Milli Bilek Guresci Bayram Yesilyaprak Haberleri

Milli Saraylara bağlı müzeler, bayram tatilinde ziyaretçi rekoru kırdı

Milli Saraylar Başkanlığına bağlı müzeler, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 2024-04-15 15:15:52

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Milli oyuncuya adeta bayram hediye veriliyor...

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu... İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i önümüzdeki maçta 11'de oynatacağını ifade etti.

Spor 2024-04-11 16:24:54

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası Samsun'da devam ediyor

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçme müsabakaları Samsun'da devam ediyor.

Yurthaber 2024-02-29 14:11:13

Samsun’da bilek güreşi heyecanı

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakaları, Samsun’da yapılacak.

Yurthaber 2024-02-27 15:21:59

Türkiye Bilek Güreş Şampiyonası Samsun'da gerçekleştirilecek

Türkiye Bilek Güreş Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmeleri Samsun'da yapılacak.

Yurthaber 22-02-24 14:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e bayram tebriği! 'Ordumuzun vermiş olduğu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in telefonundan Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı'ndaki askerlere hitap ederek, bayramlarını kutladı. Erdoğan, "Rabb'im nice bayramlara bizleri huzur içinde kavuştursun. Gerek sınır ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermiş olduğu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz." ifadelerini kullandı.

Haber 28-06-23 13:00

Milli parklar ve tabiat parkları bayram tatiline hazır

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatilinde şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp huzurlu bir ortamda tabiatla iç içe vakit geçirmek ve piknik yapmak isteyen vatandaşlar için milli parklar ve tabiat parklarında gerekli hazırlıkları yaptı.

Yurthaber 23-06-23 11:09

YUSUF TEKİN kimdir? YENİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI Yusuf Tekin nereli, kaç yaşında? İşte hayatı

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Mahmut Özer'in ardından Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin'in eğitim ve kariyer hayatı merak edildi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tekin, 15 Eylül 2018 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörlüğü görevine başlamıştır. Eski Milli Eğitim Bakanı müsteşarıdır. Peki, Yusuf Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 04-06-23 12:41

Bakan Akar bayram namazını Hatay'da kıldı: Bütün imkanlarımızı seferber ettik

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK komuta kademesi ile bayram namazını depremzedelerle kıldı. Temeli atılan kalıcı konutların tamamlanmasıyla normalleşmenin devam edeceğini vurgulayan Akar, "Bütün imkanlarımızı seferber ettik. Elimizden ne gelirse bunları yaptık, yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Haber 21-04-23 09:39

Milli Eğitim Bakanı Özer, Ordu'da bayram namazının ardından konuştu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu'daki Atik İbrahim Paşa Camisi'nde bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Yurthaber 21-04-23 08:01

'Bayram temizliği' notuyla paylaştı! Bakan Varank Togg'u yıkadı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Bayram temizliği' notuyla, yerli ve milli otomobil Togg'u yıkadığı fotoğrafları paylaştı.

Haber 20-04-23 22:57

Kars’ta yerli ve milli radar sistemiyle hız kontrolü

Kars’ta bin 68 jandarmanın katılımıyla bayram öncesi yol güvenlik kontrolleri yapılıyor. Kontrollerde yerli ve milli Mobil Hız Tespit Sistemi (MTS) kullanılıyor.

Yurthaber 20-04-23 10:27

29 Ekim mesajları ve sözleri… Resimli, yeni 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları! Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları 2022 yılında da araştırılıyor. Cumhuriyet Bayramı mesajlarını sevdiklerine göndermek isteyenler bu önemli günün gelmesi ile beraber araştırmalarını hızlandırdılar. 29 Ekim, TBMM'de teklifin 19 Nisan'da kabul edilmesiyle 1925 yılından bu yana milli bayram olarak kutlanmaya başlandı. En güzel, anlamlı, resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarını sizler için derledik.

Trend 29-10-22 08:53

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve sözleri 2022! Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır! Türk bayraklı ve Atatürk resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı ve minnetlerini en güzel şekilde ifade etmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. 1925'te çıkarılan yasa ile her yıl milli bayram olarak kutlanmaya başlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım sürerken Cumhuriyet coşkusunu yansıtan en güzel, anlamlı ve resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları merak edildi. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları...

Haber 28-10-22 10:49

Para Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası

Organizasyonun ilk gününde milli sporcular, 2 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandı

Yurthaber 20-10-22 11:06

Yeni bir böcek türü keşfedildi! Dünyada sadece o ilimizde yaşıyor

Prof. Dr. Sinan Anlaş ve öğrencisi Enes Zafer Kacar, yeni bir böcek türü keşfetti. Prof. Dr. Anlaş, "Bu türü Enez'de, Gala Gölü Milli Parkı yakınında bir çimenlik alanda tespit ettik. Bu tür muhtemelen dünyada sadece Gala Gölü Milli Parkı çevresinde yaşıyor" dedi. Keşfedilen böcek türüne 2019 yılında vefat eden ve dünyaca tanınan bir sürüngen uzmanı olan Prof. Dr. Bayram Göçmen'e ithafen "lathrobium gocmeni" adı verildi.

Haber 20-10-22 09:25

Parmağı kırılan milli sporcu Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda altın madalyayı kaçırdı

Parmağı kırılan milli sporcu Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda altın madalyayı kaçırdı

Yurthaber 19-10-22 13:53

'Dünya Şampiyonu' sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan'dan Türk bayraklı yanıt! Nezaket dışı hamleyi böyle önledi... Dünyada haber oldu

Antalya'da düzenlenen 43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na Türk ve Kazak sporcular arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Kendi klasmanında 'Dünya Şampiyonu' olan milli sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan, ödül töreninde kendisinden önce kürsüye çıkarak ülkelerinin bayrağını açan Kazak sporcuların nezaket dışı hareketine Türk bayrağıyla cevap verdi. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Spor 19-10-22 08:54

29 Ekim resmi tatil mi? 28 Ekim tatil mi, yarım gün mü? İşte 29 Ekim resmi tatili hakkında detaylar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım başladı. Milli bayramlar her sene büyük bir heyecanla bekleniyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da bu önemli günler arasında yer alıyor. Bayram, 2022 yılında cumartesi gününe denk geliyor. Peki, 29 Ekim resmi tatil mi? 28 Ekim tatil mi, yarım gün mü? İşte 29 Ekim resmi tatili hakkında detaylar

Haber 13-10-22 15:07

Bilek güreşçisi kızlara şampiyonluk yolunda vatandaştan protein takviyesi

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde esnaf ve vatandaşlar, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılacak 4 kız sporcuya güç toplamaları için protein yönünden zengin yumurta, balık, tavuk, süt, ceviz ve pestil hediye ediyor - Milli sporculardan Elanur Kazaylek: - "Nehirde yakaladıkları balıkları, büyük emekle yetiştirdikleri sebze ve meyveleri, ineklerinden sağdıkları sütleri getiriyorlar. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Şampiyon olup bayrağımızı göndere çıkaracağız"

Yurthaber 13-10-22 12:09

Samsunspor sonunda teknik direktörünü buldu! İsmail Kartal'ı isterken Kenan Koçak ile anlaşıldı

Bayram Bektaş'ın ayrılığı sonrası teknik direktörlük arayışlarına başlayan Samsunspor, İsmail Kartal ile görüşmüş fakat tecrübeli hocanın yıllık 2 milyon Euro talep etmesinin ardından sonuç alamamıştı. Samsunspor sürpriz yaparak listesine A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak'ı aldı. Kenan Koçak ile her konuda anlaşma sağlayan Samsunspor'un kısa süre içinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Spor 23-09-22 12:05

Galatasaray'da Mauro Icardi kararı! Adana Demirspor maçında sahada olacak

Galatasaray'ın milli aradan sonra karşılaşacağı Adana Demirspor maçı kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Stoperde Emin Bayram yerine Abdülkerim Bardakcı'yı oynatma kararı alan Okan Buruk, forvette de Icardi'ye forma şansı verecek.

Spor 19-09-22 14:43

Milli bilek güreşçi Ali Karaçete, dünya şampiyonluğu için çalışıyor

Milli bilek güreşçi Ali Karaçete, dünya şampiyonluğu için çalışıyor

Yurthaber 07-09-22 17:31

Yunan ordusunun başındaki komutanı esir almıştı! Hatıraları böyle yaşatılıyor... Tüm Türk milletinin dedesi

Kayseri Milli Mücadele Müzesi, Kurtuluş Savaşı'nda Yunan Orduları Başkomutanı General Nikolaos Trikopis'i esir alan askerlerden Bayram Bayazıt'ın tüfeği, İstiklal Madalyası, hüviyeti ve belgelerine ev sahipliği yapıyor.

Haber 30-08-22 12:33

30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi? 30 Ağustos için öğretmenlere ek ders ödemesi yapılacak mı 2022?

30 Ağustos Zafer Bayramı için öğretmenlere ek ders ödemesi yapılıp yapılmayacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. Çok sayıda kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Milli Bayram günlerinde ek ders ödemesi yapılıyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi? 30 Ağustos için öğretmenlere ek ders ödemesi yapılacak mı?

Haber 30-08-22 06:53

Yunan generali esir alanlardan Bayram Bayazıt'ın hatıraları Taş Mektepte yaşatılıyor

Kurtuluş Savaşı'nda Yunan ordusunun başındaki komutan Nikolaos Trikopis'i Uşak'ta a esir alan askerlerden Bayram Bayazıt'ın tüfeği, İstiklal Madalyası ve hüviyeti Kayseri Milli Mücadele Müzesi'nde sergileniyor - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Müzeler ve Tarihi Yapılar Yönetim Müdürü Fehmi Gündüz: - "Bu belgelerde yaşanan olayları görüyoruz, dilekçelerde parmak izi var"

Yurthaber 29-08-22 11:06

Türkiye’de bir ilk! Devlet yerli ve milli kenevir tohumu satacak

Kenevir birçok alanda kullanılan verimli bir ürün olarak dikkati çekiyor. Ekimi, uyuşturucu ham maddesi olması dolayısıyla kötü niyetli kişilerlerce istismar edilmemesi için kontrol altına alınan ve 2016’dan bu yana denetimli olarak yetişen kenevir bitkisi için flaş bir açıklama geldi. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Bitki Üretim Daire Başkanı Bayram Maviş, TİGEM’in ilk kez tescil edilmiş yerli ve milli kenevir tohumu satacağını açıkladı.

Finans 25-08-22 11:16

Bileğinin gücüyle engellere karşı mücadele veren genç sporcu, milli forma için çalışıyor

Denizli'de doğuştan bedensel engelli Süleyman Gülnar, bilek güreşinde katıldığı şampiyonalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor - Süleyman Gülnar: "Milli takım formasını giymek için çok çalışıyorum, yılmıyorum. Aksine zorluklar beni daha çok ateşliyor"

Yurthaber 15-08-22 11:57

Mavi ile yeşilin buluştuğu Dilek Yarımadası'nı bayram tatilinde 168 bin kişi gezdi

Kuşadası, Söke ve Didim sınırlarındaki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, endemik bitki türleri ve yaban hayatıyla ön plana çıkıyor - Kuşadası Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar: - "Milli park gerçekten dünyada sayılı bir yer"

Yurthaber 19-07-22 11:07

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin asla esir edilemeyeceğini gösterdik

Türkiye, hain darbe girişimine karşı kazandığı demokrasi zaferini bugün yurt çapında etkinliklerle anacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde İstanbul’da Saraçhane Meydanı'nda halka seslenecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı video mesajda "Tek yürek ve tek bilek olarak darbecilere karşı yürüttüğümüz destansı direnişle dosta ve düşmana Türkiye'nin asla esir edilemeyeceğini gösterdik" dedi. İşte tüm detaylar...

Haber 15-07-22 07:30

15 Temmuz milli bayram mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil mi?

15 Temmuz 2016 Türkiye askerî darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 240'ı aşkın sivil, polis ve askeri anmak için o gün Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak ilan edildi. Bugün 15 Temmuz, darbenin üzerinden 6 sene geçti. Vatandaşlar dualar eşliğinde şehitlerimizi anacaklar. Peki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü milli bayram mı? 15 Temmuz resmi tatil mi?

Haber 15-07-22 06:35

15 Temmuz'da noterler açık mı? Noterler bugün çalışacak mı?

15 Temmuz milli bayram ve resmi tatil günü olarak geçiyor. Bugün 15 Temmuz'da resmi kurum ve kuruluşlarda işleri olan vatandaşlar hangi kurumların kapalı olacağını merak etmekle beraber noterlere gidecek olan vatandaşlar da noterlerin açık olup olmayacağını araştırıyor. Peki 15 Temmuz Cuma günü noterler açık mı? İşte yanıtı...

Haber 15-07-22 06:34

Milli Savunma Bakanı Akar ve komutanlar Dağlıca'da incelemelerde bulundu

Geceyi bölgede geçiren, bayram namazını Mehmetçik'le kılan Akar, "Adı ister PKK/YPG/PYD ister DEAŞ ister FETÖ olsun, terörle mücadelemiz sürecek, bunlara kim destek sağlarsa sağlasın onlara fırsat vermeyeceğiz" mesajı verdi

Yurthaber 09-07-22 11:20

Borsa İstanbul'da bayram düzenlemesi

Borsa İstanbul'da, yarın öğleden sonra başlayacak 4,5 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından, gelecek hafta cuma günü de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla işlem gerçekleştirilmeyecek.

Finans 07-07-22 15:01

Kurban Bayramı tatilinde kimler idari izinli sayılacak? İdari izin özel sektörde çalışanları kapsıyor mu?

Kurban Bayramı tatili ile ilgili beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Bayram tatili ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatili birleştirildi. Buna göre çalışanlar 13-14 Temmuz'da idari izinli sayılacak. Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. Peki Kurban Bayramı tatilinde kimler idari izinli sayılacak? İdari izin özel sektörde çalışanları kapsıyor mu? İşte detaylar...

Haber 02-07-22 01:31

23 Nisan sözleri şiirleri 2022! En anlamlı, yeni, güzel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri sözleri...

23 Nisan sözleri ve şiirleri, yarın kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de milli bayram olarak kutlanıyor. Kosova Cumhuriyeti'nde ise 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı olarak kutlandığı biliniyor. İşte en yeni, en güzel, resimli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sözleri, şiirleri...

Haber 23-04-22 09:33

En yeni, resimli 23 Nisan mesajları sözleri! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajları ve sözleri 2022!

23 Nisan mesajları ve sözleri, yarın kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de milli bayram olarak kutlanmaktadır. Kosova Cumhuriyeti'nde ise 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı olarak kutlandığı bilinmektedir. Biz de sizler için en yeni, resimli 23 Nisan mesajları ve sözlerini derledik...

Haber 23-04-22 09:32

Milli bilek güreşçi, bir haftada 2 Türkiye şampiyonluğu kazandı

Bilek güreşinde çok sayıda derecesi bulunan Şanlıurfalı milli sporcu Abdulsamet Ocakoğlu, 1 hafta arayla düzenlenen 2 Türkiye Şampiyonası'nda da adını zirveye yazdırdı - Abdulsamet Ocakoğlu: - "Bir hafta içinde hem engellilerde hem de normal kategoride Türkiye şampiyonu oldum. Mutluyum, gururluyum, hedefim büyük"

Yurthaber 06-04-22 11:21

Bilek egzersizi sırasında fark edilen engelli sporcu, milli formayı hedefliyor

El bileklerini güçlendirmek için yaptığı egzersizler sırasında bilek güreşine yatkınlığı fark edilen bedensel engelli Sevim Top, 3 yıllık kariyerine 2 Türkiye şampiyonluğu sığdırdı - Sevim Top: "Hedefim milli takıma katılmak. Bunun için çok çalışıyorum"

Yurthaber 05-04-22 11:15

Vefat eden antrenörlerinin anısını yaşatacak şampiyonaya gururla hazırlanıyorlar

Geçen yıl 12 Ekim'de yaşamını yitiren bilek güreşi antrenörü Şener Arslan'ın yetiştirdiği 70 sporcu, Eskişehir'de 21 Mart'ta başlayacak Türkiye Şampiyonası'nda altın madalyayı kazanıp mayıstaki Avrupa şampiyonası için milli takıma seçilmeyi hedefliyor - Arslan'ın oğlu antrenör Evren Serhat: - "Türkiye şampiyonasına babamın adının verilmesi benim için çok özel. Ben ve sporcuları, Şener Arslan'ın adına yakışır şekilde mücadele edeceğiz"

Yurthaber 16-03-22 11:42

Bileği bükülemeyen Kilisli kızlar, yeni şampiyonluklar peşinde

Antrenör İsmail Kurt: - "Bilek güreşi estetik bir spor olduğu için kadınlara biraz daha fazla yakıştığına inanıyorum - "Kilis'ten milli takıma seçilen 25 kadın sporcumuz ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor"

Yurthaber 24-02-22 11:07

29 Ekim Cuma mesajları! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları!

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı cuma gününe denk geldi. Yurdun dört bir yanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor. 29 Ekim 1923'de Cumhuriyetin ilanı Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edildi. 1925'te ise 29 Ekim, milli bayram olarak kabul edildi. İşte 29 Ekim Cuma mesajları!

Haber 29-10-21 11:09

En güzel, en anlamlı 29 Ekim mesajları ve sözleri! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türk bayrağı ve Atatürk resimleri

29 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet yönetimini ilan etti. 1925'te çıkarılan bir yasa ile 29 Ekim milli bayram olarak kabul edildi. 29 Ekim'in 98. yıl dönümünde, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için sevdiklerine göndereceğiniz en güzel mesajları ve sözleri haberimizde derledik. İşte en güzel, en anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları ve sözleri!

Haber 29-10-21 09:53

Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'na tomruk taşıyarak hazırlanıyor

Master milli sporcu Mustafa Altuntaş: - "Salonlar yeniden açıldı ama yine de tedbir için gitmek istemiyorum. Burada tomruklarla çalışmayı tercih ediyorum. Buranın şans getirdiğini düşünüyorum"

Yurthaber 06-10-21 11:08

20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Bakan Özer tarih verdi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şırnak'ta TOKİ Şehit Bayram Tatar İlkokulu'nun açılış törenine katıldı. Törende konuşma gerçekleştiren Özer, yakın süreçte 81 ile 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Özer, atamalar ile ilgili beklenen tarihi de verdi. Peki 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? İşte Bakan Özer'in açıklamaları ve detaylar...

Haber 01-09-21 19:24

Tozlu masa ile başladığı bilek güreşinde şampiyonluklara uzandı

Ortaokulda okurken spor salonunda tesadüfen gördüğü bilek güreşi masasıyla bu spora başlayan Emre Yılmaz, iki ay sonra Litvanya'da düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na hazırlanıyor - Milli bilek güreşçisi Emre Yılmaz: - "Dünya şampiyonasında altın madalya kazanarak ülkeme dönmek istiyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum. İnşallah büyüklerimin de destekleriyle başaracağım"

Yurthaber 22-08-21 12:33

‘Tabiatın kalbi’ Bolu’yu bayram tatilinde 101 bin 775 kişi ziyaret etti

‘Tabiatın kalbi’ olarak adlandırılan, Yedigöller Milli Parkı ile Abant ve Gölcük tabiat parklarını bünyesinde barındıran Bolu, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince 101 bin 775 kişiyi ağırladı.

Trend 27-07-21 11:39

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı:

"Doğudan batıya, kuzeyden güneye büyük bir aile olan Türk milleti, bayram şuuruyla barışın, istikrarın, refahın, adalet ve hakkaniyetin mihveri olduğunu her saha ve zeminde, dahası dosta da düşmana da ispat edecek dirayete, kabiliyete ve kapasiteye fazlasıyla sahiptir" - "Kavganın sonu yoktur. Kargaşa çıkarmanın sonucu yoktur. Bu ülke hepimizin müşterek hazinesidir. Türkiye, 84 milyon Türk vatandaşının has bahçesidir" - "Ayrılmamızı, bölünmemizi, birbirimize düşmemizi projelendiren tüm odaklara verilecek en etkili cevap tek ses, tek nefes, tek bilek halinde duruş göstermektir"

Yurthaber 19-07-21 12:22

Atatürk 23 Nisan'ı neden Çocuk Bayramı ilan etmiştir? 23 Nisan 1920'de ne oldu, önemi nedir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün yurt genelinde pandeminin gölgesinde de olsa coşkuyla kutlanacak. Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açılışından tam bir sene sonra, 23 Nisan 1921'de Milli Bayram olarak kutlanmaya başlamıştı. Peki Atatürk 23 Nisan'ı neden Çocuk Bayramı ilan etti? 23 Nisan 1920'de ne oldu? İşte yanıtı...

Haber 23-04-21 09:41