Milli Egitim Mudurulugu Haberleri

Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlattı! Acun Ilıcalı'ya kırgınım diyerek itiraf etti: Paranı ziyan edeceksin

Katarsis’te Gökhan Çınar’ın konuğu milli boksörümüz olan Survivor şampiyonu Adem Kılıççı idi. Adem Kılıççı Survivor'ın gerçek yüzünü anlatarak "Acun Ilıcalı'ya kırgınım" itirafında bulundu. Survivor Adem sözleriyle gündem oldu.

Magazin 2024-03-28 11:31:15

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Yedi yıllık sporculuk kariyerine 75 madalya sığdıran milli dartçı Süleyman Can Durmuş, dünya şampiyonluğunu hedefliyor.

Yurthaber 2024-03-28 11:15:44

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Herkes Galatasaray diyordu, Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-28 08:26:23

Milli yıldız Orkun Kökçü, Süper Lig devinin teklifini teşekkür ederek reddetti!

Benfica'da yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü'ye Süper Lig devi Beşiktaş resmen talip oldu. Yıldız oyuncu Beşiktaş'ın teklifine kısa süre içinde cevap verdi.

Spor 2024-03-27 21:22:54

MSB duyurdu! 1 terörist teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı'nca, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan terör örgütü PKK mensubu 1 teröristin, Habur'da Hudut Karakolu'na teslim olduğu duyuruldu.

Haber 27-03-24 19:08

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 27-03-24 14:46

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Avusturya'da protesto! 6-1'lik milli maç sonrası tepki gösterdiler

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Avusturya'ya 6-1'lik skorla mağlup olduğu hazırlık maçı sonrasında bazı Türk taraftarlar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki gösterdi.

Spor 27-03-24 13:14

Real Madrid'e transfer olmuştu! Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğlu Ömer 15 oldu! 'Babasının kopyası'

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in oğulları Ömer Kutluay genç yaşında büyük bir başarıya imza atarak dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuştu. Babasının izinden giden Ömer Kutluay şimdi de yeni yaşını kutladı. 15 yaşına basan Ömer'i görenler 'Babasının kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 27-03-24 11:30

MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Haber 27-03-24 10:11

Avusturyalılar bile bu skora şaştı kaldı! Türkiye maçının ardından başlıklarda dalga geçtiler

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımız sahada 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken alınan bu skor Avusturya'da şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 10:01

İrfan Can Kahveci sezon sonunda ayrılıyor! Yeni takımını bile açıkladılar

Fenerbahçe'de bu sezon adeta küllerinden doğan ve kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması beklenirken, milli yıldız için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 09:07

6-1'lik Avusturya mağlubiyeti sonrası spor yazarlarından millilere çok sert sözler! Atan da yok tutan da yok

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını yaptığı özel maçlarla sürdüren A Milli Takım, son oynadığı Avusturya mücadelesinden 6-1'lik mağlubiyetle ayrılırken bu durum herkesi çok üzmüştü. Spor yazarları oynanan mücadeleyi değerlendirirken Ay-yıldızlılar için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 08:46

Avusturya'ya 6-1 yenilen A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Montella maç sonu kendisine sorulan bir soruya tepki göstererek cevap vermedi!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya’ya karşı alınan 6-1’lik yenilginin ardından; ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ şeklinde gelen soruya tepki gösterdi. Montella, sorunun provokasyon amacı taşıdığını söyleyerek cevap vermedi.

Spor 27-03-24 08:03

Vincenzo Montella'dan Avusturya mağlubiyeti sonrası açıklama! ''Kimsenin beklemediği bir sonuç oldu''

Vincenzo Montella, A Milli Takım'ın Avusturya'ya 4-1 kaybettiği dostluk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Montella, "Burada bir sorumlu varsa o da benim. Motivasyonum çok yüksek, şampiyonada çok daha iyi bir performans göstereceğiz." dedi.

Spor 27-03-24 01:14

Milli takımdan 3 yıl sonra bir ilk! En son Hollanda maçıydı...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında deplasmanda karşılaştığı Avusturya’ya 6-1 mağlup oldu.

Spor 27-03-24 01:02

Milli Takımdan EURO 2024 öncesi tatsız prova! Avusturya karşısında sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrıldık

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya geldi. EURO 2024 öncesi son hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlayan millilerimiz sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.

Spor 27-03-24 00:42

Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini başarıyla tamamladı

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.

Haber 27-03-24 00:18

A Milli Takımızın EURO 2024 F Grubu'ndaki son rakibi Gürcistan oldu!

A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi Yunanistan’ı eleyen Gürcistan oldu. Yunanistan'ı penaltılar sonucunda 4-2 ile geçen Gürcistan, ülke tarihlerinde ilk kez bir şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

Spor 26-03-24 22:45

Semih Kılıçsoy'un yükselişi durdurulamıyor! Ümit Milli Futbol Takımına 1 puanı son dakikada attığı golle getirdi

Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya ile Semih Kılıçsoy'un attığı golle 1-1 berabere kaldı.

Spor 26-03-24 22:26

Rüdiger'den IŞİD ile adı geçen gazeteciye dava!

Real Madrid'in Alman milli oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB), tecrübeli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendiren Alman gazeteci Julian Reichelt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 26-03-24 21:25

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'dan milli takım açıklaması! Tereddüt etmem giderim

Galatasaray'da beklentileri bir türlü karşılayamayan Wilfried Zaha, kendisine milli takım hakkında sorulan bir soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 26-03-24 20:30

MSB ve Ticaret Bakanlığı'ndan 'İsrail ile iş birliği ve silah ticareti' iddialarına yanıt geldi!

Milli Savunma Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'ndan 'İsrail ile silah ticareti yapıldığı' ve 'İsrail ile iş birliği' iddialarına yanıt geldi. MSB'nin açıklamasında "Milli Savunma Bakanlığı'nın İsrail ile askeri eğitim, tatbikat ve savunma sanayi iş birliği dahil hiçbir faaliyeti bulunmamaktadır" denildi. Ticaret Bakanlığı ise "Yurt dışı kaynaklı internet sitelerinin yapmış olduğu bu haberler, manipülasyon amaçlı yapılmış olup gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Haber 26-03-24 19:37

Dünya şampiyonu down sendromlu milli atlet Emirhan Tekirdağ'da törenle karşılandı

Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda uzun atlamada 4.27'lik derecesiyle dünya rekoru kırarak altın madalya kazanan down sendromlu milli atlet Emirhan Akçakoca, memleketi Tekirdağ'da coşkuyla karşılandı.

Yurthaber 26-03-24 15:41

ASELSAN'ın uçaklara nesil atlatan AESA teknolojisi hizmete sunuldu

ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.

Yurthaber 26-03-24 13:14

MEB'den lise öğrencilerine yönelik Dijital Öğrenme Köprüsü

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), araştırma ve bilgi edinmede lise öğrencilerinin güncel ve doğru bilgilere kolay erişiminin sağlanması amacıyla hazırlanan "Dijital Öğrenme Köprüsü" erişime açıldı.

Yurthaber 26-03-24 12:23

Dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria uyuşturucu kartelinin hedefinde! Şehre dönerse, öldürürüz

Yıllarca Real Madrid forması altında harikalar yaratan ve Arjantin milli takımının da en önemli parçalarından biri olan Angel Di Maria, bugünlerde uyuşturucu kartelinin hedefinde. Memleketi Rosario'daki kartel Di Maria ve ailesini ölümle tehdit ediyor. Şu sıralarda Benfica formasını terleten Di Maria'nın evine kartel bir not bıraktı. Notta yer alan ifadeler dehşete düşürdü.

Spor 26-03-24 11:32

Süper Lig'de 'Dallas' sezonu! Hakem toplantısının görüntüleri sızdırıldı... Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya arasındaki diyalog olay oldu, tepkiler peş peşe geldi

Her hafta ayrı bir tartışmanın yaşandığı Süper Lig'de milli maç arası da yine boş geçmedi. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı. 27. haftada oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Söz konusu görüntülerde maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasında, söz konusu pozisyona ait konuşmalar yer aldı. Tepkiler de peş peşe geldi.

Spor 26-03-24 08:34

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Osmaniye'de sahur programına katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye için Türkiye'nin demokrasisinin konsolide olması için Türkiye'deki ve dünyadaki mazlumların mücadelesini yürütebilmesi için Türkiye'nin güçlü bir siyasi iktidara ihtiyacı var. İnşallah 31 Mart'ta bunu gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Yurthaber 26-03-24 08:16

Galatasaray peşindeydi, Rangers kararını verdi! Rıdvan Yılmaz'dan Sarı-Kırmızılılar'a kötü haber

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak takımında kalan Rıdvan Yılmaz, milli takımın Macaristan ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak aday kadrodan çıkarılmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın sezon sonunda kadrosuna katmak istediği isim için Rangers'tan beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 13:42

Depremde eşi ve sporcularını kaybeden antrenör sporla yeniden hayata tutundu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eşini, yeğenini ve yetiştirdiği birçok sporcusunu kaybeden, kendisi de enkazdan çıkarılan milli tekvando antrenörü Hasan Özdemir, sporla yaşama yeniden bağlandı.

Yurthaber 25-03-24 11:23

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella Semih Kılıçsoy krizine son noktayı koydu!

Beşiktaş'ın yıldızı Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takıma gönderilmesi son günlerin en çok konuşulan olaylarından olurken, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella verdiği bir röportajda bu konuya son noktayı koydu.

Spor 25-03-24 08:01

NBA'de Boston Celtics üst üste 9. galibiyetini aldı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Boston Celtics, milli oyuncu Onuralp Bitim'in forma giydiği Chicago Bulls'u 124-113 yendi.

Spor 24-03-24 10:45

Semih Kılıçsoy krizinde Türk futbolunu sarsan iddia! Sinan Engin canlı yayında açıkladı

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Bu olayın ardından ortaya skandal bir iddia atılmış ve menajerlerin bu olayda büyük rol oynadığı yazılmıştı. Sinan Engin bu iddiaları doğrulayarak canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Spor 24-03-24 08:58

17 yaşındaki futbolcu Endrick, Brezilya Milli Takımı'ndaki ilk golünü İngiltere'ye attı

Brezilya Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki futbolcusu Endrick Felipe Moreira de Sousa, milli takımdaki ilk golünü hazırlık maçında İngiltere'ye attı.

Spor 24-03-24 08:23

MSB acı haberi duyurdu! Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu açıkladı.

Haber 23-03-24 19:55

Beşiktaş hazırlık maçında rakip takımı gole boğdu!

Milli arada hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Karadağ ekibi Buducnost ile hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, sahadan 5-1’lik sonuçla galip ayrıldı.

Spor 23-03-24 18:43

Galatasaray'da Arda Güler açıklaması geldi! ''Bildiğim tek şey şu ki...''

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ismael Garcia, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Milli oyuncunun adaptasyonu ve fiziksel durumu hakkında konuşan Garcia, Arda Güler'in kalitesinden bahsetti.

Spor 23-03-24 18:39

Milli Takımda bir sakatlık daha! Rıdvan Yılmaz kadrodan çıkarıldı

2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 26 Mart Salı günü Avusturya ile özel maçta karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda Rıdvan Yılmaz, aday kadrodan çıkarıldı.

Spor 23-03-24 17:30

Semih Kılıçsoy krizinde yeni iddia! Milli takımdan çıkartılmasında menajer parmağı mı var?

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Bu olayın ardından ortaya skandal bir iddia atıldı.

Spor 23-03-24 16:40

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in Mustafa Denizli anısı olay oldu! Perdeleri çekmeyi unutmuşum

Eski milli futbolcu Batuhan Karadeniz, katıldığı Youtube programında futbol hayatıyla ilgili açıklamalar da bulundu. Karadeniz, "Futbolu çok seviyordum, ama koşmayı sevmiyordum" dedi.

Magazin 23-03-24 15:09

MEB duyurdu! E-Devlet üzerinden randevu alınacak! Tüm öğretmen ve velileri ilgilendiriyor...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mesajını verdiği, okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması konusunda adım atıldı. MEB tarafından velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. İşte tüm detaylar!

Egitim 23-03-24 11:37

Bakan Kacır tarih vererek duyurdu: Türksat 6A uydusu uzaya çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve milli uydusu Türksat 6A'nın 8 Temmuz haftasında uzaya gönderilmek üzere hazırlandığını duyurdu.

Finans 23-03-24 11:23

Macar kaleci devleşti, milliler penaltı golüne engel olamadı! Türkiye hazırlık maçında Macaristan'a 1-0 mağlup oldu

EURO 2024'e gitmeyi garantileyen A Milli Futbol Takımımız, hazırlık mücadelesinde Macaristan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar rakibi karşısında üstün bir oyun sergilese de penaltıdan gelen gole engel olamayarak rakibine 1-0 mağlup oldu. İşte detaylar...

Spor 23-03-24 00:39

A Milli Takım'da beklenmedik sakatlık! Rıdvan Yılmaz, Macaristan karşısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi

Hazırlık karşılaşmasında Macaristan ile karşılaşan A Milli Takımımız'da Rıdvan Yılmaz mücadelenin 26. dakikasında sakatlanarak yerini Mert Müldür'e bıraktı. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 23:31

Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy cevabını 16 dakikada verdi! Beşiktaş'tan dakikalar içinde göndermeli paylaşım geldi

Son günlerin gündem ismi Semih Kılıçsoy Ümit Milli Takım'a gönderilirken yıldız isim Gürcistan karşısında oynanan mücadelede, 16. dakikada golünü kaydetmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 21:30

Günnücek Sığla Ormanı, Cumartesi günleri de ziyaret edilebilecek

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Marmaris Milli Park Müdürlüğü Günnücek Sığla Ormanı bu Cumartesi’den itibaren günübirlik ziyarete açılacak.

Yurthaber 22-03-24 15:10

Semih Kılıçsoy'un milli takım macerasının perde arkası açıklandı! Ağlayarak Feyyaz Uçar'ı aramış...

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, olayın perde arkasını anlattı.

Spor 22-03-24 15:05

Arda Güler'in yeni takımı belli oldu fakat milli oyuncunun tek şartı var!

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Yavaş yavaş maçlarda oynamaya başlayan genç oyuncu için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Gelecek sezon başka bir takıma kiralanma fikrine sıcak bakan Arda Güler'in Real Madrid'den tek bir şey istediği ortaya çıktı.

Spor 22-03-24 11:01

Dünyadaki tek örnek Türkiye'de! 700 yıllık Memlük kandiline yoğun ilgi.... Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor!

Dünyada tek örnek olan Memlük kandiline ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Müzede yer alan kandiller hakkında bilgi veren Milli Saraylar Anadolu Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanı Akile Çelik, “Osmanlı Devleti’nin Batı'ya karşı kazandığı her zaferden sonra Memlük hükümdarları, Osmanlı hükümdarına hediye göndermeyi adet edinmiştir. Memlükler’e ait olan kadeh şeklindeki kandil, formu nedeniyle tek örnektir. Dünyada bunun gibi bir başka örnek bugüne kadar bulunmamıştır” dedi.

Kadin 22-03-24 08:49