Mine Cangal Haberleri

24 Mart saat 19.36'ya dikkat! Nur Viral'e konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez 'Bunları yapın' diyerek reçeteyi verdi

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı işlediği konularla sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa ünlü astrolog Mine Ölmez konuk oldu. Ölmez, '24 Mart saat 19.36'ya dikkat' diyerek reçeteyi verdi.

Magazin 2024-03-22 13:27:19

Mine Tugay estetik yaptırdığına pişman oldu! Gözaltına yaptırdığı dolgu donunca...

Gözaltına yaptırdığı dolgu sonrası zor günler geçiren Mine Tugay yaşadıklarını paylaştı. Daha önce Yalı Çapkını dizisindeki görüntüleriyle ekrana gelen güzel oyuncu estetik yaptırdığını pişman oldu.

Magazin 2024-03-17 13:25:53

Mine Tugay'ın giydiği fırfır detaylı elbise çok beğenildi! Sosyal medyada yorum yağdı: İlaç gibi geldi...

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 2024-03-16 17:25:24

Astrologlar üst üste uyardı! Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat bile verdi! 'Cumartesi ve Pazar günü...'

Son günlerde astrologlar hafta sonu uyarılarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Nuray Sayarı 'Cumartesi gününe kadar dikkat' demiş ardından ünlü astrolog Dinçer Güner de 'Önümüzdeki 4 güne dikkat' uyarısında bulunmuştu. Şimdi de Nur Viral'e konuk olan Mine Ölmez saat vererek açıkladı...

Magazin 2024-03-09 07:03:21

Yalı Çapkını'nın Defne'si Mine Tugay'ın yüzündeki değişim dikkat çekmişti! Yaptırdığı estetikleri sıraladı

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Özel bir dergiye röportaj veren oyuncu Mine Tugay, yaptırdığı estetikleri açıkladı.

Magazin 08-03-24 09:27

Eşini ve kızlarını katletti, sözleri şaşkına çevirdi! 'Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor'

Ümraniye'de, dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney'in ifadesi ortaya çıktı. Suat Güney hakimlik ifadesinde, "Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 10:45

'Issız Adam boşandı' iddiası gündem olmuştu! Cemal Hünal ile Lale Cangal sessizliğini bozdu! İlk açıklama...

Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal'ın tek celsede sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çift, haklarındaki iddiaya son noktayı koydu.

Magazin 22-02-24 11:12

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen Medcezir itirafı! Bir anda diziden çıkartılmıştı

2013-2015 yılları arasında Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir'de rol alırken diziden apar topar çıkarılan Mine Tugay sözleriyle dikkat çekti. Sosyal medyada soru-cevap yapan Tugay'ın Medcezir açıklaması gündem oldu.

Magazin 11-02-24 14:20

Yangın faciasında kahreden detay! Torununu kurtarmak isterken can verdi

Kayseri'de Döne Ergen (71), evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Ergen'in olay sırasında 4'üncü kattaki komşusunda olduğu, 1'inci kattaki torunu Mine Atmaca'yı kurtarmak için aşağı indiği ancak dumandan etkilendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 14:59

Özel hastaneden fatura oyunu: Hasta ölünce ortaya çıktı! Devleti bakın nasıl dolandırmışlar

Adana'da özel hastanede idrar yolu enfeksiyonu tanısıyla 28 gün tedavi gören ve taburcu olduktan sonra yaşamını yitiren Şadiye Taşdan'ın (75), ikinci derece yoğun bakım hastası olmasına rağmen üçüncü derece entübe edilmiş olarak gösterilip, fazla fatura kesildiği ortaya çıktı. SGK, faiziyle 25 bin 496 lira 50 kuruşluk fazla ödemeyi hastaneden tahsil etti. Annesi üzerinden hastanenin usulsüzlük yaptığını belirten Mine Taşdan, "Bu hastane, devleti dolandırıp zarara uğrattı" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-12-23 16:55

Yasak aşk cinayetini canlı yayında itiraf etmişti! Arama geçmişi tüyler ürpertti: 'Zorla ilişkide çocuk olur mu?'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ (25), eşi Mithat Kocadağ (31) ile yaşadığı yasak aşk tartışması sonrası ortadan kayboldu. 6 ay boyunca haber alınamayan Kocadağ'ın, eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden katil eş, takdir indirimi uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İfadesi tüyler ürperten Kocadağ'ın internet araması geçmişi de kan dondurdu. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 17:59

Ponzi Mine olarak tanınan dolandırıcı bu sefer de Avukat Maria oldu! Yüz binlerce liralık vurgun yaptı

Daha önceden Kars ve Erzincan'da askerler arasında kurduğu ponzi sistemiyle ve İstanbul'da ünlü insanları dolandırmasıyla gündeme gelen "Ponzi Mine" lakaplı Mine Mumcu, bu sefer de kendisini Avukat Maria Deniz olarak tanıtıp boşanmak isteyen bir kadını yüz binlerce lira dolandırdı.

Haber 11-12-23 10:24

Şimdi de 'Ponzi Mine' çıktı! Kimler yok ki: Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl, Semih Erden... Ünlüler dünyasını dolandırıp, kayıplara karışmış

Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın ardından şimdi de 'Ponzi Mine' ortaya çıktı. Mine Mumcu'nun çok sayıda ünlü ismi benzer yöntemle dolandırdığı iddia edildi. Mağdurlar arasında ise Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ve Semih Erden gibi çok sayıda ünlü ismin olduğu belirtiliyor. Hakkında 39 tane dava açılan Mine Mumcu’nun ve boşandığı eşinin nerede olduğu ise bilinmiyor.

Magazin 07-12-23 08:19

Yurt yolunda facia! Mine Nur hayatını kaybetti, arkadaşı son anda kurtuldu

Aksaray'da kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 2 üniversite öğrencisinden Mine Nur Uysal (20), o esnada cep telefonuyla konuşurken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. İrem Koyuncu ise son anda otomobilin geldiğini fark edip, geri çekilerek kurtuldu.

Haber 04-12-23 07:21

Eşini boğarak öldürdüğünü canlı yayında itiraf etmişti! Sözleri 'pes' dedirtti: 'Çok seviyordum...'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Mithat Kocadağ (33), katıldığı bir televizyon programında, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), boğarak öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf etti. Cinayet itirafı sonrası tutuklanan Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada, "Eşimi çok seviyordum. Bunların yaşanmasını istemezdim" dedi. İşte detaylar...

Haber 01-12-23 15:59

Karın şişliği şikayetiyle gitti, vücudundan çıkan kitle şoke etti! Tam 50 santimetre çapında 20 kilogram ağırlığında

Tekirdağ'da karın şişliği şikayetiyle hastaneye başvuran Asiye Seyitoğlu'nun (41) vücudundan 50 santimetre çapında 20 kilogram ağırlığında kitle çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Mine Dağgez, "Hiç şikayeti olmayan kadınlara da biz yılda en az 1 kere jinekolojik kontrol muayenesi öneriyoruz" dedi. İşte detaylar...

Haber 24-11-23 15:15

Taze anne Aslı Enver'den makyajsız filtresiz paylaşım! Doğal haline beğeni yağdı

Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver dört ay önce anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Şimdilerde zamanının tamamını kızı Elay ile geçiren Enver makyajsız filtresiz paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 31-10-23 14:28

Kan donduran cinayeti canlı yayında itiraf etmişti! 'Çocuğum görmesin diye bazaya sakladım'

Denizli'de eşi Mine Kocadağ'ı, katıldığı bir programda boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada ifadesini değiştirdi.Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım.Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım' dedi

Haber 20-10-23 20:44

Türk asıllı Mine Gümüşkaya İsrail ordusuna katıldı! Paylaştığı not kısa sürede gündem oldu

Türk asıllı İsrail vatandaşı olduğu ifade edilen Mine Gümüşkaya, İsrail ordusuna katıldığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik operasyonuna katılmak için bölgeye gideceğini ifade eden Gümüşkaya üniformayla çekilen bir pozunda, "Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılma kararı aldım, bir süre buralarda olmayacağım, eminim zafer bizim olacaktır" notunu ekledi.

Trend 18-10-23 07:46

Son dakika: Gezi Parkı davasında Osman Kavala ve Can Atalay'ın da arasında olduğu 5 sanığın cezası onandı

Son dakika: Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasında, Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay, Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater Utku'ya verilen 18'er yıl hapis cezalarını onadı. Daire, mahkumiyet hükümlerini bozduğu sanıklar Yapıcı ile Altınay'ın adli kontrol hükümleri uygulanarak tahliyesini kararlaştırdı.

Haber 28-09-23 19:35

Mine Tugay dans ettiği anları paylaştı! Görüntüleri sosyal medyayı salladı

Güzelliği ve düzgün fiziği ile adından sıkça söz ettiren Mine Tugay sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa dans videosu ile gündeme geldi. Mine Tugay dans ettiği anları paylaştı, sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 28-09-23 16:34

Kanal D'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişini çekti

Kanal D'de geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman, Durukan Çelikkaya gibi isimlerin yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi her hafta cumartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı öğrenildi.

Magazin 16-09-23 16:38

Mine Tugay'ın havuzda köpeğiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı! Yorumlar dikkat çekti

Her paylaşımıyla dikkat çekmeyi başaran oyuncu Mine Tugay, havuzunda, köpeği kucağında bikinili pozlarını paylaşınca sosyal medya kullanıcıları kendilerini tutamadı. Güzel oyuncuya gelen yorumlar dikkat çekti.

Magazin 08-09-23 11:45

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Nazlı Senem Ünal bakın kimmiş! Meğer Çok Güzel Hareketler'de....

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Özgü Kaya ve Berken Güven'in yer aldığı dizi üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Güzel oyuncuyu bakın aslında ilk nerede izlemişiz.

Magazin 07-09-23 17:22

Canlı yayında cinayeti itiraf etmişti! Kan donduran vahşetin detaylarını tek tek anlattı: 'Kanlar içinde yerde kaldı, sarılıp öptüm...'

Denizli'de Mine Kocadağ (26) geçen yıl ağustos ayında ortadan kayboldu. Mithat Kocadağ (33), çıktığı televizyon programında eşini boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf etti. Mithat Kocadağ ifadesinde, "Mutfakta tartıştık. İttim, yere düştü. Başını vurdu ve öldü. 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı yüzünü havluyla sildim. Sonra da sarılıp, öptüm" dedi. Tutuklanan Kocadağ hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İşte detaylar...

Haber 05-09-23 10:55

Arabesk müziğin kraliçelerindendi! Kayıp yıldız Ayşe Mine'nin son hali görenleri şaşırttı

Arabesk müziğin önemli isimlerinden Ayşe Mine, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Dönem dönem aldığı kilolarla gündem olan ünlü sanatçı, son haliyle olay oldu. Oldukça kilo aldığı ve değiştiği dikkatlerden kaçmayan Ayşe Mine'ye takipçilerinden 'Sana ne olmuş böyle' uyarıları geliyor.

Magazin 03-09-23 13:54

Çarli'nin baştan çıkaran güzeli Cilvenaz'ın son hali olay oldu! Mine Çağlar Kondu bakın şimdi ne yapıyor

Ercan Diler, Berrin Arısoy, Melodi Bağcı, İlker Aksum ve Okan Sanlıtop gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Çarli dizisinde Cilvenaz karakterine hayat veren Mine Çağlar Kondu'nun son hali olay oldu. Ünlü ismin mesleği duyanları şaşırttı.

Magazin 28-08-23 11:40

Annesi ve sevgilisi tarafından cinsel istismara uğrayıp öldürülmüştü! Türkiye'nin günlerce konuştuğu vahşette yeni gelişme

İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen cinayet şüphelileri annesi Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin (39) hakkında bir dava daha açıldı. Sanıklar hakkında, Eymen'e cinsel istismarda bulundukları anların görüntülerini kayda alarak 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçunu işledikleri gerekçesiyle 10'ar yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 27-08-23 15:45

Sevgilisinden yeni ayrılmıştı! Emine Ün'den şezlongta poz

İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün adeta yıllara meydan okuyor. Geçtiğimiz yıllarda eski eşi ve kardeşi Mine Ün'ün yasak aşkıyla sarsılan Ün yeni ilişkisinde de aradığını bulamadı. Ayk Karakulakyan ile ayrılık kararı alan Emine Ün tatil pozuyla dikkat çekti.

Magazin 10-08-23 12:09

Mine Tugay doğum günü pozlarıyla dikkat çekti! Yaşını duyanlar inanamadı

En son Yalı Çapkını dizisi ile izleyici karşısına çıkan Mine Tugay sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Güzelliği ile adeta büyüleyen Tugay doğum günü paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Ünlü ismin yaşını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-07-23 16:54

Mine Tugay gündem oldu! 44 yaşındaki oyuncu “Niye yaşlanmıyorsun” yorumuna bakın ne yanıt verdi!

En son Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterine hayat veren Mine Tugay havuz başında verdiği pozları paylaştı. Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Tugay bir takipçisinin “Niye yaşlanmıyorsun” sorusuna kayıtsız kalamadı.

Magazin 23-07-23 08:56

SON DAKİKA | Fethullah Gülen'in yeğeni, ailesiyle birlikte gözaltında! Estonya kronu detayı...

Son dakika haberi: Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Haber 14-07-23 07:22

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'dan Mine Tugay'ın fotoğraflarına beğeni yağmuru! İşte dikkatlerden kaçmayan o detay...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, güzel oyuncu Mine Tugay'a adeta beğeni yağdırdı. Mine Tugay'ın birçok fotoğrafını aynı anda beğenen Barış Alper'in bu hamlesi sıkı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Spor 27-06-23 13:43

Mine Tugay'ın tatil keyfi! Bikinisiyle poz verdi

Mine Tugay cesur ve dekolteli pozlarıyla sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. Tatil pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu bikinisini giyip poz verdi. Yalı Çapkını'nın Defnes'si Mine Tugay'ın hayranlarından pozlara beğeni yağdı.

Magazin 15-06-23 14:05

Yalı Çapkını'nın Defne'si Mine Tugay'dan dikkat çeken paylaşım! Göğüsleri olan bir ceset gibi...

Yalı Çapkını dizisi ile ekranlara geri dönen Mine Tugay, şu sıralar sosyal medya hesabını eskisinden daha da aktif olarak kullanıyor. Güzelliği ile adeta büyüleyen ünlü oyuncu yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabında Ali Wong'u etiketleyip dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Mine Tugay, görenleri gülümsetti.

Magazin 16-04-23 11:52

Eski-yeni ayrımı ortadan kalktı! İstanbul'un bu ilçelerinde satış durdu: Son 20 yılın...

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında İstanbul'da yeni ve eski bina ayrımı başlamıştı. Şimdi ise fay hatlarına yakın ilçelerde ev kiralama ve satış işlemleri durdu. Emlakçı Mine Koçak, "Bakırköy'de şu anda bütün işlerimiz durdu" derken Gayrimenkul yatırım uzmanı Olcay Selvi, "Özellikle son 20 yılın en düşük satış rakamlarını görmüş durumdayız" diye konuştu.

Haber 11-04-23 06:54

Mine Tugay dekoltesiyle büyüledi! Yalı Çapkını’nın yıldızı kayıtsız kalamadı

Yalı Çapkını dizisi ile ekranlara geri dönen Mine Tugay sosyal medya hesabından peş peşe paylaşım yaptı. Güzelliği ile adeta büyüleyen Mine Tugay’ın dekolteli pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 28-03-23 09:10

Kocası tarafından vahşice öldürülmüştü! 1 çocuk annesi Mine, 8 ay sonra gözyaşları içinde toprağa verildi

Denizli'de kocası tarafından 30 dakika boyunca boğazı sıkılıp öldürülen ve gömüldüğü arazide 6 ay sonra bulunan Mine Kocadağ'ın cenazesi, adli tıpta işlemlerinin tamamlanması ardından 8 ay sonra son yolculuğuna uğurlandı. 1 çocuk annesi kadının cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi. Tüyler ürperten olayda, koca Mithat Kocadağ ise canlı yayında suçunu itiraf etmiş ve cinayeti nasıl işlediğini anlatmıştı.

Haber 22-03-23 15:33

Tıp tarihine geçecek araştırmanın başında bir Türk var! Hastalıkların nedeni bulundu

Cambridge Üniversitesi'nde doktora yapan Mine Köprülü, başında olduğu araştırma ekibiyle önemli çalışmaya imza attı. Hastalıkların önüne geçmeye faydası olacak buluş ile insan vücudunda hastalıklara neden olan 3 bin protein keşfedildi. Köprülü yaptıkları çalışmanın, 'dünyadaki en kapsamında protein genetik çalışmalardan biri' olduğunu söyledi.

Haber 11-03-23 11:54

Yalı Çapkını'nın Defne'si Mine Tugay sözleriyle yürekleri sızlattı! ''Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım''

Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterine hayat veren Mine Tugay, depremde arkadaşını kaybetti. Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın Şafak, Hatay'da enkaz altında kalarak hayata gözlerini kapadı. Eylem'den acı haber 11 Şubat'ta gelmişti. Ünlü oyuncu Mine Tugay, hem meslektaşı hem de arkadaşı olan Eylem Aydın'a sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafla veda etti...

Magazin 22-02-23 15:25

Serel Yereli Samandağ belediye başkanının sözleri sonrası paylaştı! Merkez bankası ülkesine bağışta bulunmadı mı?

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz Hatay depremi sonrası vatandaşların dışarıda olduğunu ve acil çadır beklediklerini söyledi. Mine Tugay'dan sonra Serel Yereli de çadır olmamasına sert sözlerle sitem etti.

Magazin 21-02-23 12:06

Hatay depremi sonrası oyuncu Mine Tugay'ın çadır isyanı! O kadar bağış toplandı...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde depremler herkesi korkuttu. Samandağ belediye başkanı yayında çadır isteyince Mine Tugay isyan etti.

Magazin 21-02-23 09:48

Mine Tugay'dan kahreden paylaşım! 'Gittiğine inanmak istemiyorum kız kardeşim...'

Usta oyuncu Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın, Hatay'da meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybetti. Yakın arkadaşı Eylem Şafak Aydın'ın ölümüyle sarsılan Mine tugay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yürek dağladı.

Magazin 14-02-23 11:11

Yalı Çapkını'nın Defne'si Mine Tugay amuda kalktı, gören dönüp bir kez daha baktı! Ünlü oyuncu esnekliğini konuşturdu

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Defne karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mine Tugay Instagram paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Mine Tugay spor yaparken amuda kalktığı görüntüyü sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü oyuncu Mine Tugay paylaşımıyla takipçilerini adeta büyüledi. İşte başarılı oyuncunun çok konuşulan o paylaşımı...

Magazin 02-02-23 08:28

Canlı yayındaki itirafıyla ağızları açık bırakmıştı! Türkiye'nin konuştuğu cinayetin arkasından TikTok çıktı

Türkiye'nin gündemine oturan Mine Kocadağ cinayetinin perde arkası aralanmaya devam ediyor. Denizli'de yaşanan olayda, katil zanlısı Mithat Kocadağ, yaşadıkları yasak aşk tartışması ardından kayıplara karışan karısını öldürdüğünü aylar sonra canlı yayında itiraf etmişti. İkili arasında geçen tartışmanın Mine Kocadağ'ın sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı videolarla başladığı ortaya çıktı.

Haber 01-02-23 15:50

Eşini öldürdükten sonra çuvala koyup iş yerinin yanındaki araziye gömmüştü! İfadesi kan dondurdu...

Tüyler ürperten olay Denizli'de yaşanmıştı. Mine Kocadağ, kocası Mithat Kocadağ ile yasak aşk iddiası üzerine tartışmasının ardından geçtiğimiz ağustos ayından bu yana kayıptı. Mithat Kocadağ, sonrasında eşini öldürdüğünü itiraf etti. Kocadağ polise verdiği ifadesinde "Eşimle ilişkiye girdim, sonrasında iki elimle 30 dakika boyunca boğazını sıktım." dedi.

Haber 31-01-23 19:13

Evden kaçıp Suriyeli erkek arkadaşına sığınmıştı! Evde çıkan yangında 3'üncü kattan atlayan 15 yaşındaki kız hayatını kaybetti: Oyuna getirdiler

Çanakkale'den İstanbul'a annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez, üvey babası tarafından istenmeyince evden kaçıp Suriyeli erkek arkadaşı 3 çocuk babası Şerif E.'ye sığındı. Evde çıkan yangında 3'üncü kattan atlayan Söylemez, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Anneanne Mine Arslanoğlu, "Torunumu oyuna getirdiler. Kapıyı üstünden kilitlediler, kapıyı açamadı, balkona çıktı, alev yükselince çocuk panikle aşağıya atladı" dedi.

Haber 26-01-23 09:55

Korkunç şüphe... 5 ay önce kaybolmuştu! 'Yasak aşk' detayı dikkat çekti

Denizli'de evli ve 1 çocuk annesi Mine K. ile eşi M.K. yasak aşk iddiası yüzünden tartıştı. Tartışma sonrası Mine K. kayıplara karıştı. Ekipler, yaklaşık 5 aydır kendisinden haber alınamayan Mine K.'nın öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine, kocası M.K.'nın çalıştığı otelin kanalizasyonu ve bölgedeki termal su kuyularında arama çalışması başlattı. İşte olayın detayları...

Haber 17-01-23 14:05