Ministro De Asuntos Exteriores De Francia Haberleri

Sosyal medya fenomeni Francia James kırmızı bikinisiyle manken yürüyüş yaptı! Hem bacak hem de göğüs dekoltesiyle mest etti

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 11 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine ulaşan Francia James limitleri zorlayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James görenleri kendisine hayran bıraktı.

Trend 2023-11-21 13:18:13

Sosyal medya fenomeni Francia James’in tarzı sosyal medyada gündem yarattı! Güvenlik kontrolüne takıldığı anları paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri çeken milyonlarca takipçiye ulaşan Francia James hayranlarıyla ilginç bir anını paylaştı. Fenomen isim Boston’daki bir UFC 292 şampiyonluk mücadelesini izlemek için salona girerken güvenlik kontrolünden geçtiği anları yayınladı. Fenomen ismin kıyafet seçimi de gündem olmayı başardı.

Trend 2023-09-01 09:39:35

Sosyal medya fenomen Francia James benzinliği fethetti! Hem transparan hem de dekolteli tulumuyla şaşkına çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Francia James, yine geleneğini bozmadı. Toplu taşıma araçlarına iç çamaşırıyla binen ve alışveriş merkezine çıplak bir şekilde giden James bu kez rotasını benzinliğe çevirdi. James’in gönderisi kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Trend 2023-07-08 09:38:18

Ne kural tanıdı ne de limit! Sosyal medya fenomeni Francia James iç çamaşırı kullanmayı tercih etmeyince alev alev yaktı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James genellikle Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla tanınıyor. Fenomen isim yine geleneğini bozmadı ve bu kez yeşil transparan detaylı bir elbiseyle kamera karşısına geçti. James’in iç çamaşırı kullanmayı tercih etmediği elbisesiyle verdiği pozlar olay yarattı.

Trend 2023-07-01 09:51:21

Sosyal medya fenomeni Francia James sınır tanımadı! Kıyafeti olay yarattı.. “Hiç giymeseydin de olurmuş”

Sosyal medya fenomeni Francia James Instagram’ın sınırlarını zorlayan bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenen James, 11.3 milyon takipçisini heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı. Göğüslerini belli eden transparan elbisesiyle poz veren James’e beğeni yağdı.

Trend 25-11-22 11:14

Elele tutuşup sokak ortasında bikiniyle yürüdüler! Görenleri şaşkına çevirdiler... “Korna çalmanızı istiyoruz”

Playboy modelleri Francia James ve Sophie Dee geçtiğimiz günlerde toplu taşımaya iç çamaşırlarıyla binerek sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başarmıştı. Toplumsal tabuları yıkmak için adım attıklarını dile getiren modeller bu kez de bikinileriyle elele tutuşup sokak ortasında yürüdü. Çevredeki araçlara seslenen modeller güzelliklerinden dolayı korna çalınmasını istedi.

Trend 24-09-22 09:37

Yarı çıplak halde otobüse binince olanlar oldu! Şoför inmesi için resmen yalvardı

Playboy model Francia James, Washington DC'de 'işe gitmek için' bir otobüse bindi. Buraya kadar her şey normal görünse de aslında öyle değildi. Çünkü üzerinde mavi bir iç çamaşırından başka bir şey yoktu. James, yolcuları hayrete düşürdü ve şoför otobüsten inmesi için ona yalvardı.

Trend 04-08-22 13:59

Böbrek naklinin espri konusu yapılması Selena Gomez hayranlarını kızdırdı

Selene Gomez ve kendisine bir böbreğini veren yakın arkadaşı Francia Raisa, 2017'de böbrek nakli sonrası hastanede verdikleri pozun TV'de espri konusu yapılmasıyla gündeme geldi. İkilinin hayranları, "Hiç komik değil" diyerek ünlü isimleri savundu.

Magazin 25-02-21 17:28

Colombia y Ecuador analizan la situación de su frontera ante la OEA

La ministra de Relaciones Exteriores, María Ángela Holguín, se reunió con su homóloga de Ecuador, María Fernanda Espinosa, y el secretario General de la Organización de los Estados Americanos, Luis Almagro.

Haber 20-04-18 19:34

Nigeria: 90 niñas fueron liberadas por Boko Haram

Los esfuerzos para dialogar con Boko Haram involucraron a "algunos amigos de Nigeria", según el ministro de Información, Lai Mohamed.

Haber 21-03-18 18:52

China creará 13 millones de empleos en 2018

El primer ministro Li Keqiang dice que China tiene que 'trabajar duro' para alcanzar ese objetivo.

Haber 20-03-18 19:37

Reino Unido acusa a Rusia de ocultar la verdad en el caso del exespía

El secretario de Asuntos Exteriores, Boris Johnson, considera que la negación de Rusia de cualquier implicación con el agente neurotóxico utilizado en el ataque del Reino Unido es cada vez más absurda.

Haber 19-03-18 23:11

Embajada de Turquía advierte sobre las acciones del PKK/PYD en Francia

Más de 350 asociaciones franco-turcas le han pedido al Gobierno francés que tome medidas contra las actividades ilegales de la organización terrorista PKK.

Haber 19-03-18 02:01

En Francia se avecina una ola de protestas

Los jubilados y los funcionarios públicos, así como las agencias de transporte de líneas aéreas, ferroviarias y subterráneas se declararán en huelga.

Haber 18-03-18 03:10

Orden de captura sobre la princesa de Arabia Saudita en Francia

Un hombre dice haber sido golpeado e interrogado por presuntamente fotografiar el apartamento de la princesa para vender las fotos a los medios.

Haber 16-03-18 03:01

Bofetón contra la Operación Rama de Olivo en el Parlamento Europeo

Según el ministro turco para Asuntos de la Unión Europea, Omer Celik, el proyecto de moción del Parlamento Europeo que insta a Turquía a retirar sus tropas de Afrin "carece de visión".

Haber 16-03-18 00:06

Detienen a personas vinculadas a casos de corrupción contra Netanyahu

La Policía israelí detuvo a personas relacionadas con el caso en el que se investiga si el primer ministro israelí dio concesiones a una compañía de medios para recibir un trato favorecedor en sus publicaciones.

Haber 21-02-18 19:57