardı. Işın Karaca'dan Uraz Kaygılaroğlu'na, Feyza Civelek'ten Danla Biliç'e kadar birçok isim verdikleri kilolarla inanılmaz bir değişim geçirdi. Ajda Pekkan'ın dediği gibi 'Şimdi gel de gör beni, bambaşka biri!'

Magazin 16-07-2021 14:41

Adeta düşman çatlattı! Midesini küçülttüren Deniz Seki'den bikinili poz!

Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakan ünlü şarkıcı Deniz Seki, son pozuyla sosyal medyayı salladı. Mide küçültme ameliyatı için bıçak altına yatan Seki, son haliyle herkesi şaşırttı. Yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte olan ünlü şarkıcı, adeta günden güne eridi. Son olarak İnstagram hesabından cesur bikinisi ile poz veren Seki, verdiği kilolar ile dikkat çekti.

Magazin 06-06-2021 20:17

Dumping Sendromu nedir? İşte Dumping Sendromu belirtileri...

Seren Serengil'in hastalığı Dumping Sendromu'nun belirtileri ve tedavisi araştırılıyor. Mide bypass ameliyatı sonrasında rastlanabilen Dumping Sendromu'nun en yaygın belirtileri arasında baş dönmesi, ishal, çarpıntı, mide ağrısı gibi şikayetler yer alıyor. İşte, Dumping Sendromu hastalığı ve tedavisi hakkında tüm detaylar...

Haber 01-04-2021 22:16

Cem Cücenoğlu 60 kilo verdi! Son hali inanılmaz

2017'de final yapan Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı 'Taş Kafa' karakteriyle tanınan oyuncu Cem Cücenoğlu, büyük bir değişim geçirdi. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden Cücenoğlu, geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri oldu.

Magazin 27-03-2021 07:21