Mide Küçültme Ameliyatı Haberleri

Özel hastanede skandal! Doktor hatası yüzünden ölümden döndü, şikayetçi olmasın diye para teklif ettiler

Yalova’da, fazla kiloları için özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan Umutcan Ateş (24) ölümden döndü. İddiaya göre doktor hatası yüzünden safra kesesi ve dalağını aldırmak zorunda kalan Ateş, doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. 2 gün daha gecikse ölme ihtimali olduğu söylenen Ateş'in babası, hastane yönetiminin, şikayetçi olmamaları için kendilerine para teklifinde bulunduğunu öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 17-09-2023 10:15

Mide küçültme ameliyatına girdi, bir daha çıkamadı! 19 yaşındaki Rojin'in ailesi isyan etti: Para için kızımı öldürdüler

19 yaşındaki Rojin Elveren'in girdiği mide küçültme ameliyatı sonu oldu. İstanbul'un Kağıthane ilçesinde anlaştığı doktora 5 bin lira kapora ödedikten sonra Bağcılar ilçesinde hastaneye yönlendirilen Elveren 38 bin lira karşılığında anlaştı. Ailesinin iddiasına göre Elveren test yapılmadan ameliyata alındı. Baba Elveren, Rojin öldükten sonra doktorların apar topar hastaneyi terk ettiğini öne sürüp "Para için kızımı öldürdüler" diyerek isyan etti.

Haber 16-07-2023 12:41

Mide küçültme ameliyatı olacağını söylemişti! Kuşum Aydın son halini paylaştı: Evet zayıfladım ama...

'Kuşum Aydın' lakaplı şarkıcı Muharrem Aydın Uğurlular, geçirdiği sayısız estetik operasyonlar ve aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti. "Allah nasip ederse mide küçültme ameliyatı olacağım" diyen şarkıcı Kuşum Aydın son halini paylaştı. Kuşum Aydın'ın zayıflaması gözlerden kaçmadı.

Magazin 07-04-2023 11:01

Şarkıcı Güllü klip için 20 kilo verdi! Oğluyla klipte yer alan Güllü'nün değişimi gündem oldu

Değmezmiş Sana, Ödüm Kopuyor, Sabah Olmadan şarkılarıyla tanınan şarkıcı Güllü daha önce mide ameliyatı olmuştu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Güllü yeni klibi için bir kere daha diyet yaptı ve 20 kilo verdi. Bendeki Sen' isimli yeni şarkısının klibinde oğlunu oynatan Güllü hem son haliyle hem de oğluyla adından söz ettirdi.

Magazin 20-03-2023 09:18

Mide Küçültme Ameliyatı

Mide Küçültme Ameliyatı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mide Küçültme Ameliyatı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Afyonkarahisar'da bir kadının mide ameliyatının ardından ölmesi üzerine inceleme başlatıldı

Afyonkarahisar'da bir kadının mide ameliyatının ardından ölmesi üzerine inceleme başlatıldı

Yurthaber 04-08-2022 20:10

2 çocuk annesi kadın kan kusarak hayatını kaybetti! Korkunç iddialar: O dangalak ne biliyor da...

Afyonkarahisar’da mide küçültme ameliyatı olduktan sonra kan kusarak hayatını kaybeden kadının ölümüne ilişkin detaylar dehşete düşürdü. 2 çocuk annesi 52 yaşındaki kadın ameliyattan 2 ay sonra yaşamını yitirirken yeğeni, kadının ağzından ve boşaltım sisteminden neredeyse bir kova kan çıktığını ifade etti. Teyzesini başka bir hastaneye götürmek istediklerinde ise doktorun kendisi için ‘O dangalak ne biliyor da götürüyor’ dediğini öne sürdü.

Haber 04-08-2022 16:43