Mistie Rebecca Atkinson Haberleri

Kan donduran skandal! Evcil köpeklerini taciz eden kadını çektiği görüntüler ele verdi... Cep telefonundan çıkan görüntüler şoke etti

Avustralya'nın Southport bölgesinde yaşayan Rebecca Louise Micallef isimli bir kadın evcil köpeklerine seks yapmaya çalıştığı ve bu girişimleri videoya çektiği için cezaya çarptırıldı. Cep telefonunda iki evcil köpeğini taciz ettiği anlara ait 28 video bulunan kadına 15 ay hapis cezası verildi.

Trend 2023-12-14 08:50:38

Cinsel ilişki için buluştuğu 4 erkeği de öldürdü! Seks satın almayın hayatları mahveder uyarısı ailelerin tepkisine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde 33 yaşındaki Rebecca Auborn isimli bir seks işçisi müşterisi olan dört kişiye ölümcül ilaç vermek ve beşinci kişiyi öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor. Olaya ilişkin yapılan mahkeme sırasında "Seks satın almayın hayatları mahveder" uyarısının yapılması kurbanların ailelerini sinirlendirdi.

Trend 2023-11-28 14:03:36

Köpeği sevmek için yanına yaklaştı! Aniden burnunu koparttı... Burnumdan bir parça kopuyordu

İngiltere'de yaşayan 24 yaşındaki Rebecca Scobie isimli bir kadın bakıcılık yapmak için gittiği bir evde kabusu yaşadı. Evde bulunan bulldog cinsi köpeklerinden birini sevmek için hamle yaptığı sırada hayvan aninden Scobie'nin yüzüne doğru hamle yaptı. Birkaç dakika içinde burnundan bir parçanın koptuğunu fark ettiğini dile getiren Scobie, yeniden yapılandırma ameliyatı olmak zorunda kaldı.

Trend 2023-09-21 08:44:21

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin itirafıyla şaşkına çevirdi! Cinsel organ açıklaması sosyal medyayı salladı

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin yaptığı birbirinden cesur paylaşımlara ilginç bir cinsel ilişki itirafı da ekledi. Fenomen isim Jaack Maate’nin sorularını yanıtladığı ‘Happy Hour’ podcastinde ideal bir cinsel organın boyutunu açıkladı. Goodwin’in itirafı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında gündem yarattı.

Trend 2023-06-01 13:58:07

Eve sevgilisini getiren kocasından öyle bir intikam aldı ki... Yıllarca şiddet görmüştü eşini zehirli bisküviyle öldürdü

Avustralya’nın kuzeyindeki Walepup bölgesinde yaşayan 43 yaşındaki Rebecca Payne isimli bir kadın kendisine şiddet gösteren ve defalarca kez ihanet eden kocası Noel’i bisküviyle zehirleyerek öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 43 yaşındaki kadın hakkında suçlamaları yalanlamazken ifadesinde kocasının sevgilisini onlarla yaşamak için eve getirdiği için çok sinirlendiğini ifade etti.

Trend 01-06-23 08:13

Anaokulunda 4 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismar! Firari İngiliz öğretmen hakkında kırmızı bülten çıkarıldı

Büyükçekmece'de Ocak 2019'da özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrencisi E.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R. (49) hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. İddianamede olayla ilgili detaylar dikkat çekti. E.K'nin annesinin yanında İngilizce bir küfür etmesiyle olayın ortaya çıktığı, öğretmeninin kendisine vurduğunu, küfür ettiğini ve cinsel tacizde bulunduğunu söylediği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 30-03-23 12:59

Sosyal medya fenomenden olay yaratan paylaşım! Cinsel ilişki oyuncaklarını gösterdi... “Erkeklerden daha iyi”

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin TikTok’ta gündelik hayatta kullanılan nesneleri anımsatan cinsel ilişki oyuncaklarını paylaşarak gündem yaratmıştı. Paylaşımı kısa sürede popüler olan Goodwin, sosyal medya kullanıcılarının gerçek bir ilişki yaşaması gerektiğini söyleyen yorumlarına sert cevap verdi.

Trend 01-10-22 15:36

Sonunda bu da oldu! Sosyal medya fenomeni günlük nesnelere benzeyen cinsel ilişki oyuncağı koleksiyonunu paylaştı

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin sosyal medyanın sınırlarını zorlayarak cinsel ilişki oyuncağı koleksiyonunu paylaştı. TikTok’tan yaptığı paylaşımda günlük nesneleri anımsatan cinsel ilişki oyuncaklarını anlatan Goodwin sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları yorumlarda cinsel ilişki oyuncaklarını puanlamayı ihmal etmedi.

Trend 28-09-22 10:45

Şoke eden iddia! ''15 yaşındaki öğrencisiyle...''

İngiltere'den 28 yaşındaki Rebecca Joynes isimli genç öğretmen, 15 yaşındaki bir öğrencisiyle iki kez cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Dün ilk kez mahkemeye çıkan Jones, her iki suçlamayı da reddetti ve herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Trend 18-08-22 10:14

Çocuklarının artıklarını yiyordu! ''Bir milyonerle hayatımı değiş tokuş edince...''

İngiltere'den Rebecca Biggington, Kanal 5'te yayınlanan 'Zengin Ev, Fakir Ev' programına katıldı. Program kapsamında bir süreliğine milyıner bir avukat ve gayrimenkul girişimcisi olan Roy Ledgister ile hayatını değiş tokuş etti. Sürecin ardından yaşananlar, programın öncesinde birçok zorlukla mücadele eden Biggington'ın hayatını değiştirdi.

Trend 13-08-22 13:32

Eski sevgilisinden Ronaldo için şoke eden itiraflar! Zevk alıyordu...

Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 2007 yılında birlikte olduğu ünlü İngiliz model Gemma Atkinson, İngiltere'de katıldığı bir radyo programında ünlü futbolcu ile beraber olduğu döneme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Atkinson açıklamasında Ronaldo'dan ayrıldığı dönem kendisine ilişkisi hakkında konuşması için büyük paralar teklif edildiğini ancak reddettiğini de açıkladı. İşte detaylar...

Spor 28-06-22 14:24

Tam zamanlı yetişkin filmleri izlemek için para alıyor! ''Bu dünyanın en iyi işi''

22 yaşındaki Rebecca Dickson, etik bir cinsel içerik sitesi tarafından veri analizi yapmak için işe alındığını söyledi. Genç kadın işi gereği yetişkin filmleri izliyor ve filmlerin analizini yapıyor. İşi karşılığı askeri ücretten fazla para kazandığını belirten genç kadın yeni işinden oldukça memnun ve heyecanlı olduğunu anlattı.

Trend 19-05-22 14:51

Bu fotoğrafı paylaşınca herkes şok geçirdi! Disneyland'e gidiyorum diye kaçıp seri katille evlendi

İngiliz bir kadının evlilik için ABD'ye uçuş hikayesi yakınlarını şaşkına çevirdi. Ailesine Disneyland'e gittiğini söyledi. Ancak daha sonra paylaştığı düğün fotoğraflarıyla gerçek ortaya çıktı. 25 yaşındaki Rebecca Short'un birlikte fotoğraflarını paylaştığı kişi, idam cezasına mahkum edilmiş bir seri katildi. İşte Rebecca ile seri katil Manuel Ovante Jr'ın evlilik hikayesi...

Haber 23-04-22 10:27

15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi! İfadesi herkesi şaşırttı: Yaş sadece bir sayıdır

Kuzey Galler’de yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 21 yaşında öğretmen asistanı olarak görev yapan Rebecca Williams isimli kadının 15 yaşındaki bir öğrenciyi evine davet ederek cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. İfadesinde “Yaş sadece bir sayıdır” diyerek kendisini savunan Williams, açılan soruşturmanın sonucunda mahkeme kararıyla 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 29-03-22 14:23

Dev ısı pompaları kombilerin yerini alabilir mi?

Ukrayna savaşı pek çok ülkenin Rus gazına bağımlılığını sorgulamasına ve doğal gaz yerine ne kullanabileceğini düşünmeye başlamasına yol açtı. Gelecekte kombilerin yerini alabileceği söylenen teknolojilerden biri de ısı pompaları. Peki bu ne kadar mümkün? BBC Bilim Editörü Rebecca Morelle inceledi.

Haber 20-03-22 11:40

Hayatını tamamen değiştirdi! Fazla kilolarından şikayet eden Rebecca Wilkinson Türkiye’de bambaşka biri oldu

30 yaşında bir çocuk annesi olan Rebecca Wilkinson’ın hayatı Türkiye’de değişti. Fazla kilolarından şikayetçi olan kadın gittiği bir falcının söyledikleri karşısında hayatını kökünden değiştirmeye karar verdi. 2020 yılının Eylül ayında Antalya’ya uçan kadın, fazla kilolarından kurtularak bambaşka bir görüntüye kavuştu. Wilkinson’ın değişimi karşısında yakın çevresi büyük bir şaşkınlık yaşadı ve genç kadını tanımakta zorlandı.

Trend 12-01-22 11:57

Rebecca Gormley süper minisiyle arabada zor anlar yaşadı

İngiltere'nin sevilen reality şov yıldızı Rebecca Gormley, bir arkadaşının doğum gününe giderken görüntülendi. Süper mini elbisesiyle arabadan inerken zorlanan ünlü isim, objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi.

Magazin 11-01-22 12:40

Kimse görmemişti! Rebecca Ferguson, Dune filminden kesilen bir sahneyi paylaştı

Rebecca Ferguson, Dune'da oğlunu canlandıran Timothee Chalamet'in doğum gününü kutlamak için filmden kesilen bir sahneyi paylaştı. Daha önce kimsenin görmediği kare sosyal medya büyük beğeni topladı.

Trend 01-01-22 17:08

Dalian Atkinson: İngiliz polisi, eski futbolcunun ölümü nedeniyle Atkinson ailesinden özür diledi

İngiltere'de polis, 5 yıl önce elektroşok tabancası ile vurulup başına tekme atılmasının ardından hayatını kaybeden eski futbolcu Dalian Atkinson'ın ailesinden özür diledi. 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen Atkinson'ın ailesine özür mektubu gönderildi. Polis memuru Benjamin Monk, Atkinson'ın ölüme neden olduğu gerekçesiyle yargılandığı davada 6 ay önce "taksirle adam öldürme" suçundan 8 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Haber 27-12-21 11:23

Yetişkinlere özel internet sitesi açan Rebecca Lobie, tanıtımı için önce kendi soyundu

Ünlü televizyoncu Steve Irwin'in yeğeni Rebecca Lobie, OnlyFans’a rakip yetişkinlere özel müstehcen video ve fotoğrafların satıldığı bir internet sitesi kurdu. Genç kadın yeni markasının tanıtımı için Instagram hesabından cesur pozlarını paylaştı.

Magazin 28-10-21 11:02

Gemma Atkinson: Tacize uğramış gibi hissettim

İngiliz oyuncu Gemma Atkinson, katıldığı bir televizyon programında yaptığı itirafla gündeme geldi. 2009 yapımı Boogie Woogie filmindeki cinsel ilişki sahnesi yüzünden zor anlar yaşadığını belirten güzel oyuncu, yaşananlar sonrasında tacize uğramış gibi hissettiğini dile getirdi.

Magazin 09-10-21 20:06

DNA eşleştiren çöpçatanlar: Bilim sayesinde 'doğru insanı' bulabilir misiniz?

Bazı çöpçatanlık kuruluşları, DNA testleri yoluyla insanların partnerleri konusunda daha iyi karar verebileceklerini iddia ediyor. BBC Dünya Servisi'nden Rebecca Thorn'un haberi.

Haber 23-08-21 06:30

DNA eşleştiren çöpçatanlar: Bilim sayesinde 'doğru insanı' bulabilir misiniz?

Bazı çöpçatanlık kuruluşları, DNA testleri yoluyla insanların partnerleri konusunda daha iyi karar verebileceklerini iddia ediyor. BBC Dünya Servisi'nden Rebecca Thorn'un haberi.

Haber 28-07-21 17:10

DNA eşleştiren çöpçatanlar: Bilim sayesinde 'doğru insanı' bulabilir misiniz?

Bazı çöpçatanlık kuruluşları, DNA testleri yoluyla insanların partnerleri konusunda daha iyi karar verebileceklerini iddia ediyor. BBC Dünya Servisi'nden Rebecca Thorn'un haberi.

Haber 07-07-21 13:16

Dalian Atkinson: Fenerbahçe'nin eski golcüsünün ölümüne neden olan polise 8 yıl hapis cezası verildi

1995-1996 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu Dalian Atkinson'un 2016'da İngiltere'de polis müdahalesi sonucu ölmesi ile ilgili davada suçlu bulunan polis memuruna verilen ceza açıklandı. 43 yaşında polis memuru Benjamin Monk 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 29-06-21 18:16

DNA eşleştiren çöpçatanlar: Bilim sayesinde 'doğru insanı' bulabilir misiniz?

Bazı çöpçatanlık kuruluşları, DNA testleri yoluyla insanların partnerleri konusunda daha iyi karar verebileceklerini iddia ediyor. BBC Dünya Servisi'nden Rebecca Thorn'un haberi.

Haber 16-06-21 13:33

Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson’un başrollerini paylaştığı “The Reminiscence” filminden resmi fragman geldi

Wesworld’ün yaratıcılarından Lisa Joy’un kaleme aldığı bilim kurgu filmi Reminiscence’tan ilk fragman geldi. Başrollerinde Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson’un paylaştığı film bilim kurguya romantik bir dokunş ekliyor. Film, yakın gelecekte özel dedektif olan Nick Bannister’ın hikayesini konu alıyor.

Trend 04-06-21 10:12

DNA eşleştiren çöpçatanlar: Bilim sayesinde 'doğru insanı' bulabilir misiniz?

Bazı çöpçatanlık kuruluşları, DNA testleri yoluyla insanların partnerleri konusunda daha iyi karar verebileceklerini iddia ediyor. BBC Dünya Servisi'nden Rebecca Thorn'un haberi.

Haber 26-05-21 13:22

Dalian Atkinson: Fenerbahçe'nin eski golcüsünün İngiltere'de ölümünden sorumlu tutulan polisler yargılanıyor

İngiltere'de, 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'de de forma giyen eski futbolcu Dalian Atkinson'un 2016'da Shropshire'da polis müdahalesi sonucu ölmesi ile ilgili olarak iki polis memurunun yargılandığı dava başladı.

Haber 04-05-21 17:31

DNA eşleştiren çöpçatanlar: Bilim sayesinde 'doğru insanı' bulabilir misiniz?

Bazı çöpçatanlık kuruluşları, DNA testleri yoluyla insanların partnerleri konusunda daha iyi karar verebileceklerini iddia ediyor. BBC Dünya Servisi'nden Rebecca Thorn'un haberi.

Haber 04-05-21 13:56

Anokreksiya ile mücadele eden Lara Rebecca’nın hayatı sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medya kullanımının günden güne artmasıyla beraber gerçekçi olmayan vücut hatları sosyal medya sayesinde daha da popülerleşti. Çocukların ve gençlerin ruhları yetişkinlere göre daha hassas olduğu için yeme bozuklukları gençler arasında maalesef giderek yaygınlaşıyor. Sosyal medya fenomeni olan Lara Rebecca, anokreksiya ile yaşadığı mücadeleyi paylaşarak farkındalık yarattı.

Trend 05-04-21 15:33

Hamileyken hamile kaldı! Şoka giren kadın beş dakika konuşamadı

39 yaşındaki Rebecca Roberts, dünyada halihazırda hamileyken hamile kalan birkaç kadından biri. Oğlu Noah'a üç haftalık hamileyken kızı Rosalie'ye hamile kalan Rebecca, ender rastlanan bu durum karşısında şaşkınlıktan beş dakika konuşamadığını söylüyor.

Haber 31-03-21 13:50

Korku filmi gibi: Her yer dışkı ve kan lekesiyle kaplı!

42 yaşındaki Rebecca Hill, Liverpool'daki bir otelde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Talihsiz kadın yaşadıklarını "korku filmi" olarak tanımladı.

Haber 20-10-20 14:10

'Yahudi düşmanlığı' tartışması İngiltere İşçi Partisi'ni yine böldü

Ana muhalefet İşçi Partisi lideri Keir Starmer'ın, partinin sol kanadından Eğitim Sözcüsü Rebecca Long-Bailey'i görevden alması, parti içindeki anti-semitizm (Yahudi düşmanlığı) tartışmasını yeniden alevlendirdi.

Haber 26-06-20 21:10

Terlemeyen yeri kalmadı!

İngiltere'nin sevilen reality şov yıldızı Rebecca Gormley, egzersiz yaparken objektiflere yakalandı.

Magazin 11-04-20 11:44

Brooklyn Nets'te Kenny Atkinson dönemi sona erdi

NBA takımlarından Brooklyn Nets, başantrenör Kenny Atkinson ile yollarını ayırdı.

Spor 07-03-20 18:31
NBA

17 yaşındaki Endonezyalı Sarah annesini öldüren saldırganlara cezaevinde sordu: Bunu neden yaptınız?

2004'te Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenen bir intihar saldırısı sonucu annesini kaybeden Sarah, saldırıdaki rollerinden dolayı idam cezası alan iki mahkumu babası ve erkek kardeşi ile birlikte görmeye gitti. Sarah'nın onlara sormak istediği bir soru vardı. Rebecca Henschke ve Endang Nurdin'in haberi.

Haber 17-02-20 15:42

Nilüfer Belediyespor - Eczacıbaşı VitrA: 1-3

SALON: TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu HAKEMLER: Sadettin Deneri, Ali İhsan Gözü NİLÜFER BELEDİYESPOR: Helene Rousseaux, Sherridan Atkinson, Buse Ünal, Humay Topaloğlu, Aybüke Özdemir, Sabriye Dikmen (Buse Kayacan /libero, Aslı Tecimer, Seda Menekşe) ECZACIBAŞI VİTRA: Tijana Boskovic, Hande Baladin, Yasemin Güveli, Natalia Zilio Pereira, Carli Lloyd, Ergül Eroğlu (Şebnem Simge Akoz /libero, Gamze Kılıç, Lauren Gibbemeyer) SETLER: 28-26, 18-25, 18-25, 15-25 SÜRE: 108 Dakika (33, 26, 23, 26) Vestel Venus Sultanlar Ligi 13'üncü hafta mücadelesinde Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yendi.

Spor 26-01-20 21:51

İngiltere'de İşçi Partisinin lider adayları belirlendi

Yarışa girdiğini açıklayan isimlerden Rebecca Long-Bailey, Lisa Nandy, Jess Phillips, Keir Starmer ve Emily Thornberry aday gösterilebilmek için yeterli desteği aldı

Haber 13-01-20 19:58

ABD'li voleybolcu Atkinson, Nilüfer Belediyespor'da

 Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore liginde forma giyen ABD’li Sherridan Atkinson’ı transfer etti.

Spor 06-01-20 16:46

Atkinson Nilüfer Belediyespor’da

Nilüfer Belediyespor, Güney Kore Ligi’nden ABD’li voleybolcu Sherridan Atkinson’ı transfer etti.Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi olan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı yeni transferlerle güçleniyor.

Spor 06-01-20 16:04

Öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla yargılanan İngiliz kadın öğretmenin davası

BÜYÜKÇEKMECE'de özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrenci E.K.’ye 2019’un ocak ayında cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari sanık  İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R.’nin (49) yargılanmasına devam edildi.

Haber 26-12-19 13:05

Öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla yargılanan İngiliz kadın öğretmenin davası

BÜYÜKÇEKMECE'de özel bir anaokulunda, 4 yaşındaki kız öğrenci E.K.’ye 2019’un ocak ayında cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan firari sanık  İngiliz kadın öğretmen Rebecca Kate R.’nin (49) yargılanmasına devam edildi.

Haber 26-12-19 12:19

İngiliz öğretmenin davasının görülmesine devam edildi

İstanbul’da özel bir anaokulda öğrenci olan E.K.’ya (5) cinsel istismarda bulunduğu, darp ve hakaret ettiği iddia edilen yabancı kadın öğretmen Rebecca Kate R.’nin (49) yargılanmasına devam edildi.

Haber 26-12-19 12:11

Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçında Bellona Kayseri Basketbol, sahasında Canik Belediyespor’u 73-58 mağlup etti.Salon: Kayseri Kadir HasHakemler: Fatih Güler xx, Muhammed Murat Zafer xx, Samet Erdoğan xxBellona Kayseri Basketbol: Kennedy Burke xxxx (28), Kübra Siyahdemir xxx (11), Luca Ivankovic xxx (10), Ayşegül Günay x (1), Klaudia Perisa xx (9), Beril Albayrak x (4), Ann Wauters x (2), Gülse Uğur xx (8), Fatma Dikmen x, Bedriye KarlıtekinSamsun Canik Belediyespor: Rebecca Harris xxx (19), Stephanie Madden xxx (14), Saadet Keskin xxx (16), Nena Trajchevska xx (4), Neslihan Külekçi x (5), Dragana Nikolic x, Fatma Dilara Azaklı x, Kayra Güler x, Neslihan Demir xPeriyotlar: 1.Periyot: 14-19 (Samsun Canik Belediyespor) 2.Periyot: 22-6 (Bellona Kayseri) 3.Periyot: 20-20 (berabere) 4.Periyot: 17-13 (Bellona Kayseri)Devre: 36-25 (Bellona Kayseri Basketbol)5 Faul Alan: Neslihan Külekçi (Samsun Canik Belediyespor)

Yurthaber 15-12-19 08:44

Uganda Meclis Başkanı Kadaga TBMM'de

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Uganda Meclis Başkanı Rebecca Kadaga ile görüştü - Kadaga, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında bombaladığı TBMM'nin bölümlerini gezdi

Haber 04-12-19 14:01

Samsun Canik Belediye - Galatasaray: 48-69

SALON: Mustafa Dağıstanlı HAKEMLER : Ergin Sarı (xx), Mehmet Onur Sönmez (xx), Sedef Yarıcı (xx) SAMSUN CANİK BELEDİYE: Dragana Nikolic 4 (x), Dilan Çelik 2 (x), Stephanie Zenora Madden 18 (xx), Fatma Dilara Azaklı 4 (x), Neslihan Külekçi  2 (x), Saadet Aysu Keskin 3 (x), Rebecca Teneile Harris 15 (xx), Neslihan Demir (x), Nena Trajchevska (x), Kayra Güler Sağlam (x) GALATASARAY: Meltem Yıldızhan 4 (xx), Miray Balotu (x), Şerife Alperi Onar 9 (xx), Sude Yılmaz 4 (xx), Sinem Ataş 13 (xxx), Işıl Alben 5 (xx), Bria Nicole Hartley 7 (xx), Tilbe Şenyürek 9 (xx), Mısra Albayrak 2 (xx), Victoria Ayo Macaulay 14 (xxx), İnci Güçlü 2 (xx) 1'İNCİ PERİYOT: 9-24 (Galatasaray lehine) İLK YARI: 19-38 (Galatasaray lehine) 3'ÜNCÜ PERİYOT: 31-57 Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 6'ncı haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Samsun Canik Belediye'yi 69-48 mağlup etti.

Spor 23-11-19 18:54

Bu hafta 3 film vizyona girecek

Ünlü sporcu Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" izleyiciyle buluşacak - Ewan McGregor ve Rebecca Ferguson'un oynadığı "Doktor Uyku", gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday

Magazin 21-11-19 09:43

İnanılmaz! Her yeri bir anda büyümeye başladı

Kanada'da yaşayan Rebecca Churan isimli genç kadının çenesi, burnu, elleri ve ayakları orantısızca büyümeye başladı. Doktora gittiğinde ise her seferinde farklı bir teşhis kondu. Sonunda ise gerçeği öğrendi...

Trend 31-10-19 11:10