Milliyetci Hareket Partisi Mhp Genel Baskan Yardimcisi Sefer Ayc Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 31 Mart mesajı! Terörist yandaşları Türkiye'nin gücünü tanıyacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" isminde bir yazılı açıklama yaptı. Yerel seçimlere sayılı günler kala Bahçeli, "DEM'in ve CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin kötü ve kötürüm hallerine daha fazla tahammül etmek, sabır göstermek, seyirci kalmak ne mümkün ne de muhtemeldir." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-27 16:25:32

Bahçeli'den 30 Ağustos mesajı: 'MHP ve Cumhur İttifakı bu uğurda her şeyi göze almaya hazır!'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bahçeli mesajında "Türk milleti bir daha esaret tehlikesine maruz kalmayacaktır. Türk milleti bir daha işgal, hezimet ve acziyet karanlığına mahkum olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı bu uğurda her şeyi göze almaya hazır ve buna da kararlıdır" ifadelerin kullandı.

Haber 2023-08-30 11:48:28

Devlet Bahçeli'den çok sert mesajlar! 'Sefillere hatırlatırım ki...'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Ağustos’ta başlayacak olan ilçe kongrelerine mesaj gönderdi. Bahçeli mesajında, "Yıkılan ağaca balta vurmayı alışkanlık haline getirmiş, yıkık köyden haraç almaya alışmış sefillere hatırlatırım ki, Türk milleti var olduğu müddetçe üç hilalin önü kesilemez, ömrüne vade biçilemez" dedi. Bahçeli ayrıca, "Muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin yürek yaralayan makus ve meyus hallerine son vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-08-07 15:30:14

MHP'den dikkat çeken Devlet Bahçeli paylaşımı: Bu bana yeter

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçici olarak yürüttüğü TBMM Başkanlığını AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a devretti. Devir teslim töreninin ardından MHP'nin Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. MHP'den yapılan Bahçeli'nin klasik otomobil sürdüğü videolu paylaşıma "Bu bana yeter" notu düşüldü.

Haber 2023-06-07 22:54:23

MİLLETVEKİLİ YEMİNİ SÖZLERİ: Milletvekili yemini nasıl edilir? TBMM'de 28. dönem başladı!

Milletvekili yemin töreninde nasıl yemin edileceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tören nedeniyle görevini geçici olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye devretti. Peki, Milletvekili yemini nasıl edilir, Meclis'te hangi partinin kaç vekili var? İşte milletvekili yemini sözleri...

Haber 02-06-23 14:09

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni gelişme! MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter o mesaja tepki gösterdi: 'Alakam olmadığı halde...'

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesiyle yeni gelişmeler yaşandı. Sosyal medyada Ateş cinayetiyle ilgili olduğu iddia edilen mesaja ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Alakam olmadığı halde bir WhatsApp mesajını tertip ettiler" diyen Yönter, "Sinan Ateş'in katili cezaevinde, azmettireni cezaevinde. Cinayetle ilgili MHP'ye kan sıçratmaya çalışanlar alçaktır" dedi.

Haber 12-05-23 13:26
MHP

Devlet Bahçeli'den çok sert çıkış! 'Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları...'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu’da düzenlediği mitingde çok sert açıklamalarda bulundu. “Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır” diyen Bahçeli, "Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-23 16:12

Samsun'da depremzedeler için iftar programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak aziz vatandaşlarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın özel gereksinimli bireylerimizin her daim yanlarındayız." dedi.

Yurthaber 03-04-23 08:01

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'ortak liste' paylaşımı: Mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerine ilişkin paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, paylaşımında ortak listeye ilişkin olarak, "Cumhur İttifakı’nı teşkil eden 2 partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-23 21:27

MHP lider Bahçeli’den partisinin milletvekili aday adaylarına teşekkür mektubu

MHP lider Bahçeli’den partisinin milletvekili aday adaylarına teşekkür mektubu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin milletvekili aday adaylarına teşekkür mektubu yazdı.

Haber 22-03-23 12:22

MHP lideri Devlet Bahçeli'den olaylı Bursaspor-Amedspor maçı için sert sözler! Amed diye bir yer yoktur

Son dakika... TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan ve olaylara sahne olan Bursaspor-Amedspor karşılaşmasına dair Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. "Türkiye sokakta bulunmadı, tribünlerde kurulmadı." diyen Bahçeli, "Amedspor diye bir kulüpten bahsedilemeyecektir" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 07-03-23 11:16

Devlet Bahçeli'den Kızılcahamam Belediyesi’ne taziye ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın kardeşi Erdoğan Yıldırım için Kızılcahamam Belediyesi’ne taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Haber 15-01-23 12:00

MHP'li Yalçın: Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbali için çok önemli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, 2023 seçimlerinin Türkiye'nin istikbali açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Haber 11-11-22 23:36

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir’ ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’i makamında ziyaret etti.

Haber 01-11-22 10:31
MHP

Fendoğlu, Cumhuriyet Bayramı mesajını TBMM’de verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclise (TBMM) Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak, Cumhuriyetin ilanının 99. Yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, “Yüce Türk milleti ve yedi düvele karşı destan yazan kahraman ordumuzun zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşı’mız 29 Ekim 1923’te Türkiye Cumhuriyeti olarak taçlanmıştır” dedi.

Haber 28-10-22 15:58

'Devlet Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak' iddiası sosyal medyada olay olmuştu! MHP'den çok sert sözler: 'Bir damlasını yutamaz'

Bir televizyon programında canlı yayında ortaya atılan erken seçim iddiasına yanıt geldi! Gazeteci Barış Yarkadaş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Sivas'ta erken seçim çağrısı yapacağını iddia etmişti. Bu iddia kulislerde gündem olmuştu. MHP cephesi; 'Yalanı avuç avuç içen gerçeğin bir damlasını yutamaz' diyerek iddiaları yalanladı.

Haber 16-08-22 14:19

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uludere ziyaretine tepki: 'Roboski diye bir yer yok'

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uludere ziyaretine sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun 2011 yılında Uludere'de hayatını kaybeden 34 kişinin ailesine yaptığı ziyaret için ''Su katılmamış bir provokatörlüktür'' diyen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye'de 'Roboski' diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır" ifadelerini kullandı. İşte Bahçeli'nin dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 08-08-22 12:26

SON DAKİKA: 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı! Bahçeli'nin Erdoğan için kullandığı ifadeler dikkat çekti

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Saraçhane'de önemli açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, törende yaptığı konuşmasını, "Aziz İstanbullular bu memleketin evladı olarak diyorum, yanlış anlamayız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyınız, anlayınız, anlatınız." sözleriyle bitirdi.

Haber 15-07-22 18:31

Bahçeli'nin tepkisi sonrası Cüneyt Özdemir'den çarpıcı yorum! Cem Yılmaz'ın işi çok zor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında Netflix'e ilişkin kullandığı sözler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bahçeli'nin tepkisinin ardından sosyal medya kullanıcıları art arda 'Erşan Kuneri' dizisi ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Gazeteci Cüneyt Özdemir de "Cem Yılmaz'ın işi çok zor" derken konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Haber 21-06-22 15:38

Muharrem İnce beklenmedik gelişmeyi duyurdu! 'Sayın Bahçeli aradı ve...'

Siyasette partiler arasında ittifak arayışları ve diyaloglar yaşanmaya devam ediyor. Liderler seçimler için tempoyu giderek artırırken sürpriz bir gelişmeyi Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce duyurdu. CHP'den ayrıldıktan sonra kendi partisini kurup hem muhalefete hem de iktidara sert eleştiriler yönelten İnce, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını dile getirdi.

Haber 14-05-22 10:27

Bahçeli'den dikkat çeken ifadeler: Vatan, millet ve devletten taviz verilmeyecektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milliyetçileri, geçmişten aldıkları güç ve vazgeçilmeyecek ilkeleriyle, milletimizin rızası olmadan yapılacak her türlü gayri meşru müdahaleye dün olduğu gibi bugünde, yarında cesaretle karşı durmaya devam edecektir. Vatan, millet ve devletten taviz verilmeyecektir" açıklamasını yaptı.

Haber 02-05-22 18:26

Mustafa Baki Ersoy kimdir, kaç yaşında? MHP Kayseri Milletvekili Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi!

Mustafa Baki Ersoy kimdir? MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, basına yapmış olduğu açıklamaların ardından partisinin disiplin kuruluna sevk edildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’un parti tüzüğü çerçevesinde disipline sevki hakkında yazılı açıklama yaptı. Peki; Mustafa Baki Ersoy kimdir?

Haber 05-04-22 16:12

Bahçeli'den şeker stoku tartışmalarına ilişkin flaş açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye'de şeker fiyatlarındaki artışın gerçeği yansıtmadığını söyleyerek stokçulara sert tepki gösterdi. Bahçeli ayrıca Türkiye'nin şeker ihtiyacını açıklayarak Türkiye'de şeker fazlası olduğunu ifade etti.

Haber 29-03-22 11:21

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki! 'Önce sorularımın cevabını anlatsın'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ukrayna-Rusya savaşına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Savaş sürecinde Türkiye'nin adımlarını ve konumunu değerlendiren Bahçeli "Türkiye barış yolunda çok önemli bir adım atmıştır" dedi. Bahçeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Diyarbakır ziyaretinin zamanlaması nedeniyle eleştirirken "Ben de Twitter’dan 5 tane soru sordum. Bunların cevabını önce 6’lı masaya anlatsın, sonra Türk milletine anlatsın" dedi.

Haber 12-03-22 13:46

MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok sert sözler: Hoşgörü dönemi kapanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nın kurulduğunu "tarihi bir adım" sözleriyle duyurdu. Bahçeli, “Bu aşamada hoşgörü dönemi kapanmıştır. Bundan böyle gaye ve gerekçesi ne olursa olsun Merhum Türkeş Bey’in istismarına müsaade edilmeyecektir. Alparslan Türkeş Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu tarihi gerçek değişmeyecek, değiştirmeye de kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Haber 11-12-21 16:08

Bahçeli talimat verdi! MHP teşkilatları harekete geçti

Mersin’in Gülnar ilçesinde konargöçer yaşam sürdüren Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmalarına Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin emriyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları da harekete geçti.

Haber 15-11-21 22:30

MHP Genel Başkanı Yardımcısı Filiz Kılıç, Kırşehir'de parti binasının açılışında konuştu:

"Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizin menfaatine olan ve olacak her türlü konunun destekçisi ve takipçisiyiz. Milletimizin dertlerini biliyor ve çözümü konusunda var gücümüzle çalışıyoruz" - "Sevdamız Türklük ve Türkiye'dir. Milli bekayı yaşatmak taviz vermeyeceğimiz ilke ve inancımızdır" - "CHP ve İP artık tamamen yoldan çıkmıştır. Ne yaptıkları, neye hizmet ettikleri, amaçları, hedefleri nedir, anlaşılır gibi değil. Muhalefete göre her şey kötüdür, yapılan bir tek iyi icraat yoktur"

Yurthaber 13-11-21 14:20

MHP'den asgari ücret açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "İnşallah vatandaşlarımızı memnun edecek, piyasa koşullarında vatandaşlarımızın elini güçlendirecek ve gelir dağılımındaki eşitsizliği azaltacak ve katkı sağlayacak gayretlerin de nihayete erdirilmesini hepimiz umut ediyoruz" dedi.

Finans 06-11-21 19:41

Devlet Bahçeli: Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır. Gazilik haklarının verilmesini umutla bekleyen 20 bine yakın kardeşimizin samimiyetle yanındayız. Gaziler yalnız değildir, sahipsiz değildir, ümitsiz değildir, çaresiz değildir. Milliyetçi Hareket Partisi onlarla birliktedir” dedi.

Haber 19-09-21 14:51

MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert sözler: Bir avuç gafil ve kendini bilmez

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Çürümüş Bizans ve haçlı emellerini canlı tutmak için kılıktan kılığa girenler Ötüken dimağını susturmaya, Söğüt çağrısını bastırmaya çalışan bir avuç gafil ve kendini bilmezdir. Müfteri ve münafık diller ne söylerse söylesin, faziletsiz bedenlerde Fatih şanının izi bulunamaz." dedi.

Haber 11-09-21 16:20

Bahçeli'den Altındağ'daki olayla ilgili açıklama: En ağır şekilde cezalandırılmalılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altındağ’da bıçaklanarak katledilen Emirhan Yalçın’a Allah’tan rahmet dileyerek, “Katillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını diliyorum. Toplumsal huzuru bozmak için farklı mecralardan tahrik ve ajitasyona kalkışanların bağlantıları da mutlaka araştırılmalıdır” dedi.

Haber 13-08-21 19:22

Bahçeli’den Lozan Antlaşması açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Lozan Antlaşması’nın 98’inci yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Siyasi önyargılarla, ideolojik dogmalarla, fikri saplantılarla Lozan Antlaşması’nı kutuplaşmanın dehlizlerine savurmak insafsızlık ve tarih bilmezliktir. 'Zafer mi? Hezimet mi?' sorusuna cevap aramak yerine, Lozan Antlaşması’nı tanımak, kavramak ve ruhunu özümsemek lazımdır" ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-21 18:31

Bakan Soylu'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik ifadelerine teşekkür ederek “Büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum” dedi.

Haber 06-07-21 14:05

Devlet Bahçeli'nin yeğeni son yolculuğuna uğurlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, hayatını kaybeden yeğeni Mustafa Bahçeli (51), memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 04-07-21 13:06

MHP'li İzzet Ulvi Yönter'den Ebru Baki'ye çok sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (AR-GE) Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Habertürk sunucusu Ebru Baki'ye ağır sözlerle tepki gösterdi. Yönter, Baki hakkında, "Edepsiz, terbiyesiz, kokuşmuş" ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-21 16:29

Bahçeli'den Joe Biden'a tepki: Siyasi akılsızlık ve ahlaksızlıktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları için "soykırım" ifadesi kullanmasına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi, sözde soykırım suçlamasını tümden reddetmekte, bu isnadı dillendiren ABD Başkanı’nı da kınamaktadır. Biden’in soykırım açıklaması hükümsüzdür, aynı zamanda siyasi akılsızlık ve ahlaksızlıktır. Müttefik bilinen bir ülkeyle yol ayrımına gelinmiştir" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-21 20:37

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki:

"103 emekli amiralin ortak imzalı yayımlamış oldukları anti demokratik ve tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi, Milliyetçi Hareket Partisi nefretle lanetlemekte ve reddetmektedir" - "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir" - "Açıklanan bildirinin çok yönlü adli ve idari soruşturması yapılmalıdır"

Yurthaber 04-04-21 12:38
MHP

Milletvekili Fendoğlu’ndan, Alparslan Türkeş’i anma mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Alparslan Türkeş’in 24’ncü ölüm yıl dönümünü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 4 Nisan 1997 yılında hayata gözlerini yuman MHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Türkeş’in 80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan bir isim olduğunu ifade eden Fendoğlu, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, yaşadığı döneme damgasını vuran mümtaz bir dava adamı, inanmış ülkü ve ilke insanıydı" dedi.Merhum Türkeş’in Türk milletinin kardeşliği için her zaman ümit verici olduğunu dile getiren Fendoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:" O bir siyasal hareketin mimarı olmasının yanı sıra, hayat çizgisi içinde yüksek ahlâkın, sağlam karakterin, sarsılmaz inancın ve ufuk ötesini gören engin muhakemenin de temsilcisidir.

Yurthaber 03-04-21 19:40

Fendoğlu, depremzedelerin sorunlarını dile getirdi

MHP MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, depremzedelerin ev sorunlarını dile getirerek, depremzedeler için yapılan tek katlı evlerin kabul görmediğini bildirdi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda söz alarak “ Hisartepe, Tanışık, Hacıyusuflar, Beydağı, Üzümlü, Hacı Halil Oğlu Çiftliği, Yenice, Fırıncı, Kapıkaya, Çolaklı, Topluca, Gülümuşağı, Kuluşağı ve Şişman Mahallelerinin muhtarları, muhtarlar olarak çok zor durumdayız diyorlar.

Yurthaber 01-04-21 18:04

Fendoğlu esnaflara Covid-19 aşısında öncelik tanınmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, sürekli kalabalık ortamda bulunan esnaflara Covid-19 aşısında öncelik tanınmasını istedi.MHP MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda söz alarak “Lokantalar, bayan kuaförleri, berberler, kıraathaneler, çay ocakları, kafeler, taksi, minibüs, servis şoförleri, semt pazarı esnafıyla esnaf meslek odalarının çalışanlarına korona virus (Covid-19) aşısında öncelik tanınması, sürekli kalabalık ortamda bulunan bu esnaf kesiminin hem korunmasını sağlayacak hem de bu kesimin mağduriyetini engelleyecek, ekonomik hayatı kesintiye uğratmayacaktır” dedi.Fendoğlu konuşmasında, “Bir yıla aşkın süredir devam eden pandemi nedeniyle işleri durma noktasına gelen, kredi taksitlerini ödeyemeyen esnafımız yeniden hafta sonları kısıtlamaya gidilmesi nedeniyle mağduriyetle karşı karşıya kalmaktadır.

Yurthaber 31-03-21 18:09

MHP MYK’da Aydın’dan iki isim

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve eski MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın MHP MYK üyeliğine seçildi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 13.

Yurthaber 18-03-21 20:11

MHP yönetiminde bir Kayserili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, yapılan genel kurulda partisinin Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) yer alan tek Kayserili oldu.MHP 13.

Yurthaber 18-03-21 14:15

Milletvekili Fendoğlu, işletmelerin sorunlarını dile getirdi

Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM’de işletmelerin sorunlarını dile getirip, “Zayıf mali yapıları nedeniyle bankalardan ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayamayan KOBİ’ler çok yüksek faiz ve kredi maliyetleriyle karşılaştıklarından sürekli dar boğazlar yaşamaktadırlar” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda, Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin ikinci bölümü üzerinde Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına konuşma yaptı.MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu konuşmasında , “Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin ikinci bölümü üzerinde Milliyetçi Hareket Partisi Grubumuz adına söz almış bulunmaktayım.

Yurthaber 05-03-21 15:04

MHP ihracatçıların konteyner sorununu TBMM’ye taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantepli ihracatçıların en büyük sorunlarından biri olan konteyner sorununu meclis gündemine taşıdı.TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ile Gaziantepli ihracatçıların konteyner sorununu dile getiren MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ilgili bakanlıkların bu konudaki çalışmalarını ön plana alması gerektiğini söyledi.

Yurthaber 04-03-21 19:06

Milletvekili Taşdoğan’dan ihracatçılara meclisten teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’in 2021 yılındaki ihracat rakamlarını meclis gündemine taşıdı.TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ile Gaziantep’in Ocak ve Şubat ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, 2020 yılını rekor artışla kapatan Gaziantep’in 2021 yılının başlarında da aynı hızla devam ettiğini söyledi.

Yurthaber 03-03-21 15:55

MHP İl Başkanı Alıcık, Erbakan’ı unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın vefatının 10’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Başbakan Prof.

Yurthaber 27-02-21 12:22

7. Türk Dünyası ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Ülkü Ocakları’nın düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleşen Türk Dünyası ödül töreni pandemi kuralları çerçevesinde İstanbul Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleşti.Törene Kovid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımcı bulunurken Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP MYK-MDK üyeleri, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul İl Yöneticileri.

Yurthaber 22-02-21 16:04

Fendoğlu, su borçlarının yapılandırılmasını istedi

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda, çiftçilerin Sulama Birliklerine olan borçlarının yapılandırılmasını talep etti.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) söz alarak, sulama borcu olan üreticilerin sorunlarını dile getirdi.

Yurthaber 11-02-21 18:17

Başkan Örki yeni MHP İl Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ziya Gökalp ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz ay MHP Denizli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Cafer Birtürk’ün yerine genel merkez tarafından atanan Ziya Gökalp ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 11-02-21 12:57