Milletvekili Haberleri

31 Mart öncesi merak edilen detaylar ortaya çıktı! Bakanlar ve vekiller için bu tarihe dikkat

Türkiye nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerini bekliyor. YSK'nın aylar öncesinden duyurduğu süreç işlemeye devam ediyor. Seçimle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. En çok adayın olduğu 3 şehir dikkat çekerken 21 Mart'ta da seçim yasakları devreye girecek. Bu tarihten itibaren bakan ve vekiller propagan için makam araçlarını kullanayacak.

Haber 16-03-2024 11:57

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-2024 15:42

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, trafik kazasında yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haber 25-02-2024 14:59

CHP'li vekilden gazeteciye skandal tehdit iddiası! 'Seni en kısa zamanda öpeceğim'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Eray Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün kendisini tehdit ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. CHP’li vekilin kendisini telefonla arayarak, "Seni en kısa zamanda öpeceğim, seni seviyorum abicim" dediğini söyleyen Gökçe, ardından da WhatsApp üzerinden ’Kemik ve icraatları bilirim. Köpekleri çok daha iyi bilirim. Köpekleri iyi de eğitirim. Yakında eğitime başlıyorum’ şeklinde mesaj attığını kaydetti.

Haber 28-01-2024 13:50

CHP'li milletvekili Barış Karadeniz trafik kazası geçirdi!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop-Samsun karayolunda trafik kazasında yaralandı. Kazada CHP'li vekil ile birlikte yaralanan toplam 4 kişi, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Haber 13-01-2024 23:18

Yer: Yeni Zelanda! Meclis konuşmasında ilginç anlar: Yeni seçilen milletvekili Haka dansı ile büyüledi

Okyanusya ülkesi Yeni Zelanda'da seçilen en genç milletvekili ünvanını elinde bulunduran 21 yaşındaki milletvekili Hana-Rawhiti Maipi-Clarke'ın meclis konuşmasında yaptığı haka dansı görenleri büyüledi. Anbean kaydedilen görüntüler sosyal medyada defalarca paylaşıldı. İşte o anlar!

Trend 05-01-2024 16:50

Enflasyon açıklandı, 300 milletvekilinin maaşı 230 bin liraya yükseldi

TÜİK, memur ve emekli milyonlarca kişinin merakla beklediği aralık ayı enflasyon verilerini bugün açıkladı. Enflasyonun açıklanmasının ardından milletvekili maaşları da zamlandı. Vekiller ne kadar maaş alacak?

Finans 03-01-2024 14:53

Doğum gününde toprağa verildi! Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde Mecliste kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp dün yaşamını yitiren Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 15-12-2023 16:09

İsrail Meclisi'nde siren sesleri! Milletvekilleri sığınaklara kaçtı

İsrail meclisindeki oturum siren sesleriyle bölündü. Kudüs’te yükselen siren seslerinin ardından Knesset’teki (İsrail meclisi) oturuma ara verilirken, İsrailli milletvekilleri ve meclis personeli sığınağa indi.

Haber 16-10-2023 18:16

Eski AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk hayatını kaybetti

23. ve 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Bilkent Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Haber 03-10-2023 23:10

Milletvekili Lütfi Bayraktar vekil maaşının yetmemesinden dert yandı! 'Hamdolsun fındığımız var biraz birikimimiz var...'

Bir sendikanın toplantısında konuşan Sakarya milletvekili Lütfi Bayraktar'ın sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Lütfi Bayraktar, milletvekili maaşlarıyla ilgili soruya yanıt verirken "Az para demiyorum, çok iyi para ama bir vekilin masrafı çok ciddi arkadaşlar. Rabbime hamdolsun fındığımız var." ifadelerini kullandı.

Haber 26-09-2023 08:59

İYİ Partili isim online olarak istifa etti! Partiden tepki gecikmedi: Zaten ortalıkta yoktu

Geçen dönem İYİ Parti’den Aydın Milletvekili olarak seçilen Aydın Adnan Sezgin’in, sistem üzerinden online olarak partisinden istifa ettiği öğrenilirken, açıklama yapan İYİ Parti Aydın Milletvekili Recep Taner, "Zaten ortalıkta yoktu" dedi.

Haber 25-09-2023 17:14

AK Partili isimden gündem yaratacak Kılıçdaroğlu önerisi: Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! 'Deniz Baykal' detayı dikkat çekti

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında gündeme damgasını vuracak bir öneri geldi. Seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Kılıçdaroğlu milletvekili olmamıştı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, konuyla ilgili gelen soruya yanıt olarak öneriyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceğini bildirdi.

Haber 22-09-2023 15:17

Sinan Akçıl gözünü o mesleğe dikti: 5 yıl sonra milletvekili olacağım, zamanı gelince de...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu. Eski aşkları için "İlişki yaşadığım insanlara böyle demek istemem ama hep terk edilen onlar oldu" diyen ünlü şarkıcı, ileriye dönük hedefini açıkladı. Bakın Sinan Akçıl gözünü hangi mesleğe dikti...

Magazin 13-09-2023 14:22

Çok konuşulacak çıkış! 'Karma eğitimin yanı sıra ayrı eğitim sistemi de...'

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yeni eğitim öğretim yılı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni eğitim döneminin "kronik sorunlarla" başlayacağını ifade eden Demir, karma eğitimin yanı sıra ayrı eğitim sisteminin de hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. İşte dikkat çeken o açıklamalar...

Haber 31-08-2023 14:15

'İstediği rakam çok yüksekti' Davutoğlu'nun sözleri gündem yaratmıştı! Akşener'den talebini açıkladı

14 Mayıs Milletvekili Seçimleri sonrası siyaset gündeminde tartışmalar sürüyor. Siyasilerin açıklamaları gündem yaratmaya devam ederken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun en son tercihinin seçime CHP listelerinden girmek olduğunu söylemesi dikkat çekmişti. İYİ Parti'den seçimlerin ardından istifa eden Ahat Andican, Davutoğlu'nun Akşener'e götürdüğü teklifle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. "İstediği rakam çok yüksekti" diyen Andican, "40’ın üzerinde milletvekili istedi" dedi.

Haber 03-08-2023 09:46

'147 bin TL maaş alıyorum' açıklaması gündem olmuştu! Cemal Enginyurt'tan yeni iddia: '410 bin TL alan bakan yardımcısı var'

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, emekli olup devam ettiği milletvekilliğinden aldığı maaşın 147 bin TL olduğunu açıklaması gündem olmuş ve tepkiler gelmişti. Günler sonra Enginyurt gelen açıklamalara tepki gösterdi. 300 milletvekilinin bu maaşı aldığını ifade eden Enginyurt, bir bakan yardımcısının ayda 410 bin lira maaş aldığını öne sürdü.

Haber 24-07-2023 09:17

Milletvekili olma şartları nelerdir? Milletvekili seçilme şartları

Milletvekili ya da parlamenter olarak isimlendirilen kişiler, bir ülkede halk tarafından genel seçim yolu ile yasama meclisine giren temsilciler, parlamento üyeleridir. Türkiye’de de yasalara göre halkı temsil etmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne seçilen, yasama dokunulmazlığı olan kişilerdir. Bir kişinin Milletvekili olabilmek için bazı koşullar yerine getirmesi gerekir.

Haber 20-07-2023 14:34

CHP lideri Kılıçdaroğlu ifadeye çağrılacak! Eski milletvekilleri hakkındaki 350 dosya işleme konuldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosunca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu yeni yasama döneminde milletvekili seçilemeyenlere ait 350 suç dosyası işleme konuldu. 18 dosyası bulunan CHP liderinin ifade için adliyeye davet edilmesi beklenirken; Kılıçdaroğlu'nun ifadesinin dosyasının bulunduğu soruşturma bürosunun başsavcıvekili tarafından alınacağı öğrenildi.

Haber 20-06-2023 19:32

EGM'den polislere 'işgalci' diyen Yeşil Sol Parti Milletvekili Özgül Saki hakkında suç duyurusu

Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, İstanbul'da yasa dışı gösteri yapmak isteyen gruba izin vermeyen polislere 'işgalci' dedi. EGM, Saki hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 19-06-2023 12:16

Eski kabine üyelerine Meclis'te önemli görev! Seçim sonrası merak ediliyordu... İşte komisyon başkanlıklarına gelen isimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin ardından yeni kabinesiyle ilk adımlarını atmaya başlarken eski kabine üyeleri de yeni görevler üstlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy dışındaki tüm bakanlar ve Fuat Oktay AK Parti'den milletvekili seçildi. Yeni kabinede yer almayan 10 isim artık TBMM'de çeşitli komisyon başkanlıklarını yürütecek.

Haber 14-06-2023 16:43

Şehit cenazesinde tartışma yaratan anlar! CHP'li vekil Hasan Ufuk Çakır imama seslendi: ‘Hoca Atatürk'e de söyle’

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Halil Şahin'in cenaze töreninde CHP’li vekil Hasan Ufuk Çakır'ın dua eden imama müdahale etmesi tartışmalara neden oldu. Çakır'ın şehit cenazesinde "Hoca Atatürk'e de söyle" diyerek dua sırasında müdahale etmeye çalışması tepki çekti.

Haber 13-06-2023 07:37

SON DAKİKA | TBMM yeni başkanı seçiyor! Eski ve yeni bakanlar yemin etti

TBMM yeni Meclis Başkanını seçmek için toplandı. Meclis Genel Kurulu, başkanlık seçimi öncesinde milletvekili seçilen ancak daha önceki oturumda yemin etmeyen eski ve yeni bakanların yemin töreniyle başladı.

Haber 07-06-2023 14:18

TBMM'de millevekillerinin yemin töreni tamamlandı! 7 isim iki kez ant içti

Türkiye'deki seçimlerin ardından TBMM'de yeni yasama dönemi dün başladı. Milletvekili seçilen isimler tek tek kürsüye gelip yeminlerini etti. 7 isim yemin metnini yanlış veya eksik okudukları gerekçesiyle yeniden ant içtiler.

Haber 03-06-2023 09:03

3 eşi olduğu iddia edilmişti! Milletvekili Ali Yüksel'den açıklama geldi

Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel'in 3 eşi olduğu iddiaları gündem oldu. Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlayan Yüksel, "İlk eşim vefat etti, ikinci eşimden boşandım" dedi.

Haber 02-06-2023 15:05

Milletvekili seçilemeyen adayı duygulandıran anlar! Sakladığı posterini gösterince gözyaşlarını tutamadı

14 Mayıs'taki seçimlerde Zonguldak'tan AK Parti'nin 4. sıra milletvekili adayı olan Nejdet Tıskaoğlu, vekil seçilemedi. Tıskaoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istemek için doğup büyüdüğü Kilimli ilçesine ziyarette bulundu. Halk pazarını ziyaret eden Tıskaoğlu, bir esnafın sakladığı posterini göstermesi üzerine duygu dolu anlar yaşadı.

Haber 26-05-2023 10:50

Muhtarlıktan milletvekilliğine... 34 yıldır girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi

Muğlalı siyasetçi Yakup Otgöz, 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı. 1989 yılında köyü Karadere’de muhtar seçilen Otgöz, 2 dönem muhtarlık yaptı. 1999 yılında köyünün belde olması ile belediye başkanlığı seçimini kazanarak belediye başkanı olan Otgöz, 2014 yılına kadar Karadere Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra 2 dönem de Seydikemer ilçesi belediye başkanı seçilen Otgöz, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde ise Muğla Milletvekili seçildi.

Haber 25-05-2023 10:50

HÜDA PAR'lı vekilden 'milletvekili yemini' çıkışı: 'Doğru değil, değiştirilmesi lazım'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR milletvekili Serkan Ramanlı'nın Meclis yemini ile ilgili sözleri dikkat çekti. Ramanlı, yemin metninin doğru olmadığını ve değiştirilmesi gerektiğini savunurken daha sonra yaptığı bir başka açıklamasında da ‘Milletvekili yemini konusunda hiçbir tereddüt yok. Herkes kurallara uymak zorunda. Biz de uyacağız’ ifadelerini kullandı.

Haber 25-05-2023 07:49

Milletvekili olan Bakanlar ne zaman yemin edecek? Tarih belli oldu, yeni Kabine...

14 Mayıs'ta yapılan seçim sonuçlarının bugün YSK tarafından resmen ilan edilmesi beklenirken, milletvekili seçilen Bakanların da durumları netleşmeye başladı. Bakanların, milletvekilliği için yemin etmelerinin bir süre daha erteleneceği öğrenilirken, Kabine'siz bir durumun ortaya çıkmaması adına böyle bir karar alındığı öğrenildi.

Haber 19-05-2023 08:56

Meclis'te şaşırtan tablo... 31 milletvekilinin adı aynı olacak! İsim benzerlikleri bununla da bitmiyor 26 vekil de...

14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalmış olsa da Meclis'te 28. dönemin milletvekilleri netlik kazandı. Vekillerin belli olmasıyla ortaya dikkat çeken ve şaşırtan bir tablo da çıktı. Buna göre Meclis'teki 31 milletvekilinin adı aynı olacak. Yeni dönemde Meclis'te 31 vekil Mehmet adının taşırken 26 vekilin adı da Mustafa olacak. İşte TBMM'deki vekillerle ilgili diğer detaylar...

Haber 18-05-2023 10:11

Davutoğlu önce paylaştı sonra sildi! Muhalif seçmenin tepkisini çeken fotoğraf...

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden girerek 10 milletvekili çıkartan Gelecek Partisi'nde genel başkan Ahmet Davutoğlu'nun son paylaşımı gündem oldu. TBMM'ye giren 10 milletvekili ile bir araya gelen Davutoğlu, toplantıdan bir fotoğraf paylaşarak ilk grup toplantılarını yaptıklarını belirtti. Davutoğlu, hayal kırıklığı yaşayan muhalif seçmen tarafından gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi.

Haber 17-05-2023 09:21

İtirazlar sonuç verdi, Isparta'da milletvekili dağılımı değişti! AK Partili isim duyurdu

14 Mayıs seçim sonuçlarına yönelik itirazlar sürerken, Isparta'da milletvekili sayıları değişti. AK Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, merkez ilçe seçim kuruluna itirazlarından sonra yapılan düzeltmeler sonucu, partisinin kentteki milletvekili sayısının ikiye yükseldiğini bildirdi.

Haber 17-05-2023 07:31

Seçilemeyen bağımsız milletvekili adayından seçmene sitem! 'Bir kağıt parçasıdır ya'

Elazığ’da bağımsız milletvekili adayı olan Muhammet Hacı Güneş, kesin olmayan resmi sonuçlara göre 1859 oy aldı. Seçim çalışmaları kapsamında daha önce ziyaret ettiği iş yerine gidip, buradakilere sitem eden Güneş, “Siz demediniz mi Elazığ artık sahipsiz değil? Ben sizden bir şey istemedim, neden bana oy vermediniz? Bir kağıt parçasıdır ya” dedi.

Haber 16-05-2023 18:05

İstanbul'da milletvekili seçimine ilişkin oy dağılımı açıklandı! Dikkat çeken rakamlar

İstanbul'da, pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde, AK Parti birinci bölgede 1 milyon 294 bin 150, ikinci bölgede 1 milyon 46 bin 691, üçüncü bölgede 1 milyon 261 bin 895 oy aldı. CHP'ye ise birinci bölgede 1 milyon 201 bin 90, ikinci bölgede 731 bin 495, üçüncü bölgede 937 bin 286 oy verildi. İşte İstanbul'daki milletvekili seçimine ilişkin oy dağılımının detayları...

Haber 16-05-2023 14:35

Erzurum'da seçim sonuçlarına itiraz edildi

Erzurum'un Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde seçim sonuçlarına itirazda bulunuldu.

Yurthaber 16-05-2023 13:20

2018 seçim sonuçları ile 2023 seçim sonuçları karşılaştırıldı! İşte parti parti milletvekili sayısı… Hangi partinin vekil sayısı düştü?

14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarının belli olmasının ardından şimdi herkes TBMM’deki sandalye dağılımının nasıl olduğunu merak ediyor. Seçim sonuçları ile birlikte AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Parti’nin 2018 seçimleri ile 2023 seçimleri kıyaslandığında kaç vekil kaybettiği ya da kaç vekil artırdığı da ortaya çıktı. İşte parti parti 2018 seçimleri ile 2023 seçimlerinin milletvekili sayısı yaşanan değişiklikler…

Haber 16-05-2023 08:08

Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketinde dikkat çeken sonuç! Tunceli’nin tek milletvekili Yeşil Sol Parti’den

14 Mayıs genel seçimlerinde CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de dikkat çeken bir tablo ortaya çıktı. 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Tunceli'de tek milletvekilliğini Yeşil Yol Partisi adayı olan Ayten Kordu (52) kazandı. İşte detaylar...

Haber 15-05-2023 15:31

2018 seçimlerine göre neler değişti? AK Parti vekil kaybetti, çoğunluk Cumhur'da... CHP sayıyı artırdı, TİP ve YRP Meclis'te!

Resmi olmayan sonuçlara göre ittifakların ve partilerin Meclis'te kaç milletvekiliyle yer alacakları da büyük oranda belli oldu. Salt çoğunluğu alan Cumhur İttifakı'nda AK Parti'nin vekil sayısı düşerken, Yeniden Refah Partisi 5 vekille Meclis'e girdi. Ortak listeyle seçime giren CHP ise vekil sayısını 23 artırırken; Emek ve Özgürlük İttifakı'nda yer alan TİP 4 vekille parlamentoda yer alacak.

Haber 15-05-2023 13:36

Nevşehir'de bir ilk! Siyasi tarihi boyunca hiç olmamıştı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçları resmi olmayan göstergelere göre büyük ölçüde belli oldu. 14 Mayıs seçimlerinde Nevşehir bir ilke imza attı. MHP'den kentte 1. sıradan aday gösterilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir tarihinin ilk kadın milletvekili oldu. İşte detaylar...

Haber 15-05-2023 12:48

TBMM’de yer alacak 600 milletvekili belli oldu! İşte il il ve parti parti o isimler…

Türkiye, açılan sandıklar doğrultusunda gelen seçim sonuçlarını merakla takip ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına göre Meclis'te yer alacak isimler de araştırılıyor. Seçimin kesin olmayan sonuçlarına göre TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu. İşte il il o isimler...

Haber 15-05-2023 08:58

CHP 43 yıl sonra Rize'den milletvekili çıkardı! Tahsin Ocaklı TBMM'ye girdi, Düzce'de de bir ilk

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, CHP 43 yıl sonra Rize'den milletvekili çıkardı. Rize'de CHP'nin yüzde 21.4 oy oranına ulaşması ile CHP'den Rize milletvekili adayı olan Tahsin Ocaklı, TBMM'ye gidecek isim oldu. Öte yandan bir benzer durum da Düzce'de yaşandı. Kentin 1999 yılında il yapılmasının ardından CHP ilk kez milletvekili çıkardı.

Haber 15-05-2023 08:51

Seçmen kağıdı nereden alınır? Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? 2023 oy kullanırken gerekli olan belgeler

Seçmen kağıdı aramaları 14 Mayıs seçim günü yaklaştıkça hız kazanıyor. Vatandaşlar 'Seçmen kağıdı nereden alınır?' ve 'Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı?' sorularını aratıyor. İşte 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yaklaşırken seçmen kağıtları ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler...

Haber 14-05-2023 09:25

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Karaaslan: Yeni bir yenilgi tattırmaya hazırız

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Osman Karaaslan, seçimle ilgili değerlendirmede bulundu. Karaslan, 'Kandil, FETÖ ve HDP’nin desteğini alan 7’li masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yeni bir yenilgi tattırmaya hazırız' dedi.

Haber 13-05-2023 14:20

Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri neresi? Ankara seçim bölgeleri hangi ilçeler/semtler? Ankara 1, 2, ve 3. bölge ilçeleri

Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri ilçeleri aramaları 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte hız kazandı. Vatandaşlar Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri hangi ilçeler sorusunu aratıyor. İşte Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri ilçeleri...

Haber 12-05-2023 13:49

RİZE SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Rize seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Rize seçim sonuçları ve oy oranları hakkındaki tüm bilgiler 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak olan seçmenler 14 Mayıs Pazar günü önceden belirlenen okullarda 08.00 ile 17.00 arasında oy kullanabilecekler. Peki, Rize seçim sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Rize seçim sonuçları hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-05-2023 10:19

BİTLİS SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Bitlis seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Bitlis seçim sonuçları ve oy oranları hakkındaki tüm bilgiler 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak olan seçmenler 14 Mayıs Pazar günü önceden belirlenen okullarda 08.00 ile 17.00 arasında oy kullanabilecekler. Peki, Bitlis seçim sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Bitlis seçim sonuçları hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-05-2023 10:13

YOZGAT SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Yozgat seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Yozgat seçim sonuçları ve oy oranları hakkındaki tüm bilgiler 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak olan seçmenler 14 Mayıs Pazar günü önceden belirlenen okullarda 08.00 ile 17.00 arasında oy kullanabilecekler. Peki, Yozgat seçim sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Yozgat seçim sonuçları hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-05-2023 10:02

ARDAHAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Ardahan seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Ardahan seçim sonuçları ve oy oranları hakkındaki tüm bilgiler 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak olan seçmenler 14 Mayıs Pazar günü önceden belirlenen okullarda 08.00 ile 17.00 arasında oy kullanabilecekler. Peki, Ardahan seçim sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Ardahan seçim sonuçları hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-05-2023 09:55

KİLİS SEÇİM SONUÇLARI 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Kilis seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Kilis seçim sonuçları ve oy oranları hakkındaki tüm bilgiler 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacak olan seçmenler 14 Mayıs Pazar günü önceden belirlenen okullarda 08.00 ile 17.00 arasında oy kullanabilecekler. Peki, Kilis seçim sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Kilis seçim sonuçları hakkında tüm merak edilenler...

Haber 11-05-2023 09:47