Mission Commerciale Haberleri

Alper Gezeravcı geri döndü mü? İlk Türk astronot Alper Gezeravcı nerede görev yapıyor?

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Axiom Mission 3 kapsamındaki göreviyle Uluslararası Uzay İstasyonu'na gitmiştir. Dönüşü 2 kere ertelenen Gezeravcı, 7 Şubat 2024'te ISS'ten ayrılmış ve 4 astronotu taşıyan Dragon kapsülü 9 Şubat 2024 tarihinde iniş yapmıştır. Uluslararası Uzay İstasyonu'na gittikten sonra oldukça popüler hâle gelen Alper Gezeravcı ile ilgili detaylar oldukça merak edilir. Peki, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı nerede görev yapıyor?

Haber 2024-02-22 19:04:45

Görevimiz Tehlike 7 film üç yılın ardından nihayet tamamlandı! Hayranları büyük bir merakla bekliyordu

Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan “Görevimiz Tehlike” serisinin yedinci filmi üç yılın ardından nihayet tamamlandı. "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm"ün yapım sürecinin resmen sona erdiği açıklandı.

Trend 2023-06-07 15:47:07

Çok nadir bulunuyor! Bir gören bir daha baktı... Yaklaşık 1.5 metre uzunluğundaki solucan karaya vurdu

Mission-Aransas Rezervi araştırma direktörü Jace Tunnek, Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde kıyıya vuran yaklaşık 1.5 metrelik solucanı tanıttı. Genellikle nehirlerde bulunmasına rağmen kıyıya vuran ve son derece nadir olarak tanımlanan yaratık “Amerikan Yılan Balığı” olarak tanımlandı. Görüntüler görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 2023-01-28 09:21:14

Korkunç saldırıdan sonra hayatı tamamen değişti! Suratına saldırıp asılan köpek onu üst dudaksız bıraktı

ABD, Kaliforniya'daki Mission Viegjo'dan Brooklinn Khoury'nin hayatı, kuzeninin köpeği tarafından saldırıya uğraması üzerine neredeyse tamamen değişti. Olayın ardından üst dudaklarından yoksun kalan ve bir yıl boyunca onlarsız yaşayan Khoury, kendini sevmeyi ve aldığı olumsuz yorumların üstesinden gelmeyi nasıl öğrendiğini anlattı.

Trend 2022-12-25 15:18:09

İsimleri henüz açıklanmadı! Kanada'da bir yatılı kilise okulunun bahçesinde daha 93 mezar bulundu

Kanada’nın British Columbia eyaletindeki bir yatılı kilise okulu bölgesinde 93 isimsiz mezar daha bulundu. British Columbia eyaletinin Williams Lake Bölgesi First Nation Şefi Willie Sellars, düzenlediği basın toplantısında, bölgedeki St. Joseph's Mission Yatılı Kilise Okulunun bahçesinde yeni mezarların keşfedildiğini duyurdu. Geçen yılda ülkedeki kiliselerin bahçelerinde benzer bir şekilde isimsiz çocuk mezarlarına rastlanmıştı.

Trend 26-01-22 13:52

Tom Cruise yeni filmi ‘Görevimiz Tehlike’ için pilotluk derslerine başladı

Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminin çekimleri tamamlandı. Filmin başrol oyuncusu Tom Cruise ise serinin devam projesi için hazırlıklarına hızlı başladı. Bir sonraki film için ünlü oyuncunun uçuş dersleri aldığı söylendi.

Trend 06-10-21 15:46

Görevimiz Tehlike 7 için 100 milyon dolarlık sigorta kavgası

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminde aksilik bitmiyor. Şimdi de prodüksiyon ile sigorta şirketi davalık oldu.

Magazin 02-09-21 23:00

Elon Musk'tan son dakika 'Dogecoin' paylaşımı! Uzaydaki ilk kripto para olacak!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan yeni bir paylaşım daha geldi. Yaptığı açıklamalarla kripto para birimlerine yön veren Elon Musk'ın 'Dogecoin' paylaşımı an itibariyle dünya kamuoyunun gündemine girdi. SpaceX'in, 2022′nin ilk çeyreğinde “DOGE-1 Mission to the Moon” u başlatacağı ve şirketin kripto para birimini ödeme olarak kabul edeceği açıklandı.

Finans 10-05-21 02:28

Mission Impossible 7 çekimlerinden yeni görsel geldi!

Sinema sektöründe bir efsane haline gelen Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) serinin devam filmi, Mission Impossible 7’in çekimleri devam ediyor. Büyük bir heyecanla beklenen filmin setinden bir görsel paylaşıldı.

Trend 27-04-21 17:57

Christopher McQuarrie, 'Görevimiz Tehlike 7'den öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission Impossible 7) yıldız oyuncularından Vanessa Kirby, Pieces of A Woman filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterildi. Mission Impossible yönetmeni Christopher McQuarrie, filmden bir set karesiyle Kirby'yi tebrik etti.

Trend 17-03-21 14:15

Christopher McQuarrie, 'Görevimiz Tehlike 7'den öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Yönetmen Christopher McQuarrie, "Görevimiz Tehlike 7"nin (Mission: Impossible 7) kamera arkasından yeni bir fotoğraf paylaştı. Pandemi yüzünden defalarca ertelenmek ve ara verilmek zorunda kalınan filmin çekimleri devam ediyor.

Trend 01-03-21 09:58

Tom Cruise Londra'daki Görevimiz Tehlike setinde mesafe kuralına uymayanları azarladı

Ünlü aktör Tom Cruise, 'Mission Impossible 7' (Görevimiz Tehlike 7) filminin Londra'daki çekimlerinde, film ekibinden bazı kişilerin Covid-19 mesafe kurallarına uymadıklarını görünce öfkelenip, küfürlü bir dille, kurallara uymadıkları durumda işten atılacaklarını söyledi.

Haber 16-12-20 13:28

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7'nin çekimleri için Roma'da

Tom Cruise'un başrolde oynadığı Mission: Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin çekimleri İtalya'nın başkenti Roma'da devam ediyor. Gelen fotoğraflar filmin çekim tekniklerini gözler önüne seriyor.

Trend 13-10-20 08:23

Angel's Last Mission: Love konusu ve oyuncuları

"İmkansız aşk" temasını kim sevmez ki? İşin içine bir de fantastik yaratıklar ve biraz aile draması da girdiyse “bir bölüm daha!” diyerek tüm diziyi bitirmemiz işten bile değil! K-drama sevenlerin aşina olduğu usta oyuncuları, harika müzikleri ve heyecanlı hikayesiyle Angel's Last Mission: Love konusu ve oyuncularını gelin, birlikte inceleyelim.

Trend 15-09-20 10:50

Düzce Üniversitesi dünya çapında bir ilke imza attı

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması programında 15 pilot üniversite arasında her zaman ilkleri başaran Düzce Üniversitesi, akademik açıdan yine bir ilke daha imza atarak, üniversitelerin bölgesel kalkınma etkilerine ilişkin bilimsel makaleler yayınlayacak olan “The Third Mission of Universities: An International Journal” başlıklı bilimsel araştırma dergisini yayına sundu.Üniversitelerin Eğitim-Öğretim ve Araştırma misyonlarına ek olarak, üçüncü temel misyonu olan “Bölgesel Kalkınmaya Katkı” süreçlerine ilişkin; yöntem tasarımı, analiz, uygulama gibi faaliyetlerin sonuçlarını yayınlayacak olan uluslararası hakemli dergi “The Third Mission of Universities: An International Journal”, Dergipark başvurusunun onaylanmasının ardından https://dergipark.org.tr/en/pub/tmuij adresi üzerinden Dergipark altyapısını kullanarak makale kabulüne başladı.İhtisaslaşma süreci kapsamında tescillediği 4 adet markasını, bölge girişimcileri tarafından kurulan bir şirkete lisanslayarak ülkemizde bir ilki başaran Düzce Üniversitesi, bu kez de üniversitelerin bölgesel kalkınma etkisine ilişkin uluslararası hakemli bilimsel bir dergi kurarak dünya çapında bir ilke imza attı.

Yurthaber 26-08-20 13:52

Tom Cruise’lı Mission Impossible 7'nin çekimlerine devam kararı verildi

İtalya’da koronavirüs salgını yüzünden karantina altında kalan Tom Cruise ve Görevimiz Tehlike 7 ekibi seti İngiltere’ye taşıyarak çekimlere devam kararı aldı.

Haber 18-03-20 10:06

Koronavirüs (Covid-19): Görevimiz Tehlike filminin İtalya'daki çekimleri durduruldu

Görevimiz Tehlike (Mission Impossible) serisinin son filminin İtalya'daki çekimleri, ülkedeki Covid-19 koronavirüs salgını nedeniyle durduruldu. Çekimler gelecek haftalarda Venedik'te gerçekleşecekti. Serinin önceki filmleri de çeşitli nedenlerle gecikmeler yaşamıştı.

Haber 26-02-20 05:37

Narwhal: Alnında kuyrukla doğan köpek yavrusu

ABD'nin Missouri eyaletinde, sokakta donmak üzereyken kurtarılan 10 haftalık bir köpek yavrusu, alnındaki ikinci kuyruğuyla Facebook'ta ilgi odağı oldu. Mac's Mission adlı barınakta tedavi altına alınan köpeğe, boynuzlu balinalardan esinlenilerek Narwhal adı verildi.

Haber 14-11-19 12:10

Hayley Atwell Mission: Impossible 7ın kadrosunda

Güzel oyuncu Hayley Atwell, sevilen seri "Mission: Impossible 7"ın kadrosuna dahil oldu.

Trend 09-09-19 11:04

MotoGP Avusturya Grand Prix'ini Andrea Dovizioso kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 11. yarışı Avusturya Grand Prix'sini, Mission Winnow Ducati takımının İtalyan pilotu Andrea Dovizioso kazandı.

Spor 11-08-19 18:53

İtalya'da kazanan Danilo Petrucci

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 6. yarışı İtalya Grand Prix'sini, Mission Winnow Ducati takımının İtalyan pilotu Danilo Petrucci kazandı.

Spor 02-06-19 19:19

Minik bilim kahramanlarının ödül sevinci

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Çayırlı İlkokulu öğrencileri, "Görevimiz Ay-Mission Moon" isimli proje kapsamında ayda yaşam alanı kurup, kodlama mantığıyla oluşturulan lunaparkın hareket etmesini sağlayarak, "Küçük Einsteinlar" ödülünü kazandı - Okul müdürü Ersin Yalçınkaya: - "Ödül öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz açısından çok büyük bir motivasyon oldu. Neler yapabildiğimizi öncelikle öğrencilerimiz farkına vardılar. Bundan sonraki senelerde de robotik kodlama ve teknolojiyi yakından takip edebilme adına çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Haber 26-03-19 13:11

Minik bilim kahramanlarının ödül sevinci

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Çayırlı İlkokulu öğrencileri, "Görevimiz Ay-Mission Moon" isimli proje kapsamında ayda yaşam alanı kurup, kodlama mantığıyla oluşturulan lunaparkın hareket etmesini sağlayarak, "Küçük Einsteinlar" ödülünü kazandı - Okul müdürü Ersin Yalçınkaya: - "Ödül öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz açısından çok büyük bir motivasyon oldu. Neler yapabildiğimizi öncelikle öğrencilerimiz farkına vardılar. Bundan sonraki senelerde de robotik kodlama ve teknolojiyi yakından takip edebilme adına çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 26-03-19 13:10

Corendon’a Almanya’dan prestijli ödül

Corendon Turizm Grubu, son projesi “Mission 747 (Görev 747)” ile Almanya’nın en prestijli turizm multimedya ödüllerinden “The Golden Citygate”e layık görüldü.Şubat ayında Benelüks ülkelerinin en büyük oteli olan Corendon Village Hotel’in bahçesine otobanlardan, kanallardan ve tarlalardan geçerek yerleştirilen dünyanın en yaşlı Boeing 747 Jumbo Jet’inin hikayesinin konu edinen tanıtım filmi “Mission 747”, Almanya’nın en prestijli turizm multimedya ödülünü almaya hak kazandı.

Haber 08-03-19 14:34

Bir Asi Hikayesi belgeselinin galası yapıldı

Samandağ Belediyesi ve By Aslan Sanat Merkezi’nin organizasyonuyla “Bir Asi Hikayesi” adlı belgeselin galası gerçekleştirildi.Art Mission Production’ın yapımcılığını üstlendiği Arap Alevileri, Arap Alevilerinin kültürleri, inançları, ön yargıları, geleneksel ritüelleri, yaşadıkları ve göç ettikleri yerler gibi konuları ele alan Arap Alevi tarihini anlatan belgeselinin galası Yeni Çarşı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yurthaber 28-01-19 22:50

Super Dragon Ball Heroes: World Mission, Switch ve PC Yolcusu

Bandai Namco, Super Dragon Ball Heroes: World Mission’ın Nintendo Switch ve PC platformlarında çıkış yapacağını duyurdu.

Trend 16-01-19 16:28

Porsche Türkçe isimli otomobili TAYCAN'ın yeni özelliğini açıkladı

Porsche'nin uzun zamandır konseptini Mission E olarak adlandırılan elektrikli aracını Türkçe TAYCAN ismiyle piyasaya çıkaracak.

Haber 31-07-18 12:05

Bu hafta 10 film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta "Mission: Impossible-Yansımalar", "Sıkı Dostlar", "Dev Avcısı", "Dört Köşeli Üçgen", "Kabir Azabı", "Yaşar Kemal Efsanesi", "Madame", "Dipdip: Bir Okyanus Macerası", "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" ve "Bizim Köyün Şarkısı" filmleri izleyiciyle buluşacak

Haber 26-07-18 10:03

Mission Lifeline gemisindeki 52 sığınmacı Fransa'ya geldi

Fransa İçişleri Bakanı Gerard Collomb, bu sığınmacıların iltica haklarından faydalanacaklarını açıkladı

Haber 05-07-18 15:21

Malta, limanlarını kurtarma gemilerine kapattı

Malta: "(Sivil toplum kuruluşu Mission Lifeline'a yönelik soruşturma) Malta, soruşturmaya konu olanlarla benzer yapıda bulunan birimlere Malta'yı operasyon limanı olarak kullanma, söz konusu limanlara girme veya çıkma izni veremez"

Haber 28-06-18 23:03

Akdeniz'de kurtarılan 233 göçmen Malta'ya geldi

Sivil toplum kuruluşu Mission Lifeline'a ait gemideki üçü bebek dört kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi - Kabul merkezine götürülen diğer göçmenler ise işlemlerinin ardından Malta, İtalya, Fransa, İrlanda, Lüksemburg, Portekiz, Belçika ve Hollanda arasında dağıtılacak - Malta'nın el koyduğu geminin kaptanı sorgulanıyor

Haber 28-06-18 01:10

Porsche Türkçe isimli otomobilini duyurdu

Porsche'nin uzun zamandır konseptini Mission E olarak adlandırılan elektrikli aracını Türkçe bir isimle piyasaya çıkaracak.

Haber 11-06-18 12:19

Bangladesh mission in Ankara to celebrate national day

Book on the country's founding father Sheik Mujibur Rahman will also be unveiled

Haber 26-03-18 17:45

Başkan Genç, Ab Erasmus Projesi Öğrenci Ve Öğretmenlerini Ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Avrupa Birliği (AB) Erasmus + Plus projesi ‘Görevimiz Sağlık‘ (Mission...

Yurthaber 19-03-18 10:31

Başkan Genç, AB Erasmus projesi öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Avrupa Birliği (AB) Erasmus + Plus projesi ‘Görevimiz Sağlık‘ (Mission Possible Health) kapsamında Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi öğrencileri ile İspanya’nın Özerk Bask bölgesi, Polonya ve Yunanistan’dan gelen 23 öğrenci ve 6 öğretmeni ağırladı.Döşemealtı Belediyesi Meclis salonunda Erasmus öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Turgay Genç’e proje koordinatörleri Özge Dönmez Arıkel ve Emin Kutlu eşlik etti.

Haber 19-03-18 09:38

Bu markada elektrikli otomobil yarışına giriyor

Mercedes-Benz, elektrikli Mercedes-Maybach Vision 6'nın konsept modelini kamuoyuna tanıttı. Geçtiğimiz aylarda bir diğer lüks otomobil üreticisi Porsche da Mission E'nin konsept modelini tanıtarak elektrikli araç kategorisi için güçlü bir sinyal vermişti.

Finans 21-08-17 16:34

Bileğini kıran Tom Cruise iyileşene kadar Mission Impossible 6 çekimlerine ara

Mission Impossible 6 (Görevimiz Tehlike 6) filmini çeken stüdyo Paramount Pictures, çekimler sırasında ayak bileğini kıran Tom Cruise iyileşene kadar çekimlere ara verileceğini açıkladı.

Haber 17-08-17 09:32

Film setinde yürekler ağza geldi! Ünlü aktör yaralandı

55 yaşındaki ABD'li aktör Tom Cruise, milyonlarca hayranı bulunan 'Mission: Impossible' (Görevimiz Tehlike) serisinin son filminin çekimlerinde talihsiz bir kaza yaşadı.

Magazin 14-08-17 19:07

Porsche, Mission E ile elektrikli araba yarışında

Porsche, Tesla’nın bu alandaki Pazar hakimiyetine karşı tamamen elektrikli araba üretme planına yeşil ışık yaktı. Şirket 5 yıl içinde satışa sunulacak araba için 700 milyon euro yatırım yapacak.

Haber 05-12-15 13:45

Captain Marvel'ı Sinemada İlk Defa Oynayacak Aktris Belli Oldu Mu?

Dedikodular şiddetle onun ismini söylüyor, Mission Impossible 5'i izlemiş olanların hepsi memnun, herkesin keyfi yerinde!

Trend 11-09-15 14:56

Risk Of A Housing Price Bubble In Turkey: A Commentary

- Those who like computer games may be familiar with “Bubble Trouble” – a fun game for children. The mission

Yurthaber 19-07-15 11:14

Turkish Parliament Approves Unıfıl Mission Extension

- The Turkish parliament approved on July 8 a motion authorizing the government to extend the mission of Turkey’s troops

Yurthaber 09-07-15 09:31

Speaker Election First Mission For Parliament

- Turkey’s newly elected deputies are getting down to business after taking their parliamentary oaths in an effort to elect

Yurthaber 24-06-15 08:10

Mission Impossible 6 Geliyor

Tom Cruise filmlere doymuyor

Trend 01-06-15 05:30

Turkish Conglomerate’S Koç Complains Of Income Inequality

- Ali Koç, the coordinator in the Group of 20 offshoot B-20’s employment mission, has said global income distribution is

Yurthaber 25-02-15 18:54

Turkish Air Force Commander In Fly-Past Near Aegean Islands

- The commander of the Turkish Air Force, Gen. Akın Öztürk, has personally taken part in a training mission, piloting

Yurthaber 20-02-15 13:22

İngiliz mühendisler Ay'a gitmek için para topluyor

İngiliz mühendislerin öncülüğündeki uzay projesi Lunar Mission One internetten gerekli parayı toplayabilirse 10 yıl içinde Ay'a bir modül göndermeyi hedefliyor. Karşılığında ise projeye destek verenlerin fotoğrafları Ay'a götürülecek.

Haber 19-11-14 12:00

Skoda, “ Model atağına Frankut" tan başlıyor

Skoda,otomobil fuarı Frankfurt Motor Show’da, markanın 6. Model serisi olacak yeni kompakt sedan modelinin Mission L adlı tasarım konseptinin dünya römiyerini yaptı.

Finans 13-09-11 14:10

Büyük Mısır Piramiti’nin sırrı çözülüyor!

DS, Büyük Mısır Piramit’inde şimdiye kadar keşfedilmemiş bölümlerin gizemini çözmek için oluşturulan Djedi Robot Mission projesinde Scoutek şirketine ve Leeds Üniversitesi’ne destek oluyor.

Haber 15-08-11 10:32