Minor Girl Haberleri

Clean Girl makyajı: Clean Girl makyajı nedir? Clean Girl makyajı nasıl yapılır?

Kozmetik dünyasındaki trendlerden bazıları bir anda popüler hâle gelir ve ardından hızla düşüşe geçer, bazıları da benimsenir ve artık bir stil anlayışı hâline gelir. Clean girl makeup olarak adlandırılan makyaj trendi de bunlardan biridir. Pek çok ünlü ismin de tercih ettiği bu görünümün elde edilmesi oldukça basittir. Peki clean girl makyajı nedir, nasıl yapılır?

Kadin 2024-02-22 18:59:56

Fiyatı 1614 TL'ye düştü! Tommy Hilfiger'ın beğenilen çantasında kaçırılmayacak fırsat

Şehir hayatında tarzınızı yansıtmak ve fark yaratmak isteyen kadınların vazgeçilmezi bir çanta ile karşınızdayız: Tommy Hilfiger TJW CITY GIRL SHOULDER BAG Kadın Çanta. Özel tasarımı ve kalitesiyle dikkatleri üzerinize çekmek için mükemmel bir seçim olan bu çanta şimdi büyük bir fırsatla karşınızda! İşte detaylar!

Kadin 2023-10-17 17:32:03

Makyajınızla yaza damga vurun! Son dönemin popüler clean girl makyaj trendiyle tanışın

Canlı görünen, ışıldayan ve sağlıklı bir cilt kimin hayali değil ki? Gündelik ve sosyal hayatınızda hayranlık dolu bakışları üzerinizde toplayacak doğal bir makyaj arıyorsanız ''clean girl'' makyajı tam size göre! Doğal bir görünüm sağlayan, sade ama bakımlı bir hava yaratan clean girl makyajı, son dönemde pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Peki, clean girl makyajı nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kadin 2023-05-12 17:56:51

Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston ile seks sahneleri çekmenin 'işkence' olduğunu söyledi! İtirafı şaşkına çevirdi

Ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal, 2002 yılında “The Good Girl (İyi Kız)” filminde başrolünü paylaştığı Jennifer Aniston’la ilgili olarak hayranlarını şaşırtan bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu Jennifer Aniston’la sevişme sahnelerini çekerken zorlandığını itiraf etti.

Trend 2022-12-28 17:29:54

Tamara Francesconi içine bir şey giymedi! Önünü açıp...

Genç model Tamara Francesconi, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Gossip Girl yıldızı Ed Westwick ile birlikte olan 26 yaşındaki model, son paylaşımında içine bir şey giymediği ceketinin önünü açarak poz verdi.

Magazin 05-11-22 09:52

Red Bull BC One'ın 2022 dünya finali, New York'ta gerçekleştirilecek

2022 yılı Dünya Finali, Manhattan Center'daki Hammerstein Balo Salonu'nda gerçekleşecek kapışmada Türkiye'yi B-Girl Merve "Mer-C" Can ve B-Boy Oğuzhan "Jester" Karademir temsil edecek

Yurthaber 05-10-22 12:27

Yeni trend! ‘Clean girl’ makyajı nasıl yapılır? Doğru adımlar ile tertemiz bir görüntü

Makyaj çok daha canlı ve bakımlı bir görünüşe sahip olmamızı sağlıyor. Ancak yapılan ağır makyajlar özellikle sıcak yaz günlerinde istenmeyen görüntülere yol açıyor. Makyaj uygulamalarınızda yapacağınız ufak birkaç adımla TikTok’ta oldukça trend olan ‘Clean girl’ makyajınızı elde edebilirsiniz. Bu makyaj ile çok daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşacaksınız.

Kadin 25-08-22 08:40

İki kadın mahkumu hamile bırakan trans mahkum cinsel organını jiletle kesmeye çalıştı

Geçtiğimiz aylarda tamamen kadınların bulunduğu bir cezaevinde iki kadın mahkumu hamile bırakmasıyla gündeme gelen trans mahkum Demi Minor bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Kadın cezaevindeki olaydan sonra hakkında sert güvenlik önlemleri alınan ve tamamen erkeklerin bulunduğu bir cezaevine nakledilen Minor, bu kez de jiletle cinsel organlarını kesmeye çalışmayla gündem oldu.

Trend 23-08-22 13:28

Kadınlar koğuşunda kalıyordu iki kadını birden hamile bırakınca cezaevi karıştı! Şimdi de erkekler koğuşunda...

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde dünya basınında geniş yankı uyandıran bir olay yaşandı. New Jersey’de geçen yıllarda mahkumların tercih ettikleri cinsiyetler göz önünde tutularak istedikleri hapishanede kalmasına izin veriliyordu. Düzenleme kapsamında trans birey 27 yaşındaki Demi Minor, kadın cezaevinde kalmaya karar verdi. Ancak iki kadın mahkumu hamile bırakması üzerine ortalık bir anda karıştı.

Trend 27-07-22 09:43

Kadın cezaevinde akılalmaz olay! İki mahkumu hamile bırakınca ortalık bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda New Jersey’de mahkumların tercih ettikleri cinsiyet kimliğine göre hapishanelerde kalmasına izin veren bir düzenleme yapılmıştı. O düzenleme kapsamında trans birey 27 yaşındaki Demi Minor, kaldığı kadın cezaevinde iki mahkumu hamile bıraktı. Olay ülkede büyük şaşkınlık yarattı.

Trend 18-07-22 10:09

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, oğlunun doğum anlarını anlattı! “Hayatımın en büyük acısıydı”

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, 3 Girl 1 Kitchen podcastinde Alexa Adams ve Olivia Davis’in doğumla ilgili sorularını yanıtladı. Yeni doğan oğlunun babasının kimliğini gizli tutmak istediğini belirten Rhoades, doğumda yalnız başına olduğunu ve acı dolu bir tecrübe yaşadığını söyledi.

Trend 14-06-22 16:16

Tüyler ürperten bir hikaye! “Fil ayaklı” diyerek alay edilen sirklerde gösteri yapmaya zorlanan kadın: Fanny Mills

1860-1899 yılları arasında yaşayan Fanny Mills, dünyanın en nadir görülen hastalıklarından birisine sahipti. Ailesiyle birlikte İngiltere’den yolan çıkan Mills, Amerika’nın Ohio eyaletindeki bir köye yerleşti. Mills, Milroy Hastalığı adı verilen ve alt uzuvların şişmesine neden olan bir hastalıkla mücadele ediyordu. Dış görünüşünün diğer insanlardan farklı olması nedeniyle sirk yöneticilerinin dikkatini çekti. Mills, 1980’li yıllarda “Ohio Big Foot Girl” ismiyle zorla sahne aldırılmaya başlandı.

Trend 23-02-22 11:25

Kristen Bell, annesinin yanında sevişme sahnesini izlediği için utanan hayranından özür diledi! Yanıtı olay oldu

Kristen Bell, Netflix’te yayınlanan The Woman in The House Across The Street From The Girl in The Window dizisindeki sevişme sahnesi yorum yapan hayranına cevap verdi. Dizideki sahneyi annesiyle izledikten sonra utandığını dile getiren hayranlarına sosyal medyadan cevap veren ünlü oyuncu özür diledi.

Trend 01-02-22 17:33

GTA: Vice City'nin gizemli yüzüydü! Cosplay'i büyük ilgi gördü: Bu tam olarak ona benziyor!

Cosplayer Daria Gertsen, Grand Theft Auto: Vice City'nin tanıtımında yer alan gizemli bikinili kadın karaktere (Bikini Martini Girl) hayat verdi. Gertsen'in cosplay'i özellikle Reddit'te fazlasıyla dikkat çekti. Bir Reddit kullanıcısı, "Bu tam olarak ona benziyor!" dedi.

Haber 23-01-22 15:35

Madonna’nın hayatı film oluyor! Material Girl filminin başrolünde kızı Lourdes Leon yer alacak

Pop müziğin ikonik isimlerinden biri haline gelen Madonna’nın hayatı film olmaya hazırlanıyor. 63 yaşındaki şarkıcının yaşamını anlatacak olan biyografik film Material Girl’de, sevilen sanatçının kızı Lourdes Leon annesini canlandıracak.

Trend 18-01-22 14:05

Red Bull BC One Dünya Finali'ne geri sayım başladı

6 Kasım'daki final için seçilen 4 B-Boy ve 4 B-Girl, Red Bull BC One Dünya Finali’nde yarışma hakkı kazanacak

Yurthaber 04-11-21 13:19

Jake Gyllenhaal’dan bomba Jennifer Aniston itirafı: Aşk sahneleri işkence gibiydi

Başarılı aktör Jake Gyllenhaal, katıldığı bir radyo programında meslektaşı Jennifer Aniston hakkında söyledikleri ile gündeme geldi. The Good Girl filminde birlikte rol alan ikiliden Jake Gyllenhaal, filmin çekildiği dönem Jennifer Aniston’a aşık olduğunu itiraf etti. Aktör, gerçek hayatta aşık olduğun biriyle aşk sahneleri çekmenin işkence gibi olduğunu dile getirdi.

Magazin 06-10-21 07:52

2021 Grammy Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle 63'üncü kez sahiplerini buldu. Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion 'En iyi yeni sanatçı' ödülünü alırken, aynı zamanda 'En iyi Rap şarkısı' ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu. Öte yandan Beyonce'un 9 yaşındaki kızı Blue Ivy Carter, 'Brown Skin Girl' klibi 'En iyi müzik videosu' ödülünü kazandı. Carter, Grammy tarihinde ödül alan en genç ikinci kişi oldu.

Magazin 15-03-21 07:30

Rosamund Pike: 'Hem psikopat hem dolandırıcı'

Gone Girl filmindeki performansıyla hafızalara kazınan Rosamund Pike, son filmi I Care A Lot ile Gone Girl’de canlandırdığı karakterleri karşılaştırdı.

Trend 24-02-21 07:29

Mila Kunis, Netflix’in 'Luckiest Girl Alive' uyarlamasında rol alacak

Başarılı oyuncu Mila Kunis, Netflix imzalı Luckiest Girl Alive adlı uyarlamanın başrolünü üstlenecek.

Trend 23-02-21 07:42

Seda Bakan'ın Shakira dansı olay oldu

Oyuncu Seda Bakan, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın geçtiğimiz ay çıkardığı 'Girl Like Me' şarkısının klibinde görülen koreografideki aynı figürleri sergilediği videosunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 29-01-21 16:02

HBO Max’in Gossip Girl dizisinden yeni fotoğraflar

HBO Max tarafından hazırlanan yeni Gossip Girl dizisindeki karakterleri tanıtan yeni görseller paylaşıldı. Orijinal serinin sekiz yıl sonrasında geçen dizi, bu yıl ekrana gelecek.

Magazin 04-01-21 11:59

Gone Girl ile hafızalara kazınan Rosamund Pike’dan iddialı açıklama: 'Herhangi bir hayran kazanmaya çalışmıyordum'

Gone Girl filmiyle uzun süre hafızalardan çıkmayan başarılı oyuncu Rosamund Pike, yeni filmi I Care A Lot ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix’te yayınlanacak olan filmi için röportaj veren Rosamund Pike, son filminde canlandırdığı karakter için 'herhangi bir hayran kazanmaya çalışmıyordum' dedi.

Trend 09-12-20 11:30

Shakira yeni klibiyle 80'lere döndü

Shakira, Black Eyed Pea müzik grubuyla işbirliği yaptığı Girl Like Me adlı şarkının klibiyle 1980'li yıllar havası yaşattı.

Magazin 06-12-20 10:44

Yeniden çekilen Gossip Girl setinde Thomas Doherty çıplak gezdi

Tekrar çekilmeye başlanan Gossip Girl'in yakışıklı ismi Thomas Doherty, sette yarı çıplak gezinirken görüntülendi.

Magazin 17-11-20 10:50

Dedikodunun dibine vurmaya hazır mısınız? Gossip Girl’den yeni fotoğraflar geldi

Gossip Girl dizisinin yeni versiyonunun çekimleri devam ediyor. Setten yeni fotoğraflar paylaşıldı. Yeni jenerasyon Gossip Girl HBO Max’te izleyiciyle buluşacak.

Trend 12-11-20 07:45

'Böyle daha mutluyum' diyerek değişimini gözler önüne serdi

Gym Gamer Girl, lakaplı dövme modeli tüm vücudunu dövmelerle kaplamadan önce nasıl göründüğünü gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Kadin 04-11-20 11:52

Red Bull BC One E-Battle final karşılaşmaları 10 Ekim’de

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One online olarak en iyi B-Boy ve B-Girl'leri arıyor. Elemeleri dünya çapında devam eden online yarışmada beklenen finale ise çok az zaman kaldı. 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek yarışmada, 16 B-Boy ve 16 B-Girl kıyasıya mücadele verecek.

Trend 08-10-20 16:22

Gossip Girl'ün devam dizisi için hazırlıklar son aşamada! Ekip ay sonu sete çıkıyor

Televizyon yapımları arasında gençlik draması deyince akıllara ilk gelen dizilerden olan Gossip Girl, 8 yıl sonra kaldığı yerden devam edecek. Gelen bilgilere göre ekip ay sonu sete çıkıyor.

Trend 07-09-20 15:44

Dünyada bir ilk! Küre Dağları’nda yeni bir endemik bitki türü keşfedildi

Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Bilge Tunçkol tarafından Küre Dağları Milli Parkı’nda keşfedilen endemik bitki türü bilim dünyasına tanıtıldı. Dünya’da ilk kez keşfedilen bitki türüne Asia Minor (Küçük Asya) adına ithafen Polystichum asiae-minoris adı verildi.

Haber 12-06-20 17:33

İnternet trendlerinin en yenisi: E-girl

E-girl nedir ve bu trendi takip edenler nasıl giyinir? E-girl'ün tipik özellikleri arasında yoğun siyah göz kalemi ve renkli saçlar varken E-girl kavramını nasıl ortaya çıktı, E-girl ne demek? İşte tüm merak edilenler...

Trend 30-09-19 10:00

Margot Robbie, Tank Girl ile çıtasını yükseltmeyi hedefliyor

Margot Robbie’nin hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği Tank Girl uyarlaması yönetmenini buldu.

Trend 11-09-19 10:17

Seul heyeti Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ü ziyaret etti

Kore Cumhuriyeti’nin Başkenti Seul Belediyesi’nin üst düzey yöneticilerinden oluşan resmi heyet, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ü ziyaret etti.Bölge turizmi hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ten randevu talep eden Koreli heyeti Ürgüp Belediyesi’nde ağırlamaktan memnuniyet duyacağını ifade eden Aktürk, Seul Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Pak Ki Yeoul, İdare Komitesi Üyesi Han Ki Young, Planlama ve Ekonomi Komitesi Başkan Yardımcısı Chae İnmuk, Çevre ve Su kaynakları Komitesi Üyesi Kim Jeang Hwan, Kültür Spor ve Turizm komitesi üyesi Park Kijae, Sağlık ve Refah Komitesi Başkan Yardımcısı Oh Hyunjeong, Kamu Güvenliği İnşaat Komitesi Üyesi Kim He Girl, Şehir Planlama Komitesi Üyesi Noh Shıkrae, Ulaştırma Komitesi Üyesi Oh Jung suk, eğitim Komitesi başkanı Jahn İnhong, Meclis Başkan Yardımcısı Sekreteri Je Soo Hyun, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Kim Ha Na, İdari İşler Bölümü Uzmanı Le Jihonn, Halkla İlişkiler Bölümü Uzmanı Kim Hank Hyun ve Korece Tercüman Bilgen Bilgin’i Ürgüp Belediyesi’nde misafir etti.Ürgüp Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili soruları cevaplandıran Başkan Aktürk, Kore ve Seul ile ilgili de karşılıklı soru cevaplarla iki ülke arasındaki süregelen ikili ilişkilerin bir çok alanda devam ettiğini vurguladı.İki Belediye arasındaki tecrübe paylaşımının yapıldığı ziyaretin sonunda Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Seul Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Pak Ki Yeoul’a günün anısına Kapadokya’nın yağlı boya ile yapılmış bir çalışmasını hediye etti.Tüm misafirlerine çeşitli yöresel hediyeler de takdim eden Aktürk’e Seul Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Yeoul tarafından Seul’e özgü el yapımı bir vazo takdim edildi.Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yurthaber 04-08-19 11:50

Başkan Günel, ’Kutup Kahramanı’ ile buluştu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, dünyayı tekneyle dolaşan 4’üncü Türk denizci olarak tarihe geçen ve “Kutup Kahramanı“ olarak anılan ünlü denizci Erkan Gürsoy ile buluştu.Kuşadası’na gelen ve Setur Marina’ya demirleyen Erkan Gürsoy’u kendi imkânları ile alüminyumdan imal ettiği “Altan Girl” isimli teknesinde ziyaret eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası’nda denizciliğin gelişmesi için fikir alış verişinde bulundu.Burdur’un Bağsaray kasabasından çıkıp hayallerinin peşinden giderek Kanada’ya yerleşen Gürsoy, orada kendi imkanlarıyla yaptığı ’Barış’ adlı tekne ile 1993-1995 yıllarında ’dünyanın etrafını tekne ile dolaşan ’4’Üncü Türk denizci’ unvanını kazandı.

Yurthaber 19-07-19 14:50

Gossip Girl dizisi ekrana geri dönüyor!

Yayınlandığı dönem büyük yapan Gossip Girl dizisi ekranlara geri dönüyor.

Trend 18-07-19 16:09

Kadınlar şimdi bunun için kesenin ağzını açıyor! Yeni trend 'zengin kız yüzü'

‘Rich Girl Face’ yani zengin kız yüzü 2019’da herkesin istediği plastik cerrahi trendi olma yönünde hızla ilerliyor. Bu eğilim dermal dolgu maddeleri, kimyasal peeling ve botoks enjeksiyonlarını içeriyor.

Kadin 18-03-19 12:21

İşte Red Bull BC One 2019 Türkiye Şampiyonları!

Dünyanın en prestijli breakdans yarışması Türkiye elemelerinde ülkenin en iyilerini seçti. Bu yıl ilk kez düzenlenen b-girl müsabakalarını Jemray, b-boy kategorisini ise Tie Fox zirvede tamamladı.

Trend 18-03-19 11:18

Medeniyetten uzaklaşıp ormanda yaşamaya başladı… Paylaştığı fotoğraf olay yarattı

Avustralya'da yaşayan sosyal medya fenomeni "Freelee the Banana Girl" modern yaşamdan sıkılıp ormanda yaşamaya karar verdi. Güney Amerika ormanlarına giden ve buradan sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan genç kadının son paylaştığı fotoğraf takipçilerini ikiye böldü.

Trend 16-01-19 10:34

Altın Küre Ödülleri’ne damga vuran olay

Oscar’ın habercisi Altın Küre Ödülleri (Golden Globes) dün gece ihtişamlı bir törenle sahiplerini buldu. Törende ödüllerden çok neredeyse her fotoğrafa girmeyi başaran “Fiji Girl” damga vurdu.

Trend 07-01-19 11:44

Halk Müziğinin Anadolu'dan Kanada'ya Uzanan Tınısı: ‘Minor Empire’

Amerika, Kanada ve Türkiye'de bir dizi konser veren Minşr Empire grubu, geçtiğimiz günlerde New York'ta da ilk konserini verdi. Konserin ardından grubun kurucuları Ozan Boz ve Özgü Özman, VOA Türkçe’ye kuruluş hikayelerini ve gelecek hedeflerini anlattı

Haber 15-12-18 17:44

Vodafone Grup Vakfı ve Girl Effect'ten kız çocuklarına destek

Vodafone Grup Vakfı ve Girl Effect'in 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde yayımladığı rapora göre, toplumsal ön yargılar, kız çocuklarının mobil teknolojilere erişiminde en büyük engeli oluşturuyor - Vodafone Grup Vakfı ve Girl Effect, 8 ülkede 7 milyon korunmasız kız çocuğunun mobil teknolojilerle desteklenmesi için 5 yılda toplam 25 milyon dolar fon yaratılmasını hedefliyor - Hedeflenen katkının 5 milyon dolarlık kısmını Vodafone Grup Vakfı sağlayacak - Vodafone Grup Vakfı Direktörü Andrew Dunnett: - "Kız çocuklarına sahip çıkarak ihtiyaçlarını karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeliyiz"

Haber 11-10-18 14:51

Vodafone Grup Vakfı ve Girl Effect'ten kız çocuklarına destek

Vodafone Grup Vakfı ve Girl Effect'in 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde yayımladığı rapora göre, toplumsal ön yargılar, kız çocuklarının mobil teknolojilere erişiminde en büyük engeli oluşturuyor - Vodafone Grup Vakfı ve Girl Effect, 8 ülkede 7 milyon korunmasız kız çocuğunun mobil teknolojilerle desteklenmesi için 5 yılda toplam 25 milyon dolar fon yaratılmasını hedefliyor - Hedeflenen katkının 5 milyon dolarlık kısmını Vodafone Grup Vakfı sağlayacak - Vodafone Grup Vakfı Direktörü Andrew Dunnett: - "Kız çocuklarına sahip çıkarak ihtiyaçlarını karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeliyiz"

Yurthaber 11-10-18 14:51

Sevgililer Günü’nde Çiftler ‘twitter Fenomeni Romeo Ve İnsta Girl Juliet’ Oyununu İzledi

Dünyanın profesyonel anlamda sosyal medya temalı ilk yetişkin tiyatro oyunu "Twitter Fenomeni Romeo Insta Girl...

Yurthaber 15-02-18 10:34

Sevgililer Günü’nde çiftler ‘Twitter fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet’ oyununu izledi

Dünyanın profesyonel anlamda sosyal medya temalı ilk yetişkin tiyatro oyunu "Twitter Fenomeni Romeo Insta Girl Juilet", 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sanatseverlerle buluştu.Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) bünyesinde sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan "Twitter Fenomeni Romeo Insta Girl Juilet" adlı tiyatro oyunu,14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak Sultangazi’de sahnelendi.

Haber 15-02-18 09:41

Twitter Fenomeni Romeo İle Instagram Fenomeni Juliet’in Aşkı Sahnelenecek

Sosyal medya temalı tiyatro oyunu olan Twitter fenomeni Romeo ve İnsta Girl Juliet, Aralık ayında...

Yurthaber 27-11-17 01:27

Gossip Girl dizisinin yakışıklısı Chuck Bass'a tecavüz suçlaması...

'Gossip Girl' dizisindeki 'Chuck Bass' karakteriyle tanınan Ed Westwick'in adı tecavüz skandalına karıştı. Kristina Cohen, 30 yaşındaki İngiliz aktörün kendisine uyurken tecavüz ettiğini söyledi.

Magazin 09-11-17 10:46

Hollywood'dan bir tecavüz itirafı daha! 'Ed Westwick bana tecavüz etti'

Hollywood’da ünlü yapımcı Harvey Weinstein'a yöneltilen suçlamalar ile başlayan cinsel taciz skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kevin Spacey ve Dustin Hoffman’a uzanan suçlamaların ardından son olarak oyuncu Kristina Cohen, Gossip Girl dizisinin yıldızı Ed Westwick’in üç yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Magazin 07-11-17 21:30

Başkent’te Minor Empire Konseri

Çankaya Belediyesinin sevenleriyle buluşturduğu Minor Empire verdiği muhteşem konserle Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşattı.Çankaya Belediyesi,...

Yurthaber 02-10-17 14:18

Mınor Empıre 1 Ekim’de Başkent’te

Türk müziğinde önemli yeri olan türküleri caz tınılarıyla yorumlayan ve dünya müziğinde tanınan grup Minor...

Yurthaber 27-09-17 11:44