Milliyetçi Hareket Partisi Haberleri

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-2024 18:00

Gözler Devlet Bahçeli'ye çevrildi: Ümit Özdağ cephesinden beklenmedik MHP çıkışı! Akşener'e ittifak çağrısından sonra bir hamle daha

Yerel seçimlerin yaklaştığı her gün muhalefet cephesinde bir iş birliği şekillenip şekillenmeyeceği dikkatle takip edilirken Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ dün attığı hamleyle çok konuşuldu. CHP lideri Özgür Özel'in Meral Akşener'i ziyaretinden hemen önce Özdağ, İYİ Parti'ye "Türk milliyetçiliği ittifakı" önerdi. Akşener'in yanıtı merakla beklenirken Zafer Partisi cephesinden çağrı sonrası ilk açıklama ve bir adım daha geldi. Son açıklamanın üzerine gözler bir de MHP'ye çevrildi...

Haber 01-12-2023 09:49

Uşak'ta Zafer Partisinden istifa eden 25 kişi MHP'ye katıldı

Uşak'ta Zafer Partisinden istifa eden İl Başkanı Tolga Özkan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçay ve 23 üye, MHP'ye katıldı.

Yurthaber 25-04-2023 08:04

MHP Taşköprü eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu evinde ölü bulundu

Kastamonu’da kendisinden haber alınamayan MHP Taşköprü eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu evinde ölü bulundu. Memioğlu'nun ölüm sebebinin otopsi incelemesinden sonra belirleneceği öğrenildi.

Haber 05-01-2023 15:57

Diğer Haber Etiketleri

Milliyetçi Hareket Partisi

Milliyetçi Hareket Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Milliyetçi Hareket Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretindeki 'Serok Erdoğan' sloganı gündem oldu! Davutoğlu Bahçeli'ye bu sözlerle yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Diyarbakır gezisinde atılan "Serok Erdoğan" sloganı gündem olmuştu. Bu gelişme sonrasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi.

Haber 24-10-2022 13:29